PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907UNIFEB Pazar günü A.İpekçi'de... Ya Sen ?

Sercan Matur
19-12-2004, 13:42
Arkadaşlar,

Salı günü saat 19:00'da Abdi İpekçi'de bulunduğumuz grubun lideri Kiev ile FIBA Avrupa Ligi (Erkekler) maçımız var. Bu maçı kazandığımız takdirde grup liderliği ünvanımızı geri alıyoruz. 1907UNIFEB olarak verdiğimiz sözün arkasında durduğumuzu gösterebilmemiz için Salı Akşamı Abdi İpekçideki yerimizi almalıyız...

Fenerbahçe - Kiev Maçı için Toplanma Yeri ve Saati :

21 ARALIK SALI , Saat 18:30'da Abdi İpekçi Spor Salonu Önü

================================================== ===========

TBL'de yoluna emin adımlarla ilerleyen, ancak geçtiğimiz gün şanssız bir mağlubiyet alan Erkek Basketbol takımız PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00'DE Abdi İpekçi'de Ülkerspor ile karşılaşacak... Daha önce Efes Pilsen maçında taraftar desteğinin oyuncularımız üzerindeki olumlu etkilerine hepimiz şahit olduk... Takımızı Ülkerspor maçında da desteksiz bırakmayacağız! 1907UNIFEB olarak yoğun bir katılım sağlamalıyız bu karşılaşmaya...

Ayrıca Fenerbahçe-Ülkerspor karşılaşması için Kadıköy'den ve Taksim'den hareket edecek servisimiz olacak. Servis ile ilgili detayları çok kısa bir süre içerisinde, bu topicden sizlere ileteceğiz.

Ve son olarak, Ülkerspor maçında Komitemizin Küçük bir sürprizi olacak...

Çok Güzel Olacak...

Tüm 1907UNIFEBli arkadaşlarımızın bu organizasyonlara katılımını bekliyoruz...

Saygılarımızla,

1907UNIFEB-Tribün Komitesi
tribun@1907unifeb.org

Onur Kalender
19-12-2004, 13:48
Hafata içi Kiev maçına gelemeyebilirim ama Ülker maçına mutlaka gelicem. Umarım hafta içide yüksek katılım olur ve grup liderliğini geri alırız...

Vehbi Şirikçi
19-12-2004, 13:53
Ülker maçına daha yoğun katılım olacağı kesin gibi ama salı günü de imkanı olan tüm arkadaşlar A.İpekçi'de olmalı. Avrupa Ligi'nde de takımımızı desteklemeliyiz ve bu maç gruptaki düğüm maçlardan bir tanesi. Her iki maça da gelmeye çalışacağım.

Tribün komitesindeki arkadaşlara basketbola gösterdikleri ilgi ve Ülker maçı öncesi yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Kolay gelsin...

Burçay Tiftikçi
19-12-2004, 14:06
Arkadaşlar;

Salı günü fiba eurolig te çok önemli bir maçımız var....Puan durumu aşagıdaki gibi....

1. BC Kyiv 6/1 13
2. Fenerbahce Istanbul 5/2 12
3. CEZ Nymburk 4/3 11
4. Hapoel Galil Elyon 4/2 10
5. UNICS Kazan 3/4 10
6. CSKA Sofia 1/6 8
7. BC Fersped Rabotnicki 1/6 8

Birinci çıkarsak guruptan final four a kadarki bütün elemelerde ew sahibi avantajı elde edecegiz.....Ev sahibi avantajı nedir;3 maç üzerinden oynanan elemelerde 2 maçın içerde oynanmasıdır....1. çıkarsak guruptan final four a kadar önümüz açık...

-------------------------------------------------------

Haftaya Pazar günü Ülker maçı var bu maçın önemini anlatmaya gerek yok....Ayrıca hem kadıköy den hem taksimden kalkacak servislerle yol sorunumuzda kalmayacak...Tribün komitesi olarak hazırladıgımız bazı sürprizlerde var....2 maçtada görüşmek üzere...

Sinan Bıçak
19-12-2004, 17:14
arkadaşlar Basketbol takımımızın desteğe çok ihtiyacı var müsait olan herkes bunu üstüne vazife olarak alması gerekiyor.EĞER BU TOPİĞİ OKUDUNUZ VE İŞİNİZ YOKSA BASKET MAÇINA GELİN ARKADAŞLARINIZADA HABER VERİN ONLARIDA GETİRİN

Burçay Tiftikçi
19-12-2004, 17:53
Arkadaşlar futbol liginin devre arasına girdigini ve şubata kadar futbol maçı olmadıgınıda göz önünde bulundurun....

Ahmet İnal
19-12-2004, 18:21
pazar ülker maçında görüşmek üzere ;)

Melis Varan
19-12-2004, 18:25
Salı değil ama pazar sizinleyim.

Emrah Demircioğlu
19-12-2004, 18:36
Haydiiiii arkadaşlar Fenerbahçemizi yalnız bırakmayalım
lütfen ilgili arkadaşlara iletin
herkesi bekliyoruzzz

Reşat Özdemir
19-12-2004, 21:06
Görev, sorumluluk, söz, borç, Fenerbahçe..

Serkan Özen
19-12-2004, 21:52
arkadaşlar hem futbol ligi tatile girdi
hem kazanırsak burçay'In da dediği gibi ev sahipliği ve FB'ye daha çok maçta içerde destek verme şansı yakalayacaz.
Bu hafta İTÜ'yü yenebilseydik liderdik ama Efes'in Ülker'i yenmesiyle 1.lik mücadelesi iyice kızıştı.
Haftaya Ülker'i de yenersek hem playofflarda eşleşme handikapımız olmaz hem de liderlik için Efes'in yenilmesini bekleriz. Bizim yendiğimiz Efes Ülker'i yendi biz neden yenmeyelim
Ayrıca tribün komitemizin de süprizini oldukça merak etmeye başladım. FB için olmasa bile o süpriz için gelecem;) dermişimmmm.

Salı 18:00de dersim bitiyor ama hoca genelde 17:15'te bırakıyor olmadı biraz rica edip erken çıkacam ve gelmeyee çalışacam. Ölmez sağ kalırsam pazar günü 15:00te de Abdi İpekçide'yim

Bu topiği okuyanlar ulaştırabildikleri herkese bu duyuruları ulaştırmaya çalışsınlar.

Ayrıca bir organizasyon yapmadan 3 gün geçirmeyen tirbün ve organizasyon komitelerine de teşekkür ediyorum

Sinan Bıçak
19-12-2004, 22:07
Erkan doğru söylemiş işi mazereti olmadan gelmeyenler CİMBOMLU OLSUN!

Levent Sarıbaş
20-12-2004, 00:31
Muhtemelen apaçilerimizden biri orda olacak..

Can Turgut
20-12-2004, 00:36
Hem Kiev hem Ülker öz evladımız olduğundan kelli orda olmaktan mutluluk duyacağızdır..Çiller'in fiil çekimi böyleydi teytey..

Sercan Okur
20-12-2004, 01:07
Salı günü çalıştığım için gelemeyecem. Ama pazar günü Ülker"i de devirmek için Abdi İpekçide olcaz. Tribün komitesine organizasyonlar için teşekkürler.

Emre Benlier
20-12-2004, 19:13
Muhtemelen apaçilerimizden biri orda olacak..

büyük bi ihtimalle pazar günü ülker maçına bende orda olucam

Emrah Demircioğlu
20-12-2004, 20:16
Arkadaşlarrrr takımımızı yalnız bırakmayalım lütfen yarın herkes gelmeye çalışsın
çok önemlllliii bir maç bunu unutmayın Ve Fenerbahçemizin yanında hep beraber olalım

Safa Arıkan
20-12-2004, 21:16
pazar günü abdi ipekçideyiz ama tek şart bu sefer efes maçındaki gibi sıralara asla el vurmam ellerimde nasır çıktı beah ::)

Esra Yılmazsoy
20-12-2004, 23:21
yrn yildiz teknikten arkadasimi we kardesimi getiriyorum,yrn yildiz teknikten sorumlu arkadaslardan biri benimle irtibat kurabilirse ii olur arkadasimida unifebe kazandircamda ;)yetkililere duyurulur..gorusmek uzere..

