PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe-Erdemir Basketbol, F.Bahçe-Ç.Rize Maçları

Sercan Matur
27-01-2005, 16:39
Arkadaslar Fenerbahçe-Erdemirspor Erkek Basketbol maçının tarihi cumartesinden Pazar gününe alındı. Saati şu anda 15:00 olarak görünüyor. Aynı günün akşamında 2.Devrenin ilk lig macı olan Ç.Rizespor ile Ş.Saracoğlunda karşılaşıyor Fenerbahçe..

1907UNIFEB olarak bu iki maçta da görevimizi yerine getirerek, tribündeki yerimizi alacağız. Her zamanki gibi servisimiz olacak. Servisimizin güzergahları ve saatleri;

12:15 - Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
13:00 - Taksim A.K.M. Önü

Dönüşte dehiç vakit kaybetmeden, servisimize binip Kadıköy'deki maça katılacağız. Tüm 1907UNIFEBli arkadaslarımızın katılımlarını bekliyoruz.

Organizasyona katılım gösterecek arkadaslarımızdan özellikle şunu yapmalarını rica ediyoruz : organizasyona katılacağınızı üniversitenizdeki 1907UNIFEB Tribün Sorumlusu veya Üniversite sorumlusu aracılığı ile bize bildilmesini sağlayınız. Veya tribun@1907unifeb.org mail adresine, İsim-Soyisim-Üniversite-Telefon ve Servise nereden bineceğinizi içeren bir e-posta gönderiniz.

Saygılarımızla

1907UNIFEB-Tribün Komitesi
tribun@1907unifeb.org

Not: Organizasyona katılacak arkadaslarımız, bilet konusunda bir problem yaşamamaları için akşam oynanacak olan F.Bahçe-Ç.Rize maçı biletlerini önceden temin etmelerini rica ediyoruz.

Emre Akça
27-01-2005, 16:42
sercan gercekten süpeer olacak her iki macta da bulunmak icin elimizden gelen herseyi yapmalıyız heralanda
TAM DESTEK HEP DESTEK

GELEBİLECEK ARK.LAR BU TOPİCE yazsın hadi unifeb

Emrah Demircioğlu
27-01-2005, 16:45
Evet sevgili arkadaşlar Fenerbahçemizle geçecek dopdolu bir gün daha bizi bekliyor.
Servis konusunda sizlerin ve komitemizin sıkıntı yaşamaması için bir şekilde haber vermenizi bekliyoruz.

Basketbol maçında ısınıp Futbol maçında çoşalım

Saygılar
Sevgiler
Şimdiden Teşekkürler

Sinan Bıçak
27-01-2005, 16:52
Mail atmaya üşenmeyelim arkadaşlar

Serhat Gül
27-01-2005, 21:31
*Ben basket maçına direk salona geleceğim.Ama stada gelirken minibüse binmek için mail atmalı mıyım?

Kaynarım ben aralarda bi yere.Öyle cam kenarı takıntım yoktur :)

Sercan Matur
27-01-2005, 21:36
*Ben basket maçına direk salona geleceğim.Ama stada gelirken minibüse binmek için mail atmalı mıyım?

*Kaynarım ben aralarda bi yere.Öyle cam kenarı takıntım yoktur :)
sen at yinede..
elimizde somut bir liste olması acısından önem arz ediyor.
not düşersin, dönüşte kullanacagım diye..

Bu arada Serhat, karşıyaka maçında görüşemedik, bu macta mutlaka görüşelim ;)

Sercan Matur
28-01-2005, 19:19
sinan basket maçı için herhangi bir kontenjan var mı acaba? o maça da gelmek istiyorum ama belli değil şimdi

Herhangi bir kontenjan yok.
Ancak geleceğini yukarıda belirtilen şekillerde haber verirsen hiç problem yaşamayız. Organizasyonda kullanacağımız servisler katılım sayısına bakarak ayarlanmaktadır.

Ersin Demirel
28-01-2005, 19:35
Basket maçında değil ama Rize maçında görüşmek üzere.. ;)

İsmail Coşkun
29-01-2005, 02:31
Her iki maçta da görüşmek üzere..

Pulat Yılancıoğlu
29-01-2005, 04:01
gorusmekk uuzeree taaa 15.00 dan 21.00 a kadar... ;)

Mehmet Bakkaloğlu
29-01-2005, 19:25
bir ereglili olarak *erdemiri burda(ereglide) yendigimiz gibi yenecegiz desteklemeye gidecek arkadaslarin sesleri gur ola onlarla burda kavga ettiydim *unifeb tsirtunu yırttilardi benim ama yendiydiydik kendi sahalarinda *;D

Salim İrken
30-01-2005, 01:48
Aradan sonra basket zor ama maçta mutlaka..........

