Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Manchester United Maçı Organizasyonu
Erkan Keremoğlu
06-12-2004, 00:57
Ben gönderiyorum bi 40 kişi okuldan :)
8)
Uğur Yedikardeş
06-12-2004, 00:57
* *Arkadaşlar ;
* *Bildiğiniz üzere 8 Aralık Çarşamba günü Kadıköy'de Fenerbahçemiz Man Utd ile mücadele edecek..Biz de 1907UNIFEB olarak takımımıza her zaman oldugu gibi tribünde destek olmaya devam edecegiz..
* *Çarşamba saat 18.30 da PEMBE OKUL'un önünde buluşuyoruz..Üyelerimizin 1907UNIFEB ürünleri giymeleri tribünde oluşturulmak istenen birlik adına önemlidir. Bu konuda ve buluşma saati konusunda tüm üyelerimizin gerekli hassasiyeti göstereceğine eminiz.
* * 1907 UNIFEB Tribün Komitesi
Sercan Matur
06-12-2004, 01:25
her zaman oldugu gibi...
polarlarımızla, tam saatinde pembe okulun önünde...
Vehbi Şirikçi
06-12-2004, 01:28
İnternetten bilet alma başlangıç işlemini yaptım. B blok hariç tüm bloklar satışta.
Uğur Yedikardeş
06-12-2004, 01:40
Bu da milletin UNIFEB'in yanında maç seyretmek için çırpındığını gösterir ;) İlk B Blok tükenmiş :D
Can Turgut
06-12-2004, 01:59
B blok aşkı bizi çıldırttı..
Telsim B Blok Man utd maçına gidiyoruz kötükedisero..
Haldun Gündüz
06-12-2004, 10:36
lan*olum bileti H bloktan almışım,ne taraf oluyo? ;D
Vehbi Şirikçi
06-12-2004, 19:58
B bloğa aşırı ilgiden değil de satış sırası olarak öyle gidiyor. Bugün C ve D bloklar da bitmiş E satılıyor şu an. Büyük ihtimalle bu maçta da blok kontrolü olmaz ve hep beraber maçı izleriz.
Erkut Alperen
06-12-2004, 20:41
Ben gönderiyorum bi 40 kişi okuldan :)
8)
Agam büyüksün ;D
Biz de Umut'umuzu getiriyoruz 8)
Ahmet İnal
06-12-2004, 21:09
izmitten bir otobüsle mabedimize doğru yola çıkıp geliyoruz
Fatih Ekşi
06-12-2004, 21:14
30 telsim 25 maraton 55 kişiyle geliyor Bahriyeli Fenerliler
Ercan.Alpkaya
06-12-2004, 22:30
umutumuz gelio daha büyük şey olabilimi??
Levin Susar
06-12-2004, 23:34
Biz de Umut'umuzu getiriyoruz *8)
:o :o
Allaaaah , yaşadık :)
Berkay Erdim
06-12-2004, 23:41
Ben de konuştum kendisiyle telefonda, çok Umutluyuz bu maç! ;)
Şafak Dülger
07-12-2004, 03:36
* * Aslında çarşamba günü oynanacak maçın CL İçin matematiksel hesabı falan kalmadı.
*
* *Sonuçta FENERBAHÇE miz uefa'da yoluna devam edecek..
* 17 ARALIK'ta çekilecek kurada umarım takımımıza sıkı bir rakip düşerde ŞÖYLE 15 ŞUBAT'ta oynanacak İLK maçımızda yeneceğimize *inandığımız klübü önceden tanırız:))
*
* *Ama herşeyden önce şu manchester'le görülecek bir hesabımız vardı KADIKÖY'de.. Pazar günü oynanacak 6S Maçı öncesi..
* *Bu org'da 1907UNİFEB_GAZİANTEP olarak katılmayı bizde çok istemiştik.Ama evdeki hesap çarşıya uymadı MAÇ TARİHİ 2. vizelerimizle aynı haftaya denk geldi..
* *SONUÇ OLARAK , bu org'da emeği geçen başta tribün komitesine ve diğer 1907unifeb'li arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyoruz..Yüreğinizdeki Fenerbahçe sevgisi eksilmesin umutla...!
