Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Ceyhan Bayan Basket Maçı
Burçay Tiftikçi
16-01-2005, 19:50
19 Ocak Çarşamba günü fiba cup rövanş maçında Ceyhan ile oynuyoruz.ilk maçı Ceyhan , Kraliçelerimize ağıza alınmayacak küfürler ederek , fiili saldırılarda bulunarak hakemleri korkutarak yani döve döve maçı 72-71 kazandılar.Bir de bunlar yetmezmiş gibi maçtan sonra kraliçelerimizin soyunma odasının kapısına dayanmışlar ve başkanları bugün kestaneyi çizdik haftaya istanbulda patlatacagız diye terbiyesizce bir açıklama yapmıştır.Bu çarşamba günü caferağada takımımızı 1907unifeb bilinci ile destekleyerek bunları yapanlara insanlık dersi vermeliyiz ve takımımızın arkasında durarak galibiyetinde etken olmalıyız.
19 Ocak Çarşamba günü saat 17.00 de boğa heykelinin önünde buluşuyoruz.Bütün 1907unifeb li arkadaşlarımızı maça bekliyoruz.Tribünsel bütünlük için lütfen polarlarınızı giyiniz.
1907UNIFEB Tribün Komitesi
Faruk Aksu
16-01-2005, 19:53
Maalesef orada olamayacağım.Hakikaten çok önemli bir maç.Aslan terbiyesindeki başarımızı duyan Ceyhan Belediyesi bizi de terbiye edin diyerek sıraya girmiştir.Biz de onları kırmayacağız ve gerekeni yapacağız..
Onur Kalender
16-01-2005, 19:57
Mutlaka orada olacağım! >:( :-X
Uğur Yedikardeş
16-01-2005, 20:06
Özellikle Ceyhanın başkanının bazı şeyleri öğrenmesi lazım!
Tüm sayılar onun için ;)
İlgen Üçer
16-01-2005, 20:44
Takımımız açısından oldukça önemli bir maç. İlk maçta Ceyhan'lıların yaptığı terbiye sınırlarını aşan davranışlar hiçbir şekilde karşılıksız kalmayacak >:( >:( >:( Ceyhanlılar kestane nasıl çizilir Caferağa'da görecekler >:( İlk maçta oyuncularımza ağıza alınmayacak şekilde hakaretler edenler, kızların soyunma odası kapısına dayananlar çarşamba günü gereken cevabı başta KRALİÇELER olmak üzere FENERBAHÇE taraftarlarından alacaklardır
Bu maç sıradan bir Avrupa Maçı olmaktan çıktı. bu maç her FENERBAHÇE taraftarının gelip görevini yapması gereken bir maç artık.
Belki coğu arakdaşlar bayan basket diye maçlara gelmiyor olabilirler. Ancak bir kereye mahsus herkes FENERBAHÇE'nin adına ve Kraliçelere yapılan bu terbiyesizliğe cevap vermek için Çarşamba günü Caferağaya gelmeli...
Çarşamba günü Caferağa'da görüşmek üzere...
Onur Bilgin
16-01-2005, 20:53
anormal bir durum olmazsa bende(normal şartlar altında) mutlaka x 10000000 orada olacağım
çok çok sinirlendim ya.siz kimsiniz lan bütün adana olsa ne yazar(adana lı arkadaşlar üzerinize alınmayın.lafın gelişi) o başkan mıdır >:( >:( ne bilmemledir kısacası biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiib e gösterelim ne olduğunu FENERBAHÇENİN.ama nerede o yürek bi tane yönetici,taraftar bile gelemez
kısacası bende sizlerle olacağım
arkadaşlar bu maça imkaanı olan herkes gelsin ve de bize yaışır şekilde takımımızı destekleyelim
Recep Yüce
17-01-2005, 00:51
Bu sıradan bir kupa maçından ötesine geçti artık.
Bence bu maça bayram mayram demeden, basket bayan demeden Caferağa'yı tıkabasa doldumalıyız.
Onların seviyesine inmeden gereken cevap verilmeli. Bize ne soyunma odası basmak ne toplu halde küfür etmek yakışır.
