PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907UNIFEB Başkent'te Emin Adımlarla İlerliyor

Cenker Köse
03-03-2005, 22:52
Geçtiğimiz hafta Yönetim Kurulu Başkanımız Berkay Erdim ve Örgütlenme Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Can Gebetaş Ankara'yı ziyaret ederek, Ankaralı Yönetim Kurulu üyemiz Tuğba Yıldız'la beraber başkentteki 1907UNIFEB Birlikleri'yle bir toplantı gerçekleştirdiler.

Haberin detaylarını ve fotoğrafları sitemizde bulabilirsiniz.

Çınar Şahin
04-03-2005, 01:54
Baskentte Tugba arkadasimizin gayretleriyle yakilan atesi, artirararak devam ettiren tum arkadaslarimiza cani gonulden tesekkurler.

Ellerinize, yureklerinize saglik.

Sevgiler
Cinar

Levin Susar
04-03-2005, 02:09
1907UNIFEB içerisinde Ankara'nın çok değişik bir yeri vardır. Bundan birkaç sene öncesinde yaşanan bazı olaylar neticesinde, Ankaradaki örgütlenmemizi adeta sil baştan yenilemek zorunda kalmıştık...

Koskoca Ankara'da bir sürü üniversitede 0 dan örgütlenmeye gitmek hiç kolay iş değildi.

Bu sebepten ötürü Ankaradaki örgütlenmede zoru başaran Tuğba'ya öncelikle sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Çok zor bir iş başardın...

Ankara'nın 1907UNIFEB için çok ama çok önemli bir yeri var.

Ayrıca basketbolda 2 futbolda da 3 ankara takımının ankarada olması başka bir dipnot...

Şu anda ankaradaki okullarda üniversite sorumlusu olan arkadaşlarımızı inanılmaz ağır bir yük bekliyor. Ama adım gibi eminim ki bu ağır yükükn altından kolaylıkla kalkılacaktır....

Arkadaşlar çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İşiniz hakikaten çok zor, neredeyse 0 dan bir yapılanmaya gidildi Ankarada...
Kısa vadede çok önemli ve de güzel işler başarıldı.Eminim zaman ilerledikçe daha da güzel işlere imza atılacak...

Emek veren herkese kolay gelsin...

Doğa Aydın
04-03-2005, 02:49
Başta Tuğba, emeği geçen tüm arkadaşlarımızı candan kutluyorum. 1907UniFeB-Ankara küllerinden daha güçlü doğacaktır bu arkadaşlarımızın sayesinde, bu konuda herkesin onlara güveni sonsuz.

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar...

Reşat Özdemir
04-03-2005, 04:04
Başta Tuğba olmak üzere emek harcayan, yorulmak nedir bilmeden çalışan tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim.. Teşekkürler.. Daha nice güzel günlere.. Hep birlikte..

Sercan Matur
04-03-2005, 13:29
Ankara'da 1907UNIFEB örgütlenmesi kısa zamanda çok yol aldı... Dün nasıldı bugün nasıl. Kısa sürede yakalanan Bu başarıda öncelikle Tuğba'ya , daha sonra 1907UNIFEB-Ankara için emek sarfeden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum...

Bünyamin Demir
04-03-2005, 14:35
Ankaradaki arkadaşları tebrik ederiz anladığımız kadarıyla zoru başarmışlar.
Ayrıca uygun olursa yönetim kurulumuzu İzmir ve Manisadada görmek isteriz.

Güçlü Önder
04-03-2005, 15:31
Bizde Ankara olarak hepinize desteklerinizden ve verdiginiz güvenden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.Bundan sonra Ankara'yı daha iyi yerlere getirmek için çalısmalarımızı arttıracağız.
Herkese tekrar teşekkürler...

Gözde Sayılgan
04-03-2005, 15:35
arkadaşlar bizlerde sizlere çok teşekkür ediyoruz bu büyük desteğiniz için.ankarada başta tuğba olmak üzere gerçekten hepimiz canla başla çalşıyoruz bu işin altından en iyi şekilde kalkmak için.yepyeni bir örgütlenme,önceden oluşmuş tabuları yıkmaya çalışma...ve bir çok şey ki bunun en açık örneğini bu aralar ankara üniversitesi olarak açtığımız standlarda görüyoruz.
amacımıza ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz.ankarada çok sağlam adımlarla geliyoruz.
tekrar teşekkürler destek veren herkese....

