Orijinalini görmek için tıklayınız : FB-Bjk Basketbol, Ts-FB Futbol Maçları Org.
Sercan Matur
15-11-2004, 12:59
Arkadaslar 20 Kasım'da Abdi İpekçi Spor Salonunda, Nağmağlup Erkek Basketbol takımımızın Beşiktaş ile maçı var. Aynı günün akşamı da Trabzon-Fenerbahçe lig maçı var.
1907UNIFEB olarak, gündüz saatlerindeki Beşiktaş maçında Abdi İpekçi'de olup, takımımızın Beşiktaşı yenerek, nağmağlup ünvanını devam ettirmesi için destek vereceğiz.
Basketbol maçının ardından, Taksim'de (daha önce yer ayırtılmış bir mekanda) tüm 1907UNIFEBli arkadaşlarımızla beraber sıcak bir ortamda Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izleyeceğiz.
Organizasyonumuzda, ulaşım sorununu gidermek amacıyla 1907UNIFEBlilere özel servis kaldırılacaktır.
Katılmak isteyen tüm arkadaşlarımız,
* Bulundukları Üniversite'nin 1907UNIFEB Sorumlusuna,
* veya tribun@1907unifeb.org e-posta adresine İsim,Soyisim,Üniversite,Telefon bilgilerini içeren bir mail yollayarak başvuruda bulunabilirler.
(Organizasyona katılmak isteyen arkadaşlarımızın hiç vakit kaybetmeden başvurularını yapmalarını rica ediyoruz.)
Saygılarımızla,
1907UNIFEB Tribün Komitesi
tribun@1907unifeb.org
Tolga Yıldız
15-11-2004, 16:18
nasıl yani Trabzon'a organizasyon olmayacak mı? ????
Burçay Tiftikçi
15-11-2004, 16:50
Bu organizasyon için bir basketbolsever olarak emeği geçenlere teşekkür ederim....Hadi arkadaşlar Fenerbahçe sadece futbol demek değildir....Ayrıca ezeli rakibimiz bjk ile oynuyoruz...Unifeb in ve Fenerbahçe taraftarının o salonu nasıl dolduracagını gösterelim...Herkesin o gün ne işi olursa olsun oraya gelmesi lazım....Abdi İpekçide görüşmek üzere....
Reşat Özdemir
15-11-2004, 18:12
Trabzon Valiliğinin Fenerbahçe taraftarını Tabzon il sınırına sokmayacağı aşikar. Bu yüzden Trabzon Deplasmanı Organizasyonu görünmüyor ufukta.
Basketbolda takımımızın yanında yüksek bir katılımla yer almak 1907UNIFEB'in borçlarındandır, ödenmesi gereklidir.
Sayının en kısa zamanda kesinleşmesi organizasyonun sorunsuz olaak gerçekleşmesi açısından önemlidir..
Hadi arkadaşlar, yüksek katılım !!
Murat Ünlü
15-11-2004, 19:34
hepinizi trabzon abekliyoruz.inşallah imkanınız olurda bizleri bu maçta yanlız bırakmazsınız.
Ahmet Mirzaloğlu
15-11-2004, 20:12
Arkadaşlar;Valilik izin vermeyecek muhtemelen ama izin çıkarsa hepinizi Trabzonda ağırlamak isteriz..
Uğur Yedikardeş
15-11-2004, 20:56
Basketbol macı icin acılan topige basketten cok futbol hakkında msj yazılıyor...
Arkadaslar imkanı olan herkes bu org. a katılmalı çünkü bu takım hırsıyla oyunuyla bu desteği çoktan hakediyor
Levin Susar
15-11-2004, 23:02
Trabzon konusu hakkında şunu söyleyelim, şu anda bizim aldığımız bilgiler İstanbul'dan organize olarak kaldırılması düşünülen otobüslere İstanbul valiliği tarafından izin verilmeyeceği yönünde...