Tribünde bizler tezahüratlarla onları boğarken sahada kızlarımız sayılarla döveceklerdir.
Fatih Dilber
17-01-2005, 01:06
yoğun bi kar yağışı yolların kapanması çift katlı otobüsün üst geçitte kalıp bu sefer beni de alması olmadığı sürece o salonda yerimi alacağım ;)
güsel maç olacak.
bazı şeyler yapılmış. basketbol sahalarında görmek istemediğimiz. bunlara tepkimiz ortaya konacak ama ne tür konacağını bi bayan maçında nası bi seyrci olacağını göstererek ;)
zaten en ii cevabı kraliçeler verecektir ;)
Erkan Keremoğlu
17-01-2005, 05:36
İmkanı olan, evine dönmemiş herkes gitmeli..
8)
Sinan Bıçak
17-01-2005, 15:14
gelmeye çalışacağım
Ahmet İnal
17-01-2005, 20:42
maç saat 18.00 da değilmi yoksa yanlışmı biliyorum herneyse gelebilirsem -söz vermeyim-mutlaka orda olmaya çalışıcam
DİŞE DİŞ KANA KAN İNTİKAM İNTİKAM
Ahmet Şalgamcıoğlu
17-01-2005, 21:52
Çarşamba günü kraliçelerimizin yanındayız...
Emrah Temiz
17-01-2005, 22:04
slm kardeşler, elbet gelecez ama buluşma saati ters değil mi? Saat 6'da buluşalım demişsiniz, maç zaten 6'da başlıyo. Nasıl olacak bu iş. biliyorum salon ordan 5 dakika ama, hiç olmazsa 17:30 falan olsa daha iyi olmaz mı?? Çarşamba kestane nasıl çizilir nasıl patlatılır gösterecez ceyhan başkanına!!!
Burçay Tiftikçi
17-01-2005, 22:11
Boğa heykelinin önünde saat 17.00 de buluşuyoruz
Onur Bilgin
17-01-2005, 23:04
kesinlikle orada olacağız
intikamımızı da alacağız
bi daha diyorum aklınız varsa gelmeyin ceyhanlılar
Ahmet İnal
17-01-2005, 23:23
intikamımızı da alacağız
aman onur sakin biraz karşıyaka maçında bıraksak mavi tisörtlü adamı gırtlaklıyacaktın aman sakin ;)
Fatih Dilber
17-01-2005, 23:26
intikamımızı da alacağız
napacaz onur??
ceyhanlıları mı dövecez.
ya da daha farklı şeyler o kızlara küfür mü edecez.
ben ceyhanı sevmem ama bunları mı yapacaz.
dövüşecez mi? napacaz?? biz neyiz
biz tezahüratımızla takımın galibiyetini sağlayacaz. gelsinler izlesinler maçı.
ya da en iisi ben gelmiim böle olacaksa.
parkede bayanlar versin cevabı tribünde küfürsüz tezahüratla biz verelim.
ceyhanlılar gelmesin ve ya intikam alacaz güsel sözler diil.
salonda güsel güsel izlicez maçı ve kazanacaz ;)
Vehbi Şirikçi
17-01-2005, 23:28
intikamımızı da alacağız
Onurcum gerçekten biraz daha sakin olmanı rica ediyorum. Bu tip söylemler bizlere yakışmıyor.
Onların yaptıkları terbiyesizlikler yanlarına kalmaz, gereken cevaplar gereken şekilde verilecektir merak etme.
Ahmet İnal
17-01-2005, 23:38
sadece takımda desteklenmiyecek elbette onların orda bize yaptıklarının hesabı sorulacak
ıslıklanacak yuhalanacak tezahuratlarla baskı kurulacak ama oluerda orada bi ceyhanlı kalkıpta bizim oyuncumuza bişey yaparsa haddide bildirilecek
Burçay Tiftikçi
18-01-2005, 00:14
Arkadaşlar ben burada bu olayları maça gelin tezahuratlarımız ile maçı alalım diye yazdım....Yoksa öcümüzü alalım onların yaptıkları terbiyesizlikleri yapalım diye yazmadım....Orada bizim kızlarımıza küfür edilmiştir bu dünydaki en adi ce şeydir biz burada aynısını yapmayacagız....Gidip takımımızı destekleyecegiz....Tabiki tepkimizi verecegiz ama bu şiddet ile veya küfür ile olmayacak...