Ayça Buğra
07-12-2004, 09:15
lan*olum bileti H bloktan almışım,ne taraf oluyo? ;D
Ne? H mi? Haldun naaptın sen, Haldun'un h i diil Buğra'nın b sinden alcaktın..Benim bileti de sen aldığına göre, stad dışında seyretme ihtimallerini bile hesaplamak lazım...
Saol Haldun ;D
Maçta görüşmek üzere...
Haldun Gündüz
07-12-2004, 11:09
Ne? H mi? Haldun naaptın sen, Haldun'un h i diil Buğra'nın b sinden alcaktın..Benim bileti de sen aldığına göre, stad dışında seyretme ihtimallerini bile hesaplamak lazım...
Saol Haldun ;D
Maçta görüşmek üzere...
ya oturma planına bakıyorum h bloğu migros trıbununde gözüküyor var bi gariplik var ;D
rica ederim :)
Vehbi Şirikçi
07-12-2004, 12:25
Oturma planı yanlış Staddaki numaralandırmayla uyumsuz.
Onur Bilgin
07-12-2004, 15:31
bu olay umarım başımızı ağrıtmaz maçlarda ya.iyice sinir olmaya başladm
Erkan.Ergun
07-12-2004, 21:05
Maçta stadın büyük ihtimalle dolacağını tahmin edersek sanırım blok kontrolü zorlaşır herkes yine yerine oturur :)
Ahmet İnal
07-12-2004, 22:52
yine fasılda toplanılacakmı olursa saat kaç gibi olur?
bilmeyenlere söyliyim istanbul tayfa ile koçlu kanaryalar buluştumu ortam harika oluyor :)
İlgen Üçer
08-12-2004, 01:30
Arkadaşlar 18.30 da pembe okulun önünde buluşuluyor fakat saat 18.00 de Caferağa'da bayanların Apollon ile maçı var imkanı olan arkadaşlar gelirlerse orada da desteğimizi vermiş oluruz ;)
gelecek arkadaşlarla görüşmek üzere :)
Doğa Aydın
08-12-2004, 03:13
Haftasonu rüyamda 2-0 yendiğimizi gördüm.
Hayır olsun diyelim...
Erkan Keremoğlu
08-12-2004, 03:19
Maça ben de geliyormuşum, hem de tosun bir arkadaşla..
8)
Ceyhun.Demir
08-12-2004, 13:07
hayatımın maçıydı...kuralar çekildiğinden beri bugünü bekliyorum...benim için futbol tarihinin bir numaralı efsanesi olan ve dünya üzerinde örnek aldığım tek insan olan Ryan Giggs'i canlı izleyecektim! ( bilenler bilir nasıl giggs hastası oldugumu)
ve dün noldu! manchester istanbula geldi ama Giggs kadroda yok!! alex ferguson ben senin taa...!!! çıkın atın 6 tane şu herifede görsün gününü!!!
akşam b blokta görüşmek üzere..
Koray Kunduracı
08-12-2004, 15:41
bizde 4 kişi geliyoruz amaaaaaaa. BİRİMİZ 6S'li ve %99,9999 ihtimalle o mabedde bu arkadaşımızı FB taraftarı yapacağızzz..
kusura bakma can ama sende artık bir fenerlisin! hah haha haa
Berkay Erdim
09-12-2004, 01:12
Haftasonu rüyamda 2-0 yendiğimizi gördüm.
Hayır olsun diyelim...
Doğacım herhalde dk.90'ken uyanmışsın, 90+1'deki golü onun için görememişsin, olsun, sağlık olsun.... ;D ;D ;D
Ya arkadaşlar lütfen maçtan gelip bilgisayarın başına geçen anlatsın hemen. Nasıldı ortam? Maç nasıldı, tribün nasıldı?...
Çok eğlendiğinizden hiç şüphem yok tabiki... :)
Kübra Özdemir
09-12-2004, 01:19
valla ilk yarı biraz durgundu tribünler pek birlik yoktu ama 2.yarının hemen başında tuncayın harika golü tam bir zamanlama harikasıydı her açıdan(gerek takım gerekse taraftar için) ondan sonra şov başladı zaten ;)
Yiğit Arın
09-12-2004, 01:29
İnanılmazdı yaa.. Uzun zamandır bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum. Bi yandan çıldırıp bi yandan ingilizlere bazı jest ve mimiklerde bulunmak ;) süperdi.
