PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da 1907UNIFEB Konseyi

Cenker Köse
29-09-2004, 23:41
Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte Ankara'da da çalışmalarımıza hızla başlamak istiyoruz. 8 üniversitenin bulunduğu Başkent'te düzenlenecek olan bu toplantıyla, Ankara'daki etkinliğimizi arttırmayı amaçlıyoruz. Bunun için de toplantının yüksek verimle gerçekleşmesi; mümkün olduğunca çok katılım olması gerekiyor.

Arkadaşlar, hepinizin Ankara'da okuyan ve kalbi Fenerbahçe için atan tanıdıklarınız ve arkadaşlarınız vardır. Bu toplantıyı mutlaka onlara haber verin ve katılmalarını sağlayın.

(Toplantının ve haberin ayrıntıları internet sitemizde mevcut.)

Vehbi Şirikçi
29-09-2004, 23:45
Ankara'da düzenlenecek olan bu toplantının 1907UNIFEB için çok önemli bir adım olacağını düşünüyorum. Tüm üyelere düşen görev Ankara'da okuyan tanıdıklarını bu toplantı hakkında bilgilendirmek. Toplantının en verimli şekilde geçmesi dileğiyle.

İsmail Coşkun
30-09-2004, 00:33
Birligimiz için oldukça önemli olan başkentimizdeki yeniden ve daha saglam bi şekilde örgütlenmemiz için bu konseyde atılacak temellerin ne kadar güçlü olması gerektigi aşikar..
Bu toplantı için hepimiz birligimize fayda saglayabilecegini düşündügümüz,Fenerbahce'miz için aynı heyecanı ve duyguları paylaştıgımız ark.larımızı konu hakkında bilgilendirelim..

Levin Susar
30-09-2004, 00:35
Ülkemizin başkenti ve de 2. büyük şehri Ankara'da universite olarak hepimiz biliyoruz ki inanılmaz bir potansiyel var...

Bu potansiyel i harekete geçirebilmek için, mutlaka ankarad aokuyan etrafınızda tanıdığınız ne kadar universiteli Fenerbahçeli arkadaşınız varsa bu toplantı hakkında bilgilendirin...

Çok faydalı geçeceğine inanıyorum.

Muhammed Turan
30-09-2004, 00:36
Böyle bir organizasyonun Ege Bölgesi içinde yapılması da çok verimli olur diye düşünüyorum.

Levent Sarıbaş
30-09-2004, 00:41
1907UNIFEB için anadoludaki en önemli şehir olan Ankara'nın önceki yıllardaki eksikliği tüm 1907UNIFEB ailesi için bir kayıp olarak görmemek mümkün değil.Bu açıdan 1907UNIFEB'in yeniden yapılandırdığı örgütlenme politikasının uygulama aşamasında böyle bir toplantı kaçınılmazdı.Tüm Ankara'daki üniversiteli arkadaşlarımızın katılım göstermesi gerekli olur kanaatindeyim.Umarım hayırlı olur.Şimdiden çaba göstercek kardeşlerime de kolay gelsin dileklerimle..

Can Gebetaş
30-09-2004, 22:26
Bu konseyin Anadolu ayağındaki kısmı gibi düşünülebilir..Gayet verimli geçeceği konusunda hiç şüphem yok.Maksimum katılımı sağlayarak yeni üyelik profilleri,ideal sistem ve 1907unifeb değerli bu kez de başkentteki arkadaşlarımız için tartışılacak...

Şafak Dülger
02-10-2004, 11:48
EVET YAPILCAK BU KONSEYİN ANKARA İÇİN ÇOK YARARLI OLACAĞINI AZÇOK TAHMİN EDEBİLİYORUM..

BAZI İLLERDEKİ AZINLIĞA RAĞMEN, BIKMADAN USANMADAN NERDEN VE NASIL BAŞLIYACAĞIMIZ ÇOK ÖNEMLİ..

