Orijinalini görmek için tıklayınız : Anıtkabir Ziyareti (10 Kasım 2004)
Cenker Köse
02-11-2004, 02:24
Arkadaşlar, 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu 10 Kasım'da Anıtkabir'e bir ziyaret düzenliyor. Atamız'ı ölümünün 66. yılında Anıtkabir'deki ebedi istirahatgâhında anmak için bizler de bu organizasyonda yerimizi alacağız.
Bu anlamlı ziyarette bizlerle birlikte yer almak için organizasyon@1907unifeb.org adresine, isim, soyad ve cep telefonu ile birlikte vakit geçirmeden başvurunuz. Organizasyon detayları daha sonra bu başlık altında açıklanacaktır.
Ersin Demirel
02-11-2004, 12:52
Yıllardır gerçekleştirmek istediğimiz ama bir türlü gerçekleştiremediğimiz bu organizasyonu umarım bu kez gerçekleştiririz...
Süleyman Karadağ
02-11-2004, 13:25
SELÇUKUNİFEB olarak 10 KASIM'da ATAMIZ'ın huzurunda olacağız.
Bir maç için ta Konyadan kalkıp İstanbul'a gelenler,İstanbuldan kalkıp Antep'e kadar gidenler; bizim bugünleri borçlu olduğumuz ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL'İN huzuruna çıkmak için ellerinden geleni yapacaklardır.MUSTAFA KEMAL'e bağlı olduğunu söyleyenler,ATATÜRKÇÜ olduğunu söyleyenler,ATATÜRK FENERBAHÇELİ olduğu için övünenler o gün ATA'nın huzurundaki yerlerini alacaklar, ucuz bahaneler uydurmayacaklardır.
Şimdiye kadar hiçbir taraftar topluluğu tarafından yapılmamış hatta belki akıllarına bile gelmemiş böyle bir organizasyonu bizim yapacak olmamız da son derece anlamlıdır;tıpkı "ATAM İZİNDEYİZ" pankartının bizim olduğumuz tribünde açılması gibi!!!
sorma ata'm, halimizi,
hal mi kaldı anlatacak...
işte geldik dizindeyiz!
yata yata çok yorulduk,
tatil yaptık, izindeyiz!
sanayide henüz daha,
cafer için lazım diye,
amerikan bezindeyiz!
geçeceğiz avrupa'yı
ama şimdi izindeyiz!
hocamız var, hacımız var,
uçan kuşa borcumuz var,
el oğlunun ağzındayız!
ama bizi zor bulurlar,
bahar, yaz, kış izindeyiz!
evet, doğru söylemişsin:
'türk milleti çalışkandır! '
biz de senin tezindeyiz!
dinlenmekten yorulduk da,
onun için izindeyiz!
zinde kuvvet diye söz var,
kimse bilmez adresini,
ah izindeyiz, vah izindeyiz!
bugün değil, bu yıl değil,
çoktan beri izindeyiz!
ilerledik ata'm öyle,
şimdi görsen tanımazsın:
amerikan tarzındayız!
arasan da bulamazsın,
otuz yıldır izindeyiz!
AZİZ NESİN
NOT: sadece politik olmayan kısmını ekleyebildim bu şiirin,bizler bu şiirdeki gibi "izinde" olmayalım!!!!!
Levent Sarıbaş
02-11-2004, 18:40
1907UNIFEB'in gerçekleştirmesi gereken organizasyonların belki de en başında geliyor Anıtkabir Organizasyonu..Bu anlamda bir 1907UNIFEB üyesi olarak son derece memnun olduğumu ve sorumlusu bulunduğum 1907UNIFEB-Balıkesir Üniversitesi ile birlikte 10 Kasım'da orada olacağımızı belirtmek isterim..
Sinan Bıçak
02-11-2004, 23:52
maddi durumum imkan verirse oradayım
Süleyman Şevik
03-11-2004, 18:04
Arkadaşlar Hacettepe Unifeb olarak 10 Kasımda Atamızı ziyarete hepinizi bekliyoruz...
Sinan Bıçak
03-11-2004, 21:06
10 kasım 2004 saat 15:00 iş hukuku sınavı olurmu bea
Uğur Yedikardeş
03-11-2004, 22:38
Cok isterdim gelebilmeyi ama malesef o gun calısıyorum :(
İsmail Coşkun
03-11-2004, 22:41
En anlamlı organizasyonumuz için Çarşamba Anıtkabir'deyiz...
Vehbi Şirikçi
04-11-2004, 02:54
arkadaslar ilk önce hepinize Merhaba...
bu benim ilk mesajim foruma...ve kesinlikle son olmayacak...