Trabzon'a İstanbuldan taraftar götürülmeyecekmiş gibi hazırlıklar yapılıyor emniyet tarafından...
Ayrıca bireysel gidişlerde de geçtiğimiz senelerde isimleri alınan kişilerin tekrardan Trabzon'a girmesi engellenilmek istiyor...
Trabzon'a burdan taraftar götürülmesine izinçıkarsa 1907UNIFEB'de talep olan her deplasmana olduğu gibi bu maça da organizasyon yapacaktır...
Ancak Trabzon'a organizasyon yapılması, basket maçına org. yapılmamasını gerektirmediğinden, İstanbul'da kalan arkadaşlar ile birlikte Abdi İpekçi'de takımagereken destek verilecek, ardından da Trabzon maçı toplu halde seyredilecektir...
Özellikle basketbol takımımızın hakettiği desteği görmediğini düşünen biri olarak bu hafta sonu bu organizasyon kaçmaz diyorum...
Doğa Aydın
15-11-2004, 23:13
Trabzon'a org. olması halinde dahi gidemeyeceğim için, sağlık konusunda bir mani olmaması durumunda organizasyona katılacağım.
Şimdi bizlere düşen görev, üniversitemizin en yüksek katılımla orada olmasını sağlamak.
Emeği geçenlere teşekkürler...
Reşat Özdemir
16-11-2004, 01:29
Arkadaşlar;
Bu maça katılım sağlayabilecek okulların sorumlularının, bana, en kısa zamanda, İpekçi'ye basket maçına, Taksime Trabzon maçını izlemeye kaç kişinin geleceği ve 4.Leventten kalkması olası bir servisi okullarından kaç kişinin kullanacağı gibi bilgileri bildirmesi gerekmekte..
Bilen bilir, bilmeyen için cep telefonum: 0 533 450 5978
Saygılar.
Murat Karataş
16-11-2004, 19:12
Trabzona org. olmaması büyük kayıp bu maçı sezon başından beri bekliyordum >:(
Burçay Tiftikçi
16-11-2004, 20:06
Arkadaşlar Federasyon maçı saat 15.00 a almış...Şimdi daha iyi oldu...Rahat rahat yetişebilecez....Hadi arkadaşlar destegimizi hak eden oyuncularımıza ayrıca önemli olan maçta hak ettikleri destegi verelim...
Fatih Dilber
16-11-2004, 20:22
pazar günü bjk ile akatlarda oynayacağımız bayan maçına kimler geliyo ;)
Fatih Dilber
16-11-2004, 20:27
kambersiz düğün fatihsiz bayan basket maçı olmaz derimm....
Burçay Tiftikçi
16-11-2004, 20:29
pazar günü bjk ile akatlarda oynayacağımız bayan maçına kimler geliyo ;)
Sen gideceksen gelirim Fatih....
Burçay Tiftikçi
16-11-2004, 22:04
Bugün oynadıgımız Fiba Eurolig maçında Cska Sofia yı 86-81 yenmişiz....Takımımız avrupadada liderligini sürdürüyor....
Levin Susar
17-11-2004, 01:22
Bu takım daha fazla ilgiyi desteği hakediyor...
Pazar da bayan maçına akarız, BJK nin bayanları da bu sene iddialı kadro kurdular, çekişmeli maç olur...
Bu maça lütfen biraz ilgi...
Reşat Özdemir
17-11-2004, 01:48
Arkadaşlar tribun@1907unifeb.org adresi hazır ve nazır durumda sizlerden gelecek Fenerbahçe aşkıyla İpekçi'ye akacağınızı bildirdiğiniz, ayrıca "ben bir de Trabzonspor maçını 1907UNIFEB'le birlikte izlemek istiyorum. Birlik beraberlik açısından bu çok önemli" cümlesini de unutmayacağınız epostalarınızı bekliyor..
