PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayan Basketbol Takımımız

Sayfa : [1] 2 3 4 5

Fatih Dilber
25-07-2004, 16:24
erkek takıma açtık topic bi de kraliçelere açmak lazım *:D
geçen sene fiba europe cupta final-foura kalarak büyük sevinç yaşatan kızlarımız. bu sefer bu kupayı almak için yola çıktı. transferde botaştan şaziye ivegin migrosspordan nazlı güler ve geçen sene bir maç oynadıktan sonra sakatlanan oyuncumuz yulia khasbulatova ile sözleşme imzaladık ayrıca iç transferde ise serap kaptan, nilay yiğit, esra şencebe ,nalan mete, müjde yüksel ve şükranla sözleşmeleri yeniledik. zannedersem bir dış atıcı aldıktan sonra transferi kapatacağız görünen o. altyapıdan melike ve tuğçe gibi genç oyuncular bu sene lig maçlarında biraz daha süre alacaktır. özellikle melike konusunda çok umutluyum. izlediğim gençler ve lise maçlarında çok iyiydi. avrupa gençler şampiyonasında vasatı aşamadı ancak çok yetenkli. içerden ve dışardan oynayabiliyor. seneye kızların daha başarılı olacaklarına inanıyorum. seneye kızlarımızdan desteğimizi eksiltmeyelim.

Levin Susar
25-07-2004, 18:07
Kraliçeler özellikle son 5 yıldır potalara damgalarını vurmuş durumda.
Bu sezon yine çok iyi transferler yapıldı...

Botaş'lı Şaziye daha önce ısrarla Fenerbahçe'de oynamam demesine rağmen sonunda formayı giydi :)

Bir de üzüldüğüm bir haber, uzun süredir bayan takımımızın genel menejerliğini yapan Murat Yosmaoğlu görevinden ayrılmış...

Yerine geçen sezona kadar erkek basketbol takımının menejerliğini yapan "koyu Galatasaraylı" Remzi dilli getirilmiş :(

Bu sene ligde kupada rahat şampiyon oluruz da bakalım Avrupa'da istediğimiz başarıya ulaşabilecek miyiz...

Caferağa'nın sosisli lerini özledim :)

Doğa Aydın
26-07-2004, 00:42
Caferağa'nın sosisli lerini özledim :)

Hakkaten Levin ya, gene Caferağa'ya aksak, Kızlarımızın galibiyetlerini sosislilerle kutlasak...

Potanın Kraliçelerini bu sezon da hep en yükseklerde görmek istiyoruz...

Levin Susar
27-07-2004, 19:42
Bu arada eski Galatasaray'lı hırvat oyuncu corona longin i aldığımızı söylemeyi unutmuşum.
Biraz hırçın ve sert oynar ama iyi oyuncudur :)

Şimdi FenerTV de Zafer kalaycıoğlunu dinledim de bir 5 numara daha alacaz diyor.
Hadi hayırlısı bakalım. Bu sene de hedefler yüksek baya...

Bir an önce sezona çılsın :)

Önce cumhurbaşkanlığı kupasını bir kez dah amüzemize götürelim.
Sonra lig ve kupa garanti zaten :)
Bi de bakmışınız avrupada yine bir final four..

Doğa Aydın
28-07-2004, 00:03
Bayan basket ligi ne zaman başlıyor?

Bir de bu cumhurbaşkanlığı kupası ne zaman oynanacak Levin?

Fatih Dilber
28-07-2004, 02:50
Bayan basket ligi ne zaman başlıyor?

Bir de bu cumhurbaşkanlığı kupası ne zaman oynanacak Levin?
bayan basket ligi ekim ortası veya ekim sonuna doğru başlar herhalde. cumhurbaşkanlığı kupası da ondan 4-5gün önce olur ;)

Şimdi FenerTV de Zafer kalaycıoğlunu dinledim de bir 5 numara daha alacaz diyor.
Hadi hayırlısı bakalım. Bu sene de hedefler yüksek baya...

walla bu yulia pivot veya 4numara bildiğim kadarıyla(zaten izleyemeden bi maçta hatta bidakkada sakatladı kendini :-[ ) korona 5 olduğuna göre bence bi beş numara yerine ii bi dış skorer alsak daha mantıklı gibi geliyo. ama nazlı ve müjdeyi değişerek oynatacak tahminim. ama ikiside tam cezalandırıcı şutör değiller. ama çok mücadeleciler. hırsları war.
Önce cumhurbaşkanlığı kupasını bir kez dah amüzemize götürelim.
Sonra lig ve kupa garanti zaten
Bi de bakmışınız avrupada yine bir final four..

ne kadar güzel dilek dilemişsin yahu ::) gerçekleşecek hepiside ;)

Uğur Yedikardeş
08-08-2004, 16:59
Herseyimizle destegimizi vermemiz gereken bir branş. Bu alemde kraliçelerin eline su dökebilen yok. Sırada Avrupa sampiyonlugu var. Ekim'de hep beraber cumhurbaskanlıgı kupası icin Akara'ya akma umuduyla...

Bahriye Tekin
08-08-2004, 17:26
Herseyimizle destegimizi vermemiz gereken bir branş. Bu alemde kraliçelerin eline su dökebilen yok. Sırada Avrupa sampiyonlugu var. Ekim'de hep beraber cumhurbaskanlıgı kupası icin Akara'ya akma umuduyla...
umarım çok geniş bir org. düzenleyebiliriz
ben bolu dan elimden geleni yaparım

Onur Kalender
09-08-2004, 15:37
Cumhurbaşkanlığı kupası kraliçelerimize mutlaka destek olmamız gereken bir organizasyon. Aslında Uğur'un da dediği gibi ellerine su dökebilen yok ama...
Ankara'ya...

Reşat Özdemir
23-08-2004, 02:06
Ligin ilk haftasonda deplasmanda Orim Cam ile karşılaşıyoruz.

Levin Susar
23-08-2004, 22:14
Caferağa'nın sosislisini özledim :)

Vehbi Şirikçi
24-09-2004, 14:18
F.Bahçe'ye, ABD'li pivot !..

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, ABD'li pivot Alisa Burras ile anlaştı.. Lousiana Tech Üniversitesi'nde basketbol hayatına başlayan Burras, Türkiye'de daha önce bir dönem BRİSA Spor formasını giymişti..

WNBA takımlarından Cleveland, Portland ve Seattle'da oynayan 1.92 metre boyundaki Burras, geçtiğimiz sezon Güney Kore Ligi takımlarından Wroo Bank kulübünde oynadı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alisa Burras, bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıktıktan sonra, pazar gününden itibaren İspanya'nın Kanarya Adaları'nda başlayacak kampa katılacak.

Ayrıca Bayan Basketbol takımımıza "Koç Allianz" sponsor oldu.

Faruk Aksu
25-09-2004, 19:24
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, prensipte anlaştığı ABD'li pivot Alisa Burras'ın fiziksel testleri geçemediği için anlaşmadan vazgeçti. Yapılan açıklamada,Burras'ın bugün Özel Acıbadem Hastanesi'nde yapılan kontrollerde fiziksel testleri geçemediği ve bu nedenle Burras ile yapılan prensip anlaşmanın iptal edildiği, oyuncunun ülkesine geri gönderileceği bildirildi.

Uğur Yedikardeş
27-09-2004, 21:41
Walla bakıyorum da az da olsa bi kıpırdama war.Tribun komitesi toplantısında da konustuk. Özellikle ilk macta(umarım gerisi de gelir) cok saglam bi katılımla takıma destek olmamız gerektigi yönünde hem fikir olduk. Umarım beklenen patlamayı yapar, UNIFEB'in her zaman her bransta Fenerbahce'nin yanında oldugunu gosteririz...

Uğur Yedikardeş
27-09-2004, 21:44
Özellikle ilk macta (umarım gerisi de gelir) takıma buyuk bi katılımla destek olma kararı cıktı tribun toplantısından. Hep destek tam destek

Uğur Yedikardeş
27-09-2004, 21:46
Ya bu net sapıttı yollamaz yollamaz, sonra ikisini birden cıkarır. Kusaura bakmayın ya :) Bu topic alısık diil boyle 2 sayfaya cıkmaya

Uğur Yedikardeş
27-09-2004, 21:48
Bu arada bizim siteye baktım kadroda Şükran Albayrak gözükmüyo bi bilgisi olan warmı?

Fatih Dilber
28-09-2004, 00:59
Bu arada bizim siteye baktım kadroda Şükran Albayrak gözükmüyo bi bilgisi olan warmı?
benim duydugum onla ilgili bi transfer haberi yok. gecen sene gecirdigi sakatlik devam ediyordu. biliyorsunuzki bi basketbolcu ve ya bi çok sporcu icin en tehlikeli sakatliktir diz sakatligi. umarim gitmemistir. ama sakatliktan sonra ne kadar verim alinabilir o da ayri bi konu. elin yabancisi takimda sakatlandigi icin kontrat uzatiliyosa ayni sey sükran icin de yapilmali. yapilmadiysa ayip >:(

Uğur Yedikardeş
28-09-2004, 12:09
Ayıp walla hele Şükran gibi milli bi basketbolcuya yapıldıysa cok cok ayıp

Fatih Dilber
06-10-2004, 21:55
Potada turnuva heyecanı
06.10.2004

Fenerium Uluslararası Bayanlar Basketbol Turnuvası, 8 Ekim Cuma günü Kadıköy Caferağa Spor Salonu`nda oynanacak maçlarla başlayacak.
2 gün sürecek turnuvaya Bayan Basketbol Takımımız`ın yanı sıra, Romanya`dan Livas Petrom Targoviste, İsrail`den Lachen Ramat Hasharon ve Bulgaristan`dan BK Stara Zagora takımları katılacak.

Bayan Basketbol Şubemiz`den Sorumlu Yöneticimiz Işık Eyigüngör, turnuva öncesinde resmi sitemize yaptığı açıklamada, "Fenerium Uluslararası Bayanlar Basketbol Turnuvası maçları, Kulübümüz tarafından yenilenen Cagerağa Spor Salonu`nda oynanacak. Turnuva, takımımız için Cumhurbaşkanlığı Kupası ve lig öncesinde ciddi bir hazırlık niteliği taşıyor. Taraftarlarımızı takımımızı desteklemeye davet ediyoruz." dedi.

Turnuvanın maç programı şöyle:
8 Ekim Cuma 2004

18.00 Livas Petrom Targoviste- Lachen Ramat Hasharon
20.00 Fenerbahçe-BK Stara Zagora
9 Ekim Cumartesi 2004

15.00 BK Stara Zagora-Livas Petrom Targoviste
17.00 Fenerbahçe-Lachen Ramat Hasharon
10 Ekim Pazar 2004

15.00 Lachen Ramat Hasharon-BK Stara Zagora
17.00 Fenerbahçe-Livas Petrom Targoviste
19.00 Ödül Töreni

fenerbahcemizi yalnız bırakmayalım...
kaynak: www.fenerbahce.org.tr

Burçay Tiftikçi
07-10-2004, 00:58
Komedi....Yalnız bırakmayalımda milli maçla aynı saate koymanın ne anlamı var bu maçı onu anlamadım....

Fatih Dilber
08-10-2004, 20:27
şükran takımdaymış. kasım idmanlara başlıomuş

linki http://forum.antu.com/showthread.php?t=93557
forumda sormuştum cevap geldi.

Fatih Dilber
08-10-2004, 23:49
Fenerbahçe 106-66 BK Stara Zagora
08.10.2004

Fenerbahçe: Şaziye İvegin 21, Esra Şencebe 15, Melike Bakırcıoğlu 4, Nilay Yiğit 13, Nalan Mete 16, Müjde Yüksel 9, Nazlı Güler 4, Serap Yücesir 5, Korona Longin 10, Yulia Khasbulatova 9
Stara Zagora: Kamelia Mihalko 10, Violeta Petkova, Dobrinka Mochev 3, Valentina Popya 7, Mariana Osmanlı 12, Kalina Popyanko 12, Hristina Minkov 16, Desislava Boyuk 6
1. periyot: 19-13
2. periyot: 28-25
3. periyot: 31-17
4. periyot: 28-11
Bayan Basketbol Takımımız, Fenerium Uluslararası Basketbol Şöleni`nde oynadığı ilk maçında Bulgaristan`ın BK Stara Zagoro takımını 106-66 mağlup etti.

Rakibi karşısında baştan sona üstün bir sergileyen ekibimiz, karşılaşmanın ilk yarısını da 47-38 önde kapadı.

tebrikler kraliceler ;)

Fatih Dilber
09-10-2004, 23:42
Fenerbahçe: Şaziye 25, Esra 2, Melike, Nilay 11, Nalan 9, Müjde, Nazlı 2, Serap 7, Korona Longin 18 (9 r), Yulia Khasbulatova 9 (9 r)
1. periyot: 27-15
2. periyot: 20-13
3. periyot: 20-15
4. periyot: 16-13
Bayan Basketbol Takımımız, Fenerium Uluslararası Basketbol Şöleni`ndeki ikinci maçında İsrail`in Lachen Ramat Hasharon takımını 83-56 mağlup ederek, turnuvada şampiyonluğu garantiledi.

İlk maçında Bulgar BK Stara Zagora takımını 106-66 mağlup eden takımımız, 10 Ekim Pazar günü saat 17.00`de Romanya`nın Livas Petrom Targoviste takımı ile karşılaşacak.

Turnuvada bugün oynanan diğer maçta ise, Livas Petrom Targoviste, BK Stara Zagora ekibini 69-55 mağlup etti.

