Orijinalini görmek için tıklayınız : İtü-Fenerbahçe, Fenerbahçe-Konya Maçları
İsmail Coşkun
16-12-2004, 02:08
Sevgili Arkadaşlar ;
Bu Cumartesi yine F.bahçe'mizle dopdolu bir gün bizleri bekliyor..
Doludizgin giden iki takımımızın maçlarında bizler her zamanki gibi Futbol ve Basketbol takımlarımıza destek olmaya devam edecegiz..
Saat 15.00te İtü Ayazaga Spor Salonundaki İstanbul Teknik Üniversitesi ve Saat 19.00da Mabedimizdeki Konya maçları için 1907 UNIFEB olarak servis kaldırıyoruz..Servisimiz ;
Saat 13.00 te Kadıköy Evlendirme Dairesi önünden
Saat 13.30 da 4.Levent'teki Derneğimizin önünden hareket edip bizleri İtü Ayazaga Kampüsüne ulaştıracak..
Basketbol maçından hemen sonrada yine servisimizle Kadıköy'e gelip bu kez tribünlerde Futbol takımımıza destek olacagız..
Tüm üyelerimizi *bu sarı lacivert günde 1907UNIFEB polarlarıyla her iki takımımıza destek olmaya davet ediyoruz..
1907UNIFEB Tribün Komitesi
Sinan Bıçak
16-12-2004, 02:13
Fererbahçe nerede ise biz oradayız
Levin Susar
16-12-2004, 02:42
Yine Fenerbahçe ile yine 1907UNIFEB ile dopdolu geçecek bir haftasonu daha...
Sinan'ın dediği gibi. Fenerbahçe neredeyse biz oradayız...
Fenerbahçe SPOR klubüne her branşta destek olmak hepimizin görevi.
Aydın Hoca'ya verdiğimiz bir söz var.
Kendisi tüm 1907UNIFEB üyelerini basketbol salonlarına davet etti...
Bu daveti kırmayalım ve de ligde tek mağlübiyeti bulunan, bugün de avrupa'da geçen senenin fiba cup şampiyonunu yenen basketbol takımımızı yalnız bırakmayalım...
Serkan Özen
16-12-2004, 03:18
Fenerbahçe nerede biz oradayız
Reşat Özdemir
16-12-2004, 03:45
Sevgili Arkadaşlar;
Tribün Komitesi olarak basketbol maçlarına 1907unifeb üyelerinin ilgisini arttırmayı bir sorumluluk olarak görüp bu yönde fikirler üretmeye başladık. Okul birliklerinin tribün sorumluları ile gerçekleştirdiğimiz konuşmalarda da bunu sağlama yolunda en önemli olayın ulaşım zorluğunun en az indirgenmesi olarak gördük..
Bu bakış açısı ile Fenerbahçe'nin basket maçlarına servisler kaldırıyoruz. Ve yine gelenler istekler doğrultusunda bu servislerin Kadıköy'den kalkmasını sağlıyoruz.
1907unifeb'in de basketbola artan ilgisi birçok platformda konuşulmaya ve takdir edilmeye başlandı.. Bu hepimizi mutlu ediyor ve daha da büyük bir sorumluluk altına sokuyor..
Artık basketbol maçlarına gitmeyi bir borç olarak görmeliyiz. Çünkü Aydın Hoca önderliğindeki tüm ekibimiz savaşıyor ve kazanıyor. Savaşan bir basketbol takımına ve bu branşta başarıya özlemimiz nihayet bu sene son buldu ve bulacak.
Beşiktaş, Tuborg, Efes Pilsen, Unics Kazan.. Şimdi bu seriye İTÜ, Ülkersor ve Galatasaray'ı eklememiz gerekiyor.. Ve eminimki 1907UNIFEB üzerine düşenin fazlasını yaparak salonlardaki yerini alacaktır.
Aynı şekilde Cumartesi günü Fenerbahçemiz Konyasporla ile karşılacak. Bu maça da büyük bir katılım sağlamak boynumuzun borcudur. Çünkü bu takım ligin en iyi takımı ve Galatasaray mağlubiyeti ile hiçbirşey kaybetmeyecek kadar kuvvetli. 100. Yılında şampiyon olmak adına gazlanan Galatasaray'a en güzel cevabı takımına inanmış onbinler be onbir tane futbolcumuz verecek.. 1907UNIFEB'de her zaman olduğu gibi 90 dakika boyunca takımının yanında, B Blokta, yerini alacak..
