Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907UNIFEB - Balıkesir'e Teşekkürler!
Vehbi Şirikçi
12-12-2004, 18:28
Tüm maç boyunca takımımızı destekleyen arkadaşları tebrik ediyorum.
Sercan Matur
12-12-2004, 18:36
Görünen o ki, tüm 1907UNIFEB-Balıkesir bandırmaya akın etmiş.
Pota arkasında yer alan arkadaşlarımızı kameralar defalarca gösterdi. Gidip, takımımıza destek olan ve galibiyetin gelmesinde payı bulunan tüm Balıkesir Üniversiteli arkadaşları tebrik ediyorum...
Kürşat Filiz
12-12-2004, 23:19
Pota arkası tribün süperdi.bravo arkadaşlar tek kelimeyle süperdiniz.banvit tribününde Fenerbahçe dışındaki her takımın taraftarı vardı.ilginç:)
Onur Bilgin
12-12-2004, 23:31
arkadaşlar tebrikler.maçta çok iyiydiniz.bizleri çok güzel temsil ettiniz
desteğinizi özellikle son dakikalarda hiç kemediniz.oraya giden bağıran bizi temsil eden herkese teşekkürler
Levin Susar
13-12-2004, 00:24
Bugün takımı destekleyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
Televizyndan çok güzel gözüküyordu...
Levent'in sancağı alıp sallamasını yaklaşık 1-2 dk gösterdi televizyon :)
Maçı kazanmamız daha da güzeldi...
Emre Benlier
13-12-2004, 00:33
tşkkürler arkadaşlar ne mutlu fenerbahçeye faydalı olabildiysek bundan sonra birçok organizasyona katılmaya karar verdik. ben ayrıca bandırma iktisadi idari birimler fakültesine çok teşekkür ediyorum gerçekten onlarda harikalardı!!
Burçay Tiftikçi
13-12-2004, 12:54
Başta Levent olmak üzere Bandırmadaki ve Balıkesirdeki arkadaşların hepsine helal olsun....Fenerbahçe nin hiç bir yerde yalnız kalmayacagını bir kez daha gösterdiniz...
Cenker Köse
13-12-2004, 12:55
Bandırma'da oynanan Banvitspor-Fenerbahçe maçında yüksek bir katılımla salondaki yerlerini alan ve basketbol takımımıza büyük destek veren 1907UNIFEB - Balıkesir Üniversitesi'ne ve tüm arkadaşlarımıza teşekkürler!
1907UNIFEB'in basketbol maçlarına ilgisinin ve katılımının arttığı bu dönemde, deplasmanlarda sizlerin verdiğiniz ve vereceğiniz destek sayesinde, takımımız gittiği şehirlerde de yalnız kalmıyor. Teşekkürler tekrar...
Emrah Demircioğlu
13-12-2004, 14:52
Arkadaşlar tebrikler
gerçekten tv deki görüntü süperdi
Levent sende süper çıktın :) hepinize helal olsun
Her zaman her yerde en büyük FENER
Ertu Aydın
13-12-2004, 15:11
Tebrikler arkadaşlar.
Şafak Dülger
13-12-2004, 15:27
Pota arkası tribün süperdi.bravo arkadaşlar tek kelimeyle süperdiniz.banvit tribününde Fenerbahçe dışındaki her takımın taraftarı vardı.ilginç:)
FENERBAHÇE SK'ne karşı kutsal ittifak heryerde aynı bu zihniyet değişmediği sürece daha onları çok bir arada görecez..
Fenerbahçe nerdeyse 1907unifeb orada.. Sadece futbolla sınırlı kalmayıp bu tip diğer spor branşlardada Fenerbahçe sk'ne destek olan 1907unifeb üyelerine teşekkür ediyorum. Yüreğinizdeki fener sevgisi eksilmesin..
Erkan Keremoğlu
13-12-2004, 17:22
Helal olsun
Her yerde FENERBAHÇE, FENERBAHÇE her yerde !!
8)
Doğa Aydın
13-12-2004, 18:53
Yüreğinize sağlık arkadaşlar, ben maçı izleyemedim, ama diğer takım taraftarı arkadaşlar bile size "imrenmiş"! (Aslında kıskanmışlar da, en hafifinden tabirle böyle anlatalım ;) )
Fenerbahçe Neredeyse 1907UniFeB orada!...