Turnuvanın son gününde oynanacak maçların programı şöyle:
10 Ekim Pazar 2004

15.00 Lachen Ramat Hasharon-BK Stara Zagora
17.00 Fenerbahçe-Livas Petrom Targoviste
19.00 Ödül Töreni

evet bu sezonu açtım maç olarak(esasında hafta içi iüsk-erdemir maçına gittiydim ama fenerbahce olarak açmış oldum ;) *) takım olarak çok iyiydik. şaziye çok önemli transfer olduğunu *bugün birkez daha gösterdi. çok sağlam üçlükleri war. geçen seneki final fourda bundan çok çekmiştik. nilay maça fırtına gibi başladı. herkes çok iyiydi üzerine düşen görevi yaptı. müjde maçın başında sakatlandı. pek bişi yok zannedersem. nalan maçın sonuna doru kötü sakatlandı onla ilgili bilgi bulamadım inş çok önemli bişiyi yoktur.
khasbulatova adında müthiş hırslı oyunca war . formasının arkasında klatova yazıo. googleda arattığında hiçbişi çıkmıo resmi sitemizde khasbulatova yazıo. harbi bilen warsa yazsın ;)

kaynak2: ben ;D ;D ;D ;D

Şafak Dülger
10-10-2004, 15:46
*Fenerium turnuvasında Türkiye Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe turnuvanın bitimine bir gün kala mutlu sona ulaştı

*FENER HEP BUNU HEP YAPIYOR..
*

istanbulda olan arkadaşlardün milli maç nedeniyle gidemeyenler aksın caferağaya..
bugün ödül töreni falan varmış.. saat 17.00’de oynanacak Fenerbahçe-Livas Petrom maçından sonraa

Uğur Yedikardeş
10-10-2004, 16:43
Şafak eger gidiyorsan Kocaeli'den Muratla ilgende orda olacak. Malesef ben calıstıgım icin gelemicem. Bu arada Nalan sakatlanmıs elinden.Umarım ciddi biseyi yoktur

Uğur Yedikardeş
10-10-2004, 22:24
Arkadaslar Cumhurbaşkanlığı Kupası için Sarı-Lacivert Dernegi ile ortak bi org düzenlenme ihtimali var.Konuyla ilgili gelişmeleri 1907 Unifeb forumundaki topicte bulabilirsiniz. Karşılaşma 18 Ekim'de Ankara'da olacak

Ahmet İnal
10-10-2004, 22:59
bugün caferağanın önünden geçerken bi baktım sesler falan var tabii direk daldım içeri bi baktım kraliçelerin maçı ilgenle murat vardı biraz bekledim ama baktım tezahurat falan yok çıktım ::)

Uğur Yedikardeş
10-10-2004, 23:54
Bak şimdi ayıp etmissin :) Girip sen costursaydın milleti. Malum her mac 40 sayı farkla bitince milletle boyle susuyo :) Kahretsin ya rakibimiz yok :)

Fatih Dilber
11-10-2004, 00:26
ne yazıkki turnuvaya çağırdığımız takımlar bizim ligde alt sıralarda oynayabilecek ekipler izlediğim kadarıyla :-/ çok ii sinyall veriyoruz ama bunu da rakipsiziz cümleleri kullanmak yanlış. çok akıllı ve doru transferler yaptık. şaziye ve longin. şaziye çok ii dış şutör gerektiğinde içeri ii dalışlar yapıyo. geçen sene final four'u hatırlarsanız tvden ve ya canlı izleyenler bilir. maç boyunca 3/16 üçlük yüzdesiyle oynadık(bkz:http://www.fibaeurope.com/Default.asp?gameID=3731-2-A-1&cid={A440F8BD-44CB-4159-9FC6-547E93455FE2}&compID={6F1098C0-4B43-4589-A1DD-D3FA4E03F6AF}&season=2004&roundID=3731&teamID=& ) şaziye bu açığı kapattı. korona longine gelince içerde cılız görünsede mücadeleci orta mesafe ii şutları olan birebirde etkili pas yüzdeside pek kötü deil. yani ii oyuncu donaphinden bence. aynı linke bakarsanız ribaundda ezildiğimizi göreceksiniz. bu biçok türk takımının milli takımın sorunu. ama klatova bu açığı kapatmış gibi gözüküyo. çok hırslı. başarı için herşey war. ama biz güçlenirken takımlarda seyretmediler. herşey güsel.
ama bu işin kötü yanları da yokmu war. murat yosmaoğlu bu sene takımda yok yerine ne hikmetse geldiğinden beri erkek takımının düşüşüyle ilişki kurduğum remzi dilli war. bu çok yanlış bi olay. :-/
bu sene en büyük rakip erdemir olacak gene. erdemir çok sağlam üç yabancıyla anlaşmış(izledim gördüm beğendim ;) ) geçen sene iüsk antrenörlüğünü yapan ayhan avcı geldi takımın başına. ama savunma sorunları war gibi geldi. haftaya daha net takımlar arasındaki farkı görecez. bu arada izlediğim bi başka takım olan iüsk bu sene gene çok can yakacak ;) gene avcılarda bizi çok zevkli maçlar beklio :D :D

Emrah Demircioğlu
11-10-2004, 02:42
http://img34.exs.cx/img34/337/499F0037.th.jpg (http://img34.exs.cx/my.php?loc=img34&image=499F0037.jpg)

Ahmet İnal
11-10-2004, 04:54
Bak şimdi ayıp etmissin :) Girip sen costursaydın milleti. Malum her mac 40 sayı farkla bitince milletle boyle susuyo :) Kahretsin ya rakibimiz yok :)
ya uğur haklısında bünye ööööle oturup maç seyretmeyi kaldırmıyo alışmışız apaçiliğe
şışt şışt vujoviç demedikten sora zevkli olmuyoki ;D

Burhan Günarslan
11-10-2004, 16:43
F.Bahçe şampiyon: 94-56

İstanbul’da dün sona eren Fenerium Uluslararası Bayanlar Basketbol Turnuvası’nda Fenerbahçe şampiyon oldu. Sarı lacivertli ekip, son maçında Romanya’nın Livas Petrom takımını 38 sayı farkla, 94-56 yendi. Diğer karşılaşmada İsrail ekibi Lachen, Bulgaristan temsilcisi Stara Zagora’ya 73-60 üstünlük sağladı.

fenerbahce.com

Bahriye Tekin
12-10-2004, 17:52
Hafta sonu Bolu da şampiyonlarımız hepinizi bekleriz ;)

Uğur Yedikardeş
12-10-2004, 22:45
:) Neydi o mac ya!!! Şişt şişt Vujovic :)
Hele o yanda durup durup pisi pii yapanlar :)
Eeeee atkılarla caktırmadan sahaya müdahale edişlerimizi de unutmayalım :P

Uğur Yedikardeş
14-10-2004, 23:14
Yıldız Bayanlarımız`dan müthiş başlangıç!
14.10.2004

Fenerbahçe: Cansın 12, Aysu 28, Ebru 15, Merve Kılıçarslan 32, Başak 12, Nneka 6, Gülnur 6, Meltem 20, Merve Özgök 6, Ceren 8, Buğçe 5, Selin Ekiz 3
1. periyot: 41-4
2. periyot: 41-1
3. periyot: 39-6
4. periyot: 32-10
Yıldız Bayan Basketbol Takımımız, İstanbul Eleme Grubu ilk maçında Şehremini Lisesi Spor Kulübü`nü farklı mağlup etti: 153-21.

Rakibi karşısında karşılaşmaya çok hızlı başlayan ekibimiz, ilk periyotu 41-4 önde kapadı. İkinci periyotta potasında sadece 1 sayı gören ekibimiz, rakip potaya 41 sayı bıraktı.

3. periyodu 39-6 öne kapayan Yıldız Bayanlarımız, karşılaşmadan 153-21 galip ayrılırken, sezona da müthiş bir başlangıç yapmış oldu.

Takımımızda, 32 sayı atan Merve Kılıçarslan sahanın en skorer ismi olurken, Aysu 28, Meltem ise 20 sayı kaydetti.

www.fenerbahce.org a girip bu haberi okumalısınız... Boynuz kulagı gececek galiba farka bakın :):)

Sercan Matur
15-10-2004, 00:03
bu farklı galibiyet değil ya ;)

Uğur Yedikardeş
15-10-2004, 23:05
Bu arada Sarı-Lacivert'le ortak bi org düzenlenmesi söz konusuydu. Fakat macın hafta içi, gündüz olması sebebiyle bu org. yattı. Üstelik mactan bi önceki gece Lyon macının olması da org. yapılamamasını etkiledi. Bilgilerinize...
Umarım Caferaga'daki ilk macta kralicelere destegimizi hissettiririz....

Fatih Dilber
15-10-2004, 23:12
bayan basketbol takımımız yarın bolu orimcam ile oynayacak. bu maçı alacağımız aşikar görünmekte ama önümüzde cumhurbaşkanlığı kupası war ve napabiliriz. büyük ihtimal kazanırız ancak rakibi de küçümsemeye gelmez. erdemir yeni hocasıyla çok ii işlere imza atmak için ortadalar. ayhan hocada hırslı karekteri tek maça çok ii hazırlanması ile tanınır.(hatta ben iüskdan çok ii bilirim görmüşümdür izlemişimdir ;) )

lig bugün başladı. hemde süper şekilde. iüsk kendi sahasında mersini uzatmada 95-87 migros da deplasmanda çankaya üni arıkoleji 85-83 geçti.
iüsk maçında tribündeydim ve müthiş zevk aldım maçtan. iüsk bi buçuk haftadır çok ii hazırlanmıştı maça. mersinde yaptığı transferlerle boş takım olmadığını gösteren bi yapı içerisindeydi. hatta eylül ayında bi çok TBBl takımının katıldığı uluslararası ünye şampiyonasını kazandı. maça iüsk ii başladı. rahat kazanır derken ard arda yapılan hatalar(bunda takımın kadrosunda bulunan 14 oyuncunun 10unun 85 ve üstü doğumlu olmaları) farkı kapattı ve mersini öne geçirdi. ama iüsk yılmadan savaşçı gücünü ortaya koyarak maça ortak oldu ve uzatmaya götürdü. sonra da uzatmadaki ii performansı ile maçı kazandı. iüsk ti(kısaltılışı daha uzununu öğrenemedim) istatistik şu an belli deil ancak tahminim 40sayı civarında attı :D iüsk her takım için tehlikeli olacak bu senede. mersin ise oturmuş takım havası vermedi. hucumu gülşah üzerine gerektiğinde içerde maloca ve diğer abdliyi kullanarak oynuyorlar. pek fazla oyuncu değiştirmediler. bu da belli bi yorgunluk çektirdi takıma.
bu lig bu sene her maçı inanılmaz zevkli geçecek. kaçırmamak lazım. ;) :D :D 8) ::)

Fatih Dilber
16-10-2004, 17:26
kraliçeler orimcamı 95-54 yendiler. tebrikler kraliceler :D ;)

Uğur Yedikardeş
16-10-2004, 23:44
Fenerbahçe: Şaziye 13, Esra 2, Melike 10, Nilay 5, Müjde 8, Tuğçe 4, Nazlı 12, Serap 12, Damla, Korona Longin 27

Masallah yine döktürdüler :) Longin süper basladı sezona, Saziye ile beraber skoru sürüklüyorlar

Vehbi Şirikçi
20-10-2004, 17:46
Cumhurbaşkanlığı Kupası Bayanlarımız`ın

Bayan Basketbol Takımımız, Bayanlar Cumhurbaşkanlığı Kupası final maçında Erdemirspor`u 79-72 mağlup ederek, 4. kez kupanın sahibi oldu.

Baştan sona çekişme içinde geçen karşılaşmanın ilk yarısı da, Fenerbahçemiz`in 43-36 üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçemiz, daha önce 1998-99, 1999-00, 2000-01 sezonlarında Cumhurbaşkanlığı Kupası`nın sahibi olmuştu.
fenerbahce.org

Tebrikler kraliçeler. Avrupa kupasını istiyoruz sizlerden..

Uğur Yedikardeş
20-10-2004, 18:53
O da olucak insallah benm en guvendigim takımımız kraliceler

Fatih Dilber
20-10-2004, 20:13
aferin çok saolun. bu kötü zamanlarda sizlerle sevindik. saolun hepiniz ;)
fibacup başlamıyomusun beee ;) ;D ;D ;D

Onur Bilgin
20-10-2004, 23:14
kraliçelerimize tebrikler...

geçen sene avrupa da final bu sene de inşallah kupayı alacağız

sonuçta herşey yavaş yavaş.unutmayalım bu sadece basketbol için geçerli değil!!!!!!!!

Uğur Yedikardeş
21-10-2004, 23:03
Bu takım gecen senelerde takım olmayı basardı, istikrarı yakaladı çok güzel takviyeler yaptı ve gümbür gümbür geliyor...
İnşallah bu sene Avrupa Şampiyonluğu'da geliyor

Uğur Yedikardeş
22-10-2004, 23:18
Önümüzdeki mac Migrosla Pamuksporun salonunda, Pazar günü 16:00 da sakarya macından önce bi kraliceleri ziyaret etsekmi?

Uğur Yedikardeş
22-10-2004, 23:21
Takımımıza yeni transfer!!!
**************Tiffani*****************
Bayan Basketbol Takımımız`ın yeni transferlerinden Tiffani Johnson bugün Dereağzı Tesislerimiz`de katıldığı poster çekiminde resmi sitemize özel açıklamalarda bulundu.
Amerika Bayan Basketbol Ligi WNBA`de uzun süre forma giyen ve Allstar takımına da seçilen Tiffani Johnson, "Yeniden Türkiye`de bulunmaktan ötürü mutluyum. Burayı yakından tanıyor ve çok seviyorum. 2000-01 sezonunda yine Fenerbahçe`de oynamıştım. Hem tesisler, hem de takım her açıdan çok daha ileri gitmiş. Çok kaliteli oyuncularla birlikte hem Türkiye`de hem de Avrupa`da şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Ve inanıyorum ki, hedeflerimize tek tek ulaşacağız." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon Rusya`nın Kazan takımında forma giyen, 1.93 m boyunda, 88.5 kg ağırlığındaki Johnson, 29 yaşında ve "center" mevkiinde görev yapıyor.

Uğur Yedikardeş
23-10-2004, 20:18
Yarın 4 te Cevizi Pamukspor tesislerindeki maca gidyoruz. Gelecek arkadaslar irtibat kuararsa sevinirim az ama öz bi grup olusturabiliriz.
UGUR : 0535 3171700

Fatih Dilber
25-10-2004, 01:25
bayan basketbol takımımız zorlandığı maçta migrosu 60-59 ile geçmiş. benim çok hoşuma giden bi savunması olan migros(geçen sene yıl boyunca bizi yenen iki türk takımından biriydi) bu sene maçlarına en fazla gitmek istediğim takımki iki yıldır takip ettiğim bayan basketbol liginde(lige yeni gelen takımlar hariç) isleyemediğim tek takım. bugünde islemek nasip olmadı özel işlerden dolayı. önümüzdeki haftalarda islemek çok zevkli ve ii olacağına inanıyorum. takımı islemedim ama tecrübesi gerçekten ne kadar fazla olduğu ortada. ayrıca oyunu değiştirebilecek bir çok oyuncuya sahibiz bu büyük bi avantaj. önümüzdeki günler daha ii olacak. haftaya mersinle evimizde oynayacaz. pek fazla zorlanacağımızı tahmin etmiyorum ancak yine de tehlikeli takım. hayırlısı ossun.