Bu Cumartesi gününü Fenerbahçe ve 1907UNIFEB ile dolu dolu yaşamak isteyen tüm üyelerimizi bekliyoruz..
Saygılar.
Erkan Keremoğlu
16-12-2004, 05:30
Akıyoruz Fenerbahçe Festivaline
8)
Bahriye Tekin
16-12-2004, 14:12
çok istedim cumartesi orda olmayı ama olmadı
size iyi eğlenceler
bidahaki sefere inşallah
Bünyamin Demir
16-12-2004, 19:38
ya arkadaşlar bence istanbulda yaşamanın ve FENERBAHÇEMİZE bu kadar yakın olmanın tadını çıkarın biz uzaktayız gelemiyoruz ama aklımız ve kalbimiz hep orda sizlee iyi eğlenceler
Burçay Tiftikçi
16-12-2004, 20:22
Fenerbahçe ile dopdolu bir cumartesi...Muhteşem bir gün olacagından eminim...Bu sene gösterdigi mücadele ile desteği sonuna kadar hak eden erkek basketbol takımımız ile ligin ilk yarısını lider kapamak isteyen futbol takımımızı yalnız bırakmayalım...
Ersin Demirel
16-12-2004, 21:01
Basket maçına değil ama Konya Maçına %90 geliyorum.... Çünkü Saat 1'e kadar dersim var..
Berkay Erdim
17-12-2004, 01:49
İmkanı olanlar mutlaka katılmalı bu organizasyona. Biz katılamıyoruz ve gıpta ediyoruz.
Tribün Komitemize de başarılar diliyorum, üyelerin talepleri doğrultusunda çalışmalar yaptıkları için de tebriği hak ediyorlar...
Uğur Yedikardeş
17-12-2004, 03:09
Bu şenlikte yanınızda olamayacak olmak gerçekten çok üzücü ama bazen araya elde olmayan sebepler giriyor. :(
Yüksek bir katılım dileğiyle...
Can Turgut
17-12-2004, 04:28
itüye üvey evlat konyaya tüp bebek muamelesi yapamayız
e gelecez..
Uğur Yedikardeş
17-12-2004, 04:37
Çok farklı bi açıdan yaklaşmışssın Can tebrik ederim :D
Levent Sarıbaş
17-12-2004, 11:05
Haydi 1907UNIFEB...
Sabırsızlıkla bekliyoruz...Tv başında stattaki sarı lacivert ''''şampiyon''''' fener...
ve salondaki
OOooooOOOooooo OOOoooOOOoooOOFenerbahçe koy Fenerbahçe koy..haydi bastır Fenerbahçe koy.....eşlik etmek için bekliyoruz..
Birol Cengiz
17-12-2004, 11:56
hep destek tam destek
Onur Bilgin
17-12-2004, 15:43
kesin olmamakla birlikde umarım 2 org.a da katılacağım.
umarım bir aksilik çıkmaz ve sizlerle 'sahada' yerimi alırım arkadaşlar
Burcu Süslüoğlu
17-12-2004, 17:16
yaaa arkadaslar bisey sorucam :) kusura bakmayin biras cahil kaldim ama :) yarinki konya maci icin bileti nerden almamiz gerekiyo???
Vehbi Şirikçi
17-12-2004, 17:26
yaaa arkadaslar bisey sorucam :) kusura bakmayin biras cahil kaldim ama :) yarinki konya maci icin bileti nerden almamiz gerekiyo???
Biletix gişelerden alabilirsin. (www.biletix.com.tr) Veya maç günü stad gişelerinden de alabilirsin.
Burcu Süslüoğlu
17-12-2004, 17:42
tesekkur ederim...ama bisey daha sorucamm:) fazla oldum ama...hangi tribünden almamız gerekiyor? migros, telsim, numaralı??
Vehbi Şirikçi
17-12-2004, 17:53
Telsim tribününde izliyoruz. Stada girince üst kat Maraton tribüne yakın kısmında.
