Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Karşıyaka Basket Maçı (Servis Saatleri)
Burçay Tiftikçi
10-01-2005, 17:26
Arkadaşlar;
Basketbol takımımız mücadeleci oyunuyla şampiyonluk hedefliyor ve rakiplerini deviriyor..Bize düşende bu takımımızı her maç sonuna kadar desteklemek.Ligin ilk devresinin son karşılaşmasında 15 Ocak Cumartesi Günü saat 15.00 da Karşıyaka ile karşılaşıyoruz.
Saat 13.00 te Kadıköy evlendirme dairesi önünden , saat 13.30 da Taksim Akm nin önünden servis kalkacaktır
Üyelerimizden tribünsel birlikteligin ve güzelligin devam etmesi için 1907UNIFEB polarlarını giymelerini rica ediyoruz.
1907UNIFEB li bütün arkadaşlarımızı Karşıyaka maçına bekliyoruz.
Saygılarımızla,
1907UNIFEB Tribün Komitesi
Levin Susar
10-01-2005, 19:49
Bitmek bilmeyen finallerimin cuma günü son bulduğunu düşünürsem, Cumartesi günkü Karşıyaka maçında beni kimse tutamaz :)
Hadi bakalım, sadece efes gs ülker maçlarında değil, tüm basketbol maçlarında destek...
Safa Arıkan
10-01-2005, 20:32
benim de finallerim cumartesi bitiyor saat 09:30 da yaklaşık saat 11:00 gibi biter heralde umarım maça yetişebilirim :P Malum okul Allahım dağında unutulmuş bölge 8) umarım katılım güzel olur çünkü karşıyakanın büyük bir taraftar kitlesi var.Sizle birlikte olmak için can atıyorum ayrıca herkese finallerinde başarılar 8)
Sinan Bıçak
10-01-2005, 22:57
A.ipekçide'yiz
Ahmet Şalgamcıoğlu
10-01-2005, 22:58
Cumartesi Abdi İpekçi'deyim kısmetse...
Levent Sarıbaş
11-01-2005, 00:35
Allah izin verirse bizde ordayız bikaç kişi..
Vehbi Şirikçi
11-01-2005, 00:39
Ben de gelmeye çalışacağım. Efes, Ülker, Gs, Bjk maçları dışında da desteğimiz sürmeli. Tüm arkadaşları maça önem göstermeye davet ediyorum.
Onur Bilgin
11-01-2005, 00:40
benimn de finallerim çarşamba bitiyor ve de cuma akşamı istanbul da olacağım.c.tesi günü de ayağımın tozuyla inşallah sizlerle abdi ipekçi de olacağım
sınav sonrası olacağı için ayrıca daha da süper oalcak.deli stres atacağız.zaten bi içmek bi de FENERBAHÇE var mı daha ötesi......
Emre Paçarız
11-01-2005, 01:42
geliyoruz...
Onur Kalender
11-01-2005, 07:38
Bir engel çıkmaması ve sizlerle beraber Fenerbahçemize destek olabilmek için dua ediyorum!..
Ahmet İnal
11-01-2005, 08:41
cuma finallerin bittiği göz önüne alınırsa ve gs ile party ye katılamamanın acısınıda düşününce orada olmamak için hiç bir engel kalmıyor
ayrıca unutmamak gerek SÖZÜMÜZ VAR ;)
Emre Akça
11-01-2005, 11:58
sadece derbilere deil her maca gidiyoruz ^^çünkü Fenerbahçeliyiz^^
zaten kaf kafın seyirciside gelirse daha zevkli olur ama nerde
İlgen Üçer
11-01-2005, 16:52
eğer servis olursa mutlaka ordayım...servis olmazsa da gelmeye çalışıcam...
servis olursa kesin ordayım. yoksa da bi şekilde gelmeye çalışacağız. umarım servis olur ;)
Ahmet Mirzaloğlu
11-01-2005, 17:54
Bizimde okul bitti sonunda... Cumartesi kimse tutamaz,kesin geliyoruz..