İlgen Üçer
18-01-2005, 15:45
Ne kadar konuşursak konuşalım herşey boş gibi gözüküyor. Geçen sene Final 4 oynayan takımımız hedefi bu sene FIBA Women Cup'ta şampiyonluk. Ve ceyhan maçı önümüzedki engellerden bir tanesi ve ilk maçı deplasmanda 1 sayı farkla olsa da kaybettik ve eğer Avrupa'da kupa istiyorsak bu maçı kesinlikle kazanmalıyız. Migros maçında konuştuğumuz yöneticiler ve oyuncularımız bu maçta her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaçları olduklarını söylediler. Ama bu kadar önemli maç için görüyorum ki kimsenin kılı kıprıdamıyor. gerçekten çok yazık. Sonuçta maç saat 6'da salon Kadiköy'ün göbeğinde. Sanırım gelmemek için çok fazla engel olmasa gerek (memleketine giden arkadaşlar hariç) Bu maça sadece Anadolu yakasında oturan arkadaşlar gelse (ki erkek maçlarında servise kişi sayısını düşünürsek )salonda en az 25-30 kişi oluruz...
Lütfen biraz daha fazla destek...
Onur Bilgin
18-01-2005, 17:57
ben burada kimseye maça gelin adamları dövelim demedim zaten.bundan önce olduğumuz gibi maça geliceğiz tabi ki takımımızı destekleyeceğiz
ben yıllardan bei bunu yapıyorum ve yine yapacağım bunu.orada demek istediğimi anlayan anladı siz kafanıza takmayın arkadaşlar
biz her zaman olduğu gibi bu maçta da 1907 UNİFEB olarak elimizden geleni yapıp sadece takımımız destekleyeceğiz bundan emin olun.....
Onur Bilgin
18-01-2005, 18:04
Onurcum gerçekten biraz daha sakin olmanı rica ediyorum. Bu tip söylemler bizlere yakışmıyor.
Onların yaptıkları terbiyesizlikler yanlarına kalmaz, gereken cevaplar gereken şekilde verilecektir merak etme.
bende ondan bahsediyom.zaten bize düşen takıma destek zaten orada
bu sadece insanları motive etmek için ;)
Emre Akça
19-01-2005, 11:35
onur ben senin anladım ne demek istediğini karşıyaka maçında zaten bişi yapmadıkki kraliçelerimizin macında yapalım.Ben maalsef çorluya gitmek zorundayım iştende 6 da çıkacaz mümkün deil insallah imkanı olan kardeşlerimiz gelirde takımı destekler bi tv yayını varmı acaba
Melis Varan
19-01-2005, 14:39
Bu maça gitmezsek hangisine gideceğiz?!?
Geliyorum tabi ki..
Murat Karaman
19-01-2005, 15:39
maçı FB yw weriyor mu?haberiniz war mı?cska erkek maçını FB tw den izledim.harikaydı.umarım bu maçı da FB tw werir.
Kutay Duman
19-01-2005, 16:02
ordayım bir aksilik olmazsa çıkıorum hatta 1 saate kadar :)
İlgen Üçer
19-01-2005, 16:26
Sanırım bugün baya bir hazırlık olacak maç için 16.30 da hazırlıklar için salonda olacağım. Umarım bu sefer katılım daha yüksek olur (ki öyle görünüyor) gelecek arkadaşlarla görüşmek üzere...