Uğur Yedikardeş
25-10-2004, 02:46
Kocaeliden ilgen ve Muratla gittik maca, Cevizli de Pamukspor'un sahasındaydı mac. 1 sayı farkla da olsa kazanmak güzel, çünkü Migros'un inanılmaz sut yüzdesi ve aynı sekilde bizim düşük sut yüzdemiz macın son saniyelere kadar basa bas gitmesine sebep oldu. Özellile son saniyede Migros macı uzatmaya götürme hatta öne gecme sansını yakalasa da kazanan biz olduk. Bana sorarsanız macın kahramanı Müjde Yüksel. Tebrikler KRALİÇELER... Aşagıda fenerbahce.org dan alınan mac haberi var... Bi dahaki macta görüşmek üzere :)

Bayan Basketbol Takımımız, TBBL`nin 2. haftasında oynadığı karşılaşmada Migrosspor`u 60-59 mağlup etti.
Karşılaşmanın ilk yarısını 34-29 geride kapayan ekibimiz, 2. devrede daha etkili bir oyun sergileyerek aradaki farkı kapadı ve sahadan 1 sayıyla da olsa galip ayrılan taraf oldu.

Uğur Yedikardeş
25-10-2004, 23:38
Bayan Basketbol Takımımız`ın TBBL`nin 3. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Caferağa Spor Salonu`nda oynayacağı maçın günü ve saati belli oldu.
Türkiye Basketbol Federasyonu`ndan yapılan açıklamaya göre karşılaşma, 29 Ekim Cuma günü saat 14.00`de oynanacak.

Bu macla ilgili 1907UNIFEB forumunda topic acıldı, gelecek olan arkadaslar bildirirse sevinirim....

Sampiyon Fener, en buyuk Fener
Alkıslayın bayanlar beyler
Bir degil size binlerce kere
Helal olsun KRALİÇELER

Uğur Yedikardeş
29-10-2004, 11:12
Yıldız Bayan Basketbol Takımımız, İstanbul eleme grubunda karşılaştığı Galatasaray`ı 68-31 mağlup etti.
Fenerbahçe: Cansın 1, Aysun 13, Meltem 3, Merve Kılıçarslan 4, Ceren 8, İpek 3, Buğçe 2, Başak 6, Merve Özgök 10, Nneka 1, Selin Ekiz 10, Selin Kozan 7
1. periyot: 17-8
2. periyot: 20-6
3. periyot: 11-11
4. periyot: 20-6

Onur Kalender
29-10-2004, 17:44
Bayan Basketbol Takımımız, TBBL`nin 3. haftasında karşılaştığı Mersin Büyükşehir Belediyesi`ni 76-69 mağlup etti.

Caferağa Spor Salonu`nda oynanan karşılaşmada, rakibi karşısında zaman zaman zorlanan ekibimiz, ilk devreyi 45-34 geride kapamasına rağmen, 3. ve 4. periyotlardaki etkili oyunuyla sonuca gitmesini bildi.

Bu sonucun ardından takımımız, TBBL`de 3. maçından da galibiyetle ayrılmış oldu.

1. periyot: 22-27
2. periyot: 12-18
3. periyot: 25-10
4. periyot: 17-14

Uğur Yedikardeş
31-10-2004, 20:59
Genç Bayanlarımız DSİ`yi rahat geçti

Fenerbahçe:Buğçe 1, Burcu 17, Damla 2, Begüm 8, Meriç 6, Selin 11, Dilara 8, Merve, Tuğçe 16, Selen 2, Melike 11
1. periyot: 18-9
2. periyot: 11-7>
3. periyot: 25-5
4. periyot: 28-3
Genç Bayan Basketbol Takımımız, İstanbul Final Grubu karşılaşmasında DSİ`yi 82-24 mağlup etti.

Aman allahım ablalarının yolunda gidiyolar farka bak :D

Fatih Dilber
31-10-2004, 21:46
ben o farklara pek önem vermiyorum. bayan basketbolunda altyapıda söz edebilicek benim görüşüm şu an 3takım war. 1.iüsk 2.biz 3.bjk

son dört senenin altyapı şampiyonu iüsk ışıl-aylin-nutiye-hande-ceyda gibi oyuncuları kaybederek (a takımda oynuyolar ikisi ilkbeş çıkıo *;) *) altyapıda sezona başladılar. henüz maçlarını isleyemedim ama onların kaldığı yerden devam edebilecek bi jenerasyona sahipler. gizem( 88 ),hanife( 88 ),deniz(87) ve beril( 88 ) a takım kadrosunda. bu sene de favori biz de onların karşılarına. türkiye'de gelecek iki üç yılda bayan basketboluna damga vurmasını beklediğim iki oyuncudan biri olan Melike Bakırcıoğlu(diğeri Işıl Alben ki o şuan için yaptığı ile ortada) tuğçe inöntepe ve damla ülkübay gibi a takım kadrosunda bulunan(ama pek şans bulamayan) oyuncularla çıkacaz. *geçen sene gittiğim altyapı maçlarına bu sene www.basketbolhakemleri.com sitesi kapanması nedeniyle pek de fazla haberim olmuyo(ki geçen seneki gibi çok da boş vaktim de yok ama *:-/ *) *bjkye gelince onlardan bişiler bekliom. görecez....

ya biz ya da iüsk. melike mvp olacak mı. yoksa iüsk mvp yetiştirmeye devam edecek *??? *çok zevkli olacak *::) *8)

Fatih Dilber
05-11-2004, 01:27
kraliçeler fibaeuropecupta ilk maçı kazanmayı başardı *;) *tebrikler *;)
67-92
( 18-27, 12-25, 11-21, 26-19 )

[hr]
aynı kupadaki diğer temsilcimiz ceyhan ise kupa favorilerinde ramat takımından 22sayı fark yedi :( :-[ 83-61

aynı zamanda ceyhan bu hafta sonu bizle oynuo ;)

Uğur Yedikardeş
05-11-2004, 22:41
Yıldızlar bayanlardan 111 sayı fark

Fenerbahçe: Cansın 4, Aysu 22, Ebru 15, Meltem 18, Ceren 8, İpek 22, Buğçe 2, Başak 18, Merve, Nneka 4, Selin Ekiz 2, Selin Kozan 5
1. periyot: 30-2
2. periyot: 28-1
3. periyot: 22-2
4. periyot: 40-4
Yıldız Bayan Basketbol Takımımız,
İstanbul Eleme Grubu karşılaşmasında Dostlukspor`u 111 sayı farkla mağlup etti: 120-9.

Buna ne denir??? :)

Fatih Dilber
05-11-2004, 22:42
Buna ne denir??? :)
turk basketbolunun düştüğü iğrenç duruma ağlanacak halimize gülmemiz denir :-/ :-[ :-X :'(

Burçay Tiftikçi
06-11-2004, 11:50
Çok komik...Türkiye de daha fazla kulübün yatırım yapması gerek...Rekabet ortamı olmazsa bir adım ileri gitmez basketbolumumz...

Fatih Dilber
07-11-2004, 02:35
en azından bayan basketbol takımımıza destek veren taraftarımız war ;) gs maçında 14biletli taraftar wardı bugün benle beraber. :-[ :-/ :-X :'( sonra burçayı da sayarsak 15 olduk ;D ;D ;D

Fatih Dilber
07-11-2004, 20:11
bugün 66-63 yendik ceyhanı. zorlandık biraz. maçın sonu çok zevkliydi. yine tecrübe kazandı. sanki tökezleyecez bi yerde gibi gelio. inş yanılırım. kraliçeler tebrikler ;)

Ahmet İnal
07-11-2004, 22:36
ecel terleri döktüğümüz maçı 3 sayı farkla kazandık ayrıca caferağadaki ceyhan taraftarları dikkatimi çekti

Fatih Dilber
07-11-2004, 22:44
benim kafama takılan. yan tarafımızda oturanların sürekli. ceyhanlı kızlara bişiler sölemesiydi :-/ fenerbahce gibi klüp bunnara gerek duymamalı. fenerbahce seyircisi bunnarı yapmamalı :-X :-/

Burçay Tiftikçi
07-11-2004, 22:58
Fatih sen bayan basketle çok işli dışlı oldugun için böyle düşünüyorsun...Oradaki kızın psikolojisini düşünerek böyle düşünüyorsun....Ama bence rakip takımdaki birisinin moralini bozmakta kötü birşey göremiyorum....Diyeceksinki kızların ruh sağlığı ama en fazla yüklenilen oyuncular şaziye ile tuuba idi...bugün şaziye bizim takımda tuuba ise tribünde maçı izliyordu...Bunlar maç içinde olağan şeylerdir diye düşünüyorum....

Fatih Dilber
07-11-2004, 23:25
abi ben bu ligi avcılarda ilk lig maçını islediğimden beri(iüsk-fenerbahce maçıydı) iüsk kazanmıştı o maçı. takip etmeye çalışıyorum.
bir erkek basketbolcunun psikolojisi ile bayan psikolojisinin bir olmadığı inancındayım.
yada şu yönden gidiim. senin kız arkadaşın bayan basketbolcu olsa ve bunnarı söleseler ne kadar susarsın abi. ??? :-X ben susmam susamam. ya da bi ceyhan deplasmanında müjdeeee müjdeeee bilmem ne müjdeee die maç boyunca bağırsalar. ne dersin abi??? yannış derim ben.

belki de işin içinde olduğum için böledir. bugün ceyhanın bi basketinde alkışlıyordum. sonradan kendimi düselttim ;)

Ahmet İnal
08-11-2004, 23:02
rakip takım oyuncusunun konsantresini bozmak gerek ama bunu kalkıpta ona küfürler yağdırarak değil ıslıklarsın yuhalarsın ama hiç bir zaman bilmemne müjde bilmemne ayşe diye değil ayrıca yanımızda fenerbahçe baskete kayıtlı ufacık kız çocukları var bunlara kötü örnek olmamak lazım

Uğur Yedikardeş
09-11-2004, 00:01
En azından bayan basketbolunda küfüre yer olmamalı die düşünüyorum. Zaten o kadar cok hayatımıza girdiki küfür bari bi kac saat dayanalım. Migros macında coachtan azar işittikten sonra Müjde'nin halini görecektiniz. Hüngür hüngür ağladı kızcagız. Bayanların bazı seyleri duymazdan gelmesi beklenemez. Rakibimizde olsa küfüre karsıyım!!!

İlgen Üçer
09-11-2004, 01:27
Fatih sen bayan basketle çok işli dışlı oldugun için böyle düşünüyorsun...Oradaki kızın psikolojisini düşünerek böyle düşünüyorsun....Ama bence rakip takımdaki birisinin moralini bozmakta kötü birşey göremiyorum....Diyeceksinki kızların ruh sağlığı ama en fazla yüklenilen oyuncular şaziye ile tuuba idi...bugün şaziye bizim takımda tuuba ise tribünde maçı izliyordu...Bunlar maç içinde olağan şeylerdir diye düşünüyorum....

burçay sana sonuna kdr katılıyorum. o bağıranlardan biri de benim :) ve sonucta küfür olmadan bir şekilde rakibin motivasyonunu bozuyoruz. bunda da anormal bi durum görmüyorum...

Fatih Dilber
09-11-2004, 02:29
abi tabiki rakibi bozmaya çalışacan ama bu gidip la binbuğa sana dioz ya da bu ayakkabılar nie siyah felan diyerek olmaz. fenerbahcemizin bunnara ihtiyacı olmamalı. o çalınan ziller güsel. ıslık war koltuklara vurursun. bunnar yapılsın. bişi demiom ama oyuncuya laf edilmesin...

Burçay Tiftikçi
09-11-2004, 20:32
Bence küfür edilmeden oyuncunun moralinin bozulması gayet dogal bir şey...11 Kasım Perşembe saat 19.00 da Likoil ile karşılaşıyoruz....

İlgen Üçer
11-11-2004, 02:39
11 Kasım Perşembe saat 19.00 da Likoil ile karşılaşıyoruz....

Perşembe günü kraliçelere gereken desteği vereceğiz. işi olmayan herkes Caferağa'ya gelip gereken desteği vermeli...

Murat Ok
12-11-2004, 01:02
Bayanlarımız zorlanmadan kazandı. Ancak macı Tv veriyor diye gereken destek yoktu salonda... her maca gelenler hariç...

artık UNIFEB den de gereken destegi verelim bayanlara

ayagımızın dibinde salon var gitmeye üşeniyoruz...

Sinan Bıçak
12-11-2004, 01:36
F.Bahçe 75-62 L. Neftochimik
10.11.2004

Salon: Caferağa
Hakemler: Seffi Shemmesh (İsrail), Doru Vinasi (Romanya)
Fenerbahçe: Nilay Yiğit 5, Şaziye İvegin 20, Nalan Mete, Yulia Khasbulatova 1, Korona Longin Zanze 16, Müjde Yüksel 13, Tifaani Johnson 6, Esra Şencebe 10, Serap Yücesir 4, Nazlı Güler, Melike Bakırcıoğlu
Lukoil Neftochimik: Peeva 4, Jecheva 8, Yolovska 21, Lozanova 10, Karoleva 3, Kostova 2, Slavova 7, Zhelyova 7
1. periyot: 20-7
2. periyot: 15-19
3. periyot: 21-17
4. periyot: 19-19

Bayan Basketbol Takımımız, FIBA Women Cup`taki 2. sınavında Caferağa Spor Salonu`nda ağırladığı Bulgaristan`ın Lukoil Neftochimik takımını 75-62 mağlup ederek, üst üste 2. galibiyetini elde etti.

Karşılaşmanın ilk devresini 35-26 önde kapayan takımımızda, 20 sayı kaydeden Şaziye İvegin en skorer isim oldu.

Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz, karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ile birlikte izlediler.

Takımımız, önümüzdeki hafta deplasmanda Yunanistan`ın Apollon Ptolemaida takımı ile karşılaşacak.

Güney Konferansı A Grubu`nda haftaya lider giren ekibimiz, deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmada Makedonya`nın WBC Kimigo Struga takımını 92-67 mağlup etmişti.

Geçtiğimiz sezon, FIBA Women Cup`ta Final Four oynama başarısını gösteren ekibimiz, Güney Konferansı A Grubu`nda Bulgaristan`ın Lukoil Neftochimic, Yunanistan`ın Apollon Ptolemaida ve Makedonya`nın BC Kimiko Struga takımları ile üst tur mücadelesi veriyor.

Uğur Yedikardeş
19-11-2004, 23:32
Pazar günü kimler geliyor Akatlar'a???

Fatih Dilber
19-11-2004, 23:42
psikolojim yerinde olursa ben....