Saygılar
Onur Kalender
17-11-2004, 05:20
Çok güzel demişsin Reşat, hatta ben o e-mail konusunu halletmiştim ama küçük (aslında tatlı) bir sorun çıktı. Ne yazık ki İstanbul'da olamayacağım o tarihte. Kusura bakmayın!.. :-/ :-X
Sercan Matur
17-11-2004, 12:30
Arkadaşlar,
Cumartesi günü organizasyona katılacak arkadaşlarımızın saat 13:15 gibi 4.Levent'teki Dernek Merkezimizde bulunmaları gerekmektedir. 13:30 da hareket edeceğiz.
Ulaşım ile ilgili diğer bilgiler (ücret) yakında açıklanacaktır.
1907UNIFEB Tribün Komitesi
tribun@1907unifeb.org
Sinan Bıçak
17-11-2004, 14:54
ataköyde oturuyorum ama derneğe gelip beraber gideceğim
Reşat Özdemir
17-11-2004, 15:09
arkadaşlar bende bu organizasyonda aranızda bulunmaktan zevk duyarım...en kısa zamanda haber bekliyorum muğlayı temsilen ordayım...kadıköyden de servis olacak dimi....
....................<<<muğlafeb>>>................ ...
Servis 4.Leventteki Derneğimiz önünden hareket edecek..
Vehbi Şirikçi
17-11-2004, 18:22
Erkek basketbol takımımız bu sezonun en iyi desteğini bu maçta göreceğini umuyorum. Cumartesi A.İpekçi'de görüşmek üzere.
Onur Bilgin
18-11-2004, 12:32
bende a.ipekçiye 20 daikalık mesafede oturuyorum ama bende sizlerle birlkte dernekten abdi ipekçiye gideceğim
allaaaaaaaaaaaaaaaah.savulun 1907 UNİFEB geliyor
Cenker Köse
18-11-2004, 15:14
Selvili Sokak. 13/B Blok D:6
4. Levent'in tam merkezinde kalıyor. 4.Levent metro yada otobüs durağında inilince, içeri doğru geniş bir cadde girer. Oradan girip, ilk sağdan dönünce solda kalan turuncu binalardan üçüncüsü. "Akbank'a nasıl gidilir" diye veya "Selvili Sokak" diye sorunca herkes gösterir.
Vehbi Şirikçi
18-11-2004, 21:28
A.İpekçi'de bütünlüğü sağlamak açısından poları olan herkes giymeli. Hem zaten c.tesi günü hava yeterince soğuk olacak.
Uğur Yedikardeş
18-11-2004, 22:06
A.İpekçi'de bütünlüğü sağlamak açısından poları olan herkes giymeli. Hem zaten c.tesi günü hava yeterince soğuk olacak.
Evet özellikle bu çok önemli, herkesi bekliyoruzzz
Berkay Erdim
19-11-2004, 02:30
Basketbol maçı organizasyonu için Tribün komitemizdeki arkadaşlar yoğun şekilde çalıştılar ve hala organizasyon için imkanları zorluyorlar. Yalnız benim gördüğüm ve hissettiğim kadarıyla yeterli desteği göremiyorlar katılım konusunda. Lütfen daha duyarlı olalım ve bu maçta kalabalık ve etkili bir katılım sağlayalım. Bu hem basketbol takımımız hem de birliğimiz için çok önemli... Ayrıca madem Trabzon'a gidilemiyor, sonrasındaki Taksim'de maç izleme organizasyonunun da kaçırılmaması gerekli.
BİRLİK VE BERABERLİK lütfen...
Sercan Matur
19-11-2004, 03:13
Arkadaslar, Akşam yapılan açıklamada servisin iptal edildiğini bildirmiştik. Servisin iptal edilme nedeninin, Servisi az kişinin kullanacak olmasıyla yaşanan kişi başına düşen ücretin fazla olması idi.
Durumun farklı bir hal almasıyla birlikte, Derneğimizin önünden Servisimiz kalkacaktır.
