PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Veda ederken...

Berkay Erdim
09-08-2004, 16:28
Sevgili arkadaşlarım, kardeşlerim,

Askerlik görevimi yapmak için 6 ay süreyle sizlerle birlikte olamayacağım. Kısa dönem Jandarma Er olarak yapacağım askerlik görevimin ilk bölümü için (acemilik) çıkan yer; Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı. Bu Perşembe günü, ayın 12'sinde birliğime teslim olacağım.

Tabi ki ailemden ve sevdiklerimden uzak olacağım için bir burukluk var içimde. Ama askerlik her Türk erkeğinin görevi ve bu zorluklara katlanmak gerek.

1907UNIFEB'li olmak hayatımın bu aşamasında da bir güzellik yaşatacak bana. İstanbul'daki sevdiklerimden uzak olacak olmama rağmen, Gaziantep Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlarım var orada. Pek yalnızlık hissetmeyeceğime eminim. :) 1907UNIFEB Ailesi'nin bir ferdi olmak böyle zamanlarda çok mutlu ediyor insanı.

Geçen sezon 5-0'lık unutulmaz Gaziantep maçında hep beraberdik tribünlerde, bu sene de galiba Ekim ayında gidecek Fenerbahçe Gaziantep'e. Acemilikten sonra da orada kalırsam hepinizi beklerim artık Gaziantep deplasmanına. Belirtmeden geçemeyeceğim, Çukurova ve Gaziantep'li 1907UNIFEB'li dostlarımızın ev sahipliği de mükemmeldi geçen sene! :)

Aslında veda ederken söyleyecek çok fazla şeyim var. Özellikle 1907UNIFEB'le ilgili. Bunları da gidene kadar bu konu başlığı altından sizlerle paylaşacağım.

Hepinizi çok özleyeceğim...

Bahriye Tekin
09-08-2004, 16:33
eminim hertkes çok özlicektir seni ve ben de çoook özleyeceğim seni :'(
çabuk dön ;)
kolay gelsin sana :)

Taylan Külekçi
09-08-2004, 16:44
Yolun acık olsun Berkay,Gazıantep Unıversıtesındekı arkadaslar ve Unıfebdekı bız Anteplıler olarak yalnız olmayacagını bılıyosun..Agustos sıcagını atlattıktan sonra emınım sen de kalmak ısteyeceksındır..Tekrar yolun acık olsun,tez zamanda donmen dılegıyle..

Ceyhun.Demir
09-08-2004, 16:47
özellikle son 1 sene içerisinde birçok kardeşimizi askere yolcu ettik...bazıları bitirdi döndü, bazıları halen devam ediyorlar...

ve artık "efsane başkanımız"ı da vatani görevi için ugurluyoruz... ;)

tez zamanda git, tez zamanda dön berkayım...hayırlı tezkereler...seni özleyeceğiz...

he bu arada, bir başka askerimiz kürşat'da g.antep'te vatani görevini sürdürüyor...bilgin olsun...

Levent Sarıbaş
09-08-2004, 17:04
* Sevgili Berkay;

* 1907UNIFEB için en önemli şahsiyetlerin başında geliyor olman, hayatını etkileyen olayların paralelinde de 1907UNIFEBi de etkilemesi eminimki tüm 1907UNIFEB ailesinin dikkatini çeker drumda.Tıpkı askere gidişinde de olduğu gibi.

* Benim açımdan ise 1907UNIFEB üzerimdeki bağlılığımın baş mimarı olman, beni farklı duygular içine itiyor.2003 yılının Ekim ayında 1907 Derneğindeki konuşmamız belki de hayatımın dönüş noktalarından biri idi benim için.O gün kendi kendime yemin emiştim.Eminimki seni tanıyan herkes bu konuda kendi ile yüzleşmiştir.

* Ancak bu zamanı bir kayıp olarak görmüyorum.Çünkü o kadar iyi bir birlik kurdunki sen 6 ay değil 6 yıl bile olmasan herşey yolunda gidecektir.Bunu cumartesi günkü toplantıda da hepberaber gördük.Bunun için sana ayrıca teşekkür ediyorum.Ve tüm 1907UNIFEBli gibi bende sana bu aileyi oluşturduğun için minnettarım.

* 2004 Şubatında yaptığımız ikinci toplantıda ilerisi için bir fikrimi belirtmiştim sana... Bunun için her zaman sonuna kadar 1907UNIFEB in bu hedefine ilerlemesi için savaşıcağım.

* Umarım askerlik gibi bir şerefli görevi yapar ve tekrar aramıza kaldığın yerden devam etmek üzere katılırsın.

* Güle güle Berkay...Güle güle..

* 2005 Şubatta görüşmek üzere..
*
*

Mehmet Genç
09-08-2004, 17:12
Güle güle Berkay başkan.Belki Antep e yolumuz düşerse ilk geleceğimiz yer askeriye olacak.

Kürşat Filiz
09-08-2004, 17:41
inşallah bu vatan borcunu kazasız belasız atlatarak tekrar aramıza dönersin...
artık antep deplamanın sdufeb olmak üzere diğer tüm Feb'lerde galiba başka bir önemli özelliği olacak:)

hayırlı tezkereler....

Sevtap Ünsal
09-08-2004, 17:53
Berkaycım yolun açık olsun..hayırlısıyla gidip gelmen dileğiyle.. aslında hala borcun vardı ama neyse bu seferlik böyle olsun ben en iyisi vaadlerin tahsilatını Okan'dan istiyim ;D ;D
5 ocak 2005 te gelde güzel bir organizasyonla kutlayalım ben fikir attım ama Çınar bu organizasyonu bana yıkmasın bide ;D ;D
bol anılı hayırlı tezkereler sana ;)

Hüseyin Ayas
09-08-2004, 19:59
her ne kadar tanışamasak ta hayırlı teskereler sevgili başkan...yolun açık olsun...

Ata Bahadır
09-08-2004, 20:20
Berkay, sag salim gider sag salim gelirsin insallah..Carsi izinlerinde yasadin kebabin, baklavinin kralina gidiyorsun :). Hayirli tezkereler, yolun acik olsun baskan.

Mehmet Güzeldal
09-08-2004, 20:23
Berkay allah yolunu açık etsin..
Taylan'ında dediği gibi orada elimizden geleni yaparız senin için..

Bu arada açıkça söylim, Berkay a çıkan Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tabiri caizse kebap bi yer :)
İnşallah hiç bir zorluk çekmeden bitirir askerliğini..

Hayırlı teskereler..

Funda Meriç
09-08-2004, 20:42
Veda olamaz bu, olsa olsa göz açıp kapayıncaya kadar geçecek olan bir hava değişikliği ya da belki de bir tatil.. ;)

Özleneceksin..mektup kokusu kadar.. :-* :D ( :'()

Sercan Matur
09-08-2004, 21:06
Öncelikle hayırlı olsun Başkanım...
Aslında Funda'nın dediği gibi bu veda olamaz...
Topu topu 6 ay... İzinsiz 5 ay küsür gün...
Allah nasip ederse bu sezonun ikinci yarısının ilk maçlarında aramızda olacaksın yine...
Yine omuz omuza olacağız...
G.Antep, bu sene benim gitmek istediğim deplasmanlardan biri kısmet olursa gideceğim, Bizleri orada senin karşılaman dileği ile...
Allah yolunu açık etsin...
Güle Güle git, Güle Gel ...
Her çarşı izninde özel işlerinin ardından foruma yazmanı bekliyoruz :)

Ahmet İnal
09-08-2004, 21:16
açtığın bu yolda gösterdiğin hedefte durmadan yürüyeceğime and içerim
hayırlı tezkereler berkay başkan

Tufan Avşar
09-08-2004, 21:33
Berkay'cım, sana ve ailene sabır dilerim.. Hayırlısıyla git gel.. özletme fazla kendini.. Allah yardımcın olsun kardeşim..

Cahit Binici
09-08-2004, 21:50
Berkay'cim,

Oncelikle sag salim git sag salim don. Buyuk emeklerle kurulusunda ve gelismesinde cok cok onemli katkilarda bulundugun 1907UNIFEB'in hepimizin sahiplenmesi ile yoluna devem edeceginden suphen olmasin. Konsey toplantisinda tanisma sansina sahip oldugumuz piril piril unifebli arkadaslarla bu olusum cok daha guzel olacaktir. Sen de askerlik gunlerinde unifeb'ten aldigin haberlerle gururlanacaksin. Hic suphen olmasin.

Hic bir kulupte olmayan bu dostlugu nasil olsa yaninda goturuyorsun. Gozun arkada kalmasin. Ugurlar olsun...

Cenker Köse
09-08-2004, 21:57
Arkadaşlar Berkay Başkanı askerliğinden önceki son gecede bir veda yemeğiyle uğurlamak için yarın akşam toplanıyoruz. Taksim Burger King'in önünde 19:00-19:30 arası buluşup 20:00' de Nevizade'deki Mest isimli bara gideceğiz. Berkay'ı tanıyan - tanımayan herkes bu geceye davetlidir...

Berkay herşey için teşekkürler etmemiz lazım sana. Hayırlı tezkereler...

Ersin Demirel
09-08-2004, 21:59
Başkanım,

Bir burukluk var içimde.Kardeşimi de askere yolladığımda aynı burukluğu duymuştum...

İşte Unifeb'in en büyük özelliği bu:KARDEŞLİK...

Sıcaklığın,güler yüzlülüğün ve paylaşımcılığın ile insanlarla çok çabuk kaynaşabilen bir yapın var.İnşallah bu özelliklerinle askerde de çok sayıda arkadaşın olacak,sevdiklerine duyduğun özlem biraz hafifleyecektir...

Özleyeceğim seni başkanım.Allah yolunu ve talihini açık etsin...Sevgiler Kardeşim...

Gökhan Taşkan
09-08-2004, 22:14
Berkaycım bu 6 aylık zaman umarım sen ve bizler için çabuk geçer.. Gittiğin gibi sağlıkla ve yine sen olarak dön..Hayırlı yolculuklar , hayırlı tezkereler..