Burcu Süslüoğlu
17-12-2004, 18:25
telsim ok :) tesekkurler...kendine ii bakkk
Fatih Ekşi
17-12-2004, 18:57
Konya maçının önemi çok büyük,bu yarıyı lider bitirmemiz için kesinlikle almamız gereken bir maç.ayrıca galatasaray mağlubiyetine rağmen takımımızın arkasında olduğumuzu göstermek ve onlara moral vermek açısından çok önemli.sınavlarda tam haftasına denk geldi :(basket maçına ilgide enaz efes maçı kadar olur umarım.
Ceren Bereceli
17-12-2004, 19:20
Arkadaşlar hepinizi yarın okulumuzda ağırlamaktan sevinç duyarız,herkesi bekliyoruz...
Okan Uzunkaya
17-12-2004, 19:31
Konya maçına gelecek herkesin, İtü maçına da ilgi göstermesi gerekli. Unutmayın sözümüz var ;)
Aslında, itü maçı çıkışı futbol maçı olmasa, gölet kenarında güzel vakitte geçirilebilirdi ya neyse ;)
Fenerbahçemizle dopdolu güzel bir haftasonu günü geçirmek dileğiyle..
Ersin Demirel
17-12-2004, 20:59
Yarın sabah saat 08.30'dan 13.30'a kadar aralıksız 6 saat dersim var. Bu yüzden İtü maçına yetişmem mümkün değil. Mabedde görüşmek üzere...
Hüseyin Atik
17-12-2004, 21:28
Ben de gündüz çalışıyorum bu sene henüz hiç bir basketbol maçımızda tribünde olamadım, Konya maçında mabeddeyiz...Edirne,Tekirdağ ve Çorlu'dan gelecek arkadaşlarımızla birlikte en geç saat 18:00'e kadar içerde olmaya çalışacağız...Yenilsende yensende taraftarın seninle üzüntünle sevincinle seninle birlikte...
Fatih Bağcı
17-12-2004, 22:14
Arkadaşlar hepinizi yarın okulumuzda ağırlamaktan sevinç duyarız,herkesi bekliyoruz...
geliyoruz ama bi program var mı?ona göre geleceğiz ;)
Kübra Özdemir
18-12-2004, 00:04
program olmasmı yaw alası var ;D
inleticez Ayazağa spor salonunu ;)
Reşat Özdemir
18-12-2004, 00:27
Yarın 2 tane maç var..
Bir tanesi ilk yarıyı lider bitirecek olan Fenerbahçe Futbol Takımı..
Diğeri uzun yıllardan sonra savaşan, kazanan, ligde iddialı olan Feenrbahçe Basketbol Takımı..
Organizasyonun ayrıntıları için açılan konu başlığı sadece 2 sayfa..
O da zorlama muhabbetlerle..
Yarın maça katılım konusunda hayal kırıklığı yaşamaya hazırlanıyorum ben..
Saygılar.
Burçay Tiftikçi
18-12-2004, 00:35
Arkadaşlar;
Daha ne istiyorsunuz....Terini sonuna kadar akıtan , mücadeleyi bir an olsun bırakmayan ve şampiyonluga oynayan bir basketbol takımı.....Avrupa kupalarda mücadele eden tek Türk takımı olan hala ligte liderligini devam ettiren futbol takımı ve ligin ilk yarısının son maçı....İki maçta birbirinden güzel ve zevkli olacak...Ayrıca bu iki maçıda rahatlıkla izliyebilmeniz için ayarlanan servis....İnşallah yarın katılım yüksek oranda olur(umudum çok kalmasada)....
İsmail Coşkun
18-12-2004, 00:37
Yarınki görevimiz sadece konya maçına gitmekle bitmiyo arkadaşlar..en az futbol takımımız kadar başarılı bir basketbol takımımız ve bu takımında en az konya maçı kadar önemli bir İTÜ maçı var..Ve bu takımında en az onlar kadar destege ihtiyacı var..
Kantindeki topiklerin hit'ine bakınca bu topigin 2 sayfada kalması şahsım adına beni çok üzüyo..
İnşallah bir çok arkadaşım katılmayı düşünüyordur da buraya yazmaya tenezzül etmemiştir..
