PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907UNIFEB ATV Futbol Ateşi Programında

Ata Bahadır
01-02-2005, 00:59
Su anda ATV'de Futbol Atesi programi yayinda. Bir tarafta Ultraslan, *diger tarafta Besiktasli universiteliler diger tarafta arkadaslarimiz ,kardeslerimiz var.

Hepsi cok iyi gorunuyor daha konusamadilar ama saglam konusucaklar belli. *:)

Berkay baskana askerlik yaramis.

Servet Güldeş
01-02-2005, 01:10
çok güzel başladı program ilk kapak ÖMER babadan geldi... :D:D

oneydi öle be bonus geyiği helal olsun ömer baba :D:D

Hüseyin Kaplan
01-02-2005, 01:21
Mikrofonun Ercanın eline geçmesini dört gözle bekliyorum.
Bastır be ercan...

Servet Güldeş
01-02-2005, 01:43
sinan nerde ya göremedik gitti...

sinan ömer çavuşoğlunun yanına geçseydin beaa

Seçkin Özmen
01-02-2005, 03:58
güzel bir prgram oldu, tribünler bir nebze de olsa kendilerini ifade ettiler... sadece bağırıp çağırmayı bilenlerin ve tribün felsefesini gerçekten bilenlerin belli olduğu bi ortam oldu. gs taraftarı içindeki bir kaç aklı başında adam dışında bu ortama yakışmadılar, çirkeflik yaptılar, aferin reklamınızı her fırsatta güzel yaptınız, nasıl bağırdık diye gururlanıyorsunuzdur şimdi ancak kalitenizi belli ettiniz... bjk taraftarını takdir ediyorum gerçekten delikanlı ve içtenlerdi (zaten alen ve çekirdek tayfasını hep takdir etmişimdir) şov yapmadılar harbi konuştular... bize gelince.. öncelikle Yücel reisi takdir ettim, mantıklı, sağlam ve bilgili olduğunu gösterdi. unifeb e gelince tv den çok güzel görünüyodunuz gururlandık, gs lilerin çirkefliklerine iyi sabır gösterdiniz gaza gelmediniz, efendiliğinizle cevap verdiniz... ancak birkaç zeki soru dışında biraz pasif kalındı bence ancak yine de sağlamdı. ama ben objektif bakılınca alen ve tayfasının takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorumi zaten biz de gerekli yerlerde alkışlayarak takdir ettik...

Ahmet İnal
01-02-2005, 04:15
Böyle bir program yapılacağını duyduğumda üniversiteli taraftarların katılacağını duydum ama bugün izlerken gördümki özellikle gs kanadındakilerin üniversiteli gibi bir halleri yoktu arkadaki tipler tabiri caizse serseri kılıklıydı belki aralarında 3-5 üniversiteli vardır ama çoğunluğu öyleydi

tartışma ağızları kahve ağızıyla orda bulunan arkadaşlarım onlara cevabını verirler ama onlar bunu anlayabilirlermi?anlayamazlar

ömer çavuşoğlu gs ufkunu daraltıyo diyor onlar başka türlü anlıyor

arkadaşlarımız orada yine birliğimizin ne kadar kalteli olduğunu göstermiştir hepsine çok teşekkür ediyorum

Sinan Bıçak
01-02-2005, 04:20
Gerçekten güzel bir programdı desem yalan olur bu program formatıyla fazla biryere gidemezler.

Çağrı Özmen
01-02-2005, 04:34
harbiden,1907 Unifeb orda resmen parlıyodu yanii...hem agırlık olsun,hem efendilik olsun,hemde karakter olsun ordaki kalabalık arasından direk seciliyodu.....berkay da cok yakısıklı cıkmıs,harbiden askerlik yaramısss...sinanı bi ara kamera 35 km hızla gecerken,sakallardan tanıdım.duygu cok gusel cwp yapıstırdı.bi ara Ismailin Can'a bagırdının gordum,can tezahurat yapıyodu ;D Onur'un konusurken gozler yasardı.heyecan olsa gerek.....ya kardeslerim yaa..unifebli olmak gercekten ayrıcalık yaaa....... ;D

Reşat Özdemir
01-02-2005, 04:37
yaa ben biras fazla duygusalim galiba böle ilk marsimisla beraber giris yapildi yaa nasi gözler doldu bnm *:'(
nese umarim bu olay ben gelene dek dwm edr yaa ben geliorum as kaldi dayanamijam artik yani ne bu ya hergün böle biyerlere gidiosunus beni burda kiskançliktan çatlatiosunus * :P

iiki wariz ya IYIKI WAR 1907 UNIFEB..... *:D

biraz, marşımız, giriş, benim, neyse,devam, eder, az, dayanamayacağım, gidiyorsunuz, çatlatıyorsunuz, iyi ki, varız, var..

Bulunduğu ortama, yazdığı yazıyı okuyacak insanlara saygısı olan kişi yazdıklarına biraz dikkat eder kanaatindeyim.. Arada belli kısaltmalar, hatalar mazur görülür ama yazın baştan sona garip kelimeciklerle dolu ve bu garip kelimecikler tüm mesajlarında egemen durumda..

Biraz daha dikkatli olalım, Türkçeyi katletmeyelim ve Türkçe de w diye bir harf olmadığını hatırlayalım..

Dilbilgisi Konusunda Hassas, Hassas olduğu kadar Ukala Ltd. Şti.

Gözde Sayılgan
01-02-2005, 04:48
Dilbilgisi Konusunda Hassas, Hassas olduğu kadar Ukala Ltd. Şti. ne;
bu konuyu aslinda uzatip da uzatabilirdim amaaa...ne yeri nede zamani...sildim böylece guru duy kendinle bir derdin olursa yine mümkünse burda özel mesajlar die bi bölüm orada yaz ki burda da milletin tadini kaçirma.

Çağrı Özmen
01-02-2005, 04:53
resatcım bencede agır bi tepkiydi.yani bende yazımda ara sıra kısaltmalar ve degisik harfler kullanıyorum ve bununlada kimseye saygısızlık yaptıgımı düsünmüyorum.kimseninde ben bazen boyle kısaltmalar yapıyorum diye beni saygısız olarakta nitelendirdigini dusunmuyorum ve ARTI boyle kısaltmaların türkçemizi katletcegini dusunmuyorum,burda herkesin boyle kısaltmalardan etkilenmeyecek kadar turkcesi var.o zaman topic kelimesinide kimse kullanmasın,forum demiyelim,turkce bi ad bulalım,hatta anket bile baslatalım turkiye capında foruma karsılık gelecek TÜRKÇE KELİME NE DİYE.bunlarda turkceyi katletmiyomu o zaman,....bence gercekten agırdı.kimsenin kalbini kırmaya gerek yokk.ki bi sorun varsa bu özeldende giderilebilirdi...çünkü çok önemli bi sorun degil

haaa bu arada asansör degil:inerçıkarrrr

Gözde Sayılgan
01-02-2005, 05:01
ya ben sert falan çikmadim beni elestirsin ama tarz önemli bence belki o bana daha nazik olsaydi böle tatsizlik olmazdi dimi

İlker Alıcı
01-02-2005, 05:12
aman ercan sakin ol :)
el kol yapıyo ama yaww:)

İlker Alıcı
01-02-2005, 05:14
iyi kastık ama kendimizi.. en azından ben kendi adıma baya zorlandım o ucgen sakallı 6s liye!!!!!

Sinan Bıçak
01-02-2005, 05:16
şu karşıda sakallı olan heh işte o (GS tarafında dudaklardan okunan cümleler)

Çağrı Özmen
01-02-2005, 05:20
ercanı baya bi gosterdi kamerada,ben gormedim ole bisi dedigini yaaa...

Sinan Bıçak
01-02-2005, 05:24
Abi o değilde birisi sanırım kaldıır galatasarayım diyecekmiş zor tutmuşlar bu kişinin Ercan olma olasılığı kaç? :)

1000

Reşat Özdemir
01-02-2005, 05:24
Gecenin özeti Burçay'dan geldi..
Gerisi koca bir martavaldır benim için ;D
Burçay söz sende desem??.. Ahahahha..

Ata Bahadır
01-02-2005, 07:56
Programin diger yarisini izleyemedim cikmam gerekiyordu. Program basladiginda iyi bir program olabilir diye dusunuyordum. Gerek Omer Cavusoglunun gerek Kazim Kanatin tahrikleri ile program cigrindan cikmis anlasilan.