Maçın başlarında 2 pozisyon hakem aleyhimizde karar verince stadda oluşan uğultuyu herhalde hiç unutamam. Hele gollerden sonraki tribün süperdi. İngilizler herhalde unutamazlar bu maçı :D
Sadece dev bayrakların 2sinin açılamaması kötü bir görüntü oluşturdu. Geri kalan herşey çook güzeldi. Emeği geçen herkese ve büyük Fenerbahçeme teşekkürler, bize böyle bir gece yaşattıkları için.
Seçkin Özmen
09-12-2004, 01:39
sallasana sallasana mendiliniiiiii kurtarsana sir fergusson ......
i$te böyle her sene böyle manchestere böyle......
manchester kümeye manchester kümeye
i luck you manchester i luck you manchester
manchester city laylaralaylaylay...
ve tabikiii samiyen cimboma mezar olacak!!
bide golerden sonra 3-4 sıra a$a inmek...
Melis Varan
09-12-2004, 02:17
İki devre de çok hızlı geçti bana sorarsanız.
Tribünümüz de geçen maçlara göre hiç fena değildi bence.
İkinci yarı herşey çok daha güzelleşti elbette:)
Çooook güzeldi. :D
Murat.Akarsu
09-12-2004, 10:30
bence de harikaydık.........
Gözde Ulubay
09-12-2004, 10:31
maca tribun bazında bakarsak bence en ıyısı bızdık
gfb motor takmıs gıdıyodu saten bırınden bırıne
yuklenımler saglam oldu bırde 3 gol hersy guseldı
bırazdaaha atsak dahada ıyı olurdu ama olsun 3 tanede yeter
saten son 10 dakka muhtesemdıı
ve burdan tekrar soyleyelım
hayırlı teskereler bertan .
Talha Kurt
09-12-2004, 10:46
Rüya gibi bir gece
Kimse "M. United yedeklerle oynadı" demesin. Eskiden olsa yedek M. United bile bir Türk takımına kök söktürürdü Ancak Fenerbahçemiz öylesine muhteşem oynadı ki İngilizler neye uğradığını şaşırdı. Fenerbahcemiz için artık "Avrupalı" diyebiliriz.
Kimse M.United yedek kadrosuyla oynadı da böyle oldu demesin. Ronaldo'lu Neville'li bir M.United'ın yedek kadrosu bile geçmişte bir Türk takımına kök söktürmeye yeterdi. Ama F.Bahçemiz dün öyle bir futbol oynadı ki, şapka çıkartmamak elde değil. Kelimenin tam anlamıyla İngiliz ekibi göz açmaya bile fırsat bulamadı. Sarı-lacivertliler daha ilk dakikalardan itibaren oyunun da hakimiyetini ellerine aldılar. Alex'in komutasında Tuncay, Aurelio ve Nobre F.Bahçe'nin şık ataklarının mimarı olurken, savunmada Önder-Ümit ikilisi de başarılı oyunlarıyla rakip atakların önleyicisiydiler. 6. dakikada Tuncay'ın şutu Howard'da kalırken, F.Bahçemiz de ilk yoklamasını yaptı. İlk yarıda sürekli F.Bahçe'nin Alex'in serbest vuruşlarıyla yarattığı tehlikeleri izledik. 27. dakikadaki direkt kaleye vuruşunu Howard önledi, 32. dakikada kaleye plaseledi yine kaleci köşeden aldı. 33'te sağdan serbest vuruşuna Selçuk ayak koyamadı, 38. dakikada da Brezilyalı'nın vuruşu bu kez az farkla auta gitti. İkinci yarıda Tuncay sihirli değnek değmişçesine birden parlayıverdi. 47. dakikada Ümit'in etkili ortasına TV jeneriklerine geçecek bir dömi voleyle tamamladı. Üst direğe çarpan top ağlara giderken herkes bu golü ayakta alkışlıyordu. Serkan'ın 49'daki ortasına Aurelio vurdu, top dışarı çıktı. 