Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Organizasyonu
Reşat Özdemir
28-12-2004, 01:19
Değerli arkadaşlar;
Bu sene ortaya koyduğu mücadeleci ve başarılı basketbol ile büyük bir desteği hakeden Fenerbahçemiz, ligin 11. haftasında ezeli ve ebedi rakibi Galatasaray ile karşılaşıyor. Maç 02 Ocak 2005 tarihinde, Saat 15:00'de Abdi İpekçi Arena'da oynanacak.
Pazar günü oynanacak maç için 1907UNIFEB olarak servis kaldırıyoruz. Servisimiz 12:00'da Kadıköy Evlendirme Dairesi önünden, 12:20'de Taksim AKM önünden hareket edecektir.
Üniversite sorumlularının veya üniversitelerin tribün sorumluların 31 Aralık Cuma günü saat 17:00'a kadar okullarından kaç kişinin, hangi duraklardan servisi kullanacağı bilgilerini içeren eposta'yı tribun@1907unifeb.org adresine göndermelerini rica ederiz.
Maça gelecek tüm üyelerimizden geçen haftaki Ülker maçında sağladığımız tribünsel güzelliğin ve birlikteliğin bu maçta da artarak devam etmesi için 1907UNIFEB Polarlarını giymelerini rica ediyoruz..
Ayrıca bu maçta yaşanabilecek bilet sıkıntılarının önüne geçmek adına üyelerimizin Biletix'den biletlerini temin etmelerini öneririz.
Basketbol maçlarında tribünlerde yaşadığımız çoşkuyu en üst seviyeye taşımak adına tüm 1907UNIFEBli arkadaşlarımızın bu organizasyona katılımını bekliyoruz.
Organizasyona ait öneri, eleştiri ve görüşlerinizi bu konu başlığı altında iletebilirsiniz.
Saygılarımızla,
1907UNIFEB Tribün Komitesi
tribun@1907unifeb.org
Erkan Keremoğlu
28-12-2004, 01:34
Akış...
Kaçmıyor ! Fenerbahçe kovalıyor gs kaçamıyor.. 10 bin kişi gidelim de görsünler..
8)
Vehbi Şirikçi
28-12-2004, 01:37
Fenerbahçe - Galatasaray maçı zaten, fazla bir yorum yapmaya gerek yok. Basketbola verdiğimiz desteğin her geçen gün artması adına önemli bir adım daha.
- Polarınızı giyin veya yanınıza alın.
- Çevrenizdeki insanları bu organizasyondan haberdar edin.
- Maça geç gelmeyin, son yarım saat uzun kuyruklar olabiliyor.
- Maça konsantre olun. Sadece eğlenmeye değil, takımı desteklemeye motive olmuş bir şekilde gelin.
- Mümkünse bazılarımızın cebinde kritik anlarda (tüm maç boyunca değil) gürültü çıkarmak için düdük tarzı bir alet bulunsun.
Görüşmek üzere..
Reşat Özdemir
28-12-2004, 01:42
Vehbi'nin erken gelmek konusundaki uyarısı son derece yerinde.. Ülker maçında maça geç giren arkadaşlarımız olmuştu. Servisi kullanmayacak üyeelrimiz de erken saatlerde İpekçi'de olursa girişte bir problem yaşamayız.
Safa Arıkan
28-12-2004, 01:50
Mesela ben ülker maçına geç girmiştim bu sefer heralde 1 saat erken falan gelirim. 8)
Onur Kalender
28-12-2004, 03:00
Ayın 3'ünde Caferağa'da Kraliçelerimizin maçı var Galatasaray ile. Hala na mağlup lideriz ligde. Bu maça da iyi katılım olmalı...
Şampiyon Fener
En büyük Fener
Alkışlayın bayanlar beyler
Bir değil size
Binlerce kere
Helal olsun kraliçeler
Uğur Yedikardeş
28-12-2004, 03:14
Ardarda 2 gs macı!
Gerçektende çok güzel organizasyonlar olacağına eminim. Sizlerle omuz omuza olduktan sonra, Fenerbahçemizi destekledikten sonra zaten aksi söz konusu bile olamaz.
Bu maç için katılımı bilmemiz çok önemli, çünkü servis ona göre ayarlanıcak. Gelecek olan arkadaslar Resatın dedigi gibi mutlaka gerekli bilgilendirmeyi yapmalılar...