Görüşmek üzere üstadım..

Fatih Bağcı
09-08-2004, 23:07
Berkay başkan ben şu anda gaziantepteyim.gaziantep üniversitesinin yazokulu salı bittiği için başka kimse olmayacak galiba.yardımcı olacağım bişey var mı?geleceğin zaman seni alabilirim mesela.

Onur Kalkandelenli
09-08-2004, 23:11
Büyük Başkan!!!

Güle güle...

Murat Ok
09-08-2004, 23:38
Berkaycım kendine dikkat et,kısa zaman cabuk gecer.Kalbimiz seninle ;)

Melis Varan
10-08-2004, 00:01
Berkay abi, seni gitmeden görmeyi çok isterdim ama ne yazıkki vedalaşamiicaz:(
Sayende biraraya gelen bunca kişi seni aratmamak için elinden geleni yapacaktır.
Hayırlı tezkereler...

Ayça Buğra
10-08-2004, 01:56
Ne vedası be başkanım...Nedir ki 6 ay dediğin...Döndüğünde herşey aynı yerinde de olcağına göre, varmışsın varsayalım...
Antep'liyim diye demiyorum, güzeldir Antep...Maçlardan da tanıdıktır zaten sana...Hayırlı Teskereler...Gle güle git,gel! ;)

Hossss..Anladın sen anladın ;D

Gokhan.Sezer
10-08-2004, 09:37
En sonunda güneye geliyorsun tekrar... Ben sana veda niteliğinde bir yazı yazamıycam çünkü inanılmaz mutlu oldum bildiğin üzere Elga'nın da görev yeri Gaziantep olduğu için bu sene sık sık görüşürüz seni yalnız bırakmaz sigara iç çamaşırı vs. eksiklerini tamamlarız ayrıca Başkanım sen bilirsin bizim misafirperverliğimizi:)

Berkay Erdim
10-08-2004, 10:11
Söyleyecek fazla birşey yok aslında, yazdıklarınız onurlandırıyor beni. Bu yolda sizin gibi yol arkadaşlarım olduğu için asıl ben şanslıyım. Hep beraber getirdik 1907UNIFEB'i bulunduğu yere.

Bu akşam gelebilecek herkesi yanımda görmek çok mutlu edecek beni. Hepinizi bekliyorum.

Gökhan Baş
10-08-2004, 11:13
Bir Fenerbahçe ideali için hayatının şeklini değiştirebilecek kadar fedakar bir insan,ve bunun yanında mükemmel bir dost... 6 ay boyunca seni çok özleyeceğim.
Gözün arkada da kalmasın, eminim şu an itibarıyla senin çok büyük emeklerinle oluşturulan sistem sayesinde, 1907UNIFEB geri geldiğinde daha da iyi duruma gelmiş olacaktır.
Gece görüşürüz ;)

Burhan Günarslan
10-08-2004, 15:44
Sevgili başkanım güle güle git güle gelirsin allahın izniyle inşallah.Senin bu mutlu gecende yanında olmayı çok isterdim ama bildiğin gibi yaz okulundayım ve final haftasına girdik onun için kusura bakmamamanı rica ediyorum.Bu konuyu asker kökenli babamada söyleyip sana nasıl yardımcı olabilir diye de konuşacağım.İnşallah çıkar bi tanıdığıda sana orada yabancılık çektirmez(üslerin bakımından).

Allah yolunu açık etsin 6 ay nedir ki göz açıncaya kadar geçer bi bakmışın ligin 2. yarısında omuz omuzada beraberiz ;)

Aynur Küsbeoğlu
10-08-2004, 22:47
*yaz okulu bittiği için çoğu arkadaşımız burda olmayacak ama en azından burda olanlarla karşılıcaz seni prş. sabahı inş..

Kürşat geldiğinde bilmeden yanlış yere teslim etmiştik ama artık tecrübeli olduk bu konuda;)
senin gideceğin yer hem Şafak'ın evinin hem *Fenerbahçe Futbol okulunun tam karşısında:)

perşembe görüşmek üzere:)

Levent Sarıbaş
10-08-2004, 22:51
Gaziantepteki kardeşlerimizin Başkanımızı en iyi şekilde karşılayıp ağırlayacağına eminim.. 8)Aman Berkay'a bişey olmasın.. :)

Atakan İşçimen
10-08-2004, 23:01
Güle güle Baskan..

hic sikma canini cabuk geciyo.. ;)

hayirli tezkereler hadi... ;) ;)

Muhammed Turan
10-08-2004, 23:17
Ya başkanım sen şimdi orda JANDARMAFEB ' i de kurarsın :) Valla senden beklerim.
Hayırlı teskereler...

Mehmet Güzeldal
11-08-2004, 00:13
Mükemmel bi geceydi :)
besteler, özgürün deplasman anıları, geyik, muhabbet :)

Berkay, allah güle güle gidip gelmek nasip etsin :)
Hayırlı teskereler..

Reşat Özdemir
11-08-2004, 01:03
Hayırlı tezkereler Berkay..
kazasız, belasız, hayırlısıyla..

Volkan.Ustabay
11-08-2004, 01:24
Tez git tez gel..

Geceye gelemedim kusura bakma daha simdi ogrendim burdan..

Hayırlı tezkereler...

Duygu Çakır
11-08-2004, 06:05
Berkaycım, hayırlısı ile git hayırlısı ile gel
sayılı ve kısa gün çabuk geçer
kendine çok dikkat et bizi de merak da bırakma arada bir haber gönder

herşey istediğin gibi olsun

sevgiler

Erkan.Ergun
11-08-2004, 12:41
Dün akşam Berkay abiyi uğurlamayı çok istedim.Ama Ankara'dan geç çıkmamız bunu engeledi.Yolun açık olsun Berkay abi.Sağ salim dönmen dileğiyle..

Firat.Coban
11-08-2004, 13:14
Hayırlı tezkereler Berkay...
Antep deplasmanında görüşmek üzere

Niyazi.Uluhan
11-08-2004, 15:43
Hayırlı teskereler Berkay ;)

Omer.Aydemir
11-08-2004, 16:07
hayırlı tezkereler berkay...umarım kazasız belasız bitirip dönersin...görüşmek üzere....

Can Gebetaş
11-08-2004, 19:23
Değerli Berkay Erdim umarım en kısa zamanda tekrar dönersin aramıza..Bir bir tüm arkadaşlarımızı yolculuyoruz vatani görevleri için..Aslında bunlar hedeflerimize biraz daha yaklaşmak için aradaki engellerin kalkmasına da önayak oluyor..Hayırlı teskereler

Serhat Gül
11-08-2004, 20:03
Yaz okulum nedeniyle seni uğurlamaya gelemediğim için büyük üzüntü yaşıyorum.Burda üstün başarı gösteren öğrencileri yaz kış bırakmıyorlar ne yapayım :D

Başından sonuna bana hiçbir zaman ilgini esirgemediğin,keyifli sohbetlerinle 1907unifeb'i bana kazandırdığın için sana minnet borçluyum.

Hayırlı tezkereler...

Not:Sıkıldığın zaman bir telefon yeter.Gerillamız seni hemen ordan alır.Biliyorsun bu konuda uzmanız ;)

Ahmet Şalgamcıoğlu
11-08-2004, 20:34
hayırlısıyla gidip gelmen dileğiyle Başkan.
Hayırlı tezkereler...

Levin Susar
11-08-2004, 23:22
Yazılabilecek çok şey var esasında da bu kısa bir ayrılık o yüzden abartmayalım :)

Tanıştığımızdan bu yana 1.5-2 sene boyunca her konuda inanılmaz şeyler öğrendim. Beraber çalışmaktan ve dostluğundan, inanılmaz keyif aldım.

Herşeyden öte insanlara kendilerini özel hissetirmesini çok iyi bilen birisi :)

Hayırlı tezkereler diyelim ve en kısa zamanda aramıza dönmeni bekleyelim..

Özgür Selvi
11-08-2004, 23:24
Berkay,tabiki çok arkadaş "hayırlı teskereler" yazdı ama izin verirsen askerliğini yapmış biri olarak ben biraz uzun yazayım.. hem unıbfebte mezunlar da çoğalıyor,1-2 yıl içinde askere gidecek olan diğer arkadaşlar için de bir ön-bilgilendirme olur,faydası dokunur umarım..Yeni forumdaki ilk yazım bu topice nasip oldu böylece...

Öncelikle...jandarmasın,yani rahatsın...eğitimi çok da ağır olmaz,ustaya geçtikten sonra da nöbetti,devriyeydi derken ciddi bir eğitim olmaz..piyadeye oranla sivil hayatla zaten çok daha iç içesin..ustada aşırı ters bir yere düşmezsen kırsal alandaki polis görevlerini yapmaktan çok öteye gitmez işin..jandarma dediğin güneydoğunun tunceli,bitlis, hakkari, mardin,siirt gibi riski biraz daha yüksek şehirlerin merkezden uzak bir köyünde biraz tehlikeli olabilir,onun dışında fazla sorun yaşamaz...hele ki güvenli bir yerde küçük bir karakola düşersen deme keyfine,10-15 kişi olur,herkes birbirini tanır, hırsızlık olmaz,hatta bazı yerlerde cep telefonu bile rahat rahat kullanılır(işyerinde arkadaşlardan duyduklarım :) )

İlk günler için önemli bir nokta; gider gitmez şafak saymaya başlamayasın sakın...ilk günden şafak 168 diye başlayanlar var,adamlar için sıkıntı oluyor,say say bitmez..nasıl olsa 100lere inince sayacaksın..sivildeyken "ben saymam" diyen ne kadar adam varsa istisnasız hepsi sayar.. bir müddet sivili unut,sakın ilk günden özlemeyesin,artık yeni hayatın orası,bir süre için yeni hayat söz konusu...orada kendine eğlenceler çıkarmaya çalış..tribünden adam denk gelir mi bilmem ama biz devrimle ilk 2 haftada 25 beste üretmiştik askerlik üstüne :) denk gelirse yani..