Burçay Tiftikçi
20-12-2004, 23:24
yrn yildiz teknikten arkadasimi we kardesimi getiriyorum,yrn yildiz teknikten sorumlu arkadaslardan biri benimle irtibat kurabilirse ii olur arkadasimida unifebe kazandircamda ;)yetkililere duyurulur..gorusmek uzere..

Yarın görüşürüz....Arkadaşınıda 1907unifeb-Yıldız Teknik e kazandırırız ;)...

Esra Yılmazsoy
20-12-2004, 23:32
tamam saol burcay yrn konusalim bi de komisyonum ne kadar olcak ona gore elimde daha unifeb uye adaylari var ;D

Uğur Yedikardeş
21-12-2004, 00:20
Yarın Abdi İpekçi'de takımımızın yanındayız
Ne de olsa sözümüz var ;)

Fatih Dilber
21-12-2004, 00:29
kazan maçındaki kadar olacaz galiba ::) bundan sonra oynayacağımız avrupa maçlarında artar umarım. eğer saatin geç olduğu eve dönmenin zor olduğundan dolayı düşünen warsa o kadar da zor olmadığını belirtmek isterim. yarın görüşürüz ;)

Gökhan Taşkan
21-12-2004, 00:45
Arkadaşlar çarşamba çok önemli bir sınavım var. Bir de salı günleri 19:00-21:00 arası dersim olduğu için Kiev maçına gelemiyorum.. Umarım en az Unic Kazan maçındaki kadar katılım olur.. Gidebilecek herkesin mutlaka orda olması gerekiyor.. Grup liderliği maçı bu.. Yüklen 1907 UNIFEB..

Sinan Bıçak
21-12-2004, 00:50
Bugün akşam 8 de sınava girecekken rahatsızlandım hoca bana yarın 5 te odama gel dedi ve maç 7 de inşallah yetişmeye çalışacağım

Vehbi Şirikçi
21-12-2004, 00:51
Herkes sağındaki solundaki arkadaşlarını da davet etsin arkadaşlar. 25 kişi ise 50 kişi olalım. Fenerbahçe'ye gönül verenleri basketbol salonlarına çekelim. İsmet Badem kıvamında bir mesaj oldu ama idare edin. :)

Ahmet İnal
21-12-2004, 01:31
önce güneş hava su sonra bol gıda geliiiiir pazara babacığım unutma ÜLKER getir

etrafımda gördüğüm herkese söylüyotrum maç var gidelim diye bakalım ufak ufak gaza geliyolar en güzelide afişi görüp yuh be kardeşim basket maçınadamı gidiyosunuz demeleri

yaaaaaaaaa bişey sorcam kougs yokmu okulda
cevap: yooooooook gel gel ne olursan ol gel

Emre Paçarız
21-12-2004, 01:38
Haydi Abdi İpekçi'ye...
Yarın görüşmek üzere arkadaşlar...

Emrah Demircioğlu
21-12-2004, 12:09
Haydii arkadaşlar bugünkü önemli maçta hep beraber olalım
akşam herkesi bekliyoruz görüşmek üzere

Kemal Aktürk
21-12-2004, 14:09
maç gelmeyen 1 maça gelip de bağırmayan 2 kez cinconlu olsun.....

Uğur Yedikardeş
21-12-2004, 23:40
Gerçekten keyifli bir akşamdı. Gelip takımıza destek olan herkese teşekkürler. Zor bir mactan sonra son dakika içinde Kiev'i yendik. Simdi sırada bizi bekleyen zorlu bir Ülker maçı var. Yüksek bir katılımla Pazar günü Abdi İpekçi'de buluşmak

Serkan Özen
21-12-2004, 23:43
kazandığımız için mutlu tarihçimin orda olmamı engellemesi yüzünden mutsuzum keşke yanınızda olabilseydim
ama derse girmesem kalıyormuşum

Emrah Demircioğlu
21-12-2004, 23:46
Bu akşam kiev karşısında son saniyelerde galip geldiğimiz maçta yanımızda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler
düdük düdük süperr

pazar günkü Ülker maçında herkesi aramızda görmek istiyoruz
şimdiden teşekkürler

Burçay Tiftikçi
22-12-2004, 00:08
1. köprüden karşıya geçecez , tam mecidiyeköy ün üstündeyiz.....gürsel otobüsü var yanımızda bide fb logosu var üstünde...Allah dedik takım otobüsü heralde Emrah kornaya basmaya başladı...bi baktık ufak çocuklar var içinde güldük devam ettik....Ardından bie gürsel otobüsü daha geçiyodu...diyalogları yazıyorum....

Burçay: --olum takım otobüsü bu
Emrah: --vallaha takım otobüsü
Sercan: --olum aydın örs değilmi o
emrah kornayı çalmaya başladı sercan camdan çıkıp el sallamaya....
Ugur: --burçay camı açsana bi görelim
Burçay: --tamam açıyorum
Ugur: --olum bunlar ufacık çocuklar
Burçay: --olum harbi bunlar 10 yaşında çocuklar
o sırada emrah kornayı çalmayı kesti sercan da camdan el sallamayı...Bizde arkada hahhahahahahahahahahahaa.... ;D ;D

Uğur Yedikardeş
22-12-2004, 00:12
Emrahtan Sercan: Olm montu cıkar poları göster nasıl koyduk oleeyy
:D puhahahahaha yarıldım gülmekten

Emrah Demircioğlu
22-12-2004, 00:17
:) puhaha
olum o ayaktaki ömer onan değilmiydi :) :) öndekide aydın örs :)

Vehbi Şirikçi
22-12-2004, 00:20
Bu akşam salona gelen takıma destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Ülker maçında daha yoğun bir katılımla ve daha çoşkulu bir şekilde tekrar görüşmek dileğiyle.

Yalçın Ateş
22-12-2004, 00:24
arkadaşlar size bir gerçeği açıklamak istiyorum kemal bir cimbomludur .. bizi kandırmaya çalışıyor ... çünkü maçta hiç bağırmadı ... olm kemal gs ye sempatin olduğunu sölesene en başta bizde seni fenerlizannettik :)

Uğur Yedikardeş
22-12-2004, 00:25
Tabi o gecen otobüste O 304 diil AS74 tü :D
Markasıda Kıglı :)

Sercan Matur
22-12-2004, 00:54
Kiev macına katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler...

Arkadaşlar, Pazar günü olan Ülkerspor maçı için servis düzenlenmiştir. Servis Güzergahları;

Saat 12:15 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
Saat 12:45 Taksim AKM önü.

Maça gelecek arkadaslarımız özellikle 1907UNIFEB polarlarını giymeyi ihmal etmesinler lütfen.

Özge Karacan
22-12-2004, 00:56
-Alo.Kimsiniz sesinizi duyamıyorum.Aaaa baba sen misin ;D

bende birşey ekleyeyim mi erkan ;D
- kim attı o üçlüğü? kimdi o? kimdi o üçlüğü atan?
;D :D ;)

ilk baslarda sıkılsam da sonlara doğru güzel bi maçtı...
pazar görüşmek üzere;)
ama lütfen düdük çalmayalım kulaklarım hala çınlıyo :P

Burçay Tiftikçi
22-12-2004, 00:59
-Alo.Kimsiniz sesinizi duyamıyorum.Aaaa baba sen misin ;D

bende birşey ekleyeyim mi erkan ;D
- kim attı o üçlüğü? kimdi o? kimdi o üçlüğü atan?
;D :D ;)

ilk baslarda sıkılsam da sonlara doğru güzel bi maçtı...
pazar görüşmek üzere;)
ama lütfen düdük çalmayalım kulaklarım hala çınlıyo :P

Her ne kadar geçici duyma sorunu yaşasamda takımın kazanmasında rol oynadıysam ne mutlu bana....bundan sonra daha çok düdük çalalım ;D....Herkesin kulakları çınlasın... ;D

Vehbi Şirikçi
22-12-2004, 01:19
Düdük güzel ama; bu yan tarafından üflenilen, plastik boru gibi aletler satılıyor, daha gür bir ses çıkarıyor, onlar da getirilebilir.