ZATEN Bİ YERDE SAĞLAM Bİ ŞEKİLDE TEMELLER ATILIRSA ORANIN KOLAY KOLAY YIKILACAĞINI ZANNETMİYORUM ..

FENERBAHÇENİN AYDINLIK GELECEĞİ olan 1907unifeb için HEP BİR artıdır..

ANKARADAKİ üniversteler İÇİN bu bilinçli yayılım UMARIM DİĞER şehirlerede yayılır..

ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR.

Serhat Gül
02-10-2004, 23:17
Konsey toplantısını foruma giremeyen arkadaşlarımıza toplantıda anlatıp katılımın maksimum düzeyde olmasını sağlayacağız.

Ankara'daki yeniden canlanış hem Ankara'daki birlikler için hemde diğer uç bölgelerdeki üniversiteler için bir kazançtır.

Berkay Erdim
03-10-2004, 12:08
Ankara'da yapılacak konsey 1907UNIFEB örgütlenmesindeki yeniden doğuşun en net habericisidir. Ankara'daki tüm 1907UNIFEB üye adayına ulaşmamız lazım konsey sonunda. Tabi amaç salt nicelik değil, nitelikli bir nicelik.

Başta sevgili Tuğba olmak üzere hepinize kolay gelsin. Fenerbahçe'nin Aydınlık Geleceği'ni Ankara'da yeşerteceğinizden eminim. 1907 Derneği'ne de örgütlenme çalışmalarımızdaki desteğini sürdürdüğü için teşekkürlerimizi sunuyorum.

Bahriye Tekin
08-10-2004, 12:42
ben bugün gidiyorum ank a ama çok işim var yarın için yine de bi fırsatını bulup en azından uğrayıp dostları görmek istiyorum
ilki çok güzeldi ve orda olduğum için çok mutluyum
hepinize kolay gelsin
umarım herşey gönlümüzden geçtiği gibi sonuç bulur,ya da aslında başlar demek lazım ;)

Uğur Şimşek
08-10-2004, 20:30
bir ankaralı olarak oradaki organizasyona katılamamak beni üzüyor umarım basarılı bir sekilde üstesinden gelirsiniz ;)

Uğur Yedikardeş
09-10-2004, 23:26
Yanlış hatırlamıyorsam toplantı bugun olacaktı. Nasıl gecti?

Cenker Köse
10-10-2004, 01:59
Arkadaşlar İstanbul'dan giden arkadaşlarımızdan aldığım bilgiye göre toplantı büyük katılımla gerçekleştirildi; Mülkiyeliler Lokali tamamen doldu. Toplantıya yoğun ilgi gösteren Ankaralı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum. Fotoğraflar ve detaylar sitemizde mevcut...

Berkay Erdim
10-10-2004, 02:16
Ankara'da düzenlenen toplantı son derece iyi geçmiş. Bugün Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla konuşma fırsatı buldum. Ankara'dan belli başlı üniversitelerdeki Fenerbahçeli öğrencilerin ve Ankara dışındaki 1907UNIFEB'lilerin toplantıya katıldığını öğrendim. Şu anda arkadaşlarımız Ankara'dan dönüş yolundalar. Sanıyorum yarını dinlenerek geçirip pazartesi günü bizi detaylı şekilde bilgilendirirler forum üzerinden... Eğer Ankara'da kalan arkadaşların fırsatı olursa onlardan da bekliyoruz toplantıyla ilgili değerlendirmelerini ve yorumlarını.

Öncelikle konseyin Ankara ayağının gerçekleşmesinde bizlere yardımcı olan 1907 Fenerbahçe Derneği'ne teşekkür ederiz. İstanbul'dan ve diğer illerden Ankara'ya toplantı için giden Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma ve danışmanlarımdan İsmail Coşkun'a da çok teşekkür ediyorum zaman ve emeklerini harcadıkları için. Tabi ki bu toplantının gerçekleşmesindeki en çok pay sahibi olan ve en büyük gayreti gösteren Ankaralı Yönetim Kurulu üyemiz Tuğba Yıldız'a hepimizin teşekkür etmesi lazım. Sevgili Tuğba önderliğinde Ankara'daki örgütlenmemize yeniden başladık. Bugün yapılan toplantıda atılan adımlarla Ankara'da 1907UNIFEB çok daha güçlü ve katılımcı olacak.