Levin Susar
11-01-2005, 19:40
Arkadaşlar lütfen kesin gelecek olanlar, servisi kullanmak isteyenler verilen mail adresine nerden kaç kişi bineceklerini yazsınlar ki, tribün komitemiz de ona göre servis ayarlasın...
Daha önce 40 kişi geleceğini bildirip 60-70 kişi gelince zor durumda kaldık.
Bu tür olayların olmaması için lütfen gelen herkes tribun@1907unifeb.org a servisi kullanmak istedigini ve nerden binmek istedigini, isim soyadı ile belirten kısa bir mail yazsın...
İlginize teşekkürler.
Muhammed Turan
11-01-2005, 20:40
Karşıyaka' da ikamet eden biri olarak Karşıyaka' yı gönülden destekliyorum. En büyük KafsinKaf
desem de inanmayın...
Karşıyaka' da oturuyorum ama Karşıyaka Spor Kulübünü ve taraftarını hiç sevmiyorum. Arkadaşlar mümkünse tezahüratlarla boğun onları. Hatta elinizden gelirse ellerinizle de boğabilirsiniz. Olmadı kafalarını kırın :P
Şaka bir yana umarım 20 sayı fark atarız da bende göbek atarım ;D
Muhammed Turan
11-01-2005, 20:45
Ayrıca Karşıyaka-Fenerbahçe maçına da ben sizi davet ediyorum. Bakalım gelmek isteyen olacak mı? Ben cehenneme gidicem ;D Şehit olma ihtimalim var. :P O maçı sabırsızlıkla bekliyorum
Emrah Demircioğlu
11-01-2005, 22:30
Evet kardeşler güzel bir cumartesi günü için abdi ipekçide yerimizi alalım
Fenerbahçemizi gönülden desteklemek ,takımımızın yanında olmak ve bu duyguları birlikte paylaşmak adına herkesi bekliyoruz
sevgilerr
Serhat Gül
12-01-2005, 21:15
Bizimde okul bitti sonunda... Cumartesi kimse tutamaz,kesin geliyoruz..
Hasret bitti...
40 günlük tatili iyi değerlendirmek lazım.
Pulat Yılancıoğlu
13-01-2005, 04:09
apdi ipekçideyiz....
Yalçın Ateş
13-01-2005, 12:32
ben gelemicem galiba yine çalışıcam yaa olurmu böyle şey ytaaaa :)(
Kemal Aktürk
13-01-2005, 16:32
ben gelemicem galiba yine çalışıcam yaa olurmu böyle şey ytaaaa * :)(
Kolpa yapmayalım lütfen... seni kulağından tutup illa zor mu kullanalım maça gitmen için. Ben Elazığ dayım malum final haftası. gelince görüşürüz... Ama sen gidip ikimiz adına bağıracaksın. devamsızlıktan bırakırım ona göre.
>:( >:( >:(
Ahmet İnal
13-01-2005, 21:49
apdi ipekçideyiz....
sen biliyomuydun basket maçlarını bea hele şükür ;)
Yalçın Ateş
13-01-2005, 23:12
kemal olm sensiz tadı çıkarmı beaaa izin alabilirsem senin yerinede bağırcam sözzz
Burçay Tiftikçi
13-01-2005, 23:47
Saat 13.00 te Kadıköy evlendirme dairesi önünden , saat 13.30 da Taksim Akm nin önünden servis kalkacaktır.