Bir de en ön sırada saha doğru, ve uyumlu bir şekilde çalarsak diğer arkadaşların geçici duyma kaybı olmaz ve daha etkin olur.

dipnot: Düdüğün biri bende kalmış haberiniz olsun. :)

Gökhan Taşkan
22-12-2004, 02:28
Bu çok önemli galibiyet harika oldu.. Siz maçtayken , eve dönerken , döndüğünüzde ders çalışıyordum ve hala ders çalışıyorum dostlar.. :( Aranızda olup Fenerbahçemize destek vermeyi çok isterdim.. *

2 sayı fark ile kazanmak da başka bir heyecan yaşatmıştır.. Grup liderliğimiz hayırlı olsun diyelim o zaman :)

Pazar günü söz vermemekle beraber Ülker maçına gelmek istiyorum.. (Eger proje grubundaki arkadaşlarla Pazar da buluşmazsak. Ne yapalım son günlere kalınca sıkışıklık oluyor ;) )

İmkanı olan tüm arkadaşlar Ülker maçında Abdi İpekçi'ye akalım.. Futbol maçlarının da olmayacağı bu hafta sonunda Fenerbahçemizi basketbolda destekleyelim..

Vehbi Şirikçi
22-12-2004, 03:19
arkadaşlar Ülkerspor maçına çok katılım varsa Bilgi Üniversitesi olarak bizde gelicez durum ne?

Diğer maçlara oranla daha yoğun bir katılım olmasını bekliyoruz. Ulaşım için Kadıköy'den ve Taksim'den hareket edecek servisimiz de olacak. Ayrıca sizler için de diğer üyelerle iyi bir tanışma fırsatı olacaktır.

Reşat Özdemir
22-12-2004, 04:08
Bu akşam da takımın yanında olan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.. Bazen düşünüyorum "Ne içim var bu salonda" diye.. Hatta çok arkadaşım düşünüyor bu şekilde, tanık oluyorum.. Ama 1907UNIFEBli arkadaşlarla edilen iki kelam, muhabbet, bir anda kahkahalara boğulma; bunun yanında takıma katkı yaptığını düşünme hissi, galibiyete bir tuğla koymak..

Birileri çabalıyor arkadaşlar, siz de çabalayanlardan olun.. Bu eğlenceden, bu çoşkudan mahrum kalmayın.. Eğer kalırsanız inanın sizin adınıza çok üzülürüm..

Saygılar.

Özge Karacan
22-12-2004, 05:04
resat a aynen katılıyorum...
mesela ben basket maclarından hiç anlamadığım halde elimden geldiğince her maca gitmeye calısıyorum...amac sadece takımımıza destek olmak ve tribündeki o coskulu dadikaları paylasmak...
inanın cok egleniyorus...
pazar abdi ipekçideyim...görüşürüz...

Fatih Dilber
22-12-2004, 05:40
pazar günü ipekçide çok mükemmel bi gün geçeceğine eminim. galibiyetle mutlulukla çoşkuyla geçecek birgün ;) reşatında dediği gibi bu çoşkudan mahrum kalmayın ;)

Vehbi Şirikçi
22-12-2004, 05:44
Anlaşılan İstanbul Üniversitesi geliyor, diğer üniversitelerdeki kıymetli arkadaşlara önemle duyrulur. :)

Can Turgut
22-12-2004, 11:18
rasim neredeyse biz oradayız..ah ulaaaaaaaan..

Emrah Demircioğlu
22-12-2004, 11:57
Bundan sonra herkeste bir düdük olsun daha iyi ses çıkar ülker maçında küçük bir sürprizimiz var gelmenizde fayda var sadece bu kadar diyorum Aklınızda bulunsun kaçırmayın derim

Funda Meriç
22-12-2004, 12:51
;D Sürpriz mi..Akıyoruz..

Seçkin Özmen
22-12-2004, 16:35
biz de geliyoruz... evet servisle ilgili soruya katılıyorum..

Levin Susar
22-12-2004, 18:44
Son saniye 3 lüğü ile kazanmak güzel oluyor :)

Gelen herkese teşekkürler.
Şimdi sırada Ülker maçı var...

Taraftar desteğine ihtiyaç lazım bu maçta.

1907UNIFEB olarak en kalabalık ve en efektif halde takımımızın yanında olacaz...

Sercan Matur
22-12-2004, 20:33
Arkadaslar servisi kullanmak için herhangi bir mail atmanıza gerek yok, ancak (İstanbuldaki ünilerde okuyan arkadaslarımız için) organizasyona katılacak arkadaslar, bulundukları universitenin sorumlusuna da haber verirse bizim için daha iyi olacaktır.

Esra Yılmazsoy
22-12-2004, 21:16
ozgenin babasiyla olan dialogu kopardi hepimizi :D bir de dudugu olmayan arkadaslar rakibin serbest atislarinda 'geeeeyyy!!!' diye bagirarak oyuncunun hisleriyle oynayabilirler,gercekten ise yariyor ;) pazar gunu ulker macinda gorusuruk :)

Selcen Yılmaz
22-12-2004, 21:51
sinif ark.im ülkerin a takiminda unifeb ark.ini satiyomu laflari dolasti azicik ama ;D FB li her yerde FB lidir söylemeden idrak edemiolar tabi bitek bizde oldugu için bu bilinç :)
sakat olmasida isabet oldu oda ayri mesele ;D

Uğur Yedikardeş
22-12-2004, 21:53
Çooookk güzel olucak. Düdük acaip etki ediyo, hele bide düdük çalanlar 2 saat önce lahmacun yiyip gelince rakip takımı dağıtıyor. Herkesin bu zevki tatması lazım. Salonun atmosferi ordaki muhabbet bambaska.
Birileriyle resim çektirmek için çırpınanlar (i love this game :P),
Oyuncuların cinsel secimlerini malzeme yapanlar :D, babasının sesini alamayıp kimsiniz diyen.. ooo daha neler neler
E bizde hazırlanan bir sürpriz var ortada, sakın kaçırmayın derim ben

Emrah Demircioğlu
22-12-2004, 22:20
Kesinlikle hazırlamakta olduğumuz sürprize bayılacaksınız
o ortamdaki atmosfer gerçekten bambaşka
Fenerbahçemizin yanında olma ve fenerbahçemiz için birşeyler yapmak *harcadığımız zaman insanı çok mutlu edio
pazar günü gideceğimiz ülker maçında bunları yaşamak için
Haydi hep beraber abdi ipekçiye

Fenerbahçe neredeyse
1907 Unifeb orada

* * * * * * *Fenerbahçemizle güzel bir pazar günü için *Gel gel
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * GEL

Ersin Demirel
22-12-2004, 22:20
Gelmeyi çok istiyorum ama pazargünleri çok yoğun oluyorum...Cumartesi olsaydı ne yapar eder gelirdim.. Herkeseiyi eğlenceler.. Yenerizi inşallah.

Onur Bilgin
22-12-2004, 22:54
malesef sizleri tv den destekleyeceğim kütahyada olduğum için ama bu sene acayiptir ben basket maçlarında daha fazla eğlendim biliyormusunuz arkadaşlar

90 lı yılların sonunda ki a.ipekçi günlerim aklıma geldi bu sene.o muhteşem ambiyans ibolu,rauflu,turnerli,mcrae li günleri hatırladım bu sene ya

Özge Karacan
22-12-2004, 23:38
arkadaşlar tamam lahmucun yiyip sonra düdük çalmak iyi bi taktik ama arada biz de kaynadık mesela ben soğan kokusundan öyle etkilenmişim ki beyin hücrelerimde oluşan tahribat sebebiyle babamın sesini bile tanıyamadım ;D
bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama nicola ve 4 numaralı oyuncu arasında kesin bişeyler vardı arkadaslarda geyy diye bagırınca bizim anladığımızı hissettiler ve dikkatleri dağıldı.. erkan sen gördün ;)
pazar görüşmek üzere...
ya ben sürprizi çok merak ediyorum... azıcık çıtlasanız diyorum:D

Seçkin Özmen
22-12-2004, 23:51
evet ya sürprizden bahsediyo herkes, ben de merak ettim (gerçi merak etmemiz için yapılıyo zaten :)

Ertu Aydın
22-12-2004, 23:58
Hayret halbuki bütün soğanı ve kalan yeşilliği reşo yemişti.Kuru kuru yedirtti bize lemcunuu.