Levin Susar
10-10-2004, 02:22
Arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre çok faydalı ve yüksek katılımlı bir toplantı olmuş...
Lokalin tamamen dolmaıs da sevindirici :)

Buradan bu toplantı için en yoğun şekilde emek çaba ve zamanını harcayan Tuğba'ya da özel bir teşekkür etmek gerektiği kanaatindeyim...

Şafak Dülger
10-10-2004, 02:35
*evet bende günlerdir bu toplantıya gerçekleşecek olan katılımı merak etmiştim ve ankaradaki potansiyeli az çok tahmin ettiğimden sonuç beni yanıltmadı..

*uamarım aramıza yeni katılan arkadaşlarımın bizim hakkımızda güzel bilgiler edindirdiği ideal bi toplantı gerçekleşmiştir..

önümüzdeki süreç bize bunu en güzel şekilde kanıtlaycak..

*sonuçta ankara süper lig de mücadele eden 3 tane takımın şehri vee DİYORUZ Kİ..
*

* * * * FENERBAHÇE NERDE BİZ ORADAYIZ..
* * *

*

Ata Bahadır
10-10-2004, 11:59
Hayirli olsun Ankara adina, ikinci memlektim sayilan Ankaranin UNIFEB icerisinde tum gucuyle yer almasi icin guzel bir adim atildi. Emegi gecen herkesi kutlarim.

Sercan Matur
10-10-2004, 14:01
Konsey'den gelen ilk bilgiler, toplantının cok iyi gectiği yönündeydi. Katılımın yogun olması da ayrı bir sevinç verici.

Ankara'nında yeniden Fenerbahçe'nin Aydınlık Geleceği içinde yer alması çok güzel olacak ...

Bu toplantı için emek sarfeden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Melih Yılmaz
10-10-2004, 15:05
forumdan ve anasayfadan okuduğum kadarıyla konsey çok ii düzeydeymiş inşallan heçen senelerdeki ankarasızlık olayından bu ve bundan sonraki senelerde kurtuluruz...

Hakan Bıyıklı
10-10-2004, 17:14
1907UNIFEB'in gücü tekrar görüldü...

Bu kısa cümle bence herşeyi anlatmak için yeterli... Geçen üç senede nasıl bir marka olmuşuz, farkımızı nasıl hissettirmişiz bu toplantı bana yeniden gösterdi.

Bu toplantının organizasyonunda yönetim kurulu üyesi arkadaşım Tuğba Yıldız'ın büyük emekleri oldu... Kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Ayrıca İstanbul'dan gelerek bu toplantıda 1907UNIFEB üyesi adaylarına da bu oluşumu en iyi şekilde aktardıkları için diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşükkür ederim.

Toplantının başlangıcında sinevizyon aletinin azizliğine uğradık ama bu bizim için sıkıntı olmadı :) Bu toplantıda üç yıl öncesine döndüm sanki.. Heyecanlı, birşeyler yapmak isteyen yeni arkadaşlar karşımdaydı.. Üç yıl öncesinden bir farkımız vardı o da, 1907UNIFEB'i bilerek, farkını hissederek gelen bir topluluk ile beraberdik. Tüm arkadaşlarım üniversitelerdeki arkadaşlarımıza amaçları, hedefleri, ilkelerimizi çok iyi anlattığına inanıyorum.

Bu toplantıda ayrıca Ankara Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten katılımları çok güzeldi. Tabi onlarla beraber diğer üniversitelerdeki arkadaşlarıma da teşekkür ederim.