Burçay Tiftikçi
19-11-2004, 23:47
Ben geliyorum.....Fatih kolpa yapma....

Fatih Dilber
19-11-2004, 23:56
bizde söz bi kez çıkar gelioz ;)
ama maç benim için çok boş geçicek bu kesin :-[ :-/

Uğur Yedikardeş
20-11-2004, 03:19
Eywallah bende geliorm ilgenle muratta gelir

Uğur Yedikardeş
21-11-2004, 02:21
Saat 2de bizle bayan basket maçları var akşamda çaykur rize maçı. Büyük ihtimal önce salona gelip ordan stada geçerler. Bu bakımdan sağlam ve dikkatli olmalıyız

Burçay Tiftikçi
21-11-2004, 19:22
Saat 2de bizle bayan basket maçları var akşamda çaykur rize maçı. Büyük ihtimal önce salona gelip ordan stada geçerler. Bu bakımdan sağlam ve dikkatli olmalıyız

Ugur biz geldikte sen neredeydin....Gelicegim deyipte gelmeyenleri kınıyorum ;) :D....Bjk dan çarşı grubu geldi...El kol hareketleriyle dışarda görüşürüzve diger anlamlara gelen hareketler yaptılar ama biz yinede destekimizi verdik...Dışarıda yanlarından geçtik ama tanımadılar Allah tan...Maça gelen Fatih e çok teşekküe ediyorum....Hem adrenalin hemde güzel bir galibiyet yaşadık....

Fatih Dilber
21-11-2004, 19:26
iki gündür yorgunluktan bitkin durumdayım. kaçar kilometre yol aldım. avcılar otobüsüne sıkış tepiş bindim. yaraşır be 3 galibiyet bize ;)

bugün mükemmeldi. burçay saol abi. iiki sabah msnyi açmamışsın ;) ;D ;D

hakan abi beni şişleyecem dedi, sonra eziktaşlıların hareketleri onu andırdı ;D ;D ama sapasağlam ayaktayım ;) ;)

maçta o el-kol hareketi yapan arkadaş geldi taksi ile tam önümde iindi beşiktaşta ;D ;D ii kesememiş bizi wallahi ;D ;D ;D

bugün ortaya koyulan mücadelemiz çok iyiydi. son periyodu faul yapmadan!!!!!!!!!! bitirdik ve en az sayıyı o periyod yedik!!!!!! müjdeyi uzun süre sonra kazandığımıza inanıyorum.. çok güseldi...

nice maçlara ;)

Uğur Yedikardeş
21-11-2004, 21:04
Ugur biz geldikte sen neredeydin....Gelicegim deyipte gelmeyenleri kınıyorum ;) :D
GEce 24-9 arası çalışıodum, sabah uykusuzluktan gelmek nasip olmadı. İlgen le Muratta gelmekten vazgecince malesef yattı :(
E bnm yerimede destek olmussunz fena mı :)

Fatih Dilber
23-11-2004, 22:07
genç bayanlarımız şeytanın bacağını kırdıı ve üniveristeyi genç bayanlarda yenmeyi başardı. son 4sezonun genç bayanlar şampiyonu iüskyı yendik. şuan istanbul liginde lider durumdayız. üniversite içinse. uzun süredir galibyet serileri bitmiş oldu. genç bayan takımımızı kutarız ;)

Serkan Özen
23-11-2004, 22:09
1 galibiyet daha desenize...:D

Burçay Tiftikçi
24-11-2004, 01:12
Perşembe saat 19.00 da WBC Kimiko ile oynuyoruz...Bizi sürekli sevindiren kraliçelerimizi desteklemek gerekiyor....Ben orada olacagım hepinizide oraya davet ediyorum....

Serkan Özen
24-11-2004, 01:29
Burçaycım maçın biletlerini nasıl temin edebileceğimizden ve hangi salonda oynanacapından da bahseder misin?

Uğur Yedikardeş
24-11-2004, 01:33
Maç Caferağa'da, bileti kapıdan alırsın zaten pek kalabalık olmuyor bayan maçları. Malesef Perşembe işte olacağımdan maça gelemiyorum :(

Burçay Tiftikçi
24-11-2004, 01:37
Maç caferağa da oynanıyor(Kadıköy ün göbeginde)....Maç biletleri stadtan temin ediliyor....Geçen avrupa maçı 5 milyondu....

Onur Kalender
24-11-2004, 04:12
Perşembe saat 19.00 da WBC Kimiko ile oynuyoruz...Bizi sürekli sevindiren kraliçelerimizi desteklemek gerekiyor....Ben orada olacagım hepinizide oraya davet ediyorum....
Umarım bir şey çıkmaz ve bende gelebilirim. Çok özledim Caferağa'yı..

Onur Kalender
25-11-2004, 23:03
Çok güzel bir oyunun ardından Kimiko Struga'yı 81-45 yendik. Çok eğlendik ama rakibin etkisiz oyunu biraz sıktı. Rakipsiz olmak zor iş! ;) ;D

Fatih Dilber
28-11-2004, 20:01
takımımız erdemiri 65-61 yenmiş tebrikler ;)
haftaya avcılarda görüşmek üzere ;)

Burçay Tiftikçi
28-11-2004, 20:07
Helal olsun kraliçelere....

Fatih Dilber
28-11-2004, 21:34
pazar veya pazartesi. ben şahsi fikrim pazartesi olarak belirtiyorum ama tabi iki kulubünde buna evet demesi lazım... iüsk der çünkü pazartesi daha çok taraftar toplar. fenerbahcemiz der mi bilemiyom. sağlam kaynaktan alınca buraya yazarım ;)

Onur Bilgin
28-11-2004, 23:31
yine kazsandık yine kazandık

devamını bekliyoruz ve de sonuna kadar sizinleyiz

Uğur Yedikardeş
29-11-2004, 01:27
Umarım Pazar günü olur. Önce kraliçelere sonra erkek takımına desteğe gideriz...

Fatih Dilber
29-11-2004, 01:37
sanırım maç saatleri yakın olur. federasyon erkek takımı erken başlatmazsa *:-[ *iüsk maçı 14:00de erkek takım saat 17:00de başlarsa yetişilebilir. servis felan da yapılabilir *;) *bi salı olsun federasyon açıklasın bi *;)

İlgen Üçer
29-11-2004, 02:22
arkadaşlar bir değişiklik olmadığı takdirde bayanların maçı pazar günü...

umarım saatler uyar da iki maça da gidebiliriz...

Uğur Yedikardeş
02-12-2004, 23:20
Lukoil Neftochimik 56-77 Fenerbahçe
02.12.2004

Fenerbahçe: Şaziye İvegin 14, Esra Şencebe 4, Nilay Yiğit 4, Nalan Mete 8, Müjde Yüksel 3, Nazlı Güler 2, Tifani Johnson 10, Korona Longin Zanze 17, Youlia Khasbulatova 13
FIBA Women Cup Güney Konferansı A Grubu`nda haftaya lider giren Bayan Basketbol Takımımız, 5. maçında grupta ikinci sırada bulunan Lukoil Neftochimik`i deplasmanda 77-56 mağlup ederek, 4. galibiyetini elde etti ve liderliğini sürdürdü.

Kraliçeler işte fazla söze ne hacet ;)

Uğur Yedikardeş
06-12-2004, 02:58
İÜSK 71-74 Fenerbahçe
04.12.2004

Fenerbahçe: Şaziye İvegin 12, Esra Şencebe 6, Nilay Yiğit 8, Tuğçe İnöntepe, Nalan Mete 4, Müjde Yüksel 7, Nazlı Güler, Serap Yücesir, Tiffani Johnson 12, Lorona Longin Zanze 25, Youlia Khasbulatova
1. periyot: 22-15
2. periyot: 17-16
3. periyot: 16-28
4. periyot: 19-12
Bayan Basketbol Takımımız, TBBL`nin 8.haftasında karşılaştığı İÜSK`ü 74-71 mağlup ederek, namağlup liderliğini sürdürdü. Korona Longin Zanze`nin 25 sayıyla tamamladığı karşılaşmanın ilk yarısı da ekibimizin 39-31`lik üstünlüğü ile geçildi.

Erkek takımına gösterdiğimiz destek çok yakında kraliçelerinde yanında olacak... Bu hafta sonu hazır olun ;)

Fatih Dilber
06-12-2004, 03:34
son zamanlarda islediğim en zevkli maçlardan biri oldu. her iki takımda maçı kazanabilirdi. Fenerbahcemizin Korona gibi büyük silahı olunca kazandık. takım ne kadar kazansa da çok stresliler.
iüskya gelince. genç ve yetenekliler. hırslılar mücadeleciler. gelecekte isimlerini türkiye bayanbasketboluna kazıtacaklar...

Uğur Yedikardeş
06-12-2004, 07:19
son zamanlarda islediğim en zevkli maçlardan biri oldu.
Emin ol bugun Abdi İpekçi'ye gelenlerde aynı sözleri söyledi :D

Fatih Dilber
06-12-2004, 12:26
eminim ;) ve bayan maçıyla onu benzer saatlere koyan mantaliteyi yerden yere vuruyorum >:( :-X

Fatih Dilber
10-12-2004, 18:34
fenerbahçemiz yabancı oyuncusu yulia khasbulatova ile yollarını ayırdı ::)
haberin linki için tıklayınız
http://www.bayanbasket.com
azcık reklam yapalım dimi ;) ;D ;D

Burçay Tiftikçi
11-12-2004, 00:43
fenerbahçemiz yabancı oyuncusu yulia khasbulatova ile yollarını ayırdı ::)
haberin linki için tıklayınız
http://www.bayanbasket.com
azcık reklam yapalım dimi ;) ;D ;D

Uğraştın bu site için o kadar....Azcık reklamdan birşey olmaz...Yeni haberlerinide bekliyoruz Fatih...

Uğur Yedikardeş
11-12-2004, 00:43
Ve Ceyhan la eşleştik :D

Burçay Tiftikçi
11-12-2004, 01:04
Yulia çalışkan gayterli bir oyuncumuzdu fakat yetenekleri kısıtlıydı....Takımımız için hayırlı olur inşallah....

Burçay Tiftikçi
11-12-2004, 01:08
Ceyhan ile eşleştik çok zor iki maç olacak....

Fatih Dilber
17-12-2004, 19:21
Türkiye'de 2005 yılında yapılacak Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım, 2 günlük kamp çalışması için 22 Aralık Çarşamba günü toplanacak.Milli takımımıza takımımızdan, Nilay,Müjde,Şaziye ve Serap seçildi ;)
haberin linki
http://www.bayanbasket.com/index.php?subaction=showfull&id=1103299341&archive =&start_from=&ucat=5&

bu aralar aşırı reklamcımı oldum nedir ::) ;D ;D

Ali Yılmaz
21-12-2004, 13:25
Cumhurbaşkanlığı kupası kraliçelerimize mutlaka destek olmamız gereken bir organizasyon. Aslında Uğur'un da dediği gibi ellerine su dökebilen yok ama...
Ankara'ya...
Kimse gelmedi ankara ya biz unifeb ankara ordaydık önümüzdeki haftalarda erkek takımımızın b.kolej maçı var sizi de davet ediyoruz biz büyük bi kalabalık oluşturucaz sanırım siz de gelirseniz salonu yıkarız:)
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER

Uğur Yedikardeş
21-12-2004, 23:44
Kimse gelmedi ankara ya biz unifeb ankara ordaydık önümüzdeki haftalarda erkek takımımızın b.kolej maçı var sizi de davet ediyoruz biz büyük bi kalabalık oluşturucaz sanırım siz de gelirseniz salonu yıkarız:)
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER
???

Fatih Dilber
02-01-2005, 12:19
Şaziye İvegin röportajı war isteyen bakabilir
saygılarımla
http://www.bayanbasket.com/index.php?subaction=showfull&id=1104656660&archive =&start_from=&ucat=8&

Onur Kalender
03-01-2005, 22:13
Çok zor bir maçtı. Rakip iyi hazırlanmıştı. Fark açılmasın diye ellerinden geleni yaptılar. 82-47 bitti ama o son sayıyı yemeseydik.. :-/ ;D

İlgen Üçer
04-01-2005, 17:10
Yulia'nın sözleşmesinin feshedilmesinden sonra WNBA'in en iyi guardlarından biri olarak gösterilen Marie FERDİNAND ile anlaştı.

Hayırlısı olsun :)

Sinan Bıçak
04-01-2005, 23:05
http://img109.exs.cx/img109/2439/163113sw.jpg

TBBL`de yoluna namağlup devam eden ve FIBA Women Cup`ta zirveyi hedefleyen Bayan Basketbol Takımı, WNBA`nin en iyi guardlarından biri olarak kabul edilen Marie Ferdinand ile anlaştı. WNBA`de St. Antonio Silver Stars formasını giyen 27 yaşındaki oyuncu, 1.75 boyunda. 65.8 kilogram ağırlığında.

Uğur Yedikardeş
08-01-2005, 20:18
Fenerbahçe: Şaziye İvegin 20, Esra Şencebe, Tuğçe İnöntepe, Nilay Yiğit, Şükran Albayrak, Nalan Mete 6, Müjde Yüksel 5, Nazlı Güler, Serap Yücesir 10, Tiffani Johnson 7, Korona Longin Zanze 10, Marie Ferdinand 18
1. periyot: 20-24
2. periyot: 17-14
3. periyot: 13-6
4. periyot: 26-6
Bayan Basketbol Takımımız, TBBL`nin 12. haftasında Caferağa Spor Salonu`nda ağırladığı Orim Camspor`u 76-50 mağlup ederek, namağlup liderliğini sürdürdü.

Uğur Yedikardeş
08-01-2005, 21:58
http://img159.exs.cx/img159/8089/04073079to.jpg

Uğur Yedikardeş
08-01-2005, 22:00
http://img159.exs.cx/img159/7082/clarissa6hi.jpg
Plaketi vereni tanıdınızmı??
Clarisa Davis!
Ferdinandın WNBA'daki coachuna veriyor
Bu arada Ferdinand ile Nevriye Yılmaz aynı takımdaymış yeni öğrendim :o
Bence bize gelmesinde etkisi vardır..

Uğur Yedikardeş
12-01-2005, 03:15
Bayan Basketbol Takımımız, daha önce Sırbistan`ın Kızılyıldız takımında forma giyen Ivon Jerkovic ile anlaştı.

Yeni transferimiz hayırlı olsun. Tiffany bu kadar formsuzken bence çok yararlı bir transfer. Yönetim takımı Avrupa için güçlendiriyor, geçen sene kapısından döndüğümüz kupa inşallah bu sene bizim olacak!

