Orijinalini görmek için tıklayınız : Hep Daha Fazla Katılım, Daha Güçlü Birlik...
Barış Ertül
02-10-2004, 02:10
Sevgili Arkadaşlar,
Hepinize merhaba... Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce 1907'deki görevlerimizi yeni yönetime devrettik. Ancak daha evvel de söylediğimiz gibi, ne pozisyonda olursak olalım sizlerin her zaman yanındayız.
Birliğinizin Yönetim Kurullarında çalışan ve daha önce çalışmış olan arkadaşlarınız çok iyi bilirler. Onlarla her biraraya gelişimizde "katılımcı" olmalarını ve hangi konuda olursa olsun daima "bir birlik ruhu içinde" hareket etmelerini öğütledik; her türlü çalışmamızı bu prensipler üzerine kurguladık. Nitekim 1907UNIFEB, kurulduğu günlerden bugünlere "katılım" ve "birlik ruhu"nun *kuvvetlenmesiyle ulaştı.
Söz konusu süreçte çok yönlü mücadeleler verdik. Gelinen noktada ise, 1907UNIFEB'e geçmişte "Zararlı" diyenlerin, "50 kişi" diyenlerin, "Kapatılsın" diyenlerin bugün nasıl *sizleri takdir etme ve destekleme yarışı içine girdiklerini tebessümle izliyoruz.
Fakat şunu çok iyi bilin ki, hiçbir şey başarılmış değil. Aksine yolun başındasınız. Unutmayın ki, sizler giderek daha büyük güç haline geldikçe size olan ilgi de artacaktır. Bu da size hep daha büyük sorumluluklar yükleyecektir. O yüzden hep daha katılımcı, daha el ele olmak zorundasınız.
Fenerbahçe'nin Aydınlık Yüzü ve Geleceği olan sizlerden beklentilerimiz çok büyük. Her zaman söyledik; "1907UNIFEB benzersizdir, 70 üniversitede vardır, onbinlerle ifade edilir" dedik. Yüzümüzü kara çıkarmayın. Toplumsal organizasyonlarda, tribünlerde, yaratıcı projelerde hep daha kalabalık olun. Sizler her platformda yayıldıkça Fenerbahçe'ye güzellik, kalite, bilinç, çağdaşlık gelecek. Sizlere güveniyoruz çünkü bu potansiyele sahipsiniz.
Hepinize Sevgiler,
Barış Ertül
Gökhan Taşkan
02-10-2004, 02:48
Her geçen gün taş üstüne yeni bir taş daha koyarak , koşullar her ne olursa olsun yılmadan, inançla ve hep daha iyiyi hedefleyerek Fenerbahçemiz için yürüdüğümüz bu yolda sizlerin desteğini ve güvenini hep yanımızda bulduk..
Bundan sonra da el ele , daha katılımcı , daha güçlü olmak için çalışmak daha önce olduğu gibi her 1907 UNIFEB üyesinin görevidir..
Saygılar
Levin Susar
02-10-2004, 03:31
Eski 1907 yönetim kurulu görevini yeni 1907 yönetim kuruluna bıraktığı zaman hiç kuşkusuz çoğu 1907UNIFEB üyesinin merak ettiği bazı şeyler vardı ...
Yeni 1907 yönetim ile 1907UNIFEB'in ilişkileri nasıl olacaktı, yeni yönetim kurulu UNIFEB'e nasıl bakıyordu vs vs gibi. Ancak bütün bunlardan öte benim merak ettiğim bir şey de, bizle 3 sene boyunca omuz omuza emek veren ve zaman harcayan, görevini devredecek olan yönetim kurulundaki değerli insanların, görevlerini bıraktıktan sonra bizlere ne kadar yakınlıkta ya da uzaklıkta olacaklarıydı...
Bu noktada özellikle altını çizerek Barış Abi'ye çok teşekkür etmek istiyorum. Bulunduğu her platformda haklarımızı sonuna kadar en iyi şekilde savunduğunu, etrafındakilere 1907UNIFEB'in gerçek manada ne olduğunu, hedeflerini vizyonunu ve de misyonunun ne olduğunu bıkmadan usanmadan sürekli anlattığı için...
Bazen ufak bir teşekkür, bazen bu foruma yazılan bir yazı, bazen bir telefon, bizleri o kadar mutlu o kadar gururlu yapıyor ki.