Sinan Bıçak
23-12-2004, 00:01
Taksim geliyor Taksim........
Abi Taksim geçer mi burdan

Emrah Demircioğlu
23-12-2004, 01:17
E pazar bekleyin çıtlatılacak bişey değil
az kaldı
bu arada abdi ipekçiye giderken herkes lahmacun ve düdük alsın
etkisini kiev maçına gelenler ii bilir
lahmacunun içine soğanı doldurun bunuda reşoyla sercan iyi bilir
ve sahaya doğru hoh diyin :) :)

Uğur Yedikardeş
23-12-2004, 01:18
Hayret halbuki bütün soğanı ve kalan yeşilliği reşo yemişti.Kuru kuru yedirtti bize lemcunuu.
Al olm kagıdıda sıyır puhahahah :D

Emrah Demircioğlu
23-12-2004, 01:27
puhaha :) allahım ne güldü o gün ya
herşey pazar günkü maç için caaaannımm :)

Reşat Özdemir
23-12-2004, 02:45

Sercan 3 lahmacunun yanına 2 kilo soğan ve 1,5 kilo yeşilliği katık etmişken bu ihalenin bana kalması çok acı ;)

Ahmet İnal
24-12-2004, 18:03
3 tane lahmacun neki sercan için ya

Can Güleç
24-12-2004, 20:22
BU MAÇI KAÇIRMAYINN ARKADAŞLAR BEYKENT ÜNİ VE FATİH ÜNİ BİRLİKTE FENERBAHÇEYE DESTEKLEMEYE GELİOZZ

Değerli üyemiz ;

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Şafak Dülger
24-12-2004, 22:50
uzaktayız uzakta..

FENERBAHÇEMİZİN bu maçınıda kaçırıyoruz biz uzakta olanlar ama kalbimiz herzamanki gibi sizinle 1907unifeb-gaziantep olarak ..
şimdiden bu org'ta emeği olan arkadaşlara ve 1907unifeb-tribün komitesine sonsuz teşşekkürlerimi sunuyorum..

1907unifeb o gün a.ipekçide olacak ama bizde atv ekranlarında olacaz..

Emre Paçarız
25-12-2004, 02:56
Mimar Sinan da takımının yanında olacak...

Özge Karacan
25-12-2004, 04:31
pazar abdi ipekçiye fenerbahçemizi desteklemeye:)
bütün tanıdıklarımı maçtan haberdar ettim ;D
maca fenerbahceli büyüklerimde gelecek... sanırım altı yedi kişi gelecekler:) tribünler doluyor ;D

Reşat Özdemir
25-12-2004, 04:34
1907UNIFEB olarak orada olacağız..
Bunun Bilgi'si, Mimar Sinan'ı, İstanbul'u, Marmara'sı sadece küçük ayrıntılar..

Herkesi 1907UNIFEB Polarları ile gelmesi konusunda bir kez daha uyarayım ;)

Saygılar..

Safa Arıkan
25-12-2004, 12:39
Beykent üniversitesindeki arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 11 kişi olarak geliyoruz bi aksilik çıkmazsa 8)Herşey Fenerbahçemiz için Hep Destek Tam Destek 8)

Sinan Bıçak
25-12-2004, 17:58
Arkadaşlar akalım dolduralım taraftar neymiş gösterelim zaten futbol maçıda yok şimdiden ısınalım maça
gey gey gey glover

Erkut Alperen
25-12-2004, 20:04
1907UNIFEB olarak orada olacağız..
Bunun Bilgi'si, Mimar Sinan'ı, İstanbul'u, Marmara'sı sadece küçük ayrıntılar..

Ben de küçük bir ayrıntı olarak orda olucam ;D

Okan Uzunkaya
25-12-2004, 23:38
Uzun yıllar sonra Ülker'i yeniden devirmek için, takımımızın ihtiyacı olan taraftar desteğini en iyi şekilde sağlayabilmek için, yarın Abdi İpekçi'deyiz..

Sürpriz mi? Bekleyin...

İsmail Coşkun
25-12-2004, 23:40
Hepimiz 1907UNIFEB polarlarımızla abdi ipekçi'deyiz..Yarın görüşmek üzere..

Emre Altındal
25-12-2004, 23:50
Yıllar once Ülkerle oynadıgımız bir play-off serisi vardı Fenerbahçe taraftarları olarak Abdi İpekçiyi full doldurduğumuz dönemlerde.Serinin ilk birkaç maçında seyircinin müthiş desteğini gören ve ürken Ülker yönetimi kritik son maçlar öncesi bir maçda 2-3bin bilet satın alarak salonun en azından o kısmının boş kalarak Fenerbahcelilerce doldurulmamasını sağlamıştı.Bunun üzerine efsane Başkan Ali Şen tarihe geçen şu sözleri sarfetmişti.(Kelimesi kelimesi hatırlayamıyorum tabi ama şu doğrultudaydı yaklaşık)

''Akıllı olsunlar.Bana 25 milyon Fenerliye Ülker'in tüm ürünlerini protesto etme çağrısını yaptırmasınlar''

Sonraki maçlarda ne mi oldu? Salon yine sadece Fenerlilerce full dolduruldu.

Yarin ve ertesi günlerde yine Fenerbahçemizin gücünü dosta düşmana gösterebilmek ümidiyle.

Emrah Demircioğlu
26-12-2004, 00:28
Arkadaşlar çok güzel bigün bizi bekliyor
sürprizde cabası tabiki :)
herşeye değecek
yarın ülker mi yiyoruz :)

Onur Bilgin
26-12-2004, 02:08
ya şu süprizi benim gibi maça gelemiyecekler için maç başlamadan önce bari son saatlerde açıklayın.çatlayacam meraktan yoksa ya.

Ahmet Şalgamcıoğlu
26-12-2004, 02:13
Bugün unifeb polarlarımızla Abdi İpekçi'deyiz kısmetse....

Erkut Alperen
26-12-2004, 02:24
"TÜRKİYE'nin ünlü yiyecek firması Ülker'in tribüne "Steaua'ya başarılar dileriz" yazılı pankart astırması maçı seyreden taraftarların tepkisine yolaçtı. Bir Türk firmasının rakip takımın galibiyetini istemesi eleştirilere neden oldu" 17.09.1997

Unutmadık...

Sercan Matur
26-12-2004, 02:30
Çok güzel olacak arkadaşlar... Çoook ;)

Bestami Gezer
26-12-2004, 03:28
haydi maça omuz omuza.
şu servis olayı nasıldı ya?bırısı yazarsa sevınırım.

Özge Karacan
26-12-2004, 07:57
hiç uyumadan maça gelicem arkadaşlar... görüşmek üzere...

Bestami Gezer
26-12-2004, 08:03
12.45 taksim de yıne hep bırlıkte.valla benı de uyku tutmadı bugun.fark mı atcaz ne?

Seçkin Özmen
26-12-2004, 12:13
geliyoruuuuuuuuuuuuz!!!!

Recep Yüce
26-12-2004, 12:37
Şu dakika itibariyle servise yetişmem imkansız :-[
ama ben direk olarak salona gidip orada tüm arkadaşlarla beraber Fenerbahçemizi desteklemeye geliyorum

Akıyooorrruuuuzzz

Vehbi Şirikçi
26-12-2004, 13:27
Ben de birazdan salona doğru yola çıkıyorum. Çok güzel olacak işallah.

Onur Kalender
26-12-2004, 15:32
Maça yarım saat kaldı. Artık duramıyorum evde... Yorganı serdim Tv karşısına. Hayırlısı...