Her tribunun universiteli kesimi davet edilmis dendi fakat Ultraslani temsil eden insanlarin universiteli bir goruntusu yoktu. Tribunlerinde yapamadiklarini orda yapmaya kalktilar.

Programin sunucusunun yangina korukle giden zihniyette oldugu bir programda bu format yurumez iki haftada degistirirler.

Seviyeyi ve agirligini koruyan tum arkadaslarima tessekurler.

İnanç Gülfidan
01-02-2005, 09:12
Galatasaray taraftarı yine seviyesini ve büyüklüğünü(!) belli etti!!!
Böyle niteliksiz, terbiyesiz, serseri adamı bi araya nasıl getirmişler gerçekten anlamıyorum?! Adamlar ''FUTBOLDA ŞİDDET İSTEMİYORUZ'' diye bağırırken bile nasıl şiddetle bakıyorlardı ya olamaz böle bişey omuz atmalar, laf atmalar, hatta küfür etmeler, el kol hareketleri...
Böle adamlar maça geliyor bi de futbolda şiddet istemiyoruz die bağırıyorlar! Sen şiddetin ta kendisisin zaten!!! Canlı yayına geliyorlar tribün zannediyorlar. Berna konuşuyor orda tezahürat yapıyorlar, ben böyle saygısızlık görmedim!!!

Tribün liderlerini programdan sonra bizden özür dilemek zorunda bırakacak kadar terbiyesizlik yaptılar ya ben ne diyim artık?!

Servet Güldeş
01-02-2005, 09:41
En güzeli Ömer ÇAvuşoğlunun kapaklarıydı...

Adam bonus esprisi yaptıordan ultraslandan saçma saçma cvp larıda onların ne kadar zeki olduğunu göstergesiydi

Kıvanç Gülser
01-02-2005, 10:57
kıskananlar catlasın kelımesi onların bittigi andı hepsi kırmızı oldu ve kırmızı onlara cok *yakısıyor anelka gibi bi yıldızın gelmesini onlar terbiyesizlik ve bagırarak kapatmaya calıstılar programda futbolda siddet istemiyoruz diye bagırıyolardı ama orda siddet uyguluyolardı bence bjk ve gs tarafında universiteli azdın dısardan bulduklarını getirmisler programa kalite ve bilinci herkes bir kere daha gördü arkadaşlarımız harikaydı hepsine sonsuz tesekkurler

Tolga Yıldız
01-02-2005, 12:12
CAN başlatmadı mı yaa o kaldııırrr Galatasaraım tezahüratını ya ben yanlış mı gördüm?....;)

- ama inşallah bu program fazla devam etmez R.Muhtar'ın diğer ateş hattı programında olduğu gibi çok seviyesiz ve kalitesi düşük, futbol şiddetini körüklemekten başka bi işe yaramaz....

bu ortamda bizi iyi temsil ettikleri için tüm Unifebli arkadaşlara teşekkürler....

Ersin Demirel
01-02-2005, 12:29
Programın 1'den sonraki kısmını izleyebildim.Sevdiklerimi görmek beni oldukça heyecanlandırdı.Gereksiz tartışmalara ve program sonuna doğru tezahürat yarışına girilmemesi bizim artımızdı.Bir ara aramızda bir gerginlik oldu sanırım.Ercan'ı sakinleştirmeye çalıştıklarını gördüm.

Bakalım nereye kadar gidecek program.

Can Güleç
01-02-2005, 12:35
reha muhtar reyting uğuruna yaptığıı bu programda futboll teröründen bahsedilirken saçma sapan konularaa girilmesii bjk ve gs daha ağırlıklı söz savunması verilmesi reha muhtarı burda kınıyorum..dünkü programda eşitlik filan olmadıı..neyseki biz unıfeb li arkadaşlarmız sayesinde hem susmayı hemde konuşmasını biliriz..çünküü biz fenerbahçeliyizz

Murat Karataş
01-02-2005, 13:13
Telegolden sonra gördüğüm en kalitesiz program oldu resmen polemik yaratmak için reyting almak için hazırlanmış bir program. Sonuna kadar izledim reha hep ortalığı karıştırmak polemik yaratmak için uğraştı bjk li arkadaşın dediği gibi yazık yani milletin sınavı falan var boşuna getirtmiş o kadar kişiyi. Bu arada can dan geldi benimde duyduğum kadarıyla o beste :) ama helal olsun unifebi ve fenerbahçemizi çok iyi temsil ettiniz teşekkürler hepinize...

Ersin Demirel
01-02-2005, 13:20
Forumları dolaşıyordum,işte yorumlar:

- fenerden biri ananı die girdi son anda durdurdular canlı yayında mevzu cıkacaktı tüh bea..

- Bu gidisle bu programin omru fazla uzun olmayacak.

-ya bu eziktas harbi cok ezik.bir aglamadıkları kaldı.Ya kardesim siz bu ülkede 3.takım olmaya mahkumsunuz.hic aglamayın.hep gölgede kaldiniz hep te kalacaksiniz.

-fenerliler tam ezik.. bejeke lerlerinde sesi yetmiyo... HELAL OLSUN HEPSİNE..

-çıkışta kavga çıkmasa bari

- her zaman her yerde kral oldugumuzu gösterdik yine eziklerle kargalardan kat kat daha üstündük. tezahürat desen bizde görüntü desen bizde. helal olsun hepsine

-Zevkli güzel bir programdı ultrAslan olarak ağarlığımız gene hissettirdik cümle aleme..
ya ben açtıığımda eylence bitmişti galiba,habire del boskinin aldığı para doğrumuydu diilmiydi tartışması vardı..bitek program sonunda tezahuratlarda ezdiğimizi görebildim o bile çok zevkliydi,febeliler konu mankenydi galiba sap gibi oturdular öyle

-3- valla kimse kusura bakmasın febe liler arasında bir tek Yücel i tanıyordum, sözüm ona ağır takılmaya gelmişler ama Türkiye de 2 tribün kaldığının resmiydi bu program. ( Bursa, Göztepe, Sakarya tribünlerini bir nebze ayrı tutarsak)

-Reklam arası oldu,ilk izlenimim ; çok gereksiz bir program. Kesin Beşiktaş'ı yine sona bırakıcaklar.Sadece siz ve Alen Abi var diye bekliyorum

-Madem oturma sırasına göre fb,BJK,gs marşlarıyla program açılışı yapıyorsunuz,aynı anlayışla gs,BJK,fb olarak program akışı yapmadınız. Bir de kalkmış Reha Muhtar tarafsızlıktan bahsediyor.

-ya allah kahretsin bee
bu adam yönetimizde üyeydi yaa.
acaba yönetimden ayrılmadan önce Atv den ne kadar para teklifi aldı.

-Reha Muhtar yönetime geldiğinde kendimce bi mahcubiyet yaşamıştım, şimdi rezillik diz boyu.
hepinizden ricam bu adamı beşiktaşlı olarak deilde televizyonda bir şovmen olarak analım bundan sonra.

-bende programı başından sonuna kadar izledim!!!
şimdi yorumlarımı söylüyorum:
1-öncelikle oturduğumuz yer çok kötü ve sadece aralarda ve bizden birileri konuşunca görünüyoruz.en azından her hafta yer değişimi olmalıdır.
2-ilk başlarda bizim açımızdan çok kötü olmasına karşın özellikle serkan aksel kardeşimizin tepkisinden sonra program tamamen bizim lehimize döndü(kendisine ayrıca teşekkürler).
3-bu takım elbise fikri kiminse onada sonsuz teşekkür ediyorum.bu sayede gerçek beşiktaşlılık duruşunu tüm türkiye daha iyi görmüş oldu.
4-diğer takımların apaçi taraftarları devamlı birbirlerinin ensesine,kafasına vurdu,saçlarını çekti ama bizim kardeşlerimiz adam gibi adam olduklarını duruşları ve oturuşlarıyla her şekilde ispatlamış oldular.
5-bizim kızlarımız daha güzeldi.
6-bizim kardeşlerimiz her şekil daha yakışıklı ve karizmatik ti.
7-inanın beşiktaşlılık ayrıcalığını çok iyi hissettirdiniz ve bizi çok iyi temsil ettiniz.hepinize helal olsun.
8-HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL!!!

