Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-R.Zaragoza Buluşma Saati
Sercan Matur
15-02-2005, 22:45
17 Şubat Perşembe günü saat 20:00'de oynanacak olan Fenerbahçe-R.Zaragoza maçı için buluşma saati ve yeri:
Saat 17:00'de Pembe Okulun Önünde..!
Tribünde birliğimizin simgesi olan 1907UNIFEB Polarlarımızı giymeyi ihmal etmeyelim... Bu maça İzmir'den Manisa'dan Bursa'dan Kocaeli'den yüzlerce arkadaşımız gelecekler. Maçın önemi nedeniyle oldukça kalabalık tribünler bizi bekliyor. Tribünde her beraber olabilmemiz için lütfen buluşma saatine gereken önemi göstermeliyiz.
Saygılarımızla,
1907UNIFEB-Tribün Komitesi
Hüseyin Ayas
15-02-2005, 22:53
İnşallah 40 kişilik bir grupla mabedimizde yerimizi alacağız...Görüşmek üzere....
Burhan Günarslan
15-02-2005, 22:56
17:00 de görüşmek üzere 8)
Ali Yılmaz
15-02-2005, 23:02
17 yi geçebilir ama biz de orda olucaz...
Safa Arıkan
15-02-2005, 23:10
1907UNIFEB - Fatih Üniversitesi olarak 15 kişi olacağız orda inşallah...:)
Reşat Özdemir
15-02-2005, 23:15
Bu önemli maçta Fenerbahçe tribünlerinin içinde bulunduğu zor durumdan ötürü takımımıza destek olabilmemiz için 1907Unifeb olarak olağanüstü bir çaba göstermemiz gerekiyor.. Bu yüzden maça gelecek tüm üyelerimizin orada bulunma sebeblerinin maçı izlemek değil, Kadıköy'ü rakipler için bir kabus haline getirmek olduğunu iyice benimsemesi lazım..
Son günlerde tribünden hiçbirimiz keyif alamıyoruz ne yazıkki. Zaragoza maçı 1907Unifeb olarak olağanüstü çabaların, takıma yeniden olumlu katkı yapmanın, yeniden gırtlak patlatırcasına bağırmanın orada olmanın anlamı olarak algılanmasının dönüm noktası olmalıdır..
Son maçlarda yaşanılan B Bloğa yeterince hakim olamama sorununu aşmak için maçtan 3 saat önce Pembe Okulda toplanıyoruz. Yeterince erken bir saatte içeri girip yerimizi tutmamız, araya yabancı adam almamamız, 1907Unifeb sweatleri ve atkıları ile birlikteliğimizi en iyi şekilde yansıtıp, tribün etkinliğimiz ile dostun yüzünü güldürüp, düşmanın canını sıkmamız için hepimizin insanüstü çabalar göstermesi, fedakarlıklar yapması gerekmektedir.. "Ben Fenerbahçe'yi seviyorum, yaşasın 1907Unifeb !!" demenin en güzel yolu da sadece forumlarda yazmak değil, tribünde bu sevgiyi tribünsel ataklar ile göstermektir.. 1907Unifeb'in ne olduğunu kavrayabilmiş üyelerin bu konuda ellerinden geleni yapacaklarına şüphem yok.
Perşembe günü, Fenerbahçemizin zaferi ile taçlanan, "Hayatımda hiç bu kadar çok bağırmamıştım" söylemleri ile çıkış kapısına yöneleceğimiz bir maçta birarada olmak dileğiyle..
Saygılar,
Reşat
Hakan Altunay
15-02-2005, 23:31
resat cok guzel seyler yazmışsın.aynen katılıyorum sana
ozellikle bu macta seyirci degil taraftar oldugumuzu gostermeliyiz...
imkanı olan herkesi maca gelmeli bence...
persembe aksamı unutulmaz olacak ve tarihe gececek gecede gorusek uzere....
Süleyman Karadağ
15-02-2005, 23:42
Selçuk Üniversitesi olarak biz de maç günü tribündeki yerimizi alacağız ve takımımızı boğazımızın yettiği son noktaya kadar destekleyeceğiz,umarım maça fazla çekirdekçi gelmez.
Serkan Özen
16-02-2005, 00:49
Ne kadar güzel yaa TÜrkiye'nin her yerinden herkes maça gelio
biz de işallah otobüs kaldırmayı planlıyoruz
Doğa Aydın
16-02-2005, 02:19
Bu yüzden maça gelecek tüm üyelerimizin orada bulunma sebeblerinin maçı izlemek değil, Kadıköy'ü rakipler için bir kabus haline getirmek olduğunu iyice benimsemesi lazım..
90 dakika susmadan destek prensibinin gerçek olduğunu göstermemiz lazım. Özellikle de son günlerde tribünler üzerinde oynanan oyunlara karşı Fenerbahçe tribünlerinin bir bütün olduğunu göstermek açısından çok önemli bu.
Erkan Keremoğlu
16-02-2005, 02:27
Yavaş geliriz biz beşte ;D
Neyse siz bize de yer ayırın da önlerden 5-10 kişilik, bağıran tayfa oraya yerleşsin
8)
Seçkin Özmen
16-02-2005, 02:31
geliyoruz...
Serkan Özen
16-02-2005, 02:49
akıyoruz
yağıyoruz
oha falan bile olabiliriz
Reşat Özdemir
16-02-2005, 03:06
Sevgili arkadaşlar,
Yukarıda biraz değindiğimiz Fenerbahçe tribünlerinin içinde bulunduğu durum ve bu durumda 1907Unifeb'e düşen görevler hakkında söyleyecek epey sözümüz var Tribün Komitesi olarak..
Genel durum hakkında hepiniz az - çok bilgi ve fikir sahibi durumdasınız zaten. Ancak bu zor günlerde, tribünlerimizde 1907Unifeb'e düşen görevlerin üyelerimizin omuzlarında yeterli sorumluluk yükünü oluşturmadığını düşünmekteyiz.. Bu konuda maç günü yapacağımız uyarılara ve direktiflere herkesin uymasını önemle rica ediyoruz..
Ayrıca daha önceleri maçın havasına girmek, muhabbet etmek için kulandığımız Gayrıresmi Fasıl Organizasyonunu bu maçta tribün anatemalı bilgilendirmeler ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak için kullanacağız.. Tribünde nasıl durmamız gerektiği, bulunduğumuz bölümde üzerimize düşen görevleri nasıl yerine getireceğimiz gibi önemli konuları maça gelecek olan ve erken saatlerde Fasıl'a gelmesine bir engeli olmayan tüm üyelerimizle konuşmak için saat 14:00'dan Pembe Okula gitmek için ayrılacağımız 16:30 saatine kadar Fasıl'da olacağız.. Herkesin katılımını da önemle rica ediyoruz.
