Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekşioğlu: Telsim tribünü tamamen kombine olacak
Pulat Yılancıoğlu
02-12-2004, 19:31
Fenerbahçe Asbaşkanı, son haftalarda yaşanan tribün terörüne seyirci kalmayacaklarına işaret ederek, ‘Eğer Türk futbolunun daha ileriye gitmesini istiyorsak, elele vererek bu sıkıntıyı aşmalıyız’ diye konuştu.
FENERBAHÇE Asbaşkanı ve Stattan Sorumlu yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu, son günlerdeki tribün sorununa farklı bir yorum getirdi ve kamuoyuna ilginç mesajlar gönderdi. Sarı lacivertli camiada son iki yıldır önemli gelişmeler olduğuna dikkat çeken Ekşioğlu, ‘Futbol, yönetim anlayışı ve taraftar yönünden Fenerbahçe sürekli ileriye gidiyor’ diye konuştu.
Kamuoyunda tüm taraftarların aynı kefeye konulmasından büyük rahatsızlık duyduğuna işaret eden Ekşioğlu, ‘Son haftadaki seyirci sayısının düşüşünü buna bağlamak doğru değil. İnsanların bazı endişeler duyduğu bir gerçek ama tüm seyirciler fanatik ruhlu değil. Taraftarı küstürmek kimseye fayda getirmez. Onlar kulüpler için önemli bir olgudur’ dedi.
Ekşioğlu, açık tribün için kombine kart uygulamasına geçileceğini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: Yönetim kurulu olarak bu konuda bazı kararlar aldık. Öncelikle derneklerle görüşmeler yapacağız. Telsim tribününü tamamen kombine yapmayı arzuluyoruz. Ligin ikinci yarısına yetişeceğini umut ediyorum. Taraftarın görsel şovuna büyük önem veriyoruz.
Fenerbahçe tribünlerinin son yıllarda tribünlerde küfüre son verdiğini tekrarlayan Ekşioğlu, sözlerini şöyle tamamladı: Eğer Türk futbolunun bir yerlelere gelmesini istiyorsak, hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Tribünlerle barışmalıyız. Elele vererek, futbol terörünü körükleyenlere karşı çıkmalıyız. Aksi takdirde daha derin acılar yaşarız...
sonunda yoksa istedigimiz oluyormu..? nedersinizz?... kombinelerimiz geliyoo sanki.... ??? 8)
Onur Bilgin
02-12-2004, 20:55
geliyor ama beni biraz düşündürüyor bu iş.neden diyecen,niye hemen olayı kötü yöne çekiyon diye soracan.haklısın tabi
biliyorsunuz dışarıdan gelen üyelerimiz olduğunda maçlarda beraber oturma konusunda zorluk çekeceğiz.bunu 1907 UNİFEB yönetimi daha önce de belirtmiş bunun hakkında mutlaka kendilerine göre bir düşünceleri olmuştu.
bakacaz ve de görecez.hadi hayırlısı
Levin Susar
03-12-2004, 00:37
Kredi kartı borçlarınızı 0 layın arkadaşlar...
Biraz da para biriktirelim devre arasında...
Bakarsınız...
Yer sorununu da dert etmeye gerek yok şimdilik :)
Vehbi Şirikçi
03-12-2004, 00:43
Fenerbahçe'mizin ve 1907UNIFEB-Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneğimizin geleceği açısından çok olumlu bir gelişme olur. Yalnız normal bilet alınabilen bir kısmı kalması lazım her zaman.
Murat Toktaş
03-12-2004, 02:16
Arkadaslar bu kombıne bılet olayında ıstanbuldakı arkadaslar acısından bır sorun cok yasanmayacagı kesın fakat bızler yanı anadoludan maclara gelen arkadaslar acısından durum ne olacak.Sureklı ıstanbulda olsak bırsekılde kombıne bıletımızı alır ve maclara gelırız ama bulundugumuz konum acısından her maca gelemeyecegımız acık...
Eger Telsım kombıne halıne gelırse bızler gıbı anadoluda yasayan senede ımkanlar cerceveınde bellı sayıda maca gelebılen arkadasların bılet konsunda buyuk sorun yasayacak ayrıca Telsımın tumu mu kombıne olacak yoksa bır bolumu eskısı gıbı acık olarak satılmaya devam edecekmı? Bu konu uzerınde durmak ve bunu konusmak cok daha onemlı gıbı gelıyor bence...