Hala bize destek olmanız, bizim doğru yol üstünde olduğumuzun göstergesidir diye düşünüyorum. 3 seneyi aşkın zamanda bizlerin de hiç kuşkusuz hataları oldu, her hatamızdan ders alarak gökhan'ın da dediği gibi, her taşın üstüne yep yeni sapasağlam taşları koyarak hedefimize doğru ilerliyoruz...
Daha hakikaten de yolun çok ama çok başındayız. 1907UNIFEB çok uzun soluklu bir proje. Bu projenin başarılı olabilmesi için her birimizin bıkmadan, usanmadan çok ama çok çalışması lazım. İyiyi, doğruyu, güzeli yaptıkça arkamızdaki desteğin daha da büyüyecek olduğunu bilmek bize daha çok güven veriyor...
1907UNIFEB daha önce dünyada hiçbir yerde denenmemiş, eşi benzeri olmayan bir proje, işallah bizler de bu projenin başarılı olması için elimizden gelenin en iyisini her zaman yaparız...
Çok teşekkürler Barış Abi ...
Çınar Şahin
02-10-2004, 11:14
Ilk gunden bugune kadar hic kesilmeden suren desteginiz icin cok ama cok tesekkur ederiz. Dileklerinizi gerceklestirmek, bize guvenen sizlere mahcup olmamak icin calisiyoruz.
Yolumuz Acik Olsun
1907UNIFEB FENERBAHCE'NIN AYDINLIK GELECEGI
Vehbi Şirikçi
03-10-2004, 01:39
Her geçen yıl deneyim ve tecrübe açısından birşeyler kazandık, olgunlaştık, piştik. Şimdi öğrendiklerimizin ışığında yeniden yükselişe geçme zamanının geldiğini farkettik. Bu sefer adımlarımız yere daha sağlam basıyor ve ne yaptığımızın daha farkındayız. Önümüz daha açık ve tünelin ucunu daha net olarak görebiliyoruz. Bizim en iyi zamanımızda da en kötü zamanımızda da yanımızda abilerimizin büyüklerimizin olması en büyük şansımızdı. Ve onların bu desteklerinin boşa çıkmadığını herkese ispatlamak için can atıyoruz, istekliyiz.
Cenker Köse
05-10-2004, 13:08
Sevgili Barış Abi, görevinizi bıraktığınız günden beri bize olan inancınızda, verdiğiniz desteğinizde hiçbir azalma olmadı. Her adımımızda hâlâ yanımızda olduğunuzu hissettirdiğiniz için, teşekkür ederiz.
Yeni 1907 Yönetim Kurulu'nun da bize aynı şekilde destek vermesi, bu iki kurum açısından baktığımızda, Fenerbahçe için arzuladığımız durumun bir örneğini oluşturuyor. Kişiler gelip geçiyor ama; kurumsallaşabilmiş oluşumlar her zaman dimdik ayakta kalıyor.
Barış Ertül
05-10-2004, 13:36
Sevgili Barış Abi, görevinizi bıraktığınız günden beri bize olan inancınızda, verdiğiniz desteğinizde hiçbir azalma olmadı. Her adımımızda hâlâ yanımızda olduğunuzu hissettirdiğiniz için, teşekkür ederiz.
Yeni 1907 Yönetim Kurulu'nun da bize aynı şekilde destek vermesi, bu iki kurum açısından baktığımızda, Fenerbahçe için arzuladığımız durumun bir örneğini oluşturuyor. Kişiler gelip geçiyor ama; kurumsallaşabilmiş oluşumlar her zaman dimdik ayakta kalıyor.
Sevgili Cenker,
Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Ayrıca saptaman da doğrudur ama şu detayın altını özellikle çizmek istiyorum:
Necdet Ersoy başkanlığındaki 1907 Yönetimi, 1907UNIFEB projesini hayata geçirirken bunu sadece bir yönetim kurulu projesi olarak ele almamıştır. Konuyu 1907 Genel Kuruluna götürerek 1907 Derneği'nin en üst kademesi olan bu organın desteğini almıştır. Öyle ki, geçtiğimiz dönemde 1907 Fenerbahçe Derneği'nin tüzüğünde derneğin amaçları ve çalışma konuları ile ilgili maddeye doğrudan "üniversiteli Fenerbahçe gençliğini desteklemek" bendi eklenmiştir. Bununla birlikte derneğimizin ilgili maddedeki diğer bir çok fıkrası da endirekt olarak yine sizlere destek olmayı işaret eder.