ögrenmek istedigim birsey var...
ben Almanya´da yasiyorum ve cuma günü bir haftaligina Ankara´ya gidiyorum...
10 Kasim´daki ANITKABiR ziyaretin´de bende aranizda bulunmak istiyorum...müsade varsa tabii...
saat kac gibi ANITKABiR´de toplaniliyor arkadaslar....?
simdiden sonsuz tesekkürler...
Sevgi ve Saygilarimla
Teoman
Öncelikle hoşgeldiniz. Organizasyonun ayrıntıları kesinleştiği zaman yine bu başlık altında açıklanacaktır.
Funda Meriç
04-11-2004, 21:14
Çok nezleyim ama size bulaştırma pahasına orada olucam ;D
Uzun zamandır ha oldu ha olacak derken 10 Kasım'da orada olmak daha bir anlamlı olacak..Görüşürüz arkadaşlar..
Sercan Matur
05-11-2004, 10:36
İmkanı olan herkes gitmeli...
Şükür Kocaeli'nin sınavları cumartesi bitiyor...
Önümüzdeki hafta da vize sonrası 'kafa tatili' haftası oldugundan gelemememiz için bir neden yok ;)
Duygu Çakır
06-11-2004, 02:41
benim o gün sınavım var ya
hocam nası bi günde sınav yapmaya karar veriyosun yaa
Burhan Günarslan
06-11-2004, 02:54
çok güzel ve anlamlı bir org. daha orada olamayacağımın üzüntüsü içindeyim
org.u düzenleyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Sertaç Yılmaz
06-11-2004, 02:57
Atamız'ın yolundan giden ve bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ne her zaman, her koşulda sahip çıkan ve de sahip çıkacak olan Türk gençleri olarak;
Yarınların mühendisleri, avukatları, doktorları, işletmecileri, öğretmenleri, yani Türkiye'nin Aydın Geleceği olarak;
Her konuda bilinçli, aydın ve milli değerlerine sahip çıkan Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği'nin birer üyesi olarak, *
UNIFEBli olma gururunu böylesi anlamlı ve güzel bir organizasyonda bir kez daha yaşamak ve yaşatmak için,
Atamız'ın biz gençlere emanet ettiği bu güzelim vatana layık olduğumuzu göstermek ve Atamız'a teşekkür etmek için,
Önce bir Türk evladı olarak, sonra da Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği üyesi olarak 10 Kasım'da Anıtkabir'deyiz...
Bize verdiklerine bir nebze olsun teşekkür edebilmek için !!!
Nisa Genç
07-11-2004, 18:03
Malesef boyle anlamli bir organizasyona katılmak varken ben de sınavım oldugu icin yerimde durmak zorundayım.. :-/
Cenker Köse
08-11-2004, 01:07
Arkadaşlar 10 Kasım programımız belli oldu:
9 Kasım Salı gecesi 12'de toplanıp, gece 1 gibi 4.Levent'teki dernek merkezimizden yola çıkacağız. İsteyen arkadaşlar daha önce de dernek merkezine gelebilir; açık olacak.
Sabah 8 gibi Ankara'ya varmayı planlıyoruz. 11'e kadar Ankara'da oturulacak bir mekanda vakit geçirip; 11'de Ankara Kalesi'nde 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu ile buluşup, düzenledikleri yemeğe katılacağız.
13:30 gibi Anıtkabir'e giriş yapıp 14:30 gibi çıkmayı düşünüyoruz. Daha sonra iftar saatine kadar (16:30) boş vaktimiz olacak.
İftarı da Ankara'da yapıp 18:00 gibi dönüş yolculuğuna başlayacağız. Gece 1 gibi de İstanbul'da olacağız.
Sercan Matur
08-11-2004, 01:21
Saat 02,00 gibi Kocaeli'den gelecek arkadaslarla bizde otobüse katılırız izmitten...
İsmail Coşkun
08-11-2004, 01:40
Salı akşam Taksim'de buluşup, bikaç saat takılır ordan 4.levente geçeriz..sonrada ver elini başkent..
Süleyman Karadağ
08-11-2004, 12:32
Biz de SELÇUKUNİFEB olarak sabah erken saatte Ankarada olcak şekilde kendimizi ayarladık.Tahminen 5 kişi orada olacağız(yarın cevap verecek olanlar da var)
Ben 9:07'de Anıtkabirde hazır bulunuruz diye düşünmüştüm fakat izin alınamadı sanırım.Sağlık olsun
Öyleyse biz de saat 13:00'da Anıtkabir'de olur sizlerle orada buluşuruz.