Faruk Aksu
12-01-2005, 22:17
Ceyhan'ın salon ısrarı sürüyor..

Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Kupası Güney Konferansı play-off ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Ceyhan Belediyesi, bu maçı ilçedeki salonda oynama ısrarını sürdürüyor..

Ceyhan Belediyesi ve Kulüp Başkanı Hüseyin Sözlü, Fenerbahçe ile yapacakları maçın kendileri açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Sözlü, büyük emekler vererek geçen sezon başarılı bir grafik çizen ve Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan takımlarının en büyük isteklerinden birinin de kupa maçlarını Ceyhan ilçesinde oynamak olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

''Salonumuzun uluslararası standartlara uygun olduğu yolundaki görüşümüzde ısrarcıyız ve bu maçı kesinlikle Ceyhan ilçesinde, Ceyhanlı sporseverlerin önünde oynamaya kararlıyız. Yarın Fenerbahçe ile yapacağımız maç Ceyhan'da oynanmazsa, karşılaşmaya ne pahasına olsun çıkmayacağız, ister ağır para cezası versinler, isterlerse ligden ihraç etsinler. Bu konudaki tavrımız net. Takımımız halen Ceyhan'da, yarın da ilçede olacak. Adana Menderes Spor Salonu'na gitmeyeceğiz.'' *

Ceyhan Belediyesi Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlusu Haki Buhari, FIBA'nın salon konusunda çifte standart uyguladığını öne sürerek, ''İlçemizde ilk kez Avrupa kupası maçı yapılması için çaba göstermemiz yanlış yorumlanıyor. Basketbolun gelişmesi ve yaygınlaşması için yetkililerin bize yardımcı olmalarını bekliyoruz'' dedi.

Buhari, şöyle devam etti:
''Kupada Fenerbahçe ile eşleştik. Maçı kendi ilçemizin salonunda oynamayı arzuluyoruz. Salonumuzun zemini, potaları, skor tabelası, ışıklandırması, kısaca herşey standarlara uygun. Yalnızca çizgiler duvarlara yakın. Fenerbahçeli yöneticiler de bu salonda oynamaya razı oldular. Ancak FIBA bu konuda bize sıkıntı yaratıyor. Geçen aylarda Bulgaristan'da ışıkları, soyunma odaları ve ısıtma sistemi yetersiz olan salonda maç yaptık. FIBA, bu konuda çifte standart uyguluyor.''

Buhari, Fenerbahçe'ye lig maçında 66-63 yenildiklerini hatırlatarak, ''Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Ancak yeni transferimiz Yamasaki ile güçlendik. Avrupa kupasında hedefimiz finale kadar yükselmektir'' dedi.

Onur Kalender
13-01-2005, 01:42
Finale? Ne diyor bunlar ya?! Akşam akşam güldürdü ya... ;D

Uğur Yedikardeş
13-01-2005, 01:58
Eeee büyük oynuyolar bak Yamasakiyi de almışlar!

Onur Kalender
13-01-2005, 02:48
Valla söylenecek bir şey bulamıyorum Uğur. Keşke maç burada olsaydı, adam akıllı gülebilseydik...

Fatih Dilber
13-01-2005, 03:49
ceyhanı bu kadar hafife almak ??? istanbulda son üçlüğü potanın içinden çıkmasa uzatmaya gidiodu..
bence sezonun enii kadrolarından birine sahipler. sadece 3 numara eksikleri war Yamasaki hazır diil tam oturmadı. bi de ivoviç sağlam sayı katkısı yapmıo. byears da çok ağır. ama biz de kadromuzu karşılayamıoz oyun olarak. keşke iki maça da gidebilseydim :-/

Uğur Yedikardeş
13-01-2005, 04:11
Anlaşıldı Fatih sen Ferdinand ı seyretmemissin... Ver Leftere yaz deftere diolardı ya bu da öle bişi! Ver Ferdinanda yaz tabelaya

Onur Kalender
13-01-2005, 04:17
Çok güzel demişin Uğur, ağzına sağlık. Valla bende bir benzetme arıyordum Ferdinand için...

Uğur Yedikardeş
13-01-2005, 04:21
Uzaklarda arama Onur, Ferdinand Fear in Black!!!

Fatih Dilber
13-01-2005, 04:29
Anlaşıldı Fatih sen Ferdinand ı seyretmemissin... Ver Leftere yaz deftere diolardı ya bu da öle bişi! Ver Ferdinanda yaz tabelaya
yok izlemedim nasipse migros maçına izleriz ;)
ama ceyhan çok hafife alınmamalı derim ;)
sanırım ceyhanda oynanırsa maç büyük çirkeflik ortaya koyabilirler. ama adanada olursa daha farklı olur

Faruk Aksu
13-01-2005, 22:27
Bayan Basketbol Takımımız, FIBA Women Cup Güney Konferansı`nda `Konferans Final Four`una katılacak takımı belirleyecek olan eşleşmenin ilk maçında, Ceyhan Belediyesi`ne deplasmanda 72-71 mağlup oldu.
Karşılaşmanın rövanşı, 20 Ocak Perşembe günü İstanbul Caferağa Spor Salonu`nda oynanacak.

Emrah Demircioğlu
13-01-2005, 22:41
ferdinand ın adı çok geçio burda alooo

Onur Bilgin
14-01-2005, 00:27
ya 10 şubata kadar ist.teyim bende gelicem sizlerle basket maçlarına

özellikle ceyhan bel.maçlarına gelecem.kıl oluyorum + oalrak onlara çünkü

Sinan Bıçak
14-01-2005, 11:50
Salon: Menderes
Hakemler: Engin Kennerman xxx, İsmail Özgün xxx
Ceyhan Belediyespor: Aylin xxx 4, Sariye xxx 14, Burcu xxx 12, İvoviç xx 2, Byears xxx 14, Yamasaki xxxx 21, Melahat x, Sevgi x 1, Didem xxx 4
Fenerbahçe: Şaziye xxx 17, Nilay xx 7, Nalan xx 3, Johnson xxx 10,Zanze xxx 13, Ferdinand xxx 9, Jerkoviç x 2, Müjde xx 4, Serap xx 6, Esra x
1. Periyot: 16-23
Devre: 33-39 (Fenerbahçe lehine)
3. Periyot: 50-57
5 Faulle çıkanlar: Ferdinand 36.14 (Fenerbahçe), 39.57 Burcu (Ceyhan Belediyespor)

Hafta içinde maçlarını Ceyhan´da oynamak isteyen ancak FIBA´dan ve Fenerbahçeli yöneticilerden olumsuz yanıt aldığı için maçı Adana Menderes Spor Salonu´nda oynamak zorunda kalan Ceyhan Belediyespor karşılaşmaya hırslı başladı.

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği karşılaşmanın 1. periyodunu Ceyhan Belediyespor´dan Burcu, Byears ve Sariye´nin akılcı oyunlarına karşın, Fenerbahçe Zanze ve Şaziye´nin isabetli şutları ile 23-16 önde kapattı. 2. periyotun 18. dakikasında Ceyhan Belediyespor, Yamasaki´nin 3 sayılık atışlarıyla ilk kez 32-31 öne geçmesine rağmen, devreyi 39-33 yenik kapattı.

3. periyotda savunma ve hücum ribauntlarında üstün olan ve Johnsoun isabetli sayılarıyla dikkati çeken Fenerbahçe, bu periyodu da 57-50 önde kapattı. Son periyotda, Ceyhan Belediyespor, özellikle Yamasaki´nin 3 sayılık atışları ve Sariye ile Aylin´in iyi oyunuyla karşılaşmayı 72-71 kazanmayı başardı. Karşılaşmanın rövanşı 19 Ocak Çarşamba günü İstanbul´da yapılacak.

Yamasaki ile dalga geçerseniz böle olur işte Ceyhanı küçümsememek lazım arkadaşlar

Ali Yılmaz
14-01-2005, 14:39
istanbulda onların canına okuyacaz!

Faruk Aksu
16-01-2005, 18:09
Ferninand Ferdinand Marie Ferdinand

Yine coşmuş bugün 24 sayıyla..

Ferdinand Ferdinand i love You Ferdinand

Uğur Yedikardeş
16-01-2005, 21:37
Emrahhhh gördünmü sen bu mesajı ???

Burçay Tiftikçi
16-01-2005, 21:42
Attıgını soktu potaya....Muhteşem bir bilegi var...Bugün maçı almamızdaki en büyük etkendi...

Onur Kalender
16-01-2005, 21:43
Bence görmesin Uğur...

Faruk Aksu
17-01-2005, 00:55
Ya bakmayın siz Emrah'ın atıp tuttuğuna!Marie Emrah'ı tanımaz bile!Bugün maçtan sonra arayıp tebrik ettim.Maçtan önce aramadığım için çok kırılmış bana.Sen arasaydın en az 40 sayı atardım dedi.Yok o kadar yorma kendini dedim ben de.Maçı kazandıracak kadar atsan yeter dedim.Neyse diyeceklerim bu kadar,Marie arıyor cepten özlemiş heralde..

Şafak Dülger
20-01-2005, 13:43
* *
* * * * 1907UNİFEB-MERSİN ÜNV. sanırım ilk defa böyle bir evsahipliği yapacak, Ama benim tek korkum 29 Ocak'ta oynanacak Mersin Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe Bayan Baskebol takımlarının mücadelesinde Kraliçelerimize gerekli desteği veremeyeceğimiz..

* * * * * Tabi burada önemli bir sorunuda dile getirmek isterim, Üniverstelerin tatilde olması bizim için bir dezavantaj ama mersinde bulunan arkadaşlarımızla bu karşılaşmada elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışacağız. Maça 9 gün gibi uzun bir süre var umarım bu süreç içinde gerekli hazırlıkları yapar MERSİN'de takımımızı yalnız bırakmayız..

* * * * * Sizden önemli bir isteğim var, eğer çevre ,illerde olan arkadaşlarım varsa lütfen şimdiden programını yapsın ve bu maçın ne kadar önemli olduğunu anlasın.. *

* * * * * * * * * Mersin BŞ. Belediye-Fenerbahçe *

* * * * * * * *Tarih : 30 Ocak Pazar Saat:14.00

* * * * * * * * * *Yer: Edip BURHAN Kapalı Spor Salonu. *

* * * * * * * * *cep tlf: 0 535 957 12 67 (ŞAFAK)
* * *
* * *

Gözde Sayılgan
20-01-2005, 20:31
mrb safak sana katiliorum.mersinde saten basketbol kultürüde pek gelismis deil.ben mersinde oturuorum.aygimda alçi war suan ama nolursa olsun destek için orda olujam ben.
tek ayakla daolsam tek kiside olsam orda olujam yani!!!!

Ali Yılmaz
20-01-2005, 23:27
ben tatilde memleketim kahramanmaraştayım bi kaç saatcik uzakta mersin belki maça ben de gelirim:D

Fatih Dilber
21-01-2005, 00:35
mrb safak sana katiliorum.mersinde saten basketbol kultürüde pek gelismis deil.ben mersinde oturuorum.aygimda alçi war suan ama nolursa olsun destek için orda olujam ben.
tek ayakla daolsam tek kiside olsam orda olujam yani!!!!
Mersin'i de hep överler potansiyel war die. basketboldan anlarlar die. ilginç ::)

Tanalp Kaptan
21-01-2005, 17:22
şafak kardeşim daha dikkat çekmesi için bide kantine falan topic açsakmı?kraliçelerimizi burda iyi agarlamalıyız şimdi tatil dolayısıyla mersinde olanlar vardır ne biliyim adanada oturanlarda katılır belkide...

Fatih Dilber
21-01-2005, 17:56
Tanalp bu tepkimi yanlış anlama da *;) *bence başlık açmayın oraya. orda inanıyorumki çok daha ilgi görür katılıyorum ama onun sence orda ilgisi mi önemli yoksa burdaki ilgisi mi ? *bazen düşünmek lazım diil mi bayan takımımız war erkek takımımız voleybol takımlarımız war bu başlıklara bakalım maçlarını takip edelim. ya da takip ediliosa oraya açmaya pek de gerek yok yanlış mıyım? *

Mersin'de de *Adana'da takımımıza gerekli destek verileceğine inanıyorum. * ;)

Emre Tanrıseven
21-01-2005, 18:32
son maçta kesin yanlarında olmamamız lazım imkanı olan herkes gitmeli .. artık bu maç grur maçı oldu ve yenicegimiz kesin...

Gözde Sayılgan
21-01-2005, 19:25
Mersin'i de hep överler potansiyel war die. *basketboldan anlarlar die. ilginç *::)
fatihcim benim asil sölemek istediimi görüjeksin maçtan sora.bide asil nokta su ki unifeb olarak çogunluk olamicas.ama umarim adanadan we yakin çevreden gelinir..yoksa gerçekten tribün pek ses getiremes...
beni görürsünüs saten koltuk deneklerimle orda olujam.. ;D

Uğur Yedikardeş
22-01-2005, 11:01
Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Konfederasyon Kupası Güney Konferansı'nda play-off'ta Ceyhan Belediyesi'ne üstünlük sağlayan Fenerbahçe'nin, güney konferansında dörtlü finaldeki rakibi Rusya'nın Novosibirsk takımı oldu.

Bugün gerçekleştirilen kura çekiminde Fenerbahçe, Rusya'nın Novosibirsk ekibiyle eşleşirken, Rus ekibiyle tek maç eleminasyon sistemine göre 9 Şubat tarihinde İstanbul'da karşılaşacak. Fenerbahçe, rakibini yendiği takdirde İsrail'in Ramat Hasharon ile Bulgaristan'ın Lukoil takımları arasındaki maçın galibiyle karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli ekip, bu karşılaşmada da rakibine üstünlük sağlarsa 16-17 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Konferans Dörtlü Finali'nde mücadele etme hakkı kazanacak.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü'nün, Konferans Dörtlü Finali'nin İstanbul'da düzenlenmesi için 24 Ocak Pazartesi günü Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği'ne (FIBA) müracaat edeceği öğrenildi.

Tek maç eleme olduğu için şimdiden 9 Şubat Çarşambayı boş bırakmanız önemle rica olunur ;)

Tanalp Kaptan
22-01-2005, 14:14
Fatih kardeşim bu konuda haklısın duyarlı olan arkadaşlarımız eminim bu topicigi takip ediyorlardır.ama ne biliyim burda gözdeninde dedigi gibi bir çogunluk oluşturamama durumumuz var artık burdan arkadaşları falan toplucaz...ama ne biliyim belki açacagımız topic sayesinde ilgi artar haberi olmayanların da bir bilgisi olur diye düşünüyorum...