Yarın görüşmek umuduyla..
Saygılar..
Yalçın Ateş
18-12-2004, 00:38
ben maçlara gelemicem çalışıyorum ancak tv den izlerim futbol maçını
Ceren Bereceli
18-12-2004, 00:54
program derken? :D
hem hava şartları,hem maç durumları müsait olsaydı,Okan'ın dedigi gibi bir gölet organizasyonu ayarlardık (gelen bilir göleti ;) ) ama üzgünüz..
şimdilik takımı karşılamak ve maçta salonu sizlerin katılımıyla inletmek gibi bir program var.. ;)
bu vesileyle tekrar söyleyeyim,arkadaşlar hepinizi bekliyoruz itü'ye..
Bilsay Avcı
18-12-2004, 01:02
Yarın Fenerbahçe ile dolu güzel bir gün olacak :)
Futbol maçı tamam da basketbol konusunda da 1907UNIFEB' in gözle görülür bir şekilde kazanmış olduğu ivme var. Geçtiğimiz hafta yapılan Aydın Örs ziyareti de cabası. Verdiğimiz söze sadık kalmak için, Fenerbahçe' ye her branşta destek olmak için yarın herkesi okulumuza bekliyoruz.
İTÜ de, İTÜ Fenerbahçeliler Birliği pankartının arkasında Fenerbahçe'ye destek olmak çok keyifli bir duygu :)
Bu keyfi bizlerle yaşamanız dileğiyle, bekliyoruz...
Erkut Alperen
18-12-2004, 01:26
Yarın görüşmek üzere
Mustafa Güngör
18-12-2004, 01:46
arkadaslar biz 1907unifeb-itu olarak saat en gec 1 okulumuzda hazir ve nazir olark bekleyecegiz..Tum unifeb ailesine cok guzel bir ev sahipligi yapacagiz..konya maci olmasaydi baska org.lar da yapabilirdik ama en guzel org. fb maclaridir zaten :D
CANTADA KEKLIK ISTANBUL TEKNIK CANTADA KEKLIK.......
allahim ben ne diyorum :P
Sinan Bıçak
18-12-2004, 02:02
Nie kimse bende geliyorum die yazmıyor arkadaşlar gideceğimiz yer yalnızca Maslak hakkari değil
Serkan Özen
18-12-2004, 02:30
Arkadaşlar yarın FBmiz için çok güzel bir gün olcak. Lütfen imkanımız dahilinde maçlara gelmeye çalışalım
Yusuf Demirci
18-12-2004, 03:48
ya bende her zamanki gibi maçlara gelicem. basket takımını karşılamak için okula erken gidicem yani servisle gitmicem. ama futbol maçına giderken servisle gitmek lazım yoksa yetişmek zor. servisin kontenjanı var mı? basket maçından sonra kullanabilir miyim servisi?
Emrah Demircioğlu
18-12-2004, 11:16
Haydi arkadaşlar kadıköyden gelecekler 1 de Kadıköy evlendirme dairesinin önünde
Fenerbahçemizle dop dolu bi gün geçiricez
çok az kaldı 3 saat sonra görüşmek üzere
Bilsay Avcı
18-12-2004, 12:42
Haydi arkadaşlar kadıköyden gelecekler 1 de Kadıköy evlendirme dairesinin önünde *
Fenerbahçemizle dop dolu bi gün geçiricez *
çok az kaldı 3 saat sonra görüşmek üzere
Hah bir sen eksiktin :)
Gel...gel...
Levent Sarıbaş
18-12-2004, 15:25
Hah bir sen eksiktin :)
Gel...gel...
muhtemelen şimdi ayazağadasınız ama..bu mesajı görmemek elde değil.. ;D ;D ;D ;D
Haydi Emrah.. ;) Bilsay baba..saygılar.. :)
Reşat Özdemir
19-12-2004, 00:20
İki maça da gelen herkesin ayağına sağlık..