Barış Ertül
13-12-2004, 19:07
1907UNIFEB-Balıkesir'le gurur duyduk...
Hepinizi tebrik ederiz...
Levent Sarıbaş
13-12-2004, 19:45
09.12.2004 Çarşamba..Sabah çalan bir telefon..Okan..Uyandım..Pazar günü Banvitspor-Fenerbahçe maçı var..Biz gelemiyoruz Fenerbahçe ve 1907UNIFEB'i temsil etmek size emanet diyor..Ve gece gs maçı için İstanbula hareket edeceğimizi unutup olur tamam diyorum ve kapatıyoruz..Ee tabi uyumaya devam..Akşam yine telefon çalıyor..Yine uyandım(sabahları yatarım)..Telfonda bizim apaçilerden Emre..Levent nerdesin gitmiyormuyuz diyor..Hayır diyorum..Daha neden demeden lanet okumalar, bağırmalar çağırmalar..Sonra nedenini bile sormadan başlıyor samiyende olmanın keyfini, bütün o cimbomlulara karşı olacak mücadelemizi anlatıyor..Olmaz diyorum ve başlıyoruz telefonlaşmalara..Gelemeyipte Balıkesirde kalacaklara yenilsek bile 1907UNIFEB üyesi olduğunuzu sakın unutmayın diyoruz ve bir münübüs ayarlayıp düşüyoruz yola..Şöför soruyor..Yaw siz Fenerli değilmisiniz?..Evet..ee ne işiniz var bandırmada?Ben sandımki siz samiyene gidersiniz..
Sağolsun Bandırmadaki iktisadi ilimler fakültesindeki arkadaşlarımız karşılıyor bizi..İlk defa görüşüyoruz yüz yüze..İyi oldu diyoruz hem de bir toplantı yaparız 1907UNIFEB üzerine..Sonra bandırmadaki planı kararlaştırıp maçın oynanacağı spor salanuna hareket ediyoruz..Salon ful..Ful de banvitli pek yok..cimbom,bjk,bursa,karşıyaka..çaykurrizeli bile gördüm..Neyse polisin bize gösterdiği yere bakıyoruz 30 kişilik..İyi de dolu..Bandırma Fenerbahçeliler Derneği..Merdiven boşluğuna sıkışıyoruz..Maçın başı daha..Bandırmalı Fenerlilerle banvit tarftarları karşılıklı atışmalara falan başlıyorlar..biraz da küfür..Biz tabi sürekli birbirimizi kontrol ediyoruz..Sonra bi sivil polis geliyor aramıza diyor şöle biraz öntarafa geçin bi kişi de çıksın en öne liderlik etsin..Sonradan öğrendik..Gerginlik olmasın diye o sıra orda olan susurluk emniyet amirinin geçen sene gs maçına giderken bizim susurluktaki molamızda onları şaşırtacak hoş tavırlar sergilediğimiz için tavsiye etmiş bandırma polisine..Araştırmış birde 1907UNIFEB nedir kimdir diye..Geçiyorum ön tarafa önce derneklileri uyarıyoruz küfür yok diye..biraz rahatsız oluyorlar ama uyuyorlar..Maçı da aldık zaten..
Bandırma Fenerbahçeliler Derneğine ve 1907UNIFEB-Balıkesir Üniversitesi İ.İ.Fak.li arkadaşlarımıza da tekrar teşekkürler..
Telefonum susmadı maçta..Herkesinki de..Bize telefon geldikçe daha da gazlandık tabii..
Ama foruma baktığımda en güzel gazı aldık şimdi..İnandığımız değerlere inananların olması ve onlar tarafından taktir edilmek en güzeli..
Biliyorum..Okan,Sercan,Emrah,Ahmet,Bilsay baba..ve diğerleri bana biraz kızgın..Gaziantep ve Anıtkabir için..Napalım imkanımız yoktu olmadı..Ama gönüllerini bir parça alabildiysek ne mutlu bize..Ve 1907UNIFEB'e layık olabildiysek..
gsye 1-0 kaybettik döndük Balıkesire..Üzüldük tabi..Ama şehir merkezinde olan olaylara girecek kadar değil..Çünkü güzel bir yorgunluk vardı..1907UNIFEB'li olarak Fenerbahçeliliğin sadece futbol taraftarlığı olmadığını ve 1907UNIFEB'in her tribünde nasıl örnek teşkil ettiğini göstermenin yorgunluğu..