Yeni yıla gsyi ezerek giriyoruz :D
Kerem Gürsel
28-12-2004, 03:58
ulker macina olan yogun ilgiyle salonda olusan o eski zamanlari hatirlatan guzel atmosfere doyamayip maca gelceklerin disinda,bir de galatasaray derbisi diye ilgi gostercek olan yogun bir taraftar kitlesi olcak gibi. oyle ki ulker macinda kuyruk uzadikca is yapan karaborsacilarda yuklendikce,zaten kisitlanan fenerbahce tribunune haftasonuna bilet kalmazsa,yada az sayida kalirsa diye endisem olmaya basladi. henuz erken ama basket maclarinin reytingi takimin mucadeleci yapisina inanarak o guzel ambiansi yaratanlar sayesinde iyice parlamaya basladi. mac gunu orda bir zorluk olmadan bu seferle keyifle gidip doneriz umarim
Onur Bilgin
28-12-2004, 13:57
malesef sınav dönemi başladığı için istanbulda olmadığımdan ülker maçına gelemediğim gibi :'( bu maça da gelemiyeceğim.üzüntümü anlatamam arkadaşlar.
vehbinin dediği gibi maça sadece eğlenmeye değil takımı desteklemeye gelelim.bir de düdük olayı da çok önemli.benim gibi içinizde ıslık çalamıyanlar varsa ;D yanlarında düdük getirmeleri çok faydalı olacaktır.
org.lar için tribün ve de org. komitesinde ki arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkürler.bu arada yeni süprizlerde bekliyoruz
maça gelecek olursak fazla yoruma gerek yok.sonuçta gs maçLARI.pazar günü gelecek bu galibiyetlerle sınavlar öncesi moral depolayacağız
o gün sizinle salonda olmasak da kalbimiz FENERBAHÇEMİZLE ve de sizlerle olacaktır.benim içinde bağırın arkadaşlar....
Melis Varan
28-12-2004, 15:33
Maçların saatleri çakışmasaydı da her ikisine de gidebilseydik ardarda...
A.İpekçi'de olacağım. Bu sefer bi de düdük alacağım
(yuuuh diye bağırırken rahatsız olanlar olmuş, bi de düdükle kulak zarlarını ziyan edeyim ;D )
Görüşürüz
Emre Altındal
28-12-2004, 17:55
Ülker maçına tam başlama saatinde salona geldiğimde gördüğüm manzaraya kendi adıma üzülsem de geç girebileceğimden dolayı(neyse onu tecübemizle kolay atlattık:)Fenerbahçem adına çok sevindim yıllar sonra bir basket maçına böylesine bir ilgi olduğundan.Dışarıda mübalasız 2000e yakın kişi bilet ve giriş kapısı kuyruğundaydı.(hoş tek gişeden bilet satıp tek kapıdan içeriye giriş yaptırmanın neticesi idi ama)
işin özeti arkadaşlar yukarıda özetlemişler.Gs maçına gidecekler bu durumu göz önünde bulundurup ona göre biraz erken gelsinler derim salona.Hatta bileti maç öncesi biletixden temin etmek de faydalıdır kanımca.Biletsiz kalmayalım mazaalah.
Geçen sene Anneler günündeki tarife olcak inş:)
Reşat Özdemir
28-12-2004, 18:03
Arkadaşlar kişisel bir hatırlatmada da ben bulunayım;
Basketbol salonlarında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçları iki takım tribünlerinin büyük mücadelesine sahne olur.. İki takım tribünleri de diğerinden üstün olduklarını kanıtlamak için var gücüyle, susmadan tezahurat yapar..
Bunun ne denli önemli olduğunu hatırlatırken, boğaz tellerinize maçtan önce büyük bir özen gösterip, maçta harap etmenizi talep ediyorum.. ;)
Güzel bir gün olması temennisi ile..
Emrah Demircioğlu
28-12-2004, 18:40
Evet arkadaşlar 6alatasarayla oynucağımız basketbol maçında
her zamanki gibi Unifebe yakışan bi şekilde orda olucaz
Takımımızı desteklemek adına elimizden gelen herşeyi yapıcaz
Gelin hep beraber omuz omuza yapalım bu çoşkuyu beraber yaşıyalım
ülker maçında olduğu gibi hatta daha sağlam bi katılımla takımımıza gırtlağımız yırtalırcasına desteği verelim
Ve maç sonundaki mutluluğu birikte yaşayalım
Ülker maçında herkesin gözü bizdeydi her geçen hafta daha güzel tepkiler alıyoruz .
Çok güzel bi pazar günü bizi bekliyor .
Vehbi Şirikçi
28-12-2004, 18:46
Arkadaşlar kişisel bir hatırlatmada da ben bulunayım;
Basketbol salonlarında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçları iki takım tribünlerinin büyük mücadelesine sahne olur.. İki takım tribünleri de diğerinden üstün olduklarını kanıtlamak için var gücüyle, susmadan tezahurat yapar..