Daha önce belirttiğimiz gibi,
Saat 13:30'da 4.Levent'teki Dernek merkezimiz önünden servis kaldırılacaktır.
(Servis ücreti 3-4 milyon arasında bir meblag olacaktır)
Kısa süreli yaşanan aksaklıktan dolayı özür diliyoruz.
1907UNIFEB-Tribün Komitesi
Levent Sarıbaş
19-11-2004, 19:57
İstanbulda olamadığım için kaçırdığım muhteşem günübirlik organizasyonlara bir yenisinin daha eklenmesi çok güzel..
Gördüğüm kadarıyla organizasyonu düzenleyen arkadaşlarımızın sorunlara ve anlık olabilecek gelişmelere karşı beklemeden cevap verebiliyor oldukları olağanüstü bir çaba gerektiriyor.Şimdiden başarılı geçeceğini umduğum bu organizasyon için çaba harcayan arkadaşlarıma teşekkürler..kolay gelsin..
İstanbuldaki 1907UNIFEBli kardeşlerim cumartesi günlerini bu org.a ayırarak harcanan emeklerin boşa gitmemesini sağlarlar umarım..
Bertan Aycan
19-11-2004, 20:34
Erkek Baketbol Takımımıza destek amacıyla yarın büyük bir katılımla Abdi İpekçide olacağız..Güzel bir galibiyete hazır olalım derim ben..Bunu salonda yaşamak da ayrı bir keyif olsa gerek..
Uğur Yedikardeş
19-11-2004, 22:31
Bu değişiklik umarım katılımı olumlu etkiler. Bu takımın gerçekten taraftar desteğine ihtiyacı var!
Kutay Duman
19-11-2004, 23:29
yarın abdi ipekçideyiz bir günde 2 zafer kazanırız inşallah görüşmek üzere
Veysel Aslaner
20-11-2004, 01:50
arkdaslar abdı ıpekcıdee gorusruz!
Reşat Özdemir
20-11-2004, 04:14
Arkadaşlar kişisel olarak bir hatırlatma yapmakta fayda görüyorum.
Galatasaray yarın Malatyaspor ile Ali Sami Yen'de saat 16:00'de karşılaşıyor..
Gerek derneğe gelmek için kullanacağınız metroda, gerekse maç çıkışı Taksim'de bir sorun yaşamamak adına kolaylıkla sivil olabilecek şekilde geliniz. Kaşkolunuzu içinize saklayınız, 1907unifeb polarınızın üstüne mont giyiniz..
Kendinizi de bu hatırlatmayı ihtiyacı olanlara iletmekle yükümlü hissediniz.
Saygılar.
Safa Arıkan
20-11-2004, 13:34
abdi ipkeçide görüşmek üzere ;D ;D 8)
Muhammed Turan
20-11-2004, 18:24
Arkadaşlar süpersiniz... Harika bir görüntü vardı Abdi İpekçi' de. Yüreğinize sağlık.
Servet Güldeş
20-11-2004, 18:29
görüntü süperdi ...
orda olmayı çok isterdim
Ata Bahadır
20-11-2004, 18:49
UNIFEB polarlari ile gene renk kattik tribunlerimize, ozellikle kameralar on taraflarda bulan kizlarimizi surekli cekti mac icinde, hatta macin spikeri Murat Murathanoglu Ismet Badem'e senin bu kizlar ile roportaj yapman gerekiyordu asil dedi. Herkesin ayagina saglik , guzelde bir galibiyet aldik.
Ayrica Cenkeride uzun sure gosterdi atv kameralari. :)
Levent Sarıbaş
20-11-2004, 19:52
Gerçekten de görüntü olarak muhteşem farkımız defalarca gösterildi..Polarlı kız arkadaşlarımız oldukça ilgi çekti..Ancak hala bizlerin Fenerbahçeliliğimizin yanında bu güzel görüntüler için üniversiteliliğimizin tanımlanmaması biraz üzücü..olsun..ben en azından her gördüğümde bağırdım..tek tek tanıttım..