Nöbetine,zimmetine dikkat et..zaten kısa dönemlere aşırı nöbet denk gelmez..değiştirici onbaşı olursun yüksek ihtimal ,belki nöbet bile tutmayabilirsin ama öyle bir durum olursa benden tavsiye; birkaç kez de olsa gece nöbeti tutmanın zevkini yaşa,başkasınınnı yerine takıl..orda herhalde dondurucu soğuk pek olmaz ama yine de gecenin bir saatinde dışarda belki de gereksizce dikilmeyi yaşamadan gelme..zimmet denilen olay size tank,jip falan vermeyeceklerine göre tabiki önce silah...silahını iyi koru,her hafta bakımını iyi yap...

Özgür Selvi
11-08-2004, 23:31
Komutanlardan sana soru geldiğinde sıcak ilişkiler kurmaya çalış,saygıdan taviz verme ama fazla da öne çıkma..lider olmaya sakın uğraşmayasın..biraz saf,iş bitiremeyen adamı oynamaktan zarar gelmez..kimi çok tanırsalar gerekirse gece yatağından uyandırır,her iş için onu çağırttırırlar..

6 ay dışardan kolay gözükür,içeri girince "düşündüğümden de zormuş" dersin kendi kendine ama daha da zoru vardır...kim nerede yaparsa yapsın,en zor kısa dönem askerlik bile uzun dönem askerlikten daha kolaydır..asıl askerliği 15 ay bozunca ezilenler yapar..6 ay özgürlüğü teslim etmek zordur ama 4 yıl Üniversite mezunu olmayanların yaptığı 15 ay hem süre,hem de kalite açısından sivilden anlaşılmayacak derecede zordur... çoğunun kölelikten farkı yoktur, sivil hayata etkileri mutlaka kalır..(Allah hepsinin yardımcısı olsun) bu insanların halini görüp kendi askerliğini onlarla kıyaslayınca 6 ay daha kolay geçer zaten..."iyi ki üniversite okumuşum" dersin kendine defalarca...12 aylık asteğmenlik de "nasıl olsa para alcam" diye düşünmesin kimse,ters bir yere düşerseler "2 mislini veriyim,beni bırakın" moduna girersiniz..askerliğin en iyisi en kısasıdır...

Gideceğin yer gelişmiş bir şehir,hem de şehir merkezindeymişsin zaten..en azından aradığını çarşıda bulabileceksin.. "Burası Türkiye mi?" diyebileceğin bir yer de olabilirdi...ilk 1 ay acemide biraz terlersin..sıcak hava işi zorlaştırır her şeyi ama çekip çekeceğin de 1 aydır..sonrasında mevsim ve şehir olarak ılıman bir yerdesin..sorun olmaz...

Askerde öğrendiklerinden çoğunu sivil hayatta kullanmayacaksın,pratikte askerde bile işine yaramaz,sivilde ise hiç yaramaz ama önemli olan perde arkasındaki "disiplin eğitimini" anlayabilmektir..üstü "yat" derse yatacak, "kalk" derse kalkacak disiplinli kurular başarda zirveye koşacaktır ve belki biraz abartılı gözükse de hayatın her alanında işine yaracaktır...

Çok mecbur kalmadıkça izin falan kullanma..6 ayda gerek kalmaz zaten..İstanbul'a 1 haftalığına da olsa bir kez geldin mi bir daha kışlaya dönmek zor gelir adama..kafanı da boşaltıp git askere,kafanda soru işareti kalmasın hiçbir konuda..boş zamanlarda boş yere canın sıkılır,askerliğin kafa olarak bitmez...öyle arkadaşlar gördük kışlada... döndüğünde yeni bir sayfa açacaksın hayata...

Özgür Selvi
11-08-2004, 23:37
İlla ki "ehliyetin var mı?" diye soracaklar...özel şoforlük olursa jip kullanacaksın..başındaki komutan ters ise(%51 ihtimal ) sürekli alacağın emirlerden birini yerine getirememek gününü zehir etmeye yeterlidir..ön istihbaratını yaparsın,komutan iyi biriyse yapılabilir bir görevdir... jandarmada olmaz ama olur ki seni başka yere,göreve falan yollarsalar kamyon,tank gibi mevzulardan kaçasın..gerçi kamyon şoförlüğü(3.viteste kalkıyor araba) portföye eklemek için güzel bir heyecan ama hız yaptırmıyorlar...biz 5 kısa döneme 10 gün kamyon eğitimi verdiler,sonra "alın şu tanklar sizin zimmetinizde,sürmeyi bir şekilde öğrenirsiniz" dediler..yani belki de yazının başında yazmam gereken ve sivildekilerin bile söylebileceği ilk kuralı asla unutma..: askerde mantık yok...

Jandarmada spor eğitim nasıldır net bilemem,genelde yatıyorlar diye duyduk ama olur ki spor olursa sakın ha kaçırma! Ya da daha doğrusu spordan kaçayım diye yazıcı, kantinci, santralci...gibi askerlikle alakası olmayan bir göreve atlama.. zaten askerlik şubelerinde,orduevlerinde,askeri hastanelerde falan askerlik yapılmaz...değil eğitim,doğru dürüst spor bile yapamazsın...
Ciddi bir yerde(veya en azından benim yaşadığım)önce ısınma hareketleriyle başlayan gün ardından 5 veya 8 km koşu, ardından 45er şınav,mekikin yanısıra halata tırmanma,uzun atlama,yüksek atlama,bomba atma gibi sivil hayatta olmayacak sporları yapmak ilk başta zordur ama alışınca aşırı zevklidir...makina gibi olursun...sen istemesen vücudun ister..komutanlar 45 şınavdan sonra yamulan yüzlerimize bakıp "olm bu sporu size sivilde para verseniz kimse yaptıramaz,kıymetini bilin" derdi..cidden de öyle..sağlıklı bir hayat için kıymetini bil sporun diğer türlü, spordan, eğitimden kaçarsan belki yatarsın,rahat olursun ama döndüğünde "adam gibi askerlik yaptım" da diyemezsin...

Gerçi bunu diyebilmek marifet midir ayrı mesele..milletin nasıl rahat yaptığını duyup bazen kıskandğım da olmuştur...yoğun tempo ordayken tabiki nefret ettirmişti bizi askerlikten ama buraya gelince yerini garip bir gurura bıraktı...yeri gelmişken ortalık yerde havamı atayım bari; :) Nato denetleme yaptı,askerlerin ve taburun dünya standartlarına uygunluğuna baktı..ve bizi de Türkiye'nin 1 numaralı taburu seçti (yüzlerce tabur var)..Türkiye genelinde 1. olabilmek için nasıl bir eğitim verdiklerini yaşayan bilir,anlatılmaz...içimde kalmasın yazayım bariJ Madalya takmadılar ama öyle bir şey işte..köle gibi çalışmak,makina gibi spor yapmak, oradayken bitsin artık diyip,eve dönünce "ne askerlikti ama,aç susuz uykusuz ne günler yaşadık" diyip , "kaç yüz metre çamurda süründük" gibi hikayeler anlatabilmek bir yanda, yazıcılık gibi bir göreve atlayıp rahat bir şekilde eve dönmek başka bir yanda...bana sorarsan hayatta herşey olması gerektiği gibi olmalı,yoğun yaşanıp tadı alınmalı...spor ve eğitim iyidir ama komutanlarla yakın temas çekilmez...

Özgür Selvi
11-08-2004, 23:45
Aslında tercih pek sana kalmaz ama askerde bazen boş görevler,statüler doğar..tercih yapabilirsin..yazıcı olsam mı olmassam mı diye..işte artı ve eksileri yukarda yazıyor,karar senin ve sende sonra gideceklerin :) ne yapıp yapmadığın döndüğünde kilo verip vermediğinden anlarız zaten :)

Unifeb için 3-5 kelime yazmak gerekirse,Türk silahlı kuvvetlerine sonsuz teşekkür etmek lazım :) Unifebe en baştan beri başlayınca görevi bırakmak zor oluyor.aynısını ben yaşadım..yk görevlerini bırakmak için askerlik iyi oluyor.. dönüyorsun herşey,herkes değişmiş ama Necdet beyin bizlere hep aşıladığı gibi "Unifebi Üniversite öğrencileri yönetmeli ki kimse dışardan zarar vermesin"...zaten yaş gelmiş 26a.. gençlerin önünü açmak lazım...

"Kesin ziyarete geliriz" demiyorum..yakın yer değil.. "gelicez" diyip gelmemek askerin moralini bozar,yaşadık...ama ustada Antep'te kalırsan ve maç günü,iş şartlarına da uyarsa gelmeye çalışırız...takımın ligdeki pozisyonu deplasmana gelip gelmememizi etkilemez

Burayı pm mi atsaydım bilmiyorum :) ama bir gerçeği daha yazayım;geride bıraktılarından fazla bir vefa bekleme.her ne kadar başkanlık statüsü ilgiyi artırsa da askersin,gözden uzaksın gönülden de uzaklaşırsın..hayatın gerçeği bu..gerçek dostlarını askerde tanırsın,ailenin değerini anlarsın...arayıp sormayanlara da oradan çok kızma,kışlaya girmeyen o modu bilemez..buraya dönünce nasıl olsa affedersin (bak bunları ortaya yazıyorum ki arayan soranın çok olsun :)) bu paragrafta ne demek istediğimi askerliğin 3.-4.ayında daha iyi anlayacaksın...zaten yakında bir sürü unifebli okul var,yalnız bırakmazlar seni...her ihtiyacına yardımcı olurlar...

olmaz ama olur ya ustada ters bir yere düşersen,orada çiçeklerin yerine barut kokarsa,kuşların yerine mermiler uçuşursa,pusular atılırsa,terörün alnında şafak sayacaksın,yılan gibi kıvrılacaksın,kartal gibi süzüleceksin ve akrep gibi sokacaksın...

Unutma,"HER ŞEY VATAN İÇİN" ve "HER TÜRK ASKER DOĞAR!"