Bahsettiğim tüm bu madde ve fıkralar 1907 Derneği'nin Genel Kurul kararıdır. Yani 1907UNIFEB projesi, tarafımızdan sadece bir yönetim kurulu kararı olmaktan çıkarılmış; bir dernek politikası haline getirilmiştir.
Senin ve arkadaşlarının özverili ve iyi niyetli çalışmarını gördükçe ne kadar doğru adımlar attığımızı da her geçen gün daha net görüyoruz.
İyi çalışmalar ve sevgiler...
Barış Ertül
Barış Ertül
05-10-2004, 13:43
1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ TÜZÜĞÜNDEN:
Derneğin Amacı ve Çalışma Biçimleri
(Amaç ve Hizmet Konuları)
i) Fenerbahçe'yi tanıtma ve Fenerbahçeliliği yaygınlaştırmak için yasalara uygun şekilde kurulmuş ve faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına, vakıf ve derneklere destekte bulunmak ve şartları uygun ise üye olmak.
j) Üniversiteli gençlerde Fenerbahçelilik ruh ve düşüncesini geliştirmek ve desteklemek.
k) Spor ahlak ve düzenini bozan toplumsal faaliyetleri önlemek amacıyla toplumu bilinçlendirmek ve eğitmek.
Levent Sarıbaş
05-10-2004, 21:51
Doğru bir zamanda, doğru insanlarla çalışarak ve doğruluğuna inanılan bir projenin işlememesi ve insanların buna kayıtsız kalmaması kaçınılmazdır.Sağlam temeller üzerine hızlı ve sağlıklı katları çıkabilmek sadece uygulama süreci gerektirir.Bizler bu sürecin sadece başındaki parçalarıyız.
Zaman,İnsan ve İnanç üçgenin kurulması buradaki en önemli unsurdu bence.Ve bunu 1907 Derneği yaptı.
Sevgili Barış Ertül ve Necdet Ersoya minnettarlığımız hem bu aşamada hem de sonraki ilerleme sürecinde de bizlere gerek kurumsal gerekse kişisel verdikleri desteğedir.
Bizlere inandığınız için teşekkürler..
1907 UNIFEB artık bizim sonsuz görevimizdir..
Barış Ertül
06-10-2004, 14:09
Doğru bir zamanda, doğru insanlarla çalışarak ve doğruluğuna inanılan bir projenin işlememesi ve insanların buna kayıtsız kalmaması kaçınılmazdır.Sağlam temeller üzerine hızlı ve sağlıklı katları çıkabilmek sadece uygulama süreci gerektirir.Bizler bu sürecin sadece başındaki parçalarıyız.
Zaman,İnsan ve İnanç üçgenin kurulması buradaki en önemli unsurdu bence.Ve bunu 1907 Derneği yaptı.
Sevgili Barış Ertül ve Necdet Ersoya minnettarlığımız hem bu aşamada hem de sonraki ilerleme sürecinde de bizlere gerek kurumsal gerekse kişisel *verdikleri desteğedir.
Bizlere inandığınız için teşekkürler..
1907 UNIFEB artık bizim sonsuz görevimizdir..
Sevgili Levent'e güzel sözleri için biz de çok teşekkür ederiz.
"1907UNIFEB artık bizim sonsuz görevimizdir.."demiş...Biraz yorucu bir sorumluluk değil mi...
Hepimiz bir şekilde Fenerbahçe'liyiz ama sizlerin 20'li yaşlarınızdaki Fenerbahçe'yi desteklemek, Fenerbahçe'liliği yaşamak
noktasındaki seçimleriniz hakikaten çok asil...ve inanıyoruz ki o yorucu sorumluluğu taşıyabilecek kadar da güçlü.
Siz, bu forumdaki tüm 1907UNIFEB'liler, UNIFEB'in ilk dönem üyeleri sayılırsınız...Şimdi, günün birinde 50'li yaşlara geldiğinizde ve VIP tribünde maç izlerken kafanızı çevirip kale arkasında sallanan UNIFEB bayraklarını gördüğünüzde hissedeceklerinizi bir düşünün...Bundan güzel bir duygu olabilir mi?
İşte bu proje o yüzden çok önemli...