Yalçın Ateş
20-11-2004, 22:29
bir günde iki zafer müthiş bir basket maçından sonra harika trabzon zaferi
Kutay Duman
20-11-2004, 22:48
oley oley oley oley şampiyon fenerbahçe abdi ipekçiye gittik yendik geldik ve trabzonda bir zafer daha yazdık herkese kucak dolusu sevgiler ....
Seçkin Özmen
20-11-2004, 22:48
tv den duyuldumu bilmiyorum ama bi ara süper bi gaz geldi trübüne ve 2-3 dakika fln salonda ne kadar fenerli varsa hep bir agızdan bagırdı; car$ının çaresiz bakı$larını görmeliydiniz
Vehbi Şirikçi
20-11-2004, 23:31
Az önce MTV de basket maçımızın tekrarını izledim. Sık sık ekrana geldik pota arkasında. 2 ayrı molada kızlarımızı yakın çekime aldı kameralar. Melis, Gözde ve yanlarındaki diğer arkadaşları gösterirken ilkinde "işte güzel görüntüler" dediler Murat Murathanoğlu ve İsmet Badem, yine kızlarımızı yakın çekime aldığında Murat Murathanoğlu "bu grupla röportajı kaçırmamalıydın" dedi İsmet Badem'e. Levent'in de söylediği gibi bizlerin kimler olduğunu tanımaları gerekiyor artık. Bu maç bu amaçta önemli bir adım oldu.
Maç boyunca takımımıza destek verdik ve sonunda galibiyet de olunca çok keyifli oldu. Maça gelen ve destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Maçtan sonra ayrılmak durumundaydım, umarım herkes Trabzon maçını izledikten sonra kazasız belasız evine dönebilmiştir.
Safa Arıkan
21-11-2004, 00:12
Arkadaşlar çok güzel bir ortam wardı gelen tüm arkadaşların ayağına sağlık :)
Melis Varan
21-11-2004, 00:22
;D ;D ;D
Ünlü olmusuz haberimiz yok :P
Bi de Gülin ile ropörtaj yapti atv, onu da ben ekleyeyim.
Çok keyifli bi gündü, en çok eglendigim organizasyonlardan biriydi. Iyi ki sabah havaya aldanip vazgecmemisim, iyi ki sizlerle gelmisim.
Bu organizasyon için ugrasan, emek veren herkese çok tesekkürler.
Bu yorumlari okumak da neseme nese katti, 1907UNIFEBin kendini göstermesi için degerlendirilmesi gereken firsatlar bunlar. Birincisinde kizlar dikkat çeker ama sonra kimmis bunlar derler. Zaten atv ropörtaj yaparken Gülin'e bunla ilgili de soru sormus. "diger tribünlerde kiz yok ama sizde sayi oldukça iyi, neye bagliyorsunuz" gibi bi sey demisler, Gülin de ünifebi anlatacakken baska bi adam araya girmis.
Bunda olmasa da bi baskasinda diger yönlerimizle de taninacagiz.
Zaman gerekiyor biraz.. Biraz da emek...
Serkan Özen
21-11-2004, 01:40
meşhur olmuşuz yaww
herkese teşekkürler
FENERBAHÇE'me de...;)
Uğur Yedikardeş
21-11-2004, 01:44
Takım gerekten desteği gördüğünde önüne kim çıkarsa ezer geçer. Gerçekten atmosfer süperdi, Trabzon maçını seyredemedim ama fotoğraflar orada da atmosferin süper olduğunu gösteriyor. Özellikle Gökhan'ın en önde yumruk havada bi resmi var, bittim ona coşkuyu süper anlatıyor.
