PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantepspor-Fenerbahçe Deplasman Organizasyonu

Sercan Matur
04-10-2004, 23:14
Arkadaşlar,

9. Hafta'da 16 Ekim 2004 Cumartesi günü Saat 19:00'da Gaziantep Kamil Ocak stadında oynanacak Gaziantepspor-Fenerbahçe maçına 1907UNIFEB olarak büyük çaplı bir organizasyon düzenliyoruz.

Bu organizasyonun ücretleri şu şekilde olacak;
(45 Kişilik otobüsümüz dolu olduğu düşünüldüğünde)

- Otobüs Ücreti : 50.000.000 TL/Kişi (Gidiş-Dönüş) (Otobüsün tam dolu olmadıgı takdirde birkaç milyonluk oynamalar oluşabilir)

- Bilet Ücreti : 5-10 Milyon/Kişi (Bu sezon G.Antep-G.Saray macı bilet fiyatı 5milyondu)

Bu organizasyona katılmak isteyen 1907UNIFEBli arkadaşlarımız bulundukları üniversitelerinin sorumluları ile veya tribun@1907unifeb.org adresine 'İsim-Soyisim-Telefon-Üniversite-Bulunduğu Şehir/İlçe' bilgilerini içeren bir mail ile başvuru yapabilirler.

1907UNIFEB-Tribün Komitesi

Sercan Matur
04-10-2004, 23:23
Kendi kişisel düşüncem;

Gaziantep deplasmanı farklı sebeplerden dolayı önem arz ediyor. Bunlardan birincisi Başkanımız Berkay Erdim'in Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında Vatani görevini yapıyor olması, bir diğer sebep ise; 1907UNIFEB'in Anadolu'daki önemli üniversite birliklerinden olan 1907UNIFEB-Gaziantep Üniversitesi'ndeki arkadaşlarımız ile tanışıp kaynaşma fırsatımızın olması. Ayrıca Gaziantep şehri, kebaplar, baklavalarda cabası.

Ayrıca maç tarihinin de Ramazan günlerine denk gelmeside ayrı bir güzellik katıyor. Gaziantep'de de düzenlenebilecek *bir 1907UNIFEB İftar Organizasyonu ile bu deplasman organizasyonu müthiş bir hal alacaktır.

Ayrıca, İstanbul-Gaziantep arası sefer yapan otobüs firmalarında ist-antep arası tek gidiş 40 milyon civarı bir meblağ oluyor. bu bakımdan yol ücreti bir hayli uygun . Öğrenim kredisi alan arkadaslar içinde 7 ekimde kredilerin yatacak olması biraz olsun nakit sıkıntısını çözüyor.

Kısacası bu organizasyona yoğun bir katılım göstermeliyiz...!

İsmail Coşkun
04-10-2004, 23:28
*Cuma gece yoldayız inşallah...

Sinan Bıçak
04-10-2004, 23:37
akıyoruz

Haldun Gündüz
04-10-2004, 23:38
geliyorum,hadi hayırlısı 8)

Levin Susar
04-10-2004, 23:41
Celal doğan şu ligde deplasman taraftarına insaflı davranan ender yöneticilerden. Bence 5milyon civarı olur...

Gaziantep e otobüsle ve 1907UNIFEB ile yapılacak bir yolculuğun ne kadar keyifli olacağını söylemeye gerek yok herhalde :)
Maddi sıkıntı yaşayan arkadaşlara, lyon maçını es geçip antep deplasmanına gitmelerini şiddetle ama şiddetle öneririm...

Gökhan Taşkan
04-10-2004, 23:44
Antep'e itinayla akılır..

Maddi gidişatımı 1 ayı askın zamandır bu deplasmana göre ayarlamaya çalışıyorum..Yazın üstadım beni de.. ;)

Burçay Tiftikçi
04-10-2004, 23:44
Antep in yemekleri çok güzelmiş tatmak gerek........

Ahmet Mirzaloğlu
04-10-2004, 23:45
Kendi kişisel düşüncem;

Gaziantep deplasmanı farklı sebeplerden dolayı önem arz ediyor. Bunlardan birincisi Başkanımız Berkay Erdim'in Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında Vatani görevini yapıyor olması, bir diğer sebep ise; 1907UNIFEB'in Anadolu'daki önemli üniversite birliklerinden olan 1907UNIFEB-Gaziantep Üniversitesi'ndeki arkadaşlarımız ile tanışıp kaynaşma fırsatımızın olması. Ayrıca ettiyseniz Gaziantep şehri, kebaplar, baklavalarda cabası.

Ayrıca maç tarihinin de Ramazan günlerine denk gelmeside ayrı bir güzellik katıyor. Gaziantep'de de düzenlenebilecek *bir 1907UNIFEB İftar Organizasyonu ile bu deplasman organizasyonu müthiş bir hal alacaktır.

Ayrıca, İstanbul-Gaziantep arası sefer yapan otobüs firmalarında ist-antep arası tek gidiş 40 milyon civarı bir meblağ oluyor. bu bakımdan yol ücreti bir hayli uygun . Öğrenim kredisi alan arkadaslar içinde 7 ekimde kredilerin yatacak olması biraz olsun nakit sıkıntısını çözüyor.

Kısacası bu organizasyona yoğun bir katılım göstermeliyiz...!
bende sercana katılıyorum..bu deplasmanın ayrı bir önemi var..inşallah bizde trabzondan geleceğiz..

Sercan Matur
04-10-2004, 23:51
Arkadaslar elimizde yazılı bir liste bulunması acısından tribun@1907unifeb.org adresine maillerinizi göndermenizi rica ediyorum ;)

Emre Altındal
05-10-2004, 00:09
Kendi kişisel düşüncem;

Sercanım güzel düşünmüssün de be koçum iftar saati 18:30 civarı olacaktır Antepde.Stadda güzel bi iftar organizasyonu ayarlarsın artık ;)

Stratejik bir deplasman, geçen sezon hem tribün hem de skor açısından gayet keyifliydi.Antep kale arkasını ateşe vermişti taşkın Antepliler.

Sercan Matur
05-10-2004, 00:16
Sercanım güzel düşünmüssün de be koçum iftar saati 18:30 civarı olacaktır Antepde.Stadda güzel bi iftar organizasyonu ayarlarsın artık ;)

Gaziantep İçin
16.10.2004 *5 11 *6 32 *12 23 *15 30 *18 02 *19 16 *

(kaynak: diyanet.gov.tr)

Stada yakın bir yerde yaklaşık yarım saat içinde iftar olayı halledilebilir. (Ayrıca saatler 1 saat geri alınacak. Yani o gün iftar saati 17:02 olacak...)

Levin Susar
05-10-2004, 00:36
G.Antep maçına gidecek arkadaşlar lütfen ama lütfen polar tedarik etsinler. 1 otobüs polarlarıyla deplasmana gelmiş 1907UNIFEB üyesinin oluşturacağı güzel görüntüyü düşünüyorum da...

Heleki çevre illerdeki ve de G.antep deki 1907UNIFEB li arkadaşlarımızınkatılımıyla muhteşem bir deplasman olmaya aday bir maç G.Antep maçı...

Polarları olmayan arkadaşlar, maddi durumları müsaitse polar alsınlar. Olmadı arkadaşlarından tedarik etsinler bu maç için. Orda tek tip görüntü oluşturmanın çok önemli olacağı kanısındayım...

Gökhan Taşkan
05-10-2004, 00:47
Evet arkadaşlar Antep deplasmanına nereden gelecek olursa olsun tüm üyelerinden 1907 UNIFEB ürünlerini üzerlerinde bulundurmalarını rica ediyoruz.. Gercekten harika bir görüntüye imza atabiliriz.. Birlik ve beraberliği işaret eden en önemli faktörlerden biri de tek tip giyinmektir...

Ürünü olmayan ve Antep'te ürün almak isteyen arkadaslar bana forumdan mesaj atabilirler..

İsmail Sümer
05-10-2004, 01:19
Kayseriden geliyoruz inşallah... Sayı belli değil ama ulaşım 20 milyon civarında olacak burdan Gaziantepe bilet fiyatlarıda öyle olursa gelmemek için hiçbir sebeb yok..

Hüseyin Kaplan
05-10-2004, 01:39
Polarım ve ben orada olacağım ...

Can Turgut
05-10-2004, 02:10
Ben ve birisinden tedarik edeceğim polarım da inşallah antep yollarında olacak..Kamil Ocak bekle bizi..Mhuahha ne alaka şimdi :)

Kerem Çalkılıç
05-10-2004, 04:06
Eğer hayırlısıysa ben de gelmek istiyorum ama daha kesin olmadığı için şimdilik mail atmadım...

Bilsay Avcı
05-10-2004, 13:13
Antep maçı diye diye en sonunda maç zamanı geldi bile. Çoğunuz uzun zamandır bu deplasmana gitmenin hesaplarını yapıyosunuz şahsen biliyorum. Maçın önemi bir kenara dursun, Berkay'ın da orada askerlik yapması sizleri bu yolculuğa daha da fazla teşvik ediyor.

Ayarlanan yol ücreti oldukça makul, maç bileti de uygun bir fiyat olacaktır. (yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 2.5 milyondu)

Sizler yukarıda zaten belirtmişsiniz. Çoğunuz öğrenim kredisi alıyorsunuz, maçtan önce bu krediler zaten hesabınıza yatmış olacak. Geriye sadece biraz fedakarlık kalıyor!

Gerek yolculuk, gerek antep sofrası, gerekse tribün olsun gittiğinize değecek, sağlam bir deplasman olacaktır.

Fenerbahçe'yi İstanbul'dan km lerce uzakta desteklemenin, Güneydoğu Anadoludan SARIIIIII çekip, İstanbuldan LACİİİİİVEEERRT karşılığını almanın hazzını bu uygun şartlar altında yaşamanızı tavsiye ve temenni ederim.

Herkes şartlarını ve durumunu gözden geçirsin, bu fırsatı kaçırmayın arkadaşlar.

YÜKLEN UNIFEB!

Fatih Ekşi
05-10-2004, 18:51
bahriyeli fenerliler olarak bu maça gelmemiz mümkün diil ama yüreğimiz sizinle...