1907UNIFEB Tribün Komitesi
Onur Bilgin
14-01-2005, 00:29
c.tesi günü uzun bir aradan sonra sizlerle a.ipekçi de olacağım
of offfffffffffff çok özledim ya
Emre Akça
14-01-2005, 11:20
1907UNİFEB AİLECEK İPEKÇİDE
ÖLÜMÜNE FEERBAHÇE
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Faruk Aksu
14-01-2005, 15:35
Memlekette yıllık iznimi :P kullandığımdan yanınızda olamayacağım.Ama televizyondan izlerim.Nasıl olsa hep bizim tribünü gösteriyorlar.. ;D
Uğur Yedikardeş
14-01-2005, 16:10
Malesef aranızda olamıyorum. Umarım beklenen katılımı sağlar ve sadece büyük maçlarda değil her zaman takımımızın yanında olduğumuzu gösteririz. 1 haftalık ara herkese yeter sanırım ;)
Yiğit Arın
14-01-2005, 21:59
Finaller en sonunda bitti. Yarın orada olacağız.
İsmail Coşkun
14-01-2005, 22:12
Basketbol takımımıza destegimizin sadece Efes-Ülker-Gs maçlarında olmadıgını göstermemiz için Karşıyaka maçı tam bir fırsat bizim için..
Yarın görüşmek üzere arkadaşlar..
Bestami Gezer
14-01-2005, 22:22
kısmetse yarın ordyız fınaler oncesı stres atmak lazım.
Can Turgut
15-01-2005, 00:44
tsunami olmadığı sürece ordayız :)
Esra Yılmazsoy
15-01-2005, 03:16
yaklasık 12sa sonra gorusmek uzere arkadaslar..
Pulat Yılancıoğlu
15-01-2005, 03:36
sen biliyomuydun basket maçlarını bea hele şükür *;)
olm yavas yavas toparlanıyoruzz madi durumlarıı.. ikinci yarıyaa hazırrım demiştim size.. yavastan akmaya baslıyroumm.. ;) erkanda mac varr gel dedii.. hazır finanelerde bitii.. bi streess bi ozlem.. hepsinini bitirecemm.. ;)
Onur Kalender
15-01-2005, 04:22
Ben servisi kullanamayacağım ama orada, sizlerle olmaya çalışacağım!..
Reşat Özdemir
15-01-2005, 04:37
Küçük bir sitem (foruma yansıyan kısmı sitem, diğer kısmı tarzıma uygun olarak epey asabi);
Servis konusunda yaşanabilecek sorunları en aza indirmek için mail atınız diyoruz her açtığımız konu başlığında.. Kimsenin umrunda olmuyor demekki gelen mail sayısı basit aritmetikte rakam olarak kullanılabiliyor..
Sevgili arkadaşlar, Tribün Komitesindeki insanlar her maç servis konusunda "Acaba doldurabilirmiyiz, o kadar parayı nasıl toplarız dolduramazsak" ve "ya fazla adam olursa, şöför almazsa adamları naparız" gibi ikilemleri sabaha karşı 3'te tartışmak zorunda değil. Bu zorlukları yaşamamak adına çözüm çok basittir kanımızca.. Kaldırmayız servis filan, komitede bulunan arkadaşlarımız midesine kramplar girmeden gider maçına.. Geri de döner pek güzel..
Ama biz diğer karışık yolu seçiyoruz.. Servis konusunda gelen 3-5 mail üzerine müneccimsel tartışmalar yaparak karar veriyoruz servis konusunda.. Ve ne gurur vericidir ki bu kararlarımız hep "Bu servis kalkacak" şeklinde oluyor.
Bunu da forumlarda "Teşekkürler Tribün Komitesi" lakırdılarını okuyup, gururlanmak için değil görev olarak bellediğimiz için yapıyoruz sizlerin de bize yardımcı olmanızı bekleyerek ve bu konudaki umudumuz her organizasyonda daha da azalarak..
Elini iki kere oynatıp, iki kelam e-posta göndermeyen kişilere binbir stres altında servis ayarlamacılık oynuyoruz.. Halimizden de inanın hiç memnun değiliz..