Uğur Yedikardeş
22-01-2005, 14:25
Arkadaslar mac organizasyonları için Tribün Komitesi olarak 1907 UNIFEB forumuna topic açılıyor. Ayrıca forumun düzeni açısından oluşturulan basketbol ve diğer branşlar forumunda bu konunun olması yeterlidir. Erkek basket macındaki katılım nasıl arttırıldıysa yakında Bayan basket maclarına da yüksek katılım sağlanacaktır. Hiç gelmemiş olan arkadaşlar Caferağadaki atmosferi gödükten sonra en azından gelmek için çabalayacaklardır. Salonun küçük olması oyuncular üzerinde direkt etki yapıyor ve 1 kişi bile fazla olmamız önemli. Fatihin dediği gibi insanlar ben Fenerbahçeliyim diyorsa yalnızca futbol değil diğer branşlarda da bu formayı taşıyanlara gerekli desteği vermeliler. Hiç olmazsa arada sırada topiği okumalılar...
Saygılarımla

Uğur Yedikardeş
24-01-2005, 21:46
Bugün gerçekleştirilen kura çekiminde Fenerbahçe, Rusya'nın Novosibirsk ekibiyle eşleşirken, Rus ekibiyle tek maç eleminasyon sistemine göre 9 Şubat tarihinde İstanbul'da karşılaşacak.
Bugun FBTV'de Serap kaptan açıkladı, maçın İstanbulda oynanacagı kesin degilmiş, tbf.org a yanlış bilgilendirmesinden ötürü teşekkür ediyorum.. tbf.org out bayanbasket.com in ;)
Fatih reklam ücretini hesabımada aktarabilirsin :P

Fatih Dilber
24-01-2005, 22:36
Bugun FBTV'de Serap kaptan açıkladı, maçın İstanbulda oynanacagı kesin degilmiş, tbf.org a yanlış bilgilendirmesinden ötürü teşekkür ediyorum.. tbf.org out bayanbasket.com in ;)
Fatih reklam ücretini hesabımada aktarabilirsin :P

saol uğur ücret hesabına aktarılacak ;) ama bende İstanbulda oynanacak yazmıştım :-[ :-[ ;D ;D ;D

İlgen Üçer
26-01-2005, 00:11
Az önce gelen haber üzerine, FIBA Women Cup Güney Konferansı Final 4'u İstanbul'a verilmiş :)

Şimdiden herkes 9&10 Şubat tarihlerini boşaltsın bize büyük görev düşüyor :)

Adım adım şampiyonluğa :)

Onur Kalender
26-01-2005, 00:20
Bu çok güzel bir haber İlgen... Valla ne kadar sevindim bilemezsin... Bu sefer kupa bizim olacak... Ayrıca geçen seneye oranla daha fazla katılım olacağını düşünüyorum...

İlgen Üçer
26-01-2005, 03:40
* *Bu çok güzel bir haber İlgen... Valla ne kadar sevindim bilemezsin... Bu sefer kupa bizim olacak... Ayrıca geçen seneye oranla daha fazla katılım olacağını düşünüyorum...

Gerçektende çok güzel bir haber. Ama bu Final 4 ile herşey bitmiyor. önemli olan bu turları geçtikten sonra esas Final 4 u alıp şampiyon olmak :)
bu arada bu haber resmi siteden bile hızlı oldu :P

Fatih Dilber
26-01-2005, 04:44
çok güsel haber. zaten diğer final-four u bize vermezlerdi sanırım 2yıl üstüste. bu ii oldu. bunu geçip sonra diğer final-four'da hayırlısı ile kupaya alacaz ;) orda olamayacağım ama orada olacak arkadaşların Fenerbahçemizi sonuna kadar destekleyeceklerdir ;)

Sinan Bıçak
26-01-2005, 18:48
Basketbolda Fenerbahçe'nin de mücadele ettiği FIBA Bayanlar Avrupa Kupası Güney Konferansı'nın ''Dörtlü Final''i 9-10 Şubat tarihlerinde Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda yapılacak..
Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, kulübün Bayanlar Avrupa Kupası Güney Konferansı ''Dörtlü Final'' maçlarının İstanbul'da oynanmasına yönelik yaptığı başvurunun FIBA tarafından kabul edildiği ve maçların 9-10 Şubat tarihlerinde Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda yapılacağı bildirildi.

Güney Konferansı Dörtlü Finali'nde 9 Şubat Çarşamba günü Rusya'nın Dinamo Novosibirisk takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, rakibini elediği takdirde, finalde İsrail'in Ramat Hasharon ile Bulgaristan'ın Lukoil Neftochimik Burgaz takımları arasındaki maçın galibiyle konferans birinciliği maçına çıkacak.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü Bayan Basketbol Şubesi Sorumlusu Işık Eyigüngör, bu organizasyonun İstanbul'da yapılacak olmasının önemine değinerek, şunları söyledi:

''Güney Konferansı Dörtlü Finali'nin Türkiye`de yapılacak olması hem bizim, hem de Türk basketbolunun prestiji açısından büyük önem taşıyor. Öncelikle 9 Şubat'taki maçı kendi sahamızda, seyircimiz önünde yapacağız. Rus Dinamo Novosibirisk takımıylayla yapacağımız ilk maç çok kritik. Bu karşılaşmayı kazandığımız takdirde kupada yolumuza devam etmeyi garantileyeceğiz. 10 Şubat'ta diğer maçın galibiyle yapacağımız karşılaşma ise, bir üst turda eşleşeceğimiz rakibimizle yapacağımız 2 maçtan ilkini deplasmanda, rövanşını ise İstanbul'da oynanmasını sağlayacak. Bu da önemli bir avantaj getiriyor.''

FIBA'nın geçen yıl üstlendikleri Avrupa Kupası ''Dörtlü Final'' organizasyonunu şimdiye dek Avrupa'da bayan basketbolu için yapılmış en büyük ve en organize turnuva olarak gördüğü için bu organizasyonu da kendilerine verdiğini kaydeden Eyigüngör, ''Bu, Fenerbahçe Kulübü'nün büyüklüğünü göstermektedir. Her zaman bizi destekleyen ve yanımızda olan taraftarlarımızın, maçlarda da Caferağa Spor Salonu'nu hınca hınç doldurarak, sporcularımıza büyük motivasyon sağlayacağını düşünüyoruz'' dedi.

Emrah Demircioğlu
29-01-2005, 19:30
Bayanlarımız ilk mağlubiyetetini aldı off ya

Salon: Edip Buran
Hakemler: Berk Torun, Murat Turan
Mersin Büyükşehir Belediyesi: Özlem 5, Şebnem 8, Maloca 18, Gülşah 25, Masimini 11, Nazife 2, Arzu
Fenerbahçe: Şaziye İvegin 3, Nilay Yiğit 17, Müjde Yüksel 5, Tiffani Johnson 12, Korona Longin Zanze 8, Marie Ferdinand 20
1. periyot: 15-20
Devre: 38-38
3. periyot: 50-48
Bayan Basketbol Takımımız, sezonun ilk yenilgisini deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında aldı: 69-65.

İlk yarısı 38-38 sona eren karşılaşmada, rakibi karşısında alıştığımız performansını sergileyemeyen Bayanlarımız, TBBL`nin 14. haftasında bu sezon ilk kez yenilgiyle tanıştı.

Fatih Dilber
29-01-2005, 19:40
hayırlısı olsun ;) bence çok da kötü olmadı. hatta savunduğum bi olaydı. bazı önlemler almalıyız.bunlar görülmeli. başka hüsrana sebeb olmamalı. başta zafer kalaycıoğlunun kafasından atması lazım yenilgisiz bitirme psikolojisini. en azından bundan kurtulduk. şimdi önümüzde önce Ceyhan sonra güney konferansı final fouru alacağız. biraz daha sanırım nlem gerekli ;) tabi yenilgisiz olmamız çoğu takım tarafından extra motivasyon oluo bunu da unutmamalıyız.

Ali Yılmaz
30-01-2005, 00:08
sağlık olsun...

İlgen Üçer
30-01-2005, 14:56
Fatih'e kesinlikle katılıyorum. namalup olmak takım üzerinde hep olumsuz etki yataıyordu. Ztn ligde alınacak malubiyetler bizim için çok önemli değil. Biz istemedikten sonra kimse bizden şampiyonluğu alamaz. Bunu da genelde maçlarda görüyoruz sadece 3 ve 4. periyotlardaki oyunla bile geriden gelip 20 sayı fark atabiliyoruz :) Artık bizim için tek önemli olay Women Cup'ta şampiyonluk. Ve şampiyon olacak kapasiteden fazlasına sahibiz.

Gözde Sayılgan
30-01-2005, 18:04
Ya tabiki saglik olsun..bidaha da basimisa gelmesin böle bisey.çünki görmeliydinis saten taraftar olarak çok as kisiydik yani we destekleyen kisi sayisi parmakla sayilabilir cinstendi.üstelik tam karsimisda da adlarini anmak istemediim hani su diger takim war ya...iste o cinconlar wardi we bi güsel küfür ediolardi.neseki safak,tanalpin destegiyle bizimkileri susturduk we fair play e imza attik...
allah kahretsin ne yüce bi takimis we ne yüce bi taraftaris bis böle 8) ;D

Tanalp Kaptan
30-01-2005, 19:44
walla arkadaşlar gözdenin de dedigi gibi elimizden geldikce şafak olsun m.kemel olsun takımımıza destek olmaya çalıştık ama....
neyse bir daha yenilgiyi tatmayız inşallah

Onur Kalender
30-01-2005, 20:39
Kaybettik ama neden? Hep Gözde yüzünden. Ben biliyorum. Erkan gibi ağız oynatmıştır sadece, bağırmamış, destek olmamıştır... :P ;D

Şaka bir yana, Nalan'in yokluğu hissediliyordu takımda. Ama bir bakıma iyi oldu da denebilir. Namalup olmanın verdiği stress, gözle görülür hale gelmişti... Bundan sonra hayırlısı olsun diyerek önümüze bakmamız gerekiyor. En azından Final Four..

Fatih Dilber
01-02-2005, 19:54
Bayan basketbol takımımız FIBA Europecup'taki final-four takvimi belli oldu.
9-10 Şubat tarihinde yapılacak final fourun programı şöyle.
9Şubat Çarşamba:
17.45 Anda Ramat Hasharon (İsrail)-Lukoil Neftochimik Burgaz (Bulgaristan)
20.00 Fenerbahçe-Dinamo Novosibirisk (Rusya)

10 Şubat Perşembe:
17.45 ilk günün mağlupları
20.00 İlk günün galipleri

Uğur Yedikardeş
18-02-2005, 23:13
Yarın çok zor olucak, inşallah sonunda gülen taraf biz oluruz

Reşat Özdemir
19-02-2005, 19:12
61-63 kaybettik...
Beşiktaş liderliği aldı..

Recep Gülenç
19-02-2005, 20:13
maalesef mağlup olmuşuz.canları sağolsun.final four u alalım yeter -bejeke umrumda değil.

Fatih Dilber
19-02-2005, 22:20
Yorgun bitkin bir şekilde evdeyim ellerim ağrıyo zil çalmaktan. Olmadı. Canları sağolsun kraliçelerin. Biz desteğe devam ederiz. onlarda kendilerine bir güzel baksınlar, nerde yanlışımız var desinler. Yönetim de baksın. Yanlışlar çözümlenemeyecek olaylar değil.
Liderlik gitti. Beşiktaş'ın önünde Migros ve Mersin deplasmanı kaldı. play-off 1-1 başlayacak.

Haftaya Erdemir'le kritik bi maçımız var. ardından perşembe Avrupa'da çok önemli maçımız onun sonrasında İÜSK maçları var.

Bugün Beşiktaş seyircisi de çok sağlam gelmiş. Bayağı kalabalıklardı.

Onur Bilgin
20-02-2005, 01:23
gerçekten de son periyota kadar çok kötü oynadık.galibiyeti haketmedik.ama son periyottaki süper savunmamızla maçın bitimine 2 dk dan az bir süre kala 2-0 maça başlamamızdan sonra ilk defa öne geçtik.fatihinde dediğine göre 9 sayı yedik son periyot.

ama sen maçı 14 sayıdan getir oralara.son hücumu kullanma fırsatın da var vede 1 sayı öndesin.niyekine gidiyorsun uzunlarla top çeviriyor,daha doğrusu uzunlarda topu tutuyorsun.senn elinde ferdinan gibi bir kısa var.ver o na faul yapsınlar veya sayı yapsın.bunu anlamış değilim kafayı yedim tek kelimeyle bu olaya.

ama yine de kraliçelerimizin canları sağolsun.bize mutluluklarıda kazandıranlar onlardı,daha da kazandıracaklarda onlardır.neyse bize düşen desteğe herzaman olduğu gibi devam etmektir

Özlem Sekreter
20-02-2005, 01:44
gercekten üzücü bir maglubiyetti,belki cok ıyı oynamadık ama yınede son 8 sanıyede macı vermek kotu oldu.onur soyledıgıne katılıyorum topun kısalarda cevrılmesı gerekıyodu yada en azından bugunluk fazla pas hatası yapan coronada olmaması gerekıyodu.beşiktaslı kızlarında 3'lük atma cesareti gostermeleri ve başarmalarıda ayrı bı konu!
takımın avrupada basarısı ıcın 1-2 ıyı yabancıya ıhtıyac var bence.bızım kızlarımızda ıyı ama bıraz daha ıstıkrarlı oyunculara ıhtıyacımız var.
ama turkıye lıgınde bu maglubıyet fenerbahcemızı sarsmaz,ben takımıma play off'larda guvenıyorum!

Levin Susar
20-02-2005, 05:08
Zafer hoca nın suyu yavaş yavaş ısınıyor mu ne Fatih, sen ne diosun ?
Takım pek memnun değil...