Emrah Demircioğlu
05-10-2004, 19:35
Her türlü geliyırum
okuldaki arkadaşları ayarlamayı çalışıyorum
süper olacak

Bora Erdinç
05-10-2004, 21:47
Arkadaşlar gözümüz yollarda,Berkayla burda çarşı izinleri cok matrak geçiyor.Hiç bırakmaya niyetimiz yok kendisini :P :P
Burada güzel şeyler planlıyoruz,okul sorumlumuz Şafak,yardımcısı Bora(yani ben) ve 156'yı aradığınızda karşınıza çıkacak olan jandarmanın telefoncusu pardon başkanımız Berkay hizmetinizdeyiz efenim... ;D ;D ;D

[hr]

Emre Altındal
05-10-2004, 21:54
Ayarlanan yol ücreti oldukça makul, maç bileti de uygun bir fiyat olacaktır. (yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 2.5 milyondu)

Yanlış hatırlıyosun koçum Bilsay 3 milyondu. :P Her ne kadar hafızamda doğru kalmış olsa da bileti birkaç ay önce tekrar gördüm. Geçen sene Keremin Rusyaya gitmeden önceki son maçıydı ve bu sene kısa bir tatile geldiğinde gittiğimiz Kayseride tekrar gösterdi hatıra olarak sakladığı o efsane bileti. Efsaneliği hem fiyatından hem de barkodun arka kısmına alınmış sanko reklamıyla tam bir iskambil kağıdını andırmasıydı.(skoru da sayabiliriz tabi) Bileti sıfırdan ve tersden gören herkes emin olun iskambil kağıdı sanar.

Fakat bu biletin ucuz olması geçen sene şöyle bir dezavantaj yaratmıştı. Aşırı ilgi ve kapasite fazlası bilet basımından dolayı kapılar erkenden kapatılmış ve dışarıda çokca biletli kişi kalmıştı. Neyseki İstanbuldan gelen önemli grupların ;) da dışarda kalmış olmasından, onların ve Volkan Ballının olaya müdahil olmasıyla kapılar açılmış ve taraftarlarımız içeri girebilmişti. O yüzden stada geç giriş yapılmaması ve iftarın içerde yapılması isabetli olacaktır. Aksi halde 1108km yol gidip maça girmeden bi daha aynı yolu dönmek Allah göstermesin düşünemiyorum bile.

Bu hususa dikkat ;)

Sercan Matur
05-10-2004, 22:43
Her türlü geliyırum
okuldaki arkadaşları ayarlamayı çalışıyorum
süper olacak
Verdiğin söz hala kulaklarımda Emrah kardeşim...
Hatırlatırım...
On,On,On,On ... ;D

Emrah Demircioğlu
05-10-2004, 22:56
10 kişi geliyoruz kardeşim sercan rahat ol harika bi deplasman olacakk

Emrah Demircioğlu
05-10-2004, 23:13
İmza

Çok sağlam Geliyoruzzzzzz

Burçay Tiftikçi
05-10-2004, 23:21
;)İnşallah Emrah bekliyoruz... ;)

Serkan Ergül
05-10-2004, 23:46
güzel deplasman herkese tavsiye ederim...

keşke bu kadar zor bir meslek seçmeseydim...

Şafak Dülger
06-10-2004, 03:57
*EVET ARKADAŞLAR AYLARDIR BEKLEDİĞİMİZ ANTEP MAÇINA SAYILI GÜNLER KALDI , BİZ ANTEP ÜNV. OLARAK ASLINDA BU MAÇ İÇİN AYLAR ÖNCESİNDEN GÜZEL GÜZEL ORG'LAR AYARLAMAYA ÇALIŞIYORDUK AMA BU PROĞRAMIMIZI DÜZENLERKEN BİRŞEYİ GÖZARDI ETMİŞİZ
* MAÇIN RAMAZANIN İLK GÜNÜNE GELMESİ ÇOĞU PLANLARI YATIRDI EE GELDİĞİNİZ YER ANTEP OLUNCA ÇOĞU ORG.LAR YEMEĞE DAYALI OLANLARLA SINIRLANDI
* YEMEK SONRASI ALKOL OLAYINA KADAR DÜŞÜNMÜŞTÜK AMA KISMET DEĞİLMİŞ DAĞITAMICAZ ANTEP GECELERİNDE SADECE YEMEK OLAYI İÇİN GÜZEL Bİ YERLERE GİDİP ZİYAFET ÇEKERİZ ARTIK ..
* GERÇİ YOLDA OLACAĞINIZDAN SANIRIM OGÜNLÜK ORUÇ TUTAN FAZLA OLMAZ HERHALDE..

GELELİM BİLET OLAYNA BUGÜN ÇOK YOĞUN UĞRAŞLAR NETİCESİNDE BİLET OLAYNI ŞİMDİDEN ÇÖZDÜK SİZ BU KONUYU SORUN ETMİYOSUNUZ YANİ YETERKİ TÜM BİLET PARALARI PERŞEMBE'YE KADAR HESABIMDA OLSUN..

* *UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER VE GEÇEN SENEKİ GİBİ 5 ATARAK YİNE KOLTUKLARI YAKTIRIRIZ RAFIKLARA(ANTEPLİLERE)
*ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUZ VE HERKESİ ANTEPE BEKLİYORUZ

* * * * * * * * * * * GAZİANTEP ÜNV. 1907 UNİFEB ADINA...

Değerli üyemiz ;

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

*

Berkay Erdim
06-10-2004, 05:55
1907UNIFEB - Gaziantep Üniversitesi,
GAZİANTEPSPOR-FENERBAHÇE maçı için gereken hazırlıklarını süratle tamamlıyor. Ben de buna bizzat şahidim.

16-17 Ekim Haftasonu yine büyük bir 1907UNIFEB buluşmasına sahne olacak. İç Anadolu-Akdeniz-Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinin kesişme noktasında sayılabilecek Gaziantep'in konumu; geçen yıl düzenlediğimiz Konya deplasmanı organizasyonu gibi çok sayıda üniversite birliğimizin bir araya gelmesini sağlayacak. İstanbul'dan gelmesi muhtemel otobüsle beraber oldukça da renkli olacağa benziyor bu buluşma ve maç.

Geçen sezona göre havaların çok daha güzel olduğu bir mevsimde gelmek bir avantaj. Geçen sefer gerçekten çok üşümüştük ama şu anda Gaziantep'te hava çok çok güzel (31/16 d). Ayrıca üniversitelerin de daha yeni açılmış olması ve henüz sınavların başlamamış olması çok büyük bir avantaj. Okuduğum kadarıyla kredi alan arkadaşlar için de zamanlama çok uygun. Zaten Gaziantep, değerli Başkan Celal Doğan sayesinde her zaman ucuz bir deplasman. (Gençlerbirliği'yle bir kıyaslayın mesela!)

Bunların yanında Gaziantep İstanbul'a en uzak deplasmanlardan birisi. Çok organize ve etkili bir taraftarları olmasa da güzel bir stadları ve iyi bir takımları var. Ayrıca geçen seneye kadar bize hep ters gelen zor bir deplasman Gaziantep. Herşey bir yana Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin Futbol başkentinde FENERBAHÇEMİZ'i desteklemek çok keyifli ve gurur verici olacak gelen 1907UNIFEBliler için.

Bence bu bir fırsattır ve kaçırmamak gerekir. Yerinizde olsam kesinlikle kaçırmazdım bu maçı!

Gaziantep'e gelmeniz için bir tane daha neden var tabi ki...
Bence bu da çok önemli... ;)

Serkan Ceylan
07-10-2004, 17:48
edirneden antepe...
1100+500=1600 kmlik yolculuk
süperrrrrr :) akıyoruz

Salim İrken
07-10-2004, 18:17
Bi şekilde bişeyler yapıp bu maça kaçmak lazım:(

Sercan Matur
07-10-2004, 20:03
arkadaslar somut bir liste yapabilmemiz için, mail gondermemiş olan arkadaslar gerekli bilgileri tribun@1907unifeb.org a gondermeleri gerekiyor.

Çok güzel olacak ...!

Şafak Dülger
08-10-2004, 03:53
herkese slm günler geçmek bilmiyyo hergeçen zaman beni daha heycanlandırıyoo sanki bu organizasyonda dışardan gelecek olanlar sizler değilde benim..

cumaya bizde havaalanına akıyoruz takımı karşılamak için herzaman olduğu gibi 1907unifeb olarak bizde antep maçının birgün öncesinden FENERBAHÇEMİZİ YALNIZ bırakmıyoruz havaalanına gidecek olan arkadaşlarımda gidgide çoğalıyor..

08.10.2004 cuma günü burada berkay başkanın yoğun uğraşları sonucu KAMPÜSÜMÜZE FENERBAHÇE tv'yi davet ettik büyük bi ihtimal yarın öğlen saatlerinde çekime başlarız.. kanalın buraya geleceğini öğreneli 1 saat falan oldu aslında çünkü ben ve arkadaşlarım haftaya bekliyorduk ve önkayıt masasınıda 11-12-13 tarihleri arasında yapacaktık ama kanalın gazabına uğradık umarım herşey yolunda gider yarın bize herhangibi zorluk çıkarmazlar çünkü bizim ünv. sağı solu belli olmaz yinede sabahtan bişeyler ayrlamya çalışacağız izin vs.

(paylaşmak istedim herkese iyigeceler)

secanım ayrıca kumnya olayınıda ayarlıcam haberin olsun burda yemek sorun olmaz sana kalan sen yemek listeni şimdiden oluştur..

işte antep sofrası

*BOĞAZALTI
*YÜREK
*CARTLAK
*GIRTLAK
*MARAŞ TARAKLIĞI
*KIYMA
*KUŞBAŞI
*TAVUK
*SİMİT KEBABI
*DALAK
*ANTEP LAHMACUN TABİ BUNLAR DÜRÜM ŞEKLİNDE OLACAKLAR ARTI *YUVARLAMA VS. YEMEK ÇEŞİTLERİMİZDE MEVCUTTURR
:D ;D ;) :) ;D :D ;) :) :o :o :o >:( ;D ;) ::) :P :P ???

abarttım galiba
ARKADAŞLAR BEN 5 SENEDİR yiyorum valla alıştım artık

Berkay Erdim
08-10-2004, 04:07
...