Ömer Yağanoğlu
04-03-2005, 18:33
Ankara'da ilk konseyden sonraki 2.büyük toplantıda çok olumlu geçti.Özellikle hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak buralara gelen Baskanımız Berkay Erdim ve Can Gebetas'a tesekkürlerimizi sunarız.Gün geçtikçe daha iyiye dogru ilerleyen ve hızla gelisen örgütlenmemiz sizin de katılımınızla bizi daha da arzulandırdı.Her şeyiyle çok sıcak ve yararlı geçen toplantı ayrıca moralimizi de iyice yükseltti.
Ankara da UNIFEB'i Tugba arkadaşımızın büyük gayretleriyle sıfırdan alarak ve gittikçe yükselterek en iyiye dogru yol alma amacıyla herkes elinden geleni yaparak,herşeyiyle çalışması bizi çok mutlu ediyor.
Ankara'ya ne kadar önem verildiğinin farkındayız ve en iyi şekilde temsil edeceğiz kimsenin şüphesi olmasın.
Katılan herkese sonsuz teşekkürler.Saygılar..

Ali Yılmaz
04-03-2005, 19:31
Fenerbahçemiz için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Herkese teşekkürler...

Pınar Gürsoy
04-03-2005, 20:53
ankarada çok güzel bir oluşum başladı ve bu güzelliğin içinde bir yerimin olması tüm arkadaşlarım gibi benide çok gururlandırıyor..
burada elimizden gelenin en iyisini yapmak için tek yürek olarak ,büyük bir çaba harcayarak çalışıyoruz.Ciddi bir işin içinde olduğumuzun , en iyisini yapmamız gerektiğinin hepimiz farkındayız ve bu amaç doğrultusunda ilerliyoruz.Şimdiye kadar yaptığımız çalışmaların meyvelerini yavaş yavaş almaya başladık ;bu da bizim bu konuda daha çok hırslanmamızı sağlıyor.Tüm bu çalışmaları yaparken öncelikle tuğba arkadaşımıza ve daha sonrada ankaraya gelip bize hiç yorulmadan 1907unifeb i en iyi şekilde kavramamız için bize vakitlerini ayıran Berkay Erdim ve Can Gebetaşa sonsuz teşekkürler....
Ve tüm türkiyedeki ünifebli arkadaşlarımıza da destekleri için teşekkürler.

Vehbi Şirikçi
04-03-2005, 21:00
Ankara'da kısa zaman içerisinde büyük mesafe alındı. Bunun arkasında özverili bir çalışma olduğu kesin. 1907UNIFEB'i ısrarla sahiplenen Tuğba arkadaşımızın, Ankara'ya ziyarette bulunma fırsatı olan yetkili arkadaşlarımızın ve ilk aşamada bu topluluğa dahil olan gönüllü renkdaşlarımızın burada ortak çalışmasının sonucunu görmeye başladık. Ayrıca birden fazla üniversitede bulunan arkadaşlarımızın ayrım gözetmeksizin ortak hareket etmeleri ve birbirine destek çıkmaları ilk aşama için çok önemliydi. Bunu da başarılı bir şekilde uygulamaktalar. Tüm arkadaşlara bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.

Kemal Göktaş
04-03-2005, 21:04
öncelikle bize olan güvenlerini gösterip ankaraya kadar gelen BERKAY başkana ve CAN GEBETAŞ a sonsuz teşekkürler.bizde sizler gibi UNİFEB e hizmet etmek ve UNİFEB i hakettigi yerlere taşımak istiyoruz.ilginizden ve bize olan desteginizden dolayı sizlere mannettarız.ayrıca bizi bir araya getiren ve yol gösteren TUGBA arkadaşımızada çok teşekkürler.
saygılar...

Pelin Çallı
04-03-2005, 21:14
bu forumdan bunları okuyup bu desteği aldıktan sonra eminim ki biz çok daha güzel şeyler yaparız:) burdan bizi destekleyen herkese ve zaman ayırarak ankaraya kadar gelen Baskanımız Berkay Erdim ve Can Gebetas'a vee tabiki ankara da bizi bu kadar yakınlaştırmayı başaran tuğbaya çok tesekkurler ...eminim ki hepimiz çok daha güzel çalışmalarla unifebi çok daha güzel yerlere getirebileceğiz....