Bu konuda bır bılgısı olan arkadasımız varsa bızı bılgılendırırse sevınırız...
Vehbi Şirikçi
03-12-2004, 02:21
Murat ben tamamının kombine olabileceğine ihtimal vermiyorum. Umuyorum ki kombine dışı satılabilecek bölümlerde olacaktır.
Seçkin Özmen
03-12-2004, 02:22
birde sadece telsim kombine olcaksa diger taraftar grupları da telsime kayabilir diye dü$ünüyorum... iyimi kötümü olur bilmem
Burçay Tiftikçi
03-12-2004, 02:24
Telsim tribünün tamamını kombine olarak satabileceklerine ihtimal vermiyorum....
Pulat Yılancıoğlu
03-12-2004, 02:40
yani bencede yarı yarıya yapılmalıı ust kombine altt normal biletlii.. arayı da çok rahat ayırabilirler.. alt tribune girisii sag ve sol alttan yaparlarr. ust gecişi kapatırlar ust tribunee merdivenlerden cıkılırr sadece.... ama bi de dedigi gibi sadece telsime yapılacak olmasıı ne gibi sorunlar cıakrrır bilemiyorumm.. cunku stadta kombinedi olanların yuzde 80 i cekirdek tayfasıı bu bu tribunude etkilerr kesinliklee....
Erkan Keremoğlu
03-12-2004, 03:14
Ahaha tabi satarsınız zaten 15 bin kombineyi :)
Eğer iddaalı bir açıklamaysa o zaman şöyle bir sonuç çıkıyor, harbi hepsi kombineli olacak, en fazla 3000-4000'i satılacak, ya diğerleri ??? Hımm.. Telsim artık daha çok bağıracak puhaha
8)
Murat Toktaş
03-12-2004, 03:30
Murat ben tamamının kombine olabileceğine ihtimal vermiyorum. Umuyorum ki kombine dışı satılabilecek bölümlerde olacaktır.
Vehbi muhakkakkı tamamı kombıne olmaz ama kombıne sonucunda bırcok yenı problemın cıkacagı kesın...Ozellıkle derbı maclarda anadoludan suanda bıle bılet bulmakta sıkıntı cekıyoruz.Kombıne satıslar sonucunda acıgın en az yarısının kombınelı hale getırıldıgı dusunuldugunde bu bılet sıkıntısı kapasıtenın dusmesıyle cok daha artacaktır...bu konudan dogrusu cok sıkıntı duymaya basladım ve maclara nasıl gelecegımızı dusunmeye sımdıden basladım dogrusu.Fakat bu son gunlerde tartısılan konuya bır cozum olacaksa bızde susmak dusuyor tabıkı... :-/
Servet Güldeş
03-12-2004, 11:47
öyle saçma şey mi olur yaw zten mesafeden dolayı ancak derbi malarına gelebiliyoruz... geldiğimiz aman ben telsime girmeyeceksem oraya kadar gitmenin bi manası yok...
Seçkin Özmen
03-12-2004, 12:34
bence de 1907unifeb üyesi olup ta kombine al(a)mayacak (istanbulda olsa bile) birçok insan çıkacagi için, bütünlügün saglanmasında problemler ya$anabilir..
Tolga Yıldız
03-12-2004, 17:38
bi de en son maçtaki gibi yerinde oturma problemi olursa ona dikkat edilmeli....
hepimiz B Bloktan alalım biletleri ;)
Kerem Çalkılıç
04-12-2004, 14:52
Ya bu kombine biletleri sadece sahibi mi kullanabiliyor ki? Öyle değilse İstanbul dışından gelen arkadaşlar için pek de sorun olmaz, kombine sahibi biri o hafta maça gitmeyecekse o haftalık kombinesini İst. dışından gelen bir arkadaşa vermekten mutluluk duyacaktır diye düşünüyorum... :D
Onur Bilgin
04-12-2004, 14:59
bence de 1907unifeb üyesi olup ta kombine al(a)mayacak (istanbulda olsa bile) birçok insan çıkacagi için, bütünlügün saglanmasında problemler ya$anabilir..
kesinlikle katılıyorum.bizim için sorun olacak gibi bu iş
hadi hayırlısı
Tolga Yıldız
04-12-2004, 19:09
bi de en son maçtaki gibi yerinde oturma problemi olursa ona dikkat edilmeli....
hepimiz B Bloktan alalım biletleri ;)
zaten bütün tribün kombine olmayacaktır....