*işte antep sofrası
*
**BOĞAZALTI
**YÜREK
**CARTLAK
**GIRTLAK
**MARAŞ TARAKLIĞI
**KIYMA
**KUŞBAŞI
**TAVUK
**SİMİT KEBABI
**DALAK
**ANTEP LAHMACUN TABİ BUNLAR DÜRÜM ŞEKLİNDE OLACAKLAR ARTI *YUVARLAMA VS. YEMEK ÇEŞİTLERİMİZDE MEVCUTTURR
* :D ;D ;) :) ;D :D ;) :) :o :o :o >:( ;D ;) ::) :P :P ???

abarttım galiba
* * ARKADAŞLAR BEN 5 SENEDİR yiyorum valla alıştım artık

Daha hepsini deneyemedim bile :)
Bir de tatlıları var akıllara zarar, Şafak onlardan bahsetmemiş...

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum gelmenizi. Maçta yanınızda olamayabilirim ama sizi görecek olmak bile büyük bir heyecan yaratıyor içimde! :)

Sercan Matur
08-10-2004, 04:13
tamam şafak kardesim. konusur ayarlarız onu yakında.
da
berkay komutanım, nasıl oluyor o iş ?
izin vermezlerse otobüsle kışlayı basalım ?

Berkay Erdim
08-10-2004, 04:32
tamam şafak kardesim. konusur ayarlarız onu yakında.
da
berkay komutanım, nasıl oluyor o iş ?
izin vermezlerse otobüsle kışlayı basalım ?

Sercanım bizimki Komando Bölüğü, pek tavsiye etmem valla kışlayı basmanızı, sağlığınız açısından yani... :)

Dur bakalım, çalışmalara başladım. Burada çok değerli Fenerbahçeli komutanlarımız var. Ben ümitliyim şimdilik...

Önemli olan benden ziyade sizin İstanbul'dan ve çevre illerdeki arkadaşların bulundukları yerden buraya gelmek için yapacakları organizasyon. Umarım herşey yolunda gider.

Sercan Matur
08-10-2004, 04:35
Sercanım bizimki Komando Bölüğü, pek tavsiye etmem valla kışlayı basmanızı, sağlığınız açısından yani... :)

Dur bakalım, çalışmalara başladım. Burada çok değerli Fenerbahçeli komutanlarımız var. Ben ümitliyim şimdilik...

Önemli olan benden ziyade sizin İstanbul'dan ve çevre illerdeki arkadaşların bulundukları yerden buraya gelmek için yapacakları organizasyon. Umarım herşey yolunda gider.
peki abi. sen nasıl dersen ;)

Şafak Dülger
08-10-2004, 04:44
:P

Daha hepsini deneyemedim bile :)
Bir de tatlıları var akıllara zarar, Şafak onlardan bahsetmemiş...

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum gelmenizi. Maçta yanınızda olamayabilirim ama sizi görecek olmak bile büyük bir heyecan yaratıyor içimde! :)

yaa evt yaa ben niye tatlıları unutmuşum ki.. :P :P

aamaa en güzeli maçtan sonra güzel bi yerlere gidip

paklava,şöbiyet,havuç dilim,sarma,ezme,
künefe (bol fıstıklısından) ve aklıma gelmeyen bi çok tatlılarından da yeriz..
yaaa berkay başkan olmdı katmerci açtırırız gecenin bi saatinde hııım masıl olurr...sen bilirsinnn

yav yarın sabah gidelim olmazsa sen kaçta çıkıyosunn. ::)

Birol Cengiz
08-10-2004, 15:00
arkadaşlar bende geliyorum.güzel bi deplasman olacak

Emrah Arsal
08-10-2004, 17:54
Bir aksilik olmazsa G.Antep'e gidiyoruz. Umarım katılım iyi olur.

Murat Ünlü
08-10-2004, 18:14
karadeniz teknikte geliyor.antepte şov yapacagız.15 asker fener için yollara düşüyor.
gellllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooorrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuu uuuuuzzzzzzzzzzzzzzzz

Uğur Yedikardeş
09-10-2004, 23:23
Gercekten yapılan hazırlıklara bakılırsa cok guzel olacak. Sercan'ı bu ugrası icin kutlamak lazm. Erkan bu arada krediler ayın 8'inde hesaplara yattı. Ama ziraat in butun ATm'lerinde problem var malum Gidipte alamayan cok kisi var

Şafak Dülger
10-10-2004, 01:15
öğrenim falan bitti benim yaa şu uzatanlarada bu hakkı verseler biz neden mahrum oluyoruz bu kredideden..

neyse antepe gelemeyen arkadaşlar bence bir kez daha düşünsün halen kararsızlarsa görsel açıdan çarşamba 16.30'da yakından tanıma fırsatı bulabilecek bir program yayınlanacak bide onu izleyip son kararınızı verin ..

not. bu programda1907UNİFEB GAZİANTEP OLARAK KISADA OLSA BİZDE YER ALDIK..

Mehmet Genç
10-10-2004, 17:10
1907UNIFEB-FIRAT ÜNİVERSİTESİ olarak antep e kesin gidiyoruz(Bilet fiyatları ihtimal vermememize rağmen astronomik bir fiyatta açıklanmazsa) şu an sayımız 34 te yarın tam olarak netlik kazanacak.Şafak arkadaşımızla sayımız netleştikten sonra bağlantıya geçeceğiz.Antep te görüşmek üzere...

Sercan Matur
10-10-2004, 17:16
* 1907UNIFEB-FIRAT ÜNİVERSİTESİ olarak antep e kesin gidiyoruz(Bilet fiyatları ihtimal vermememize rağmen astronomik bir fiyatta açıklanmazsa) şu an sayımız 34 te yarın tam olarak netlik kazanacak.Şafak arkadaşımızla sayımız netleştikten sonra bağlantıya geçeceğiz.Antep te görüşmek üzere...
34 çok iyi bir rakam...
Antep'de Fırat'ında bulunması çok güzel olacak...
Antep deplasmanına gitmek için o kadar çok neden var ki ...

Funda Meriç
10-10-2004, 17:53
Ama gidememek için de nedenlerimiz olabiliyor..değil mi Sercan :D Yolunuz açık olsun..Her deplasmanın güzel geçtiğini ballandıra ballandıra anlatılan hikayelerden biliyoruz artık. Ancak bu deplasmanın biraz daha ayrıcalıklı yeri olduğu da apaçık ;) Umarım bunca kişi memleketlerinden, okullarından kazasız belasız ayrılıp yine aynı şekilde sağ salim dönerler..Bizim için de destekleyin..yiyin için, Berkay ile hasret giderin, ama 3 puanı da unutmayın ;D

Burhan Günarslan
11-10-2004, 16:20
Çanakkala 18 mart üniversitesi olarak orada bulunmayı çok isterdik ama malum türkiyenin bir ucu :) buradan org. eksikliğinden dolayı katılmamız imkansız sizlere hayırlı yolculuklar Büyük başkana selamlar kazasız belasız ve 3 puanla dönersiniz inşallah

Şafak Dülger
12-10-2004, 00:28
* evet maç günü yaklaştıkça maça gelen üniverstelerin sayısı belli olmaya başladı..

*
*istanbul+KOCAELİ: * 45
*çukurova. * 45
*fırat: * * * *34
*karadeniz: 17 *
şimdilik elime geçen sayılar bu şekilde
*
artı bizim üniversitede bulunan arkadaşlarında katılımıyla sanırım bi 1907unifeb için unutulmaz bir antep maçı olacak..

bilet paralarıyla ilgilenen sorumlu arkadaşlar lütfen çarşamba akşamına yada perşembe sabahına kadar hesabıma yatırsınlar
İGS- ANTEP MAÇI 5 MİLYONDU ARTI GEÇEN SENEKİ FENERBAHÇE MAÇINI DÜŞÜNÜRSEK EN FAZLA 10 MİLYON OLUR DİYORUZZ..
çünkü sayımız çok maç gününe kalırsak doğal olarak bilet sorunu ortaya çıkacak..

* * * * * * * * * * * * * * çalışmalarınızda başarılar

* * * * * * * * * * * * * * *ŞAFAK 0535 957 12 67
* * * * * * * * * * * * * * İŞBANK 6600 205 21 14

*

Levin Susar
12-10-2004, 01:02
Konya deplasmanı gibi, çevre illerdeki 1907UNIFEB uyelerinin katilimiyla bu gaziantep deplasmani da çok efsane deplasmanlardan biri olacağa benziyor...

Otobüste az yer kalmış arkadaşlar, sonra üzülmeyin :)

İşallah 3 puan ile dönülür...

Şafak Dülger
13-10-2004, 10:50
arkadaşlar maçın saati değişmiş haberiniz varmı..

19.00 yerine 19.15'te başlıcakmış..

eee sizde 15 dk geç çıkarsınız artık.))

perşembe bilet fıyatları belli oluyor ve aynı gün biletleri kapıyorum 250 tane...

hadi olsun cumartesi yyyyyeeeeeeteeerrr...

Sercan Matur
13-10-2004, 19:53
Arkadaşlar, uzun süredir üzerinde çalıştığımız Gaziantep Deplasmanı Organizasyonu sonunda neticeleniyor...

Şu anda aracımızda 3 kişilik boş kontenjanımız mevcut.
Cuma akşamı tahminen 8 gibi derneğimizin önünden hareket edeceğiz inşallah.

Dediğim gibi son "3" kişi ...

İstanbuldan, Adana'dan, Trabzon'dan, Elazığdan ...
1907UNIFEB, Gaziantep'e yağıyor...

Emrah Demircioğlu
13-10-2004, 19:56
Hadi bakalım çooookkk az kaldı gidiyoruzzzz
herşey inşallah mükemmel olacakkkkk Akıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

Sinan Bıçak
13-10-2004, 21:05
sercan msn den benle konuşursan sevinirim

Sercan Matur
13-10-2004, 21:20
Her türlü kumanya kabul edilir ;)

Gökhan Taşkan
13-10-2004, 21:22
Kalkıyor kalkıyor kalkıyor... Antepe antepe antepe...

Yok mu 3 kişi nerdesiniz hani antepe akacaz diyenler.. Kolpa yapmayın.. Hadi bekliyoruz..