Gayemiz 1907Unifeb ve 1907Unifeb'e yakışan bir tribün için.. Bu gayeye ulaşma yolunda verdiğimiz mücadelede hepinizin de bize yardımcı olduğunu görmek bizi mutlu edecektir.
Saygılarımızla;
Tribün Komitesi
tribun@1907unifeb.org
Sinan Bıçak
16-02-2005, 11:23
Arkadaşlar önemli olan gırtlak patlatmak değil önde 20 kişi gırtlak patlatmamız bir işe yaramıyor önemli olan birlik olmak ; birlikte bağırınca çıkacak sesle tribünlerinde coşacağını eski günlerimizdeki gibi bir tribün olacağı kanaatindeyin.
Can Güleç
16-02-2005, 12:51
herzamanki gibi unıfebte yerimizi alıp fenerbahçemize destek verecez..bizim üni yeterince arkadaşlar gelemiyor ama kardeş üniversite birlikte gücümüze güç katacaz..17.00 de pembe okulun önünde buluşmak görüşmek üzere..
Ersin Demirel
16-02-2005, 13:21
Şu anda lisede 4. saatime girme arefesindeyim.Şu maça gelmek için kaç takla attığımı bilemezsiniz. Nihayet dün akşam biletimi elime alabildim. Aranızda olabilmek, Fenerbahçemiz için gırtlak patlatabilmek ve de uzun bir aradan sonra çoook kalabalık Unifeb görebilmek oldukça büyük bir mutluluk olacak benim için... Görüşürüz...
Emre Akça
16-02-2005, 13:29
beyler kusura bakmayın fasıla gelemem ama maçtayım malum çalışıyoruz. reşat dogru söylüyor buraya herkes yazıyo fakat maça geldikmi bağıran 10 kişiyi geçmiyor.Biz kendi arkadaşlarımıza laf geçiremediğimizden dolayıda diğerlerine gücümüz yetmiyor. Özellikle bu sene şöle tam bir bütünlük gösteremedik kanaatimce.. En azından bu maçta taşın altına elini 10 kişinin dışında birileride koysun.. Takımımızı galibiyete hatta net bir skora sürükleyelim
Can Turgut
16-02-2005, 13:52
Hakikaten şakaya gelmemesi gereken bir konu..
Zaten adam gibi tribün yüzü göremedik bu sezon,siftahı bu maç olsun,gırtlaklar helak olsun..
Burhan Günarslan
16-02-2005, 14:41
bilinçli bir gırtlak için önce fasıl sonra pembe okulda görüşmek üzere 8)
Levin Susar
16-02-2005, 14:47
Arkadaşlar, atkılar da saat 14.00 dan itibaren fasılda sahiplerini bekliyor olacaklar :)
Maçtan önce tribünde güzel bir görsel güzellik sergilemek için fasıla erkenden gelip atkılarımızı almayı unutmayalım :)
İsmail Coşkun
16-02-2005, 15:35
Biliyoruz hafta içi olması sebebiyle hepimizin okulu var , işi var..ama özellikle bu maç için Fasıl'a gelmeniz konusunda hepinizden fedakarlık bekliyoruz.fasıl olmadı EN GEÇ saat 17.00 de Pembe okulun önünde görüşmek üzere..
Hepimizin malumu bu maç lay lay , gırgır , şamata yapılacak bir maç değil..Bu maç yeni 1907UNIFEB polarlarımızla beraber iyi ve saglam bir tribün yapabilmemiz için büyük bir fırsat..
Saat 13.00 den itibaren Fasıl'dayım..Görüşürüz..
Yalçın Ateş
16-02-2005, 15:58
şimdi bilet aldım yaklaşık 50 adet telsim tribünü bileti kalmışş bendekide ne şanss :)
Reşat Özdemir
16-02-2005, 16:11
Fasıl'ın yerini bilmeyenler için;
Kadıköy Sahil'deki Balonun orada bulunan otobüs duraklarından yolun karşısına geçiniz.. Migros'un yanında, Aqua di Mare'nin yanında, İskendercinin yanında, Funcity'nin yanında, garibin yanında, zalimin karşısında vs.
Bir de Mephistonun tam karşısından giren sokaktan devam ederseniz, Pasajın olduğu sokak, sağdan mekanları kesin, Fasıl'ı göreceksiniz.. Aynı sokağın ön tarafı için de Ptt'den yürümeye devam edin..
Bulunca girin içeri, bi selam verin, bi bira söyleyin..
Yarın 1907UNIFEB sweatleri, atkıları ile kuşanmış vaziyette görüşürüz..
Safa Arıkan
16-02-2005, 16:35
Fasılda görüşmek üzere...:)
Kürşad Altınapa
16-02-2005, 18:24
okulumuz ara tatilde olduğu için bu maça trakyadan organizasyon yapamadık..ancak istanbuldan gelecek arkadaşlarla maçtan önce buluşup yaklaşık 25 1907unifeb-trakya'lı olarak trübünde yerimizi alıcaz..her zaman olduğu gibi bu maçta yalnız -FENERBAHÇE- için tezahürat yapıcaz..!
trübünde görüşmek üzere..!
Muhammed Turan
16-02-2005, 19:56
Ayrıca daha önceleri maçın havasına girmek, muhabbet etmek için kulandığımız Gayrıresmi Fasıl Organizasyonunu bu maçta tribün anatemalı bilgilendirmeler ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak için kullanacağız.. Tribünde nasıl durmamız gerektiği, bulunduğumuz bölümde üzerimize düşen görevleri nasıl yerine getireceğimiz gibi önemli konuları maça gelecek olan ve erken saatlerde Fasıl'a gelmesine bir engeli olmayan tüm üyelerimizle konuşmak için saat 14:00'dan Pembe Okula gitmek için ayrılacağımız 16:30 saatine kadar Fasıl'da olacağız.. Herkesin katılımını da önemle rica ediyoruz.
Gayemiz 1907Unifeb ve 1907Unifeb'e yakışan bir tribün için.. Bu gayeye ulaşma yolunda verdiğimiz mücadelede hepinizin de bize yardımcı olduğunu görmek bizi mutlu edecektir.
Saygılarımızla;
Tribün Komitesi
tribun@1907unifeb.org
Sabahın erken saatlerinde Celal Bayar Üniversitesi ve bizimle birlikte gelen Ege Üniversiteli, Dokuz Eylül Üniversiteli ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nden arkadaşlarımızla İstanbul' da olacağız. Fasıl'a bir aksilik olmazsa 40 kişilik bir grupla katılacağız.
Bu arada İzmir veya Manisa' dan bir isteği olan var mı?
