Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Unics Kazan Maçı..
Burçay Tiftikçi
13-12-2004, 22:22
Arkadaşlar...
15 Aralık Çarşamba günü abdi ipekçide unics kazan ile oynuyoruz...1907unifeb olarak takımımıza destek olmaya devam edecegiz...
Çarşamba saat 18.30 da Abdi İpekçi nin önünde buluşuyoruz..Kadıköyden gelecekler için; saat 16.30 da eminönü iskelesinin önünde buluşuyoruz...Üyelerimizin 1907UNIFEB ürünleri giymeleri tribünde oluşturulmak istenen birlik adına önemlidir. Bu konuda ve buluşma saati konusunda tüm üyelerimizin gerekli hassasiyeti göstereceğine eminiz.
1907 UNIFEB Tribün Komitesi
Burçay Tiftikçi
13-12-2004, 22:25
Arkadaşlar fiba eurolig teki en zorlu maçlarımızdan birine çıkıyoruz....Rakibimiz geçen sezonun şampiyonu...İlk maçı Rusya da uzatmalarda kaybettik....Taraftar destegine çok ihtiyacı var takımımızın.....Herkesin şartlarını zorlayarak gelmesi gereken bir maç...
Not: Düdük ve benzeri aletiniz varsa yanınızda getirin....
Levent Sarıbaş
13-12-2004, 22:42
telafisi olmayan bir maç..tarih ve maddi zorluklar bizi mahrum bırakız..ama abdi ipekçi'nin o gün dolup taşacağına eminim..Burçayın da belirttiği gibi düdük,korna ve benzeri ses çıkartan ve rahatsız eden şeyler çok önemli ıslık çalmak bir yere kadar..umarım 1907UNIFEB gerekli katılımı gösterir ve tv dende seyir keyfi bol bir maç seyrederiz..
Sinan Bıçak
13-12-2004, 22:49
Ben ordayım
Fatih Dilber
13-12-2004, 23:18
herkesin zorlaması ve gelmesi gereken bi maç. bu takıma inancımızı sevdamızı ortaya koyalım. saat konusunda da arkadaşlar takılmasınlar. geriye dönüş bulunur saatten tırsmayın.
oradayım 8) ::) ;)
Sercan Matur
13-12-2004, 23:49
Zor olsada, imkanlarımızı zorlayıp gelmeye zorlayacağız kendimizi ...
Vehbi Şirikçi
13-12-2004, 23:56
1907UNIFEB'in basketbol branşında da desteğinin devamı açısından önemli bir karşılaşma. Takımımız bu sene kısıtlı bütçesiyle, desteği fazlasıyla hakeden bir mücadele sergiliyor. Buna kayıtsız kalmamalıyız. İmkanı olan herkesin gelmesi lazım. Ben de bir aksilik olmazsa oradayım.
Serkan Özen
14-12-2004, 00:34
daha önceden söz werdiğim bir işim sebebiyle orada muhtemelen olamayacağım ama gelen arkadaşlarımın gereken desteği vereceğinden adım gibi eminim.
Burçay Tiftikçi
14-12-2004, 00:37
Arkadaşlar maç çok ama çok önemli....
Uğur Yedikardeş
14-12-2004, 00:38
Desteği fazlasıyla hakeden takımımızın yalnız bırakılmamamsı gerekiyor. 1907 UNIFEB olarak her zaman bu takımın arkasında olduğumuzu göstermeliyiz. Unics macı grupta liderlik açısından çok önemli, ilk maçı uzatma da kaybetmiştik rövanşı almamız lazm ;)
Onur Bilgin
14-12-2004, 00:40
ben de bir aksilik olmazsa o gün a.ipekçi de olacağım inşallah
Emrah Demircioğlu
14-12-2004, 18:54
Erkam inşallah gelirsin:)
orda olacağım tabiki
yarın görüşmek üzere
Kemal Aktürk
14-12-2004, 18:55
Bir aksilik olmazsa orada olacağım...
Saat 18:00 de işten çıkıyorum. Biraz geç kalabilirim. Beni beklemezseniz küserim.