Onur Bilgin
19-01-2005, 16:32
maçı FB yw weriyor mu?haberiniz war mı?cska erkek maçını FB tw den izledim.harikaydı.umarım bu maçı da FB tw werir.
evet murat maçı fb tv veriyor
bu arada şuan k.köydeyim ve de heyecanım artarak devam ediyor
17 de boğada görüşmek üzere
Servet Güldeş
19-01-2005, 17:31
çok güzel görüntü olacakğından eminim
bizim kızlar ceyhan yöneticileri için oynayacak 30 fark olur derim :D
Murat Karaman
19-01-2005, 21:19
brawo fb bayan basket takımına.2 fark yetiyordu ama hazır elleri değmişken 30 sayı fark yaptılar.adana daki maçtan sonra ceyhan lı yurttaşlar fener i yenecez demişler.hatta biraz da işi abartmışlar.bizde işi abarttık.tebrikler..!
sıradaki gelsin
Sercan Matur
19-01-2005, 21:20
Ceyhan Başkanına küçük bir kapak ;)
Onur Kalender
19-01-2005, 21:36
Kavga dışında her şey çok güzeldi.... Helal olsun kraliçelere...
Sinan Bıçak
19-01-2005, 22:11
nerden bildin yaw :)
Ahmet Şalgamcıoğlu
19-01-2005, 22:40
Kraliçeler gereken her şeyi sahada söyledi...
Burhan Günarslan
19-01-2005, 23:08
helal olsun kraliçelere ayrıca 4 lü finalede yükselmek ayrıca gurur verici
Recep Yüce
19-01-2005, 23:10
kızlarımız üçün beşin hesabını yapmadı. 30 sayı hiçde fena olmadı.
Ceyhan taraftarının (!) davranışlarını tartışmaya gerek bile yok.
Levin Susar
19-01-2005, 23:48
Tebrikler kraliçelere...
Konferans final four una kaldık, darısı diğer 8 li play off grubuna...
Doruk Boşnakoğlu
19-01-2005, 23:59
kraliçeler yine farklarını gösterdiler!!!
avrupada da türkiyede de rakibimiz yok!!
bu arada ceyhanlıları yine olay çıkardıklarında dolayı kınıyorum!!!
Erkut Yeğen
20-01-2005, 00:02
herkes bize düşman olmuş bir ceyhan eksikti!!!!kanal ın birtanesi de maçın durdurulduğu anda ''olay ı bize yıkıp aziz yıldırım seyirci kaldı,maç iptal oldu haberini verdi.''şiddetle kınıyorum......... >:(
alayına isyan ölümüne fener
sıradaki gelsin
Erkan Keremoğlu
20-01-2005, 00:13
Beyler son anda önemli bir iş çıktı gelemedim :(
Kavga nasıldı neden oldu anlatın yahu
8)
Ahmet İnal
20-01-2005, 00:48
herşey çok güzeldi tribünler tıklım tıklım yer sarı gök lacivertti ilk periyot sona erip 2. periyotta bizim kızlar skoru açmaya başlayınca ceyhan taraftarı olarak gelen ama taraftarlıkla alakası olmaya ülkü ocağı üyesi bir grup bozkurt işaretleriyle birlikte taraftarımıza bıçak çekilmiş -miş diyorum çünkü bizim bulunduğumuz yer olaylara uzaktı-zaten salona girerken herhangi ne bir arama ne güvenlik vardı 5 milyon veren elini kolunu sallaya sallaya içeri giriyor
aslında burda suçun en büyük payı ceyhanda ,ceyhan belediye başkanı mhpli bugün salonda başkanın yanındada mehmet gül oturuyodu zaten kadıköy ülkü ocağından toplanan o kişiler olmasaydı onların yerine hakkaten ceyhanlı olan taraftar olsaydı bu olaylar yaşanmazdı
Uğur Yedikardeş
20-01-2005, 00:52
Az evvel seyrettm maçın tekrarını. Aklımda kalan süper seyler var...