Burak Turgut
04-03-2005, 21:40
Öncelikle bizi destekleyen herkese ve büyük fedekarlık yapıp Ankara'ya gelen başkanımız Berkay Erdim,Can Gebetaş'a ve Ankara'da bizi biraraya getirip Fenerbahçe'mize hizmet etmemizi sağlayan Tuğba'ya sonsuz teşekkürler.Başta Tuğba olmak üzere Ankara'da UNİFEB için varını yoğunu ortaya koyan arkadaşlarımız sayesinde Ankara'da UNİFEB oluşumunu her geçen gün daha ileriye götüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın..Tüm arkadaşlarıma bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.
Saygılar..

Bora Haykır
04-03-2005, 21:48
Türkiye Cumhuriyeti'nin başkentinden, Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin başkentine selamlar, saygılar. İyi ki 1907UNIFEB var ve bizlerde bu oluşumun içinde FENERBAHÇEMİZE destek için toplandık. Karşılaştığımız hiçbir zorluk bizi Fenerbahçe'mizin ve Türkiye'nin aydınlık geleceği olma yolundan çeviremedi bundan sonra da çeviremez. Bize bu imkanı tanıyan herkese milyonlarca kez teşekkürler.

Emre Oruç
04-03-2005, 21:52
Ankara'da bu yola çıkarken önümüzde zor bir yolculuk vardı. Fakat gerek İstanbul'dan gerekse diğer illerden gelen destek bizi bu yolculukta yalnız bırakmadı.

Önce 9 Ekim'deki konsey ardından geçen günlerdeki toplantı bizi önümüzdeki engelleri aşmak adına teşvik etti. Öncelikle konseye katılan yönetim kuruluna ayrıca toplantıya katılan Başkanımız Berkay Erdim ve Can Gebetaş'a teşekkür ederiz.

Tabi bize verilen bu desteğin yanında en büyük şansımız da her zaman yanımızda olan ve bize yol gösteren Tuğba arkadaşımız oldu.

Biz 1907UNIFEB'i Ankara'da en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Umarım bu güzel başlangıçın devamını hepinizin desteği ile getirebiliriz.

Sevgiler, Saygılar
Emre Oruç

Can Gebetaş
05-03-2005, 00:11
Ankara'daki konsey toplantisinin ne kadar yararli oldugunu bir kez daha görmüs olduk bu ziyaret sonunda..Ben kendi sahsim adina bu ziyaretten sonra çok mutlu oldum ve Ankara'da ki 1907unifeb örgütlenmesinin kisa zamanda bu kadar ivmelenmis olmasi beni son derece memnun etti.Buradan bende Ankara'da görevlerini *1907unifeb'i temsil etmek *adina özveriyle gerçeklestirmeye çalisan tum arkadaslara tesekkuru bir borç biliyorum..Çünkü onlarin ve Tugba arkadasimizin çalismalari daha önemli bir etkendir

Gökçen Okur
05-03-2005, 01:10
Gerçekten Ankara kısa zamanda büyük işler başardı bu gönül işinde emeği, desteği olan herkese çok teşekkürler.
Başta Berkay ERDİM olmak üzere, Can GEBETAŞ a, ve her zaman yanımızda olduğu için Tuğba YILDIZ a çok teşekkür ederim

Süleyman Şevik
05-03-2005, 14:13
9 Ekimde biraraya geldiğimizde bu kadar kaynaşıp iyi bir topluluk olacağımızı bizde pek beklemiyorduk. Ama şimdi geldiğimiz nokta dostluk, arkadaşlık yönünden gerçekten çok iyi ve yeni arkadaşlarında katılımıyla 1907Unifeb Ankara daha da güçlü bir topluluk olacaktır.
Bizi biraraya getiren 1907 Fenerbahçe Derneği'ne ve 1907UNIFEB Yönetim Kururlu Üyesi arkadaşlarıma teşekkür bizim için bir borçtur.
Yakında yeniden görüşmek dileğiyle...

Onur Vural
05-03-2005, 19:45
arkadaslar unifeb ankara olarak burada yola cıkarken bırcok guclukleri goze aldık ve calısmalarımıza basladık ama onümüze cıkacak her zorlukla başedebilecegimizi düşnüyorum ve arkamızda bizden destegini esirgemeyecek kocaman 1907 UNİFEB camiasının oldugunu bılıyorum hepinize cok teşekkürler
Onur VURAL

Berkay Erdim
07-03-2005, 06:29
Başkent'e sevgiler,

Benim için 1907UNIFEB'liler Fenerbahçe yolculuğumdaki yol arkadaşlarım. Ömür boyu sürecek bu yolculukta umarım her zaman beraber ve daima kol kola olacağız. Buna yürekten inanıyorum. İki hafta önceki Ankara ziyaretimiz de bu inancımı katlayarak arttırdı. Toplantıya gelsin gelmesin, Ankara'da kalbi Fenerbahçe için çarpan ve 1907UNIFEB'li olmayı seçerek yol arkadaşlarımız arasına katılan tüm dostlarıma ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca emekleriniz için 1907UNIFEB Yönetimi olarak da minnettarız sizlere.