Saygılar,
Tribün Komitesi kurumsal çizgisinden dışarıya taşan, asabiyet sınırlarında gezen, midesi yanan, içecek soda bulamayan hasta, biçare kardeşiniz Reşat
Uğur Yedikardeş
15-01-2005, 08:59
Reşatın dediklerine bir başka tribün komitesi üyesi olarak sonuna kadar katılıyorum. Anlattıkları satırı satırına hiç abartısız gerçekleşiyor. Sizlerden tek beklediğimiz bir şekilde ben servisle geliyorum demeniz. Daha sonra ne zor durumda kaldığımızı tahmin edemezsiniz. Koltuklara 3 erli oturalım arkadaşlar, ceza yemiyelim şöförü zor durumda bırakmayalım tarzında serzenişleri yaşamamak için lütfen bundan sonraki organizasyonlarda biraz daha duyarlı olalım.
Görüşmek üzere...
Yalçın Ateş
15-01-2005, 13:32
haydi şimdi bvütün herkes abdi ipekçiyee bu havada yalnız ca bu yapılırrrrr güzelbir atmosfer yaratmaya varmısınız?
Yalçın Ateş
15-01-2005, 19:02
maç çok güzel di 78-72 yendikkk yalnız anlamadığım bir şey var neden küfür ediyoruzzz ... her olaydan sonra ana avrat küfür ediliyorrr eğer bu şekilde olacaksa kimse maça gelmez her geçen gün katılım azalır unutmayalım ki maça bir tek biz gitmiyoruz bayan taraftarlar da geliyor hatta aileleriyle gelenler var ....
küfür ne bize yakışır nede diğerlerineeeeee
Seçkin Özmen
15-01-2005, 19:12
ben izleyemedim ya atmosfer nasıldı, seyirci var mıydı? kskli var mıydı?
Yiğit Arın
15-01-2005, 19:38
Resmi sitemizden...
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/basketboltaraftarksk300.jpg
Onur Bilgin
15-01-2005, 19:43
doğal olarak kazandık vede maçın yıldızı mrsic oldu
varya şu izmirlilerin alayına sinir oluyorum(izmirli arkadaşlar üzerine alınmasın.onlar zaten FENERBAHÇELİ.onlar doğru yolda) hayır tamam sana takım tutma diyen yok.tutacaksan tut ama haddinide bil.adamları birbirlerinden başka kimse takımıyor ama onlar hala bunun farkında değiller.bunu anlamazlarsa bizde böyle öğretiriz
Safa Arıkan
15-01-2005, 20:52
Her zamanki gibi hakkımızla kazandığımız bir galibiyet 8)
Tribünden güzel bir kesit:D
Derinden bir ses geliyor
ÇILDIR... diye
Ve sonra güzle bir karmaşa ve bir anda, feryatlar duyuluyor;
kolum, bacağım, ya bilader ayağını kafamın üzerinden bi çeksene be...
ve çıldırma sürecinden sonra bi başka tezaurat daha 8)
İsmail Coşkun
15-01-2005, 20:53
Güzel bi gün geçirdik yine beraber..Ligde 6.sırada yer alan Karşıyaka karşısındaki galibiyetimiz hoş oldu..Takımımız artık bizi iyice alıştırdı bu galibiyetlere..bizde play-off'ları iple çekiyoruz..
Gelen herkese teşekkürler..Artık rakibimiz kim olursa olsun basketbol maçlarında belli bi sayıya ulaşabiliyoruz kanaatine vardım bu maçta..inşallah bu katılımımızı ve destegimizi artarak sürdürebiliriz..
Yukarıda Reşat'ın yazdığı yazıya dikkatiniz çekmek isterim ayrıca..Sizlerden ricamız her maç öncesi bir şekilde bizlere maça geliceginizi haber vermeniz..Bu şekilleri söyliyim tekrar :
1 ) Okulunuzdaki -varsa- 'Tribün sorumlusu'na haber verebilirsiniz..
2 ) Tribün sorumlunuz yoksa 'Okul sorumlusu'na haber verebilirsiniz..
3 ) Ya da kendiniz tribun@1907unifeb.org ' a mail atabilirsiniz..