Sizlere iyi yolculuklar.... şimdiye kadarki en anlamlı organizasyonda buluşmak üzere :D
Bahriye Tekin
08-11-2004, 13:30
Ben boludayım ve ankaralıyım.Bi çaresini bulup gelmeyi çok isterdim ama dersleri asmam gerekecek ve ank.a gittikten sonra bolu ya dönmek de olmaz,maliyeti yüksek olur,zaten cuma gidecektim bayram için ama bu durumda çar.,per, ve cuma dersleri asıcam ve bu da hiç iyi olmaz. ???
offf ya bi çare?
Ahmet İnal
08-11-2004, 19:05
anadolu yakasında belli bir noktada durulacakmı
Ahmet Mirzaloğlu
08-11-2004, 19:10
anadolu yakasında belli bir noktada durulacakmı
bende cok merak ediyorum onu cunku o saatte karsiya gecmek biraz zor alabilir anadolu yakasinda oturanlar icin..
Onur Bilgin
08-11-2004, 19:12
benim de sınav zamanım.ancak cuma ist.te oalbileceğim
hiç ankarayı gezmemiş bizim için inanılmaz anlamlı olan bi olayı kaçırmak beni inanılmaz üzüyor
Emre Paçarız
08-11-2004, 20:29
Çok anlamlı ve güzel bir organizasyon olucak...
1907UNIFEB olarak geleceğe ışık saçıyoruz...
Ertu Aydın
08-11-2004, 20:37
Karşıdan binmek isteyen arkadaşlar,Kadıköy Evlendirme Dairesinin önünden 1:30 yolcu alınacak.
Funda Meriç
08-11-2004, 22:13
İyi eğlenceler hepinize, aranızda olmayı çok isterdim ama inanın Atatürk kadar değerli bir halam var..Benim için de saygılarımı iletin, Ankara havası soluyun..Daha sağlıklı günlerde görüşürüz umarım..
Onur Kalender
08-11-2004, 22:14
Bensiz olmaz, geliyorum!.. ;D
Onur Şencan
08-11-2004, 22:21
olmaz tabi adas =)
10 kasImda ankaraya gitmekten önemli ne war?
Ahmet İnal
08-11-2004, 22:31
teşekkürler ertu 01 30 da evlendirme dairesinin orda olucam
Reşat Özdemir
08-11-2004, 23:01
Kazasız, belasız gidin, gelin..
Can Gebetaş
09-11-2004, 00:56
bizde sivastan geleceğiz ankarada görüşmek üzere
Gökhan Taşkan
09-11-2004, 02:58
Arkadaşlar yapılmasını çok istediğim bu organizasyona çarşamba günü gireceğim makine elemanları sınavı dolaysıyla gelemiyorum.. Bu harika organizasyonla Ata'mızın huzuruna çıkacak tüm arkadaşlara teşekkürler..
Atam İzindeyiz , Biz de Fenerbahçeliyiz....
Onur Kalender
09-11-2004, 03:21
Arkadaşlar yapılmasını çok istediğim bu organizasyona çarşamba günü gireceğim makine elemanları sınavı dolaysıyla gelemiyorum.. Bu harika organizasyonla Ata'mızın huzuruna çıkacak tüm arkadaşlara teşekkürler..
Atam İzindeyiz , Biz de Fenerbahçeliyiz....
Makine Elemanları'nın nasıl bir ders olduğunu bilirim Gökhan. Bu yüzden başarılar diliyorum. Umarım yeteri kadar tekrar yapmışsındır. Merak etme, yokluğunu fark ettirmeyiz! ;)
Özenç Yeşilçiçek
09-11-2004, 09:58
Geçen sene bu konu tartışılırken en çok destek veren ben çalıştığım için gelemiyorum :( :( :(
Halbuki ne kadar çok istemiştim,çok sinirliyim >:( :-[
Pulat Yılancıoğlu
09-11-2004, 13:53
teşekkürler ertu 01 30 da evlendirme dairesinin orda olucam
1:30 da evlendirme dairesinin oradayız...
Levent Sarıbaş
09-11-2004, 14:04
gelemiyorum. >:(
Bahriye Tekin
09-11-2004, 14:20
gelemiyorum. >:(
canın saolsun be kardeşim :(
Erkut Alperen
09-11-2004, 23:06
Herkese ii yolculuklar,
Sağlıcakla gidin...
Levent Sarıbaş
09-11-2004, 23:16
canın saolsun be kardeşim :(
hayır Bahriye sağolmasın. >:( bir senedir beklediğim bişeydi.sırf bazı egolarım yüzünden önce maddi sıkıntıya girdim.sonrada trende nasıl olsa yer vardır diye son haftaya bıraktım. >:(ağlıycam ya sinirimden. :-[çok kötüyüm.gerçekten herkesten özür diliyorum.