55. dakikikada M.United ilk ve en etkili atağının fırsatını yakaladı. Ceza alanındaki 4 pas sonrası Miller, Richardson'u Rüştü ile bire bir bıraktı. Bu futbolcu zoru başardı, topu dışarı gönderdi. Bu vuruş maçı sakin sakin izleyen Ferguson'u bile yedek kulübesinden fırlattı. 62. dakikada yine Alex'in sağdan serbest vuruşunda Tuncay bir kez daha sahneye çıktı ve kafa ile topu filelere bırakırken farkı da ikiye taşıdı: 2-0. 73. dakikada Ronaldo'nun şutu Rüştü'de, 82'de Tuncay'ın şutu Howard'da kalıyordu. Son bölümde F.Bahçemizin yakaladığı özgüvenle sahada futbol adına tüm güzellikleri ortaya koyarken, tribünler keyifle F.Bahçemize büyük alkış yağdırdı. Perdeyi yine Tuncay kapadı, Serhat'ın son dakikadaki pasını tamamlayarak M.United karşısında hat-trick yaptı. Artık F.Bahçe için Avrupalı tabiri rahatlıkla kullanılabilinir. Yazık olan ise, bu futbolla Devler Ligi'ne veda ve biraz da Aurelio'nun anlamsız bir şekilde sarı kartla cezalı duruma düşmesiydi.
Haftaya Galatasaray macına buyuk bir gozdagı oldu bu macın sonucu.Galatasaray haftaya ne yapacak bilmiyorum.Galatasaraylılar dusunsun ne yapalım.Eminimki bir 6 kasım faciası daha yasayabilirler.Gercekten işiniz zor Galatasaray.
Şanlı Fenerbahçem , Şanlı Tuncayım biz sizi karsılıksız sevdik.Tebrikler Sarı Kanaryam.
Ceyhun.Demir
09-12-2004, 11:18
gerçekten çok güzel bir geceydi...özellikle ikinci yarıdaki havayı tüm maçlarda yaşayabilirsek tribün konusundaki sıkıntıları çok kolay aşabiliriz.. ;)
her golden sonra şöle sesler duyuyodum sadece;
-ağğhhh bacağımmm
-kolumu bıraaakk llaaynnnn
-aağğhhh kalkın üstümden layyynnn
-ayağım sıkıştııı aağğhhh
;D ;D ;D
Reşat Özdemir
09-12-2004, 12:54
Çıldır çıldır çıldırmayan cimbomlu.. Her golden sonra birinin bacağını elini vermek.. İçsel mevzular yaratmak.. Tıpkı eski, güzel günlerdeki gibi.. Sağolun varolun..
Bertan kardeşim hayırlı tezkereler.. Kazasız, belasız döneceksin ve omuzomuza devam edecek..
Saygılar.
Burcu Oy
09-12-2004, 13:30
Geçen haftadan biletimi almıştım ama kombinesi olan bi kuzenim vardı hastalanınca hadi bu sefer gidiyim onun yerine dedim.
Acayip özendim orda sizin yanınızda olmaya dün :(
Ama bir yandan da öyle keyifliydi ki başka bir yerden nasıl göründüğümüzü görmek ve onun gururunu yaşamak :)
Tek kelime mi Harikaydınız!!!
Açıkta tezahürat sinyalini ilk alan, tüm gücüyle ilk katılan ve son bırakan, coşkusunu yalnız sesiyle değil tezahürat sırasındaki hareketleriyle de belli eden,çıldır çıldır süper bir gurup!!! Orkestra şeflerimizin :) canla başla durmadan yaptıkları yönetme hareketleri de görülmeye değerdi uzaktan :)
Tabii kızların da en çok olduğu en çok coştuğu gurup :)
Bir tek şu polarlardan da daha fazla olsaydı, ne kadar kalabalık olduğumuz ne kadar birlik olduğumuz daha da güzel anlaşılabilirdi o kadar.Son bir iki haftadaki sessiz günlere bi daha hiç dönmeyelim olur mu :)
Maçe gelince, bence fazla söze gerek yok; Manchester eksikmiş,1.olmayı istememişmiş,Fenerbahçe gsden korkup oynamıcakmış falan filan saçma sapan laflar.Söylenecek tek şey var İddası kalmamış olmasına rağmen canla başla mücadele edip bu güzel geceyi sevenlerine yaşatan FENERBAHÇEmize sonsuz teşekkürler!!!