Hakan Altunay
16-02-2005, 20:46
Arkadaşlar elimde 5 tane fazla bilet war .Bilete isteyen benle irtibata geçsin lütfen
tel:05326003170
Polat Alkan
16-02-2005, 21:18
gorundugu kadarıyla bu mac cok saglam olcak gıbı.... ama bıskuru kalabalık ıstemıyoss .. maca gelcek adam bagırmak için gelsın destek için orda olsun !!! sadece gooll oldugu zaman deıl herzaman bagırsın.. bana hep mıgrosa uydugumus soylendı gfbye onlara gore bagırdımıs .hos guselde onlarda bagırmıo artık .Bıs en azından resata uymayı bılelım .hep beraber FENERBAHCE için bırlık olupta bagıralım
Fatih Ekşi
16-02-2005, 21:37
yarıyıl tatilinde olduğumuz için organizasyon düzenleyemedik ama istanbulda oturan arkadaşlar mutlaka katılım sağlayacaktır ve katılamayanlarıda yeterince temsil edeceklerdir.yüreğimiz sizinle...
Erkan Keremoğlu
16-02-2005, 22:06
Artık şu fasılda indirim yapsın yeter bea..
Her gün birileri gittiği yetmiyor gibi yarın da 200 kişi akacak mekana adamın işi iş ;D Olm Reşat sen bi konuş da adamla indirsin lan ne bilim 2 alana 3.üncü bedava falan promosyonuna girişsin..
8)
Seçkin Özmen
16-02-2005, 22:27
ne 40 kişi mi itü'den? akıyoruz... :)
Ali Yılmaz
16-02-2005, 22:35
Arkadaşlar elimde 5 tane fazla bilet war .Bilete isteyen benle irtibata geçsin lütfen
tel:05326003170
bizim forumdan bile karaborsa bilet satılıo ya helal olsun!
Serkan Özen
16-02-2005, 22:58
Sabahın erken saatlerinde Celal Bayar Üniversitesi ve bizimle birlikte gelen Ege Üniversiteli, Dokuz Eylül Üniversiteli ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nden arkadaşlarımızla İstanbul' da olacağız. Fasıl'a bir aksilik olmazsa 40 kişilik bir grupla katılacağız.
Bu arada İzmir veya Manisa' dan bir isteği olan var mı?
bana izmirim'in sıcaklığını getirin
Serkan Özen
16-02-2005, 23:01
fazla fiyata sattığını nerden biliyorsun
belki elinde bfazla bileti war fazla fiyata satmaktansa FB'li arkadaşları karaborsadan almak zorunda kalmasın diye aynı fiyata satacak ki ben karaborsa satacağına ihtimal vermiyorum
Levin Susar
16-02-2005, 23:03
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım...
Hakan okulu veya arkadaşı için aldığı biletlerden 5 tanesi bir sebepten ötürü elinde kalınca bileti olmayan arkadaşlara yardım etmek istemiş...
Karabırsa ile alakalı birşey yok yani...
Bizzat beni aradı, foruma yazarsam yanlış olmaz di mi dedi, ben de tabiki olmaz dedim.
Biletler karaborsa değil.
Burada öyle şeye asla izin verilmez...
Bu arada bu kadar kalabalıktan bakalım kaç kişi atkı alacak :)
Ali Yılmaz
16-02-2005, 23:12
fazla fiyata sattığını nerden biliyorsun
belki elinde bfazla bileti war fazla fiyata satmaktansa FB'li arkadaşları karaborsadan almak zorunda kalmasın diye aynı fiyata satacak ki ben karaborsa satacağına ihtimal vermiyorum
fazla fiyata mı dedim ki ben? bilet gişesi duruken elden satılması tuhaf olmuş
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım...
Hakan okulu veya arkadaşı için aldığı biletlerden 5 tanesi bir sebepten ötürü elinde kalınca bileti olmayan arkadaşlara yardım etmek istemiş...
Karabırsa ile alakalı birşey yok yani...
Bizzat beni aradı, foruma yazarsam yanlış olmaz di mi dedi, ben de tabiki olmaz dedim.
Biletler karaborsa değil.
Burada öyle şeye asla izin verilmez...
anlıyorum ;)
Funda Meriç
16-02-2005, 23:21
Ben de bir süre Fasıl' da olucam. Maça gelemiyorum ama ekran karşısında polarımla, atkımla kendimi sizinle maçtaymış gibi hissedicem. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler..Benim yerime de bağırın ;)
Serkan Özen
16-02-2005, 23:55
fazla fiyata mı dedim ki ben? bilet gişesi duruken elden satılması tuhaf olmuş
anlıyorum ;)
yanlış anlamış olabilirim ama karaborsa deyince biletix fiyatının üstü anlıyorum ben
niyetim gerginlik yaratmak değildi
Yalçın Ateş
16-02-2005, 23:55
yarın coşuyoruzzzzzz
Hakan Altunay
17-02-2005, 02:25
arkadasım sen neden bahsediyorsun.
okuldaki arkadaslar icin aldık gelemedikleri icin elimizde kaldı bende oraya yazdım bileti olmayanlara verelim dedik sen hemen fesata cekmişsin zaten sana acıklama yapma zorunlulugumda yok ama beni zan altında bıramıssın.beni tanıyan tanıyor buraya da arkadaslar sagolsun yazmıslar.
Emre Oruç
17-02-2005, 02:43
Arkadaşlar uzatmaya gerek yok. Foruma yazarken vurgu yapmada zorlanıldığı için yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Heralde kimsenin burda karaborsacılık yapacak hali yok. Tamamen iyi niyetli bir duyuru olduğu belli zaten.
Umarım elindeki biletleri eritirsin. Birkaç kez aynı şey benim de başıma gelmişti.
Yarın mabedde görüşmek üzere.
Berkay Erdim
17-02-2005, 03:30
Levin keşke Hakan'a hatırlatsaydın biletlerin aynı fiyata satılacağını burada belirtmesini. Böylece Ali de yanlış anlayıp tepki vermezdi. Neyse, konu kapanmış zaten.
Arkadaşlar yarın Tribün Komitemize hep beraber yardımcı olacağız. Bize yaptıkları uyarıları mutlaka dikkate alacağız ve bizden isteklerini harfiyen yerine getireceğiz.
Böylece Fenerbahçemiz'e en etkili ve bilinçli desteği sağlamış olacağız!
"Futbol da, tribün de TAKIM OYUNUDUR!"
Levent Sarıbaş
17-02-2005, 04:37
Arkadaşlar bugünkü maçta hepinize başarılar..Takımımızı en iyi şekilde destekleyin..ben gelemiyorum ama 1907UNIFEB-Balıkesir'den 7 kişi orda aranızda olacak..