-Bundan sonra gidip gitmeme konusundaki tartışmayı genel kurulda yapalım derim

Sonuç olarak hiçkimse programdan memnun değil ve ucuz böbürlenme içindeler.Şu da var ki bir ara bizim bölümdeki hareketlenme bayağı dikkat çekmiş..

Sercan Matur
01-02-2005, 13:37
Görüldü ki, pankart getirip asmakla üniversiteli olunmuyormuş...

Seçkin Özmen
01-02-2005, 13:48
eğer o tipler üniversiteliyse (gsliler için diyorum, birkaçı hariç tabi) ülkemiz için yazık diyorum çünkü o adamların tribünden başka bir ortamda barınması imkansız... neyse ki başta biz olmak üzere beşiktaşlılar da nasıl üniversiteli olunduğunu gösterdiler de varsa izleyen bir anne-babanın yüreklerine su serptiler... (yani demek istediğim bir baba olsam, evladımın unifebli olmasından gurur duyardım, desteklerdim)

Süleyman Karadağ
01-02-2005, 14:52
Programı başından sonuna kadar izledim ve diğerlerinden ne kadar farklı olduğumuzu bilmeme rağmen tüm Türkiye ile birlikte ekranlardan görme fırsatı buldum.

bu arada en çok dikkatimi çeken olay 6s lilerin bi ara 1 bardak suyu paylaşamamalarıydı ;D ;D ;D bir kaç ezik suyu kapabilmek için birbirlerini yiyorlardı fakat o an kameraların onlara yöneldiğini farketmediler ;D ;D ;D

Murat Karaman
01-02-2005, 14:54
seçkin özmen sana katılıyorum.walla ömer çawuşoğlu konuşurken ömer çawuşoğlunun arkasına yansıyan tipler ömer çawuşoğlunun arkasından kaş-göz hareketleri yapıyorlardı.bencede eğer onlar üniwersiteliyse yazık!şizofren bir hasta gibiydiler.izleyenler gördükü UNIFEB Fenerbahçe yi en iyi şekilde temsil etmiştir.tabii dolayısıyla Türk futbolunu da!orada bulunan herkese teşekkürler.

bu arada karew yanlış hatırlamıyorsam 8 gol attı we bunların 4 tanesi penaltıdan.karew ne kadar iyi bir golcü değil mi?

anelka transferini yapan yönetim birkez daha FB nin büyüklüğünü gösterdi.teşekkürler.KISKANANLAR ÇATLASIN!
Yada Şükrü Saraçoğlu'na gelsinler :)

Esra Yılmazsoy
01-02-2005, 15:04
Ben programi izlemeyi 2ye dogru bıraktım sonrasını bilmiorum ama o zamana kadar UNIFEB kendini gosterdi sakin tavırlarıyla,anlamlı konusmalarıyla,gereken yerde alkıslamalarıyla..objektif olarak izledim gercekten farklı gozukuyodunuz kalite ortadaydı.prog.olarak begenmedim denilenler yanlış anlasılıo uzerine yanlıs yorumlar devam edio konu cok uzatılıyo ve sıkıcı olmaya baslıyor ben sadece arkadaslarım için katlandım diyebilirim.

Funda Meriç
01-02-2005, 15:30
Açılıştan kapanışa kadar bir farklılık..Bence herhangi bir Fenerbahçe taraftarı da oturuyor olsaydı o koltuklarda, ben eminim ki duruşu ve konuşmaları ile 1907Unifeb üyeleri kadar fark yaratırdı. Ancak şu da bir gerçek ki ve kanıtlara hiç gerek yok; 1907Unifeb bir ayrıcalık, 1907Unifeb üyesi olmak daha da bir ayrıcalıktır.

Türkiye'nin ve Kıbrıs'ın neredeyse "seçilmiş" Üniversiteli Fenerbahçeli gençleri, kaliteli programlarda cümlelerini kurabildiği gibi bazen böyle amacını bilmeyen, reyting ya da göz doldurma amaçlı programlarda konuşturulmuyor,susuyor fakat susmasına rağmen duruşu ile çok şey anlatabiliyor.

Aslında onları kutlayacak çok büyük bir neden göremiyorum ben. Çünkü biliyorum ki hemen hemen hepsinin yetiştirilme ve yaşam tarzları zaten diğerlerinden çok farklı. Ama diğer takım taraftarlarının dün gece oturmaktan ziyade bir kahvehanedeymiş gibi rahat, kısmen yatar pozisyonda olmaları yakışmadı. Cümle kurma çabalarını da hayretle izledim..Ancak bizim farklı olduğumuz kadar Beşiktaş seyircisinde de farklılık vardı. Muhakkak onlar da kendi içlerinde seçili kimseler. Seviyeli konuşmalarından ben bir izleyici olarak zevk aldım diyebilirim.

Aslında yazdıkça yazasım geliyor ama 1907Unifeb bence herşeyi açıklıyor..Ve futbolda şiddet tartışılarak değil gerçekten her bireyin özverisi ile biter. Böyle saçma sapan programlara hiç gerek yok.

Saygılar..

Barış Ertül
01-02-2005, 15:59
1907UNIFEB'in yazılı ve görsel medyaya yansıdığı her haberi büyük bir keyif ve gururla takip ediyorum.

Ne var ki dün, yine 1907UNIFEB'le gurur duymakla birlikte, programdaki diğer tüm katılımcılar ve programın format ve içeriği nedeniyle içim burkuldu.

Ve belki de ilk defa; haberin içindeki insanlar o pırıl pırıl polarlarınızla, yüzlerinizle ve sözlerinizle sizler olmasına rağmen, kısa bir süre sonra kanalı değiştirdim.

Gerçekten çok kalitesiz, seviyesiz ve lüzumsuz bir programdı...

Burak Tuzlu
01-02-2005, 16:05
Bence Programdaki tek güzel şey 1907unifeb'ti. Tek seviye bizdik. Zaten Reha muhtarın yöneteceği bir programdan daha fazlasını beklemek imkansızdır. Fenerbahçenin aydınlık geleceği olarak programa katılan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bence Fb ve 1907unifeb iyi bir şekilde temsil edilmiştir.

Bilsay Avcı
01-02-2005, 16:42
İzleyebildiğim kadarıyla tipik Reha Muhtar güdümlü gereksiz bir programdı. Farklı olmamız konusuna girmiyorum bile elma ile armutu kıyaslamak abesle iştigaldir.

Bulundukları yerin tribün mü stüdyo mu olduğunu bile idrak edemeyen gerizekalılar sürüsünün karşısında ''duruş''larını ortaya koyan tüm arkadaşlarımı can-ı gönülden kutlarım.

http://www.antu.com/images/manset/subat2005/2resim_manset.jpg

Allah ıslah etsin ne diyeyim...

Ali Yılmaz
01-02-2005, 16:49
bravo!
katılan tüm arkadaşlara teşekkürler baştan sona kadar izledim seviyesiz cin conlulara karşı takdir edilecek bir olgunlukla proğramdaydık çünkü onlar proğramda olduklarını unutup orada kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlardı övünüp dursun onlar sesleriyle zaten başka şey düşünecek kadar beyinleri olduğunu sanmıyorum!
katılan ve başarıyla temsil eden herkese tekrardan teşekkürler:D
işte 1907UNIFEB bu!

İlker Kökdemir
01-02-2005, 17:11
Programda Az ve öz konuştuk Kahve Muhabbetine Girmedik Farkımız belli BERKAY Abimizide Ve Bütün Arkadaşları Görmekten Mutlu Oldum Katılan Arkadaşlara Teşekkürler. CAN Arkadaşımızı Kızdırmaya Çalıştılar Ama kendimizi Frenleyip Seviyelerine İnmedik Yinede ANTİPATİ CİMBOM Diyorum

Faruk Can
01-02-2005, 17:41
Özellikle Reha Muhtar bi acayipti bjk lılar tepki gösterince alal acele ronaldo nun abuk sabuk antrenman görüntülerini hazırlatıp del bosque yi konuştu ??? Hiç bişey anlamadım ve gereksiz muabbetler , konuşmalar , polemikler... Programın en kötü yanıysa ultravestiler...Sokaktan topladıklarını getirmişler heralde.