Bu işlemlerden birini yapmak sizler için zor olmasa gerek.Sonra bizler Ülker maçında oldugu gibi 45 kişilik otobüse 70 kişi biniyoruz..Binbir zorlukla o servisçiyi ikna edebiliyoruz..Ya da diger bi ihtimal İtü maçında oldugu gibi katılım düşük oluncada bu kez başka türlü zorluklar yaşıyoruz..
İşte bu zorlukları sizler bizlere ne kadar yardımcı olursanız o kadar kolay aşabiliriz..Reşat'ın dedigi gibi geceleri o kadar hesap kitap yapmak ve adeta falcılık oynamak zorunda kadıgımız için , sizlerden ricamız Basketbol maçları öncesinde bizlere servisi kullanıp kullanmayacagınıza , eger kullanacaksanız nerden servise katılacagınıza dair bizlere haber vermeniz..
Bu sene basketbol maçlarında çok ii bir ivme kazandık..arka arkaya kaç maçtır servis kaldırarak takımımıza ,fazlasıyla hakettikleri destegi , saglamaya çalışıyoruz..Bunu bu senenin sonuna kadar devam ettirecegiz..
Unutmayın.. Aydın Hocamıza Söz Verdik..
Sevgiler..
Pulat Yılancıoğlu
15-01-2005, 21:06
cok guzel bi mactıı... hele sefa nın dedigi gibii "çıldırr" anlarıı... :D
Sercan Matur
15-01-2005, 22:28
Soğuk bir gün, sıcak salon...
Müthiş bir Fenerbahçe...
Alınan Galibiyet...
Hedefe emin adımlarla ilerleyiş...
Bu zevki herkes yaşamalı...
Ayrıca yukaridaki mesajlarda komite arkadaslarımın detaylıca bahsettiği konuya dikkat çekmek istiyorum bende:
Son 6 Erkek Basketbol maçlarına 1907UNIFEB olarak servislerimiz ile gittik. Gün oldu küçük otobüsle, gün oldu büyük otobüsle maçlara gittik. Ancak ayarlamalar yaparken kriterimiz maalesef "tahmin" oldu. Her organizasyon haberimizde katılım gösterecek arkadaslardan "katılım göstereceklerine dair" bilgi istedik. (Bunun nasıl ve ne şekilde yapılacağını yukarıda İsmail arkadasım detaylı şekilde anlatıyor)
Ancak elimize ulaşan gerek mailler gerekse söylenen sayılar ile bir türlü maç günü olan net sayıyı dengeleyemedik. Gün geldi aracın yarısı boş gitti, gün geldi küçük bir otobüse 60 kişi binmek zorunda kaldık. Bunun sıkıntısını (şöföründen, otobüsdeki arkadaslarımıza kadar) herkes yaşadı.
Bu sıkıntıları böylesine büyük şekilde yaşamamamız için katılım göstereceğiniz organizasyonlarda, gerekli arkadaşlarımıza haber vermeyi ihmal etmeyelim.
Saygılarımla,
Vehbi Şirikçi
15-01-2005, 23:30
Güzel bir galibiyet daha. Seyirci desteği daha da fazla olmalı.
Ayrıca maçı biraz daha fazla izleyerek hakemler üzerine daha fazla baskı oluşturmalıyız. Maçın tekrarını izledim ve hakemlere bizden çok rakip takımın avuç taraftarı ve kenar yönetimi baskı kurmuş. Hakları yenilmiş havası yaratmaya çalışıyorlar. Bunlara müsade etmemek lazım.
Bugün yine A.İpekçiye gelen tüm arkadaşlara teşekkürler. Salı akşamı yine İpekçi'de C.Sofya maçı var. Hafta içi maçlarına ilgi çok az oluyor. Bu maçta salonun boş kalmaması için Salı akşamı imkanı olan tüm arkadaşlara maça gitmeyi öneriyorum. Avrupa Liginde grubunda lider olan takımımızı destekleyelim.
Sevgiler...
Erkan Keremoğlu
15-01-2005, 23:41
Güzel bir galibiyet daha. Seyirci desteği daha da fazla olmalı.