(geç yazabildim ama bu yazıyı içeri girmeden önce okuyabilirsen bu gaz seni en 2 ay idare eder...:)) şimdiden hayırlı teskereler

Nizamiyeden girerken beni hatırlamayı unutma...:)

Özgür..

Sercan Matur
11-08-2004, 23:58
Abi bu anlattıklarının çıktısını alıyorum....
Seneye bana da lazım olacak...
Gerçi , yüzyüze ağzından dinlemenin zevkide ayrıdır. :)

Kemal Aktürk
12-08-2004, 00:42
Sevgili Berkay görüşmek üzere..! Eğer izin kullanmazsan 5 ay 5 gün askerliğini yapar KANARYALAR gibi gelirsin. Tabi bu bütün maçları Tv den izlemek demek. :)

Şafak Dülger
12-08-2004, 01:10
BERKAY BAŞKAN NE vedası ,, biz antep ünv. okuyan arkadaşlarım adına hoşgeldin diyoruz..

askerliğinin antepte yapacağını duyunca inanmamıştım, hatta jandarma olarak yapacağını duyunca çok sevinmiştim bişey varki aranızda en şanslı unifebli benmişim...

çünkü evim berkay başkanın askerlik yapacağı yere çok yakın 200metre ya var yok..

EVET BAŞKANIM ben istanbula gelemedim ama sen ANTEPE GELDİN..

ANTEP_FEB OLARAK BURDA YALNIZ OLMAYACAKSIN ARALARDA ISLIK ÇALSAN GELİRİM YANİ..

say başkanım BENİ ,,

EEEE ŞAFAK KAÇ ;D ;D

Berkay Erdim
12-08-2004, 06:26
Arkadaşlar sizlere tekrar teşekkür ederim. Sanıyorum bir ay boyunca yazamayacağım foruma ama sevgili Aynur ve Şafak aracılığıyla bol bol selam ileteceğim sizlere. :) Gaziantep'teki dostlarıma şimdiden çok teşekkürler...

Özgür, seni ve yazılarını da gerçekten çok özlemişim, bunu geçen akşam ve şimdi yazdıklarını okuyunca daha iyi anladım artık bir müddet daha özleyeceğim anlaşılan... ;)
Şimdi vaktim yok, fikirlerimi, izlenimlerimi ve günler geçtikçe artan tecrübelerimi buradan paylaşacağım sizlerle. Hem böylece gençlere bir de on-line askerlik el kitabı hazırlamış oluruz beraberce... :)

Dostlar, kardeşler, canlar;

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER! :D

Çınar Şahin
12-08-2004, 12:17
abi kolay gelsin ve hayirli tezkereler.

Sen askerken yuz yuze gorusebilmek dilegiyle.

sevgiler

Levin Susar
12-08-2004, 13:11
Şu anda muhteşem bir kebap sofrasındalar :)

Sesleri gayet güzel geliyordu :)

Fatih Bağcı
12-08-2004, 17:08
eveeet berkay başkanımızı askere yolladık sonunda :) :'((bunlardan bir tanesi berkay çok iyi bir yerde askerlik yapacağı için,2. si ise tabiki ayrılık için)

saat 10 gibi berkay havaalanındaydı,e tabi biz ona kolpa yaparak havaalanına gelemiyeceğimizi söyledik ;)sabah havaalanında bizi gördüğünde hem çok şaşırdı hem çok sevindi.

berkayın heyecanı gözlerinden okunuyordu,6s maçına gitmek için bile bu kadar heyecanlanmazdı heralde,sürekli hadi teslim olayım,aman askerler görmesin beni yok arkadan inzibatlar geliyor diyerek bizi çileden çıkardı ;D ;D

heyecanı geçtikten sonra yemek faslına geçtik.fotolardanda göreceksiniz berkay yaklaşık 4 kişilik kebap yedi sırf askerde aç kalabilieceğini düşünerek ;D

saat 4 gibi berkayı birliğine teslim ettik.çok güzel bir yer.askerlerde sıcakkanlıydı,hiç bir sorun çıkmayacak gibi gözüküyor.kimsenin gözü arkada kalmasın yani.

şimdi sırada asıl bomba:tam berkaydan ayrılırken bizi fenerbahçe s.k.'nın sekreteri aradı.berkay'la aziz başkanın görüşmek istediğini söyledi :)aziz başkan berkayla görüştü ve başarılar diledi berkay'a.berkay adına buradan bir kere daha teşekkür ediyoruz bizde.

neyse daha anlatacak çok şey var aynur ve şafak'da devam ederler artık ;)

Aynur Küsbeoğlu
12-08-2004, 17:43
çok da anlatacak bişi bırakmamışsın Fatih aslında :)

gerek muhabbetler gerekse yaşanan tesadüfler bakımından değişik bi gündü :)

Ben , teslim olmak için bu kadar acele eden bir asker daha görmedim..Berkay'ın ısrarıyla saat 2 de gittik birliğe ama ordaki askerler bile "git gez 5e doğru gel" deyince döndük geri kapıdan :) kırmızı da oturup Gaziantep muhabbeti *yapıoduk ki Berkay ancak 3' e kadar dayandı ve yine ben gidicem demeye başladı..Fıstık tadıyla ufak bir Gaziantep turu yaptıktan sonra tekrar birliğe geldik..
Berkay kısa bi zaman içinde öğrendi bile sokakları hatta Fatih'den daha kolay buldu birliğin yolunu:)

*eşyalarını bırakmaya gittikten sonra bile ayrılmadık geri döndü biraz da askeriyenin içinde vakit geçirdik birlikte..saat 1 den beri beklediği telefonun tam ayrılırken gelmesi de son bir moral oldu sanırım :)

her askerlik zordur belki ama şimdilik her şey yolunda gidecek gibi Berkay için ;)

*

Onur Bilgin
13-08-2004, 11:42
berkay yolun açık olsun.hayırlısıyla gidip-gelmen dileğiyle.en kısa sürede görüşmek üzere.hayırlı teskereler

Ersin Demirel
13-08-2004, 12:55
Aziz Başkan'ın 1907 Unifeb başkanını aramasına çok şaşırdım :o :o

Görüşmek üzere Berkay...

Erkan Hasçelik
13-08-2004, 15:35
Aziz Başkan'ın 1907 Unifeb başkanını aramasına çok şaşırdım :o :o

*Görüşmek üzere Berkay...

Şaşırmamak elde degil :o :o ama sevindirici ;)
Öncelikle geç yazdıgım icin bu yazıyı Berkay'dan affımı istemek lazım ...Ama antep'e geldigi icin de sevindim...1907unifeb toplantısından ayrıldıktan sonra üsküdar da ayrılırken kendisine gidecegin yer belli oldu mu diye sormustum ve o da bana son gün belli olacak demişti...Bende ona kısa dönem icin en son urfa demiştim hele de adanaya gelirsen cok güzel olur demiştim...İcime mi dogdu ne antep'e geldi :D Artık daha cok görüsecez be Berkay :P

1907Unifeb li olarak askerlik o kadar da zor degil, ayrıcalıktır herhalde; bu dostluk ve dayanışma oldugu sürece hic bir sey bizlerin önünde duramaz... ;)

Hayırlı teskereler ;)

Ceyhun.Demir
13-08-2004, 15:41
şimdi sırada asıl bomba:tam berkaydan ayrılırken bizi fenerbahçe s.k.'nın sekreteri aradı.berkay'la aziz başkanın görüşmek istediğini söyledi :)aziz başkan berkayla görüştü ve başarılar diledi berkay'a.

gerçekten çok şaşırdım bende...Fenerbahcemizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'a bu ince davranışından dolayı teşekkür ederiz...

İsmail Coşkun
13-08-2004, 18:07
o gecenin bestesi... :)

4 sene geçti göz açıncaya..
istanbulda deplasmanda omuz omuza..
şimdi sıra geldi vatan borcuna..
BERKAY BAŞKAN helaldir hakkımız sana..

antepte kalmasın gözün arkada..
bu tayfa her zaman senin yanında..
6 ay dedigin nedirki şurda..
bu dostluk sürecek ömür boyunca..

9.hafta görüşmek üzere..

İsmail Coşkun
13-08-2004, 18:09
Aziz başkan her zaman şaşırtır..!

yarın statta daha da şaşıracaksınız..yazık >:(

Sercan Matur
13-08-2004, 18:21
* Aziz başkan her zaman şaşırtır..!

* yarın statta daha da şaşıracaksınız..yazık >:(
Tribün, Taraftarın mekanı olmaktan iyiden iyiye çıkıyor...
>:(

Ersin Demirel
13-08-2004, 18:52
* Aziz başkan her zaman şaşırtır..!

* yarın statta daha da şaşıracaksınız..yazık >:(
Bunun anlamı nedir?

Sercan Matur
13-08-2004, 18:58
Bunun anlamı nedir?

Bu konunun konusulacagı yer bu topic değil, başkanımızın topiğini karıştırmayalım , bu konuyu samsun macı topiğinde de konusabiliriz. veya başka bit topicde..

Söz konusu durum; tribünde bu sene pankart asılmayacak. yani bir karar değil sanırım bu ancak pankart asılan kat aralarına reklam alınmış. tüm tribünlerde artık reklam olacak. pankart yok, meşale yok, konfeti yok, maytap yok...

Allah sonumuzu hayır etsin

Cenker Köse
13-08-2004, 19:23
Fotoğraflar birliğine teslim olmadan dakikalar önce çekilmiş. Gaziantep'teki 1907UNIFEB'li arkadaşlarımıza fotoğraflar için teşekkürler.

http://www.1907unifeb.org/2004/images/berkay1.JPG

http://www.1907unifeb.org/2004/images/berkay2.JPG

Ersin Demirel
13-08-2004, 19:27
Heyyt Başkana bak be:)

Bertan Aycan
13-08-2004, 20:57
Berkay;

Ne yazık ki buradan hayırlısıyla git gel demekten başka seçenek yok

Biraz geç yazıyorum belki önemi de yok

Ama senin her zaman söylediğin gibi gönüllerimiz bir ;önemli olan bizi ve de bugüne kadar bir arada tutan bu

Klişedir herhalde askere yazılan mektup

Farklı bir şeyler yazmak isterdim ama beceremem pek

Özgürün güzel ve etkileyici yazısı sanırım orda sana oldukça yardımcı olacaktır.Sana ve yavaş yavaş vatan borcunu ödeme vakti yaklaşan bizlere...