Bunun ne denli önemli olduğunu hatırlatırken, boğaz tellerinize maçtan önce büyük bir özen gösterip, maçta harap etmenizi talep ediyorum.. ;)
Güzel bir gün olması temennisi ile..
En az sahadaki kadar çetin bir mücadele tribünde tezahuratlar ile olacak. Futbol maçlarında dahi bu kadar sıcak temas kuramayan iki takım taraftarları bu maçlarda karşı karşıya gelebiliyor. Belki de o gün maçtan daha fazla tribünler konuşulacak.
Ayrıca en ufak taşkınlıkta daha önce olduğu gibi salon boşaltılacaktır. Bu konuda zaten herkesin hassas davranacağından şüphem yok.
Servet Güldeş
28-12-2004, 19:19
kayseride okuduğum için gelemediğime lanet ediyorum... şu maçta orda olmamak çok kötü bi durum
İnanç Gülfidan
28-12-2004, 19:27
Ayrıca bu maçta ev sahibi olduğumuzu da unutmayalım. Ev sahibi olarak salonu tıklım tıklım doldurup galatasarayı tribünlerde taşkınlık yapmadan ama tezahüratlarla ve sahada EZEREK yeneceğiz. Geçen sene anneler gününü kutladığımız galatasarayın bu sene de yeni yılını kutlayalım da 365 gün... bizi hatırlasınlar ;D
Levin Susar
28-12-2004, 20:06
Fenerbahçe ile Galatasaray sporun her dalında birbirleriyle ezeli rekabet içerisindedirler malumunuz. Hani kim daha uzağa çişini yapacak yarışması olsa yine tribünler dolar...
Pazar günü Abdi ipekçi tarihi günlerinden birini daha yaşayacak.
Bence bilet problemi kesinlikle olacaktır, bu yüzden biletleri önceden temin etmekte fayda var derim ben...
Bir başka önemli nokta da bildiğiniz gibi basketbolda 2 takım taraftarları birbirlerine çok yakın oluyor.
Atışmalar sıkça yaşanıyor...
Bu noktada bizlere yakışan bir şekilde Fenerbahçe'ye destek vermemiz çok önemli...
Kesinlikle küfürsüz bir şekilde takımı ateşleyici tezahüratlarla güne damgamızı vurarız işallah...
Fatih Ekşi
28-12-2004, 21:32
Maçların saatleri çakışmasaydı da her ikisine de gidebilseydik ardarda...
A.İpekçi'de olacağım. Bu sefer bi de düdük alacağım
(yuuuh diye bağırırken rahatsız olanlar olmuş, bi de düdükle kulak zarlarını ziyan edeyim ;D )
Görüşürüz
başka bir bahane bul Melis maçların biri 2 sinde diğeri 3 ünde :)
ülker maçından daha yoğun bir ilgi olur heralde bu maça. basketbol taraftarımızda her geçen maç giderek artıyor fenerbahçe aşıkları heryeri istila edecek çok yakında
Melis Varan
28-12-2004, 21:46
Ne diye bozuosun ki.. Ne güzel yolumu bulmuştum ;D
İkisi de pazar günü sanıyordum, o zaman ikisine de gelmeye çalışırım. Çalışmalarımı onlara göre ayarliim.
Onur Bilgin
28-12-2004, 22:19
bırak şimdi ayak yapmayı melis.ben istanbul da değilim.eğer orada olsaydım ikisine de kessssssssin giderdim ;D
Melis Varan
28-12-2004, 23:45
Az önce takvime baktım ve tüm lafları yiyorum, kabul..
Bayan basket pazartesine geliyormuş ve benim pzt 15:30da okulda toplantım var. Eğer biri beni ışınlarsa söz gelcem.. *:(
A.İpekçi'ye kesin geliyorum, o kadar da kolpa deilim elbette :)
Sinan Bıçak
28-12-2004, 23:56
Akıyoruz erken giriyoruz şovumuzu yapıyoruz yeniyoruz sınavlara zımba gibi giriyoruz
Ersin Demirel
29-12-2004, 00:09
O gün dershane tatil olursa kesin geliyorum... İnşallah olur...