Ayrıca maçı biraz daha fazla izleyerek hakemler üzerine daha fazla baskı oluşturmalıyız. Maçın tekrarını izledim ve hakemlere bizden çok rakip takımın avuç taraftarı ve kenar yönetimi baskı kurmuş. Hakları yenilmiş havası yaratmaya çalışıyorlar. Bunlara müsade etmemek lazım.
Bunun için küfür lazım, başka yolu yok.. Küfürü susturarak baskı maskı sağlayamayız.. Adamlar sadece o dilden anlıyor ! Islık, gürültü, tepinme falan bi işe yaramaz görüyoruz haftalardır.. İnce ve nükteli tezahurat yerine gitmiyor, anlamazlar o kadar kapasiteleri yok, sağlam küfür gircen anca öyle..
ksk'lılara da öyle ayrıca bu arada..
8)
Vehbi Şirikçi
15-01-2005, 23:43
Bunun için küfür lazım, başka yolu yok.. Küfürü susturarak baskı maskı sağlayamayız.. Adamlar sadece o dilden anlıyor ! Islık, gürültü, tepinme falan bi işe yaramaz görüyoruz haftalardır.. İnce ve nükteli tezahurat yerine gitmiyor, anlamazlar o kadar kapasiteleri yok, sağlam küfür gircen anca öyle..
ksk'lılara da öyle ayrıca bu arada..
8)
Küfürle olmaz. Hakemin aleyhte kararı sonrası ıslık ve uğultu ile hatalı verdiği fikrini uyandırmak yeterli. Hakemin o kararı verdiği anda sahadaki oyuncular ve kenar dahi baskı oluşturmaya çalışıyor. Basketbolda bu çok önemli. O baskı anında arkalarında taraftarın da olmasını istiyorlar. Bizzat biliyorum.
Sinan Bıçak
16-01-2005, 00:53
Çok güzel bir maçtı
hakem noluyor oran buran oynuyor
Sinan Bıçak
16-01-2005, 02:03
Büyük koleje verdik gazı yenmişler efesi
Burçay Tiftikçi
16-01-2005, 11:03
http://www.pasfotomac.com.tr/2005/01/16/im/5ED5EA166A438844896C5DC4a.jpg
Fotomaçtan...
Aslı Çelik
16-01-2005, 15:40
çok gzl bi gündü,çok eğlendik daha da önemlisi yendik:)
her macta yaptıımız gibi esra'yla bi kez daha taptık mrsic'e :P
kızlar daha cok olsaydık keşke nese inş. bidahakilere ;)
Onur Bilgin
16-01-2005, 16:36
gelen herkesin yüreğine sağlık...güzel bir maçtı...
şükrü saraçoğlundaki gibi GFB ile aramızda uzun mesafe olmaması ve tezahüratları kolayca duyabildiğimiz için basket maçlarında çok daha iyi destek oluyoruz takımımıza...
küfür maalesef zaman zaman oluyor, bunu mutlaka engellemeliyiz, asla kendimizi kaybetmemeliyiz...ama örneğin dünkü "fincanı taştan oyarlar"ı da bir küfür olarak algılamamalıyız....o kadarıda normal bir sataşma bence...
bi de o mavi gömlekli var ya..o deli etti ya... :)
aynen ceyhun dellendirdi beni ya.maçın tekrarrında öğrendim ki ksk li yöneticilermiş.bizim yöneticiler yoktu ya möeydanı boş buldular
Murat Ünlü
16-01-2005, 17:03
agzınıza saglık .atv genelde unifebi gösterdi.tezahuratlar güzeldi.
Yalçın Ateş
16-01-2005, 22:50
küfürsüz tribün çok daha güzelll yalnız bu maçta sercan ın yeni fikirlerinden mahrum kaldıkk koltuk dan sonra bir şeyler daha bulmalısın :) salı günü herkesi bekliyoruzzzzzzzzz
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.