Çok güzel bir gündü çoookkk. Hadi bakalım biracılar gelsin sırayla, önce Tuborg sonra Efes ;)
Kübra Özdemir
21-11-2004, 01:51
öncelikle maçta hırstan ateş saçan ve bejekeli tribünleri+takımı susturan(yaw bu bejeke çirkef oyuncu bulmak için özel çaba sarfediyor herhalde klube uysun diye neydi o 12numara ya-varda-artist hareketler gerçi sonra bi kaç blokla hepsi ona geri döndü ama ;D ) basketbol takımı ve tabiki tribün muheşemdi..
ardındanda her türlü zorluğa rağmen çok önemli bi deplasman galibiyeti..ne diyim daha keyifler süper ;D
Maral Arlı
21-11-2004, 01:53
:D süperdi! :) Basket maçı özellikle :) ;) Otobüs:)
Artık Mestide kara listeden çıkarırsınız heralde kimse sabiha gökçene gitmediğine göre bugece:)
Zira sanırım abilerimiz hala mestte alemdeler :o ::) :P
Bende bu arada bi teşekkür edim emeği geçen herkese efendim
Sercan Matur
21-11-2004, 02:00
Organizasyona katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim ;)
Herşeyi ile çok güzel bir organizasyondu...
Emre Paçarız
21-11-2004, 02:06
çok güzel bir gündü,çok eğlendik...
teşekkürler fenerbahçe,teşekkürler unifeb...
Maral Arlı
21-11-2004, 02:13
ya haklısın o çocuk zaten maçtada baya bi dikkat çekmeye çalışmıştı
O çocuk o çocuksa eğer o çocuk acaip gaz ya!! Gaz ya başka bişi diil
Ya bak aklıma geldi benim elimden nasıl kaydı gitti o forma yaa!!
Uçan biri vardı önümden kapıverdi martı gibiydi mazallah
annamıyorum bu İnsancıklar nasıl çırpındılar bi bez parçası için!!
(uzanamadığı ciğere mundar diyen kediyim ben)
Uğur Yedikardeş
21-11-2004, 02:32
O çocuk o çocuksa eğer o çocuk acaip gaz ya!! Gaz ya başka bişi diil
Kırmızı t-shirt lü basınn kameracı die bağıran anormal insandan mı bahsediyorsunuz? Eğer oysa onu bi de bilet kuyruğunda görmeliydiniz :) Adam bi de bizim okuldan mezunmuş ya :( Diorum Marmara'dan normal adam çıkmıyor :P
Ahmet İnal
21-11-2004, 02:59
güzel bi gündü önce bejekeyi sonta trabzonu yenmek ayrı bi güzellik kattı güne saat 14 50 biz kadıköydeydik hala ama 20 25 dakkada iyi yetiştik maça ilgen sayesinde koca bi teşekkür öncelişkle ilgene hayatımda 2. kez abdi ipekçideydim ilkini tam olarak bende hatırlamıyorum daha doğrusu hatırlamakta istemiyorum ülkere yenilmiştik çünkü
maç içindenecek çok bişey yok yenmişiz çarşıyı susturmuşuz daha ne olsun ardından mest organizasyonuna geçmedim ne zaman dışarda maç seyretsem bi terslik oluyo diye gelmeyim dedim zaten istesemde zordu serviste sağlam bi kalabalık vardı
teşekkürler fenerbahçem teşekkürler unıfeb
İsmail Coşkun
21-11-2004, 03:30
Hepimiz iki büyük maçı kazanmanın mutlulugunu yaşıyoruz..Bugün organizasyon ;hem galibiyetler hem gırgır şamata gayet güzeldi..
1907 UNIFEB olarak basketbol takımımıza hem geçmiş maçlara oranla daha katılımı yüksek hem de daha organize bir biçimde destek verebilmemiz günün en önemli güzelliklerinden di bence...Ama görevimiz artık bu katılımcı destegi daha da arttırarak sürdürebilmek..bu da bizlerin elinde.. Basketbol takımımız bu sene bu destegin daha da fazlasını hakediyo..
Nice böyle org.larda beraber olabilmek dilegiyle..