Kemal Aktürk
17-02-2005, 13:07
Ne fasıla ne de pembe okula yetişebileceğim. Ama maçta yanınızda olacağım. Kendinize iyi bakın. Maçta görüşmek üzere...
Muhammed Turan
17-02-2005, 14:30
Fasıl' a gelmeye çalışacağız tabi kaybolmazsak :D
Serkan Özen
17-02-2005, 15:17
Fasıl' a gelmeye çalışacağız tabi kaybolmazsak :D
Siz hala orda mısınız yoksa geldiniz mi?:D
Reşat Özdemir
18-02-2005, 01:37
Güzel başlayan günümüz kötü bitti ne yazıkki.. Sahadaki yaşanan hayal kırıklığı herkesin sinirlerini bozdu.. Edilecek çok laf vardır belki de.. Ama ne benim yazacak durumum var, eminim ne de sizin okuyacak tahammülünüz.. Kısaca tribünde emek sarfeden herkesin yüreğine sağlık.. Ses tellerini Kadıköyde bırakmak konusunda hiçbir tereddüt göstermeyen kardeşlerime çok teşekkür ediyorum..
İzninizle Selçuk Üniversiteli arkadaşlarımıza bir parantez açmak istiyorum.. 90 dakika susmadn takımın yanında oldular.. Herkesin sustuğu anlarda bile susmamakta ısrar ettiler. İnanın ben sizi izlerken inanılmaz keyif aldım.. Yüreğinize sağlık.. Başka maçlarda da omuzomuza olabilmek dileği ile..
Şu an yolda olan tüm kardeşlerimize hayırlı yolculuklar..
Erkan Keremoğlu
18-02-2005, 01:51
Tribünler eriyor..Bu hale getiren utansın, başardı
8)
Yalçın Ateş
18-02-2005, 01:58
Artık tribünlere gelmek sitemiyorum eğer bu şekilde olacaksa kavga, küfür nedir bu yaaaa yeter artık son bulsun tribün ayrılığııı
bu sözlerim bizim için değil sadece diğer tribünler için herkes ayrı telden çalıyorrr ben buna karşıyımm
Emre Paçarız
18-02-2005, 01:59
tribünde emek sarfeden herkesin yüreğine sağlık.. Ses tellerini Kadıköyde bırakmak konusunda hiçbir tereddüt göstermeyen kardeşlerime çok teşekkür ediyorum..
aynen..!
Tufan Avşar
18-02-2005, 02:01
Feci bir trafik sorunundan dolayı maçın 25. dakikasında sizlere katılabildim. Yenilsekde maçın güzel yanlarıda vardı elbette. Tribünler sanırım maçın ilk 10 dakikasından sonra pek etkili değildi. Ama insanlarada hak vermek lazım, bir koltukta 3 kişi dururken, zıplamak tezahurat yapmak baya zor oluyor. Ara sıra kendimi kaptırmak isterken, bazılarının yumruklarına filan takıldım. eline koluna mukayet olamayanların diyelim ! böyle taraftarla tezahurat yapmaya çalışmak hayli güç oluyor tabi..
birde maraton alt var sorun olarak, unutmadan davulları da ekleyelim.. hayırlısı olur inşallah ne diyelim... uzaklardan gelip bizlerle beraber olan arkadaşlara da hayırlısıyla gitmelerini ve en kısa sürede tekrar beraber olmamızı diliyorum..
Emre Akça
18-02-2005, 11:31
tirbünde herkes kendisini fenerbahçenin sahibi olarak görmeye başladı sürekli maça gelen belli bir seviyede buluna tüm insanlar artık kendini deil bizim fenerbahçeden bile üstün tutmaya başladılar. Ben unifebe düzgün insanlar olduğundan dolayı katıldım ve bundanda pişman deilim önceleri azarlanan dövülmeye çalışılan biz şu an tirbünde tek bağıran grubuz aynı şekilde ck da öle. Ben sene başından beri sağlam bir tirbün göremedim herşeyin cıvkı çıktı... Herkes kendini herşeyin üstünde görmeye başladı. Kalkıp kendi renktaşına ana avrat küfür etmeye başladı niye çünkü bliyo ona cevap verilmiyeceğini primini arttırıyor aklınca. Şindi bana herkes kızıp bişeyler yazack ama durum böle..ister kabullenin ister kabullenmeyin. herkese kök söktüren fener seyircisi sene başından beri iflasını verdi..
Sinan Bıçak
18-02-2005, 13:13
Fikirlerini belirtmek için bile bağırarak konuşan bir ülkedeyiz ama iş Fenerbahçemiz için bağırmaya geldiğinde herkes susuyor.Avrupa kupası maçı en çok destek vermemiz gereken maçta sustuk.Bir maç süresi 90 dakika eğer bu kadarda bağıramayacaksak yazıklar olsun bizlere.Zaten futbolda şiddet diyerekten tiyatro seyircilerini stadlara doldurmaya başladılar.Ayrıca maraton alt taraftaki ensesi
kalın kısım böyle tepki vermeye devam edecekse kanatlarda oynayacak eleman bulmakta zorluk çekeceğiz.
Sinan Bıçak
18-02-2005, 13:40
yorum yapmayın,icraat yapın!!!
kayseri maçında omuz omuza
Reşat Özdemir
18-02-2005, 14:52
Berkay, söz, antipatik olmayacağım..
Anlayan anlar yine de ;D
Faruk Can
18-02-2005, 15:44
1907UNİFEB için bu senenin en kalabalık maçlarından birisiydi, ama aynı zamanda tribün açısındanda en etkisiz maçlarımızdan birisiydi..
sahadaki takımla tribündeki seyircinin pek farkı yoktu...
kadıköy bir cennet yolunda ilerliyor!
Kadıköy yine cehennem gibiydi...ama bu kez kendi futbolcularımız için!!! Allah herkese sabır ihsan eylesin(herkes=gerçek taraftarlar)...
Süleyman Karadağ
18-02-2005, 18:13
Çok yorucu bir yolculuktan sonra şu an evimize ulaşmış bulunuyoruz,karamsarlığa hiç kapılmıyorum 2. maçın 90. dk sı bitmeden kimse bu turu geçemediğimize beni ikna edemez.
Reşat biz sadece elimizden geldiği kadar takımımıza katkı sağlamaya çalıştık,zaten maça gelmemizin yegane sebebi de bu değil mi? eğer çok az da olsa bi katkımız olduysa ne mutlu bize(takımımız mağlup oldu ama!!)
HEP DESTEK;TAM DESTEK
Kürşad Altınapa
18-02-2005, 18:38
Çok yorucu bir yolculuktan sonra şu an evimize ulaşmış bulunuyoruz,karamsarlığa hiç kapılmıyorum 2. maçın 90. dk sı bitmeden kimse bu turu geçemediğimize beni ikna edemez.
