Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907UNIFEB-Yıldız Teknik FBTV'de
Sinan Bıçak
14-12-2004, 20:24
Bugün Yıldız'da FBTV de yayınlanan Okuldaki Fener adlı programa ev sahipliği yaptık.Zeynep Hanım yönetimindeki programda 1907Unifeb'i ,misyonumuzu ve vizyonumuzu ve daha birçok şeyi keyifli bir ortamda anlattık.
Program bir aksilik olmazsa yarın yayınlanacak.Zeynep hanıma ve kameraman Kıvanç beye bizlere zaman ayırdığı için teşekkür ederiz
Vehbi Şirikçi
14-12-2004, 20:30
Tebrikler arkadaşlar. Ben izleyemiyorum FBTV, digitürkte olmaması sıkıntı oldu başıma. Ama en iyi şekilde temsil ettiğinizden şüphem yok.
Burçay Tiftikçi
14-12-2004, 20:31
Çok güzel ve zevkli bir program oldu....Yıldızda nasıl kuruldugumuzu 1907unifeb i misyonunu anlattık....Yıldız da neler yaptıgımızı , organizasyonlarımızı anlattık....Bana söz düşmemesi için çok yalvardım...ama en sonunda sıra banada geldi...Ordada pot kırdım zaten:)....
Muhammed Turan
14-12-2004, 21:21
Program saat kaçta. Onu da yazarsanız sevinirim...
Duygu Çakır
15-12-2004, 00:14
son aldığımız habere göre
program yarın yani çarşamba saat 15:30 da olacak
valla biz çekerken çok eğlendik
umarım herkes izlerken bizim kadar eğlenir
Muhammed Turan
15-12-2004, 00:32
O saatte okulda oluyorum. Umarım gece falan tekrarı verilir.
Tufan Avşar
15-12-2004, 01:18
Bugün çok güzel bir program gerçekleştirdiğimize inanıyorum.Umarım izleme imkanı olan arkadaşlar beğenirler. 1907UNIFEB ve Yıldız Teknik FEB'in kuruluşundan bugüne olan süreçden bahsettik genelde. Bütün yönetim ve çalışma grubu üyelerimiz söz aldı. Güzeldi gerçektende. Sizlere de selam göndermeyi unutmadık :) Keserler mi orasını bilmem ama Ata Bahadır kardeşime de bizzat selamlarımı ilettim.Amerikalara kadar uzandım ben bi ara kendimi kaptırınca :) Zeynep Hanım'a ve Kameraman Kıvanç Abi'ye teşekkürlerimi gönderiyorum bende. Umud ediyorum ki sizleri en iyi şekilde temsil edebilmişizdir...
Saygılar
Şafak Dülger
15-12-2004, 15:54
valla tam zamanında açmışım forumu, yarım saat sonra görüşürüz .. işin zevkli kısmı kamera arkası oluyoo zaten.))
Şimdiden teşşekkürler..
Bora Erdinç
15-12-2004, 17:31
Arkadaşlar tebrikler,programınızı izledim.Bizim programda(hoş,ben işimden dolayı gelemedim:) )bizimkiler biraz heyecanlıydı.Sizin soğukkanlı açıklamalarınız 1907UNİFEB'e yakışır nitelikteydi,tekrar tebrikler...
Barış Ertül
15-12-2004, 20:10
Sevgili Katılımcı Arkadaşlar,
Programınızı izledim. Emekleriniz için hepinizi tebrik ederim.
Özellikle 1907UNIFEB misyonunu açıklarken "şahısların değil Fenerbahçe'nin doğrularını savunmak..." söylemini kullanmanız çok hoşuma gitti. Demek ki bizim de bugüne kadar verdiğimiz emekler, yaptığımız konuşmalar boşa gitmemiş.
Sizleri bundan sonra daha da sık izleyebilmek dileğiyle, hepinize sevgiler...
Barış Ertül
Selcen Yılmaz
15-12-2004, 22:43
çok eglenceli ve ögretici ;) bi program olmus arkadaslar tebrikler
Emrah Demircioğlu
15-12-2004, 23:04
Bende biraz önce izledim
gerçekten tebrikler
Sinan Bıçak
15-12-2004, 23:09
rezil oldum :)
Levin Susar
15-12-2004, 23:22
Programı az önce izledim ve inanılmaz gurur duydum arkadaşlarımızla...