Reşat Özdemir
21-11-2004, 03:54
En kötü günümüz böyle olsun diyerek başlamak istiyorum sözlerime.. Basketbolde alınan 2, futbolda alınan 3 puan günü özetliyor bi şekilde.
Abdi İpekçi'de maç boyunca takımın yanında olmak adına ses tellerini esirgemeyen herkese teşekkürler.. Sette dururken, önünüzde birilerinin herşeyini ortaya koyduğu görmek tüm eziyetlere değiyor. Tribünde ezdiğimiz Beşiktaşı parkeler üstünde de alt etmek keyifliydi..
27 kişilik otobüse yaklaşık 55 kişi binmeye çalışanlara da teşekkürler ;) o yolculuk daha keyifli olamazdı. Klasikleşen 'biz' imzalı tezahuratlar, yeni yazılan tezahuratlar, kahkahaya boğulan yüzler..
Nevizade'de 1907UNIFEB'in resmi dağıtma, çığrından çıkma mekanı olan Mest'te Trabzonspor maçını izlemeye gelenlere de bir teşekkür. Sığmadık Meste, masalar kalktı sandalyeler aktı.. 3 puan da çok güzeldi, Gözlerimiz akan mutluluk gözyaşlarını masalara damlatırken sarılmak.. Hiçbirşeye değişilmez..
Maçtan sonra orada kalan "çok" "çok" "çok" sevdiğim kardeşlerime, rakıma meze olan muhabbetleri içinde teşekkürler.. Erkut reisle çok sık söylediğimiz gibi eğer bir masal perisi.. ;)
Sonrasında midyesiydi, kokoreçiydi, goralısıydı, beleş suyuydu..
Klasik bir 1907UNIFEB Nevizade gecesini daha sonlandırdık.
Sağolun, varolun..
Saygılar.
Levin Susar
21-11-2004, 05:34
Öncelikle Feenrbahçe'nin sadce bir futbol takımı olmadığını hatırlayan ve de bugün bizlerle birlikte olan herkese sonsuz teşekkürler...
Basketbol maçlarının zevki bambaşkadır...
Karşılıklı atışmalarla geçen ilk 3 period sonunda 4. periyodda ağzını bile açamayan bizleri izlmekle yetinen bir Beşiktaş taraftarı vardı...
Sonrasında taraftarımızın alınmadığı Trabzon deplasmanını hepberaber izleyip tarifi olmayan mutluluğa ulaşarak maçı noktaladık....
Sonrası daha da güzeldi :)
Kadehler teker teker geçti...
Noktayı Bambide koyduk :)
Son olarak :
Söyle kartal söyle, söyle ne oldu...
Levin Susar
21-11-2004, 06:25
Maçta tribünden bir enstantane, antudan alınmıştır :)
http://forum.antu.com/attachment.php?attachmentid=29108&stc=1
Uğur Yedikardeş
21-11-2004, 07:01
Ama açılmıyoo :)
Fatih Dilber
21-11-2004, 11:16
dün emeği geçen herkese teşekkürler ;)
maçı kaçırdım. anlatanları dinledikten sonra içim gitti wallahi :-[ ama bensiz 5 maç kazandı takım. yeterki kazansın ;) taksim süperdi. saolun warolun hepiniz ;)
basket maçındaki katılımı inş tüm sezona yayabiliriz. ;)
Burhan Günarslan
21-11-2004, 12:31
Biz ekran başından izleyenlerede heyecanlı bir basket maçı seyrettirdiniz.Sizleri orada görünce yerimde oturamadım vallahi emeği geçenlere teşekkürler,
Ama çok oluyoruzZ...;)
Can Turgut
21-11-2004, 15:13
Ebu Sercan şeytanı nasıl taşlıyorsun anlatsana müritlerine.. ;)
O atkı .... ... ...
Söyle kartal söyle söyle ne oldu..
Şimdi Trabzon'da olmak vardı anasını satayım..
Kendin ettin kendin buldun iyi aile çocuğu eşcinsel trabzon..