Tribünlerdeki herkesin UNIFEBliler kadar organize, bilinçli, coşkulu ve gerçek FENERBAHÇE sevgisiyle dolu olduğu günlere...
Kocamaaan Sevgiler!!!
Burcu Oy
09-12-2004, 13:33
Bir de söylemeyi unuttum,
Dün orda olan herkesle birlikte özellikle son haftalarda yaptığı organizasyonların tümü için tribün komitesine bir kez daha KOCAMAAAAAN tebrikler!!!
Doğa Aydın
09-12-2004, 13:36
Doğacım herhalde dk.90'ken uyanmışsın, 90+1'deki golü onun için görememişsin, olsun, sağlık olsun.... ;D ;D ;D
Ya arkadaşlar lütfen maçtan gelip bilgisayarın başına geçen anlatsın hemen. Nasıldı ortam? Maç nasıldı, tribün nasıldı?...
Çok eğlendiğinizden hiç şüphem yok tabiki... :)
Rüyanın detaylarını pek yazmadım ama, benim gördüğüm dakika 74'te maç 2-0'dı. Ayrıca maçtan sonra Yücel Abi sahaya inip "bir baba hindi" yaptırıyordu.
İlk kısmı tuttu ama, bir baha hindi yaşanmadı.
Tribüne gelince,
"Beyler bir gol daha atarsak herkes sağlam dursun, bak geçen golde öndeki çocuk ölüyordu az daha!..." ;)
Okan Uzunkaya
09-12-2004, 13:37
Burcu'nun dışarıdan gözlemleri gurur verici :)
Ayrıca, Bertan'ım hayırlı tezkereler. Zaman su gibi akıp gecer, yine omuz omuza oluruz o tribünlerde.
Özleteceksin kendini. Görüşmek üzere, iyi bak kendine güzel yurdumun bir ucunda...
Reşat Özdemir
09-12-2004, 13:42
Burcu bugünlerde çok ihtiyacımız olan farklı bir bakış açısından gözlemler yaptığın, bunları bizlere aktardığın için teşekkür ediyorum öncelikle..
Tribünde tezahuratların başladığı Migros tribüne en uzak tribün olarak onlardan tezahuratları almakla epey zorlanıyoruz. Çoğu zaman da sağlı sollu farklı tezahurat saldırıları ile allak bullak oluyoruz. Bu sorunları en aza indirmek için gösterdiğimiz gayretin dışarıdan bakılınca da başarılı bulunması gurur verici gerçekten..
Saygılar.
Erkut Alperen
09-12-2004, 19:57
Maça dönen ve gidecek askerlerimiz damga vurdu...
Bertanım hayırlı teskereler. Sağlıcakla gidip gelmen nasip olur inşallah..
Umutum hoşgeldin, darısı hayırlısıyla bizlerin başına...
Sercan Matur
09-12-2004, 20:48
Öncelikle pazar öğlen Ağrı İl Jandarma Komutanlığı'na teslim olacak Bertan kardeşime hayırlı teskereler diliyorum. Bak gidenler geliyor... Zaman çok çabuk geçiyor... Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasib etsin.
Tribünlerimiz, önceki birkaç maça nazaran oldukça iyiydi. Bunun en önemli göstergelerinden birisi Set kısmına yeniden ulaşabildik, ve artık ellerinde el feneri bize oturmamız yeri gösteren görevliler yoktu. ;)
Burcu'nun gözlemleri gerçekten 1907UNIFEB adına gurur verici. ;)
Bir slogan vardı; gerçekten güzel bir söz; Birlikte, hep daha iyiye ...
Bu arada, Umut kardeş hoşgeldin... :)
Uğur Yedikardeş
09-12-2004, 20:54
Ne güzel msjlar ya herkes halinden memnun. Umarım gelecek günler daha güzel günleri de birlikte getirecek...
Bertan hayırlı teskereler kardeşim, sağlıcakla git, sağlıcakla gel!