Hakikaten de muhteşem bir programdı.
Herkes sanki kameralara yıllardır alışkınmış gibiydi (sinan hariç :) )
Konuşmaların neredeyse hepsi teklemeden çok güzel bir ses tonlamasıyla yapılmıştı.
Yaklaşık olarak 3.5 senedir neyin mücadelesini verdiğimizi 1 saatlik programda çok ama çok güzel bir şekilde anlatmışsınız arkadaşlar...
Burdan özellikle Tufan'ı başarılı konuşmaları nedeniyle tebrik etmek istiyorum.
Programa katılıp 1907UNIFEB & 1907 Fenerbahçe derneği hakkında görüş belirten bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum....
Sinan Bıçak
15-12-2004, 23:32
rezil oldum ben dedim çıkarmayın beni kamera karşısına die dinletemedim ki
Duygu Çakır
15-12-2004, 23:50
arkadaşlar montajsız hali daha eğlenceli ve güzel aslında :}
bizi beyendiğiniz için ben teşekkür ederim
ayrıca çalışma grubum ve yönetimime de çok teşekkür ederim
bu kadar senedir
ince eleyip sık dokuyarak yönetici (çalışma grubu da bu gruba elbette dahil) kıvamına getiridiğimiz bütün arkadaşların yerlerine ve sıfatlarına ne kadar uygun oldukları ,
hem Fenerbahçe hem 1907 Unifeb hem de Yıldız Teknik Feb için ne kadar mükemmel bir neslin daha ortaya çıktığını gördüm tekrar
valla iyi ki varsınız
Duygu Çakır
15-12-2004, 23:52
ayırıca programdan hemen sonra Barış Abi'de benimle iletişime geçip katılan bütün arkadaşlarımızı kutladı
ona da teşekkür edeyim
Gökhan Taşkan
16-12-2004, 19:25
Saat 01.00 de aynı gün içinde 3. kez yayınlandı program.. Saat 15.30 da ve aksam olanı kaçırmıştım iyi oldu valla.. Gerçekten güzel bir çekim olmuş.. Hepimizin ağzına sağlık :)..
Tebriklerini iletenlere teşekkürü borç biliriz ;)
Serkan Özen
16-12-2004, 19:50
Hepinize tebrikler ben izleyemedim ama umarım kaydetmişsinizdir belki birr gün bir imkan olursa izleyebilirim
Sinan senin rezil olacağını topiği baştan okurken anlamıştım... yanılmadım ;)
Muhammed Turan
16-12-2004, 21:13
İzleyemedim fakat çok güzel olduğuna eminim. Umarım program kaydedilmiştir ve bizde siteden indiririz. Haydi Web Komitesi iş başına :D
Muhammed Turan
16-12-2004, 21:18
Hemen taze bir haber :
FBTV GÜNLÜK YAYIN AKIŞI
16 ARALIK PERŞEMBE
.
.
.
.
.
.
05:30 OKULDAKİ FENER
İzleyemenler için bir fırsat. Zaten her sabah 06.00 ' da kalkıyordum. Yarım saat erken kalkacağım yarın :)
Tufan Avşar
28-12-2004, 17:05
Tufan, Zeynep Tandoğan'la aranda ne var çabuk açıkla?? gözümüzden kaçtı sanma! atkı vermeler, öpmeler fln.. orda herkes üşürken Zeynep'in bi tek seni düşünmesi "sen üşüdün montunu giy" fln.. hadi hadi.. ;) ;D *:P
bütün program güzeldi ama özellikle Sinan'ın sn. Ali Koç hakkındaki açıklamarına bayıldım..süperdi... *;D
şaka bi yana gerçekten çok eğlenceli bir program olmuş..izlerken televizyon karşısında bile eğlendim.. :) *1907UNİFEB'i çok iyi temsil etmişsiniz, ağzınıza sağlık arkadaşlar..
Ceyhun anca gördüm bu mesajını :) aramda ne olabilir abi, yapma yani, herkese davrandığım gibi davrandım o kadar.. sen de ne fesatsın abicim ya ;) sanki tanımıyosun beni :)
şaka bi yana saolasın güzel sözlerin için. elimizden geldiğince temsil etmeye çalıştık. beğendiyseniz ne mutlu bize..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.