HEP DESTEK,TAM DESTEK...
katılıyorum evet bu turu geçebilecek güçteyiz..ama yine de evimizde böyle bir skor kötü.takım da çok kötü bir günündeydi.taraftar olarak biz de kötü günümüzdeydik.tabii bizim heyecanımızın,isteğimizin de takımın iyi oyunuyla paralel olduğunu unutmamak gerek..sözün özü takım kötü oynayınca bizde heves kalmadı.sus-pus kaldık trübünde..
Tufan Avşar
18-02-2005, 18:55
HEP DESTEK,TAM DESTEK...
inşallah süleyman. bende aynı görüşteyim..
Emre Paçarız
18-02-2005, 19:56
rövanşta aurelio da oynuyor.deplasmanda bir ispanyol takımını yenmek çok zor ama biz yine de inanıyoruz...
Desteğe devam...
Nuri Çelik
18-02-2005, 22:30
Desteğini 90 dk susmadan sürdüren tüm arkadaşlara teşekkürler....
Reşat Özdemir
19-02-2005, 00:12
Tribündeki kavga kimler arasında oldu bilen var mı bütün detayları??
Arkadaşlar bazı tatsızlıklar yaşandı ne yazıkki..
Bunları forumda tartışmak, konuşmak pek sağlıklı olmaz..
Serkan Özen
19-02-2005, 02:57
Tribündeki kavga kimler arasında oldu bilen var mı bütün detayları??
yaşandı bitti
reşat'a katılıyorum
yalnız o sırada gösterilen birlik üzerinde poları olan her bir üyeyi kardeşi saymak beni çok etkiledi
Ali Yılmaz
19-02-2005, 14:30
Alacağız rövanşı!
Nuri Çelik
19-02-2005, 15:58
:-X
Murat Çakmak
19-02-2005, 17:13
Arkadaşlar;maça gidip,takımımızı muazzam şekilde destekleyen herkese teşekkür ediyorum.Çok iyi bir iş çıkardınız,kutlarım.Gönül isterdiki tribündeki şov takımımıza da yansısın,ama olmadı.Kısmet,turu Zaragoza'da geçmekmiş.Başarılarınızın devamını diliyorum.Kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere...
Murat Çakmak
19-02-2005, 17:21
Hiç endişe etmeyin,bence FBmiz öyle yada böyle kesinlikle turu geçecek.İspanya'da ki iyi konsantre ve iyi bir Aulerio'lu,Alex'li,Tuncay'lı,Anelka'lı,Nobre'li FB turu getirir düşüncesindeyim.Takımıma inanılmaz güveniyorum.Gümbür gümbür bir FB izleyeceğiz inşallah... .Üzmeyin tatlı canınızı kupa bizim.
Seçkin Özmen
19-02-2005, 17:28
futbolcularımızın üzerinden stres kalkmıştır hatta hırs yapabilirler diye düşünüyorum.. artık stres yapma sırası zaragozada.. biz orda yenilsek veya turu geçemezsek sürpriz olmayacak kimse de birşey demiyecek, zaten yaşanabilecek en kötü şeyler yaşandı (maglubiyet, selçugun yuhalanamsı vs..) inşallah bunlar takıma olumlu yansır da büyük bir gazla, ansızın turu geçeriz... olmazsa da canımız sağolsun.. ha eğer olursa? o zaman takımı yuhlayanlar sevinmesinler, bir sonraki maça gelmesinler...
Sertaç Yılmaz
19-02-2005, 20:57
Maçta 90 dakika boyunca susmadan FENERBAHÇEMİZİ DESTEKLEYEN herkese çok teşekkürederim.Fasıl organizasyonu ve Atkı organizasyonunu gerçekleştiren arkadaşlarada ayrıca teşekkürederim.UNIFEB farkını birdaha yaşamış olduk.
UEFA maçlarının 180 dakika olduğunu lütfen aklımızdan çıkarmayalım (keşke maçta futnolcularımızı yuhalayanlarda aklında tutsalardı ama olmadı !! Acaba aynı şeyler 4-3 biten antep ve 6s maçlarındada olsaydı omaçları kazanabilirmiydik onlara sormak istiyorum)sadece ilk yarıyı mağlup kapattık.Ama önümüzde bir 90 dakika daha var ve bu 90 dakikayı kazanabilecek güçteyiz.Kolay olamayacak ama başarıcaz.
Muhammed Turan
20-02-2005, 00:59
saat 1 de baslayan Unıfeb le gunumuz gayet guzeldı ..
dort bır taraftan arkadaslarımız fasıla akın ettıler
ve sayelerınde urun komıtesıne katkıda bulunaraktan ıyı satısta yaptık :)
fasılda herkez maca hazırlanıyor saatler 4bucugu bulurken ortam ıyı herkez fener fener dıye bagırıp tam gaz olmus
okadar yoldan gelmıs cogu kısı sabırsızlıkla macın saatını beklıyor arada kaynasmalar tanısmalar ... olması gerekenlerdı bunlar kı olduda epeycene!!!
sonra okulun onune dogru AkIyOruz..
okuldada dıger arkadaslarla bulusup artık yavastan ıcerı gırıyoruz trıbunler dolmaya baslamıs bıle bukadar ınsan nereye sıgcak.. yer tutuyoruz trıbun sorumlusu arkadasları dınleyen butun arkadaslara tesekkuru borc bılırım
ve mac baslıyor taraftar yıne bır gaz bırlıkte tezhurat edıyoruz
atmosfer super stad dolu futbol pek yok sonra ıkıncı yarıya dogru gaz gıtmıs trıbunler suskun bagırıyoruz fenerım yanındayız bagırın dıyorlar uyum sorunu var hertaraftan bır ses ama ardından gereksız bır gol herkez susuyor unıfeb yıne tam gaz fener golll golll golll
arada pıruzler cıksada yınede macı kazasız bıtıyoruzz ...pekı sımdı kaybetttık ama ıspanyada sansımız dewam edıyor
ya trıbunlerdekı sansımız oda dewam edıyormu??..
bu bılınmez ...
sımdı gerıye bakıyorum bugun okadar polarlı unıfeblıyı maclarda gormek gercekten zevk verıcı tam yurek oldugumuz kesın tam ses te olabıldıgımız gun bıızm ıcın super olucak..