Hüseyin Atik
09-12-2004, 20:55
1907UNIFEB TRAKYA olarak Edirne'de çok güzel bir organizasyonla üyelerimizi bir araya getirdik. Maç öncesi yaklaşık 2 saat süren bir tanışma toplantısının ardından yaklaşık 200 kişinin katıldığı organizasyonumuzda sinema perdesinde Fenerbahçe - Manchester United maçını hep beraber izledik ve en az tribünde takımımızı desteklemeye giden arkadaşlarımız kadar eğlendik. İlk yarının son maçında Kadıköy'de Konyasporla oynayacağımız maçta tribünde görüşmek üzere...
Omer.Abidinoglu
09-12-2004, 23:22
Çok güzeldi çok. Çıldır çıldır < Bu ses duyulduktan sonra mümkünse yere çömelip yere çakılma pozisyonunda bekleyiniz :)
Rınnını rınnını rınnını ... şampiiyon Fenerbahçe bir anda hızlanınca sarı tribün " nooluo leyn " diye bakıyordu :)
Herkezin ağzına sağlık, Bağarmıyanlarında ağzına SAĞLIK
Bertan Aycan
09-12-2004, 23:44
Arkadaşlar çok sağolun..
Kendinize dikkat edin..Mayıs ayında hayırlısıyla görüşmek üzere..
Hepinizi seviyorum
Fatih Dilber
10-12-2004, 00:04
ilk yarı bitti ve reşatın yanımıza gelip doğa fatih size çarpı koydum . bağırmıyorsunuz siz dedi :o . benim şuan seslerim kesik ::)
ama ne ikinci yarıydı be yaw :D
allahtan iskeleden bilet almışım avcılara dönmek yerine ;)
çok çok zevkliydi. saolun varolun. ;)
Doğa Aydın
10-12-2004, 00:26
ilk yarı bitti ve reşatın yanımıza gelip doğa fatih size çarpı koydum . bağırmıyorsunuz siz dedi *:o . benim şuan seslerim kesik *::)
Maç 2-0 olana kadar bağırdım. Maç koptuktan sonra da gırgırımızı yaparken de bilfiil içindeydim olayın.
Ama Reşad neden bu kadar üzerime geldi anlayabilmiş değilim...
Bertan Aycan askere de
Hemen gelsin tezkere
Hazır gitmişken
Albaya da 1907UniFeB'ten selam söyle... ;D ;D ;D
Hayırlısıyla git, hayırlısıyla dön kardeşim...
Ahmet İnal
10-12-2004, 01:23
biz bu sevinci sonuna kadar hak ettik tribünlerinde son iki maça nazaran daha bi birlik görüntüsünde olması en güzeliydi
6 kasımda saraçoğlunda nasılkoyduk cimboma
tarih yazanlar bunuda yazsın 6 kasım unutulmasın pazar günüde samiyende inşallah güzl bi galibiyetle ayrılıcaz
bertan bu maçta ülkemizin en uç köşesinde vatani görevinde olucan ama yüreğinin bizlerle olacağını tribünlerde hissedicez
bertan aycan askere çabuk gelsin teskere laylaya laala
hayırlı tskereler şampiyonluk kutlamalarında görüşmek üzere
Ceyhun.Demir
10-12-2004, 12:35
Bertan Aycan askere de
Hemen gelsin tezkere
Hazır gitmişken
Albaya da 1907UniFeB'ten selam söyle... ;D ;D ;D
hayırlısıyla git, hayırlısıyla dön Bertanım...artık sen ordayken kupada fln ağrı-fenerbahce maçı çıkarsa geliriz.. ;)
Bertan Aycan
10-12-2004, 13:00
Tabiatıyla komutanlarımıza saygımız sonsuz..
Bu arada Berkay' ın müsadesiyle bayrağı devralan bir arkadaşı olarak bende 6 ay süreyle o etkileyici sözü kullanmak istiyorum..
Berkay Erdim
10-12-2004, 22:02
*Tabiatıyla komutanlarımıza saygımız sonsuz..
*Bu arada Berkay' ın müsadesiyle bayrağı devralan bir arkadaşı olarak bende 6 ay süreyle o etkileyici sözü kullanmak istiyorum..
Kardeşim ne demek! :) Gurur duydum imzanı görünce!