Yalçın Ateş
01-02-2005, 17:58
1907unifeb ailesi olarak kendimizi ve Fenerbahçemizi çok güzel bir şekilde temsil ettik. Gereksiz polemiklere girmeyerk bazıları kadar küçülmedik. Bizim Fenerbahçemize olan aşkımız ve saygımız çoğu kimselerin olaşamayacağı , ulaşsa bile anlayamacağı sevgidir. Fenerbahçe lilik anlatılmaz yaşanırrrrr

Bonus kartla alışveriş yapan herkes şimdi igs ye yardım ediyor , sizde bonus kartla alışveriş yapın alacağınız ultravestiyi galatasaraya armağan edinnnnn:)

Burhan Günarslan
01-02-2005, 18:06
Gerçekten güzel bir programdı desem yalan olur bu program formatıyla fazla biryere gidemezler.

gerçekten çok dandik bir program olduğunu daha ilk günden gösterdi
adam iki kelime konuşmadan tribüne çevirdi çirkefler ama herşeye rağmen arkadaşlarımı kutlamak istiyorum ve gurur duyuyorum ayrıca genç fenerbahçelilerden de bir kişinin katılması ilginç geldi bana onların kapatma mevzularından sonra bi daha toplarlanamadılar herhalde

Pınar Gürsoy
01-02-2005, 18:08
1907 unifeb in farkı birkez daha ortaya çıktı.Ordaki arkadaşlarımın hepsini tek tek tebrik ediyorum ve unifebli olmanın gururunu bize yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum....Fenerbahçeli olmanın kesinlikle bi ayrıcalık olduğunu herkes bir kez daha gördü... ;D

Yalçın Ateş
01-02-2005, 18:14
1907 unifeb in farkı birkez daha ortaya çıktı.Ordaki arkadaşlarımın hepsini tek tek tebrik ediyorum ve unifebli olmanın gururunu bize yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum....Fenerbahçeli olmanın kesinlikle bi ayrıcalık olduğunu herkes bir kez daha gördü... ;D

herkes adına teşekkürlerrr:)

Sinan Bıçak
01-02-2005, 18:19
Beni sizler yarattınız ;D sizin için ordaydım teşekkür etmenize gerek yok

Selcen Yılmaz
01-02-2005, 18:25
çok gereksiz ve seviyesiz bi programa fazla geldigimizi herkes gördü stadin önünden topladiklari bikaç adami universiteli diye yutturamayacaklarini hesap edememis sanirim bazi uyaniklar! protestolar alkislar çok yerindeydi hepinizi tebrik ederim arkadaslar

Melis Varan
01-02-2005, 18:56
Gecenin bi yarısına kadar saatlerini stüdyoda geçiren arkadaşlara bizleri temsil ettikleri için teşekkürler.

Tribünle stüdyo arasındaki farkı,
şova ihtiyaç duymadığmızı,
nerde ne kadar konuya girmek ve
nerde hangi lafa karşılık vermek gerektiğini bildiğimizi,
dinlemeyi ve
dinletmeyi,
gerektiğinde gerektiği şekilde tepki koymayı,
saygıyı,
seviyeyi,
özgüveni,
sakinliği,
soğukkanlılığı,
........................ daha bi anda aklıma gelmeyen kim bilir neleri gösterdiğiniz için bir kez daha teşekkürler.

İsmail'in Can'a tepkisi(!) ;D ve çoğunuzun uykulu,sıkılmış; Ercan'ınsa sinirli bakışları da bi süre gözümün önünden gitmez heralde ;)
Zaten tüm programı izleyeceğim derken 4te yatmışım 3 saat uyumuşum onda da rüyamda diğer takımların taraftarlarıyla polemikteydim. Off of.. Sanki rüyamda bile program devam etti :)

Can Turgut
01-02-2005, 19:06
saçma sapan bir programdı..
'bahçelievler basın sitesi'..allahın salağı..töbe ya..
programda bağırmak size yakışır..

Emre Benlier
01-02-2005, 20:14
Gerçekten dün akşam arkadaşlar mükemmeldiniz. Ama program gerçekten saçma sapan bişey olmuş. Bazı slklar vardıki bağırınca en büyük olacaklarını zannediyor onlara en gsl cevabı alkışlayarak verdiniz sizleri tebrik ediyorum!!

İlker Alıcı
01-02-2005, 20:14
saçma sapan bir programdı..
'bahçelievler basın sitesi'..allahın salağı..töbe ya..
programda bağırmak size yakışır..
kardesim o nasıl bir salak herifti ya! hele pankart asarken ''sivas'' diye tempomuza *tek basına ve ultravesti tarzındaki sesile solemeye calıstıgı ıvır zıvır lar:)...
allah analarına babalarına sabır ihsan eylesin....

Tanalp Kaptan
01-02-2005, 20:33
arkadaşlar babamla izledigim o programda gerçekten babamın işte ölçülü ve bilgili taraftar demesiyle UNİFEB den ve UNİFEB li olmaktan gerçekten bir kex daha gurur duydum ve taraftarlıgın sadece bagırmak olmadıgını onlara cevap ve tepkilerinizle gösterdiniz.....
ancak kaz.. kanata ayar oldum ve ben ewde kendimi zor tuttum neymiş carew ve necati ANELKADAN daha iyişmiş neyse şiz iyi dayandınız ben olsam o kadar duramazdım herhalde

Bora Erdinç
01-02-2005, 22:12
Programın son 15 dakikasına yetişebildim,kahroldum!!Ultraslanın ne kadar zevzek ve gereksiz olduğu sonucunu çıkarabildim.Bi de Alen'in son konuşması iyiydi.Gerideki mesajları okursam kaçırdıklarımı telafi ederim heralde :)

Yalçın Ateş
01-02-2005, 22:25
Gereken birlik ve beraberliğin Fenerbahçe de olduğunu dün herkese gösterdik. ultravesti(terörist) değiliz taraftarız bizzzzz

Onur Bilgin
02-02-2005, 00:32
harbiden,1907 Unifeb orda resmen parlıyodu yanii...hem agırlık olsun,hem efendilik olsun,hemde karakter olsun ordaki kalabalık arasından direk seciliyodu.....berkay da cok yakısıklı cıkmıs,harbiden askerlik yaramısss...sinanı bi ara kamera 35 km hızla gecerken,sakallardan tanıdım.duygu cok gusel cwp yapıstırdı.bi ara Ismailin Can'a bagırdının gordum,can tezahurat yapıyodu *;D Onur'un konusurken gozler yasardı.heyecan olsa gerek.....ya kardeslerim yaa..unifebli olmak gercekten ayrıcalık yaaa....... ;D

yok be kardeşim o kazım kanata olan sinirim göstergesiydi >:( adam sinir etti beni ya.

neyse genele gelecek olursak gerçektende dün 1907 UNİFEB e yakışır bir şekilde orada bulunduğmuzu vede hareket ettiğimizi düşünüyorum.bundan sonra da bize yakışan böyle saviyesiz bir programa katılmamak olur sanki ;)

bjk lılara fazla lafım yok ama ua süper ezik vede seviyesizdi.bide program başlamadan önce pankartla gelen eleman vardı ya.ya ben böyle birini daha önce görmedim.adam varya tam stand-up lık ya.o adamı kameraya alıp kanallara yollasak deli zengin olurduk vallahi ;D

Çağrı Özmen
02-02-2005, 00:40
İsmail'in Can'a tepkisi(!) ;D ve çoğunuzun uykulu,sıkılmış; Ercan'ınsa sinirli bakışları da bi süre gözümün önünden gitmez heralde ;)

bende en cok ismailin cana tepkisinde koptum yaaaa ;D ;D

İnanç Gülfidan
02-02-2005, 00:51
Arkadaşlar galatasaraylıları bu kadar da ezmeyin, sonuçta içlerinde 4-5 üniversiteli vardı, seviye farkımız apaçık ortadaydı. Zaten forumlarında bizi ezdiklerini söylemeleri de bunun en büyük kanıtı. Hepimiz biliyoruz ki biz orda istesek sesimizle stüdyoyu bile yıkardık ama oraya sesimizi bu şekilde duyurmaya gitmedik. Tribüne değil stüdyoya gittik, canlı yayında nasıl hareket edilir gösterdik!

Özellikle bana ve Ercan'a yapılan tahrikleri tahmin bile edemezsiniz, hiçbiri gösterilmemiş! Buna rağmen sakinliğimizi koruduğumuza inanıyorum. Can'ın ''Kaldır'' deyişi ve Ercan'ın bi anlık sinirlenişini hoş karşılamamakla beraber, büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü gerçekten kendimizi zor tuttuk! Bu adamlardan herhangi biri, üzerimde 1907UNIFEB poları yokken, stat dışında herhangi bir yerde karşıma çıkarsa bu sefer kendimi tutmayacağım!!!