HERKEZE TESEKKURLER..
gozde
* * 16 Şubat gecesi yola çıktık. Sabaha kadar otobüste sohbet ettik, şarkılarla, tezahüratlarla İstanbul’ a vardık saat 11.00’ da. Az değildi 550 km. kadar yol teptik. Mabedimiz civarında dolaşırken üzerimizde ki polarlarımıza yakışır vaziyette durduk. Sonra Fasıl’ a diğer üniversitelerden katılan arkadaşlarımızın yanına ve İstanbul Tayfa ile tanışmaya gittik. Her şey burada başladı. Fasıl’ da herkesi selamladık, saygıda kusur etmedik. Fakat tüm bunlara rağmen selamımızı almayan arkadaşlar oldu. Yine hatayı kendimizde aradık. Kalbimiz kırıldı ama dert etmedik.
* * * *Tribünde yerimizi aldığımızda maça hazırdık. “Sevgi Eylem Gerektirir” sloganını aklımızdan çıkarmadan maçın başlamasını bekledik. Sevgimizi göstermek için gerekli eylemi yaptığımıza inanıyorum.
* * * *
* * * *“ Sevgi Eylem Gerektirir” bunun altına binlerce kez imzamızı atıyoruz fakat bazı arkadaşlarımızdan ne sevgi gördük ne de sıcaklık hissettik. İnsanlar sevgilerini göstermek zorunda değil diyebilirsiniz birçoğunuz. Fakat bazı arkadaşlarımız da hakaret etmek zorunda değildi ki bu arkadaşımızın tribünde Fenerbahçe’mizi destelemekten başka sorumluluğu yoktur. Tabi hakaret etmeyi görev edinmemişse. *Adını açıklamayacağım. Umarım kendisi gereken açıklamayı yapacaktır.
* * * *
* * * *Biz yol boyunca 1907UNIFEBli birinin nasıl olması gerektiğini anlattık. Fakat dönüşte bize hesap soruldu. “Bahsettiğiniz 1907UNIFEB dostluğu bu muydu?” *Sustuk, cevap veremedik. Çok üzüldük.
* * * *Ben Celal Bayar Üniversitesi Sorumlusu olarak arkadaşlarımın karşılaştığı bu elim olayı çözmeye kararlıyım. Sorumluluğum altında olan hiçbir arkadaşım hakareti hak edecek bir şey yapmamıştır. O arkadaşımıza soruyorum hangi hakla onlara “ Manyak bunlar ya! Ne sanıyorlar kendilerini “ gibi laflar sarf edebilir. Hiçbir arkadaşım 550 km. yolu hakaret ve azar işitmek için gitmemiştir. Maç boyunca susmayıp sadece Fenerbahçe’mizi desteklemişler ve saygıda kusur etmemişlerdir. Aksini iddia eden varsa İstanbul’ a kadar gelip onlarla yüzleşmeye hazırım! Tüm sevgisiz hareketlere, hakaretlere rağmen eziklikten değil, bize saygılarından dolayı cevap vermeyen Celal Bayar Üniversiteli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizleri utandırmadıkları, bir 1907UNIFEBli’ nin hareket etmesi gerektiği gibi hareket ettikleri için.
* * * *Son olarak Fasıl’ da bizleri dostane bir şekilde karşılayan İsmail Coşkun, Safa Arıkan, Reşat Özdemir, Erkut Yeğen ve adını hatırlayamadığım selamlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara ve Uludağ Üniversiteli arkadaşlara sonsuz teşekkürler ve saygılar. Ayrıca beni biraz da olsa dinleyen Berkay Başkanıma ve dönüşte bizimle beraber olan, derdimize dinleyen Sercan Matur’ a teşekkürler. Sercan arkadaşımdan bu olayın çözüleceğine dair söz aldım. Umarım bu olay kısa zamanda çözülür.
Celal Bayar Üniversitesi adına sevgi ve saygılarımla
Muhammet Emin TURAN
Celal Bayar Üniversitesi Okul Sorumlusu
Reşat Özdemir
20-02-2005, 01:36
Sevgili Muhammed,
Daha önce de oldu böyle şeyler, sanırım daha da çok olacak.. Sonuçta kimse bu çapta bir örgütlenmeyi kusursuz şekilde ayakta tutacak profesyonelliğe sahip değil. Yetkili ve yetkin arkadaşlarımız bile halkla ilişkiler uzmanı değilken, tüm üyelerimizin bu konuda gerekli yetilere sahip olmasını beklemek hayal olur..
Selam almama olayı tahminimce ve çok büyük ihtimalle görmemekten kaynaklanmıştır. Yani orada bulunan kimse bile bile, selam verdiğini gördüğü halde bunu es geçecek değildir..
Bahsettiğin hakaret etme olayı da nasıl gelişti bilmiyorum ama hiçbir mantıklı dayanağı olmayacağı konusunda şüphem yok.. O arkadaş adına ben şahsen özür dilerim tüm Celal Bayar Üniversiteli 1907UNIFEB üyelerinden.. Bu konuyu çözüme kavuşturmak için gereğinin yapılacağını Sercan da iletmiş zaten sana..
Benim burda sana nacizane tavsiyem bu tip konuları herkesin okuyabileceği forum sayfalarında tartışmayalım.. Yüzyüze daha etkili bir iletişim kurulur gerekli kişiler arasında..
Eminim sen de benim gibi düşünüyorsundur.. Daha nice maçlarda omuzomuza olmak dileği ile..
Saygılar.
Muhammed Turan
20-02-2005, 01:49
Reşatçım inan bunu buraya taşımaya niyetim yoktu. Fakat canım o kadar sıkıldı ki inan dayanamadım. Bende yüzyüze görüşmek istedim ama bana olayı maçtan sonra anlattılar. O saatten sonra da zaten kendisini bulmak mümkün değildi.
Selam almama olayına gelince; keşke senin dediğin gibi olsaydı herşey. Duymamış olsaydı. Fakat arkadamdan hareket yapması bu durumu da ortadan kaldırıyor. Dediğim gibi canı sağolsun ve kısa zamanda görüşmek üzere!
Nuri Çelik
20-02-2005, 01:55
Tesekkurler Ozan Unifeb'in belirli misyonları war ondan da önemlisi karsıdaki insana saygı göstermek lasım...Biz o gün böle seyleri nedense cok yasadık....söledigin dogru biz sadece işimizi yapıcaz...Tesekkurler bunları yapanlara bizi daha da kenetlediler yanımızda olanları gösterdiler...ONLARA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER....
Ozan Yıkıcı
20-02-2005, 02:05
16 Şubat gecesi yola çıktık. Sabaha kadar otobüste sohbet ettik, şarkılarla, tezahüratlarla İstanbul’ a vardık saat 11.00’ da. Az değildi 550 km. kadar yol teptik. Mabedimiz civarında dolaşırken üzerimizde ki polarlarımıza yakışır vaziyette durduk. Sonra Fasıl’ a diğer üniversitelerden katılan arkadaşlarımızın yanına ve İstanbul Tayfa ile tanışmaya gittik. Her şey burada başladı. Fasıl’ da herkesi selamladık, saygıda kusur etmedik. Fakat tüm bunlara rağmen selamımızı almayan arkadaşlar oldu. Yine hatayı kendimizde aradık. Kalbimiz kırıldı ama dert etmedik.