Sercan Matur
13-10-2004, 21:29
Bu görüntüler, gecen sene Adanaspor deplasmanı yolculugundan... Cumayı cumartesiye bağlayan gecede gaziantep yolları üzerindeki bir dinlenme tesisinde yine bu şekilde olacağız 1907UNIFEBli arkadaslarımızla...

http://img19.exs.cx/img19/7941/adana_0022.th.jpg (http://img19.exs.cx/my.php?loc=img19&image=adana_0022.jpg)

Emrah Demircioğlu
13-10-2004, 21:36
inşallah kardeşim harika olucakk yaa off dayanamıyorumm

Sercan Matur
13-10-2004, 21:36
Maç bitiminden sonra, bir kebapcıda yemek yedikten sonra ev sahibi Çukurova Universiteli arkadaslarımızla beraberiz... u tip görüntüler Cumartesı akşamı Gaziantep Üniversiteli arkadaslarımızla olacak inşallah ...

http://img22.exs.cx/img22/6899/adana_0025.th.jpg (http://img22.exs.cx/my.php?loc=img22&image=adana_0025.jpg)

Sercan Matur
13-10-2004, 21:43
Gaziantep'de bizi bekleyen bilimum kebaplar ;)

ALTI EZMELİ TİKE KEBABI
http://www.mustafatasar.gen.tr/gaziantep/antep_yemek/ezmeli_tike.jpg

Emrah Demircioğlu
13-10-2004, 21:45
sercan süpersin yaa oyyy oyyyy canım çekti wallahi olum biz şimdi bunu yicez dimi yaa ohh ohhh :)

Emrah Demircioğlu
13-10-2004, 21:46
Arkadaşlar bilemiyorum artık iftarda süper gider inşallah iftarı bu yemeklerle yaparızz yaa

Sercan Matur
13-10-2004, 21:48
Patlıcan Kebabı ...

http://www.mustafatasar.gen.tr/gaziantep/antep_yemek/balcan_k.jpg

Gökhan Taşkan
13-10-2004, 21:48
Ağzım sulandı valla.. Sercanım daha iki gün var .. İşkence yapma simdiden.. Gecen sene yol boyu aclıktan kıvransak da Berkay sabah ki kebablara öyle bir şartlamıştı ki bizi yol boyu bişiy yiyememiştik ;)

Bu arada Berkay üstadımla da görüşemedim ama umarım bizim yanımızda olur..

Bekle Antep geliyoruz..

Sercan Matur
13-10-2004, 21:50
Yenidünya Kebabı ...

http://www.mustafatasar.gen.tr/gaziantep/antep_yemek/ydunya.jpg

Sercan Matur
13-10-2004, 21:52
Daha bir çok kebap var...
Ama Tatlılara da bir göz atalım....

Namını dünyanın dört bir yanına salmış, Gaziantep Baklavası ...
http://www.mustafatasar.gen.tr/gaziantep/antep_yemek/baklava.jpg

Sercan Matur
13-10-2004, 21:54
Ya bu ŞAM TATLISI ... ;)
http://www.mustafatasar.gen.tr/gaziantep/antep_yemek/samt.jpg

Sercan Matur
13-10-2004, 21:55
Hatırlarmısınız Şener Şen ve Türkan Şoray'ın oynadığı İkinci Bahar dizisini...

Oradan ismini duydugum bir yemek...
Yuvarlama
http://www.mustafatasar.gen.tr/gaziantep/antep_yemek/yuvarlama.jpg

Sercan Matur
13-10-2004, 21:56
Antep'e gidilir de içli köfte ??
http://www.mustafatasar.gen.tr/gaziantep/antep_yemek/icli.jpg

Emrah Demircioğlu
13-10-2004, 21:57
olum içli köfteye bayılırımm
yaa nasıl yiyecez belli değil yaa off off :)

Uğur Yedikardeş
13-10-2004, 22:12
Ama olmazki boyle de yapılmazki :(:(:(

Sinan Bıçak
13-10-2004, 22:39
hadi son 3 kişi kalkıyooooor

Funda Meriç
13-10-2004, 23:34
Nasıl bir oluşumdur ki deplasmana giden taraftarları yiyecekten başka bişi düşünmesin...olmm Sercaan 3 puan diyoruz 3...unutma yane ;D Keşke müsait olsam da yine börek mörek yapabilsem..???

Gökhan Taşkan
14-10-2004, 00:00
Fundacım geçen sene Adana ya senden aldığımız yolluklarla girmiştik .. Tekrar eline sağlık canım... ;)

Berna Yılmaz
14-10-2004, 01:27
Sercan sen süper bi adamsın ya ;) Ben her zaman söylüyorum zaten. O resimleri nereden buldun? Deplasmana bunlarla adam çekemezsin alası Develi ve Namlı 'da var zaten :D İllaki kebap yicem diye 16 saat yol çekilir mi? :P

Sercan Matur
14-10-2004, 12:38
Sercan sen süper bi adamsın ya ;) Ben her zaman söylüyorum zaten. O resimleri nereden buldun? Deplasmana bunlarla adam çekemezsin alası Develi ve Namlı 'da var zaten :D İllaki kebap yicem diye 16 saat yol çekilir mi? :P

Hani alışveriş yapasınya kredi kartınla... sonra senın o alışverişinin sonucu bonus olarak puanlar,paralar vs hediyeler gelir. Burda öyle birşey...

Biz Allah'ın izniyle gideceğiz, görevimizi yerine getireceğiz, sonra resimdekilerde bonus olacak ;)

Sercan Matur
14-10-2004, 12:40
...
alası Develi ve Namlı 'da var zaten :D İllaki kebap yicem diye 16 saat yol çekilir mi? :P

Zamanında Atalarımız, "Taş yerinde ağırdır" diye bir söz söylemişler ama .. ;) ;D ;D

Bilsay Avcı
14-10-2004, 13:27
Vallahi biz geçen sene Antep deplasmanina gittigimizde dandik köse kebap midir nedir oraya goturdu bizi Mehmet sagolsun tum gunu ac gecirdik. Bir kafeye gittik orada tost yiyeyim dedim adamla papaz oldum. Donusu Adana uzerinden yapmak farz olmustu, tum geceyi cigercide gecirmistik.

Sofra ve misafirperverlik bakimindan Adana deplasmanin uzerine tanimam :) (alinmaca yok)

Adanaspora 1. Lig yolunda basarilar...

Gaziantepte bu sene Safaklar sizleri cok iyi agirlayacaklardir eminim. Kose kebaba gidelim falan derlerse binin otobuse donun Istanbula :)

Sinan Bıçak
14-10-2004, 13:39
ben zaten bonusum siz kendinizi düşünün

Sercan Matur
14-10-2004, 16:36
yarın antep'e gelecek arkadaslar mutlaka bir polar temin etmeye çalışsınlar. eger satın almak isteyen arkadaslarımız olursa yarın dernek merkezimizin önünden hareket etmeden önce, dernekten temin edilebilir polarlar.

az kaldı ... ;)

Sercan Matur
14-10-2004, 16:39
Valla herkes beğendi-yedi bi sen beğenmedin ;D daha doğrusu inseydin bi tadsaydın beğenecektinde inmedin minibüsten..E kardeşim ben nerden bileyim senin sosyete olduğunu ;D adam illa diyo ben oturarak yerim yemeğimi :)

Gidin arkadaşlar gidin..Nereye götürürlerse oraya gidin :) zaten heryer iyi..

Çukurova daki arkadasımız Erkan da bana söyledikleri Bilsay'ın söyledikleri ile paralel sözlerdi.. bilemiyorum mehmet

Sercan Matur
14-10-2004, 16:41
Turkuaz ;)

Emrah Demircioğlu
14-10-2004, 16:58
turkuaz tv çay kahve vcd :)
az kaldı!!!

Sercan Matur
14-10-2004, 17:00
Kalan kontenjanımız ; 1 Kişi ...!!

Ayça Buğra
14-10-2004, 17:01
Valla herkes beğendi-yedi bi sen beğenmedin ;D daha doğrusu inseydin bi tadsaydın beğenecektinde inmedin minibüsten..E kardeşim ben nerden bileyim senin sosyete olduğunu ;D adam illa diyo ben oturarak yerim yemeğimi :)

Gidin arkadaşlar gidin..Nereye götürürlerse oraya gidin :) zaten heryer iyi..

Güzeldir orası ya ;D Mehmet doğru söylemiş,Antepliyim diye demiyorum.Heryer iyi heryer.Köşe başında yemişsin, oturmuşsun lokantada yemişsin...Cartlak yaptırcan lavaş arası şıp şıp yağları damlıcak polara ;D

Şafak Dülger
14-10-2004, 22:02
bilsayıma bak tek derdin yemek olsun....!

Sercan Matur
15-10-2004, 00:09
Gaziantep'e gel(e)meyen arkadaslarımız üzülmesinler...
Emrah kardeşimiz, tüm deplasmanı an be an görüntüleyecek...
Otobüs yolculugundan,Kebap sofrasına,Berkay başkanı ziyaretimizden, stada kadar herşey.. ;)

Kebap sofrası top10 'da bir numara olacak kesin... ;)

Emrah Demircioğlu
15-10-2004, 00:36
Görüntüleri cd haline getirip dağıtmak lazım
aslında
sonradan pişman olmayın
hepsini biz yicezz :) :)

Özgür Selvi
15-10-2004, 01:07
Askerlik arkadaşlarımdan en yakını halen Antep’te yaşıyor. Kendisine teskereyi aldığımız gün “antep-fener maçına gelmek ve seninle görüşmek için imkanları zorlayacağım” sözü vermiştim ama nasip olmayacak.H.sonu işimle ilgili bir beyin fırtınası seminerine katılmak zorunda olduğum için ne yazık ki İstanbul’dan izliyor olacağım maçı...

Gidecek arkadaşlara izinleriyle 1-2 nacizane tavsiyem var;

Git git bitmeyen en uzun deplasmanlardan olmasa da yine de 12-13 saat sürecek nispeten uzunca bir yol söz konusu,tabi bir de dönüşü var.Yorucu geçecektir,özellikle dönüş yolunda “skor ne olursa olsun” cidden yorgun düştüklerini hissedecekler.Bu yol yorgunluğuna bir de aşırı uykusuzluğu eklemesinler.Şamata ve gırgır özellikle ilk deplasmanlarda iyidir ama ertesi gün maç olduğunu da hatırlamak lazım.Konya’daki gibi yolculuktaki gırgır yorgunluğundan ötürü susan bir tribün olmaması için gece saat 1-2 gibi artık uyumaya koyulsunlar :)

Antep taraftarı sakin,antep deplasmanı da adrenalinden uzak bir yolculuk tadında geçecektir, muhtemelen ne emniyetten,ne de şehir halkından ters bir hareketle karşılaşmazlar ama yine de yanlış hareketlerden uzak dursunlar.üzerlerinde giydikleri poların ilkelerini hatırlasınlar…

Gitmişken benden de Berkay’a da selam söylesinler ama ortama bakıp da “askerlik o kadar da zor değilmiş” sanmasınlar :)

Jandarma olmak zaten kura çekiminde seribaşı olmak gibi bir olaydır ama köylerde dolaşmak yerine şehirin merkezinde kalıp üstüne bir de dışardan yardımcı olacak unifeblilerin bulunduğu bir yere düşme şansı herkese nasip olmaz.Baksanıza çoğumuzdan daha da rahat net alemlerinde ;D Sizlerin gitmesi onun için ayrı bir moral kaynağı olacaktır.Zaten yarıladı,bu gazla iyice rahat rahat bitirir.