Görkem Erdoğan
29-12-2004, 00:33
Uzun bir aradan sonra bende ordayim 1907Unifeb polari ve dudugumle ;)
Fatih Dilber
29-12-2004, 02:32
hafta sonu çok güsel olacak cuma günü başlayan cumartesi uykuyla akşama ayılıp pazar günü maçla devam edecek , gidenler için çok güsel olacak bi hafta sonu.
galatasaray maçı çok zevkli geçecek. *istanbulda olduğum 4 yılda da gs basket maçlarını izledim (hepsi olmasada) hepsi de mükemmel zevkli geçti *:) hepsinde unutulmayan anım kaldı :) *efet orada gene mükemmel bi gün geçecek. *inş maçın sonuna kadar salonda kalırız *;D ;D *;D
Pasta borçları olan arkadaşlara duyrulur pzar günü tahsilat günü *;) *lütfen zor kullanmaya zorlamayın beni *;)
pazartesi bayan maçına gelemem herhalde *:( *saat çok geç ordan bi de avcılara dönmesi war *:-X *ama beni taksime kadar bırakacak arkadaşa da hayır demem *;D ;D ;D *hatta o kişiyle pazar alacağım pastaları paylaşırım *;D ;D
Esra Yılmazsoy
29-12-2004, 02:38
zaten isim gucum yok ben de geliorum maca,surprize alistik baska surprizler de istiyoruz :) melis gecen hafta alamadik bu hafta kesin alalim!bogazimdan damarlarim fiskirincaya kadar bagarmaya geliorum!gorusmek uzere,,,
you can easily,you can easily,you can easily..realiiiizeee.....
İlgen Üçer
29-12-2004, 05:54
kesinlikle kaçmayacak bir maç. futbolda olduğu gibi basketbolda da tarihi görevimizi yapmaya gidiyoruz. eminim ki gelmeyenler çok şey kaçıracaklar.
katılımın ülker maçından da daha iyi olacağından eminim :)
bu arada pazar erkeklerin terbiyesinden sonra pazartesi günü saat 19:00'da caferağa'da kraliçelerin gs ile maçı var. imkanı olan herkesi o maçada kesinlikle gelmeli.
pazar ipekçi'de, pazartesi caferağa'da görüşmek üzere...
Emre Benlier
29-12-2004, 18:59
Arkadaşlar bende maça gelicem Apdi İpekçi nin önünde kaçta buluşulcak buraya yazarsanız memnun olurum görüşmek üzere herkese byee
Ersin Demirel
29-12-2004, 21:34
Of yaaaa. Pazr günü dershane tatil olmadığı için gelemiyorum. Çıldıramayacağım yani.. Çıldırmayı bırakın, maçı izleyemeyeceğim bile.. Bol şans, y eğlenceler.. :-[
Uğur Yedikardeş
29-12-2004, 22:00
Arkadaşlar bende maça gelicem Apdi İpekçi nin önünde kaçta buluşulcak buraya yazarsanız memnun olurum görüşmek üzere herkese byee
Emre malum konu gs macı olunca önemi artıyor. Tahmini olarak 13:15 gibi salonun önünde olmayı düşünüyoruz. Tribün komitesi olarak daha sonra bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi de sizlere verecegiz.
Pazar günü görüşmek üzere...
Reşat Özdemir
30-12-2004, 02:57
Maça gelecek üyelerimizin dikkatine;
Pazar günü oynanacak maç için 1907UNIFEB olarak servis kaldırıyoruz. Servisimiz 12:00'da Kadıköy Evlendirme Dairesi önünden, 12:20'de Taksim AKM önünden hareket edecektir.
Üniversite sorumlularının veya üniversitelerin tribün sorumluların 31 Aralık Cuma günü saat 17:00'a kadar okullarından kaç kişinin, hangi duraklardan servisi kullanacağı bilgilerini içeren eposta'yı tribun@1907unifeb.org adresine göndermelerini rica ederiz.
Ayrıca bu maçta yaşanabilecek bilet sıkıntılarının önüne geçmek adına üyelerimizin Biletix'den biletlerini temin etmelerini öneririz.
Pazar günü, 1907UNIFEB polarlarımız, tüm Fenerbahçe taraftarlarıyla tek yürek halinde bitmek bilmeyen tribünsel etkinliğimiz ile galibiyet ve bol çoşkulu bir gün yaşamamız dileği ve saygılarımız ile..
1907UNIFEB - Tribün Komitesi
Ramazan Büyük
30-12-2004, 17:02
Ben sağsam ordayım. Taksimden binerim arkadaş.
Bir de önerim var. Kadıköyde de olduğu gibi yine çok kötü tezahurat ediyoruz. Biliyorum. Gfb ne yaparsa onu yapmak zorundayız. Benim de lafım onlara zaten! Basket maçında takımdan gol bekliyoruz. Futbolda yapamadık bari basket maçlarında bir beste yapalım. GFB ile de aramız iyi zaten. Beraber söyleyelim arkadaşlar. Gerçekten zamansız saçma ve sıkıcı tezahuratlardan bıktım artık.
Kaç senedir Fenerbahçeye mal olmuş bir tane bestemiz yok. (Unifebde değil, tüm Fenerbahçe tribününde yok.)