Gökhan Taşkan
09-11-2004, 23:26
* *Makine Elemanları'nın nasıl bir ders olduğunu bilirim Gökhan. Bu yüzden başarılar diliyorum. Umarım yeteri kadar tekrar yapmışsındır. Merak etme, yokluğunu fark ettirmeyiz! ;)
Teşekkür ederim Onur..
Hayırlı yolculuklar arkadaşlar...
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'ü rahmetle ve O'nun yoluna bağlılıkla anıyoruz...
Melis Varan
09-11-2004, 23:31
İyi yolculuklar hepinize.
Sizlerle olmayı çok istiyordum, olacaktım da ama.. Aksilik işte :(
Seneye artık..
Emre Altındal
09-11-2004, 23:42
Malum iş durumları nedeniyle gelemiyoruz :-[
Hayırlı yolculuk
Şafak Dülger
10-11-2004, 04:16
10 kasım'da bizde 1907unifeb_GAZİANTEP olarak ANITKABİR'DE OLMAK İSTERDİK AMA ilk vizelerimizin OLMASINDAN DOLAYI aranızda olmayacağız.. ama birşeyden emimki orada olan TÜM 1907unifeb üyeleri BİZİ en iyi şekilde temsil edecek..
giden arkadaşlara iyiyolculuklar
Sercan Matur
10-11-2004, 23:20
Az önce indim otobüsden...
Herşeyiyle kusursuz bir organızasyondu.
Hersey cok güzeldi...
Öncelikle ,bu organizasyonun gerçekleşmesi için bizlere büyük destek veren 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum.
Bu organızasyon için özel, yoğun caba harcayan Ertu kardeşime de tesekkur ediyorum.. ;)
Misafirperverliği için de başta Tuğba olmak üzere Ankara'daki Üniversitelerdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum...
(Tugba, dediğin gibi oldu otobüsde uyuya kalınca vedalaşamadık, tekrar özür diliyorum :-/ )
Bir teşekkür de billur sesiyle kulaklarımızın pasını silen Berna arkadaşımıza, ve ona eşlik eden Birkan kardeşimize ... Şu an otobüsde konser devam ediyor ... Bu konser kaçmazdı ;)
bol tesekkurlü bir yazı oldu...
şimdi resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla...
Sinan Bıçak
10-11-2004, 23:59
ne güzel ya keşke sınavım olmasaydı
Erkut Alperen
11-11-2004, 00:16
Organizasyonda emeği geçen Ertu Aydın'a ve tüm arkadaşalrımıza ayrıca 1907 Fenerbahçe Derneği'ne sonsuz teşekkürler...
Murat Ok
11-11-2004, 00:54
Bu anlamlı günde emeği geçen herkese sonsuz tesekkurler...
İnsallah bu tip organizasyonları daha sık gercekleştirerek aramızdaki dostluğu ve 1907UNIFEB Felsefesi'ni pekiştirme fırsatı buluruz...
ATAM İZİNDEYİZ BİZ DE FENERBAHÇELİYİZ
Vehbi Şirikçi
11-11-2004, 01:01
http://212.109.99.231/AdImage.dll?id=4811http://212.109.99.231/AdImage.dll?id=4826http://212.109.99.231/AdImage.dll?id=4827
Bu kutsal görevde hepimizi temsilen orada bulunan tüm arkadaşlara, organizasyon için emek başta Ertu ve Tuğba olmak üzere herkese ve ayrıca 1907 Derneğine sonsuz teşekkürler.
Hoşgeldiniz..
Seçkin Özmen
11-11-2004, 02:33
evet her$ey çok güzeldi ve anlamlıydı, nice yeni organizasyonlara diyelim..
İlgen Üçer
11-11-2004, 02:52
UNİFEB olarak kalitemize yakışan çok anlamlı bir organizasyona başarıyla imza atarak ATA'mıza bağlılığımızı bir kez daha gösterdik.
Bu organizasyon için 1907 Derneği Başkanı Sn. li KOÇ ve Yönetim Kurulu başta olmak üzere emeği geçen herkese ve ordada UNİFEB'i temsil eden butun arkadaşlara teşekkürler...