Levin Susar
04-12-2004, 23:10
Arkadaşlar bu son uygulamayı bu kadar abartmayalım. Sadece göstermelik 1-2 maçlık bir olay...
Bugüne kadar bizimle birlikte maç izlemek isteyip de izleyemeyen oldu mu hiç...
Bu uygulama devam etse de, kombine çıksa da biz yine bir arada izleriz maçlarımızı...
Bunları dert etmeyelim...
Vehbi Şirikçi
04-12-2004, 23:26
Ayrıca İstanbul'daki arkadaşların kombinesi olması bilet organizasyonlarında Anadolu'dan gelecek arkadaşlara yardımcı olmayı daha da kolaylaştıracaktır.
Murat Toktaş
07-12-2004, 17:14
Ya bu kombine biletleri sadece sahibi mi kullanabiliyor ki? Öyle değilse İstanbul dışından gelen arkadaşlar için pek de sorun olmaz, kombine sahibi biri o hafta maça gitmeyecekse o haftalık kombinesini İst. dışından gelen bir arkadaşa vermekten mutluluk duyacaktır diye düşünüyorum... :D
Kombınelerın ısıme ozel olacagı ve bundan dolayı aynı kombıne bıletle degısık haftalarda farklı ısımlerın maca gıremıyecegı yonunde duyumlarım var...bu yuzden anadoludan gelen arkadasların farklı kombıneler kullanarak maca gırebıleceklerını dusunmuyorum...
Sercan Matur
07-12-2004, 18:14
Ayrıca İstanbul'daki arkadaşların kombinesi olması bilet organizasyonlarında Anadolu'dan gelecek arkadaşlara yardımcı olmayı daha da kolaylaştıracaktır.
En güzel yanlarından birisi de bu ;)
Eray Karabağlı
27-02-2005, 01:03
Eğer tamamen telsim tribününün kombine biletli olacağı düşünülüyorsa (ki bence çok zor) bizim gibi dışardan (48 kişi) gelen bir üniversite açısından orada bulunmak imkansız olur.Bide gfb bizim tribüne taşınır.Buda migros tarafına sadece izleyici kısmın oturmasına sebep olur.Yani stattaki bütünlük ve akustik bozulur diye düşünüyorum.....
Ozan Ercan
27-02-2005, 15:14
Eray, başkan zannedersem aralık ayındaki geniş basın açıklamasında böyle bir uygulamanın yapılmayacağını belirtmişti. Zaten aralık ayından beri kimse reply atmamış bu topice.
Faruk Can
27-02-2005, 15:21
bundan vazgeçmemişlermiydi ???
Hasan Muradoğlu
27-02-2005, 15:36
unifener bayağı bir hazırlanıyor bu olay için.bizde örgütlensek iyi olur hafiften ;)
Eray Karabağlı
28-02-2005, 00:09
Ozan kardşim benim haberim yoktu..Özürrrrrrrrrr ;)
Barış Ertül
28-02-2005, 14:20
Kombine kültürü, birçok açıdan çok faydalı ve önemlidir. Ancak kale arkalarındaki tribünleri diğer tribünlerden ayıran bir özellik vardır.
Kale arkası tribünler öncelikle öğrencilere ve gelir düzeyi düşük insanlara hitap eder. Bu tribünlerin TAMAMININ kombine yapılması, toplu para verme kabiliyetini haiz olmayan insanların (yılda bir veya iki kere de olsa) stadda maç izleyebilme haklarını ellerinden almak demektir.
Hem Telsim tribününde hem de Migros Tribününde belli bölümler kombine olarak satılmalı, belli bölümler de maç başına bilet olarak satılmalıdır. Böylece her tip müşteriye hitap edilmiş olunur.
Konudan bağımsız olarak; Yönetim neden Telsim'in tamamını kombine yapmayı düşünürken Migros'u telaffuz dahi etmemiş, onu da anlamak, öğrenmek, değerlendirmek lazım.
Yalçın Ateş
28-02-2005, 23:29
yapsınşlar iyi olur
Anıl Germeç
05-03-2005, 05:05
bu olayın -ki eğer olursa- UNIFEB'i iyi etkileyeceğini sanmıyorum.
yer karışıklığı bütünlük vs.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.