Mümkünse 5-10 kişi de Kürşat’a uğrasın,o da Antepte ve tam 1 yıldır asker,unifebin de akufebteki önemli isimlerinden...

Söylemeye gerek yok,gitmişken illa ki herkes kebap yer ama olay üstüne alınacak tereyağlı antep baklavasıyla tamamlanır…beni dinleyin,pişman olmazsınız ::)

Son olarak,deplasmana gidenlerin sayısının az da olsa yeniden artıp 30lara ulaşması da unifeb adına da güzel bir olay..yeniden otobüsle gitmeyi özler olduk ama 31 kişilik minibüs de 17likten iyidir tabiki..Ayrıca arkadaşlarımızın içinde bu fener aşkı, komitelerimizde bu gaz oldukça sadece Antepe değil, Samsun’a,Trabzon’a,Malatya’ya…kısaca az çok her yere en azından bir minibüsün kalkabileceğini görmek bizleri sevindiriyor.. iş ortamı izin verirse elbet birine biz de katılırız yeniden ;) …3 puanla ve sağ salim dönebilmeniz dileğiyle hepinize iyi yolculuklar..

Berna Yılmaz
15-10-2004, 01:18
Gaziantep'e gel(e)meyen arkadaslarımız üzülmesinler...
Emrah kardeşimiz, tüm deplasmanı an be an görüntüleyecek...
Otobüs yolculugundan,Kebap sofrasına,Berkay başkanı ziyaretimizden, stada kadar herşey.. ;)

Kebap sofrası top10 'da bir numara olacak kesin... ;)

Sercan iyi ki gece yola çıkıyosunuz yoksa bu muhabbet hiç bitmeyecek değil mi? :P

Bi de bunun dönüşü var. Yazacaklarını biraz da o zamana sakla ;) Yolunuz açık olsun Allah'a emanet olun herbiriniz...

Şafak Dülger
15-10-2004, 01:20
*

özgürüm kürşatta maça geliyyoo geçenlerde konuştuk

antepte askerlik yapan 2 gönüldaşımında izin almaları çok güzellll...

*tibünlere askerlik marşları söyletecekler inşallahhh ;)

oyy akşamdan ışıktırr.. yaylalar yaylaalar

İsmail Sümer
15-10-2004, 02:36
Deplasmandan gelince yazacak çok daha fazla şey olacaktır ... 17 kişi geliyorduk 2si çark etti 15 kişi geliyoruz eğlenceli bir yolculuktan sonra güzel bir deplasman olacak... tabi yemekler olaya ayrı bi hava katacak konuşmalardan bu çıkıyor tabi Antepe gidip kebab yemezsek olmaz...

Sercan Matur
15-10-2004, 13:32
son kontenjanımızda dolmustur..
akşam saat 20,00 yi beklıyoruz yola cıkmak için...

Berkay Erdim
15-10-2004, 13:50
heyecanla bekliyoruz... :)

Murat Ünlü
15-10-2004, 14:03
antepte ,güzel bir fener alayı olacak.gece yola çıkmayı sabırsızlıkla beklıyoruz.bekle antep fener geliyor.

Okan Uzunkaya
15-10-2004, 16:24
Yola çıkış vakti yaklaştıkça heyecanımız da artıyor :)

Uzun bir aradan sonra yine 27lik bir minibüsle deplasmanlar başlıyor. Artarak devam etmesi dileğiyle :)

Berkay'ın antep'e düştüğü günkü telefon konuşmamızı hatırlıyorum da, söz vermiştik o gün, 9.hafta Antep'teyiz diye. Şimdi bu sözü tutma zamanı.

Ayrıca, Gaziantep ve çevre illerdeki üniversitelerden gelecek 1907UNIFEB'li arkadaşlarımızla beraber oldukça iyi bir katılımla tribündeki yerimizi alacağız.

3 puanla dönebilmek dileğiyle...

Vehbi Şirikçi
15-10-2004, 16:28
Yolunuz açık olsun arkadaşlar. 3 puanı söküp alın gelin. Oraya gidemeyen bizlerin de kalbi sizlerle.

İsmail Sümer
15-10-2004, 18:12
Alex kadroda yok ama ne yapalım..Alexi canlı izleme fırsatı elimizden kaçtı ...Neyse lyon maçına inşallah...

Mehmet Genç
15-10-2004, 23:05
1907UNIFEB-FIRAT ÜNİVERSİTESİ bütün hazırlıklarını tamamlamış bir şekilde yarın sabah 06:30 u bekliyor.Her şey tam anlamıyla mükemmel gidiyor.Antep teki arkadaşlara ilgilerinden ötürü teşekkürler.1907UNIFEB-FIRAT ÜNİVERSİTESİ yarın 40 kişiyle kamil ocakta 1907UNIFEB i en iyi şekilde temsil edecektir.
İstanbul dan ve çevre illerden gelen diğer arkadaşlara kazasız belasız iyi yolculuklar diliyorum.1907UNIFEB HERYERDE.......

Uğur Yedikardeş
15-10-2004, 23:09
Yolunuz açık olsun, sag salim 3 puanla dönmeniz dilegiyle....
Cok kebap yemeyin Ramazan'da hazımsızlık yapmasın :P
Berkay ile Kürşata selamlar

Onur Bilgin
16-10-2004, 13:08
yolunuz açık olsun.allaha emanet olun ve de 3 puanla dönmeniz ümidiyle

Emre Altındal
16-10-2004, 16:58
Güle güle ve 3 puanla dönebilmeleri ümidiyle, hasta yatağımdan hepsine bol selam :-/

Levin Susar
16-10-2004, 19:58
Arkadaşlarımızı dün gece derneğimizin önünden yolcu ettim...
Hepsinin de keyfi çok yerindeydi :)

Öğlen 1-1.30 civarı antep e vardılar.

Berkay ile kavuşup hasret giderdiler :)

Sonra oruçlu olmayanlar bir güzel kebaplara yumulmuşlar.
Kebabı hazmetmek için bir süre çimlerde uzanmışlar...

Sonra da stadın yolunu tuttular.

Şimdi tv den bakıyorum da polarlar ile birlikte yaklaşık 200 unifebli muhteşem bir görüntü veriyor tribüne.
Elazığdan, trabzondan, kayseri den,adanadan yani çevre illerdeki 1907UNIFEB li okullardan da yüksek katılım var...

Maçtan sonra ise arkadaşlarımızı bazı sürprizler bekliyor :)

Şimdi orda olmak vardı...
:-[

Kemal Aktürk
16-10-2004, 22:48
Arkadaşlar polarlarınız cıvıl cıvıl çıkmıştı. Süper bir görüntü oluşturdunuz. Herkesin yüreğine sağlık.

Ertu Aydın
17-10-2004, 01:04
Maç sonrası kebap faslındalardı.Ayrıntıları alırız artık.

Ata Bahadır
17-10-2004, 11:20
Maci izlerken kamera her defasinda bizim tribunleri gosterdiginde UNIFEB Polarlari ile tribunun renki olan arkadaslarimi ve surekli tezahurat edislerini gorunce gercekten cok hosuma gitti.. Herkesin yuregine saglik.

3 sene oncesine kadar Antepteki her Fenerbahce macina gitmis biri olarak Antep deplasmaninda epeyi bir kilo alindigini soyleyebilirim. :)

Serkan Özen
17-10-2004, 13:29
Tribünde polarlarıyla gerçekten güzel bir görüntü oluşturan arkadaşlarımıza gösterdikleri fedakarlıktan ve takımımıza sağladıkları destekten ötürü sonsuz teşekkürler...:)

Servet Güldeş
17-10-2004, 14:18
bu hafta bence çok iyi sesimiz çıktı gerçi ses tellerimde hafiften bi aşınma var ama oda fenere feda olsun

Onur Bilgin
17-10-2004, 14:26
polarlarla inanılmaz güzel bir görüntü sergiledi arkadaşlarımız dün akşam...

Levin Susar
17-10-2004, 15:27
İstanbul minibüsünün dönüş yolunun son 1-2 saatindeler tahminen...
Erciyesli arkadaşlar belliki sağ salim dönmüşler ...

Şimdi burası tarifi anlatılamayacak muhteşem anılarla dolacak muhtemelen :)
Ama önce güzel bir uykusunu alsın arkadaşlarımız...

Salı günü de Lyon maçımız var...

Son olarak maç öncesinde kameralar her tribünü gösterdiğinde Kadıköyde bile yakalayamadığımız tek renk görüntüyü G.Antep'te yakalayabilmiş olduğumuzu gördük.

Kamera her tribünü gösterdiğinde biz tv başındakiler oradaki arkadaşlarımızla gururlandık.

Reşat'ı antepte de sette görmek güzeldi ;D ;D

90 dk tribünümüzün sesi stadı inletti. Bu da başka bi güzellikti.

Sercan Matur
17-10-2004, 16:45
az önce midibusumuzden indik sağ salim...
gidişimiz, orada olanlar,dönüşümüz...
herşey muhteşemdi...
anlatacak cok sey var...
ama biraz yorgunluk mevcut. biraz dinlenip buraya yazacaktır tüm arkadaslar...

ancak herşeyden önce birkaç teşekkür etmek istiyorum kendi adıma...