Keşke sınavlar olmasaydı da 1 değil 10 otobüs gidebilseydik * :)
Bu arada Sn.Ali KOÇ'un dediği gibi kesinlikle 10 Kasım dışında bir gün belirleyip o tarihte geleneksel olarak ATA'mızı ziyaret etmeliyiz *;)
Rahmi Kara
11-11-2004, 03:16
Bugun Ankara'da 1907 Unifeb'i gerektigi gibi temsil ettik.Sanirim herkes Unifebli oldugu icin gurur duymustur.Hersey cok guzeldi.Bize bu olanagi saglayan herkese cok tesekkurler... :)
Tufan Avşar
11-11-2004, 04:15
Bizi temsil eden arkadaşlara teşekkürler..
Levin Susar
11-11-2004, 12:32
Her şeyi ile muhteşem bi organizasyondu...
Uzun zamandır 1 otobüs dolusu 1907UNIFEB üyesi ile deplasman yolculuğu yapmadığımızı da düşünürsek, herkesin bir otobüs özlemi çektiği çok belliydi :)
Teşekkür edilmesi gereken çok kişi var...
Öncelikle Sayın Ali Koç başkanlığında 1907 Derneği yönetim kuruluna bu organizasyona ön ayak oldukları ve de misavirperverlikleri için sonsuz teşekkürler...
Washington'daki yemekte her 1907 yönetim kurulu üyesinin, herbirimizle tek tek ilgilenmesi çok güzeldi...
2. olarak;
Bu Ankara organizasyonu için gecesini günzdüzüne katan, bazen de yoğun stres altına giren Ertu'ya , organizasyon sorunsuz tamamlandığı için çok teşekkürler...
Senden mutlusu yok şu anda biliyorum ;)
3. olarak organizasyonun Ankara ayağını hazırlayan, yeniden örgütlenmeye çalıştığımız Ankaradaki üniversitelerdeki çalışmalarıyla , bu organizasyonun yine sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlayan Tuğba'ya çok teşekkürler...
4. olarak İstanbuldan gelen bir otobüs, Ankaradan katılan bütün arkadaşlara ve de Konya Selçuk uni. den gelen arkadaşlara, kısacası bayram için evine geç gitme pahasına, ertesi güne sınavı olma pahasına, organizasyona eşlik eden tüm 1907UNIFEB üyelerine sonsuz teşekkürler...
5. olarak da dönüş yolculuğunun nasıl da bu kadar kısa sürdüğünü düşünmemize sebep olan, yaptıkları düetlerle ve sesleriyle kulaklarımızın paslarını silen sanat güneşi Berna'ya :) ve de birkan'a teşekkürler...
6. olarak da bestelerle kafaları üteleyen arka tarafa teşekkürler :)
Tek teessüfüm Hasan'a :)
Seçkin Özmen
11-11-2004, 12:54
Ali kaptanı unutmu$sun Levin, uçarak da olsa kazasız belasız getirdi saolsun
öldür bizi öldür bizi öldür biziiii aliii kaptaaan öldür bizi öldüür bizi
:)
Bahriye Tekin
11-11-2004, 14:18
biraz geç katılabildim aranıza ama bulunduğum kısım çok güzeldi.
gerçi otobüse biner binmez bi pot kırdım ama :-[ (ben ne bileyim Ali Koç olduğunu )
emeği geçen herkese çok teşekkürler
daha nicelerine...
Okan Uzunkaya
11-11-2004, 17:43
Kurulduğumuz günden bugüne kadarki en anlamlı organizasyonu çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılığımızı, biz gençlere emanet ettiği Laik Cumhuriyet'in sonuna dek askerleri olduğumuzu göstermek amaciyla, Atam'ızın ölüm yıldönümünde onu ebedi istiratgahinda ziyaret ettik.
Bu başarılı organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen birçok kişiye teşekkür borçluyuz.
Öncelikle bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan ve birlikte çok güzel bir gün geçirdiğimiz 1907 FENERBAHÇE Derneği Başkanı Sn. Ali Koç ve Yönetim Kurulu üyelerine 1907UNIFEB FENERBAHÇE Derneği adına teşekkür ederim.
Sonrasında ise, organizasyonumuzun İstanbul ayağını gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan Ertu Aydın'a, Ankara'da yolları bulmamıza yardım eden ;) Onur'a ve Berat'a, Ankara'da bizlere yardımcı olan başta Tuğba Yıldız olmak üzere, Ankara, Hacettepe ve Gazi üniversiteleri'nde okuyan 1907UNIFEB üyelerine, ve de tabiiki sınav haftalarında olmamıza rağmen, büyük bir özveri gösterip katılım gösteren herkese sonsuz teşekkürler...
Bugünlere nasıl gelindiğini, yaşadığımız toprakların nasıl kurtarıldığını ve Kurtuluş Savaşı'nın nasıl kazanıldığını anımsamak ve Türk olduğumuzdan bir kez daha gurur duymak adına çok anlamlı ve heyecan verici bir gündü. Böyle anlamlı organizasyonlarda daha da yüksek bir katılımla buluşmak dileğiyle...