Şu satırları yazarken bile sinirden gözlerim doldu!!!

Bu arada Beşiktaşları arkadaşlarımızı da seviyeli tavırları, konuşmaları için kutluyorum.

Servet Güldeş
02-02-2005, 01:36
kardesim o nasıl bir salak herifti ya! hele pankart asarken ''sivas'' diye tempomuza *tek basına ve ultravesti tarzındaki sesile solemeye calıstıgı ıvır zıvır lar:)...
allah analarına babalarına sabır ihsan eylesin....

ilker yazında sivas geçmişte olayın ne olduğunu anlatabilirsen çok sevinirim merak ettim...

Erkan Keremoğlu
02-02-2005, 01:41
Kalitesiz köşe yazılarında ve kalitesiz programlarda yer almanın hiç ortalarda görünmemekten daha kötü olduğu yönündeki kanım daha da kuvvetlendi..

8)

Çağrı Özmen
02-02-2005, 07:17
gs nin kalitesi,zamanında fifa kokartlı,degerli bir hakemimiz olan ali aydın'a,ali aydın duygularını dile getirirken,gsli taraftarların ona "aglama aglama" demesindende belli oldu..

tebrikler gs,gsli olmak bi ayrıcalıktır,çünkü istedigin ezikligi,rezilligi,terbiyesizligi yapabilirsinnnn

İnanç Gülfidan
02-02-2005, 07:37
İnanamıyorum ya, bu adamların forumlarını okudukça beynime kan fışkırıyor, bu kadar seviyesiz olduklarına inanamıyorum! Bizi ezmişler tezahüratlarla biz bağıramayınca alkışlamışız sadece, ulan orası tribün mü?! Allah böyle insanları bizim sabrımızı ölçmek için yaratıyor herhalde!!!

Murat Ünlü
02-02-2005, 14:38
saçma sapan bir programdı ama sizleri orada görmek bizleri gururlandırdı.artık tüm türkiye unifebi daha iyi tanıyo.

Mehmet Bakkaloğlu
02-02-2005, 15:08
İnanamıyorum ya, bu adamların forumlarını okudukça beynime kan fışkırıyor, bu kadar seviyesiz olduklarına inanamıyorum! Bizi ezmişler tezahüratlarla biz bağıramayınca alkışlamışız sadece, ulan orası tribün mü?! Allah böyle insanları bizim sabrımızı ölçmek için yaratıyor herhalde!!!
bazen susmak en iyi cevaptir gerektigi yerde konusarak ve susarak ordaki arkadaslarimiz en iyi cevabi verdiler zaten bu ultra6s lilerin de bunu anlamalari beklenemez zaten tekrar ordaki arkadaslara tesekkurler nasil bir tarafttara sahip oldugumuzu gosterdikleri icin

Faruk Can
02-02-2005, 17:45
Bunla ilgili pankart hazırlansa ne kadar ii olur...Mesela;

''bırakın stüdyoda anırsın çünkü; tribünde de ezikler (uAİİ Aİİ)'' ;)

Gözde Sayılgan
02-02-2005, 17:53
faruk tebrik ederim çoook yaraticisin valla ;D

Burhan Günarslan
02-02-2005, 18:21
'Futbol Ateşi'

Pazartesi gecesi atv'de yeni bir futbol programı başladı. Reha Muhtar'ın yönettiği 'Futbol Ateşi'nin yorumcuları; Ömer Çavuşoğlu, Abdürrahim Albayrak, Kazım Kanat ve Ali Aydın'dı.
Programı benzerlerinden ayıran özellik ise stüdyoya kurulmuş olan üç 'tribün'dü. Buralara taraftarlar yerleşmişti: Sunucunun solunda G.Saray'ın Ultraslanlar'ı... Karşısında BJK'li üniversiteliler ve tribün liderleri. Sağında ise F.Bahçeli üniversiteliler...
23:20'de başlayan programı saatlerce seyrettim. Ve tatmin olmadım.
Çünkü şöyle bir olay sık sık tekrarlandı... Diyelim ki Ömer Çavuşoğlu, BJK'nin eski hocası Del Bosque'yi eleştiren laflar ediyor. Bu noktada, programın mantığı gereği Reha Muhtar, sözü Çarşı grubunun lideri Alen'e veriyor. Alen hamasi bir konuşma yaparak Del Bosque'nin aslında ne kadar önemli bir teknik direktör olduğunu belirtip hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor... Ve ardından Kartal'ın eski kaptanı, yeni hocası Rıza Çalımbay'ı övüyor. Bunun üzerine çevresinde oturan BJK taraftarları onu çılgınca alkışlayıp, sloganlar atıyor.
Aynı olay G.Saray ve F.Bahçe söz konusu olduğunda da tekrarlanıyor: 'Bizi kimse yıkamaz', 'Dimdik ayaktayız', 'Şanlı geçmişimiz', 'Geleceğe güvenle bakıyoruz' türü laflar... Ve ardından alkışlar.
Ee, peki bir futbolsever olarak ben bundan ne öğreniyorum? Hiçbir şey!
Hangi konuşma daha fazla alkış alırsa; o haklıymış, doğruymuş, geçerliymiş gibi duruyor ki bunun yanlış olduğunu biliyoruz.
Aslında 'Futbol Ateşi'nin tribüne söz vermesi çok yerinde. Ben özellikle G.Saraylı ya da BJK'li taraftarların ve tribün liderlerinin kulüp yönetimleri, hocalar ve futbolcular hakkında neler düşündüğünü, hangi değerlendirmeleri yaptığını gerçekten çok merak ediyorum. Ne var ki böyle bir ortamda onların samimi fikirlerini, ayrıntılı analizlerini öğrenmek mümkün olmuyor. Çünkü alkışların, ıslıkların, sloganların arasında rasyonel bir tartışma ortamı oluşmuyor.

Emre Aköz

İlker Kökdemir
02-02-2005, 18:21
Hepiniz haklısınız arkadaşlar orada bağırmakla taraftar olmaz Taraftar Takımı Yensede Yenilsede Takımını seven Lisanslı Ürününü alan bu ürünü Her zaman giyen taşıyan Hiçbir branş ayırt etmeksizin takımını destekleyendir.Bu tanımlamaların bizlere ait olduğunu söylemekten mutluyum.Bizler Fenerbahçenin Aydınlık Geleceğiğiz,Misyonumuz Bilinçli Fenerbahçe Taraftarı Olmak ve Yaratmaktır. Bizler Türkiyenin En büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından Biriyiz,Bizler Türkiyenin Ve Türkiyede Bulunan Çok Sayıdaki Üniversitelerde Taraftarı Ve Üyeleri Bulunan Tek Birliğiyiz.Kalitemiz belli Seviyemiz belli....

Bizler 1907 Unifeb Üyeleri Olarak Heryerde Ve Her Zaman Takımımızın Yanındayız

Burhan Günarslan
02-02-2005, 18:25
bende en cok ismailin cana tepkisinde koptum yaaaa ;D *;D
;D ;D ;D

kopmamak elde mi ya gecenin 2 buçuğunda yerleer yattım gülmekten ;D

İlker Alıcı
02-02-2005, 23:20
* ilker yazında sivas geçmişte olayın ne olduğunu anlatabilirsen çok sevinirim merak ettim...
6s pankartları nı gorunce sarı kırmızı renklere sahip takımımız sivas diye dusunmustuk o yuzden :)

Şafak Dülger
03-02-2005, 00:34
''Futbol Ateşi ''programı yayınlanmadan önce verilen reklamlarda , dikkat ettiğim kadarıyla 1907unifeb ve diğerlerinin konuk olacağına yer vermemişlerdi.Sadece Ünlü Köşe yazarı Kazım nemelazım , GS'nin başarısızlıklarını halen hazmedememiş eski bir yöneticisi, ALİ Aydın ve Çavuşoğlunun katılacağı verilmişti.. Yani böyle bir programın hataları baştan başlamıştı ve ilerleyen saatlerde UA'nın katkılaryılada iyice seviye düştü..