Yukarıda yazılanlar çok güzel. Ankara'da sıfırdan başladığımız konusunda yazılanları okumaksa ayrıca keyifli benim için. Burada bir düzeltme yapmakta da fayda görüyorum. Bunu toplantımızda da dile getirmiştim. 2004'te Ankara'da "yeniden" derken, 0'dan değil, -2'den başladık. Çünkü malesef 1907UNIFEB, Ankara'da adeta yıkılmıştı ve tam anlamıyla bir enkaz halindeydi. Her şey yıkılıp baştan yapılabilir belki ama, biz Ankara'da prestij kaybetmiştik ve bunu tekrardan kazanmak hiç de kolay olmayacaktı...

Bundan tam 1 sene önce, 2004'ün Mart ayında sevgili Tuğba'yı Yönetim Kurulumuza dahil etmeye karar verdim. Arkadaşlarım da kararımı destekleyince Tuğba da aramıza katıldı. O zaman belki kendisi de inanmıyordu bu günleri göreceğimize ama planlı ve ciddi bir çalışma, yeni arkadaşlarımızın da 1907UNIFEB'e katılmasıyla ilk meyvelerini vermiş oldu.

Ben bu sürecin ortasında askerdeydim. Özellikle 9 Ekim tarihindeki toplantımız ve 10 Kasım'daki Anıtkabir ziyareti, 2004'te 1907UNIFEB'in Ankara'daki yeniden doğuşu için iki önemli adım oldu. İşte bu iki adımda öncülüğü, sevgili Okan'ın başkanlığa vekalet ettiği Yönetim Kurulumuz yaptı ve çok başarılı oldular. Burada isimleri geçmeyen ama Ankara'daki örgütlenmemiz için canla başla çalışan ve özellikle Tuğba'yı yalnız bırakmayarak ona sürekli destek veren yönetici arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.

1907UNIFEB'in Başkent'teki yeni örgütlenmesi bizi gururlandırıyor. "Fenerbahçe'nin Aydınlık Geleceği olacağız!" cümlesini daha gür sesli söylememizi sağlıyor. Çünkü Ankara'daki 1907UNIFEB'liler pırıl pırıl insanlar. Tüm illerde ve üniversitelerdeki 1907UNIFEB'liler gibi kalpleri Fenerbahçe sevgisiyle dolu. Yalnız hepimizden farklı olarak, Başkentimiz'de bu bayrağı taşıdıkları için çok ağır ve büyük bir sorumlulukları var.

Bu noktada hepimize iş düşüyor. Türkiye'nin Başkent'i Ankara'da 1907UNIFEB'in çok sağlam ve güçlü olmasını istiyorsak, Ankara'daki üniversitelerde okuyan 1907UNIFEB'li kardeşlerimize destek olmalıyız. Burada yazılacak bir cümle bile bu desteğin başlangıcını oluşturur. Şu anda aktif olarak sadece Ankara, Başkent, Gazi ve Hacettepe'de yürütülen çalışmaları diğer üniversitelere de yaymamız gerekiyor. İşte burada da Ankara'daki üyelerimize büyük görev düşüyor. Önce kendi üniversitelerinizde ve sonra planlarımızı dahilinde diğer üniversitelerde yoğun bir çalışma içine girmeniz gerekiyor. Artık bunlarla ilgili konuşmalarımızı önümüzdeki günler içinde yapıp, planlarımızı ortaya koyacağız.

Ankara'daki toplantıda bir araya gelme şansı bulduğumuz sevgili kardeşlerim,

Hepinize güveniyoruz. Daima yanınızda olacağız ve Başkent'i 1907UNIFEB'in en güçlü kalelerinden birisi yapmak için el birliğiyle çalışacağız. Kendi adıma, tekrar söz veriyorum...

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Murat Erkurt
07-03-2005, 10:17
Teşekkürler Berkay Erdim,teşekkürler Can Gebetaş ve teşekkürler TUĞBA.
Hepimiz bir insan,bir yürek oluyoruz gün geçtikçe.
Umarım bugünkü YENİ KATILIM toplantısıyla da yüreğimiz büyür ve genişler!
Saygılar.