Şimdiii uzaaaaklardasın.. :)
Reşat baba hindi hindi..ahah.. ;D
Son yılların en sağlam tribünlerinden biriydi diyebilirim,üstüne bi de trabzon galibiyeti,atay aktuğ'un gözyaşları,dibini acilen görmek istediğimiz alkol dolu bardaklar..
Nicelerine inşallah.. :)
Bertan Aycan
21-11-2004, 16:42
*Keyifden 4 köşe
Organizasyona katılan tüm değerli arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
Reşat Özdemir
21-11-2004, 16:57
Levinin koyduğu resmi görmek için antu forumuna üye olmak gerekiyor.. böyle bir faşizanlığa dayanamazdım ;)
buyrun ilgili resim:
http://www.demyra.net/forum/atv_unifeb.jpg
Okan Uzunkaya
21-11-2004, 18:45
"Okullar olmasaydı, maarifi ne güzel idare ederdik" mantığının kurbanı olarak, dün trabzonda olamadık malesef. Ancak, bunun yarattığı moral bozukluğunu, 1907UNIFEB'li dostlarla sımsıcak bir ortamda güzel bir gün geçirerek attık üzerimizden. Fenerbahçe Spor Kulubü'ne sadece futbolda değil, amatör branşlarda da destek olduğumuzu dün bir kez daha gösterdik. Basketbol takımımızın bu sezonki muhteşem grafiği, bize 8-9sene öncesindeki Abdi İpekçi'deki o güzel günleri tekrar yaşatacak gibi gözüküyor :).
Ayrıca akşam Trabzon maçını toplu olarak izlemekte hepimize bir nebze olsun maçtaymış havası verdi. Gözlerimiz televizyonda, kalbimiz ise 1907UNIFEB-KTÜ üyesi arkadaşlarımızla beraber Avni Aker Stadının tribünlerindeydi. her ne kadar üzerlerinde sarı-lacivert forma, polar, atkı olamasa da, düşündükleri güzel işleri gerçekleştiremeseler de, rakip seyirciler arasında takımımıza orada olduklarını gösteremeseler de, büyük bir takdiri ve övgüyü hak ediyor Trabzon'daki tüm 1907UNIFEB'li arkadaşlarımız.. Hepinize teşekkürler mücadeleniz için.
Son olarakta dünkü organizasyonumuza katılan herkese ve de organizasyonun düzenlenmesinde emeği olan tribün komitemize teşekkür ederim. Yine yüksek katılımlı başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle :)
Doğa Aydın
21-11-2004, 18:53
Maçtan sonraki saatlerin bir kısmını hatırlayamasam da, o saatlerin de basketbol maçındaki kadar eğlenceli olduğuna eminim.
Dün gelen galibiyetler ve sonrası çok güzel saatler yaşattı. Diğer organizasyonlarda da birlikte olmak dileklerimle...
Erkut Alperen
21-11-2004, 22:31
Herşey gayet guseldi, herkese çok teşekkürler...
özel teşekkür: Büyük insan, usta kameraman cenker reise. O kareyi yakalamışsın, büyüksün :)
Yalçın Ateş
21-11-2004, 23:21
ya yok böyle bir şey tam atv yazısı yuüzümün yarısını almış
ne olacak gıcıksın işte atv
Vehbi Şirikçi
21-11-2004, 23:26
ya yok böyle bir şey tam atv yazısı yuüzümün yarısını almış
Benim de gözlerimi..
Fatih Dilber
22-11-2004, 01:48
http://www.cafener.com/gallery2/basketklip/Basketbol.wmv
maçla ilgili güsel bi video klip yapılmış isleyemeyenler maçı azcık burdan takip edebilirler *;)
Onur Bilgin
22-11-2004, 21:03
yine çıkmışız,güzel de çıkmışım vallahi
yakışıyorum ekrana be
polarlı polarlı çok renkliyiz vallahi
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.