:D
Gözde Molla
14-12-2004, 19:19
ben de geliyorumm!!kızlardan da destek var:)
Fatih Ekşi
14-12-2004, 19:54
haftaiçi olması dolayısıyla gelemiyoruz ama eksikliğimizi hissettirmeyeceğinize eminim:)
Burçay Tiftikçi
14-12-2004, 20:56
Erkek Basketbol Takımımız, FIBA Erkekler Avrupa Ligi A Grubu`nda 7. maçında 15 Aralık Çarşamba günü geçtiğimiz sezonun şampiyonu Unics Kazan`ı ağırlayacak.
Abdi İpekçi Spor Salonu`ndaki karşılaşma saat 19.00`da başlayacak.
Takımımız, rakibiyle deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmayı uzatmalar sonunda 78-75 kaybetmişti.
Grubunda 11 puanlı BC Kiev`in ardından 4 galibiyet 2 mağlubiyetle ikinci sırada yer alan ekibimiz, bu maçı kazandığı takdirde, gruptan lider çıkma yolunda önemli bir yol kat edecek.
Erkek Basketbol Takımı Menajerimiz Nedim Karakaş, resmi sitemize yaptığı açıklamada, Unics Kazan maçının takımımız için büyük önema sahip olduğunu vurgularken, "İlk maçı şanssız bir şekilde uzatmalar sonunda kaybetmiştik. Zor bir maça çıkacağız. Ve kazanmak zorundayız. Unics Kazan ve önümüzdeki hafta yine kendi evimizde oynayacağımız BC Kiev maçlarını kazandığımız takdirde, gruptan birinci çıkma şansımız çok artacak." dedi.
Taraftarlarımızın takımımızı Avrupa Ligi`ndeki bu önemli sınavından yalnız bırakmayacağına inandığını söyleyen Karakaş, "Taraftarlarımızdan galip ayrıldığımız Efes Pilsen maçındakine benzer şekilde bir destek bekliyoruz. Takımımız, sezon başından beri hem Avrupa`da hem de Türkiye`de başarılı bir performans ortaya koyuyor. Grupta 3 galibiyet, 3 mağlubiyetle 4. sırada bulunan rakibimiz ise, geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi`nde şampiyonluğa ulaşmıştı. Ama, bu sezona istedikleri gibi başlayamadılar. Şu an sıralamadaki pozisyonları gerçek güçlerini yansıtmıyor. Yarınki maç, onlar için de çıkışa geçmek için büyük önem taşıyor. NBA patentli oyuncularının yanı sıra, Türk basketbolseverlerinin yakından tanıdığı eski Efes Pilsenli Kambala gibi yıldızlara sahipler. Tüm Fenerbahçe taraftarlarını 15 Aralık Çarşamba günü Abdi İpekçi Spor Salonu`nda takımımıza destek vermeye davet ediyoruz." şeklinde konuştu.
Kaynak:www.fenerbahce.org
ARKADAŞLAR RAKİBİMİZ ÇOK GÜÇLÜ KESİNLİKLE TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ
Erkut Alperen
14-12-2004, 21:55
6 da harbiyeden çıkıp yetişmeye çalışcam...
görüşmek üzere
Burçay Tiftikçi
15-12-2004, 00:03
Kadıköyden gelecekler için;
Saat 16.30 da Eminönü İskelesinin önünde buluşuyoruz.
1907UNİFEB Tribün Komitesi
Vehbi Şirikçi
15-12-2004, 23:12
Arkadaşlar maçı 75-60 kazandık. Yendiğimiz takım Avrupa Şampiyonuydu.
1907UNIFEB olarak 20-25 kişi ile oyuna en fazla en şekilde etki edebiliriz diye şekilden şekile girdik. Ama çalışmalarımız boşa gitmedi. Takımımıza olumlu, rakibe de olumsuz etkimiz olduğuna inanıyorum. Yavaş yavaş basketbol taraftarlığına alışıyoruz. Aydın Hoca'nın açıklamaları da bu doğrultuda;
-Taraftarın başarı özlemi, sizi nasıl etkiliyor?
"Efes maçından sonra "F.Bahçe seyircisi tribünlere döndü." demiştim. Geçtiğimiz yıl, F.Bahçe, maçlarını Haldun Alagaş'ta oynuyordu. Ben, özellikle Abdi İpekçi'yi istedim. Çünkü Abdi İpekçi, basketbolun bir arenası. Ama oranın içini doldurmak önemli. Efes maçına 6 bin civarında seyirci geldi. Haldun Alagaş'ta 2 bin kişiye oynayacaktık. İnanıyorum ki seyirci sayısı giderek artacak ve seyirci mutlu olacak. Seyircimiz, mücadele eden bir F.Bahçe'yi çok özlemiş. Maçtan sonra yanıma gelen insanlar, 'Şampiyon olmanız, yenmeniz çok önemli değil. Biz, ortaya koyduğunuz mücadele gücünü izlemeye geliyoruz" diyorlar. Bu, benim için çok önemli.