Daha önce sözlerini verip, cuma gecesi bizlerle istanbuldan kalkan midibuste olup verdikleri sözleri tutan tüm arkadaşlarıma,
1907UNIFEB'in sadece istanbul da olmadıgını ispatlarcasına Erciyes,Fırat,Çukurova,Karadeniz Teknik, ve diğer çevre illerden Gaziantep'e gelip, Fenerbahçemize destek olan tüm 1907UNIFEBli arkadaşlarıma,
Bu maçta, gelecek tüm birlliklerle tüm koordinasyonu en iyi şekilde yapan, bizleri gaziantepde çok iyi şekilde ağırlayan, maç bitiminin ardından bizler için harika bir 'sıra gecesi organizasyonu' düzenleyenen Gaziantep Üniversitesi'ndeki 1907UNIFEBLİ arkadaşlarımıza
ve son olarak, Gaziantep de vatani görevini yapan 1907UNIFEB diyince akıllara ilk gelen isim olan Berkay başkanımıza, birliğinden izip alıp, o gününü bizlerle geçirdiği için

TEŞEKKÜR EDİYORUM...

darısı diğer deplasmanlara ;)

Uğur Şimşek
17-10-2004, 17:20
kameralar fenerbahçe tribünlerini gösterdiğinde orada o unifeb polarlarını gordumya mükemmel bir görüntüydü

Emre Paçarız
17-10-2004, 18:30
hepinize teker teker teşekkürler arkadaşlar,tv den izlerken 90 dakika boyunca fenerbahçe seslerini duyduk...
maç boyunca kamera bi kere daha bi kere daha sizleri göstersin diye bekleyip durduk,çok güzel görüntülerdi...

Sercan Matur
17-10-2004, 18:33
biz izmitte oturdugumuz için midibuse izmitten katıldık. saat gece 10 gibi. biz bindiğimizde eğlence coktaan başlamıstı. acıkca söylemek gerekırse gidişimiz biraz zor gecti ;) yani zaman zor gecıyordu. uyumak zordu.. böyle diye diye (tam bakmadım ama tahmını) 16 saati gecirerek antepe vardık.Ayrıca gaziantepe giderken şehir yakınlarında kayseri erciyes li arkadaslarımızın aracı ile karşılaştır. antepe kadar onlarla konvoy seklınde gittik.

antepte bizi 1907unifeb-gaziantep üni. den arkadaslar karsıladılar. antep merkezindeki parkda önce toplandık. asker başkanımız berkay da bize katıldı. onunla hasret gidermemizin ardından ev sahibi arkadaslarımız bizleri güzeeel bir kabap ziyafeti cekmeye götürdüler. (mübarek gunde bu ne kebabı diye soracak olursanız, malum 16 saat yolculuk. o gun seferi idik.) hani benım burada, bu topicden resimlerini koydugum yemekler vardıya... işte onlara bu kez onlarla aramda monitör yoktu .. direk karşımda... eee bizde üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık ;) simit kebabı, cartlak kebabı, dalak, yürek, şiş, artık ne varsa baktık tadına... *O kebablar şu anda bizlerin midesinde, görüntüleri ise Emrah'ın kamerasında... ;D Görüntüler ile de idare edilebilir (mi acaba) hani ;)??? neyse bu faslı biraz kısa keseyim... yoksa pek hoş olmayacak ;)

neyse, günlerdir burada resimlerini gösterdiğim kebapları ;D ;D afiyetle yedikten sonra antepe geldımızde gittiğimiz büyük alana gittik tekrar. biz günlerdir burada resimlerini gösterdiğim kebapları yediğimiz sırada, çukurova,fırat ve ktü deki arkadaslarımızda gelmişlerdi. onlar ile toplandık... kısa bir muhabbetin ardından stada girmek üzere yola koyulduk..

grup halinde sessiz sedasız stada yürürken, birkaç kendını bilmez gaziantepspor taraftarlarının sözlü,taşlı tacizde bulundular. neyseki bu taş atmaları sırasında bizden kimse ciddi bir yara almadı çok şükür. (belirtmeden edemeyeceğim, bu kendini bilmez insan görünümündeki varlıklar bizlere taş atarken, polisimizin onlara engel olması gerekirken, aksine olanlara seyirci kalıp kıs kıs gülmelerine şahit olduk).

stada girdiğimizde bize ayrılan tribünlerin bir kısmı dolmustu. bizde yerimize gectik. yaklaşık 200 kişilik bir grup olusturduk. maçın başlamasından bitişine kadar (abartmadan söyleyebilirim) takımımıza tezahuratlarla destek olduk.

maçı pek takip ettiğimiz söylenemezdi. nasıl attıgımızı anlayamadıgımız bir gol ile neticede 1-0 yendık. 3 puan bizimdi. gaziantep seyircileri tribünlerden ayrılırken bizde güvenlık gerekcesiyle tribünlerde bekletildik. yine heryerde görülebilen olaylarla karsılastık. yandakı antep tribünlerinden yabancı cisimler atıldı, polis ağabeylerimiz yine izlemekten öteye gitmediler, üstüne birde sanki biz yapıyormusuz gibi tribünlerdeki fenerbahcelı arkadasları tartakladılar kısa bir süre. neyseki bu olayda da bizden ciddi bir yara alan olmadı çok şükür.

maç bittikten sonra gaziantep universiteli arkadaslarımızın bizler için hazırladıgı 'sıra gecesi'ne katıldık. şarkılar türküler çorbalar tatlılar ve günlerdir burada resimlerini gösterdiğim kebaplar ile hoş saatler gecirdik. Şarkıyı söyleyen abinin biz yemek yerken * 'Götüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür' diye bagırması ve arkadaslarımız pistte oynarken 'Döktüüüüüüüüüüüüüüüüür' diye bagırması da ayrıca hoştu ;)

daha sonra herkes araclarına gecti ve dönüş yolculugu başladı...

ayrıca, geceden hazırladıgımız salamlı sandvicleri sabaha kadar beklettiğimiz ve sabah yediğimiz için bircok arkadasta gecici rahatsızlıklar yasandı. bunların en belirgini Gökhan Taşkan arkadasımıza oldu. Zannedersem sandviclerin ardından birde soguk algınlıgı ile bayagı kötü olmustu Gökhan. O bizden ankara da ayrıldı, eskişehire gecmek için. umarım şu anda iyidir. Buradan da kendisine gecmiş olsun diyorum..

herşeyiyle cok iyi gecen bir organizasyondu..
Daha önce sözlerini verip, cuma gecesi bizlerle istanbuldan kalkan midibuste olup verdikleri sözleri tutan tüm arkadaşlarıma,
1907UNIFEB'in sadece istanbul da olmadıgını ispatlarcasına Erciyes,Fırat,Çukurova,Karadeniz Teknik, ve diğer çevre illerden Gaziantep'e gelip, Fenerbahçemize destek olan tüm 1907UNIFEBli arkadaşlarıma,
Bu maçta, gelecek tüm birlliklerle tüm koordinasyonu en iyi şekilde yapan, bizleri gaziantepde çok iyi şekilde ağırlayan, maç bitiminin ardından bizler için harika bir 'sıra gecesi organizasyonu' düzenleyenen Gaziantep Üniversitesi'ndeki 1907UNIFEBLİ arkadaşlarımıza
ve son olarak, Gaziantep de vatani görevini yapan 1907UNIFEB diyince akıllara ilk gelen isim olan Berkay başkanımıza, birliğinden izip alıp, o gününü bizlerle geçirdiği için

TEŞEKKÜR EDİYORUM...

organızasyon ile ilgili tüm resim ve videolar yakında http://www.1907unifeb.org 'da...

Salı günü lyon macında görüşmek üzere..

İsmail Sümer
17-10-2004, 19:12
*Dönünce anlatacak daha güzel şeyler olacak demiştim.Haksız çıkmadım, güzel bir yolculuğun ardından *antepe girişte *istanbullu arkadaşlarla karşılaşmamız baya ilginç oldu. biz tam o sırada marşlarla, şarkılarla maça hazırlanırken bir minibüsü geçmeye başladık o minübüsü geçerken ise orda bizimle aynı duyguları paylaşan Unifebli arkadaşlarımızın olduğunu gördük.Aslında şaşırdık çünkü biz onların 11-12 gibi antepte olacağını sanıyorduk... Antepte ise herşey çok güzeldi ,sokaklarda hiç bir tepkiyle karşılaşmadık(stad girişine kadar), niyetli olmayanlar kebab yedi,kebabdan sonra takımın kaldığı oteli gördük ve önünde maça hazırlık tadında tezahüratlarda bulunduk.Maça girerken karşılaştığımız olaylar ise adeta insanın sinirlerini oynatacak şekildeydi.Karşı kaldırımdan küfürlerle taşlarla saldırılar geliyo bu arada bi ....da Fenebahçe formasını yırtıyordu.Sayımız çok daha fazla olmasına rağmen misyonumuz izin vermediği için her hangi bi olaya karışmadık.Maç, golü görmemize rağmen güzeldi 90 dk bağırdığımızın duyulması güzel olmuş.Maçtan sonra ise az daha o güzel sıra gecesine katılamıyorduk.Yola çıkalım diyenler oldu açıkçası korkmuştukta çünkü maç bitiminden sonra stad dışından tribünlere taşlar yağıyordu. Ama konuştuğumuz Gaziantep 1907Unifebli arkadaşlarımız bir şey olmayacağını söylediler. Gittiğimiz yer,yemekler,şarkılar,tezahüratlar *her şey çok güzeldi.00.30 gibi Antepten ayrılırken herkesin pili bitmişti ama Maraşa uğrayıp dondurma yemeye karar verdik.saat 2de maraşta dondurmamızıda yedikten sonra kayseriye doğru yola çıktık 6 buçuk 7 gibi kayserideydik işte ben o zaman yattım 15 dk önce uyandım...

* * Bu güzel organizasyonu hazırlayan Gaziantep 1907 Unifebe, katılan takımını destekleyen ve 90 dk bağıran tüm Unifeblilere ve bize 3 puan sevinciniz yaşatan büyük Fenerbahçeye,
* *TEŞEKKÜR EDERİZ...
* *Bir dahaki org.da görüşmek üzere... *

Melis Varan
17-10-2004, 19:21
Sercan öyle anlatmış ki okumam bitince sıkı bi iç çektim:)
Teşekkürler arkadaşlar, damakta kalan o leziz tatlardan dolayı buralarda uzun süre kebap mebap yiyemecek olsanız da sizlere de unutulmayacak anılar kalmış olsa gerek;)

Erkut Alperen
17-10-2004, 20:13
Çok zevkli, eğlenceli, biraz yorucu ama yeni tadlarla dolu bir deplasmandı. Uzun süre sonra Berkay'ı görmek ve onunla omuz omuza olmak çok güzeldi. Darısı teskere zamanına. Keşke Umut ve Kürşat da orada olabilselerdi.