1907UNIFEB'in kuruluşundan bugüne kadar geçirdiği dönemleri, bu dönemlerdeki zaman zaman yaşadığımız sıkıntılar ve bunları nasıl aştığımız, gelecek adına nasıl hareket edeceğimizi, 1907UNIFEB'in geçmişteki organizasyonları, projeleri ve gelecekteki organizasyon planları ve projeleri çok iyi şekilde aktarıldı.

Bizlerin "ideal sistem" olarak değerlendirdiğimiz yeni 1907UNIFEB sisteminin, yeni üye adayı arkadaşlarımız tarafından da çok beğenildiğini gözlemledim. Herkesin gözündeki ışıltı görülmeye değerdi. Ayrıca 1907UNIFEB'in bir "tribün grubu değil, değerleri olan geniş tabanlı bir organizasyon olduğu bilincini" taşıyarak gelen arkadaşlarla tanışmak çok güzeldi.

Toplantının kısa özeti ise şöyle yapılabilir: Artık Fenerbahçe camiası içinde bir marka olan 1907UNIFEB, üniversite gençliği tarafından takip ediliyor, yaptıkları ölçülüp değerlendiriliyor ve bir ayrıcalık olduğu fark ediliyor. ;)

Ankara'da yeniden bir yapılanmaya giriyoruz ve bu topluluk ile güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum ;)

Vehbi Şirikçi
10-10-2004, 17:27
Toplantının planlandığı şekilde geçmesi beni çok sevindirdi. Başkentte yeniden örgütlenmenin temellerini atmamız geleceğimiz için çok önemli bir adım olacak. Aramıza yeni katılan ve katılacak olan arkadaşları maçlarda, çeşitli organizasyonlarda, toplantılarda ve forumda görmek için can atıyoruz.

Bertan Aycan
10-10-2004, 21:07
Ankara'daki değerli arkadaşlarımızında bu enerjiyi büyük bir güce dönüştürmek adına heyecan içinde olduklarını tahmin ediyorum. Elbette 1907 UNIFEB ' in tribünde , web sitesinde ; sesini duyurabildiği ve var olduğu bütün platformlarda ; yeni yüzlere ihtiyacı olduğunuda göz ardı etmemeliyiz.Bu büyük adımın sonuçlarını en kısa zamanda alacağız buna yürekten inanıyorum.Emeği geçen değerli arkadaşlara ve 1907 Fenerbahçe Derneğine teşekkürler.

Erkut Alperen
11-10-2004, 13:18
Ankara'daki üniversitelere ulaşmak için çok önemli bir adım atıldı. Toplantı hem katılım hem de verim açısından üst düzeydeydi. Aslında Ankara'daki arkadaşlarımız da böyle bir toplantı bekliyorlarmış. Hepsi bişeyler yapmak, Fenerbahçe'ye birşeyler katmak isteği içinde olan arkadaşlarımızdı.

Bu önemli yoplantıyı yapmamıza yardımcı olan 1907 Fenerbahçe Derneği'ne, Ankara'da son derece yoğun çabalar harcayıp bu toplantının yapılmasını sağlayan Tuğba Yıldız'a, toplantıya katılan bütün yönetim kurulu üyelerimize ve İsmail Coşkun'a, diğer illerden ve özellikle Kars'tan gelen arkadaşlarımıza ve toplantıda bizi yalnız bırakmayan Ankara'daki çeşitli üniversitelerdeki bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...

Gökhan Taşkan
11-10-2004, 20:27
Okuduğumuz ve anlatılanlar ışığında harika bir buluşma gerçekleşmiş başkentte..Bu konsey için emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.. Birlikte hep daha iyiye...

Okan Uzunkaya
12-10-2004, 14:57
Birkaç ufak aksaklık dışında kusursuz ve çok yararlı geçen bu toplantının organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkürle başlayalım.

Öncelikle, Ankara'da son bir aydır bu toplantı için, uğraşan, üniversitelere ve gerekli yerlere afişleri asarak yüksek katılımı sağlayan, toplantı yerinin ayarlanmasında büyük emeği geçen yönetim kurulu üyemiz Tuğba Yıldız başta olmak üzere, Can Gebetaş, Ertu Aydın ve Hakan Bıyıklı'ya; bize olan desteğini bu toplantıda da gösteren 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticilerine ve de Ankara'dan ve çeşitli illerden sırf bu toplantı için gelen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...

