PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Atam İzindeyiz' Pankartının Açılması İçin ...

Sercan Matur
14-02-2005, 16:02
Arkadaslar,

Perşembe günü oynayacağımız R.Zaragoza maçında, bu sene Şampiyonlar Ligi maçlarında açılan 'Atam İzindeyiz' pankartı açılacak. Ancak pankart stad görevlileri tarafından katlanıp koridora alındığı için pankartın eski yerine konulması gerekiyor.

Burada bizlere de görev düşüyor. Bunun için yarın saat 10:00'da stad büfenin önünde toplanacağız. Ve ardından pankartın perşembe günü açılması için gereken işleri hep beraber halledeceğiz.

Yarın bu işi halledebilmemiz için oldukça kalabalık olmamız gerekiyor. Sizden ricamız, gelebilecek olan tüm arkadaşlarınıza bu organizasyonu haber vermeniz. Yarın sabah ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olacak.

Yarın sabah saat 10:00'da Stad Büfe'nin önünde buluşmak üzere..

(Not: gelecek arkadaşlar forumda özel mesaj yoluyla bana, yada mail yoluyla tribun@1907unifeb.org adresine geleceklerini bildirirlerse sevinirim)

Saygılar,

1907UNIFEB-Tribün Komitesi

Kürşat Filiz
14-02-2005, 17:04
hepinize şimdiden kolay gelsin...

Emrah Demircioğlu
14-02-2005, 19:33
Arkadaşlar herkesi bekliyoruz gerçektende daha önceki atam izindeyiz pankartı çalışmalarımız çok zevkli geçmişti herkesi bekliyoruz
Bütün gününü mabedde geçirmek isteyen arkadaşlar bekliyoruz bunun ayrı bir zevki war

Reşat Özdemir
14-02-2005, 19:51
Yarın tüm arkadaşlarımızı bu görevi yerine getirmek için Kadıköy'e bekliyoruz.. Daha önceden gelen arkadaşlarımızın bu bayrak provaları sırasında ne kadar eğlendiğine bu forumdan tanık olmuştuk..

Geyik, şamata dolu güzel bir Şükrü Saracoğlu gününde buluşmak üzere..

Ahmet Mirzaloğlu
14-02-2005, 20:44
Yarın sabah görüşürüz..

Ata Bahadır
14-02-2005, 22:10
Pankartin bir ara epeyi hasar gordugu soyleniyordu onarildimi pankart ? Harika bir pankart acilinca tuylerim diken diken oluyor, tum arkadaslara kolay gelsin.

Emrah Demircioğlu
14-02-2005, 22:26
pankart en son sapasağlamdı yani tamiratı yapılmıştı şu an bizi beklio tribündeki yerini alması için :)

Muhammed Turan
14-02-2005, 22:29
Sercan eğer maç günü de adama ihtiyacın olursa Celal Bayar Üniversitesi hazır ;)

Reşat Özdemir
14-02-2005, 23:12
kolay gelsin gençler

Sen gelmionu Ercan?
Ne o öyle kolay gelsin filan?

Aytek Türkmen
15-02-2005, 01:41
Atatürk diyince akan sular durur.

Reşat Özdemir
15-02-2005, 01:58
Geleceğim diyenlerin az olmasını neye bağlamalı acaba?..
Sağlık olsun, birşeylerin mücadelesini vermeye hazır herkese teşekkürler..

Pulat Yılancıoğlu
15-02-2005, 02:00
yarın gorusmek uzere.. ;)

Gökhan Taşkan
15-02-2005, 03:25
Gelmeye çalışırım ama geç ama erken.. Görüşmek üzere..

Onur Kalender
15-02-2005, 06:32
Pankart işinin ne kadar zor ve ne kadar eğlenceli olduğunu yaşamış biri olarak çizimlerimin teslimi dolayısıyla gelememek beni üzüyor. İstanbulspor maçında olduğu gibi Zaragoza maçında da aynı nedenden dolayı bulunamayacağım ama ilk kez Tv'den izleyeceğim pankartı. Perşembe günü, her zaman ki gibi alnımızın akıyla çıkacağınızdan şüphem yok. Şimdiden herkese kolay gelsin ve iyi eğlenceler.

Levent Sarıbaş
15-02-2005, 07:33
kolay gelsin arkadaşlar..istanbulda olmayı çok isterdim..pankart olayı yorucu olduğu kadar eğlenceli de..ama katılım olması gerekli 5-10 kişiyle olcak iş değil..

Sinan Bıçak
15-02-2005, 10:48
Binlerce kez lanet olsun bizim okulun ders seçme sistemine.Aldığım derslerin hocaları belli oldu değiştirmem gerektiğinden gelemiyorum kusura bakmayın.

Sinan Bıçak
15-02-2005, 12:07
okulun ders seçme sistemi açılmadı hala bekliyorum

Pulat Yılancıoğlu
15-02-2005, 20:17
öldük..... ama hesaplardan daha kısa surede bitirdik.. gelenlerin herkezin ellerine kollarına ayaklarına saglık... bence gunun tek sıkıcı tarafı-10 da bulusup stada 12 de girmemizdi. fenerıumda tum malların nerede oldugunu ezberledim :D

İnanç Gülfidan
15-02-2005, 21:41
Heryerim ağrıyor ama değiyor be, FENERBAHÇE için 1907UNIFEB için ;D
Fenerbahçemizin galibiyetinde ;) bu sefer biraz daha fazla payım olacağını düşünmek bile şu yorgunluğa defalarca bedel ;D

Bu arada Pulat'a da katılıyorum, biz stad ışıklarını yaktırırız diye düşünüyorduk ama gerek kalmadı, 5 gibi bitirdik :D

Sercan Matur
15-02-2005, 22:04
Bugun öncelikle söz verip sözünü tutarak sabah erken saatlerde stada gelip var gücüyle çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...

Yorulduk ama değdi... Eğer pankart zaragoza maçında açılabiliyorsa bunda bugun sabahın erken saatlerinden akşam hava kararana kadar orada çalışan tüm arkadaşların payı büyüktür.

Tekrar teşekkürler...

Reşat Özdemir
15-02-2005, 22:26
Bir ara kendimizi bir kamyon Fenerbahçe Dergisini boşaltırken bulmamızın bir tek açıklaması olabilir; Hep Amele Tam Amele ;D

1.. 2.. 3... çek... senin ömrün hep çekmekle geçecek..

Gelenlerin ellerine sağlık.. Güzel bir iş çıkardık..

Serkan Özen
16-02-2005, 01:58
Malesef dersim olduğu için gelemedim ama ben de Fenerbahçe için birşeyler yapmaya çalıştım bugün;)

Murat Karaman
16-02-2005, 15:03
herkesin ellerine sağlık.walla o pankart açılınca görüntü harika oluyor!
herkese teşekkürler..!

Berkay Erdim
17-02-2005, 03:44
Ben de malesef ayrılmak zorunda kaldım stadtan. Yardım edemedğim içim tüm arkadaşlardan özür dilerim.

Ellerinize ve emeğinize sağlık. Akşam pankart açılınca müthiş bir gurur yaşayacaksınız! O zaman da söyleyeceğiz, şimdi de söyleyelim; "HELAL OLSUN HEPİNİZE!" :)