Sağlıklı ve biraz kilo vermiş olarak dönmen dileğiyle ;)

Sevgiler...

Fatih Bağcı
13-08-2004, 23:00
berkay başkanın herkese selamı var,bugün aradı çok rahatmış.daha kamuflaj giymemiş,yarından itibaren eğitim başlıyorumuş:)

bu arada elimizde daha bir sürü foto var ama maillerde sorun olduğu için zor gönderiyorum.birer birer gelecek artık...

Salih Yücel
13-08-2004, 23:40
Berkay yolun açık olsun kardeşim.Senin için herşeyin hayırlı olmasını dilerim.Kısa bir ara olacak herkes için,döndüğünde biz gene burdayız.Seni bekliyoruz.Hayırlı tezkereler...

Bahri.Kosar
14-08-2004, 13:28
Berkay ..asker ocağına hoş geldin.. yardıma ihtiyacın olursa haberimiz olsun ;)

Vehbi Şirikçi
14-08-2004, 19:12
Uzun zamandır internete dolayısıyla foruma giremediğim için bu mesajı ancak yazabildim. Ben de şu an Kahramanmaraş'ta yani Berkay Başkanın görev yaptığı yere 1 saat mesafedeyim. Uygun olursa muhakkak ziyaretine gitmeyi istiyorum.Hayırlısıyla bu kutsal görevini bitirmen dileğiyle , görüşürüz.

Erkut Alperen
15-08-2004, 22:46
Berkay Başkan hayırlı teskerelerin olsun inşallah... nete giremediğim için msj yazamadım kısmet bugüneymiş... Umarım sağlıkla gider gelirsin. Ama gözün arkada kalmasın, bugüne kadar hepiniz çok iyi bir yönetim yetiştirdiniz.

Kısmetse antep deplasmanında görüşmek üzere.

Sayın Başkanımız Aziz YILDIRIM'a da düşünceli davranışı için teşekkür ederiz.

Emre Tanrıseven
16-08-2004, 15:59
çok şanslı bi başkan o.. bu kadar seveni ve düşüneni var..:)

Doğa Aydın
16-08-2004, 16:13
Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel Büyük Başkan...

Dönüşte şampiyonluk maçında omuz omuza olmak dileklerimle...

Selcuk.Firtina
16-08-2004, 19:49
Berkay Allah yardımcın olsun kardeşim :)

Sn. Aziz Yıldırım'a da ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederiz...

Vehbi Şirikçi
17-08-2004, 02:34
Arkadaşlar Berkay'ın görev yaptığı yeri tam olarak yazabilecek var mı. Önemli. Teşekkürler. Telefonla ulaşabilme imkanı yok sanırım.

Hakan Bıyıklı
17-08-2004, 12:21
Walla ben de sonradan yazanlardanım... Topicin herşeyini okudum.. Özgür'ün yazısı gerçekten çok etkileyici :)

Bu arada çok güzel şeylere değinmiş.. Bu askerlik ayrılık vs. getiriyor, belki zorluyor adamı ama, ailenin, dostunun anlamını daha iyi anlıyorsun belkide.. Yapmış değilim ama, bir nebze anlamak mümkün...

Hayırlı teskereler... :)

Erkut Alperen
17-08-2004, 16:31
Dün akşam Berkay'la telefonda konuştum. İlk günün yorgunluğu vardı Berkay'da onun için fazla muhabbet edemedik. Henüz dışardan aramalar için telefon numarası edinememiş ancak öğrendiğinde bizleri haberdar edecek.
Herkese çok slmı var

Serkan Ergül
18-08-2004, 01:01
hayirli teskereler berkay...

Bora Erdinç
19-08-2004, 23:28
Siz berkay'a veda ediosunuz.Biz diil :)

Berkay bizimle maclari takip edecek.Baskan evine hosgeldin...

Fatih Bağcı
19-08-2004, 23:41
cumartesi büyük ihtimalle berkay başkanı ziyarete gideceğim,eğer izin alabilirse tabi.hepinizin selamlarını iletirim artık;)

Bilsay Avcı
22-08-2004, 12:26
Geçenlerde Berkay aradı ancak foruma giremediğim için bunu iletmek bugün nasip oldu. Öncelikle keyfi yerindeydi. Her acemi asker gibi eğitimlerin yoruculuğundan şikayetçi ancak geçenlerde yapılan komutanlar karması - toprak mahsulleri ofisi maçında sağlam tribün yapıp bağırıp çağırdığı için oldukça eğlenmiş, bir anlamda kendine gelmiş. Ayın 27 sinde yemin töreni varmış. Bunun dışında hepinize çok çok selamları var. Sabit telefon numarası halen yok ve cep telefonunu da İstanbul'da bırakmış. Telefon numarası belli olur olmaz haber edecek.

Şimdilik bu kadar.

(Berkay'ın günlüğü gibi oldu bu konu) :)

Fatih Bağcı
22-08-2004, 16:19
cumartesi berkay'la görüştüm.çok rahattı sivrisinekler ve sıcaklar dışında şikayeti yok.bir de yemek yemiyor zayıflamak için:)sabit telefon numarası olmayacakmış büyük ihtimalle.onun için acil bir şey olduğunda ben kendisine ulaşacağım.

Emre Tanrıseven
22-08-2004, 19:53
(Berkay'ın günlüğü gibi oldu bu konu) :)

;D ;D ;D ;D ;D

Fatih Bağcı
05-09-2004, 02:11
Berkayın antep'te askerlik yapması hem onun için hem bizim için çok iyi oldu.O rahat olduğu için bizde onun sayesinde eğlendiğimiz için ;D ;D.Yemin töreninde ACEMİ ;D askerler adına konuşmayı da kendisi yaparak bize güzel bir sürpriz yaptı.her ne kadar 5 dakikalık konuşma sırasında 7 kere kekelese de,başkanımız olduğu için çok iyi konuştun demek zorunda kaldık ;)
.Şimdi kendisi inkar edecek ama elimizde kayıtlar var her ne kadar kayıtlarda sadece komutanın şapkası yada türk bayrağı gözüksede berkayın sesi duyuluyor 8).Yarın da Gaziantepteki unifeb ailesi olarak berkay'la beraber olacağız.Her ne kadar kolpaların kolpası,gercik arkadaşımız bizi satacak olsada(o kendisini bilir)...

Berkay Erdim
05-09-2004, 13:01
Gaziantep'ten selamlar sevgiler, :)

Bu güzel ve güneşli Gaziantep gününde ilk çarşı iznimi kullanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sabah Şafak'la yapığımız kahvaltıda da oldukça mutlu olduğumu söyleyebilirim :) Geçen hafta Aynur'un hazırladığı kahvaltıdaki mutluğumu anlatamam yalnız. Fatih anlatsın onu da :D

Evet sevgili dostlarım, anlayacağınız buradaki 1907UNIFEB'li kardeşlerim sayesinde oldukça rahat ve mutluyum. Ayrıca Gaziantep güzel bir şehir. Bundan dolayı da şanslıyım.

Sağolsunlar sizlere buradan selamlarımı iletti arkadaşlar. Artık bundan sonra sanıyorum her haftasonu ben de internete girip birkaç satır birşeyler yazabileceğim. Telefon veya adres veremiyorum henüz çünkü önümüzdeki hafta dağıtım yapılacak ve askerliğimin kalan kısmını nerede yapacağım belli olacak. İki ihtimalden birisi şu an bulunduğum Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı diğeri de Gaziantep'in ilçelerinden herhangibirindeki ilçe Jandarma Karakolları. Haftaya belli olunca Aynur, Fatih veya Şafak yazarlar sanırım buraya.

Yemin törenine kadar geçen ilk onbeş gün oldukça zorluydu. 40 derece civarında ki Antep güneşi altında sabah sekizden akşam beş'e kadar eğitim yapmak oldukça zorladı bizi. Postalların vurması ve güneş yanıkları başlıca sıkıntılardı ama ben fazla şikayet etmedim halimden çünkü çok daha zoru da olabilirdi. Sonrasında yemin törenimiz oldu bu 15 gün sonunda. Annem, Babam ve Abim'le beraber sevgili Aynur, Fatih, Bilsay (Antalya'dan) ve Gökhan Sezer (Adana'dan) geldiler ve bu anlamlı günümde beni yanlız bırakmadılar. Ömür boyu unutamayacağım bunu, çok çok minnettarım onlara...

Bu arada Fatih herşeyi çok abartmış burada, forumda. Birazdan ifadesini alacağım. :) Yemin törenindeki konuşmam misafirlerin gözlerini yaşartırken asker arkadaşlarımın da tüylerini diken diken etmiş. Bundan dolayı da kendimle övüneyim biraz 8)

Geçen hafta yemin töreninden sonra Turizm Jandarma İngilizce Dil Sınavı'na girmek için Diyarbakır'a gidip geldim. Turizm Jandarma'sı olmak istemiyordum ama ilk birkaç gün içinde isim almışlardı, sonradan da iptal edilemediği için gitmek durumunda kaldım. Orada da sağolsun sevgili Bora yanlız bırakmadı beni. Bora Uzunlar, 1907UNIFEB'i kurduğumuz ilk sene Hava Harp Okulu'nun 1907UNIFEB sorumlusuydu, şu anda Hava Kuvvetlerimiz'de Teğmen olarak Diyarbakır'da görev yapıyor. Bora'yla Hava Üssü'nde kaldık gece ve onbeş günlük acemi askerlikten sonra orada Komutan muamelesi görmek bana çok iyi geldi açıkçası... :) Kayseri maçını da beraber izleyerek keyiflendik. 1907UNIFEB Erciyes Üniversitesi pankartını gazete ve televizyonlarda görünce nasıl mutlu olduğumuzu da anlatamam. Emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Tabi sevgili Bora'ya da tekrar teşekkürler ve sevgiler...