Yusuf Demirci
19-12-2004, 00:44
gerçekten iki maça da gelen herkesin ayağına sağlık. Baya yorucu bi gündü. ses falan kalmadı. olsun fenerbahcem için değer ;)
Sinan Bıçak
19-12-2004, 01:42
kolpa cimbom kolpa cimbom
Çınar Şahin
19-12-2004, 01:56
Gercekten cok guzel bir gundu. Her turlu riske ragmen 1907UNIFEB'in erkek basketbol takimimiza destek vermesi icin servis organizasyonu duzenleyen ve bu org.dan anlinin akiyla cikan tribun komitesine,
ITU-Fenerbahce macinin evsahibi 1907UNIFEB-ITU'ye ,
cok tesekkur ederim.
Futbolda gulduk, basketbolda ise maalesef hic istemedigimiz bir yenilgi aldik. Bugun basketbol sansi ITU'nun yanindaydi. Ama su var 1907UNIFEB olarak basketbol takimimizi bilincli bir sekilde destekledik, ve son periyot dikkat ederseniz salondaki genc yasli diger tum Fenerbahce taraftarlariyla da butunlestik.
Umarim bundan sonraki maclarda da destegimizi artarak surdururuz.
Sevgiler
Cinar
Doğa Aydın
19-12-2004, 02:03
Poğaça yap bizeee
Feryaal Pereee!...
Reşat Özdemir
19-12-2004, 02:13
"6"
Saygılar..
Burçay Tiftikçi
19-12-2004, 02:20
"6"
Saygılar..
İmza...
Ceren Bereceli
19-12-2004, 02:43
Arkadaşlar İTU'ye gelen herkese çok teşekkürler..
Gönül isterdiki size daha iyi ev sahipliği yapalım,para ödemek zorunda kalmayın ama maalesef ''Fenerbahçe'' adını gören nasıl geçirsem diye baktıgı için böyle tatsız bir durum yaşadık..kusura bakmayın..
Umarım herkes bu yaşananlara ve yenilmemize ragmen geldigine değdigini düşünüyordur..
Biz geldiginiz için 1907UNIFEB-ITU olarak çok teşekkür ederiz,seneye tekrar bekleriz ;)
Serkan Özen
19-12-2004, 03:25
Saat 9da kalkıp 10da Kimya vizesine girdim 12de çıktım Sinan'ı karşılayıp spor salonuna geldim ve daha sonra servisle gelen 1907UNIFEBdaşlarımızı karşıladık basketbol takımımız ve sayın koçumuz Aydın Örs'ü karşıladık. Sonrasında ise heyecanlı ve basketbol mucizesi şeklinde geçen bir maçla Okulumun takımına maalesef yenildik ama herkesin belirttiği gibi iyi ve kötü gününde bsaketbol takımımıza da elimizden geldiğince destek vereceğimizi göstermiş olduk. Kolpalık yaparak bazı arkadaşlarımızı özellikle koç ve iülüleri beleşe soktuk kantinden (elimizden geldiği kadar arkadaşımızı sokmaya çalıştık ama malesef herkes olamazdı:( öğrenciyi ve büyük takımlarını destekleyenleri müşteri olarak gören itü yönetimi >:( sağolsun)
maç sırasındaki tezahüratlarımız birliğimiz takımımıza verdiğimiz destek kısaca basketbol maçındaki sonuç hariç her şey çok güzel geçti.
Ardından ise ara vermeden sizlere bir gölet turu dahi attıramadan (zamanın kısıtlı olması sebebiyle) hemen Kadıköy'e geçtik ve takımımızın kendini zorlamasa da rakipleri önünde artık gayet rahat galip gelebildiğine şahit olduk (keşke derbilerde de böyle olsa) (keşke ilk yarının son maçında izmire dönmemden önce daha tat vreen bir oyun oynaasaydık)
Fenerbahçe'yle dopdolu bir günü sizlerle geçirdikten sonra şuan çok yorgunum ama 1907UNIFEBle birlikte takımıma destek olduğum ve sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum herkese çook teşekkürler
Not: Telefonumun data kablosunu kısa bir süre içinde alır almaz size bir güzellik yapacam sözz ;)
Uğur Yedikardeş
19-12-2004, 13:27
Maçlara gidip desteğini esirgemeyen herkese ve yaptığı ev sahipliğinden ötürü tüm 1907 UNIFEB-İtÜ'lü arkadaşlara teşekkürler. Malesef aranızda olamadım ama fotoğraflarda herşey belli.