Fatih Dilber
20-02-2005, 11:37
valla pek demek istemedim bir yenilgiden sonra ama Yönetim de baksın bu cümlede bunu belirtmek istedim. Zafer takım üzerinde inanılmaz stres yapıyor. bence sorunumuz burada.Bilen bilir Zafer'i sevmem zaten.
Başlamışken eleştireyim. bari o kadar başladım içimde kalmasın
1-Elimizde ligin en iyi kadrosu var ama bu kadro basketbolda bize vermesi gereken zevki bir türlü veremiyor. her maç strese giriyor. önce dedimki yenilgisiz olmak herhalde *takım üzerinde baskı oluyor. yok bu onla falan ilgili değil.
2-takımda biri top kaybediyor. hemen kenara. ya da oyun içinde hata oluyor direk söylenmeye başlıyor oyuncuya.
3-Altyapıdan Şükran'dan sonra çıkardığımız bir oyuncuyu bana biri *gelsin söylesin. Geçen sene ilk kez Genç bayanlarda İÜSK ile oynadığımız maçta izlediğim Melike Bakırcıoğlu. Hatırlıyorum o gün şunu demiştim arkadaşıma. Bu kız Türk basketbolunda çığır açacak büyük bir yıldız olacak. Ama Melike bir Avrupa maçında fark bilmem kaç sayı olmuş ama Zafer beyimiz son 50saniyede oyuna sokuyor. Yazıktır günahtır. Altyapıyı öldürüyorlar.
4-Gerekli yerde gerekli işleri yapmıyor. Rakibin aldığı önlemlere cevap vermiyor.
5-2003'de Migros'da harikalar yaratan Müjde yok sahada. kenarda yemekten oynayamıyor. Şaziye'yi tartışmaya başladık. Nilay neler yaparken neler yapmaya başladı. Nazlı geçen sene Migros'ta neydi bu sene süre almıyor. Yakında nelere başlıyacaz bilmiyorum.

Biz desteğimiz üstte yazdığım 3maçta da sürdüreceğiz. Avrupa maçımız var. burdan elenmemiz Zafer'in gidişi olabilir ama istemem böyle birşeyi.

En önemli soru şurada. Zafer buna rağmen şampiyon olursak(elimizdeki kadro buna müsait Zafer'e rağmen) bu takımın başında kalacak mı?

Sinan Bıçak
25-02-2005, 01:05
N.Orenburg 63-74 Fenerbahçe
24.02.2005

Fenerbahçe: Şaziye İvegin 21, Ivon Jerkovic 4, Nilay Yiğit 3, Serap Yücesir 10, Korona Longin Zanze 23, Marie Ferdinand 13
1. periyot: 15-23
Devre: 38-41 (Fenerbahçe)
3. periyot: 47-56

Bayan Basketbol Takımımız, FIBA Bayanlar Avrupa Kupası PAN European Play Off`u ilk maçında, deplasmanda karşılaştığı Rusya`nın Nadezhda Orenburg takımını 74-63 mağlup ederek, kupada Final Four`a giden yolda önemli bir avantaj elde etti.

Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen ekibimizde Korona Longin Zanze 23, Şaziye İvegin ise 21 sayı atarak, galibiyette önemli rol oynadılar.

Bu maçın rövanşı, 3 Mart Perşembe günü İstanbul`da oynanacak. Ekibimiz, bu turu da geçtiği takdirde, 2-3 Nisan tarihlerinde düzenlenecek kupada "Final Four"a katılmaya hak kazanacak.
HELAL OLSUN KIZLAR SİZE.

Onur Bilgin
25-02-2005, 12:30
bravo kraliçeler

çok güzel bir galibiyet oldu.ist.te işimiz epeyce kolaylaştı.inşallah geçen sene kazanamadığımız kupayı bu sefer getireceklerdir bize...

Onur Bilgin
28-02-2005, 22:31
takımımız bugün caferağa da oynanan maçta erdemirspor u 68-64 skorla yenerek ligi lider bitirme yolundaki hedefini devam ettirdi

şimdi sırada avrupa kupası maçı var.ilk maçı deplasmanda kazanmıştık.burada bir sorun çıkamayacağını düşünüyorum bende sizler gibi...........

Onur Bilgin
03-03-2005, 23:45
Potanın Kraliçeleri Final Four`da!

Fenerbahçe: Şaziye İvegin 22, Esra Şencebe, Ivona Jerkovic 8, Nilay Yiğit 2, Şükran Albayrak 2, Nalan Mete , Müjde Yüksel 6, Nazlı Güler, Serap Yücesir 9, Melike Bakırcıoğlu, Korona Longin Zanze 22, Marie Ferdinand 18
1. periyot: 27-13
2. periyot: 17-14
3. periyot: 19-15
4. periyot: 26-23
Bayan Basketbol Takımımız, FIBA Bayanlar Avrupa Kupası PAN European Play Off`u ikinci maçında, Rusya`nın Nadezhda Orenburg takımını 89-65 mağlup ederek, Final Four`a yükseldi.

Şaziye İvegin ve Korona Longin Zanze`nin 22`şer sayıyla tamamladığı maçın ilk yarısı da 44-27 ekibimizin üstünlüğü ile tamamlandı.

Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen takımımız, bu galibiyetin ardından geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Final Four`da oynamaya hak kazanarak büyük bir başarının altına imzasını attı.

Takımımımız, geçtiğimiz hafta Rusya`da oynanan ilk maçı da 74-63 kazanmıştı.

Final Four maçları 2-3 Nisan tarihlerinde, ilk 4`e kalacak takımlardan birisinin evsahipliğinde oynanacak.

ümit ediyorum vede inanıyorum ki geçen sene alamadığımız kupayı bu sene kraliçelerimiz bizlere getirecek.tebrikler kraliçeler............

Uğur Yedikardeş
04-03-2005, 00:08
Bakalım bu sene nerde olucak Final Four?
kısmetse geliyor kupa...

Onur Kalender
04-03-2005, 00:59
Bize düşen kraliçelerimize destek olmak. Yanlarında olmak. Onlar gerisini halleder zaten. Hiç şüphem yok...

HEP DESTEK, TAM DESTEK!

Vehbi Şirikçi
04-03-2005, 21:38
Final Four İtalya'ya verildi arkadaşlar.

Fatih Dilber
05-03-2005, 02:07
Fenerbahçe-İstanbul Üniversitesi
Yer: Caferağa spor salonu
Tarih:7 Mart Pazartesi
Saat:19:00
Hakemler:Ercan kümbül-Barış Engin

Altyapılarda her zaman kapıştığımız takımdır üniversite. Takımları inanılmaz gençtir. Bu sene izleme fırsatı bulduğum en fazla takımdır üniversite. Genç oyunculara şans vermesinden dolayı çok da sempatim vardır. Bu ligde Üniversite-Fenerbahçe finali görmektir en büyük hayalim ;)

Pazartesi beklenenin aksine ben çok çekişmeli maç bekliyorum. (maçın başında maçı koparmazsak) Bunun nedeni Üniversiteli oyuncular için Fenerbahçe önemli bir rakiptir. Altyapılarda olsun hep rakip olarak yetişmişlerdir. Bunun hırsını sahaya hep yansıtmışlardır. Gene aynı şeyleri yapabilirler. İlk maçı Korana Longin'in mükemmel performansıyla kazandık. Bakacağız göreceğiz. Kraliçelere başarılar ;)

Reşat Özdemir
05-03-2005, 18:09
İÜSK adını İstanbul Üniversitesi olarak değiştirdi Fatih..

Kaynak: bayanbasket.com ;)

* * *

Ayrıca Dörtlü Finalde Hırvatistan`ın ZKK Croatia Zagreb takımı ile oynayacağız ilk maçı..

Kaynak: FBasket ;)

Başarılar Fenerbahçem..

Fatih Dilber
05-03-2005, 19:55
İÜSK adını İstanbul Üniversitesi olarak değiştirdi Fatih..

Kaynak: bayanbasket.com ;)

Değiştirdi de o kadar uzun başlık sığmıyordu. ;) ondan dolayı dedim İÜSK kalsın ;) :)

Fatih Dilber
17-03-2005, 09:40
19 Mart Cumartesi
Fenerbahçe-Botaş
Saat:14:00
Caferağa

Can Turgut
17-03-2005, 16:28
Haftaya Ahmet Cömert'e gidelim.
Futbol maçı da yok çakışmaz..Bakalım GFB falan giderse sağlam olur ama gitmezse de biz kendimiz gidelim..
Erkek maçının provası olur.

Fatih Dilber
24-03-2005, 03:57
26 Mart Cumartesi
Galatasaray-Fenerbahçe
Saat:17:00
Ahmet Cömert
:)

Can, Burçay, Reşat :) başka ;)

Erkan Keremoğlu
24-03-2005, 04:04
Ulan bu hafta mı yav gelecek haftasonu sanıyodum..

Turnuva var ulan bu hafta kaçırdık..

8)

Sinan Bıçak
24-03-2005, 12:29
bende gelebilirim

Erkan Keremoğlu
25-03-2005, 04:34
Biletler 22.5 YTL ;D

Gelecez, gelecez dediniz korktular tabii :) Biraz daha para ekleyip CL finali ya da hiç eklemeden Kadıköy'de Fenerbahçe - bjk maçı izlenir..

8)

Reşat Özdemir
25-03-2005, 05:39
Ben olmuşum 22,5 ytL ;D

Sinan Bıçak
25-03-2005, 10:03
YAN TRİBÜN GALATASARAY TARAFTARI:
22,5 YTL (22.500.000TL)-KIRMIZI

YAN TRİBÜN FENERBAHÇE TARAFTARI:
22,5 YTL (22.500.000TL)-YEŞİL

POTA ARKASI:
22,5 YTL (22.500.000TL)-SARI

tamam Fenerbahçeli gelmesin diye yaptınız anladıkta kendi taraftarınızdan ne istiyorsunuz.

Ali Yılmaz
26-03-2005, 01:44
Giderayak ligdeki son hasılatı almaya çalışıyorlar!

Serkan Özen
26-03-2005, 02:56
Giderayak ligdeki son hasılatı almaya çalışıyorlar!
muahuahua
süper bi mesaj yazmışsın karrdeş

Vehbi Şirikçi
26-03-2005, 04:25
Amaç bizim taraftarı uzak tutmak. Kendi taraftarlarına bedava verecekler bileti.

Erdinç Zaman
26-03-2005, 20:05
fenerbahce.org
macı fenerbahcemiz 64-49 yendi ama diger macı bilmiyorum ne oldu

Onur Bilgin
26-03-2005, 20:06
ya allah aşkına biri şu maçın ve de diğer maçın skorunu biliyorsa yazsın buraya

sizden gs nin küme düşme haberini bekliyorum :D

Onur Bilgin
26-03-2005, 20:19
turkbasket.com da da biizm maçın skorunu veriyor ama diğer maçın skorunu vermeden gs küme düştü diyor

Yalçın Ateş
26-03-2005, 20:26
beter olsunlar 100. yılda

Onur Bilgin
26-03-2005, 20:26
Bayan Basketbol Takımımız, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi TBBL`de normal sezonun son maçında Galatasaray`ı 64-49 mağlup etti.

TBBL`de ligde düşme hattını yakından ilgilendiren diğer karşılaşmada Burhaniye Belediyesi`nin Botaş`ı 79-78 mağlup etmesiyle birlikte, 100. yılını kutlayan ezeli rakibimiz Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, küme düştü.

Takımımız ise, haftaya lider giren Beşiktaş`ın Çankaya Üniversitesi Arı Koleji`ni 62-56 yenmesinin ardından, normal sezonu 2. sırada tamamladı.

* * * * * * *kaynak * fenerbahce.org

* * * * * * gs küme düştü arkadaşlar.puahahahhahahaa.zavallı cümbom beter ol beter

bu arada bizde ligi 2, bitirdik.play-off larda saha avantajı kargalara geçti ama bu sefer ligde ki hataya düşmeyeceğiz diye düşünüyorum ve d eşampiyon yine de oalcağız.kraliçelerimize güvenimiz sonsuz.tabi bir de avrupayı unutmamak lazım ;)

Erdinç Zaman
26-03-2005, 20:32
zavallı cimbom beter ol beter

Sinan Bıçak
26-03-2005, 20:33
100 yıllarında erkek basket takımlarınıda bir alt ligde görmek istiyorum.

Süleyman Karadağ
26-03-2005, 20:57
Zuaahahahahaahahahahahaha son günlerde aldığım en güzel haberlerden biri.

eeeeeeee ne diyelim darısı erkeklerin başına ;D

100. yılında 2 takımı küme düşse ne manyak olur.

http://forum.antu.com/images/smilies/geberdim.gif http://forum.antu.com/images/smilies/geberdim.gif http://forum.antu.com/images/smilies/geberdim.gif http://forum.antu.com/images/smilies/geberdim.gif http://forum.antu.com/images/smilies/geberdim.gif http://forum.antu.com/images/smilies/geberdim.gif http://forum.antu.com/images/smilies/geberdim.gif http://forum.antu.com/images/smilies/geberdim.gif

Savaş Özmen
26-03-2005, 21:53
Hadi hayırlısı... ;D ;D ;D
Darısı erkeklerin basına... ;D ;D ;D

Erkut Yeğen
26-03-2005, 23:37
asıl hedefleri,geçen sene küme düşüp bu yıl yani 100.yıllarında 2.ligde şampiyonlukla 1.lige çıkmaktı bir sene geciktiler :D
100.yıl komedisi daha yeni başlıyor;sırada erkek takımları var

Faruk Aksu
26-03-2005, 23:49
Galiba lig statüsünün değişme ihtimali varmış.Yani gs seneye de 1. ligde olabilir.Kesin bir şey yok.Bekleyelim görelim.

Ali Yılmaz
26-03-2005, 23:54
Beklemeyelim, gülelim :D:D:D:D:D

Erkut Yeğen
27-03-2005, 00:19
şaziye ivegin'e yapılan;terbiyesizlikleri bir fenerbahçeli olarak değil bir insan olarak kabul edemiyorum >:(
eziledurun beter olun

İlgen Üçer
27-03-2005, 02:56
Bugün kraliçeler kendilerini çok fazla sıkmamalarına rağmen son periyottaki oyunuyla galip gelmeyi bildiler.

EZELİ EĞLENCEMİZ 100. yılında büyük bir başarıya imza atarak küme düşmeyi başardı. Bu sevinci bize yaşatan başta kraliçelere ve burhaniye bld.'ne teşekkürler.

Bu arada eziklerin maç sonunda Şaziye'ye ettikleri küfürler (Bırakın FENERBAHÇE'mizin oyuncusu olmasını bir bayana yapılan bu terbiyesizlik) onunların seviyelerini ortaya koydu. Eziklerin oyuncularımıza yaptıkları tacizler, devre arası bizim tribünümüze saldırmaları ve kavga çıkarmaları FENERBAHÇE'miz karşısında ne kadar hazımsız olduklarınin en büyük göstergesiydi...