Sonra yine buraya döndüm ve bu hafta da böylece geçmiş oldu. 3 hafta bitti. Haftaya görev dağılımımız belli olacak ve dağıtımımız yapılacak. Umarım ve sanırım burada kalacağım.

Benden şimdilik bu kadar. Aklıma daha fazla birşey gelmiyor yazacak. Ayrıca ellerim de yoruldu, biraz kondüsyon kaybetmişim klavye konusunda :)

Umarım en kısa zamanda tekrar haberleşiriz.

Sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız...

299.Kısa Dönem Jandarma Er
Berkay Erdim

:)

Berkay Erdim
05-09-2004, 13:05
Bu arada;

Komutan Fanatik Fenerbahçeli. Fenerbahçe maçları sırasında diğer takım taraftarı askerlerin maç izlemesini yasakladı. :) Bu açıklamasından sonra "hangi takımı tutuyorsunuz?" diye sorduğu zaman el kaldıranların hepsi de Fenerbahçeli çıktı... :D

(işallah Cimbom'lu olur Komutan diyen kardeşlerime ithafen... *:-*)

Kürşat Filiz
05-09-2004, 13:25
Berkay umarım bu şansın dağıtımında da devam eder.inşallah rahat edeceğin bir yere çıkar askerliğin.
Acemi birliğini Ispartaya çıkmadı ama bu sefer bizim ALAYA düşebilirsin...
kendine iyi bak.Ferit in çok çok selamları var..foruma girip msj atamıyor.
Feritle beraber seni ıspartaya bekliyoruz,görüşmek üzere...

Ceyhun.Demir
05-09-2004, 16:55
anladığım kadarıyla şu ana kadar Berkay mutlu... :) umarım herşey istediğin gibi devam eder ve zorluklar çekmeden, mutlu bir şekilde askerliğini bitirirsin kardeşim...sanki daha dün gibi geliyor askere gittiğin, ama acemilik bitti bile...bundan sonraki günlerinde nasıl geçtiğini anlamadan biticek emin ol...

Onder.Komur
05-09-2004, 16:57
Sevgili Berkay,
İyi olmana sevindim.Dağıtımın nasıl olacak bilemiyoruz.Ancak İzmir'e gelirsen biz buradayız.Bekleriz...
Kendine iyi bak,fırsat buldukça bize yaz merakta bırakma...

Şafak Dülger
08-09-2004, 21:03
burda olan başta aynur,taylan,mehmet,bora, fatih ..elimizden geldiği kadar berkayı yalnız bırakmamaya çalışıyoruz ..
nöbetçi astsubaylar artık bizi tanıyorlar bugün beni kapıda karşıladı saolsun ;D ;D

berkayın herkese çok selamı var üstümüzde kalmasın ee sonuçta asker selamı..
cumaya nerde kalacağı belli olacak umarım görevde kaldığı yere devam eder kendiside çok memnun yani ;)

Erkut Alperen
10-09-2004, 23:46
Berkay'ın dağıtımı belli olmuş, Antep'te kalmaya devam edecekmiş.

Reşat Özdemir
11-09-2004, 00:34

hayırlı olsun.. ;)

Ceyhun.Demir
11-09-2004, 00:51

istediği oldu...hayırlı olsun... ;)

Sercan Matur
11-09-2004, 01:05
Hayırlı olsun abi...
İstediğin oldu ...
9.Hafta kısmetse yanındayız...

Burhan Günarslan
11-09-2004, 18:29
hayırlı olsun başkanım ;)

Melis Varan
11-09-2004, 21:00
Berkay abi, istediğin yere düşmene ben de çok sevindim:)
Hayırlı olsun.
Sayende bu 9.haftaki deplasman bi başka geçecek gidenler için:)

Cenker Köse
11-09-2004, 22:07
Berkay ile az önce konuştum, durumu çok iyi 6 kilo vermiş:) Gayet mutlu ve iyi geliyordu sesi. Hepinize çok selamı var; iyi kandiller diliyor...

Tufan Avşar
11-09-2004, 22:19
Saolsun :) Berkay'ın ve bütün erlerimizin de kandilleri mübarek olsun..

Gökhan Taşkan
12-09-2004, 02:18
Antep'te görüşmek üzere diyelim o zaman ;)

Bilsay Avcı
12-09-2004, 12:40
Berkay'ın keyfi yerinde! Maçları takip edebiliyor, çarşı izinlerinde her hangi bir aksama yok. Komutanlarıyla arası gayet iyi. Allah herkeze böyle askerlik nasip etsin inşallah.

Berkay Erdim
12-09-2004, 13:38
Arkadaşlar selam.

Herşey yolunda gidiyor benim için çok şükür. Gaziantep maçına gelmeniz artık FARZ oldu! :)

Bugün malesef küçük bir aksilik oldu ve çarşı iznimiz sadece saat 14.00'e kadar. Onun için fazla yazamayacağım şimdi. Kendinize çok iyi bakın. Sparta maçında benim için de bağırın! ;)

Bu arada 1907UNIFEB'le ilgili güzel haberleri almak çok sevindiriyor beni. Lütfen birliğimize hepiniz sahip çıkın ve 1907UNIFEB'İ daha iyi yerlere taşımak için var gücünüzle çalışın.

Sevgilerimle

İsmail Coşkun
12-09-2004, 19:41
gözün arkada kalmasın... ;) 16-17 ekimde inşallah yanındayız..

Emrah Demircioğlu
17-09-2004, 18:36
Az kaldı berkaycım geliyoruzz şahsen sabırsızlanıyorum inşallah herşey istediğin gibi olsun hep yanındayız dikkat et kendine

Ercan.Alpkaya
17-09-2004, 20:59
gelioz gelioz harbi gelioz inş....az kaldı

Şafak Dülger
24-09-2004, 12:16
9.haftaYA şimdiden gelenler bi hayli fazlalaştı GALİBA
umarım antep maçında güzel bişeyler çıkartırız ve unutulmaz deplasmanlar içinde yeralır tüm unifeb için BİZDE ELİMİZDEN GELENİ FAZLASIYLA YAPACAZ ARTIK..

neyse siz gelmeden berkaya mektup yollamak isteRSENİZ benim adresime direk yollayın ben elden berkay başkan'a onları ulaştırım...
KAVAKLIK CAD. ÖĞRETMENEVLER MAH.ERGİN APT. KAT2/3 ŞAHİNBEY/GAZİANTEP

MEKTUPLARINIZI BEKLİYYOOO VALLAAA

Murat.Karababaoglu
24-09-2004, 13:48
Güle Güle git Berkay Baskan. HayIrLI teskereler...

Gökçe Şen
24-09-2004, 17:20
İnşallah herşey sorun devam eder, hayırlısıyla dönersin Berkay'cım.İyi haberlerini bekliyoruz.

Hakan.Kalayci
24-09-2004, 23:32
Hayırlı teskereler Berkay, bitirip gelince insan çok garip oluyor ben bir haftadır daha kendimde değilim....

Kursat.Ozturk
25-09-2004, 14:28
yok be kardeşim bu kadarda olumsuz konuşma ilk bikac gun uzaylı gibi geziosun ama sonra eski ye donuyorsun..

gerçi genede bıraktıgın hiç bir şey eskisi gibi değilmiş bunu goruyorsun.. askere giden değişir derlerdi bazende sen değilde cevrendekiler değişiyor.. gözden uzak gönülden de ırak olurmuş derler ya bazen doğru oluyor..

neyse bea.. bakıyım ben de ay başı gibi berkayın yanına giderim herhalde.. bakalım alışmışmı askerliğe esas duruşa falan cok önem veriodu cunku ;)

16 ekimde de bekliyoruz diyeyiö sanırım o zamanlarda bende oralarda olurum... ;D

Berkay Erdim
03-10-2004, 10:34
Güzel ve güneşli bir Gaziantep sabahından selamlar sevgiler! :)
Günler hızla geçiyor. Askerlik de yavaş yavaş azalıyor.

Burdaki en büyük zorluk özlem. Sevdiklerimi, sevenlerimi ve sevdiğim şeyleri çok özledim. Onun dışındaki psikolojik ve fiziksel zorluklar bir şekilde aşılıyor. Zaten acemilikten sonra fiziksel olarak çok da bir zorluk kalmıyor.

Benim için en büyük şans Gaziantep Üniversitesi'ndeki 1907UNIFEB'li dostlarımdı. Eksik olmasınlar Aynur, Şafak ve Bora hiç yanlız bırakmadılar beni. Sağolsun Kürşat da G.Antep'e her gelişinde uğradı. geçen hafta Aynur'u Polonya'ya uğurladık. Biraz buruldu içimiz ama onun için çok güzel bir staj olacak ve bundan dolayı biz de mutluyuz. :) Ayrıca Aynur Başkan'la forumdan da haberleşebileceğiz sanırım. Şafağımız da aşağı yukarı ortak; 3,5 ay civarında...

Forumu çok sık takip edemiyorum ama kısa vakitte de olsa okuduğum şeyler mutlu ediyor beni. 1907UNIFEB'i daha iyi yerlere taşımak için gayret eden arkadaşlarımız ciddi şekilde çalışıyorlar. Umarım tüm üniversite sorumlularımız , üniversite birliklerindeki yöneticilerimiz ve komite üyelerimiz üzerlerine düşen görevleri eksiksiz olarak yaparlar. Bu birlik EMEK'le kuruldu ve ayakta kalıp güçlenmesi, gelişmesi için EMEK lazım.

16-17 Ekim'e çok az kaldı. G.Antep - Fenerbahçe maçının bizim için ayrı bir önemi var. İşallah bir aksilik olmaz ve sizinle buluşup kucaklaşabiliriz. Nasıl özlediğimi anlatamam, görünce siz anlarsınız ancak. Eminim karşılıklı anlatacak çok şeyimiz olacak! :) Heyecanla bekliyorum.