Onur Bilgin
26-12-2004, 15:43
evet ya evde kafayı yiyecem.kütahyada olduğum için gelemiyorum maça.artık dayanamıyorum.başlasın maç ya

Onur Kalender
26-12-2004, 16:53
İlk yarı bitti. 38 - 30 öndeyiz ama savunmamız ağır kalıyor, çabuk dönemiyoruz... :-/

Onur Bilgin
26-12-2004, 17:02
ilk yarı da çok iyiydik+ mrsic iyiydi :) darısı 2. yarıya

süprizler gerçekten de çok güzel.tebrikler arkadaşlar

http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?m=1&hid=30369

Onur Bilgin
26-12-2004, 17:05
bizimkileri ii zoom bu arada.çok güzel bir görüntüydü

Onur Bilgin
26-12-2004, 17:09
arkadaşlar bu arada mirsad kaşgoluyla seneye nerede olacağına dair bir sinyal verdi

yavrum mirsad kaşgol yakışmış vallahi,hele forma süper olur

bi bakıyoz seneye iboyla mirsad geliyomuş takıma

Onur Bilgin
26-12-2004, 17:17
3. peiyoydu 57-49 önde kapadık

2. periyod da biraz bocaladık.ama son periyod da bu işi bitiricez inşallah.takımımıza güvenimiz sonsuz

Doğa Aydın
26-12-2004, 17:31
Gene ünlü olduk canım.

Bu maçtan sonra bizimkilere tvden çok teklif gelecek...

Onur Bilgin
26-12-2004, 17:43
1 sayı gerideyiz son 8 saniye.kalbim çok kötü şuan

hadi mrsic......

Onur Bilgin
26-12-2004, 17:45
çok yazık oldu ya.çok yazık oldu.

bu maçı vermemiz lazımdı.

olsun yolumuza devam.euroleague takımına yenildik.

desteğe devam

İsmail Sümer
26-12-2004, 17:53
yenmemiz gereken maçta yenildik olmaz böyle yaaa... tribündekii arkadaşlar çok güzel görünüyordunuz... 2-3defa sadece unifebi çekti...

Onur Kalender
26-12-2004, 18:27
Gerçekten yazık oldu. Söylenebilecek pek bir şey yok. Sadece yedek bir guard a ihtiyacımız var diyebilirim o kadar!.. :-/

Hasan Hamamcı
26-12-2004, 19:19
Fenerbahçe antrenörü Aydın Örs takımının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu söyledi. "Maçın büyük bölümünde iyi bir oyun ortaya koyduk. Ancak özellikle 3. periyodun sonunda yaptığımız hatalar yüzünden avantajımızı kaybettik. Ülkerspor tecrübesini ortaya koydu ve oyunu kazandı. Tebrik ediyorum. Tecrübeli takımlara karşı daha iyi oynamamız lazım, bu bize ders oldu."

"SEYİRCİ BİZİ MOTİVE ETTİ"

"Biraz salondaki güzelliklerden bahsetmemiz gerekir. Fenerbahçe seyircisine teşekkür ediyorum, bizi çok iyi motive ettiler. Maçın başından sonuna kadar büyük destek veren bu seyirciye galibiyet hediye edemediğimiz için üzgünüz. Bizi desteklemeye devam etsinler. Fenerbahçe takımı ve seyircisini güzel günler bekliyor" dedi

Yenildik ama mücadele eden, kıran kırana oynayan ve hiçbir rakipten korkmayan bir takım olduğumuzu gösterdik. Maçın son saniyesine kadar heyecan vardı, istek vardı, inanç vardı.

HEP DESTEK TAM DESTEK... HAYDİ SALONLARA...

Vehbi Şirikçi
26-12-2004, 19:21
Sınırlı kadromuzla Beşiktaş ve Efes'ten sonra neredeyse Ülker'i de yeniyorduk. Son periyottaki hatalarla maçı verdik. Biraz takviye biraz da tecrübe ile bu takımın çok iyi yerlere geleceğine eminim.

Ahmet Mirzaloğlu
26-12-2004, 19:31
Çok yazık oldu bencede.Efes maçında bizim Efese yaptığımızı,bugün Ülker yaptı..Ama yenilsekte,bütün oyuncularımız sonuna kadar mücadele ettiler.Hepsini kutlamak lazım..

Safa Arıkan
26-12-2004, 19:35
salonda müthiş bir atmosfer vardı ve takımımız 3. çeyreğin yarısına kadar çok güzel bir oyun sergiledi.Ama yapılan hatalar ve hakemin verdiği yanlış hatalar yüzünden maçı son dakkalarda ülkere verdik.ama şuna inanıyorumki takımımız daha iyi yerlere gelecek ve şimdiden çoğu takıma göz dağı verdi.Ülker bugün kü maçı tecrübesiyle kazandı ama maçı hak eden bizdik.Gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Salona ilk girdiğim zaman ünifeb in durduğu kısma baktım mükemmel bir görüntü vardı çoğu kişi polarlı ve bütünlüğü temsil ediyordu.Bundan sonra baskebol liginde finali efes ve ülker oynamıyacak buna eminim. 8)

Emrah Demircioğlu
26-12-2004, 20:05
Gelen tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkürler güzel bir pazar günüydü son 30 saniye hariç :( Gerçektende çok güzel bi gündü tek kötü olan son anda ülkere yenilmek :( olsun artık önümüzde maçlara bakıcaz
sürprizi çok merak eden arkadaşlar umarım memnun kalmışlardır :) herşey güzeldi ah bide yenseydik off off
Her geçen gün daha verimli olduğumuza inanıyorum
Tekrar TEŞEKKÜRLER

Burçay Tiftikçi
26-12-2004, 20:22
Bu Sene Efes-Ülker Finali O-Y-N-A-N-M-A-Y-A-C-A-K.....

Bu sene biz şampiyon olacagız....

Emre Paçarız
26-12-2004, 20:35
son saniyede kaçarmı bu beee....
olsun çok güzel oynadık...rövansı alıcaz!!!

Reşat Özdemir
26-12-2004, 21:01
Öncelikle bu güzel Pazar gününü bizimle, 1907UNIFEB ile, Fenerbahçe ile, diğer Fenerbahçe taraftarları ile geçirmeye gelen herkese teşekkürler..

Evet yenildik.. Hatta elimizdeki maçı verdik Ülker'e.. Ama bir gerçeği gözardı etmemeliyiz. Bu takım henüz çok genç ve tecrübesiz. Ve karşımızda Euroleague'de kafaya oynayan bir Ülkerspor var. Güçlü ve tecrübeli..

Buna rağmen Ülker'e karşı 17 farkla öne geçebilen, maçın neredeyse tamamını önde götüren bu takım büyük bir övgüyü ve desteği hakediyor.

Bu takım bizim yüzümüzü daha çok güldürecek.. Seneye kazanılan tecrübeler ve birkaç kaliteli oyuncu takviyesiyle kadronun güçlendirilmesi ile bu takım efsaneler yaratacak..

İşte bunun için "Yenilse de Yense de".. Bize düşen bu takıma destek olmak.. Bunu yapacağız.. Çünkü biz hissedar değil taraftarız ve sermaye değil aşk ile bağlıyız kulübümüze..

Bugün kaldırdığımız sopalı pankartların birisinde yazdığı gibi; "İnanıyoruz"

Ve basketbol pankartımızda yazdığı gibi; "Bu sene Efes - Ülker finali oynanmayacak"

Saygılar.

Ahmet İnal
26-12-2004, 21:45
bir pazar gününü fenerbahçemizle 1907unıfebli arkadaşlarımızla geçirmek çok güzeldi her basket maçı organizasyonunda olduğu gibi yine çok eğlendik maçı kaybettik ama olsun yinede güzel bi gündü

basket maçı organizasyonları deplasman orgaizasyonlarının demo versionu gibi serviste söylenen besteler laylaylar...

şimdi önümüzde gs maçı var üzgünüm ki o maça gelemiycem çünkü 3 ocakta finaller başlıyor,kocaelidende çok kimsenin gelebileceğini sanmıyorum

herşey için teşekkürler unıfeb özellikle tribün komitesi biraz çok tiner kokusu çektiniz ama gerçekten bütün salonun pankartları açmamızla bize dönüp bakması unutturmuştur o eziyeti

Seçkin Özmen
26-12-2004, 22:03
skor dışında herşey mükemmeldi, tribün çok sağlamdı özellikle 3.periyotun başında bütün salona mütiş bi enerji yayıldı, takım da hissetti ve fark 17 sayıya kadar çıktı. bu destekle bu takım çok iş yapar...

