PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin Belediye - Fenerbahçe

Şafak Dülger
20-01-2005, 13:54
* * * * *1907UNİFEB-MERSİN ÜNV. sanırım ilk defa böyle bir evsahipliği yapacak, Ama benim tek korkum 30 Ocak'ta oynanacak Mersin Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe Bayan Baskebol takımlarının mücadelesinde Kraliçelerimize gerekli desteği veremeyeceğimiz..

* * * * * Tabi burada önemli bir sorunuda dile getirmek isterim, Üniversitelerin tatilde olması bizim için bir dezavantaj ama Mersin'de bulunan arkadaşlarımızla bu karşılaşmada elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışacağız. Maça 9 gün gibi uzun bir süre var umarım bu süreç içinde gerekli hazırlıkları yapar MERSİN'de takımımızı yalnız bırakmayız..

* * * * * Sizden önemli bir isteğim var, eğer çevre ,illerde olan arkadaşlarım varsa lütfen şimdiden programını yapsın ve bu maçın ne kadar önemli olduğunu anlasın.. *

* * * * * * * * * Mersin BŞ. Belediye-Fenerbahçe *

* * * * * * * *TARİH: 29.01 cumartesi (13.00)
* * * * *

* * * * * * * * * *Yer: Edip BURHAN Kapalı spor salonu.
* * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *0 535 957 12 67 (ŞafaK) *

* * *
* * *

Gözde Sayılgan
21-01-2005, 02:33
mrb sana katiliorum.mersinde saten basketbol kultürüde pek gelismis deil.ben mersinde oturuorum.aygimda alçi war suan ama nolursa olsun destek için orda olujam ben.
tek ayakla daolsam tek kiside olsam orda olujam yani!!!!

Kürşat Filiz
22-01-2005, 14:22
Şafak bizim ünivesiteden mersinli arkadaşlarımız maçta olucak.üstünde unıfeb ürünü olucaktır muhtemelen.eğer salon içinde küçük bir organizasyonla kendi etrafında onları toplayabilirsen yeteri derecede taraftar oluşacagını zannediyorum.

Kürşat Filiz
22-01-2005, 14:39
şafak birde eğer bi aksilik çıkmazsa UNIFEB pankartıda gelecek.en azından sizde yoksa işe yarayabilir.gören sizin yanınıza gelir.keşke daha fazla birşeyler yapabilsem.anca elimden bukadarı geliyor napalım :-/

Tanalp Kaptan
22-01-2005, 15:12
oglum kürşi sakin yapıcaz bi seyler biz burdayız kanaryamızı en iyi şekilde temsil edicez allahınn izniyle

Kürşat Filiz
22-01-2005, 15:15
hadi bakalım...inşallah...

Şafak Dülger
22-01-2005, 15:28
Bu hafta içinde Mersin'de olan arkadaşlarım, ayarlayabilirsem Mersin Bş. Belediye Başkanı SN. Macit ÖZCAN'ın makamında ziyaret edeceğiz (Hafta sonu oynanacak maç öncesi anlamlı bir ziyaret olur düşüncesindeyim)

Kesin tarihi buradan duyuracam..

Şafak Dülger
26-01-2005, 23:19
Evt arkadaşlar MERSİN BŞ.BELEDİYE maçı... CUMARTESİ'ye alındı... Mersinde olacak arkadaşların 12.00 gibi EDİP Burhan KAPALI SPOR salonunun önünde olmaları önemle duyurulur...

Safa Arıkan
27-01-2005, 12:31
Şafak kardeşim allah yardımcın olsun...

Şafak Dülger
30-01-2005, 12:05
* * *29.01.2005 Pazar sabahı başlayan güne İLK Mersin İdmanyurdu Taraftarlarının bulunduğu derneği ziyaret ettim.Aslında bu ziyaret sırasında bir çok 1907UNİFEB üyesiyle birlikte gitmek isterdim ama Tanalp arkadaşmın yolda ve Gözde'ninde müsait olamadığından (sağlık problemi) tek başımadaydım. Orda bu ziyaretim çok güzel karşılandı ve maç öncesi ve sonrası herhangibir problem çıkmaması konusunda söz aldık. Geçen hafta Ceyhan maçında yaşanan tatsız olayların bu haftada tekrarlanmasını kimse istemiyordu..

* * * * Daha sonra Fenerbahçe Bayan Basketbol takımının kaldığı otele gittim. Basket şubesinden Sorumlu Yönetici *Işık Eyigüngör'le tanışma fırsatım oldu. Mersin maçında taraftarların içinde herhangibir sorun çıkmaması için beni uyardı. Ve Ceyhan'dan gelebilecek taraftarlara karşı daha dikkat etmemizi istedi.
* *
* * *Maçın oynanacağı salona gittiğimde Fenerbahçe düşmanlığının heryerde *olduğuna bir kez daha şahit oldum. Yaklaşık 25 kadar Ultraslan maç öncesi küfürler yağdırıyordu yine VE Mersin Bş. Belediye taraftarlarına yanaşmaya çalışmalarıda çok komikti.

* * * *Kraliçelerimiz ilk yenilgisini alınca maç sonrası Mersin Adnan Menderes Bulvarı'nda yeni açılan FENERBAHÇE MEYDANI'nda yapılacak organizasyonda yattı. IŞIK Bey'e meydana gitme konusunda *her ne kadar ısrar etsemde moreller bozuk olduğundan hemen yola çıkmak istediklerini bellirtti.

* * * Burada Mersin taraftarlarına bir kez daha teşşekkür etemek istiyorum. Zaten bu hafta içi derneği *tekrar ziyaret edecem.Umarım gelecek hafta oynanacak *Ceyhan maçındada hiç bir tatsız olay olmaz.

Bora Erdinç
31-01-2005, 21:35
Şafak Abi nedir bu ya?Seninle futbol hariç, organizasyonlarda daha galibiyet yüzü göremedik.Kulüple bir konuş istersen,bildiği iyi hacı-hoca'lar vardır.(Desemde sen bana bakma) :) :)