Bir büyük heyecan da Fenerbahçe'yi uzun süre sonra sahada izleyeceğim için. En çok özlediğim üç şey; tüylerimi diken diken eden; Sarı-Lacivert çubuklu formayı taşıyan 11 müthiş adamın sahaya çıkışı , santrayla beraber omuz omuza olmak ve o tarif edilemez gol sevincini tribünde yaşamak!

Az kaldı... :)

Sevgiyle

Selcuk.Firtina
03-10-2004, 11:43
http://st.fatih.edu.tr/~sfirtina/berkay2.jpg
http://st.fatih.edu.tr/~sfirtina/berkay1.jpg

derenin içinde paçalarını sıvamış fedakar kişiyi tanıdınız mı? *;)

Sercan Matur
03-10-2004, 12:54
;) Tanımamak ayıp valla
Kardeşlerinin suya kaçan topunu nasıl bir fedakarlıkla azgın suların içinden cıkartıp, oyunun devam etmesini sağlayan abimizi nasıl tanımayız ki?

Ertu Aydın
03-10-2004, 13:36
Fotodaki diğer şahısta benim sanırım.Vay be güzel gündü.Berkay maç anında taraftar kendsini terk edince biraz sinirlenmiş,profesyonelce davranmamıştı diye hatırlıyorum.:))

Bertan Aycan
03-10-2004, 14:32
Berkay'ın sağlığının iyi olduğu ( en önemlisi) ve keyfinin yerinde olduğu haberleri hepimizi mutlu ediyor .

*Özledik ve en kısa zamanda bu özlemide kucaklaşarak sevince dönüştürmek istiyoruz.

*Buralar aynı zaten *:)

Var gücüyle herkes;hedeflenen noktaya adım adım ulaşabilmek için elbette UNIFEB ve Fenerbahçe için *fedakarlık gösteriyor , zaman *harcıyor, karşılık gözetmiyor. Berkay ' ın bize gösterdiği gibi .

Berkay Erdim
08-10-2004, 03:42
Fotoğraflar için teşekkür ederim Selcukcum. :) Görüşemiyoruz valla açtık arayı. ;)

Fotoğrafı görünce düşündüm bir üniformayı çıkartmış, bir diğerini giymişim diye... Fenerbahçeli ve Unifeb'li olmak da orduya sadakat gibi...

Sercan sular da o kadar azgın sayılmazdı ama, sağol valla göğsüm kabardı... ;)

Ertucum yaptıklarımın arkasındayım. Takımı futbolcuyu satan taraftarı biz de sattık, hepsi bu :-*

Bertanım sağol kardeşim. Senin gibi arayan, buradan iki satır da olsa yazıp moral veren, yanlız bırakmayan tüm kardeşlerime minnettarım. Hepinizi çok seviyorum!

Bariscan.Erkoc
14-10-2004, 21:54
Sayılı günün çabuk geçmesi umuduyla...

Şafak Dülger
29-11-2004, 01:02
* evt sayılı gün çabuk geçiyor ..

*çavuşumun tezkeresine 50 gün kaldı.Bugüne kadar sağsalim geldi UMARIM BUNDAN SONRADA bi aksilik çıkmazda şu elli gün geçer.. BERKAYIMIN herkese selamı var sizleri çok özlemiş..

Onur Kalender
13-01-2005, 02:00
* *Hayırlısıyla Berkay'da yedi askerliği... Bakalım biz ne yapacağız. Sanırım Yaz sonunda bende gideceğim...

Aslında üzüldüğüm şey stadın bitmiş olacağı ve ben o halini göremeyecek oluşum...

Şafak Dülger
13-01-2005, 02:00
Ne kötü bir tesadüf ki buraya en son ben yazmışım..!
Günler çok çabuk geçiyor ve Askerlik bitiyor az kaldı , evt çok az kaldı ee berkayım ANKARA'yıda (Şafak 6) geçtik..

........şimdi kimin üstüne çıkıyosun:))

Uğur Yedikardeş
13-01-2005, 02:08
Sayılı gün çabuk geçer derler, bakalım Berkay içinde o kadar çabuk mu geçti ;)
UNIFEB asker ocagı gibi olucak, biri gelir biri gider. Bayrak sürekli el değistirir ama vatan hep güvende kalır!

İsmail Sümer
13-01-2005, 02:09
Berkayla en son görüştüğümüzde şafak 38(kayseri)di. Tesadüftürki kendisinin anne tarafının kayserili olduğunuda o zaman öğrenmiştim.. ve temennim İstanbulda bi organizasyonda görüşmekti... 18 ocakta eminimki kendisi için güzel bi karşılama yapılacaktır...

1907Unifeb bi askerinin daha teskeresini görecek...

Vehbi Şirikçi
13-01-2005, 02:14
Az kaldı az.. ;)

Özenç Yeşilçiçek
13-01-2005, 13:13
Berkay,sana hayırlı tezkereler diliyorum ve Can Uz'un selamını iletiyorum.
Can Uz,benim en iyi dostlarımdan birinin çok ii arkadaşı.Arkadaşlar toplanmışken Unifeb'den söz açılınca 'Berkay'ı tanıyor musun?' dedi.'Şahsen tanışıklığımız yok ama başkanımız olur,askerde şu sıralar!dedim.Çok çok selam gönderdi,kendisi Amerika'da hem master yapıyor hem de öğretim görevlisi olarak aynı okulda çalışıyor.Amerika'ya gittikten kısa bir süre sonra evlendi şu an orda eşiyle beraber.
Sana hayırlı tezkereler diledi ve selam gönderdi.
Hayırlısıyla dönmen dileğiyle...

Ceyhun.Demir
13-01-2005, 14:06
geliyor geliyor büyük başkan geliyor... ;)

Servet Güldeş
13-01-2005, 15:03
el salla el salla büyük başkan el salla :D :D :D

Murat Ünlü
13-01-2005, 17:29
ooooooooo berkay erdim.el salla el salla büyük başkan el salla :D

Ersin Demirel
13-01-2005, 17:55
Vay beee.Harbiden bitti askerlik. Gel Berkayım gel. Çok özledik seni. Darısı başımıza...

Gökhan Taşkan
13-01-2005, 18:07
Bugün konuştum Berkay üstadımla..Pogramda değişiklik yok , 17 sinde teskereyi alıyor 18 Ocak ta burada.. ;) Şafak Amasya(05) dan Ağrı ya(04) döndü ;)

Sinan Bıçak
13-01-2005, 18:24
Hayırlı olsun

Mehmet Güzeldal
13-01-2005, 18:40
Cumartesi görecez artık Berkay'ı..askerliğide bitiriyomuş antepe gidince gezdircem ona istediği yerleri :)

Safa Arıkan
13-01-2005, 19:33
Büyük başkan buraya büyük başkan buraya... 8)
Gel teskere
Gel teskere
Bitsin bu gurbet
Burada 1907UNIFEB
Sana hasret

Şafak Dülger
14-01-2005, 12:17
Çavuş Berkay Erdim tezkerenin son haftasında , Komutanıyla kaçakları kovalıyor ,, YUH Bea bu kadar olur. Oysaki tam silah teslimi olmuşken....

Gökçe Şen
14-01-2005, 12:33
Berkay Başkan'a şimdiden hayırlı tezkereler. Gerçekten sayılı gün çok çabuk geçti.

Sercan Matur
14-01-2005, 17:49
Çok az kaldı cok az ... ;)

Allah herkese vatan görevini hayırlısıyla yapmayı nasib etsin...

Safa Arıkan
14-01-2005, 22:14
Çok az kaldı cok az ... ;)

Allah herkese vatan görevini hayırlısıyla yapmayı nasib etsin...

hayırlısıyla ya benim daha var ama kısa bi sürede olsa sizden nasıl ayrılabilirim bilemiyorum :'(ama daha 2 sene daha var ya:)

Berkay Erdim
16-01-2005, 06:51
Şu anda Gaziantep'in üzerinde güneş doğuyor!

Ve işte buna "DOĞAN GÜNEŞ" deniyor...

Murat Ünlü
16-01-2005, 15:24
unifeb seninle gurur duyuyo.hayırlı olsun.

Sercan Matur
17-01-2005, 00:31
Gözünaydın abi.. ;)
Bekliyoruz..

Berat.Gokce
17-01-2005, 00:48
yapılan herşeyin bir bedeli var

en güzelide sevgiyle vuku bulan

bunca yürek seni bekler

tez dön berkay başkan....

Ata Bahadır
17-01-2005, 01:08
Gecmis olsun Berkay baskan, hakketen ne cabuk gecti daha dun gibi bu basligi acman. Gozunaydin, darisi basimiza.

Ahmet İnal
17-01-2005, 01:08
Gözünaydın abi.. ;)
Bekliyoruz..

İsmail Sümer
17-01-2005, 02:45
hadi hayırlısı, hayat daima mutluluk getirsin... Berkay başkan..

Ceyhun.Demir
17-01-2005, 09:17
hayırlı olsun başkanım... yolunu gözlüyoruz... ;)

Funda Meriç
17-01-2005, 09:50
Hayat şimdi başlıyor sanırım ;)

Hoşgeldin...

Onur Tarhan
17-01-2005, 10:39
ARTIK YENİDEN ARAMIZDA OLDUĞUNU BİLİYORUZ YA DAHA GÜÇLÜYÜZ BERKAY BAŞKANIM HOŞGELDİN...

Değerli üyemiz,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Erkut Alperen
17-01-2005, 10:51
Darisi hayirlisiyla bizim basimiza...

Aramiza Hosgeldin Berkay...

Özge Karacan
17-01-2005, 13:13
hayırlı olsun berkay başkan...

Selcen Yılmaz
17-01-2005, 14:08
hosgeldin berkay
sayili zaman çabuk geçti daha gittigin günü hatirliyorum;)

Levin Susar
17-01-2005, 17:06
Bu arada ilgilenenlere ;
Berkay'ın uçağı antep'ten sabah 10.30 itibari ile kalkıyor :)

Bora Erdinç
17-01-2005, 18:09
ve Berkayla az önce ayrıldık.İnşallah İstanbul'a gelmem kısmet olursa tekrar görüşeceğiz.O kadar güzel bir 6 ay geçti ki anlatamam.Anafeb_Mehmet,Taylan,Aynur ve ben özellikle dün kü geceyi hiç unutmayacağız.Eminim ki askerliğini yapan her arkadaş kesinlikle yalnız kalmayacaktır.Sadece maçlarla sınırlı kalmayan bir topluluk...1907 UNiFEB!!!