Tribünde yerimizi aldığımızda maça hazırdık. “Sevgi Eylem Gerektirir” sloganını aklımızdan çıkarmadan maçın başlamasını bekledik. Sevgimizi göstermek için gerekli eylemi yaptığımıza inanıyorum.
“ Sevgi Eylem Gerektirir” bunun altına binlerce kez imzamızı atıyoruz fakat bazı arkadaşlarımızdan ne sevgi gördük ne de sıcaklık hissettik. İnsanlar sevgilerini göstermek zorunda değil diyebilirsiniz birçoğunuz. Fakat bazı arkadaşlarımız da hakaret etmek zorunda değildi ki bu arkadaşımızın tribünde Fenerbahçe’mizi destelemekten başka sorumluluğu yoktur. Tabi hakaret etmeyi görev edinmemişse. Adını açıklamayacağım. Umarım kendisi gereken açıklamayı yapacaktır.
Biz yol boyunca 1907UNIFEBli birinin nasıl olması gerektiğini anlattık. Fakat dönüşte bize hesap soruldu. “Bahsettiğiniz 1907UNIFEB dostluğu bu muydu?” Sustuk, cevap veremedik. Çok üzüldük.
Ben Celal Bayar Üniversitesi Sorumlusu olarak arkadaşlarımın karşılaştığı bu elim olayı çözmeye kararlıyım. Sorumluluğum altında olan hiçbir arkadaşım hakareti hak edecek bir şey yapmamıştır. O arkadaşımıza soruyorum hangi hakla onlara “ Manyak bunlar ya! Ne sanıyorlar kendilerini “ gibi laflar sarf edebilir. Hiçbir arkadaşım 550 km. yolu hakaret ve azar işitmek için gitmemiştir. Maç boyunca susmayıp sadece Fenerbahçe’mizi desteklemişler ve saygıda kusur etmemişlerdir. Aksini iddia eden varsa İstanbul’ a kadar gelip onlarla yüzleşmeye hazırım! Tüm sevgisiz hareketlere, hakaretlere rağmen eziklikten değil, bize saygılarından dolayı cevap vermeyen Celal Bayar Üniversiteli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizleri utandırmadıkları, bir 1907UNIFEBli’ nin hareket etmesi gerektiği gibi hareket ettikleri için.
Son olarak Fasıl’ da bizleri dostane bir şekilde karşılayan İsmail Coşkun, Safa Arıkan, Reşat Özdemir, Erkut Yeğen ve adını hatırlayamadığım selamlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara ve Uludağ Üniversiteli arkadaşlara sonsuz teşekkürler ve saygılar. Ayrıca beni biraz da olsa dinleyen Berkay Başkanıma ve dönüşte bizimle beraber olan, derdimize dinleyen Sercan Matur’ a teşekkürler. Sercan arkadaşımdan bu olayın çözüleceğine dair söz aldım. Umarım bu olay kısa zamanda çözülür.
Celal Bayar Üniversitesi adına sevgi ve saygılarımla
Muhammet Emin TURAN
Celal Bayar Üniversitesi Okul Sorumlusu
kardeşlerim bu bir misyon işi o saygısızlık yapanlar gidecek birgün yenileri gelecek siz en olgun şekilde davranmışsınız sizdende bu beklenir olayı kişiler bazında ele almayalım görevimizi yapalım ben sonuna kadar bu olayda arkanızdayım
İlke Serçe
20-02-2005, 02:54
Gerçekten harika başlayan bir gündü bizim için.Uzun zaman sonra ilk defa unifeb olarak böylesine kalabalık bir şekilde toplanabilmiştik trübünlerde.Fakat takımın kötü oyunu,basının FB'yi ve de taraftarı son derece galyana getiren,strese sokan,pohpohlayan traj amaçlı oyunu hepimizi ister istemez gerdi trübünlerde.Önce maratondan davul çalan grubun kavga etmek üzere sataşması,sonra kendi içimizde yaşadığımız kavga ve tartışmalar,trübünlerdeki inanılmaz kopukluk malubiyetten daha acı bir durum bence.Umarım büyük bir hevesle geldiğimiz fakat tatsız olaylar yaşadığımız o maçı unutur,daha iyi birlik olacağımız Unifeb günlerini yaşarız tekrar.Sadece bir an için öfkemize gem vurup,bir daha düşünüp öyle hareket etmeliyiz.Hepimiz dostuz,aynı birlik için buralardayız..Güzel günler bizimle olur inşallah...
Nuri Çelik
20-02-2005, 03:01
Bunlar maç öncesinde yaşandı kardesim senin sölediklerin de tasvip edilecek olaylar deil yane...
Reşat Özdemir
20-02-2005, 03:13
sonra kendi içimizde yaşadığımız kavga ve tartışmalar,
Bir yanlış anlamayı düzeltmekte fayda görüyorum.. Zaragoza maçında kendi içimizde kavga ve tartışma yaşamadık.. Olayların bu şekilde yansıtılması doğru değildir..
Herkes ne yazacağını, bu yazdıklarının kimler tarafından okunabiliceğini, maçta olmayan arkadaşlarımızın bu yazılanlardan sonra gereksiz yere karamsar tablolar çizebileceğini, yazılanların Unifeb'in zararına mı yoksa yararına mı olduğunu uzun uzun düşünüp yazsın..
Saygılar.
Serkan Özen
20-02-2005, 04:20
Kendi içimizde kavga yaşanmadı
Hatta burda yazmıyacağım ama kendi içimizde o sırada yaşanan öyle güzel bir bütünlük vardı ki herhangi bir Unifebli'yi poları giyen herkesi o poları paylaşan kişilerin kardeş bildiğini gördük.
Yazılcak şey var yazışmıcak şeyvar....
Süleyman Karadağ
21-02-2005, 02:02
Muhammed arkadaşımın söylediklerine ben de katılıyorum malesef en büük eksiğimiz bana göre hala üniversite ayrımı yapılıyor olması,ne yazık ki gözlemlerime göre bazı arkadaşlarımızın diğer üniversiteleri bir rakipmiş gibi gördüklerini düşünüyorum.Umarım böyle sorunlar da süreç içersinde kendiliğinden çözümlenir herkesin hatırlaması gereken şey burada FENERBAHÇEMİZ için bulunduğumuzdur.
FENERBAHÇELİLİK alt kimliği altında birleşebilir ve birbirimize daha sıcak,daha hoşgörülü,daha kardeşce yaklaşabilirsek bizi yıkabilecek hiçbir güç yoktur.