Kaptanın arka arkaya 2 beyin bloğu :)
İlgenin davulu
Ahmetle Burçayın zilleri :D
Ahmet İnal
20-01-2005, 01:01
fbtvi digiturke geçi haberini duyunca direk açtım 76 yı az buçuk gördüm kendimide ,en iyi ilgen gözüküyodu
ayrıca bu maçın güzel taraflarından biride berkay başkanın tekrardan aramızda olmasıydı :)
İlgen Üçer
20-01-2005, 01:04
sanırım baya bi meşhur olmuşum ben ve davulum :P
zaten bir ara davulun askısı koptu sahanın ortasına kadar yuvarladı davul neyseki mac öbür tarafta oynanıyodu :)
bu arada Berkay'ı askerden gelir gelmez tribünlerde görmek çok güzel. Gelmeyen arkadaşlar ex-asker Berkay'dan örnek alsınlar :P
İlgen Üçer
20-01-2005, 01:06
fenerbahcetaraftarımıza bıçak çekilmiş -miş diyorum çünkü bizim bulunduğumuz yer olaylara uzaktı-
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/ceyhanbld300rx5.jpg
sanırım bu resim herşeyi anlatıyor... :-X :-X :-X :-X
Onur Bilgin
20-01-2005, 01:28
maçta çok etkili oynadık zaten.bu maç başka bir sonuçla da bitemezdi
ama varya kulaklarım ve de doğal olarak kafam çok kötü hala.ama bunlara fazlasıyla deydi.ya bu arada ferdinand maçın en skoreri olmuş ama ne zaman oldu ben hatırlayamıyorum :)
kısacası bize yakışan bir galibiyet oldu.bu sene kupayı da lacağız inşallah avrupada da
Erkan Keremoğlu
20-01-2005, 02:29
herşey çok güzeldi tribünler tıklım tıklım yer sarı gök lacivertti ilk periyot sona erip 2. periyotta bizim kızlar skoru açmaya başlayınca ceyhan taraftarı olarak gelen ama taraftarlıkla alakası olmaya ülkü ocağı üyesi bir grup bozkurt işaretleriyle birlikte taraftarımıza bıçak çekilmiş -miş diyorum çünkü bizim bulunduğumuz yer olaylara uzaktı-zaten salona girerken herhangi ne bir arama ne güvenlik vardı 5 milyon veren elini kolunu sallaya sallaya içeri giriyor
aslında burda suçun en büyük payı ceyhanda ,ceyhan belediye başkanı mhpli bugün salonda başkanın yanındada mehmet gül oturuyodu zaten kadıköy ülkü ocağından toplanan o kişiler olmasaydı onların yerine hakkaten ceyhanlı olan taraftar olsaydı bu olaylar yaşanmazdı
Bişey dicektim demiyorum.. Demicem, sinirlenmicem.. Maçta olsam dayanamaz saldırırdım, şimdi hastanede olurdum heralde..
8)
Okan Uzunkaya
20-01-2005, 03:40
Bugün salonda gördüklerimiz Türk Sporu açısından utanç verici şeylerdi.
Siyaseti sporun içine alet etmiş bir belediye başkanının ilk maçta yaptıklarından sonra bugünde sebep olduklarına hepimiz şahit olduk. Adanalı veya Ceyhanlı olup olmadıkları meçhul, daha önce herhangi bir basketbol maçına hatta bir bayan basketbol maçına gelmedikleri aşikar olan, tribünle hiçbir alakası bulunmayan tamamen siyasi amaçlarla orada bulunan ve durup dururken elleriyle bozkurt işareti yaparak "ya allah bismillah" diye slogan atan, kurtlar vadisinden çıkmış, uzun siyah pardesülü, belinde silah ve bıçak bulunan bu kişileri ve bunların başında bulunan katili oraya kimler hangi amaçlarla getirdi?
Bir anda içlerinde basketbol aşkı mı doğmuştu, yoksa sahada basket maçı yerine Haliçten haç çıkarma töreni vardı da bunlar protestoya mı gelmişti, anlayamadık.
Medya ve polis asıl bu konuların üzerine gidip araştırma yapmalıdır. Tribünleri güzelleştirmeye çalışan tribün gruplarının değil, spora siyaseti hatta mafyayı karıştıranların peşine düşmelidir.