Vehbi Şirikçi
30-12-2004, 18:00
İmkanı olanlar Biletix'ten temin etsin biletini. Maç günü sırada vs uğraşmadan direkt girmek için. İnternetten satış da mevcut ilgilenenler için.
Levin Susar
30-12-2004, 18:38
LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ...
Arkadaşlar servise kaç kişi geleceğinizi bildirin ki, daha sonra tatsız durumlarla karşılaşmayalım.
Kağıt üzerinde 45 ise ona göre servis ayarlanıyor, maç günü bi bakılıyor ki 60-65 kişi...
Sorun çıkıyor.
Lütfen biraz duyarlı olup maça servis ile gelecek arkadaşlar, bu taleplerini tribün komitesine iletsin...
Reşat Özdemir
31-12-2004, 00:26
abdi ipekçi onunde kacta bulusuoruz?
Bir aksilik olmazsa saat 13:00, 13:15 civarı Abdi İpekçi'de oluruz..
* * *
Ölmek var, susmak yok..
Bestami Gezer
31-12-2004, 06:35
arkadaşlar yeni yılın hepimize saglık, mutluluk, başarı ve de şampiyonluk getirmesi ümidiyle.NICE YILLARA HEP BIRLIKTE:)
reşat bu maçta olmam lazım.bıletı hangı bloktan alcaz ya da fazladan varsa bı yazcan mı.dedığin gibi ölmek var susmak yok.
Burçay Tiftikçi
31-12-2004, 12:22
Blok numarası önemli değil....Biletix ten 5 milyonluk biletlerden alın...
Bestami Gezer
31-12-2004, 14:28
ok burçay sağolasın. :)
Uğur Yedikardeş
31-12-2004, 18:52
Biletleri önceden temin edilmesi gercekten önemli arkadaslar. Imkanı olanlar biletixten alsınlar. Pazar günü salonda surpriz yasamayalım..
Veysel Aslaner
01-01-2005, 01:08
arkadaslar beykent üni. olarak bizde maca gel1yrz!
Can Güleç
01-01-2005, 12:09
başkana her zaman tam destekk gslılar kaçınn fenerliler geliyorr acımadan çıkmak yokkk
Bestami Gezer
02-01-2005, 10:08
herkese Günaydın.yeni yıla nasıl girersek oyle gıder. neyse artık gs'lıler duşunsun gerısını.bı açılışı yapalım.sıftah bızden bereketı allahtan olsun.
Süleyman Karadağ
02-01-2005, 17:46
http://www.antu.com/images/manset/hazirmansetler/0405/fb_gsbasketmanset005.jpg
aslan TERBİYECİLERİ
Sinan Bıçak
02-01-2005, 19:40
maç süperdi taraftar süperdi maç sonucu daha da süper siftahı bizden bereketi Allahtan
Ya bizim karşımızdaki takımlar üçlükleri nie bu kadar yüzdeli atıyor anlamıyorum
Serkan Özen
02-01-2005, 20:02
6alatsaray'ın 5 numaralı oyuncusunu durdurmak için yeterli savunma yaptık ama adam çok yetenekli eli çok düzgün 24sn.'nin son 3saniyesinde fake kullanıp el üstü havada fake'li her şekilde attı ama Aydın Örs'ün savunması diğerlerini kilitlemeyi becerdi. Salyers'ın çok erken 4faul alması oyuna Rasim'le devam etmek zorunda bıraktı bizi ve Rasim de çok 3lük kaçırdı 6s'liler el bile göstermemeye başladılar bir ara. Booker ve Harvey 3sn. içersinde oldukça etkili olup size-larını kullanarak sayılar bulduk ama nedense topu onlara indirmeye çalışmadık. Ama son çeyrekteki güzel oyunumuzla ve maçın %95ini önde götürüp maçı kazandık. Turkcell'in yeni logosu AYICIK pankartı çok güzeldi
Sinan Bıçak
02-01-2005, 20:06
harvey miydi son saniyede topu çaldı ,iki eliyle topu kavradı potaya baktı ve 3 lük basket attı bunların hepsi 1 saniye içinde oluverdi.
Emrah Demircioğlu
02-01-2005, 20:09
Gerçekten herkesin yüreğine sağlık çok güzel bi maçtı salonun tıka bası dolmasıda cabası harika bir ortam wardı
Gelen herkese teşekkürler
Gökhan Taşkan
02-01-2005, 20:13
İşte böyle cincona böyle .... ::)
Serhat Terzioğlu
02-01-2005, 20:13
Chris Booker dı ... 1,3 sn vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ...
Serkan Özen
02-01-2005, 20:19
doğru hatırlıyorsun
sinan tezahürat yapmıyorsun bari maçı izle!