Okan Uzunkaya
1907UNIFEB Başkan Vekili
Onur Kalender
11-11-2004, 18:52
Aslında anlatılabilecek o kadar çok şey var ki... Ama bunları kelimelere dökmek gerçekten zor! Sadece beraber nice organizasyonlara diyebilirim!.. :-[
Ertu Aydın
11-11-2004, 20:12
1907 Derneğine ve Sn.Yönetim Kurulu üyelerine,bu güne kadar olduğu gibi dünde böylesi anlamlı bir organizasyonun gerçekleşmesini ve birlikte çok güzel bir gün geçirmemizi sağladıkları için,
başta Ankara olmak üzere diğer illerden gelip yanımızda olan arkadaşlara da bizlere eşlik ettikleri için çok teşekkür ederim.
Reşat Özdemir
11-11-2004, 21:04
1907UNIFEB olarak, bir zamanlar tribünde astığımız "Atam İzindeyiz" pankartının içi boş bir söylemden çok fazlası olduğunu göstermemizi sağlayan arkadaşlarıma ve takdire şayan çabasını çok yakından gözlemlediğim Ertu kardeşime çok teşekkür ederim.
Gelmeyi çok isterdim. Kısmet değilmiş. Çabanıza, ayağınıza, yüreğiniza ve inancınıza sağlık.
Reşat
Ersin Demirel
11-11-2004, 21:10
Unifebli olduğum için gururlanmanın haklı bir nedenini daha yaşattınız bana. Anıtkabirde sarı- lacivertli ,pırıl pırıl yüzlü arkadaşımızı görmek muhteşem bir duygu. Bir öğretmenim ama Atatür'ün öğrencisiyim. Sizinle olmayı gerçekten çok isterdim ama olmadı ne yazık ki.
Anlamlı bir günde olmanız gereken yerdeydiniz,"Atatürk Beşiktaşlı" diyenlere inat. Hepinizi çoooook seviyorum...
Ahmet Mirzaloğlu
11-11-2004, 21:55
Çok anlamlı ve eğlenceli bir organizasyondu...Fenerbahçeli ve Unifebli olmaktan bir kez daha gurur duydum.Sn.Ali Koç a,1907 Derneği yöneticilerine ve organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...
Esra Yılmazsoy
11-11-2004, 22:19
merhaba yeni bi unifeb'li olarak bu ilk msjim.unifeb kurulduundan beri gerceklestirilmesi cok istenen Anitkabir ziyaretinde bulunduum icin bende cok mutluyum..24 saate sigdirdiimiz bu yolculukta (kıdemli olduklarindan saygi duyduum)özellikle ismail,ozan ve okan cok teskkurler yakinliniz icin;gezi hakkinda bilgilendirme we bulusmada yardimci olan onur'a we donuste ewlere dailana kdr gunu birlkte gecirdiim tum ark.larma tesekkurler..umarim boyle organizasyonlar dewam eder.hem cok guzel wakit gecirdim hem de manewi yonden Atami ziyaret edebildiim icin daha huzurluyum...
Duygu Çakır
12-11-2004, 00:54
helal olsun arkadaşlar
yüreğinize sağlık
gerçek bir vatandaşın yapması gereken bir davranışı gösterdiğiniz için
Ahmet İnal
12-11-2004, 01:07
1907unıfebli arkadaşlarımla ilk defa uzun bir yolculuk geçirdim inşallah bu deplasman yolculuklarıyla sürer 9 kasım gecesi saat 01 30 gibi başlayan yolculuk 10 kasım 23 00 gibi sona erdi ama yıllarca anlatabileceğim bir organizasyondu yoculuk boyunca otobüsün arka kısmında oturan yada bulunan diyim koçlu ve tayfa-ül istanbul üyelerinin birbirleriyle olan atışmaları ve birlikte söylediğimiz tezahuratlarla yolculuk anlaşılmadı bile ankaraya gelince sabahın 7 sinde boş sokaklarında ve şaşkın bakışlar altında turladık saat 11 gibi ankara kalesinde 1907 derneği başkanı sayın ALİ KOÇ ve yöneticilerle buluştuk eğer aramızda karizma nedir kardeşim nasıl olur diyen varsa ali koçu görmeleri yeterlidir ATAMIZI ziyaret ettikten sonra ankarada okuyan arkadaşlarımızın organize ettği orman çiftliğindeki buluşmanın ardından 17 30 gibi dönüş yolculuğuna geçtik kaynaşlıya kadar nasıl geldiğimizi hatırlamıyorum çünkü o arada uyuyodum daha sonra bernanın ve birkanın söylediği şarkılar ve rakiplerimizin kulaklarını çınlatan tezahuratlar eşliğinde saat 23 de bostancı köprüsünde benim için organizasyon sona ermişti
ömrümün sonuna dek unutamıyacağım bu organizasyonu gerçekleştiren 1907 derneğine ve organizasyon komitemize ERTU AYDINA VE SAYIN ALİ KOÇA TEŞEKKÜR EDERİM
birbaşka organizasyonda tekrar görüşmek üzere
Onur Şencan
12-11-2004, 01:43
Atatürk'e bize Laik bir cumhuriyet emanet ettigi için sonsuz saygIar. AtamIzIn yolunda sonsuza kadar olacagImIzI göstermek için AnItkabirde olanlarada sonsuz tesekkürler.