Bizlere antepte güzel saatler yaşatan Şafak, Bora ve diğer tüm gaziantep üniveristeli arkadaşlara, diğer illerden gelip Fenerbahçemizi destekleyen unıfebli arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Servis şöförümüze en içten sevgiler ;)

Can Turgut
17-10-2004, 20:33
Şöyle bir silkineyim de kallavi bir yazı döktüreyim :)

Emrah Demircioğlu
17-10-2004, 20:36
Arkadaşlar gaziantep deplasmanının bütün görüntüleri yaptıklarımızı Yediklerimizzzzz şu an kameramda tribündeki halimiz berkayımızla buluşma anımız takımın kaldığı otelin önünde çıldırmamız :) gaziantep sokaklarında dolaşmamız midibüsümüzdeki eğlence herşeyi çektim en kısa zamanda cd haline getirip sizlere vereceğim
Ya herşey mükemmeldi süper di
yol yorgunluğu gaziantebe indiğimizde kalmamıştı fakat dönerken uyuduk eğlendik bağırdık çağırdık ya süperdi
sercan kardeşimiz nispet yaparak kebapları götürdüğü görüntüler de şu an kaytlarda
tribünde yaklaşık 200 unifebli vardı
ya anlatılıcak çok şey var ama bunlar anlatılmaz yaşanır
görüntüleri izlediğiniz zaman anlıcaksınız
Midibüsümüzün kaptanına öok slmlar :)
şu an boynum tutulmuş bi şekilde yazıorum bunları
eee midibüste uyumak kolay değill :)
nice deplasmanlaraaaa
ama böylesi bi daha zorr
heyecAnı çok başkaydı
hayırlısı teskereler berkayımm

Ahmet Şalgamcıoğlu
17-10-2004, 20:40
Her şeyiyle dolu dolu, eğlenceli bir deplasmandı. Berkay başkanla statta beraber olmak güzeldi. Gidişiyle dönüşüyle her ne kadar yorulsak da herhalde herkes böyle bir orgda yer almaktan haz almıştır.
Bizleri karşılayan ve yardımlarını esirgemeyen tüm Gaziantep üniversiteli arkadaşlara ve statta olan tüm unifebli arkadaşlarımıza teşekkürler...

İsmail Coşkun
17-10-2004, 21:02
Genel olarak herşey çok iyiydi...özellikle uzun zaman sonra çok saglam bi tribün oluşturmak çok güzeldi,herkes tek renk ve tek yürek tribünde olanca gücümüzle destegimizi vermeye çalıştık..
herşey çok iyiydi derken minibüs şoförümüzü ve trabzondan gelen kuzenime yoktan yere cop vuran o adi polisi bi kenara ayırayım >:(
başta Şafak ve Bora olmak üzere tüm G.antep'li ark.larımıza ve diger illerden gelen Unifeb'li arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
Berkay'ımız brz zayıflamış..ama bizleri de görünce neşesi bayagı iyiydi.. :) 18 ocak'ta Havaalanındayız ;)
Antep'te Simit kebabı ve baklava yenir..bunu ögrendim bunu söylerim.. :) o baklava neydi ya öyle..muhteşem..
şimdi dinlenme zamanı..hele şu golü bi izleyeyim..

Sinan Bıçak
17-10-2004, 21:04
keşke bende gelebilseydim ailem deplasmana gitmeme izin vermiyor (anladınız siz anladınız)

Gökhan Taşkan
17-10-2004, 21:09
Her ne kadar maçın 2. yarısından itibaren mide bulantısı , aşırı yorgunluk ve ateşlenme sürecine girmiş olsam da harika ötesi bir deplasmandı.. Maalesef sıra gecesi olaylarına hiç katılamadım , simdi buradan okuyorum "döökkttürrr " muhabbetlerini.. Yolculukta da süren rahatsızlığımdan dolayı arkadaşlarımı şe-ref-siz şöförle muhatap olmak zorunda bıraktığım için de üzgünüm.. Neyse bu muhabbeti geçersek çok güzel bir katılımla Antep tribününde yerimizi aldık.. Maçın sonuna kadar da harika destek verdik.. Hatta bu desteğe şaşırıp kalanlar da oldu.. Sonra bir tezahürat geldi maçın sonunda .. "Urfa seni bizim kardeşimizsin" diye.. "Urfa" dediler değil mi ? ;)

Sevgili Berkay 'ı gördüğümüzde hepimiz özendik valla.. O ne şekilli vücuttur öyle.. Askerlik yaramış üstadıma.. Çavuş Berkay Erdim.. ;)

Bu deplasmanda buluştuğumuz tüm 1907 UNIFEB üyelerine sonsuz teşekkürler.. Darısı diğer deplasmanlara diyelim..

Antep' e gidip kebap yemeyi düşünenlere nacizane bir tavsiye .. Yemeye baslmadan öncec iyi bir bağırsak antiseptiği alın..Bir tane de yemegin üstüne.. Belki o zaman turist zehirlenmesi diye tabir edilen rezil durumdan kurtulabilirsiniz.. ;)

Mehmet Genç
17-10-2004, 21:48
Çok güzel bir organizasyondu.Maçtan sonraki eğlencede mükemmeldiBaşta Şafak olmak üzere tüm antep li arkadaşlara teşekkürler.

Uğur Yedikardeş
17-10-2004, 22:25
Gercekten güzel bi org olmus anlasılan, darısı diger deplasmanlara... Gökhan gecmis olsn kardesim

Ata Bahadır
17-10-2004, 22:39
Yazilanlar , anlatilanlar gercekten insani agzini sulandiriyor.. Cok iyi bir deplasman gecirdiginizi sahsen tahmin edebiliyorum.

Mac oncesi ve mac sonrasi veletlerin yaptigi taskinlarada hic sasirmadim her Antep deplasmaninda yasadim o olaylari hatta bizzat kafama tasida yedim. Antep iceresinde dolasirken Fenerbahceli olarak hicbir tepki cekmemistim ama stad etrafina gelince ekoloji birden bire degisiyor. :)

Herkesin ayagina, yuregine saglik tekrardan. Gokhan hocam cok gecmis olsun.

Ersin Demirel
17-10-2004, 22:54
Televizyonda maça giden dostları gördüğüm an tüylerim diken diken oldu,büyük mutluluk ve onur duydum. Fotoğraflar da mükemmel...Daha ne denir ki..

Ahmet Mirzaloğlu
18-10-2004, 00:10
Bence muhteşem bir organizasyondu(maçtan önce ve sonraki çirkin ve şeresizce olaylar hariç)...unutmayacağımız bir gün yaşattılar bizlere antepteki kardeşlerimiz..açıkcası ben bu kadarını beklemiyordum..toplam 30 saat yol gittik 2 gün uyumadık ama gerçekten değdi..darısı diğer deplasmanlara inşallah..Bu arada GAZİANTEP EMNİYETİNİ bize yapılan çirkin olaylara seyirci kaldığı için kınıyoruz..Ne olursa olsun,oradaki polisler TÜRKİYE CUMHURİYETİnin polisi gaziantep in değil,birilerinin bu şerefsizlere bunu anlatması gerkiyor diye düşünüyorum..

Reşat Özdemir
18-10-2004, 00:24
http://www.iufeb.org/images/manset_antep.gif (http://www.iufeb.org/)

Sercan Matur
18-10-2004, 03:55
http://www.iufeb.org/images/manset_antep.gif (http://www.iufeb.org/)
bu kadar mı ? ;)

Reşat Özdemir
18-10-2004, 04:15
yorum yazcak kadar kendimde değilim henüz ;)

Bu arada Kürşat kardeşim, ulaşamıyoruz sana telefonla, nolur okuyorsan bi ses ver..

Umut kardeşim de militarist engeller yüzünden gelemedi.. Sağlık olsun diyelim. Daha ne omuzomuzalarda beraber olcaz..

Burçay Tiftikçi
18-10-2004, 07:57
Bize bu deplasmanı yaşatan herkese çok teşekkürler....
Gelmeyenler çok şey kaçırdı özekliklede ciger dürümle simit dürüm....
Sevgili şöförümüz kulakların çınlasın....Tezahuratlarla gittigimiz deplasmandan galip gelip tezahuratlarla dönmek çok hoştu...

Haldun Gündüz
18-10-2004, 09:55
organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler,güzel bir haftasonuydu.

Cenker Köse
18-10-2004, 12:34
Gaziantep'te bizleri güzel bir şekilde ağırlamak için ellerinden geleni yapan Şafak, Bora ve diğer Gaziantep Üniversiteli arkadaşlara teşekkürler.

Güzel bir deplasman oldu...

Ayça Buğra
18-10-2004, 13:18
Eveett eveeeeeeeettt götürrrrrrrrr ;D

Off ;D Dün tam iftar saati eve girdim ve ne göreyim.İftar için bizimkiler kebap yapmışlar.Ağlayım mı güleyim mi ;D 2 gün miğdeme kebap harici yemek girmedi ;D O bitti misafirler baklava getirmiş. ;D Tabi sıra gecesindeki baklavalar gibi değildi ehua ;D Sıra gecesi demişken Emrah ve Reşat'ı oynama konusundaki performansları gereği tebrik etmeden geçemeyeceğim.. ;D Tebrik edilmesi gereken çok kişi var gerçi.Birkan mesela,çok şey başardı ;D

Özellikle Bora arkadaşımızın ev sahipliği için de teşekkür etmek lazım..Maç öncesi bizim için koşturup durdu.Her gittiğimiz yerde siparişleri bile aldı ;D

Onun dışında İstanbul'a varırken mercedes içinde küfür eden dedeyle nineyi de hiç unutamayacağım ;D ;DKadın tükürmüş ya ;D Çok tatlılar çok...

Çok yorulduk,arada fire verecek gibi olduk (tekrar geçmiş olsun Gökhan) ama çok güzel bir deplasmandı.Emeği geçenlerin ellerine kollarınsa sağlık...

Simit kebabıı,patlıcan kebabııı,ismini anlayamadığım yemek,börek,baklava,kestane şekeri offfff offffffff ...Öhö öhö Güzel maçtı ;D Eee golü kim attı ;D

Can Turgut
18-10-2004, 14:29
Kısa kısa anekdotlar halinde geçelim bakalım Antep deplasmanını :)

*** Ulan kesin o kaşar-ekmekler yüzünden bozdum mideyi,yoksa art arda yediğim dalak,yürek,ciğer,böbrek,kör bağırsak,apandisit,toynak gayet lezzetliydi..