Sesim hala gelmedi..Ellerimin acısı biraz geçti tabi..Deniz havası şifayıda kaptık tabi terli terli..Ee birde gsye kabetmişiz..
Moral sıfır değil ama.. Fenerbahçelilikten asimile olmadım ama 1907UNIFEB'li olmak gerçekten çok gurur verici..
Görüşmek Üzere..
Uğur Şimşek
13-12-2004, 23:53
levent valla herşeyi yazmışsın bize yazacak bişey kalmamış...
Servet Güldeş
13-12-2004, 23:54
fener nerde unifeb orda
teşşekkürler balıkesir
Serkan Özen
14-12-2004, 00:31
takımımızı yalnız bırakmayan balıkesir üniversiteli arkadaşlarımıza çok teşekkürler
Uğur Yedikardeş
14-12-2004, 00:40
Takımımıza desteğini esirgemeyen, son ana kadar itici güç olan ve 1907 UNIFEB'i çok güzel temsil eden Balıkesir Üniversiteli arkadaşlarmızıa çoooook teşekkürler...
Birgün Abdi İpekçi'de de omuz omuza olabilme dileğiyle...
Berkay Erdim
14-12-2004, 04:31
Ellerinize, emeğinize ve sesinize :) sağlık arkadaşlar...
Beni en çok memnun eden şey de tribünde küfür edilmemesine önayak olmanız. 1907UNIFEB değerlerine sahip çıktığınız için çok teşekkürler.
Bu vesileyle 1907UNIFEB Ailesi'ne katılan Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ndeki arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum.
Bahriye Tekin
14-12-2004, 13:51
09.12.2004 Çarşamba..Sabah çalan bir telefon..Okan..Uyandım..Pazar günü Banvitspor-Fenerbahçe maçı var..Biz gelemiyoruz Fenerbahçe ve 1907UNIFEB'i temsil etmek size emanet diyor..Ve gece gs maçı için İstanbula hareket edeceğimizi unutup olur tamam diyorum ve kapatıyoruz..Ee tabi uyumaya devam..Akşam yine telefon çalıyor..Yine uyandım(sabahları yatarım)..Telfonda bizim apaçilerden Emre..Levent nerdesin gitmiyormuyuz diyor..Hayır diyorum..Daha neden demeden lanet okumalar, bağırmalar çağırmalar..Sonra nedenini bile sormadan başlıyor samiyende olmanın keyfini, bütün o cimbomlulara karşı olacak mücadelemizi anlatıyor..Olmaz diyorum ve başlıyoruz telefonlaşmalara..Gelemeyipte Balıkesirde kalacaklara yenilsek bile 1907UNIFEB üyesi olduğunuzu sakın unutmayın diyoruz ve bir münübüs ayarlayıp düşüyoruz yola..Şöför soruyor..Yaw siz Fenerli değilmisiniz?..Evet..ee ne işiniz var bandırmada?Ben sandımki siz samiyene gidersiniz..
Sağolsun Bandırmadaki iktisadi ilimler fakültesindeki arkadaşlarımız karşılıyor bizi..İlk defa görüşüyoruz yüz yüze..İyi oldu diyoruz hem de bir toplantı yaparız 1907UNIFEB üzerine..Sonra bandırmadaki planı kararlaştırıp maçın oynanacağı spor salanuna hareket ediyoruz..Salon ful..Ful de banvitli pek yok..cimbom,bjk,bursa,karşıyaka..çaykurrizeli bile gördüm..Neyse polisin bize gösterdiği yere bakıyoruz 30 kişilik..İyi de dolu..Bandırma Fenerbahçeliler Derneği..Merdiven boşluğuna sıkışıyoruz..Maçın başı daha..Bandırmalı Fenerlilerle banvit tarftarları karşılıklı atışmalara falan başlıyorlar..biraz da küfür..Biz tabi sürekli birbirimizi kontrol ediyoruz..Sonra bi sivil polis geliyor aramıza diyor şöle biraz öntarafa geçin bi kişi de çıksın en öne liderlik etsin..Sonradan öğrendik..Gerginlik olmasın diye o sıra orda olan susurluk emniyet amirinin geçen sene gs maçına giderken bizim susurluktaki molamızda onları şaşırtacak hoş tavırlar sergilediğimiz için tavsiye etmiş bandırma polisine..Araştırmış birde 1907UNIFEB nedir kimdir diye..Geçiyorum ön tarafa önce derneklileri uyarıyoruz küfür yok diye..biraz rahatsız oluyorlar ama uyuyorlar..Maçı da aldık zaten..