Melis Varan
02-01-2005, 20:41
Arada sinirleri gerse de heyecanlı bi mücadeleydi.
Tribün Komitesi'ne teşekürler.
Günün bombası ayı yaz 1905'e günder muhahaha pankartıydı ;D
Maral Arlı
02-01-2005, 21:05
Maç çok güzeldi yaa :D *Neydi o kalabalık. giriş çok zordu izdiham vs. nedense sadece tek kapı kullandıkları için. Maç boyuncada ayaktaydık ve acaip yorgundur giden herkes heralde ama değdi dimi? :) ;)
hahhaa 2 dakka bağırtmadık cinconluları her söylediklerini ağzlarına soktuk yaa ;D :D
Maçı tyden izlesem ağlarım heralde herkes süperdi
(sahaya şişe atan densizler hariç >:( :-[)
Uğur Yedikardeş
02-01-2005, 21:07
Sonuc itibarı ile gercekten güzel bir maç oldu. Herkesin yüregine saglık. Yeni yıla gs galibiyeti ile girdik! Bittimi ?
Hayır, devamı yarın Caferağada!
Reşat Özdemir
02-01-2005, 21:16
1907UNIFEB olarak çok iyi olmadığımızı düşünüyorum. Basket maçlarında hep yukarıya doğru tırmanan bir performansımız vardı. Bugün ise o tırmanışa ihanet ettik diyebilirim..
Bunun çeşitli sebebleri var aslında.. Ama bence en önemlisi birlikte durmamamızdır.. Yani küskünler ordusu gibi sağa sola dağılan birkaç grup vardı bugün.. Sebebini bir türlü anlayamadım. Her maç susmadan tezahuratları devam ettirmesi gereken kemik grup 3'e bölünmüş durumdaydı.. Gereksiz yere yanlara doğru genişledik.. Oysa yukarıya doğru çıkmamız tribün etkinliği açısından çok önemliydi.. Yanlara genişleyince de araya bizden olmayan, bağırmak istemeyen kişiler girdi..
Uzun uzun tespitleri yapılır aslında, gereği de yok gerçi.. Uzun lafın kısası.. Tribünde "bir" olalım.. "bir"..
Maça gelen ve takıma susmadan destek veren herkese teşekkürler..
Reşat
Doğa Aydın
02-01-2005, 21:53
Seneye nasıl başlarsan öyle devam edermiş. Aslan terbiyesiyle başladık. Bütün sezon aslan terbiye edeceğiz sanırım. ;D
Bir de Reşad'ın dediklerine de bir kulak kabartmakta fayda var.
Okan Uzunkaya
02-01-2005, 22:11
Bir çok okulun sınav dönemi olmasına rağmen, yüksek bir katılımla salondaydık. Takımda bu performansını devam ettirdiği sürece Abdi İpekçi'de muhteşem maçlar seyredeceğiz anlaşılan :)
Maçın başında ilk iki periyod, tribünde pek etkili olamadık. Ancak bu bizim dışımızdan kaynaklanan sorundu bana kalırsa. Galatasaray taraftarı da bunu pek de iyi değerlendiremedi. Ama özellikle 3.periyod olmak üzere, ikinci yarı tribünler muhteşemdi. Özellikle bizi izlemekle yetinenleri izlemek keyif vericiydi :D.
Galatasaray taraftarını da tebrik etmek lazım. Abdi İpekçi'de ilk defa bu kadar kalabalıklardı ;D
Bu salonu böyle görmek çok güzel. İnşallah sene sonuna doğru daha da güzel olacak. 1907UNIFEB'in katılımı gittikçe artacaktır umuyorum. Bu konuda emeklerinden dolayı tribün komitemize çok çok teşekkürler..
Emre Altındal
02-01-2005, 23:13
Bu salon yine eskisi gibi yetmeyecek bize.
gsye olan olağan galibiyetimiz sonrası söylemesi gelenek haline gelen tezahuratımız aynı sözler fakat yeni melodisiyle salonun emrine sunuldu.İyi de oldu
Fincanı taştan oyarlar........
Erkan Keremoğlu
03-01-2005, 01:02
Ezdik "ayı"ları.. Sahada ezeceğimiz zaten belliydi de tribünde bu kadar ezeceğimizi tahmin etmiyorlardır..
Polis sıkıştırınca anca dolu gibi görünebildiler biraz.. Şu maçta bile kendilerine ayrılan yerler boş kaldı... Berbat bir taraftar topluluğu. Samiyen'den Fenerbahçelilerden kaçan dümbüklerden taraftar olursa bu kadar ancak !..O da her molada birbirlerine girerek !