Ama önemli bir noktayı belirtmeden geçemeyeceğim 1907UNİFEB'ten katılım gösteren arkadaşlar gerektiği yerde , gerekli cevapları( alkış vb.) vererek ,birkezdaha kalitesini ortaya koydu..Bence bu tip programlarda daha fazla yer almak gerekir.Neden mi.? Hoşgörümüz, anlayışımız, seviyemiz daha da anlaşılıyor. Teşşükkürler bir kez daha:)

Erkan Keremoğlu
03-02-2005, 00:41
'Futbol Ateşi'

Pazartesi gecesi atv'de yeni bir futbol programı başladı. Reha Muhtar'ın yönettiği 'Futbol Ateşi'nin yorumcuları; Ömer Çavuşoğlu, Abdürrahim Albayrak, Kazım Kanat ve Ali Aydın'dı.
Programı benzerlerinden ayıran özellik ise stüdyoya kurulmuş olan üç 'tribün'dü. Buralara taraftarlar yerleşmişti: Sunucunun solunda G.Saray'ın Ultraslanlar'ı... Karşısında BJK'li üniversiteliler ve tribün liderleri. Sağında ise F.Bahçeli üniversiteliler...
23:20'de başlayan programı saatlerce seyrettim. Ve tatmin olmadım.
Çünkü şöyle bir olay sık sık tekrarlandı... Diyelim ki Ömer Çavuşoğlu, BJK'nin eski hocası Del Bosque'yi eleştiren laflar ediyor. Bu noktada, programın mantığı gereği Reha Muhtar, sözü Çarşı grubunun lideri Alen'e veriyor. Alen hamasi bir konuşma yaparak Del Bosque'nin aslında ne kadar önemli bir teknik direktör olduğunu belirtip hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor... Ve ardından Kartal'ın eski kaptanı, yeni hocası Rıza Çalımbay'ı övüyor. Bunun üzerine çevresinde oturan BJK taraftarları onu çılgınca alkışlayıp, sloganlar atıyor.
Aynı olay G.Saray ve F.Bahçe söz konusu olduğunda da tekrarlanıyor: 'Bizi kimse yıkamaz', 'Dimdik ayaktayız', 'Şanlı geçmişimiz', 'Geleceğe güvenle bakıyoruz' türü laflar... Ve ardından alkışlar.
Ee, peki bir futbolsever olarak ben bundan ne öğreniyorum? Hiçbir şey!
Hangi konuşma daha fazla alkış alırsa; o haklıymış, doğruymuş, geçerliymiş gibi duruyor ki bunun yanlış olduğunu biliyoruz.
Aslında 'Futbol Ateşi'nin tribüne söz vermesi çok yerinde. Ben özellikle G.Saraylı ya da BJK'li taraftarların ve tribün liderlerinin kulüp yönetimleri, hocalar ve futbolcular hakkında neler düşündüğünü, hangi değerlendirmeleri yaptığını gerçekten çok merak ediyorum. Ne var ki böyle bir ortamda onların samimi fikirlerini, ayrıntılı analizlerini öğrenmek mümkün olmuyor. Çünkü alkışların, ıslıkların, sloganların arasında rasyonel bir tartışma ortamı oluşmuyor.

Emre Aköz

Görüldüğü üzere bazı insanlar sevinildiği gibi bizi ayrı yere koyup takdir falan etmemiş, aksine diğer şebeklerle aynı yere koyup onlarla bir tutmuş.. Üzücü..

8)

Şafak Dülger
03-02-2005, 00:51
Emre Aköz'de anlıcak zamanla abisi idare et.. Hem bak bişey daha söylim.. zamanında bizim sitemizin adresine yer vermişti aynı köşesinden:(

Bora Erdinç
03-02-2005, 01:12
Yok ya,Emre Aköz'ü savunduğumdan diil ama''Gs'li ve Bjk'li taraftarların yorumlarını analiz yapmak güç''demesiyle sanki bize göz kırpmış gibi geldi bana.Hoş ne kadar umurumda ama,öle söliyim dedim

Fatih Göğebakan
03-02-2005, 02:11
Arkadaşlar hepinizi yürekten tebrik ediyorum.Kalitemizi birkez daha ortaya koydunuz..
ÜNİFEB VE FENERBAHÇE KULÜBÜ olarak ne kadar çağdaş,centilmen, kısacası "1 numara "olduğumuzu gösterdiniz..
Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler...........

Emre Akça
03-02-2005, 10:35
ercan ve can..ikinizide öpüyorum kardeşlerim.......duygularıma tercüman oldunuz.ayrıca kendinizi tutabildiğiniz içinde tebrikler

programa katılan tüm 1907unifeb üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.gerçekten kalite farkı ortaya bi kez daha çıktı.nerde olduklarını bilmeyen ultrevestilerin yaptıkları tahrikler yüzünden bi ara atlayıp gelmek geldi içimden.

insanlıktan nasibin almamış bu homosapinece leri ne *diye çağırıp bizle muhattap ederler anlamadım.sokak magandası bile olamıyacak bu tiplerin konuşma kabiliyeti ise aşikardır.anlama özürlü olamkala beraber anırmayı bi marifet zanneden bu hipopotamlar gerekli cvplarını aldılar...

bence bu programa katılma konusu yeniden tartışılmalı.gecenin bi vakti o kadar tahriki kaldıramadığımız bir an olabilri ve bu bugüne kadar gelinen o uzun yolları zedeler...

ne olursa olsun hepnizin ağzına sağlık..
tahminimce bir daha katılmayacağımız bu iğrenç programın tek iyi tarafıydık.gercekten orda bulunmamız birazda ders oldu izleyenlere.orada bulunan tek dogru bizdik ve bence oraya yakışmadık.Gerci sunucusu reha olan programdan ne beklersin.konuklarıda berbattı.ali aydın tam bir faciaydı.herkes eski defterleri açmaya gelmişti.oyüzden ben üyesi olduğum bir grubun burada tanıtılmasına karşıyım

Burak Tuzlu
03-02-2005, 17:41
bencede bu programa bir daha katılmak bile bile intihardır. Allahtan Alen ordayıda karsımızda bir iki laf yapmaya insan bula bildik. Ömer Çavuşoğlu kazım kanat ve 6sli yele olcak iş deyildi bu. Canları tribün havası solumak istiyolarsa gitsinlerde 6-0ın cd sini alıp izlesinler.

Yalçın Ateş
03-02-2005, 22:14
Bir daha gidersek susmayacağım kardeşim çoğu konuda yorum yapıcamm hergün gazetelere bakıyorum köşelerinde ne yazıyorlar diyeee köşeye sıkıştırcam yanlış bi hareketlerinde yaffff

Can Gebetaş
04-02-2005, 21:45
Bir futbol programı ancak bu kadar trıbune çevirilir...Ayrıca tv ekranlarında sov olsun diye sporda şiddet istemiyoruz diye bağıranlar yayın sonrası kendileriyle nasıl çeliştşklerini ve programı bir tartışma aracı değilde sov amacu tasıyarak katıdıklarını gösterdiler...Ya ben anlamıyorum forumlarındayazdıklarını okuyunca sinirm bir kat daha arttı

Burhan Günarslan
05-02-2005, 16:57
bakalım bu hafta tribünlerde kimler olacak ;D

Duygu Çakır
06-02-2005, 03:48
merhabalar herkese
geç oldu biraz yazım ama kader diyelim

program gerçekten çok kötüydü neyazık ki
tahrikler falan bunlar boş işler
keşke karşımızda unibjk olduğu gibi ultraslan uni olsaydı sadece
keşke gerçekten düzgün bir tartışma programı olabilseydi

kazım bey i görünce tamburacıyı da aradı gözlerim ama o eksikti bu formatta o olmalıydı aslında

neyse

teşekkürlerinize ben teşekkür ediyorum
umarım kaliteden ödün vermeden gereken övgüye layık olabilmişizdir.

Yalçın Ateş
06-02-2005, 14:26
Doğarken Seçmedik
Asla Vazgeçmedik
Herkes Fenerbahçeli Doğar :) ;D :P

Cahit Binici
06-02-2005, 18:58
sahsen ben de sadece ilk programa gidilmesini ve manzaraya bagli olarak digerlerine gidilmemesi taraftariyim. fakat unifeb farkinin netlesmesi acisindan cok iyi oluyordu program bir yaniyla. yine de ne olursa olsun hic bir tezahurat olmamaliydi bizden. katilan butun arkadaslara cok tesekkur ediyorum. ekibi son anda sattigim icin cok ozur dilerim. umarim af edersiniz ama o aksam cekimim cıkti maalesef.