Yiğit Arın
26-12-2004, 22:11
Yenilmemiza rağmen (2 haftadır böyle ya neyse) çok güzel bir gündü. Özellikle tribün olarak süperdik. Pankartlar, maç boyu bitmeyen destek, özellikle karşılıklı "inandık size bu sene..." sırasında tüm basının bize uzun süre şaşkınlıkla bakması, afallaması unutulmaz.

Bir de yenseydik tam olacaktı ama canları sağolsun. Yeni kurulmuş bir takımız, böyle şanssız maçlar çıkarmamız çok normal. Hem daha bunun ikinci yarısı, playoffu var.

Burda önemli olan bizim bu desteğimizi hiç eksik etmemiz. Çünkü bu takım bunu gerçekten hak ediyor ve inanıyorum ki bu desteğimiz devam ederse takımımız onun devamını getirecek ve Efes-Ülker finali oynanmayacak.

Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese benden de çok teşekkürler...

Melis Varan
26-12-2004, 22:18
Alabileceğimiz önemli bi maçı verdik ve yenilmiş olsak da başarılıydık. Takımın performansı ve taraftar desteği ile bu kaybımızı rahatlıkla telafi edebileceğimiz ortada, onun için çıkışta çok üzülsem de şimdi ümitliyim.

Tribün Komitesi'ne çok teşekkürler.
Süpriz,dedikleri kadar vardı bence. Tiner tiner diye geyikler döndü durdu, sonunda anladık neyin ne olduğunu ;) Elinize sağlık.

Haftaya gese maçında görüşürüz

Fatih Dilber
26-12-2004, 22:18
Canımız saolsun.ne kadar bazen kızsak da bu takım belki de euroleaguede önüne geleni çok yıldırıcı basketbolla yıkan ülkerle oynadı.

Türkiye'de ipekçi belki de bu kadar fazla son zamanlarda doldu. Türkiye'de basketbol son zamanlarda bu kadar ön planda olmamıştı. . Beşiktaş da ii gidio dienlerde wardır. evet doru ;) onlar geçen senede ii gidiyolardı. Ama bizim ne kadar potansiyelimiz olduğu bugün görüldü. salona geç girdik ve birsürü kişi dışardaydı maç başladığında.

tribün komitesi de bugün büyük takdiri haketti. ne kadar göremesemde günlerce tiner ve boyayla uğraştılar(belki de daha bilmediğimiz çok şey) saolsunlar. teşekkürler ;)

Haftaya iki galatasaray maçı war. biri bayan biri erkek. ikisi aynı salonda oynanırsa(böle bi ihtimal war şuanda eğer kesinleşmediyse) güsel bi gün bizi bekliyor.

herşey için teşekkürler

Emrah Demircioğlu
26-12-2004, 22:30
Bugünkü maçta hazırlamış olduğumuz sopalı pankartların çiziminde ve boyamasında bizleri yalnız bırakmayan ve ellerinden gelen herşeyi yapan ERTU ve FUNDA arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim .
1907 Unifeb olarak Fenerbahçemize gereken desteği her koşulda her yerde ve her şekilde vermeye devam edeceğiz

Bizi Fenerbahçeli doğuran annelerimize minnettarız

Esra Yılmazsoy
26-12-2004, 22:32
Fenerbahceyi desteklemek,takımımızın yanında oldugumuzu hissettirmek,iyi oynamak guzel bi gun olması icin yetiyor..maci vermeseydik ustune kaymak olacaktı.Bir de Mrsic pankartına denk gelsedim ::)surpriz surpriz dediniz harbiden gusel olmus,tesekkurler arkadaslar

Vehbi Şirikçi
26-12-2004, 22:33
Pankartından ulaşımına günlerce emek veren arkadaşlarımıza teşekkürler.

Sopalı pankartların fotoğrafları sitemize eklendi. Ve fotoğraflara bakıp söyleyin bakalım en iyi hangi pankart açılmış ve kim tutuyor onu ;)

Burçay Tiftikçi
26-12-2004, 22:34
Çünkü biz hissedar değil taraftarız ve sermaye değil aşk ile bağlıyız kulübümüze..

Her Şeyi çok güzel açıklıyor....
hissedar değil taraftarız ve sermaye değil aşk ile bağlıyız kulübümüze..

Burçay Tiftikçi
26-12-2004, 22:46
Ben...:)....

Reşat Özdemir
26-12-2004, 22:55
http://www.1907unifeb.org/2004/1226_resimler/010.JPG

Fotoğraflar için başta Cenker olmak üzere tüm ekibine teşekkürler ;)

Onur Bilgin
26-12-2004, 22:56
maçın en kritik anı bence 4 sayı öndeyken ve hücumdayken çizginin üzerindeki glover a top deymesine rağmen topu onlara vermesiydi bence.o pozisyondan sonra 3 lük yeik ve adamlar yakaladı bizi iyice.bunu da unutmayalım

ayrıca bu maç ve geride ki maçalr gösterdi ki ne efesden ne de ülker den farkımız yok.tek artıları tabi ki tecrübe.o da gelince inşallah şampiyonlukLAR gelecektir

Reşat Özdemir
26-12-2004, 23:01
Emrah belirtmiş gerçi, ama üstünden tekrar tekrar geçmenin zararı yok..

Funda, sanatını, ustalığını konuşturduğun için çok teşekkürler..

Ertu, fikirlerin, çizimlerin, boyamaların, emeğin, alınterin için çok teşekkürler.. Beyin hücrelerini tinerle beslediğin zaman çok yaratıcı oluyorsun ;)

Yiğit Arın
26-12-2004, 23:07
Özellikle şu fotoğraf, sarı tribünler hedefinde ne kadar ilerlediğimizi göstermesi açısından çok güzel...

http://www.1907unifeb.org/2004/1226_resimler/007.JPG

Ayrıca antuda da birkaç güzel fotoğraf vardı, onlardan birkaçı da aşağıda. Gerçekten çok güzel gözüküyor, 1907UNIFEB ve tüm tribünler.. Helal olsun bu büyük taraftara!

http://forum.antu.com/attachment.php?attachmentid=30304&stc=1

http://forum.antu.com/attachment.php?attachmentid=30306&stc=1

http://forum.antu.com/attachment.php?attachmentid=30302&stc=1

http://www.geocities.com/malonikasitfb/Abdi.jpg

http://forum.antu.com/attachment.php?attachmentid=30303&stc=1

İsmail Coşkun
26-12-2004, 23:08
Sıkmayalım canımızı..saglık olsun..İki haftadır hep son anlarda ve şanssız bir şeklide kaybediyoruz..önemli olan play off'lar..Bu ligi ilk dört sırada bitirecek takımlar Efes,Ülker,Beşiktaş ve BİZ..Ve biz bu takımların ikisini de yendik..Destegimiz bu sezonun sonuna kadar sürecek..Ta ki Efes-Ülker Finalinin oynanmadıgı güne kadar..

Hafta içi ilk deneyimimiz olan bu sopalı pankartların hazırlanmasında başrolü oynayan ERTU ve FUNDA'ya ve tabiki komite arkadaşlarıma çok çok teşekkürler..inşallah devamı gelecektir..

Haftaya G.saray maçında Abdi İpekçi'de yine omuz omuzayız..

Özge Karacan
26-12-2004, 23:08
çok güzel bir gün ve çok güzel bir maçtı... tribün komitemize ve sürprizi hazırlamada katkıları olan herkese teşekkürler...

Can Turgut
26-12-2004, 23:09
O eski Abdi İpekçi günlerinin tadını yakalamak inanılmaz bir keyif..Bu sene 3. oldu bu atmosfer..Efesle Beşiktaş'ı yendik,Ülker'e yenildik sağlık olsun..
Bu müthiş atmosfer Gs maçında da devam edecektir..
Darısı play-offlara,finale..

