PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Kasım İftar Yemeği Organizasyonu

Burcu Oy
04-11-2004, 16:51
Arkadaşlaaar!!!
Evet moralimiz bozuk biraz ama bunu düzeltmek toparlanmak için çok güzel bir gün var önümüzde...
6 Kasımmm,
Biraz geç oldu haber vermek için ama yine de kaçırmayalım bu güzel günde birlikte olabileceğimiz bir iftar yemeğini...
Ve tabii arkasından takımımızın üstündeki kara bulutları dağıtmak için tüm coşkumuzla yine hep birlikte yanında olacağımız Ankara maçını...
Baktık iftar-maç saati bu kadar yakın, dedik ki Kadıköy'de olsun bu yemek,şöyle bir araştırdık...
çok ahım şahım olmasa da bütçemize uygun stadımıza yakın bir yer ayarladık...

Rıhtım caddesinde Sütiş'in yan tarafında Eşber diye bir yer:
Çorba, 1 lahmacun, döner porsiyon, kutu meşrubat ve sütlü tatlıdan oluşan menümüz faturasız bizim için 11 milyon.. iftar için salata, hurma, çay falan da onların ikramı.
50 kişi için anlaştık ama tabii fazla olursak ki umuyoruz oluruz hiç sorun yok 55-60 kişiye kadar üst katta ağırlayabiliyorlar, hadi orası az geldi zaten alt kat da var...
O yüzden hadi bir toparlanalım, şöyle yüksek katılımla çok güzel bir akşam yaşayalım...
Cumartesi 16.30-16.45'te Kadıköy'de Eminönü iskelesi önünde buluşmak üzere...

Sevgiler,
Organizasyon komitesi adına,
Burcu

Sinan Bıçak
04-11-2004, 16:57
bayaaa geç oldu basket maçıda var napacaz şimdi!

Burçay Tiftikçi
04-11-2004, 18:25
Basket maçından çıkıp yetişiriz....(inşallah uzatmaya filan kalmaz maç)....

Çınar Şahin
04-11-2004, 19:16
Arkadaslar guzel bir yemek olacagina inaniyorum, daha da onemlisi hepimizin ayni ortami paylasacak olmasi.

Iftar organizasyonunun ortaya cikmasinda buyuk emegi gecen Burcu'ya da cok tesekkur ederim.

Cumartesi aksami gorusmek uzere.

Sevgiler
Cinar

Erkut Alperen
04-11-2004, 19:43
İşte, özellikle Emrah'ın heyecanla beklediği iftar organizasyonu ;) İftar iftar dedin al sana iftrar ;D

Burcu'ya bu organizasyondaki emekleri için çok teşekkürler.

Burçak Çalıca
04-11-2004, 20:50
Maçlar dışında uzun zamandır bir araya gelemiyorduk, tam da gününde anlamlı bir organizasyon olacak :).....

Cumartesi akşamı görüşmek üzere...

Ersin Demirel
04-11-2004, 20:59
Gelmek için elimden geleni yapacağım ;)

Funda Meriç
04-11-2004, 21:16
Şimdiden acıktım ;D

Burcu Oy
04-11-2004, 22:48
Nasıl tutmuşsam aklımda şu yerin adını!
Eşber değil Eşmenmiş :)
Ama merak etmeyin diğer bilgiler doğru ;)
Bi de arkadaşlar öyle peşin peşin teşekkür etmeyin hele bir şöle gününe layık bi yemek yiyelim de sonra:)
Cumartesi görüşmek üzere...
KOCAMAAN Sevgiler,
Burcu

Vehbi Şirikçi
05-11-2004, 00:07
Yemekte görüşmek üzere. Güzel bir organizasyon olacağına inanıyorum :)

Onur Bilgin
05-11-2004, 14:11
yaaaa ben gelemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

sınavlarım var.bından dolayı kütahyadayım.haftaya olsaydı ya(son gün ne süper olurdu di mi.bööööööö)

neyse benim yerimede gidin iftara ve de maçta bağırın arkadaşlar

Birol Cengiz
05-11-2004, 15:28
yaa gebzeye(ailemin yanına) gitmessem kesin gelirim.organizastyon için teşekkürler burcu

Ersin Demirel
05-11-2004, 21:00
Maalesef gelemiyorum. Öğrencilere denem sınvaı uygulayacağız. :(

Gelebilseydim o kadar iyi olacaktı ki...Çünkü sıkıldım iyice. Bütün arkadaşlara iyi eğlenceler...