İlgen Üçer
20-01-2005, 04:39
Medya ve polis asıl bu konuların üzerine gidip araştırma yapmalıdır. Tribünleri güzelleştirmeye çalışan tribün gruplarının değil, spora siyaseti hatta mafyayı karıştıranların peşine düşmelidir. *
Sanırım başka hiçbir şey demeye gerek yok... :-X :-X :-X :-X :-X
Erkan Keremoğlu
20-01-2005, 18:10
Bayanlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyespor'un başkanı Hüseyin Sözlü, FIBA Bayanlar Avrupa Kupası Güney Konferansı'nda, deplasmandaki 84-54'lük Fenerbahçe yenilgisini, tribünde yaşanan olaylara bağladı.
Sözlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana'da yaptıkları ilk maçı 72-71 kazandıklarını belirterek, ''Fenerbahçe bir ilçe takımına yenilmeyi hazmedemedi'' dedi.
Sözlü, İstanbul'daki rövanş maçında, hem sporcularının, hem de İstanbul'da yaşayan ve kendilerini desteklemeye gelen Ceyhanlıların dayak yediğini belirterek, Fenerbahçe'nin sahada yapamadığını, tribün terörüyle yapmak istediğini söyledi.
Fenerbahçe'nin tarihine yakışmayacak davranışlarla karşılaştıklarını söyleyen Sözlü, ''Adana'daki maçta Fenerbahçe'ye bu sezon ilk yenilgisini yaşattık. İstanbul'da rövanş maçının kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Maçta sporcularımız soyunma odasına seyircilerin arasından alınarak götürüldü. Ayrıca, koridorlarda sporculara ve bizlere sürekli küfür edildi'' dedi.
Sözlü, Adana'daki maçta kendisinin heyecanlanarak ''bozkurt işareti'' yaparken çekilen fotoğraflarının yer aldığı gazete kupürlerinin çoğaltılarak tribündekilerin tamamına dağıtıldığını, bu yüzden Fenerbahçe taraftarının kendilerine maç boyunca önyargılı davrandığını ifade etti.
İkinci periyodun başlarında Ceyhanlı 50-60 kadar taraftara saldıran Fenerbahçelilerin bıçaklarla kan akıttıklarını vurgulayan Sözlü, ''O sıralarda sahada polis yoktu. Yeterli güvenlik önlemi alınmamıştı. Canımızı zor kurtardık. Fenerbahçe'nin tarihine yakışmayacak davranışlarla karşılaştık'' diye konuştu.
''FEDERASYONA BİLDİRECEĞİZ''
Maçı izleyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Adanalı olan yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu'nun olaylara seyirci kalmasına çok üzüldüklerini belirten Sözlü, maçın video kasetini ve diğer belgeleri toplayarak federasyona şikayetçi olacaklarını kaydetti.
Sözlü, 6 Şubat Pazar günü kendi sahalarında Fenerbahçe ile yapacakları lig maçına büyük önem verdiklerini belirterek, ''Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye 66-63 yenilmiştik. Bu skorla rakibimizle aramızda büyük fark olmadığı kanıtlanıyor. Fenerbahçe'nin bize yaşattığı tribün terörünü Ceyhan'da yapmayacağız. Rakibimizi çiçeklerle karşılayacağız ve yenerek göndereceğiz'' dedi.
Birşey yazmayım diyorum ama dayanamıyorum.. Bu adamlar seçimle iş başına geliyor ve ülkeyi yönetiyor işte ! Bu yalancı katiller ülkeyi yönetse ne olur yönetmese ne olur?
Onur Bilgin
20-01-2005, 18:16
adam hala akıllanmamış.neye veya neyine güveniyor anlamadım.tabi böyle bir polis teşkilatı olursa herşey olabilir arkadalar.o tipler nasıl salona alınıyor anlamıyorum ya.şunları okuyunca aklıma hıncal uluş geldi ama neyse(kendisini bende sevmem ama inönüdeki olaylardan sonra insanlara maçalara gelmemeye çağırmıştı.korkum o ki olaylar buralara taşınacak gibi)
sporla hiç alkası olmayan adamları getirmişler maçlara.ozanın dediklerini harfiyen katılıyorum ve de eklemek istiyorum.o herifleri güdüz vakti yolda görsem,herif karşıdan gelse kesinlikle bu damın ne yapacağı belli olmaz,omuz falan atar,atmasa bile niye attın diye üzerine saldıracak biri olduğunu düşüneceğimden inanın yolun karşısına bile geçerim yani.