Reşat Özdemir
27-03-2005, 04:15
Galatasaray'ın küme düşmesine canlı tanıklık eden kaç kişi varki şu dünyada? ;)

Serkan Özen
27-03-2005, 04:41
Valla ezeli rakibi yenerek küme düşmesini sağlamak kadar eğlenceli bir şey var mıdır yau?
6s bayanları soyunma odasını izledim TVde ciyak cyakj ağlıyolardı :P:)muahua

Fatih Dilber
27-03-2005, 11:22
Önümüzde Final-four Heyecanı var. 2 Nisanda Zkk Crotia ile karşılaşacağız bakalım ne olacak. Diğer rakiplerimizin maçında İstanbul'da farklı yendiğimiz Ramat ile ev sahibi Phard Napoli karşılaşacak. Kupayı beraberinizde getirin kraliçeler ;)

İlgen Üçer
28-03-2005, 03:54
Galatasaray'ın küme düşmesine canlı tanıklık eden kaç kişi varki şu dünyada? ;)

Allah o günü canlı canlı gösterdi ya artık ölsemde gam yemem :)

Sercan Okur
28-03-2005, 12:13
Gerçekten de 100.yilda olmasi da ayri bi konu. Hiç bir Gsarayli Burhaniye"nin nereye bagli oldugunu bile bilmiyordur. Artik ögrenmislerdir. Soyunma odasinda Botas galip haberini veren bence bir Fenerbahcelidir 1 Nisan sakasi yapmak istemistir. Neyse dedigimiz gibi darisi erkek takiminin basina. Son darbeyi vurmak bir de kendi evlerinde yenip kümeye yollamak ayri bir zevk olsa gerek :)

Emrah Temiz
29-03-2005, 00:05
Allah düşmanımı (?) 100. yılında küme düşürmesin!!!

Onur Bilgin
29-03-2005, 00:11
ark.lar malesef bu finalleri istanbul dışında olduğum için salondan takip edemiyeceğim :(

maçalrı tv verecek mi?bilgisi oaln var mı?

Ali Yılmaz
29-03-2005, 00:44
e-mail atarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum umarım İstanbul'da oynanacak! Tv'ler mutlaka verir maçları...

Fatih Dilber
29-03-2005, 01:14
Arkadaşlar bayanlar Final-four'u İtalya'da. ;) erkeklerinkine saldırın. gs başlığında çok takıldınız sanırım ;)

Onur inşallah maçları FB tv verir. başka şansın olacağını pek düşünmüyorum :-/ ona da şükür derim. o da olmadı Fibaeurope.com'da canlı anlatım olur. o da en kötüsünden iyidir.

Uğur Yedikardeş
31-03-2005, 21:51
FIBA Bayanlar Avrupa Kupası Final - Four'unda mücadele verecek Fenerbahçe bugün saat 14.30'da İtalya'nın Napoli şehrine uçtu. 2-3 Nisan'daki organizasyonda şampiyonluğu kovalayacak Fenerbahçe, 2 Nisan'da Hırvat ZKK Croatia takımı ile TSİ 19.00'da karşılaşacak. Sarı - Lacivertliler, bu maçı kazandığı taktirde, Phard Napoli - Ramat Hasharon (İsrail) galibi ile pazar akşamı TSİ 22.15'te şampiyonluk mücadelesi verecek.. tbf.org dan alınmıştır..
İnşallah kupayla dönersiniz, yolunuz açık olsun...

Onur Bilgin
02-04-2005, 14:07
arkadaşlar bu arada fenerbahce.org den yapılan açıklamaya göre bugün oynanacak zkk crotia maçı saat 19 dan itibaren fbtv den naklen verilecek

Serkan Özen
02-04-2005, 14:16
19da Kadıköy'de takımımızın yanında olacağız
Kraliçelerden de güzel haberleri bekleyeceğiz

Ahmet İnal
02-04-2005, 14:35
haydi kraliçeler dualarımız sizinle

Fatih Dilber
02-04-2005, 15:58
şimdi FbTv'den bize canlı skoru kim geçecek önemli olan o ;) ben de olsa ben geçeyim. gene bulursam bi tv bi bilgisayar geçerim de bulamassam biri geçsin ;)

Uğur Yedikardeş
02-04-2005, 21:48
62-61
Finaldeyiz!!!!!

Fatih Dilber
06-04-2005, 21:07
Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, kupa heyecanı yarın saat 18.00'de Diyarbakır Class Otel'de yapılacak tanıtım toplantısı ve kokteylle başlayacak. Saat 18.30'da yapılacak kura çekiminin ardından Diyarbakır Valisi Efkan Ala tarafından Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerine, kulüp temsilcilerine ve diğer misafirlere aynı otelde yemek verilecek.

2005 Bayanlar Türkiye Kupası finallerinde, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde (TBBL) 2004-2005 sezonunun ilk yarısını ilk 8 içerisinde tamamlamış olan Fenerbahçe, Beşiktaş, Erdemirspor, Ceyhan Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Üniversitesi, Migrossor ve Çankaya Üniversitesi Arı Koleji takımları mücadele edecek.

-MAÇ PROGRAMI-
Ziya Gökalp Spor Salonu'nda yapılacak Bayanlar Türkiye Kupası'nın maç programı şöyle:

8 Nisan Cuma:
12.00 Çeyrek final birinci maçı
14.00 Çeyrek final ikinci maçı
16.00 Çeyrek final üçüncü maçı
18.00 Çeyrek final dördüncü maçı

9 Nisan Cumartesi:
14.00 Yarı final ilk maçı
16.00 Yarı final ikinci maçı

10 Nisan Pazar:
14.00 Final maçı

Gökhan Taşkan
10-04-2005, 17:03
Bayanlar Türkiye Kupası Fenerbahçemizin...

73-71 ...

Gururumuzsunuz oooooooo...

Doğa Aydın
10-04-2005, 17:06
Sıra geldi lig kupasına! ;)

Şeyma Akdaş
10-04-2005, 17:10
İşte yaaaa...çatladım acaba noldu diyee.walla süper bi haftaydı...emeği geçen herkese teşekkürler...
Başkan'nın dediği gibi Fenerbahçe taraftarı çok acılar çekmiştir,
ama artık vuslat zamanı........

Şeyma Akdaş
10-04-2005, 17:12
Bütün kupalar bizim...;)

Uğur Yedikardeş
10-04-2005, 17:39
Beşiktaş bu sene bayağı zorladı bizi ama kupayı almamız çok güzel oldu...

Serkan Özen
10-04-2005, 18:11
Tebrikler KRALİÇELER
Gururumuzsunuz.

Bu sene kraliçeler adına bol kupalı geçecek. Ah bir de Avrupa Kupası'nı alabilseydik :(

Funda Meriç
10-04-2005, 18:56
ALKIŞ..

Gururumuzsunuz ;)

Murat Karaman
11-04-2005, 00:51
teşekkürler kraliçeler,ablalar :)

Fatih Dilber
11-04-2005, 09:38
Fenerbahçe-İStanbul Üniversitesi play-off ilk maçı
14 Nisan Perşembe
Caferağa Spor Salonu
Saat 19:00

Fatih Dilber
15-04-2005, 02:51
İstanbul Üniversitesi-Fenerbahçe
Avcılar Spor Salonu
16 Nisan Cumartesi
Saat 17:00

Gelen arkadaşlarla görüşürüz ;)

Ali Yılmaz
17-04-2005, 01:06
Maçı aldık :)
i.ü.: 49 FENERBAHÇE: 84 (0-3)
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi (TBBL) Play-Off ilk tur son maçında Fenerbahçe, deplasmanda İstanbul Üniversitesi'ni 35 sayı farkla 84-49'luk skorla mağlup etti. Maçında ilk yarısını 45-25 önde kapayan Fenerbahçe, aldığı bu galibiyet ile seride İstanbul Üniversitesi karşısında 3-0'a getirerek 23 Nisan'da başlayacak olan ikinci tur serisine adını yazdıran son takım oldu. Öte yandan Fenerbahçe Bayan Takımı, yarı finalde Erdemirspor ile karşılaşacak.

İKİNCİ TUR 23 NİSAN'DA BAŞLIYOR
İlk tur serilerinde 3 galibiyete ulaşarak rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar 23 Nisan'da başlayacak ikinci tur serilerinde mücadele edecekler. İlk turda olduğu gibi 3'e varan formatında oynayacak ikinci tur müsabakaları 29 Nisan Cuma günü sona erecek.

FİNAL SERİSİ 2 MAYIS'TA START ALACAK
TBBL'de 2004-05 Sezonu şampiyonunu belirleyecek olan play-off final serisi 2 Mayıs Pazartesi günü start alacak. Seride 3 galibiyete ulaşacak olan takım şampiyonluk kupasının sahibi olacak.

Fenerbahçe: Nilay Yiğit 15, Tiffani. T. Johnson 13, Korona Longin Zanze 10, Marie Ferdinand 8, Esra Şencebe 6, Melike Bakırcıoğlu 6, Serap Yücesir 6

1. Çeyrek: 13-17
2. Çeyrek: 12-28
3. Çeyrek: 13-14
4. Çeyrek: 11-25
kaynak: www.tbf.org.tr

Fatih Dilber
18-04-2005, 17:18
Fenerbahçe-Erdemir
19 Nisan salı
CAferağa Spor Salonu Saat 19:00

Faruk Aksu
18-04-2005, 18:38
gelicem gelemiyorum sınav mınav duman oldum..

Fatih Dilber
21-04-2005, 17:02
Erdemir-Fenerbahçe

22 Nisan Cuma

Ereğli spor salonu

Uğur Yedikardeş
23-04-2005, 00:44
Fenerbahçe Bayan Basketbol takımımız bu akşam Türkiye Bayanlar Basketbol
Ligi, Play-Off yarı final serisinde ikinci maçını Erdemirspor ile yaptı. 76-47 mağlup olan takımımız sadece mağlup olmakla kalmayıp Erdemir`li taraftarların saldırısına uğradı. Zaman zaman devam eden maç olaylar yüzünden kesilirken Erdemir taraftarlarının Fenerbahçe taraftarlarına saldırdıkları görüldü.

Çıkan tartışmalarda yöneticilerimiz ve Basketbol şubesi icra komitesi üyelerinin yaralandığı bildiriliyor.

Olaylı karşılaşmaşda Fenerbahçe`mizin sayıları şöyle gerçekleşti;

Korona Zanze 11 sayı, Tiffani T. Johnson 9 sayı, Nilay 6 sayı, Serap 5 sayı, Ferdinand 5 sayı, Esra 4 sayı, Şükran 3 sayı, Nazlı 2 sayı, Şaziye 2 sayı

Bu Erdemirliler çok olmaya başladı ama! Geçen senede olaylar çıkmıştı, yine kaşınıyolar. Ya bi bayana nsl saldırabilir bu insan bozması yaratıklar!

İlgen Üçer
23-04-2005, 03:09
Bugün gerçekten bir basketbol maçına yakışmayacak görüntüler vardı Ereğlide. Maç boyunca X takımın marşıyla coşan sadece FENERBAHÇE düşmanlığı için salona gelen ve hiç durmadan taakıma ve kraliçelere sövenler... Basketbol komitesi üyelerimizle beraber 6-7 kişi olarak takımımıza destek verirken, maç sonunda galibiyetlerini kutlamak yerine salonda bize saldıran ve başını sözde eski bir güreşcinin çektiği yaklaşık 25-30 kişilik eşkiya gurubu (ki bunların çoğunluğu erdemir güreş takımı) FENERBAHÇE'ye olan nefretlerini birkez daha gösterdiler. Olaylar sonunda içimizde yaralananlar oldu.

Yenilmiş olabiliriz ama pazartesi günü Erdemir İstanbul'a gelecek ve cehennemi tadacak. Pazartesi günü imkanı olan herkes Caferağa'ya gelmeli!!!

Burçay Tiftikçi
23-04-2005, 15:39
Meyve veren ağaç taşlanırmış...Türkiye nin en büyügü oldugumuz için artık bu tip davranışları normal karşılıyorum...Fakat büyük lerin cevabı sert olur..Pazartesi günü cevabımız sert olacak...Yaralanan arkadaşlarımıza ve abilerimize geçmiş olsun...

Yalçın Ateş
23-04-2005, 18:54
Her alanda Fenerbahçe mize saldırıyorlar ... Ne yapalım ya her alanda başarılıyız kıskanıyorlar artık ...
Fenerli isen övün değilsen itaat et !!!!

Erkut Yeğen
23-04-2005, 20:47
ne alıp veremedikleri var ??? suçumuz en büyük olmak mı?
herşeyin bir karşılığı vardır unutma erdemir

Onur Bilgin
23-04-2005, 21:25
arkadaşlar olur böle şeyler biz büyüğüz.ayrıca burçay seni de kınıyorum.ne demek cvp ımız sert olacak.lütfen terbiyesizlik yapma.bizlere düşen herşeye rağmen ii mücade eden ve de kazanan erdemir i ve de taraftarını alkışlamaktır

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Onur Bilgin
23-04-2005, 21:27
erkut sende terbiyesizlik yapma ne demek karşılığı olucak.bak rakiperimiz öyle mi yapıyor bize.

herhalde karşılıktan kastın onalrı alkışlamak ve de onlara çiçek vermek di mi

Fatih Dilber
23-04-2005, 21:30
Basketbolu katlettiler basketbolun içine ettiler. içimde bir gram zevk bırakmadılar. Allahlarından bulsunlar. Ne ettilerse onu bulsunlar

Onur Bilgin
25-04-2005, 15:26
arkadaşlar bu akşam 19,30 da caferağada erdemir bilmemleleri ile maç var(siz anldınız) imkaanı olan herkes caferağa ya gitmeli .orada erdemirlilere hadlerini bi güzel bildirin arkadaşlar

Mehmet Bakkaloğlu
25-04-2005, 18:53
arkadaslar okadar deger vermenize gerek yok bunlara bende ereglili olmama ragmen erkeklerle oynanan ilk macta bende kavga ettim onlarla degersiz insan toplulugu bunlarin hepsi bugun macı kazanir ve turu atlariz

Onur Bilgin
25-04-2005, 23:03
veeeeeeee finaldeyiz

erdemir bilmemlelerini :@ 71-67 yenerek finale çıktık

bravo kraliçelerimiz

Vehbi Şirikçi
26-04-2005, 00:08
Skoru FBTV'de altyazı ile öğrenebildik. Oradan anlaşıldığı kadarıyla son dakikasına kadar çekişmeli bir maç oldu. Finale çıkmış olmamız sevindirici. Kupadan sonra ligde de BJK yı finalde yeneceğiz.

Fatih Dilber
27-04-2005, 09:26
Beşiktaş-Fenerbahçe
29 Nisan Cuma Saat 18:00
Salon: Akatlar

Kimler geliyor diyecektim ancak duyumlarım deplasman tarafına seyirci alınmayacağı :( önümüzdeki günlerde belli olacak yine de ???