Bak benimki bitmek üzere, işallah senin ki de göz açıp kapayıncaya dek bitecek. Şimdiden hayırlı teskereler dilerim sana. Dularım ve kalbim seninle... Eve döndükten sonra da biz rahat uyuyacağız anlaşılan... ;)
Deniz.Sayman
11-12-2004, 13:52
Hacettepe Universitesi ve diğer üniversitelerden birkaç kişi Ankara'dan geldik maça. Bence çok da iyi oldu iyi ki gelmişiz.
Iyi bağırdık da öbür gün hoca sözlüde soru sorunca cevap veremedim boğazım acıyodu baya :p olsun iyi oldu iyi
Ali Yılmaz
11-12-2004, 15:10
manyak maçtı 3 gündür sesim hala düzelmedi maça unifeb organizasyonuyla giden tek gazili bendim kazanacagımızı biliyodum şubattaki uefa maçına da toplanıp gidelim şükrü saraçoğlu mabedine manchaster bile çıkamadı ya artık kimse çıkamayacak uefa kupası bizim süper kupa maçında artık ferguson bizi dikkate alır oyuncularım sakatlanır diye korkmaz korkak herif ideal11i sürer sahaya bi de orda haklarız kırarız kırmızı şeytanın öbür bacağını şimdi koltuk değneğiyle geziyo o maçta bitkisel hayata sokacaz onları yataktan kalkamayacaklar çarş günkü organizasyon için herkese özellikle a.ü. den tuba ya haber verdiği için sıra cim bom da bye bye
Kürşat Filiz
11-12-2004, 19:56
Isparta-İstanbul arası tren iğrençti
istanbul ve Ş.Saraçoğlu karşısındaki iddaa oynamamız süperdi(250.000.000).böylece otobüse para çıktı.
Fasıl hayalime yakın bi yerdi...
Maç ise inanılmazdı.Belki gelipte görebileceğim en ii maçtı...
Herşey için çok teşekkürler.Tüm unifeb yönetim kurulu,tribün komitesindeki arkadaşlara herşey için tekrar tekrar teşekkürler.
Tabiiki Emrah Demircioğlu....Senin yerin ayrı. ;D ;D ;)
Serkan.Baser
11-12-2004, 20:15
ben daha fb nin hiç bir maçina gidemedim ama birgün gidecegim.oda insallah sampiyonlar ligi finali olur...
Serkan.Baser
11-12-2004, 20:17
maça gelince benimde sesim kisildi,yurtta iyi karizma yaptik dicem.gerçi avrupadada öyle oldu demi ama..
Reşat Özdemir
12-12-2004, 02:21
S.Demirel'den arkadaşlarla beraberdik Fasıl'da..
Başka bir maç öncesi yine demlenmek nasip olur inşallah..
Saygılar.
Ali Yılmaz
12-12-2004, 12:41
ben daha fb nin hiç bir maçina gidemedim ama birgün gidecegim.oda insallah sampiyonlar ligi finali olur...
kayseri - FENERBAHÇE maçına neden gitmedin >:( ya da şamp ligi finalini beklemene gerek yok ki diğer devredeki FENERBAHÇE-gese maçına KADIKÖYe gidelim oki ::) ;D :D
Kürşat Filiz
12-12-2004, 14:37
S.Demirel'den arkadaşlarla beraberdik Fasıl'da..
Başka bir maç öncesi yine demlenmek nasip olur inşallah..
Saygılar.
inşallah reşat...biraz yorgunduk oyüzden fazla muhabbet edemedik.bidahaki maçta Fasılda daha aktif oluruz artık..
Emrah Demircioğlu
12-12-2004, 18:21
Kardeşlerim gerçekten ıspartadan geldiğinize değdi benim içinde çok güzel bi günüdü ben iddaa da yattım ama olsun napalım bi dahakine :)
Nice maçlarda beraber olma dileğiyle
Kürşat Filiz
12-12-2004, 22:11
süperdi ya emrah.bakalım birdaha hangi maça gelicez nasip artık...Ya emrah şu program linkini yollıycaktın bana.unutma onu.fotoğrafları yapıştırak siteye:)
hadi görüşmek üzere..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.