bir korkumda 2-3 hafta sonra ceyhanda lig maçımızın olması.hüseyin sözlü beyefendinin sölediğine göre bize o maçta böle davranmıyacaklarmış.nasıl davranacaklar ilk maçtaki gibi mi acaba? ama ben olacakları sizler gibi az-çok tahmin ediyorum.allah oyuncularımızı ve de o maça gidecek taraftarlarımızı korusun(tabi taraftarlar sağ-sağlim,yaralanmadan salona girebilirlerse)
Fatih Dilber
20-01-2005, 19:28
bugün mailime yolladıkları haberi geçeyim bende :-/
Başkan Sözlü, FB Yöneticilere ateş püskürdü….
Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, 19-01-2005 tarihinde
İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda Oynanan Bayanlar FİBA Cup İkinci Tur
ikinci karşılaşmasında meydana gelen ve sporla bağdaşmayan çirkin olaylardan
dolayı FB Yöneticilerine ateş püskürdü.
Başkan Sözlü, Bu gün Belediye Binasında yapılan Bayramlaşma sırasında
yaptığı açıklamada, olayların meydana gelmesinin baş aktörlerin Fenerbahçeli
yöneticiler olduğunu vurgulayarak, “ olayların başlama nedeni na mağlup
Fenerbahçe’nin, Adana’da üç yıl önce kurulmuş bir takıma yenilgiyi
hazmetmemesinden kaynaklanmaktadır” dedi.
Başkan Sözlü, üç yıllık bir geçmişi olan Ceyhan Belediyespor’un Türkiye ve
Avrupa basketbol gündemine oturmasının Fenerbahçe’ye rahatsızlık verdiğini
belirterek, “ biz Adana maçı sonrası böyle olayların olacağını bildiğimiz
için İstanbul Emniyet Müdürlüğüne dilekçeyle müracaat ettik. Fakat ne
hikmetse Salon’a girişte bir biletin 7 defa kontrol edildiği yerde, hiçbir
taraftarın aranmaması hayli düşündürücüdür. Biz daha önce de Caferağa’da maç
yaptık, fakat salon bomboştu. Dün oynanan karşılaşmada ise ne kadar futbol
holiganı varsa adeta hepsi oraya toplanmıştı. Hatta soyunma odalarının
kolidorlarında görevli olmayan FB’li holiganlar vardı” dedi.
Kendileriyle birlikte Adana’dan gelen yaklaşık 100 kişilik Ceyhanlı
taraftarın uçakla geldiği göz önüne alındığında bunların bıçak ve benzeri
kesici aletleri yanında getirmesinin mümkün olmadığını belirtti.
Başkan Sözlü, olaylardan dolayı tamamen FB’li yöneticilerin sorumlu
olduğunun altını çizerek, “ Spora terörü karıştırmak isteyen bazı kesimlerin
hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bizim siyasi Şov yaptığımızı
söyleyenler maalesef terör şov yapmıştır. Olayların çıkacağı maç başlamadan
önce şahsıma yapılan hakaretlerle belliydi. FB’li taraftarların ellerinde
bir gazetenin küpürü fotokopi ile çoğaltılıp tüm koltuklara iliştirilmiş ve
şahsım hedef gösterilmiştir. Bütün detayları ileriki günlerde düzenleyecek
olduğum bir basın toplantısıyla spor kamuoyuna duyurulacaktır.
Ülker-Fenerbahçe maçı sonrası Ülker Coach’una yapılan hakaret ve saldırılar.
Bize de fazlasıyla yapılmıştır” dedi.
Başkan Sözlü, Türkiye’de en centilmen takım olduklarını ve salonu her maçta
hınca hınç dolduran bir taraftar kitlelerinin olduğunu ve bu zamana kadar en
ufak bir olayın yaşanmadığını da sözlerine ekleyerek, “olaylı İ.Ü.S.K maçını
yöneten hakemin devre arasında salonu ölçmesi, yine bir gazeteci olduğunu
iddia eden şahsın bunu basına Salon kaosu olarak vermesindeki amaç bir bir
ortaya çıkmış ve bunların Fenerbahçe lehine çalışan ajanlar olduğu
gözükmektedir” şeklinde konuştu.