Ahmet Coşkun
06-02-2005, 20:38
Dilbilgisi Konusunda Hassas, Hassas olduğu kadar Ukala Ltd. Şti. ne;
* bu konuyu aslinda uzatip da uzatabilirdim amaaa...ne yeri nede zamani...sildim böylece guru duy kendinle bir derdin olursa yine mümkünse burda özel mesajlar die bi bölüm orada yaz ki burda da milletin tadini kaçirma.

Muhahahaha REşat reis noluyo lem,
Bakıyorum ben girmedikçe yerime yüzlercesi türemiş kaiserden sorumlu bakanlığın yerine yüzlerce kaisere yetişmeye çalışan Başbakan olmuşun bu nedir ....Dejenere türkçe yazısını en son www.garaj.org " ta görmüştüm yürü be reis ;D ;D ;D

Burhan Günarslan
07-02-2005, 12:44
dün akşam yayındamıydı izleyenleriniz varmı ;D ???

Murat Toktaş
07-02-2005, 17:28
dün akşam yayındamıydı izleyenleriniz varmı *;D ???

Futbol atesınden bahsedıyorsan bugun (pzt) yayınlanacak... ;)

Murat Karaman
07-02-2005, 17:40
abi yine ordamıyız ya?UNIFEB katılacak mı?

Berna Yılmaz
07-02-2005, 17:46
Arkadaşlar bugün "Futbol Ateşi" programında Fenerbahçeyi temsil edecek grup "Genç Fenerbahçeliler"..

Onur Kalender
07-02-2005, 17:59
Umarım sorunsuz bir program olur... Umarım son program olur... Umarım böyle programların yapılmasına engel olunur...

Bunun gibi bir çok şey geçiyor aklımdan. Ama asıl önemlisi oraya kim katılırsa katılsın, Fenerbahçe taraftarını temsil edeceği. Bu yüzden bizler gibi tahrike kapılmadan, sorunsuz bir yayın geçirmelerini diliyorum öncelikle...

Duygu Çakır
08-02-2005, 02:07
valla inşallah olay çıkmaz

İsmail Coşkun
08-02-2005, 02:12
Ya nefret ediyorum bu Kazım'dan..nefret ediyorum bu Güven'den..
Bu Ebru Kılıçoğlu denen kadını ilk defa duydum,gördüm..helal olsun kadına..programda 5 dk. adamakıllı yorum yapılıyodu onu da kestiler hemen..
Kardeşim Güven denen adam programın başınan beri diyo ki ben sadece bjk için söylemiyorum , ne fenere ne gs.ye ne bjk.ye diyorum falan filan diyo..Kadın orda Y.Demirören'i örnek verdi (ilk aklıma o geldi dedi) Güven bey hemen atlıyo : Niye Y. Demirören Özhan Canaydın da şunu şunu yapmıştı..
Hey Allahım ya sen degilmisin kardeşim başından beri olayları hemen bi takıma yontmayın diyen. >:(

Allahım tv başından daha çok sinir olunuyomuş bunu anladım..

Reha'nın bomba : Ben kimseyi bu programda böyle karşılıklı tartıştırmam..hadi ya..

Duygu Çakır
08-02-2005, 02:16
Reha'nın bomba : Ben kimseyi bu programda böyle karşılıklı tartıştırmam..hadi ya

valla biz de katıldık
ne yazık
bu kadar saat atv gibi bi kanalda böle bi program

Duygu Çakır
08-02-2005, 02:18
gsliler abarttı
bu gece kavga çıkmaz inşallah

Sinan Bıçak
08-02-2005, 02:41
programda futbolda şiddet istemiyoruz derken gözlerinden okunan şiddet dehşet vericiydi

İsmail Coşkun
08-02-2005, 02:41
Programdaki 2. favorim : İlyas Tüfekçi

(Kendisi yıllar önce ligin son maçı olan zeytinburnu maçında - hakem bülent yavuz- 90. dakikada yedigimiz golle küme düştüğümüz sezon teknik direktörümüzdü..Çok delikanlıdır ve hep bildigi dogruları söyler..)

Muhakkak bu hagi olayı bi yerde patlar..şiddetle katılıyorum..

İsmail Coşkun
08-02-2005, 02:44
Bu arada geçen haftaki gs.lılar olsaydı mevzu çıkabilirdi belki..ama bu hafta çıkmaz..
Ama 'yanılmıyorsam Kültür Ünv. sorumlusu arkadaş' biraz daha dikkatli konuşabilir.. ;)

Onur Kalender
08-02-2005, 03:29
Bu adamlar biraz zayıf lakıyor. Geçen haftakiler olsaydı orada, kesin olay çıkmıştı. Neyse, iyi oldu böylesi. Ayrıca yorumcular için söylenecek bir laf yok. Kendi kendine konuşuyor hepside. Boş...

Ayrıca programı Tv'den takip etmenin gerçekten zor olduğunu fark ettim. Oradayken mecburen konuyu takip ediyorduk bir şekilde ama kumanda elimde olunca sürekli değiştiriyorum kanalı... Geçen hafta Anelka röportajını uzun tuttukları için çok kanal değiştiren olmuştur diyordum ve bunda kendimce haklı olduğumu gördüm...

Birde bu programın Siyaset Meydanı formatına getirilmeye çalışıldığını düşünüyorum. Umarım yanılırım. Çünkü o şekilde tartışılabilecek tek konu tribünlerin geri getirilmesi. Bunu bir arkadaşımız çok güzel dile getirdi zaten...

Murat Karataş
08-02-2005, 03:32
şimdilik sorunsuz bitti gibi görünüyor program. Gerçi son anlarda sizde olmayan cesaret asalet falan gibilerden laflar edildi ama... Sonuç olarak reha gene seviyesini ispatladı. Koca bir 3 saat geçti ne sonuç çıktı neye varıldı amaç neydi tabiki koca bir 0 amaçsız kalitesiz bir program.

İsmail Coşkun
08-02-2005, 03:35
Yine boş bi program..
İnşallah bizden bi arkadaşın dediği gibi haftaya "tribünlerin bitirilmeye çalışılması" gibi konular tartışılır..

Anıl Germeç
08-02-2005, 05:20
"febenin uni grubu açıklama yapmış böyle seviyesiz bir program oldunu bılseydık katılmazdık dıye ve bu sefer katılmadılar... adamların çapulcu tayfası geldi bu sefer.. pekı bız neden katılıyoruz bu sevıyesız programa.. emın olun bu uA nın reklamını kotu yapıyor halk gozunde.. ben bır daha kı haftaya katılamamamızı oneriyorum"

uA forumundan bir alıntı..

UNIFEBden bahsedildiği için paylaşmak istedim.

Burhan Günarslan
08-02-2005, 12:57
ileriki programlarda kavga çıkması için dün akşam ne gerekiyorsa yapıldı zemin hazırlandı sonu hayır olacağa benzemiyor bu programın

Ertu Aydın
08-02-2005, 13:04
Yine boş bi program..
İnşallah bizden bi arkadaşın dediği gibi haftaya "tribünlerin bitirilmeye çalışılması" gibi konular tartışılır..

İnşallah.

Tolga Yıldız
08-02-2005, 13:18
program futbol şiddetini körüklüyor

Yalçın Ateş
08-02-2005, 14:11
o saatte uyuması ne güzel oluyor yaff böyle programları bir daha izlemicemmm sıcacık yatak yanımda ben donarak onu izlicem hadi be ordan

Murat Karaman
08-02-2005, 15:10
bence bu program iyice zıwanadan çıkmaya başladı daha 2.haftada!tribünlerdeki şiddeti körükleyebilir!

Faruk Can
08-02-2005, 16:06
Arkadaşlar http://www.atv.com.tr/vizyon.atv?forward=yapim&yapim=futbolatesi tıklayarak futbol ateşi hakkındaki yorumlarınızı dile getirmenizi rica ediyorum.Umarım gönderilen her mail kale alınır ve programa çekidüzen verilir.Bunu sadece Türk futbolunun geleceğinden kuşku duyduğum için yazmak istedim ve mail atan herkese şimdiden teşekkürler.Saygılarımla...Bu benim yorumumdur isteyen herkes aynen geçirsin;

Ben bir taraftar olarak çok şikayetçiyim fair-play adına yaptığınızı zannettiğiniz programın amacı aslında reyting uğruna tribünleri birbirine düşürmek.Umarım ilerleyen haftalarda boş tartışmalar yerine taraftarların tribündeki sorunlarına dikkat çekilir ve şiddeti önleme adına yakışır bir program olur.