Bandırma Fenerbahçeliler Derneğine ve 1907UNIFEB-Balıkesir Üniversitesi İ.İ.Fak.li arkadaşlarımıza da tekrar teşekkürler..
Telefonum susmadı maçta..Herkesinki de..Bize telefon geldikçe daha da gazlandık tabii..
Ama foruma baktığımda en güzel gazı aldık şimdi..İnandığımız değerlere inananların olması ve onlar tarafından taktir edilmek en güzeli..
Biliyorum..Okan,Sercan,Emrah,Ahmet,Bilsay baba..ve diğerleri bana biraz kızgın..Gaziantep ve Anıtkabir için..Napalım imkanımız yoktu olmadı..Ama gönüllerini bir parça alabildiysek ne mutlu bize..Ve 1907UNIFEB'e layık olabildiysek..
gsye 1-0 kaybettik döndük Balıkesire..Üzüldük tabi..Ama şehir merkezinde olan olaylara girecek kadar değil..Çünkü güzel bir yorgunluk vardı..1907UNIFEB'li olarak Fenerbahçeliliğin sadece futbol taraftarlığı olmadığını ve 1907UNIFEB'in her tribünde nasıl örnek teşkil ettiğini göstermenin yorgunluğu..
Sesim hala gelmedi..Ellerimin acısı biraz geçti tabi..Deniz havası şifayıda kaptık tabi terli terli..Ee birde gsye kabetmişiz..
Moral sıfır değil ama.. Fenerbahçelilikten asimile olmadım ama 1907UNIFEB'li olmak gerçekten çok gurur verici..
Görüşmek Üzere..
Pazar günü maç kadar güzel olan bir şey de sizdiniz.
Çok gurur duydum, varolun!
Burhan Günarslan
14-12-2004, 16:13
Leventcim seni tv de 1907UNİFEBi temsil edici olarak orada görünce tüylerim ürperdi vallaha, gerçekten seni ve diğer üyeleri yürekten kutlarım sonsuz teşekkürler
Doğa Aydın
14-12-2004, 17:16
Sonra bi sivil polis geliyor aramıza diyor şöle biraz öntarafa geçin bi kişi de çıksın en öne liderlik etsin..Sonradan öğrendik..Gerginlik olmasın diye o sıra orda olan susurluk emniyet amirinin geçen sene gs maçına giderken bizim susurluktaki molamızda onları şaşırtacak hoş tavırlar sergilediğimiz için tavsiye etmiş bandırma polisine..Araştırmış birde 1907UNIFEB nedir kimdir diye..
Levent kardeşimin yazdığı yazının tamamı güzel ama, şu alıntıladığım kısım ne kadar anlamlı aslında!...
Ahmet Şalgamcıoğlu
15-12-2004, 00:20
Fenerbahçemizi yalnız bırakmayan Balıkesir Üniversiteli arkadaşlarımıza teşekkürler...
Tufan Avşar
15-12-2004, 01:22
Teşekkürler 1907UNIFEB-Balıkesir ...
Emre Paçarız
16-12-2004, 00:43
çok güzeldiniz arkadaşlar...tv ekranında sizleri görmek çok gurur
vericiydi...teşekkürler!
Can Gebetaş
18-12-2004, 22:19
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederiz..Bence 1907unifeb'i en iyi şekilde temsil etmişsiniz
Levent Sarıbaş
20-12-2004, 00:27
* *Kardeşim Levent;
sen ve arkadaşların birlik ve beraberliğin nasıl olması gerektiğini , tam desteğin ne anlama geldiğini bir kez daha gösterdiniz... Sizinle gurur duydum... Böyle devam edin çocuklar
Selam Deniz. :D Yaw kardeşim demişsin bizim karizma yerlerde. ;D Teşekkürler sözlerin için.Gurur duymazdın pek benle bak bu iş hoşuma gitti. ;D Şaka bi yana özledim seni. :'( Neyse bu sohbet uzamasın forum şişecek ;D
Kendine iyi bak.. ;) ..Seneye görüşürüz.. ;D Bööö ;D Napıyim tutamadım kendimi.. ;D by
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.