*** Ya şehri ramazan hoşgeldi de bizim minibüse pek hoş gelmemişti anlaşılan.. ;)

*** Hem etinden hem sütünden hem de.. ;D

*** Ne anamız belli ne de babamıız köprüaltıı mekaanımız.. :)

*** Bitmeyen bir sevdanın tutkulu yolcusuyuz
Milyonlarca yürekle kolkola yürüyoruz

İstanbul deplasmanda her zaman hep yanında
Ömrüüüm seni sevmekle son bulacak kanarya

(Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin melodisiyle)

*** Bora wc yardımı için çok saol :) Yok yok sadece yer gösterdi lütfen..

*** Sıra gecesini de görmeden göçtük demeyiz artık,bi çıplak çengi yoktu :)

*** 2 gündür yoldayız harbi gerizekalıyız
Sabrımızı taşırma lalalalala .. Kaptan anladın sen..

*** Taşkan'a bir geçmiş olsun da burdan..

*** Antep polisinin allah belasını versin..Küçücük veletlerin taş atmalarına göz yumdular,hatta sırıttılar..İt köpekler..

*** Urfaa sen bizim herşeyimizsin :D

*** Lan Birkan 2 şehri düşman ettin birbirine,nettin gülüm sen..

*** Anaya hasret yare(!)hasret ;)

*** Videolar pek şahane ya,unifeb alemde kral..

*** Tayfaya selam,bizi orda karşılayan G.Antep Üni'ye selam,Bora ve Şafak'a selam,kaptana ayrı selam,ciğerciye selam..Yola devam..

Barış Ertül
18-10-2004, 14:40
Sevgili Arkadaşlar,

Hepiniz çok iyisiniz ve bugüne kadar da çok güzel bir diyaloğumuz oldu, ama ayıp oluyor artık...

LÜTFEN ANTEP'TE YEDİĞİNİZ O SİMİT,PATLICAN, VS. KEBAPLARINI, CİĞER DÜRÜMLERİNİ, BAKLAVALARI, BÖREKLERİ FALAN BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATMAYIN...Yediniz içtiniz gözümüz yok ama bizler de insanız değil mi yani... :)

Gökhan Taşkan
18-10-2004, 15:54
Gidenlerin anlatacağı bişeyler olacak tabi ki.. Hele gidilen yer Antep ise anlatılanlar ağız da sulandıracak.. ;)

Bu durumda gel(e)meyenleri de önümüzdeki deplasman yolculuklarına davet ediyoruz.. ;) *Sonra buradan okuyup yazacakları tepki ! ;) *mesajlarından sorumlu değiliz..

Bu arada rahatsızlığım boyunca benimle ilgilenen başta Fırat olmak üzere tüm kardeşlerime ve yazdığınız geçmiş olsun mesajlarınıza da çok teşekkür ederim..

Murat Ünlü
18-10-2004, 19:48
herşey çok güzeldi.unutamayacagımız bir hafta sonu oldu.bu arada şafak kardeşimize çok teşekkürler.herşey süperdi.bu sene 250 kişiydi .umarım gelecek yıl.daha fazla kişiyle orada olacagız.

Murat Karataş
18-10-2004, 21:43
Mükemmel bir organizasyondu şöfer dışında. Yemekler tatlılar zaten yeterince anlatılmış. herkezin birşekilde yatağa düştüğünede eminim beli tutulanmı istersin boynu ağrıyanmı dersin midesi bozulanmı herşey vardı ama herşeye değdi. Birde pankartın üzerine yatma fikrini geliştiren Erkuta helal olsun. Gerçi biraz üşüdüm ben ama en azından otobüsün arasında 1-2 saat bacaklarımı uzata uzata yattım. Besteler mükemmeldi arabada yapılan. Kardeş Urfa olayı koparttı milleti. Sıra gecesindeki YENİ BESTE zaten akıllara zarardı. İnançda otobüsü pilleriyle ve yaptıklarıyla bir hayli canlandırdı. Ayçanın ne kadar bahis ve futbol bilgisi olduğunu anladık evertooon az kalsın berabere kalıyordu. Gökhana geçmiş olsun bu arada. Gaziantepdeki arkadaşlara teşekkürler çok iyi bir org. hazırlamışlar. Gel(e)meyenler çok şey kaçırdı diyebilirim...

Sinan Bıçak
18-10-2004, 21:56
şoförü GAZ bombası ile bayıltmaya çalışıp şarampole yuvarla şarampole yuvarla diyenleri kınıyorum!

Bertan Aycan
18-10-2004, 22:49
Değerli arkadaşlarım sağ salim geldiniz..

Hoş geldiniz sefa geldiniz...

Maçı izlerken müthiş görüntüler hepimizi burada inanın mest etti..

Yüreğinize , elinize , ayağınıza her yerinize sağlık...

Bora Erdinç
18-10-2004, 23:36
Bu organizasyona katılan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık.Şafak arkadaşımızın günler öncesinden ki çalışmaları meyvesini verdi ve diğer arkadaşlarımında desteğiyle sıradışı bir organizasyon oldu.Galibiyetin gelmesi ise sevincimizi kat kat artırdı.Sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bize...

Ayça Buğra
19-10-2004, 01:47
Murat Everton'a laf yok lütfen...Yine bir maçla kaçırdık bahisi laf ettirmem kuponuma valla...
İnanç'a da laf yok ;D Neşe kaynağı adam ya,deli dolu..Çok dolması pek hayırlı olmuyor ama..(NOooluyoooOo!)Böööğğğ ;D
İnanç'ın pilleri,Haldun'un discmani...
Burçay nasıl kusmadı onu anlamadım.
Erkan yuh uyan artık.
İçtik pis çorbaları limon döke döke.
Hiç WC sırası beklemedim
Can ne çok konuşuyosun,fotoğraf da çekemiyosun zaten.
3 salam,4 kaşar,Reşat oranı unutma
Abi ne dayanıksızmışsınız siz ya
Pegasus ne güzel yerdi ya,dallar arasında ofofof, ayrı bir hava.
Simit kebabı yapmayı öğrendim, bi gün yapalım da yiyelim.Hala simit i bildiğimiz simit sanan arkadaşlar var ;D Antepliler bulgura simit diyor da...(Bir arkadaş soruyor: -usta bildiğimiz simitten mi yapıyosunuz? Usta -evet evet bildiğimiz simit)Ama arkadaşın bildiği simitle ustanınki farklı ;D )
Yavuz Bingöl'e burdan seslenmek istiyorum,bir kara tren okusun bize..
Berkay süzülmüşsün abi,o yemeklerle mümkün mü?Bi de maçta küfür ederken yakalanmadım dimi sana,bana öyle geldi dimi ;D Ben playback yapıyodum valla... ::)

Offffffffff offffffffffffff

Reşat Özdemir
19-10-2004, 01:51
Simit kebabı yapmayı öğrendim, bi gün yapalım da yiyelim.Hala simit i bildiğimiz simit sanan arkadaşlar var ;D Antepliler bulgura simit diyor da...(Bir arkadaş soruyor: -usta bildiğimiz simitten mi yapıyosunuz? Usta -evet evet bildiğimiz simit)Ama arkadaşın bildiği simitle ustanınki farklı ;D )

şu an hayatımdaki en büyük soru işaretlerinden birisine güneş gibi doğdun be ayça..
arkadaşlara anlatıyorum bugün abi simitli kebab filan.. nasıl simitli ya, simitten nasıl kebab oluyor diyorlar.. adamlar yapmış abi, bilmiyorum diye cevaplıyorum.. ahahaha, yerken de sormadıkki lan simit neresinde bunun diye, abandık direk ;D

Şafak Dülger
19-10-2004, 05:03
*
*bu maç için tüm fedakarlıkları gösterip kilometrelerce ötelerden gelen tüm 1907unifeb üyelerine ben teşekkür ediyorum..

*asıl sizler bu org.da yeralarak bu hafta sonuna anlam kattınız..

*umarım ilerleyen haftalarda daha yüksek katılımlı ve daha iyi org'larda buluşuruz..

* * * * * * Hiçbirşey (iyisiyle,kötüsüyle) unutulmaz

Şafak Dülger
20-10-2004, 14:53
dun berkay cavusumun yanındaydım.herkese bi kez daha tesekkur ediyor,buraya geldiginiz bu anlamlı org. yer aldıgınız icin..
kendisi c.tesi aksamı yanımızda oldugundan sonraki gunlerde biraz üstleri sorun cıkarmıs o yuzden kendisi foruma giremiyor...

Reşat Özdemir
21-10-2004, 04:04
Antepten fotolar..devam..

http://www.demyra.net/sercan/antep_resimler/

Adresten de anlaşılacağı üzere fotolar Sercandan.. Ellerine sağlık..

Not: deplasmanda epey arkadaş dijital foto alıyordu..bu arkadaşların internette barındırma problemi varsa, bana haber versinler, açarız bir klasör..

Berkay Erdim
23-10-2004, 09:22
Biraz geç olduğunu biliyorum ama anca. Şafak'ın da ilettiği gibi koşulların zorlaştığı, huzurun kaçtığı bir hafta oldu. Yine de ben canımı sıkmıyorum çünkü yüzümde hala geçen hafta yaşadıklarımızdan gelen bir gülümseme var... :)

Organizasyonun Kahramanı Şafak başta olmak üzere tüm 1907UNIFEB-Gaziantep üyelerine, 1907UNIFEB-KTÜ-Fırat-Erciyes-Çıkurova üyelerine ve değerli sorumluları Serhat, Mehmet, Sancar, Hüseyin ve Erkan'a, İstanbul'dan ve Kocaeli'nden gelen kardeşlerime, yani kısaca, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak Gaziantep deplasmanında Fenerbahçe'nin yanında olan 1907UNIFEBlilere çok teşekkürler. Hem harika bir tribün görüntüsü ve desteğiyle Fenerbahçe'ye katkı sağlamış olduk, hem de benim için hayatımda unutamayacağım bir gün oldu...

hepinizin ayaklarına sağlık, iyi ki geldiniz, iyi ki varsınız... :)

Bora Erdinç
24-10-2004, 02:03
AĞzına sağlık Berkay Çavuş,bak duygulandırdın bizi...

Vehbi Şirikçi
02-11-2004, 02:33
Bilgisayar başında deplasmanın tüm duyguları yaşanabilinir mi? Evet yaşanıyormuş. Video çekimlerini izledim gerçekten muhteşem. Emek veren arkadaşlara teşekkürler :)