Önce FENERBAHÇE sonra XUnifeb sonra 1907UNİFEB olarak değil de
Önce FENERBAHÇE sonra 1907UNİFEB sonra XUnifeb olmalı!!!
Berkay Erdim
21-02-2005, 04:09
Muhammed arkadaşımın söylediklerine ben de katılıyorum malesef en büyük eksiğimiz bana göre hala üniversite ayrımı yapılıyor olması,ne yazık ki gözlemlerime göre bazı arkadaşlarımızın diğer üniversiteleri bir rakipmiş gibi gördüklerini düşünüyorum.Umarım böyle sorunlar da süreç içersinde kendiliğinden çözümlenir herkesin hatırlaması gereken şey burada FENERBAHÇEMİZ için bulunduğumuzdur.
FENERBAHÇELİLİK alt kimliği altında birleşebilir ve birbirimize daha sıcak,daha hoşgörülü,daha kardeşce yaklaşabilirsek bizi yıkabilecek hiçbir güç yoktur.
Önce FENERBAHÇE sonra XUnifeb sonra 1907UNİFEB olarak değil de
Önce FENERBAHÇE sonra 1907UNİFEB sonra XUnifeb olmalı!!!
Ben Süleyman'a katılıyorum. Önce Fenerbahçeliyiz. 1907UNIFEB'li oluşumuz zaten Fenerbahçemiz'e katkı amacıyladır. Üniversitelilik kalıcıdır ama üniversitede okumak geçicidir. Onun için 1907UNIFEB - X Üniversitesi üyesi olmak en son önemsenecek şeydir. Önemli olan Fenerbahçeli olmak ve kendisini 1907UNIFEB'in bir parçası hissetmektir, üniversite veya şehir gözetmeksizin...
Celal Bayar'lı arkadaşların sitemiyle ilgili olarak ben de kendilerinden özür diliyorum. Biz zaten Muhammed kardeşimle telefonla görüştük uzun uzun ve konunun çözüme kavuştuğuna inanıyorum. Bir daha böyle sorunlar yaşamamak için elimizden geleni yapacağız.
R.Zaragoza maçında uzaklardan gelerek stadtaki yerlerini alan tüm 1907UNIFEB üyelerine de ayrıca çok teşekkürler. O gece Fenerbahçe'ye hep beraber müthiş bir destek verdik. Organizasyonu eksiksiz sağlayan Tribün Komitemiz'e de çok teşekkürler.
Organizasyon aksamasa da, özellikle uzaktan gelen arkadaşlara yeterince iyi bir evsahipliği yapamadığımızı düşünüyorum kendi adıma. Aslında sizleri otobüslerinize ve trenlerinize kadar geçirmeyi ve geceyi en azından sizleri uğurlayarak kapatmayı istiyorduk ama malesef maç sonunda tribünler arası yaşanan bazı gerginliklerin çözümü için görüşmeler yapmamız gerekti ve çıkışta onlarla ilgilenmek zorunda kaldık. Alınan mağlubiyet de zaten hepimizi demoralize etmişti fazlasıyla. Daha sonra telefonla iyi yolcuklar dileyebildik ancak bazı misafirlerimize, bazılarının telefonları da kapalıydı...
Biz bu konuyla ilgili olarak öz eleştirimizi yapacağız burada, kendi aramızda Tribün Komitemiz'de ve hatta Yönetim Kurulumuz'da. Daha sonra da aksaklık olmaması ve Kadıköy'de misafir ettiğimiz 1907UNIFEB'li dostlarımızın İstanbul'dan mutlu ayrılmaları ve 1907UNIFEB kardeşliğini en iyi şekilde tadarak yaşamaları için elimizden geleni yapacağız.
Bunlar benim kişisel sözlerimdir, kimsenin endişesi olmasın.
Eğer bu konuyu tartışmak isteyen arkadaşlar varsa, özel mesaj yoluyla veya telefon ederek benimle iletişime geçilsin lütfen.
Sevgilerimle
Muhammed Turan
21-02-2005, 22:39
Yönetim kuruluna güvenimiz sonsuzdur. Berkay Abi' nin de belirttiği gibi telefonda uzun uzun konuştuk, anlaştık. Bu saatten sonra artık olayı uzatma gibi bir durum olamaz. Bizler sadece bir özür bekliyorduk. Özür dilenmiş, bizlerde bu özürü kabul ediyoruz.
Şunu tekrar belirtmek isterim ki bizlerin bu konuyu buraya tanışamızın amacı huzursuzluk yaratmak, forumun üstünde kara bulutlar gezdirmek veya olumsuz bir hava yaratmak değildir. Amacımız başımıza gelen bu olayın bir daha tekrarlanmasını, başkalarının da başına gelmesini engellemek ve Anadolu'dan stada akın eden kardeşlerimizin daha misafirperver bir şekilde karşılanmasını sağlamaktır.
Dediğim gibi... Celal Bayar Üniversitesi olarak özürü kabul ediyor, Yönetim Kurulu'muza güveniyoruz. Hele ki Berkay Abi' nin ortada kişisel sözü varsa güvenimiz daha da katlanmaktadır.
Sevgi ve Saygılarımla...
Serkan Özen
22-02-2005, 02:44
Sorunun halledilmesine inanın çok sevindim. Farklı bir şehirden UNIFEB'le birlikte maç izlemek amacıyla yüzlerce km. kateden arkadaşlarımızın hoşnut olmayacakları bir durumla karşılaşmalarının onları ne kadar hayal kırıklığına uğrattığını tahmin edebiliyorum. Biz bir aileyiz ve bu tip ufak tefek sorunlar her ailede olur. Halledilmesi çok sevindirici.
Bir başka maçta da Kadıköy'de takımımızı desteklemeniz mabedde omuz omuza olmak dileğiyle....
Emrah Cengiz
22-02-2005, 02:52
arkadaşlar uzatmanın manası yok.önümüze bakalım.inşallah şu turu geçeriz.inşallah tekrar birada oluruz.en büyük fenerbahçe.
nokta.tüm unifeblilerle telsimde görüşmek dileğiyle.
Serkan Özen
22-02-2005, 03:09
arkadaşlar uzatmanın manası yok.önümüze bakalım.inşallah şu turu geçeriz.inşallah tekrar birada oluruz.en büyük fenerbahçe.
nokta.tüm unifeblilerle telsimde görüşmek dileğiyle.
en doğrusu bu sanırım
Kemal Aktürk
23-02-2005, 16:33
Arkadaşlar rövanş maçını hep beraber izlesek daha iyi olmaz mı? Bu tür bir organizasyon hiç fena olmazdı hani :D
Bünyamin Demir
27-02-2005, 21:25
Berkay başkan özür için teşekkürler.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.