Siz daha iyi bilirsiniz, İTÜ tarihinde bu kadar yüksek 3 sayı yüzdesiyle oynadığı bi maç daha varmı???
Erkut Alperen
19-12-2004, 15:50
Poğaça yap bizeee
Feryaal Pereee!...
İçli köfte yap bizeee
Feryal Pereee
Yiğit Arın
19-12-2004, 16:19
Her ne kadar yorulmuş olsak da, basketbol maçını kaybetmiş olsak da Fenerbahçemizle dopdolu çok güzel bir gün geçirdik.
İlk maç yaptığımız tezahüratlar, hakemle, kemalle, cimbomla uğraşmamız, son periyotta etrafımızdakilerin dayanamayıp biz de şu çocuklara katılalım demeleri, son saniylerdeki heyecan... Bi de kazansaydık mükemmel olacaktı... Ayrıca içeride deliler gibi sevinen itülülerin çıkışta aramızdan geçerkenki halleri, sonradan düşününce gerçekten komik geliyor :D
Konya maçı da klasik bir Kadıköy maçıydı. İlk golü bulana kadar biraz zorlandık ama sonrası kolay oldu. Kadıköy'den gerçekten çıkış yok. Stadda güzel bir atmosfer vardı. Maçın başındaki konfeti şov, küfürsüz ama süper alaycı tezahüratlar ve Fenerbahçemizin güzel futbolu çok güzeldi.
Bu güzel günde bizimle birlikte olan ve bu organizasyonlarda emeği geçen herkese çook teşekkürler. Önümüzdeki organizasyonlar görüşmek üzere...
Kübra Özdemir
19-12-2004, 18:17
İtü'ye gelen ve takımımızı destekleyen herkese çok teşekkürler,
inşallah seneyede salonu beraber inletiriz ve bu sefer istediğimiz sonucuda alırız..
Ersin Demirel
19-12-2004, 20:35
Yorucu geçen bir haftanın stresini Unifebli dostlarımla attığım için çok mutluyum.
Herkese teşekkürler...
Serkan Özen
19-12-2004, 21:43
.
Siz daha iyi bilirsiniz, İTÜ tarihinde bu kadar yüksek 3 sayı yüzdesiyle oynadığı bi maç daha varmı???
merak edenleri İTÜ'nün aslında ne kadar kolpa bir takım olduğunu öğrenmek isteyenleri 2hafta sonra tekrar maslağa bekleriz
bakalım Serdar 3lük deneyecekmi bile?
Erkan Keremoğlu
19-12-2004, 22:18
Arkadaşlar bu gidişle her türlü ilk 4'te bitiririz basketbolda.. Böyle kolpa takımlara kaybetmenin bir zararı yok.. Önemli olan play-off'larda rakibimiz olabilecek takımlara karşı kazanmak.. O yüzden çok moral bozamyın..
Arada böyle kazalar olur.. Salyers-Booker-Ömer-Mrsic 4'lüsünden birisi sakatlanınca her maçı verme riskimiz var, Tuborg'da da sakattı Salyers.. Kenarımız çok zayıf çünkü.. Birisi sakatlanınca ya hücum ya savunma direkt düşüyor..
Futbolda da her türlü ayak oyunu devam ediyor ama hakemleri ve federasyonu da yenmeye devam ediyoruz... Seyirci desteği ise çok zayıf, sadece hakeme tepkide ortak hareket ediyoruz..
Dün basket maçında enerjimiz bitmiş olsa gerek, Konya maçında tribünde yok gibiydik... Bunda stadın genel suskunluğunun da etkisi var.. Sanırım Fenerbahçe taraftarına rahat olmak, farkı açmak batıyor, atraksiyona alışmış insanlar..
Şimdi uzun bir ara var futbolda. Tüm enerjimizle basketbol maçlarına yüklenmeliyiz.. Üstelik basketbolda kritik bir dönemeçteyiz.. Avrupa kupası ve Ülker ve Galatasaray maçları ardarda..