Tolga Yıldız
30-01-2005, 17:58
bir ereglili olarak *erdemiri burda(ereglide) yendigimiz gibi yenecegiz desteklemeye gidecek arkadaslarin sesleri gur ola *ş....lerle burda kavga ettiydim *unifeb tsirtunu yırttilardi benim ama yendiydiydik kendi sahalarinda *;D

gene yendik.... :)

Gözde Sayılgan
30-01-2005, 18:26
gene yendik.... :)

gene yendik.......... ;D ;D ;D

Safa Arıkan
30-01-2005, 18:28
Gittim gördüm yendik eve geldim.Yine yendik 8)

İsmail Sümer
30-01-2005, 19:08
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/erdemirspor05x300x7.jpg

bu fotoğrafta resmi sitemizden:):) çok güzel çıkmışınız.. tebrıkler..

Safa Arıkan
30-01-2005, 20:07
Çok güzel bir maçtı gelen arkadşların hepsine teşekkür ederim:)
Ayrıca resimde çok güzel çıkmışız orda bi atkı var parma yazılı kimin acaba?:)(Reşat Reis)

Ali Yılmaz
30-01-2005, 21:55
Tv den izledim de maşallahınız var sizden başka tezahürat eden yok neredeyse ağızlarınıza sağlık eyvallah...

Emrah Demircioğlu
30-01-2005, 23:03
Gerçektende mükemmel bi gündü gelen arkadaşlara sonsuz teşekkürler
Bence basket maçı daha zevkliydi tribünde dahil buna :)

Tanalp Kaptan
30-01-2005, 23:15
hadi bakalım emrah kardeşim tv den görüyoruz artık seni kızların mersinde yanındaydık ama neyse digerleri yüzümüzü güldürdü....

Sercan Matur
31-01-2005, 00:41
Heyya Heyya (classic version)

Sercan Matur
31-01-2005, 00:55
Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Bu haftayıda çift galibiyetle kapattık.
Darısı diğer haftaların başına...

Heyyaaaaaaaaaaaaaa Heyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Serhat Gül
31-01-2005, 15:07
-Gidin dışarda bağırın biz buraya maç izlemeye geldik ???

Reşat Özdemir
31-01-2005, 17:38
Her iki maça gelen arkadaşlarımıza teşekkürler..

Basket maçı rakibin direnişsizliği sayesinde ciddiyetsiz bir havada geçti.. Ancak yine de "tek bağıran güç" olarak takımımıza iyi bir destek verdik.. koy 3lüğü potaya.. şakşakşak ;)

Futbol maçı da yüzleri geren soğuk, tribünlerin içinde bulunduğu açmaz, konumumuz gereği etrafımızda dönen 5 farklı tezahurat girişimi arasında sendelememiz ile keyifsiz oldu yine.. Yine diyorum çünkü bu sezon keyifli bir tribün yaşayamadık neredeyse Kadıköyde.. Buna rağmen ikinci yarının 20-25 dakikası (soğuktan donmamak adına sanırım ;) ) yerinde duramayan büyük bir kitle ile çok keyifli bir hale geldi maç.. O yerinde duramayanlara da teşekkürler..

Önümüzdeki maçlara bakıyoruz.. "İçerde" bağırmaya devam edeceğiz..

Saygılar.

Yalçın Ateş
31-01-2005, 18:33
ben anca basket maçının sonuna yetişebildim ama rize maçı güzelddiiiiiii ... reşatbiraz daha costur milleti tıpkı ikinci yarıadki gibi beaaaaaa :)

Can Turgut
31-01-2005, 20:14
keltoşa böyle şakşak
heyyaaa heyyaaa klasik versiyon
halı sahaya gelene bilet bedava
cartlak kebapları
vs vs derken bi de
fransa da doğdu müslüman da oldu helal olsun sana nicolas anelka..nicholas değil ha nicola ahah..ah amcam ne gerek var gecenin üçünde..

Emre Paçarız
31-01-2005, 22:11
her 2 maçta çok eğlenceliydi,günü double la kapadık, darısı diğer haftalara...

Erkut Yeğen
31-01-2005, 22:48
sinirlenme keltoş otur yerine:)
akşam maç tekrarını seyrederken ;adamın dokunsalar ağlayacak vaziyette olduğunu görünce üzüldüm:P
ayrıca erdemir'in attığı basket ten sonra alkışlamamız da farkımızı ortaya koydu