Can Gebetaş
06-11-2004, 00:46
keske aranızda olabilseydim yine güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum

Levin Susar
06-11-2004, 01:11
Aramızdaki birlik ve de beraberliği arttırması bakımından çok faydalı olacağını düşünüyorum...

Bizlerle tanışma fırsatı bulamamış, bir şekilde tanışma imkanı arayan arkadaşlar için, yeni tanıştığımız arkadaşlarımızla samimiyetimizi ilerletmemiz için bulunmaz bir ortam...

Basket maçını dert etmeyin arkadaşlar...

Ben de önce Abdi ipekçi'de sonra orda olacam. Rahat rahat yetişiriz...

Organizasyonu bi görelim, teşekkürleri ondan sonra ederiz ;D

Burhan Günarslan
06-11-2004, 01:30
ya arkadaşlar böyle güzel ve anlamlı organizasyonları ben hep çanakkaledeyken mi yapmak zorundasınız yaa yine ve yeniden bir org.ta daha yokum

sizlere iyi eğlenceler,emeği geçenlere teşekkürler

Emre Paçarız
06-11-2004, 04:08
güzel bir organizasyon olucak,ben de geliyorum...
görüşmek üzere arkadaşlar... :)

Levin Susar
06-11-2004, 13:12
yetişmeye çalışıcam :) extra yer vardır herhalde :)

sana yer olmaz mı bea :)

Sercan Okur
06-11-2004, 13:43
Arkadaşlar yemek için yer varmı? İsim falan yazılıyormu? isteyen gelebilir mi yani? Maç öncesi iyi bir bütünleşme ortamı olur.

Vehbi Şirikçi
06-11-2004, 13:58
İsteyen gelebilir. Yer sorunu olacağını tahmin etmiyorum. Olursa da çözeriz bir şekilde :)

Sinan Bıçak
07-11-2004, 02:04
iftar nasıl geçti arkadaşlar ?

Emre Paçarız
07-11-2004, 02:18
yemekler o kadar güzel olmasa da yine de güzel bir organizasyondu...zaten önemli olan birlik ve beraberlikti...
sıcak ve güzel bir ortamta birbirimizi daha yakından tanıma ve kaynaşma fırsatı bulduk.bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürler...

Levent Sarıbaş
07-11-2004, 02:34
Arkadaşlar Allah herkesinkini kabul etsin..Biz de bu akşam Balıkesir Üniversitesi olarak bir yemek verdik..süperdi..
Bu org.u ben 5 Kasım diye biliyordum..zaten içimden demiştim neden 6 'da yapmıyorlar diye..neyse.. Kısmetse Sahuruda birlikte yapıcaz..

Rahmi Kara
07-11-2004, 02:36
Yemekler, arka fondaki muzik, ortam hepsi cok guzeldi.Emegi gecen herkese cok tesekkurler. :D

Erkut Alperen
07-11-2004, 20:01
Yemeğe katılamamış olsam da emekleri için Burcu'ya teşekkürler...

Burcu Oy
07-11-2004, 20:29
Arkadaşlaarr,
Hepinize tekrar afiyet olsun!!!
Umarım herkes için güzel bir akşam olmuştur...
Şu masalar birleştirilmiş, döner de biraz daha az yağlı olsaydı bi de daha güzel olucaktı heralde:)

Derler ya en kötü organizasyonumuz böyle olsun...
Daha güzellerini, nicelerini hep birlikte yaşayabilmek dileğiyle...

Gelen gelemeyen herkese teşekkürler
İyi ki varsın UNİFEB...

Sevgiler,
Burcu

Ersin Demirel
07-11-2004, 21:27
Öncelikle Burcu arkadaşımıza bu organizasyona önayak olduğu için teşekkür ediyor, aranızda olamanın üzüntüsünü yaşadığımı belirtiyorum.

Senin de dediğin gibi Burcu; En kötü organizasyonumuz böyle olsun.

Çınar Şahin
09-11-2004, 02:22
Bence gayet guzel bir organizasyondu,

Katilan tum arkadaslarimiza cok tesekkur ederiz, ama tabii ki ozel tesekkurum Burcu'ya gidiyor. Ellerine saglik Burcu

Daha buyuk katilimlarla daha da guzel organizasyonlar yapmamiz dilegiyle

Sevgiler

Emre Altındal
09-11-2004, 23:45
Aynı gun farklı bir iftara ailece davetli olduğumuzdan aranızda olamadım.Allah kabul etsin