Ankarada olmak güzeldi.
Özenç Yeşilçiçek
12-11-2004, 10:20
Çok Güzeldi. Katılan ve Organize eden herkeze teşekkür ederim. Ne kahvaltı edebildik ne yemek yiyebildik biz bildiğimizi okuduk orucumuzu tuttuk o ayrı. Anıtkabir'i fenerbahçeli arkadaşlarla beraber görmek yaşamak çok güzeldi. Otobüs her an çok keyifli ve canlı idi. Kocaeli ve Ankara'dan katılan arkadaşlar ayaklarınıza sağlık.
Bu arada yürürken özellikle Atatürk Kalesindne inerken esnafın yorumlarını unutmayın haa ! Syn.Ali Koç bile gülüyordu biri ona söyleyince. Mesela :
" Yenemez bunlar gençler'i yaa " ( Gençlerbirliği deplasmanı sanmış )
" Bu ne takımı abi böyle ? " " Voleyboldur oğlum baksana hep kız " ( Helal kızlara ! :) )
" Bunlar ne abi ? " " Körmüsün Fenerbahçe Üniversitesi imiş " ( Keşke :) )
" Ankaragücü dimi bunlar ? "
Ve son noktayı gözümün önünde önümdeki arkadaşımıza yanaşıp soran ufaklık koydu : " Abi siz gerçek futbolcular mısınız ? " Çok komik bi cevap vermişti arkadaş bana bakmıştı gülüşmüştük hatta, okuyorsa bunu yinelesin cevabını :)
Herkeze tekrar teşekkürler. - Akrep Kral koyulur mu yaa -
Bu çok iyiymiş ya ;D ;D ;D ;D
Süleyman Karadağ
12-11-2004, 17:41
En anlamlı organizasyonumuzun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese binlerce kez teşekkürler.
Bizler Atamız'ın izinde olduğumuzu gösterebilmek için çok küçük birşey yaptık aslında.Atamız'ı ziyaret ederek bir nebze olsun ona minnettarlığımızı göetermeye çalıştık
Herşeyimizi borçlu olduğumuz Atamız'ın izinden gidebilmek için daha yapmamız gereken çokkk ama çoook fazla iş var ve bizler bunun bilincinde olarak üzerimize düşenleri yerine getirmeliyiz.
Bertan Aycan
12-11-2004, 20:10
Gazi Mustafa Kemal'in manevi huzurunda ; O'na , devrimlerine ve Laik Cumhuriyet'e bağlılıklarını dile getiren ve emeği geçen tüm değerli arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum
Hasan Hamamcı
12-11-2004, 20:43
Ey büyük Ata!
Varlığımızın en mukaddes temeli olan, Türk istilal ve Cumhuriyeti'nin ebedi bekçisiyiz. Bu karar, sarsılmaz irademizin değişmez ifadesidir.
İstikbalde hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndürmeyecektir...Bizler bütün hızımızı senden, milli tarimizden ve ruhumuzdaki sönmez iman ateşinden alıyoruz. Senin kuruduğun kuvvetli temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her hamle şuurludur. En kıymetli emanetin olan Türk istiklal ve cumhuriyeti, mevcudiyetimiz esası olarak eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde ilelebet yaşayacak ve nesillerden nesillere devredilecektir. Bu mukaddes emanete yönelen dahili ve harici bütün tecavüzler, iman dolu göğsümüze çarpacak ve parçalanacaktır. İstiklal ve cumhuriyetimize kast edecek düşmanler, en modern silahlarla mücehhez olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, milli şuurumuzunn ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaklardır. Çünkü, istiklal ve cumhuriyetimize kast edenler karşılarında binlerce türk tarihinin yılmaz evlatlarını, Cumhuriyet inkılaplarının feyizli ve imanlı gençliğini bulacaklardır.