Fenerbahçe taraftarı muhteşemdi.. Çoğu bölümde 1 koltuğa 3 kişi sığmasına rağmen her yer full çekti.. Bizim tribün ise Reşatın dediği gibi hayal kırıklığıydı, maç izleyen çoktu UniFeb'den.. Galatasaray maçı olmasına bağlamak lazım.. malum böyle maçlara herkes gelmek ister, aramıza girip bütünlüğü bozan alakasız insan da çoktu.
Sezon sonuna kadar basket maçlarında eksilmeyen destek vermeliyiz.. Devamı gelecek umarım.
8)
Murat Ok
03-01-2005, 01:18
Arkası bugün insallah... ;)
Vehbi Şirikçi
03-01-2005, 01:28
Rezalet maçın girişindeydi. Binlerce taraftarı kapı önünde bekletip maça bir saat kala tek kapıdan almaya başlayarak izdihamı tetiklediler. Hadi bizler alışığız böyle durumlara, o kalabalıkları defalarca yaşadık ancak basketbol maçlarına gelen aileleri, çocukları, kadınları salonlardan uzaklaştırıyorlar.
Taraftar sayısı olarak her FB-GS basket maçında olduğu gibi ezici bir üstünlük sağladık. Bu fikstürde ev sahibi görünmemizle alakalı bir durum değil, nitekim ikinci maçta yine aynı üstünlüğümüzü göreceğiz.
Tribün olarak GS taraftarları az oldukları için deplasman taraftarı bütünlüğünü sağladılar. Ama buna rağmen etkili değillerdi. Yaptıkları tezahuratlar ile sahada oynanan maça hiçbir katkı sağlamadılar. Biz daha efektif ve yerinde tezahuratlar yaptık, hakemi etkileme, takımı ateşleme açısından. Maçta istediğimiz gibi gittiği için son periyot tam manası ile sahada ve tribünde dalga geçtik.
Bence 1907UNIFEB olarak bizlere bu maçta diğer maçlarda olduğu kadar fazla görev düşmüyor. Bizim asıl görevimiz Ülker, Efes, Gs, Bjk maçları dışındaki maçlar. Bu maçlara zaten artık taraftarımız geliyor ve bir şekilde destek sağlıyor. Biz farkımızı ve desteğimizi diğer maçlarda, özellikle hafta içi oynanacak olan Avrupa maçlarında göstermeliyiz. Çünkü bu maçlarda takım çok yalnız kalıyor.
Sınırlı bütçe ile TBL'ne tekrar hayat veriyoruz. Abdi İpekçi bedava bilet ve otobüsler olmadan nasıl tıklım tıklım dolar bunu gösterdik cümle aleme. Ve bunu Fenerbahçe dışında hiçbir takım gerçekleştiremezdi. Artık sıra Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizde, musluğu biraz daha açıp Aydın Hoca'nın hayalindeki ligde ve Avrupa'da kupaları toplayacak takımımızı 100. yılımıza kadar oturtmanın vakti gelmiştir. Taraftar son maçlarda bu arzuda olduğunu göstermiştir.
Fenerbahçe'mizin Galatasaray'a karşı son senelerde sağladığı üstünlüğün bir özeti gibiydi bu maç. Tribünlerde ve sahada. Bir tarafta karısıyla ve çocuğuyla takımının yükselişini alkışlamayı gelmiş binlerce taraftar, diğer tarafta sadece içindeki ezilmişlik duygularını yansıtmaya gelmiş, rakip başkana küfür etmeye gelmiş, sahaya ve karşı tribünlere yabancı madde atarak ilgi çekmeye gelmiş ve bir şekilde kendini tatmin etmeye çalışan bir avuç azınlık. Bu maçı sadece skor olarak kazanmadık.
Son olarak maça gelen ve takımına kesintisiz destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Önümüzdeki maçlarda görüşmek üzere.
Doğa Aydın
03-01-2005, 02:53
http://img20.exs.cx/img20/9203/foto025ze.jpg
İlgen Üçer
03-01-2005, 04:17
Bugün alıştığımız şutları atamamıza, Mrsiç'in 2. yarıda ilk yarıda ki performansını aratmasına, Salyer'ın maçın başında 4 faul alıp 0 çekmesine rağmen çok zorlanmadan maçı kazandık. Efes Ülker maçında ki oyunu oynasaydık demek ki 40-50 sayı fark atardık :)
FENERBAHÇE taraftarı bugün büyüklüğünü birkez daha gösterdi. Maçın sonuna kadar takımının yanında bir taraftar topluluğu vardı.
Ama karşı tarafa bakınca maça gelme amaçları takımlarını desteklemekten çok FENERBAHÇE ve Aziz Yıldırım'a karşı olan kinlerini ve KOMPLEKSLERİNİ dışa vurmak içindi.