8)
Erkut Alperen
20-12-2004, 00:27
Futbol takımımız Türkiye'nin en iyi takımı, şampiyonlar liginde gerekn mücadeleyi gösterdi şimdi uefa'da devam ediyor. Bunlara rağmen tribunler boş kalabiliyor. En kötü olduğumuz senelerde doldu bu tribunler. şimdi anlam vermek zor boş kalmasına...
bu boş kalması kriteri takımdan takıma değişiyor tabi. 25 bin kişi gelince boş kalıyor bizim tribunlerimiz. Başkalarınınki gibi 2-3 bin kişiye oynamışlığımız yok çok şükür, Allah göstermesin öle günleri...
Ama bence bu ilgisizliğin sebebi kulübün yanlış bilet politikaları. Takımın haftada 2 maç içerde oynadığı üstelik bu maçlardan birinin CL maçı olduğu dönemlerde bile 15-25 milyonlara bilet aldık. Biraz zor oluyor tabi Türkiyenin ekonomik koşullarında.
İkinci yarıyla birlikte çıkması planlanan kombinelerle daha sağlam katılımlara ulaşacağımızı inanıyorum.
Ligin bu dinlenme molasında basket maçları bizlere ilaç gibi gelecek. Avrupa ve lig maçları son derece heyecanlı olacağa benziyor... Umarım biz de bu maçlarda gerekli katılımı sağlayabiliriz...
Can Turgut
20-12-2004, 00:33
* Kolpa Kemal kolpa Kemal..
* Olm Rasim'İn kardeşine bak laaa..
* Commandante Feryal..Poğaça yap bize Feryal Pere..
* Bu ahır bitmez..
* Ah Serdar vah Serdar..
Güzel haftasonu,gelen herkese teşekkürler..
Reşat Özdemir
20-12-2004, 00:37
Arkadaşlar,
Dün serviste yada futbol maçında benim mont ile bir arkadaşımızın montu karışmış.. Moschino marka, deri, arkasında moschino deseni olan bir mont var şu an elimde.. Kiminse gelsin, alsın, yoksa satıp borçlarımı ödeyeceğim.. ;D Benim montum da siyah, deri, düz bir monttu..
İlgili arkadaşa duyrulur ;)
İsmail Coşkun
20-12-2004, 01:14
Şahsen dünkü gibi nispeten boş ve etkisiz tribünler hiç zevk vermiyo..zaten itü maçından sonra kaybettigimiz sesimizle, tribünlerdeki dört bir yandan kendi kendine başlayan tezahüratlar sonucu oluşan ahenksizlikle, yorgun düşen bünyemizle, takımımızın nasıl olsa kazanır havasıyla sıradan bir galibiyetti kadıköydeki maçımız..şuanda futbol takımımızla ilgili ilgilendigim tek konu bugün yarın çıkacak kombine konusu..
Ama bugünden itibaren hepimizin basketbol takımımızla ilgilenmesi gerektigi aşikar..
Önümüzde Kiev-Ülker-Galatasaray maçları var..tahminen katılım bu maçlara 'sırasıyla' artacaktır..hepimizin ortak dilegi birgün basketbol takımımız için rakip ayırt etmeden tüm maçlarına 'saglam' bi katılımla gidebilmek..
Ersin Demirel
20-12-2004, 20:17
Arkadaşlar,
Dün serviste yada futbol maçında benim mont ile bir arkadaşımızın montu karışmış.. Moschino marka, deri, arkasında moschino deseni olan bir mont var şu an elimde.. Kiminse gelsin, alsın, yoksa satıp borçlarımı ödeyeceğim.. ;D Benim montum da siyah, deri, düz bir monttu..
İlgili arkadaşa duyrulur ;)
O mont kardeşimin:) benden önce stattan sen çıkmışsın ve montumu da almışsın Reşatçığım...
Satsan para etmezki o ;D
Ertu Aydın
20-12-2004, 21:32
*Zorunlu bağış çok koydu.Ne alan belli ne veren. >:( >:( >:(Böyle bir uygulama nasıl oluyor hala anlayabilmiş değilim.İtü böyle yaparsa bu ülkede kim ne yapmaz ki? ???
Reşat Özdemir
20-12-2004, 21:45
O mont kardeşimin:) benden önce stattan sen çıkmışsın ve montumu da almışsın Reşatçığım...
Satsan para etmezki o *;D
Yok yok, iyi pazarlamacıyımdır ;)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.