Ersin Demirel
26-12-2004, 23:13
1907Unifeb, basketbol tribünlerine müthiş bir hareket getirdi. Sürekli takip ediyorum yaptıklarınızı ve gurur duyuyorum sizinle. Keşke bir yıl daha öğrenci olsaydım ve ben de sizin gibi aktif olabilseydim..

Kalbim sizinle... sizi seviyorum...

Burçay Tiftikçi
26-12-2004, 23:14
Funda ve Ertu ya yaptıkları çizimler için çok çok teşekkür ederim....

Selcen Yılmaz
26-12-2004, 23:29
kapidaki bilet kuyruguna takildigim için maçin basini kaçirdim maalesef fotolardan gördügüm kadariyla çok sey kaçirmisim:(
oturarak maç izlemek neymis unutmusum bidahada yasamak istemiorum sizlerden ayri hiç zevki çikmio

Ertu Aydın
26-12-2004, 23:33
Tribün elinizi kolunuza sağlık.Zevkliydi pankart yapmak göz nuru dökmek,Funda'yı birebir çizerken hayretler içinde izlemek.Ah bi de şu tinerin çarpıcı etkisi olmasa.Neyse nerde kaldık sayın tribün aynen devam.

Gizem İnanç
26-12-2004, 23:53
Bugün skor dışında herşey tek kelimeyle mükemmeldi... Evet yenildik ama son saniyeye kadar çok iyi bir mücadele sergiledi tüm oyuncularımız... Bunun acısı haftaya Gs maçında çıkacaktır... ;)
Bugün Abdi İpekçi'de tribünde olan bütün 1907UNIFEB'li arkadaşlarımı kutluyorum. İnanılmaz güzeldiniz.. Sarı tribün hedefimize adım adım yaklaşıyoruz, bugün bir kere daha gördük... Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.....

Gökhan Taşkan
26-12-2004, 23:54
Skor üzücü ama tribünler harikaydı.. Umarım basketbolda da Fenerbahçemiz bu harika desteği hep yanında bulur.

Pankartlara ve katılıma hayran kaldım.. Herkesin eline emeğine sağlık.. Aranızda olmak vardı..

İlgen Üçer
27-12-2004, 00:07
Skor haricinde harika bir gündü. Şöyle 1-2 sene öncesine baktığımızda ülker karşısında 2 sayı farkla yenilsek bile iyi sonuç diyebiliyorduk. ama bugün salondan buruk ayrılıyoruz. Bu sene lig ve avrupada ülker karşısında maç içinde 18 sayı farkı yakalayan bir takım olmadı. ama ne yazık ki tamamen tecrübesizliğimiz yüzünden maçı kaybettik. Eğer bugun avrupanın en büyük kupasında zirveye oynayan ülkeri elimizden kaçırıyorsak (ki onlardan çok daha iyi oynayarak) çok şey yolunda gidiyor demektir.

bugun maça gelen herkesin eline diline sağlık. işte UNİFEB'in gerçek doğru yüzü BUDUR!!!
salonda stadda aynı şekilde devam etmeli bu birliktelik.

Tribun Komitesine yaptıkları herşey için teşekkürler.

ülker le finalde hesaplaşmak üzere....

Sercan Matur
27-12-2004, 00:08
Bu takım nerelerden nerelere geldi... Böylesine iyi bir takıma karşı aldığımız mağlubiyet çok can sıkıcı olmamalı. Neticesinde bu ligi en üstte bitirmek de yetmiyor şampiyon olmak için. İlk maçta yenildik Ülker'e... İkinci maçta yeneriz, olası play-off eşleşmesinde 1-1 başlarız, hiç önemli değil... Kaybedilen galibiyet olsada kazanılan tecrübe var. Bu takıma bizlerin inancı ve güveni sonsuz. Verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Sene boyunca ne olursa olsun her zaman takımımızın yanında olacağız.

Maç için yapabileceğim teknik yorum ancak bu kadar ;) Diğer konulara gelmek istiyorum.

Bugün hakikaten maça katılım çok iyi derecedeydi. Servisimiz dolup taşmıştı. Bu organizasyona katılım gösteren tüm 1907UNIFEBli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Organizasyon haberinin en başından beri bir "sürpriz" diyip durduk. Tribün Komitesi toplantılarımızda ülkerspor maçına yetiştirmek üzere "Sopalı Pankart" organizasyonu kararı almıştık. Bu hafta içi yoğun bir çalışma temposuyla pankartlarımızı maça yetiştirdik. ve gerçekten güzel bir görüntü oluştuğu izlenimi verdiğini düşünüyorum. Zaten yukarıdaki mesajları okuyunca, 1907UNIFEB olarak iyi bir organizasyona imza attığımızı düşünmeye başladım.

Sopalı Pankartlarımızın yapılmasında emeği geçen Tribün Komitesi'ndeki çalışma arkadaşlarım Burçay,Emrah,İsmail,Reşat,Uğur'a, Sihirli elleriyle Kumaş,Kalem,Boya ile harikalar yaratan, çizimleriyle bizleri hayran bırakan, bu organizasyonun gerçekleşmesinde yoğun çaba sarfeden arkadaşlarımız Funda Meriç ve Ertu Aydın'a teşekkürlerimi sunuyorum...

Uğur Yedikardeş
27-12-2004, 01:24
Baştan sona önde götürdüğümüz maçı son saniyelerde tecrübe farkıyla kaybetmek gerçekten çok kötüydü. Onun dışında sahada inanmış, sonuna kadar mücadele eden bir takım vardı. Ah birde kazanabilseydik şu topikte yazanlar neler olurdu düşünemiyorum. Evet tecrübesiz, yeni bir takımız ama lig uzun bu macın bir rövansı ve play off lar var. Biz desteğmizi hissettirdikçe bir gün o kupanın da müzemizde olacağına eminim. Abdi İpekçi yıllardır boyle dolmamıştı, bunu da yalnızca FENERBAHCE taraftarının gerçekleştirebileceğini herkese gösterdik.
Servisin ilk kalkış noktası Kadıköydü ve ben vardıgımda yaklaşık 25 kişi hazır bekliyordu. Tribün komitesi olarak tek otobüs tutmakla hata yaptıgımızı bile düşündük :D Takımımıza destek veren tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...
Uzun süredir sopalı pankart olayını düşünüyorduk ve sonunda gerçekleştirebildik. Sanıyorum çokta güzel oldu. Yaptığı çizimlerle beni şaşırtan Picassom Fundaya ;) ve Ertu ya ;) ayrıca malzemelerin hazırlanmasından boyanmasına kadar emek veren Burçay, Emrah, Sercan,Reşat ve İsmaile çooookk teşekkürler.
Pankartları açtığımızda Mrsiç'in bize nasl baktığını bir görseydiniz resmen şok oldu. Zeki, Ömer ve Barışda cabası. Birde İnandık Size yapılırken basının havaya girip tezahuratlara kapılması... Herşey çok güzeldi.
Bu arada eve geldiğimde FBTV maçı veriyordu son 1,5 dakikaya yetiştim ve geri kalan tüm molalarda sadece UNIFEB vardı kameralar önünde. Kızlarımız sürekli zoomlanıyordu :D
Ayrıca kendimi görme fırsatımda oldu. Atkı bu kadarmı seksi sallanır be :P
Tekrar tekrar teşekkürler işte UNIFEB bu...
Sevgiler

Reşat Özdemir
27-12-2004, 02:11
gerçekten mükemmel bir maçtı...gerilerde de yazmıştım..
ama birşey eklemek istiyorum..
galatasaray maçında ne tür organizasyonlar düzenleyeceğiz?

Galatasaray maçı organizasyonu ve ayrıntıları Pazartesi akşamı forumdan duyurulacak..

Ata Bahadır
27-12-2004, 11:09
Mactan sonra hemen girip yazmak istedim buraya ama terslik oldu yazamadim. Hernekadar mac sonunda kahrolsakta basta 1907UNIFEB tribunu olmak uzere. Fenerbahce seyircisinin muhtesem destegi gene maca damgasini vurdu.