Bugünkü terbiye için başta Büyük Hoca Aydın Örs olamk üzere bütün oyuncuların attıkları her sayı için ellerine sağlık...
Bütün maç boyunca takımı destekleyen herkese teşekkürler. Darısı kraliçelerin terbiyesine...
Safa Arıkan
03-01-2005, 13:20
Mükemmel bir maçtı üzüldüğüm veya kınadığım bikaç konu var birincisi taraftarların bölünmesi mesela genç fenerbahçelilerin kendi adlarına tezaurat etmesi ikincisi maç girişinde çıkan arbede inanın orda salon girişlerinde berbat bir izdiham wardı adam küçük yaşta çocuğu ile gelmiş zavallı çocuklar o izdiham içinde eziliyorlardı az kalsın çok kötü bir durumdu buna bir çözüm bulunması lazım millet birbirini itiyor, bikaç tane taraftarın güvenlik görevlileri olan atışmaları çok yazık diyorum.. :-/
Can Turgut
03-01-2005, 13:39
** fincanı taştan(yeni melodi) pek hoştu..
** müthiş zevk aldığım bir atmosfer vardı ipekçi'de..
pankartlar,sopalılar,ağzına kadar dolu fb tribünleri..gs'lılar da kendilerince iyiydiler..ah ulan spor sergi'de de olmak vardı..
Levin Susar
03-01-2005, 16:03
Özlemişiz böyle tribünleri...
Futbolda gerekli mercilerin izin vermemesinden gitgide azalan deplasman tribünü olayı basket maçlarında artık anca kendini gösterme fırsatı buluyor...
Bu açıdan keyifliydi...
Galibiyet güzel şey, hele ezeli rakibe karşı olunca daha güzel.
İşallah bu sene basketbolda güzel başarılara imza atacaz...
Levent Sarıbaş
03-01-2005, 19:43
Organizasyon fotoğraflarının sonuncusuna lütfen dikkat edelim..1907UNIFEB...
Tuğçe Demirel
03-01-2005, 21:57
Maçı televizyondan izledim. Hepiniz harikaydınız.
Fatih Ekşi
03-01-2005, 22:30
her nekadar tezahüratlarda biraz durgunluk yaşasakta-ki o da maça olan yoğun ilgi nedeniyle aramıza başkalarının da girmesi ve biraz dağılmamız sebebiyle sanıyorum-maç çok güzeldi.aslında takım beklenen oyunu sergileyemedi ama bu oyun bile 6s yi ezmemize yetti başka birşey söylemeye gerek yok
Ramazan Büyük
04-01-2005, 16:47
Birçok kişi polarlarıyla geldiği için 1907Unifeb en iyi gruptu diyebiliriz. Kendi adımıza en iyi katılımın olduğu maçtı. Daha da artacağını düşünüyorum.
Otobüs organizasyonu çok iyi oldu. Artık değil yeni beste, yapılmış bir besteyi değiştirmek (saldııır gassarayım.. gibi ;D ),
ya da melodisini değiştirmek (fincanı taştan.. gibi) bile tüm tribünün katılmasını sağlıyor. Ama birara iyice bayık oldu (bizim için cincona da ... gibi) Böyle olunca da katılım düşüyor ve zevksiz hale geliyor. Güzel marşları oturan taraftar da söyleyebilir pek ala. Aramıza giren alakasız insanları da bir şekilde uzaklaştırmak lazım. Artık erken mi geliriz, bayrakla yer mi tutarız bilmem.
Ayrıca igs tribünü de fena değildi.
Küfür aldı yürüdü. Üniversitelisi de, zengini de hatta bayanı bile bağıra bağıra küfür ediyor. Rakibe gelmeyeceğine emin olduğu halde sahaya şişe atan kendini bilmezlerse yakışmadı o güzel maça.
Emre Altındal
04-01-2005, 22:00
Maçın başlamasına dakikalar kala yetişebildim.Ne zaman maça kaç dakika kala açtılar bilmiyorum ama otopark tarafından gelinip VIP girişlerinin hemen yanlarındaki girişlerden girdim hemen hemen önümde hiç sıra olmamasına ve ana giriş kapılarında binbir izdiham varken.(şu devre arasında hava almaya çıktığımız merdivenler).Demem odur ki bu gibi durumlarda o girişler de aklınızda bulunsun.
Sinan Bıçak
06-01-2005, 01:42
Arkadaşlar televizyona çıkmadık sanmayın yine çekildikk =))
Mehmet Çatay'ın kamerasından ezeli maç görüntülerinde
zoom yaparak çekmiş bütün ünifebi :=) gerçekten çok güzel bi goruntu vardi :=))
kaydettinmi
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.