Toplantıya gelecek olusak; Ankaradaki 1907UNIFEB oluşumunu yeniden yapılandırmak ve canlandırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda amacımıza büyük ölçüde ulaştığımızı düşünüyorum. Oldukça yüksek katılımlı geçen toplantı da, hedeflerimiz ve değerlerimizi anlatan bir sunum yaptık. Daha sonrasında ise, katılımıcıları üniversitelerine göre ayırarak, birbirleri ile tanışma ve kendi üniversitelerinde neler yapabileceklerini konuşma fırsatı yarattık. Gerçekten böyle bir toplantıya ihtiyaç varmış. Herkesin gözünde Fenerbahçe için birşeyler yapabilme isteği vardı.

Umuyorumki Ankara'da ektiğimiz bu tohumların meyvelerini yakın zaman içinde alacağız. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederim...

Okan Uzunkaya

Bahriye Tekin
12-10-2004, 17:19
ben geldim ama erken bitmiş ve yetişemedim.Beni çok yaralayan bir şeydi Ankara da 1907UNIFEB oluşumunun olmayışı,sanırım artık üzülmeme gerek kalmadı.Emeği geçen herkese taşekkürler.Ve sanırım artık ÇOK OLUYORUZ ;)

Şafak Dülger
28-10-2004, 16:21
merhaba yurdumun başkenti olan ankara'nın *
1907unifeb'e gönül veren aydınlık insanları,

* * geçenlerde düzenlemiş olduğunuz 1907unifeb ankara konseyine bende katılmayı çok istedim ama müsait olamadığımdan gelemedim ama en yakın zamanda ziyaretinize gelecem.buradan takip etmiştim, ve konseyin olumlu sonuçlar vereceğinden emindim umarım bu yolda daha sağlam adımlarla ilerlersiniz.

* *biliyosunuzki liğin 12.haftası fenerbahçemizin ankara bş.belediye ile maçı var. ama onun öncesinde 1-2 kasım tarihleri arasında FENER TV SÜPER LİG KULÜPLERİ ADLI PROGRAM İÇİN ÇEKİP YAPACAK.. GELEN EKİPE *GÖRÜNTÜ FALAN SAĞLAMAMIZ GEREKLİ AMA ASIL ÖNEMLİ OLAN 1907UNİFEB_ANKARA'NIN * *O PROGRAM İÇİNDE YER ALMASI kısada olsa çok sesler getireceğine inanıyorum.. *
* *
* * 1907unifeb_Gaziantep olarak,anteple oynadığımız maç öncesi gelen ekiple 2 gün geçiridik *o program içinde bizde yeraldık bilmiyorum aranızda izleyen oldumu burda vatani görevini yapan BERKAY başkanda iznliydi ama çok eğlendik hem tuttuğum takımın kanalını üniverstemde ağırladım hemde antepin güzel yemeklerini, tatlılarını ,yerlerini tanıma fırsatları oldular neyse sizlere düşen görev 1907unifeb'_ ankarayı orda çok iyi tanıtmak olacak ve sanırım szilerden bir istekleri olacak ANITKABİR'İ ZİYARET konusunda artı izin falan almanız gerekcek sanırım.. bu konuda kimsenin numarası olmadığından ben okan' a gerekli bilgiyi verdim o size dönecektir ..

çalışmanızda başarılar yüreğinizdeki fener sevgisi eksilmesin ;)

Ali Yılmaz
13-01-2005, 00:45
1907UNIFEB ANKARA olarak FENERBAHÇEmizden hiç bir zaman desteğimizi esirgemeyeceğiz *FUTBOL,BASKETBOL,VOLEYBOL ve diğerleri...
HEP DESTEK TAM DESTEK