Başkan Sözlü, Fenerbahçe’ye yenilmenin kendileri için hiçbir anlam ifade
etmediğini ancak, olaylarla şike ve desise ile maç almaya çalışılmasının da
iğrenç olarak değerlendirdi.
Levin Susar
20-01-2005, 19:29
İşin kötü tarafı 6 şubatta aynı takım ile deplasmanda maçımız vardı. Şüphesiz içlerine sindiremedikleri bu 30 farklık mağlübiyetin acısını yin ebaşka yollardan çıkarmaya çalışacaklardır...
Şimdi şu "uluyan" başkanın sözlerini gördükçe insan daha da sinirleniyor.
Ordaki maçta Çukurova üniversitesindeki arkadaşlarımıza büyük görev düşüyor. Fenerbahçe'nin Türkiye'nin her yerinde taraftarı olduğunu sahipsiz kalmayacağını onlara göstermek gerekir...
Şafak Dülger
21-01-2005, 00:25
* * * * * Fenerbahçe-Ceyhan Bld Maçında çıkan olaylar gerçekten beni üzdü. Ve böyle bir karşılaşmada Fenerbahçe spor kulubüne gönül vermiş taraftarların adının karışması, kendini bilmez * parayla satın alınmış 20-30 kişinin çıkardığı olaylara karışması , gerek basına gerek haber bültenlerine bu şekil demeçler veren Bİr başkandan ne beklenirki.
* * * * *''Balık baştan kokar'' *diye bir söz vardır bilirsiniz. Bu kokuşmuş zihniyetle kendilerini siyaset meydanında *zanneden kişiler bir spor karşılaşmasına ancak böyle gölge düşürebilirdi. Ama bir şeyi unuttular; karşılarındaki rakip Avupada adını duyurmuş ve Tüm FENERBAHÇE CUMHURİYETi'nin Kraliçeleriydi.Bizlerin *maçtan 30 sayı farkla kazanmamıza gölge düşüremediler.
* * * * *Gelelim Ceyhan'da oynanacak maça.. Bence kesinlikle salona taraftar falan alınmasın ordakilerden korktuğumdan değil sırf adalet sağlansın diye.. Çünkü bu başkan bunları hakediyo gitsin belediyesiyle ilgilensin, Ne bilim halkına ucuz ekmek sağlasın,park yapsın Ama lütfen bir Spor Kulubünün başına geçmesin. ''Hüseyin Sözlü sana Avrupa EXTRA LARGE''..
* * * * * 1907UNİFEB-ÇUKUROVA sanmıyorum bu maça gitsin yarıyıl tatilinde olmaları onlar için bir dezavantaj yani.Ama sağlam bir organizasyon yapılırsa bende Mersin'den katılırım.Böylece arka arkaya 2 hafta KRALİÇELERİ'mizi izlemiş olurum:))
Servet Güldeş
21-01-2005, 13:28
allahım bu nasıl bir yetenek be farkı biliyorum ahahah:D
bundan sonra iddaa oynamaya tekrar başlıyorum bakalım aynı yeteneği nakite cevire bilecekmiyim :D
Burhan Günarslan
23-01-2005, 00:05
Bıçaklı genç yakalandı
22.01.2005
Bayan Basketbol Takımımız ile Ceyhan Belediyespor arasında Caferağa Spor Salonu`nda oynanan FIBA Women Cup Güney Konferansı play-off rövanş maçında, rakip takım taraftarları arasında yer alan ve bıçak çeken genç yakalandı.
Karşılaşmada Ceyhan Belediyespor`lu taraftarlarının çıkardığı olaylar esnasında Fenerbahçeli taraftarlara elindeki bıçağı sallarken görüntülenen 17 yaşındaki R.H, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.
Yakalanan gencin, siyasi bir partinin gençlik kolu üyesi olduğu belirlendi.
Fatih Dilber
23-01-2005, 00:46
efet sonrada serbest bırakıldı ;)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.