Son günlerde, anlamlı bir gerçekle karşı karşıyayız. Futbol seyircisi giderek azalırken, basketbol seyircisinde önemli bir artış var. Futbol maçlarının tipik seyircisi vardı; ama çok azdı. F.Bahçe'nin ailesiyle gelenlerin yanında, liseli, ünviersiteli gençlerin oluşturduğu bir seyirci profili var. Nerede bağırılacağını, nerede susacağını, takımı nasıl motive edeceğini bilen bu seyirci kitlesini salonlara geri döndürdük. Bunun için çok mutluyum."
Bu akşam bu soğuk havada, Kocaelinden, Avcılardan, Kadıköyden vs. kalkıp gelen tüm arkadaşlara teşekkürler. Önümüzde önemli maçlar var. Bu maçlarda çok daha fazla katılımla takımımızı desteklemeliyiz.
Saygılar.
Reşat Özdemir
15-12-2004, 23:41
Gelen herkese çok teşekkürler.. Bu takım çok şeyi hakediyor.. Bize düşen de onlara desteğimizi sonuna kadar vermek..
Fenerbahçe neredeyse, biz oradayız; basketbolda da Fenerbahçemiz’in yanındayız!
Burçay Tiftikçi
16-12-2004, 00:19
Hiç üşenmeden hafta içi bu sogukta abdi ipekçi ye gelip , takımına destek verenlere çok teşekürler....Bugün basketbol takımı bilinçli destekledigimize inanıyorum....Takımımız geçen senenin şampiyonunu yendi bundan sonrada yolu çok açık....Bizede tabiki düşen bu takımı her zaman ve şartta desteklemektir...
İsmail Coşkun
16-12-2004, 01:10
Herkese teşekkürler..Güzel bi akşam , güzel bi galibiyet oldu.. :)Şimdiki hedeflerimiz sırasıyla İtü , Ülker , Galatasaray.. ;)
Vehbi Şirikçi
16-12-2004, 02:51
http://img155.exs.cx/img155/3991/kazan016sf.jpg
Serkan Özen
16-12-2004, 02:59
yanınızda olamadığım için çok üzgün ve pişmanım arkadaşlar
ama takımımızı en iyi şekilde desteklediğiniz skordan ve memnuniyetinizden belli oluyor
Devamında da Fenerbahçe'mizi yalnız bırakmak yok
Sercan Matur
16-12-2004, 03:11
eve ancak şimdi dönebildik.. ;)
gercekten de güzel maçtı...
o kadar yolu geldiğimize değdi ..
bu takım daha büyük desteği hak ediyor...
Gökhan Taşkan
16-12-2004, 06:57
eve ancak şimdi dönebildik.. ;)
gercekten de güzel maçtı...
o kadar yolu geldiğimize değdi ..
bu takım daha büyük desteği hak ediyor...
Sercanım bir numarasın ;)
Akşam saatlerinde olan maçlara gelirken trafiği nasıl atlatırız ve Abdi İpekçiye ulaşımın muhtelif yolları konulu bir panele ihtiyaç duyuyorum.. ;) Ama basketbol seyircisi olmak ayrı bir olay .. Umarım takımımız bundan böyle hakettiği seyirciyi ve desteği her maç daha fazla yanında bulur.. Böyle devam ettikleri sürece de Abdi İpekçiyi dolduracağı günler yakındır.. ;)
Doğa Aydın
16-12-2004, 13:32
Güzel maçtı. Biz elimizden gelen desteği verdik. Takım da galibiyeti çatır çatır aldı.
Daha ne olsun? ;)
Gelen herkese teşekkürler....
Onur Bilgin
17-12-2004, 15:53
güzel bir org.du o soğuk havada!!!!!!!!!!!!!! gelen herkese teşekkürler .zaten maçı da kazanınca mutluluk kaçınılmazdı
Yalçın Ateş
18-12-2004, 00:41
abicim 20 kişi kaldık maçta herkesin gelmesini beklerdişk ama olmadı
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.