Melis Varan
17-01-2005, 18:46
Hoşgeldin Berkay Başkan :)
Yarın gelip seni karşılamayı çok istiyordum ama Beykoz'da saat 10:30da bir toplantıya gireceğim ve ardından eğitim alacağım. Kaçta biteceğini bilmiyorum ama erken bitse bile Beykozdan oraya gelmek de çok zaman aldığı için yetişemeyeceğim gibi görünüyor.
Hoşgeldin tekrar, en yakın zamanda görüşmek üzre..

Ahmet Şalgamcıoğlu
17-01-2005, 20:59
Hayırlı olsun Berkay başkan...

İsmail Coşkun
17-01-2005, 22:21
Daha dün mestteydik ya ;)
Gözün aydın Berkay hayırlı olsun..

Ramazan Büyük
17-01-2005, 22:21
Hayırlı olsun Berkay.
Darısı başıma:-)

Atakan İşçimen
17-01-2005, 22:55
Berkay Baskan Hosgeldin hayirli ugurlu olsun..

bizim icin cabuk gecti ama eminim senin icin bayagi uzun aci tatli anilarla gecmistir 6 ay...

Tekrar Hosgeldin... ;)

Onder.Komur
18-01-2005, 18:46
Hoşgeldin Berkay başkan hayırlı olsun...
Kaldığımız yerden birlikte daha güzel günlere tekrar hoşgeldin...

Emre Altındal
18-01-2005, 18:56
Bir hoşgeldin de buradan, pazar görüşürüz koç

Darısı başımıza ne diyelim

Erkan Keremoğlu
18-01-2005, 19:57
Hayırlı olsun Berkay..

Al sana gözlük veriyim

8)

Cem.Yesilova
18-01-2005, 20:25
şaka maka bitti be berkay hoş geldin aramıza döndüğünü görmek güzel..

Kürşat Filiz
18-01-2005, 22:12
Hayırlı olsun Berkay.SİVİLE HOŞGELDİN....Ne çabuk geçti göz açıp kapayıncaya kadar.Gerçi biz sivil hayattan bu şekilde görüyoruz.sen daha iyi bilirsin ama!Şafaktı mehtaptı derken işte bitiyo askerlik.İnşallah bizde sağ salim askerliği yapıp döneriz.
Askerlikteki Anılarını ve bizim için Yapacağın Asker Tavsiyelerini ayrı bir Topicte ilgiyle bekliyorum.Okul bitti bitiyo...

Faruk Aksu
18-01-2005, 22:23
Hoşgeldin Berkay Başkan!
Merak etme bu 6 ay boyunca sivil hayatta kaçırdığın pek bir şey yok.Zaten senin için Kadıköydeki derbileri 2. yarıya koydurmuştuk. ;)
Efsane Geri Döndü!..

Ayça Buğra
19-01-2005, 08:12
Hoşgeldin Berkaycım...

Zaman ne çabuk geçiyor diyeceğim ama, sana öyle gelmemiştir eminim ki ;D

Sinan Bıçak
19-01-2005, 10:04
Hayırlı olsun ,hoşgeldin.

Emre Akça
19-01-2005, 10:15
berkay kardeşim zor bir dönemi geride bırakıp aramıza geldin hoşgeldin bundan sonra senin katılımınla dahada sesimiz yükselir.
darısı bertan kardeşime onada hayırlı tezkereler.

Kursat.Ozturk
19-01-2005, 12:48
off of... :)

Servet Güldeş
19-01-2005, 16:27
hoşgeldin berkay...

Emrah Demircioğlu
19-01-2005, 19:38
Berkayım hayırlı olsun hoşgeldin en yakın zamanda hasret gidericez inşallah kucaklıorum seni

Ersin Demirel
19-01-2005, 23:02
Heeyytt kardeşim benim bee... Geldin demek...Eee vuslat ne zaman başkanım..?

İlke Serçe
25-01-2005, 00:21
Ankaragücü maçında seni tekrar aramızda görmek çok güzeldi başkan.Tekrar hoşgeldin...

Hakan Altunay
25-01-2005, 02:27
berkay baskan hosgeldin,gecmis olsun...
Allah baska ayrılık gostermesin...

Duygu Çakır
25-01-2005, 04:31
hoşgeldin berkay geçmiş olsun

Safa Arıkan
25-01-2005, 20:42
Berkay başkan hoşgeldin 8) Özlettin kendini be.. ;)

Uğur Şimşek
27-01-2005, 19:45
hoşgeldin berkay başkan.........

Şafak Dülger
27-01-2005, 23:45
* *1907UNİFEB'İN bir çok üyesi halen Berkay BAŞKAN'a hoşgeldin diyor, ona tekrar kavuşmanın sevincini taşıyor..

* * Ama birde madolyonun diğer yüzünü çevirelim Berkay'ın Gaziantep'teki vatani görevi sırasında ortak paylaşılan çok güzel hatıralar.Hepsi şüpehisiz unutulmayacak şeyler.. Daha dün gibi aklımda Berkay'ın Gaziantep Havaalanında karşılamamız..Vay be:..( Günler ne çabuk geçiyor..

* * *Umarım bu geçen zaman , ilerde Berkay'la kuçaklaşcağımız o mutlu güne de şahit olur.Başkanım seni hepimiz çok özledik.

Berkay Erdim
04-02-2005, 05:09
* *1907UNİFEB'İN bir çok üyesi halen Berkay BAŞKAN'a hoşgeldin diyor, *ona tekrar kavuşmanın sevincini taşıyor..

* * Ama birde madolyonun diğer yüzünü çevirelim Berkay'ın Gaziantep'teki vatani görevi sırasında ortak paylaşılan çok güzel hatıralar.Hepsi şüpehisiz unutulmayacak şeyler.. Daha dün gibi aklımda Berkay'ın Gaziantep Havaalanında karşılamamız..Vay be:..( Günler ne çabuk geçiyor..

* * *Umarım bu geçen zaman , ilerde Berkay'la kuçaklaşcağımız o mutlu güne de şahit olur.Başkanım seni hepimiz çok özledik.

Ve evet, altı aylık askerlik bitti, iki haftadan fazla bir süredir evimdeyim...

Aslında çok çok sevinçli olmam lazımdı belki şu anda ama değilim açıkçası, bir burukluk var içimde.

Askere gitmeden önce buradaki, yani İstanbul'daki kardeşlerimden ayrılacak olmam, bir süre sonra kavuşacağımız için üzmüyordu beni fakat şimdi büyük bir burukluk var içimde. Çünkü orada dostlarımı bıraktım geride ve yaşadağımız günler bir daha geri gelmeyecek. Olsun ama, her güzel anı gibi o güzel günler de unutulmayacak ve her zaman dediğim gibi Gaziantep'teki askerlik günlerimi hatırladığımda da "iyi ki kurmuşuz Unifeb'i" diyeceğim. İyi ki kurmuşuz ki ben Aynur, Şafak ve Bora gibi dostlar edinmişim... :)

Sadece onlar değil, yemin törenimde beni yanlız bırakmayan Bilsay, Gökhan ve Fatih (Fatih'in ayrıca emekleri var üzerimde), Diyarbakır'a sınav için gittiğim zaman bana mükemmel bir evsahipliği yapan kardeşim Teğmen Bora Uzunlar (Kendisi zamanında Hava Harp Okulu Fenerbahçeliler Birliği Başkanı'ydı), Kilis'te vatani görevini yapan ve Gaziantep'e geldiği zamanlarda beni de ziyaret ederek yanlız bırakmayan Kürşat, harika bir memleketleri olan ve eve döndüklerinde beni asla unutmayan Taylan ve Mehmet (ben de sizi unutmayacağım ;) ) ve Gaziantep Üniversitesi 1907UNIFEB üyeleri ve yöneticilerinden sevgili Gaye, toprağım :) Tuba, Baran, Aydın, Fatih, Osman, ümidimiz gençlerden Ökkeş, Ertuğrul, Erhan, İlke, Uğur ve ismini şimdi hatırlayamadığım tüm kardeşlerim... Hepinize gerçekten minnettarım. Askerlik günlerime renk kattınız ve anlamlandırdınız, hiç unutamayacağım güzellikleri yaşamamı sağladınız.

İstanbul'dan, Kocaeli'den, Kayseri'den, Elazığ'dan, Adana'dan ve büyük bir sürpriz yaparak Trabzon'dan kalkıp Gaziantepspor-Fenerbahçe maçı için Gaziantep'e gelen 1907UNIFEB'li kardeşlerim de benim için asla unutamayacağım bir günü yaşamamda büyük pay sahibi oldular. İsimleri tek tek yazmam mümkün değil, o gün onlarca Unifeb'li vardı Gazikent sokaklarında :) Her ne kadar Fenerbahçe için gelmiş olsanız da, ben de birazcık üzerime alındım doğrusu ;)

Ve tabi ki askerliğimin ilk gününden son gününe kadar beni unutmayan, internet ve forum mesajlarıyla bana ulaşan, telefon açan, mektup yazan (özellikle Funda, Gül ve Levin :-* ), kısaca "yalnız olmadığımı ve 1907UNIFEB'in ne kadar anlamlı bir proje olduğunu" bana defalarca ispatlayan dostlarım, arkadaşlarım ve kardeşlerim...

Sizlerin sayesinde diyorum ki; "İyi ki Gaziantep'te askerlik yaptım ve iyi ki varsın 1907UNIFEB!"

Aslında yazılabilecek çok ama çok şey var ama sessiz kalıp gülümsemek, bu gülümsemeyi kalbinde hissetmek de yeter sanırım... :)

Baris.Kunter
04-02-2005, 05:20
http://www.sekoloji.com/forum/images/smiles/serefe.gif