1907UNIFEB olarak gercekten cok iyi isler yapiyoruz son zamanlarda, maclardaki goruntumuz ve destegimiz herkesin dilinde ve takdirini kazaniyor. Ozellikle TV'den izlemek, buralardan takip etmekten baska caresi olmayan benim gibi biri icin cok gurur verici goruntuler oluyor. Umarim yakin bir zamanda omuz omuzada olacaz.

Tekrar butun kardeslerimi kutluyorum ayaklariniza, agizlariniza saglik. Fenerbahce sayesinde Turkiyede basketbol konusulmaya basladi ve bunda bizimde payimiz var. !

Funda Meriç
27-12-2004, 12:08
Arkadaşlar ben de böyle bir oluşum da yer alıp işimi,sanatımı sergileyebildiğim için kendi adıma tüm dostlara teşekkür ederim..Zoraki bir sevgi değil bu..O yüzden çok eğlenceli dakikalar geçirdik çizim ve boyama aşamasında.Bir kaç kişi,evet çok tiner kokladık (ki ben alışkınım ;D) diğer arkadaşlarım adına üzülmedim değil..;)

Bunlar sadece bir kaç kişinin fikir,emek ve paylaşımından çok 1907Unifeb adına yapılan showlardır. Dileriz ki herkes fikirlerini paylaşsın,örneğin 6s maçı için ne yapılabilir? diye bir soru gelmiş..nasıl ki bu ortamda düşüncelerimizi açıkça paylaşıyoruz yapıcı ve ilginç önerilerinizi de bekliyoruz.. ;)

son olarak;
Aydın Örs'e..
Takıma..
Komitemize..
otobüste 3er 3er de olsa oturma zahmetini sarı-lacivert aşkıyla gerçekleştiren tüm üyelere sonsuz teşekkür..;)

Efes/Ülker avcunu yala...Kupa bizim ;D

Ertu Aydın
27-12-2004, 13:35
Mactan sonra hemen girip yazmak istedim buraya ama terslik oldu yazamadim. Hernekadar mac sonunda kahrolsakta basta 1907UNIFEB tribunu olmak uzere. Fenerbahce seyircisinin muhtesem destegi gene maca damgasini vurdu.

1907UNIFEB olarak gercekten cok iyi isler yapiyoruz son zamanlarda, maclardaki goruntumuz ve destegimiz herkesin dilinde ve takdirini kazaniyor. Ozellikle TV'den izlemek, buralardan takip etmekten baska caresi olmayan benim gibi biri icin cok gurur verici goruntuler oluyor. Umarim yakin bir zamanda omuz omuzada olacaz.

Tekrar butun kardeslerimi kutluyorum ayaklariniza, agizlariniza saglik. Fenerbahce sayesinde Turkiyede basketbol konusulmaya basladi ve bunda bizimde payimiz var. !
Ata umarım gelirsin de seninle sağlam bir omuzomuza yaparız.

Emrah Demircioğlu
27-12-2004, 18:35
Hepimizin yüreğine sağlık

Serkan Özen
27-12-2004, 21:04
Ülker gibi bir takım karşısında 18sayı öne geçtik maçın tamamını önde götürdük ama son dakikaları oynayamadık. Önümüzde bizden 2şer fazla puana sahip olan takımların 2sini yendik birini de evire çevire rezil edip kendi ellerimizle maçı verdik. Farkın 18den düşürülüp maçaÜlker'i ortak etmemizden son dakikaları oynayamamıza vee son topu mrsiçle drive şeklinde kullanmamamıza kadar bir çok noktada tecrübesizliğimize yenildik ama bu takım büyük işler yapabileceğini he geçen gün daha da sağlam bir şekilde kanıtlıyor. Olağanüstü desteğimize devam.

Fatih Ekşi
27-12-2004, 21:44
pankartların hazırlanmasında emeği geçen arkadaşları ve özellikle de o mükemmel çizimleri hazırlayan Funda ve Ertu yu gerçekten tebrik etmek gerek.elinize sağlık :)her ne kadar yenilsekte o ortam mağlubiyeti pek fazla hissettirmedi aslında ki yenildiğimiz takımda Ülker!.şampiyon olmamız çok da önemli değil play-off larda önümüze geleni devirelim yeter.Fenerbahçemiz'in bu seneki muhteşem taraftarıyla bunu başaracağına hepimiz inanıyoruz.geçen haftanın acısını 6s den çıkarmak için hepberaber yeniden Abdi İpekçi ye...

Ata Bahadır
27-12-2004, 23:25
Ata umarım gelirsin de seninle sağlam bir omuzomuza yaparız.

Insallah Ertu bu sezon bitmeden olacak birseyler. :)

Erkut Alperen
28-12-2004, 00:16
Maç öncesindeki yoğun emekleri dolayısıyla, özveriyle çalışan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. -iso sen burdan pay çıkarma kendine ::)-

Funda tasarlamış, ertu ve artist burçay boyamış. Funda çizdikten sonra çocukların boya kitabını boyadığı gibi boyadılar saolsunlar. çocuklar gibi şenlerdi her gördüğümde gülüyolardı nedense...

Hepinizin ellerine sağlık..

Can Turgut
28-12-2004, 00:24
tiner bizde bali bizde..
çekiyoruz gündüz gece..

demiştik

Burçay Tiftikçi
28-12-2004, 00:31
Maç öncesindeki yoğun emekleri dolayısıyla, özveriyle çalışan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. -iso sen burdan pay çıkarma kendine ::)-

Funda tasarlamış, ertu ve artist burçay boyamış. Funda çizdikten sonra çocukların boya kitabını boyadığı gibi boyadılar saolsunlar. çocuklar gibi şenlerdi her gördüğümde gülüyolardı nedense...

Hepinizin ellerine sağlık..

Artist lafını herkes yanlış anlayacak....

Şimdi Reşat ın hakkını yemeyelim sloganların çogunu o üretip yazdı....Ayrıca senin olmadıgın gün Emrah ta iso da boyama kitabını doldurdular...

Erkan Keremoğlu
28-12-2004, 00:46
Şimdi Reşat ın hakkını yemeyelim sloganların çogunu o üretip yazdı...

Puhaha belliydi ;D

8)

Emrah Demircioğlu
28-12-2004, 00:48
aloo erkut
anladın sen onu anladın :)

Reşat Özdemir
28-12-2004, 00:51
İşi neden "o yaptı, bu çizdi, şu güldü"ye döküyorsunuz?
Ha eğer illa dökülecekse ben bir arkadaşımızın Tüketiciyi Koruma Derneği sloganı olabilecek fikrinden bahsedeyim ;D
İki gram tinerle kandaki sanat oranı tavan yapan arkadaştan bahsedeyim ;)
$ işareti muhteviyatlı Kapital kelimesi sonucunda meydana gelen kapak'lardan bahsedeyim.. :o
"Oynanacak yazıyor lan" diyerek kalbimizi sıkıştıran arkadaştan bahsedeyim.. ;D
Derneğin şu anki halinden bahsedeyim yada :-X
Katıla katıla güldüğümüz daha nice güzel anlardan ve bu anların bütününden bahsedeyim.. 8)

Şaka maka çok seviyorum bu oluşumu.. Hepinizi..
Sağolun, varolun..

İsmail Coşkun
28-12-2004, 00:55
Ayrıca senin olmadıgın gün Emrah ta iso da boyama kitabını doldurdular...
boşver kardeşim takılma sen erkuta :D eee o olmayınca daha rahat bi çalışma ortamını bulunca yaptık bişeyler.. 8)
tinerci erkut ::)

Emrah Demircioğlu
28-12-2004, 00:58
Erkut varken 1 saatte bir tane pankart yapabildik fakat gittikten sonra 1 saatte üç pankart yaptık neden acaba
bir insanı tiner kokusu bu kadar uçurur adam sırf gülüyo konuşuo :) :)
canım kardeşim seviyorum seni

Erkut Alperen
28-12-2004, 23:21
Emrahım ben de seni seviyorum ama ulu orta sölemiyorum :)

İsmail yine asılsız ithamlarda bulunmuş ama canı saolsun onu da seviyorum

Bahriye Tekin
30-12-2004, 14:34
evde ders başında :( finaller fena bastırdı :(