Ey en büyük Türk! İstiklal ve cumhuriyetimizi korumak mecburiyeti hasıl olunca, içinde bulunacağımız ahval ve şerait ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak; bütün engelleri aşıp, her güçlüğü yenmek azmindeyiz.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Türk Gençliği
DEVRİMLERİNİN TAKİPÇİSİYİZ!!!
''10 Kasım Anıtkabir Ziyareti'' organizasyonunda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Safa Arıkan
12-11-2004, 22:28
Arkadaşlar çok güzel bir organizasyon olmuş emeğine geçen herkesi kutlarım...
Hasan Hamamcı
12-11-2004, 23:01
BURSA NUTKU
* * * TÜRK GENCİ İNKILÂPLARIN VE REJİMİN SAHİBİ VE BEKÇİSİDİR. BUNLARIN LÜZUMUNA, DOĞRULUĞUNA HERKESTEN ÇOK İNANMIŞTIR. REJİMİ VE İNKILÂPLARI BENİMSEMİŞTİR. BUNLARI ZAYIF DÜŞÜRECEK EN KÜÇÜK VEYA EN BÜYÜK BİR KIPIRTI, BİR HAREKET DUYDU MU: BU MEMLEKETİN POLİSİ VARDIR, JANDARMASI VARDIR, ORDUSU VARDIR DEMEYECEKTİR. HEMEN MÜDAHALE EDECEKTİR VE KENDİSİ ESERİNİ KORUYACAKTIR. POLİS GELECEKTİR, ASIL SUÇLULARI BIRAKIP SUÇLU DİYE ONU YAKALAYACAKTIR, MAHKEME ONU MAHKÛM EDECEKTİR. YİNE DÜŞÜNECEK: DEMEK ADLİYEYİ DE ISLÂH ETMEK, REJİME GÖRE DÜZENLEMEK LÂZIM DİYECEK. ONU HAPSE ATACAKLAR; KANUN YOLUNDAN İTİRAZINI YAPMAKLA BERABER, MECLİSE TELGRAFLAR YAĞDIRIP HAKLI VE SUÇSUZ OLDUĞU İÇİN TAHLİYESİNE ÇALIŞILMASINI, KAYRILMASINI İSTEMEYECEK, DİYECEK Kİ: BEN İMAN VE KANAATİMİN İCABINI YAPTIM. MÜDAHALE VE HAREKETİMDE HAKLIYIM. EĞER BURAYA HAKSIZ GİRMİŞ İSEM, BU HAKSIZLIĞI MEYDANA GETİREN SEBEP VE AMîLLERİ DÜZELTMEK DE BENİM VAZİFEMDİR.
* * * * * * * * * * * * * *İŞTE BENİM ANLADIĞIM TÜRK GENCİ...
Gazi Mustafa Kemal
UNUTMA UNUTTURMA...
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Haldun Gündüz
14-11-2004, 10:49
çok iyi çok anlamlı bir organizasyon olmuş tebrikler arkadaşlar,
Can Gebetaş
14-11-2004, 14:30
Anıtkabirde bulunmak ve atamızın huzurunda ona bağlılığımızı bir kez daha göstermek çok heyecan vericiydi.Bu organizasyonda emeği geçen herkese ve başta 1907 Fb derneği yöneticilerine sonsuz tesekkürler...
Emre Paçarız
16-11-2004, 18:58
Bu anlamlı organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan 1907 Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kuruluna sonsuz teşekkürler...
Bir otobus dolusu 1907UNIFEB'li olarak Ankara'da çok güzel birşeye imza attık...herşey çok güzel,çok eğlenceli,çok keyifliydi...Bu organizasyon için çok emek harcayan Ertu kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum...
Daha nice güzel organizasyonlara...
Berkay Erdim
21-11-2004, 20:54
Bu organizasyonu 1907UNIFEB'i kurduğumuz ilk günlerde hayal ediyorduk. Gerçekleşmesi bu 10 Kasım'da mümkün oldu. Başta Okan olmak üzere tüm arkadaşlar çok iyi ifade etmiş konunun önemini. Bu çok güzel ve çok anlamlı organizasyonla ilgili söylenecek daha çok şey var aslında...
Organizasyondaki destekleri için 1907 Fenerbahçe Derneği'nin sayın yöneticilerine ve Başkan Ali Koç'a, emeklerinden ötürü başta Tuğba Yıldız'la Ertu Aydın olmak üzere 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ve katılan tüm 1907UNIFEB üyelerine teşekkürler.
Bir dahaki organizasyonda beraber olmak dileğiyle...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.