Onur Kalender
08-02-2005, 16:37
Televizyon Sihirbazı Reha Muhtar... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kemal Aktürk
08-02-2005, 19:15
Arkadaşlar http://www.atv.com.tr/vizyon.atv?forward=yapim&yapim=futbolatesi tıklayarak futbol ateşi hakkındaki yorumlarınızı dile getirmenizi rica ediyorum.Umarım gönderilen her mail kale alınır ve programa çekidüzen verilir.Bunu sadece Türk futbolunun geleceğinden kuşku duyduğum için yazmak istedim ve mail atan herkese şimdiden teşekkürler.Saygılarımla...Bu benim yorumumdur isteyen herkes aynen geçirsin;

Ben bir taraftar olarak çok şikayetçiyim fair-play adına yaptığınızı zannettiğiniz programın amacı aslında reyting uğruna tribünleri birbirine düşürmek.Umarım ilerleyen haftalarda boş tartışmalar yerine taraftarların tribündeki sorunlarına dikkat çekilir ve şiddeti önleme adına yakışır bir program olur.

Sana katılıyorum. Herkes yorumunu yazsın.

Tufan Avşar
08-02-2005, 19:36
FUTBOL ATEŞİ
Efsane geliyor!

Televizyon sihirbazı Reha Muhtar
“Futbol Ateşi” ile atv’de!
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/futbolatesi.jpg

;D ;D

Erkan Keremoğlu
08-02-2005, 22:04
Bu programa neden kafayı taktınız anlamadım ???

Yıllardır yapılan programlara eklenen yeni bir program, yıllardır bir kere bile izlemedim Telegolü bunu da izlemem, siz de izlemeyin güzel başınızı ağrıtmayın 9 sayfa tartışacak başka bir şey bulurum ben..

8)

Tufan Avşar
08-02-2005, 22:31
Erkan konuşuyoruz işte. Geçen hafta unifeb bu programa katıldı işin sonunda. bizde biliyoruz gereksiz bir program olduğunu, artık geyiğini yapıyoruz farkındaysan, eğleniyoruz yani..hazır malzeme var eğlenmeye...

Sancar Serbest
08-02-2005, 22:48
bazen dedıgınız gıbı guzel geyıkler donuyor
bol bol gulunecek bır program
tartısılacak degıl...........

Kürşat Filiz
08-02-2005, 22:56
ya nası dayanıpta programı izliyebiliyorsunuz anlayamıyorum ya...
ya o adam hatta bi tane de değil 2 taneler >:(...allahım ya... >:(
arkadaşlar ben o programa gitmek istiyorum.bari gelecek nesillere temiz bir toplum bırakalım.ben kendimi feda ediyorum...napalım artık vatan sağolsun...

Hakan Bıyıklı
09-02-2005, 15:41
Ne tatlı sert'i arkadaşım... Açık açık biz apaçiyiz diyor...

Ertu Aydın
09-02-2005, 16:49
Fenerbahçe tribünleri herkese anladığı dilden cevap verebilme potansiyeline sahip.Bunu gösterdikleri için teşekkür ederim.
Yine de program hala taraftar ve taraftar sorunları orjinli bir hal almadı alacağada pek benzemiyor.Bundan sonrasını izlemenin de bir manası yok yani.

Melih Yılmaz
09-02-2005, 17:19
çok ilginç ya yaklaşımları valla öyle bi yazmışlar ki doğru mu yanlışmı karar veremedim ben...

Kürşat Filiz
09-02-2005, 17:58
bence yazdıkları doğru...bunu sonunda bir cümleyle özetlemişler("unıfeb kaliteyi"),en azından UNIFEB i tanıyabilmişler.bence bu bizim için çok iyi bir mesaj.artık UNIFEb in bir taraftar grubu olmadığı,katıldığı *proglamlarda nasıl ve ne şekilde davrandığı açıkça belirtilmiş ve anlaşılmış...
Kaliteli ve tahriklere kapılıp anlık *tepki vermeyen,seviyesi ve duruşu belli bir UNIFEB e üye olduğum için ve onlar için emek sarfettiğim için gurur duyuyorum....

Onur Kalender
09-02-2005, 21:31
Kaliteli ve tahriklere kapılıp anlık tepki vermeyen,seviyesi ve duruşu belli bir UNIFEB'e üye olduğum için ve onlar için emek sarfettiğim için gurur duyuyorum....
Sonuna kadar katılıyorum...

Emre Akça
10-02-2005, 16:33
bence söylediklerinin doğru yanları var. Ama o programa onları çıkması daha mantıklı bizim yerimiz orası deil. Ve herkes diyor ki bu program kısa ömürlü ben bunun karşısındayım bu program yayınlandığı saat içersinde en çok izlenen kanal olur bu ülkede seviyesiz şeyler hep seyredilir.(gelinim olurmsun vb) bu ülkede telegol 5 yıldır en çok izlenen spor programı olduğu bir ülkede bu programda tutar........ maalesef hepsine kolay gelsinnnnn

Duygu Çakır
11-02-2005, 04:29
gfbli arkadaşlara fenerbahçenin her dilden konuşabildiğini ve tribünün ne kadar renkli olduğunu, ayrıca Fenerbahçe üsütünlüğünü her konuda, her tarzda gösterebildiğini gösterdikleri için ben de onlara teşekkür ederim

İlker Alıcı
15-02-2005, 00:55
arkadaslar bu program git gide komik olmaya basladı:):)

İlke Serçe
15-02-2005, 01:54
Zaragoza teknik direktörünü canlı yayına aldılar ve adama Reha Muhtar'ın o kadar aptalca,seviyesiz,fanatikçe sorular sorması ve bunlara da FB'li arkadaşlarımızı alet etmesi beni çok üzdü.Daha fazla dayanamayıp başka kanala geçtim.Bu program bence Unifeb'in kalitesini birkez daha gösterdi.İşte ilk haftadaki kalite işte şimdi ki kalite...Ne denilebilirki? Fark ortada!

Levin Susar
15-02-2005, 11:57
Çok enteresan bir program oldu dün akşam
Reha Muhtar'ın "ah bu kafam" diye başını duvarlara vurduğunu görür gibi oldum :)

Sinan Bıçak
15-02-2005, 14:35
'tamam siz şimdi telefonda bekleyin biz bi reklam arası veriyoruz'
zaragoza teknik direktörüne söyledi bu lafı yaaa
ama adamın Türkiyede reklamların 15 dk olduğundan haberi yok galiba

Servet Güldeş
15-02-2005, 14:46
'tamam siz şimdi telefonda bekleyin biz bi reklam arası veriyoruz'
zaragoza teknik direktörüne söyledi bu lafı yaaa
ama adamın Türkiyede reklamların 15 dk olduğundan haberi yok galiba

harbiden haa adma bekle dedi bizim daumu orda bi tv arasa 5 dk kalmaz kapatırdı

adam bide gereksiz bişey ya bi ara acaba sahte birimi konuşuyo dedim

Levin Susar
15-02-2005, 14:55
Telefondaki zaragoza teknik direktörü değildi :)

Ali Yılmaz
15-02-2005, 23:18
ama saygısızlıktı bekletmek adamı soruları sorup gönderin gitsin tabi gerçekten zgoza t.d.ü ise

Ali Yılmaz
15-02-2005, 23:21
Cin conlular nası kaçtı ama eheuheh ultraveneydi işte ondan yusuf yusuf oldular :D

Servet Güldeş
22-02-2005, 15:34
bu haftaki programa 5 dk baktımsanırım hiçbi grup gelmemiş sağdan soldan adamları toplamışlar sanırım

Eray Karabağlı
02-03-2005, 00:17
Ben bisaat içinde arlıklarla baktım.Evet kahveden adam toplayıp gelmişler.Bjk'nin güvenlik görevlisi topladığı gibi.Ayrıca baktığım süre içinde hep bjk maçındaki Carew'in pisliği ve olaylar tartışıldı.Şenol'la Ramazan hep hatta bekliyordu ;D Hiç tarftarların konuştuğunu görmedim.Öfff işte boş,gereksiz ve seviyesiz bi program ;)