Barış Ertül
Erkan Keremoğlu
07-10-2004, 21:19
Nicelik değil nitelik önemli..
Sayımız 10 bin 100 bin 1 milyar olsun diye bir takım insanlara şirin gözükmek, bazı insanlara taviz vermek sonumuzu getirir .. 1907UNIFEB seçici olmalıdır.. Katılım nicelikte değil nitelikte olmalıdır..
Birlik de görünümde değil mentalitede, ruhta olmalıdır..
Biz birliğiz bizim tek adımız var artık o Feb bu Feb yok UNIFEB var diyerek birlik olunmaz.. Tek güç olup tek hareket ettikten sonra ismin değil cismin önemi ortaya çıkar..
Saygılar
8)
Duygu Çakır
08-10-2004, 00:35
Sevgili Barış Abi,
Sizin, Necdet Bey'in inancınızdan ve bize gösterdiğiniz destek bahsetmek tekrardan başka birşey olmayacak sanırım.
Siz, bizim için bu güne kadar sadece bir yönetici değil, ilerlememize ve gelişmemize yön gösterecek kimseler oldunuz. Bu yüzden olmalı ki yönetimi bırakmış bile olsanız ne siz desteğinizden ve yardımlarınızdan vazgeçtiniz ne de biz çizilen bu yoldan sapmayı aklımızdan geçirdik.
Öncelikle misyona inandık. Yapacaklarımızı buna bağlı olarak şekillendirdik.
Görüyorum ki, bu güne kadar bizi potansiyel tehlike olarak görenler bile artık inancımıza, Fenerbahçe sevgimize ve kararlılığımıza şapka çıkarır oldu.
Tek derdimiz Fenerbahçe'ye birşeyler katmak, bunu, anlamamaya çalışan herkes bile artık bu gerçeği kabul etti.
Yolumuz yeni başlıyor bencede. Kuruluş tamamen bitti, sistem ve inanç oturdu. Artık çizilen yolda daha hızlı yürüme zamanıdır.
Herşey için, bilmiyorum kaçıncı kez oldu ama, tekrar teşekkürler.
Veysel Aslaner
15-10-2004, 17:22
mrb arkdaslar ben beykent unıversıtesınde okuyrm!
burada calısmalırımızı baslatyrz persembe gunu konferansımız olacak aktıf arkdaslarla bırlıkte sızlerı yanlız bırakmıyacaz(her konuda)
Vehbi Şirikçi
15-10-2004, 17:27
Veysel hoşgeldiniz. Sana ve diğer arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum. Görüşmek üzere.
Veysel Aslaner
24-10-2004, 00:31
persembe gunu yapıcaktık ama konferans salonu doluydu salı gunune erteledık butun duvarlara astık duyuruları
valla sımdıden heyecanlandım :)
Ertu Aydın
28-10-2004, 01:12
persembe gunu yapıcaktık ama konferans salonu doluydu salı gunune erteledık butun duvarlara astık duyuruları
valla sımdıden heyecanlandım :)
Veyselcim,öncelikle tanıştığımıza çok memmun oldum.Bu gün belirttiğim gibi,bu hafta sonu yapılacak olan yönetim kurulu toplantımızda durumunuzla ilgili olarak arkadaşlara bilgi vereceğim.Ve en kısa zamanda sizinle tekrar irtibata geçeceğiz.
Tufan Avşar
28-10-2004, 01:24
Unifeb'in kuruluşundan bugüne, her şeyin daha iyiye gittiğini, bire bir görüyorum ve bununla mutlu oluyorum.Umarım her şey çok daha güzel olur.
Duygu Çakır
29-10-2004, 01:23
doğru zamanda, doğru insanlarla, doğru işler yapmak için güzel bir periyoda girildi gibi geliyor bana.
bunun bilinciyle evvelki senelerden biraz daha fedakarlık yaparak çıtayı bir kademe daha yükseğe çıkartmalıyız.
bağlarımızı güçlendirmek için ne gerekiliyorsa yapılmalı.
sonu olmayacak biliyorum ama
olsa da sonuna kadar burdayız
Ersin Demirel
29-10-2004, 13:11
Unifebli olduğum andan itibaren, Fenerbahçeliliğimden ayrı bir haz almaya başladım.
Unifeb'in hep var olması en büyük amacımız. Bunun için bizimle özdeşleşen çizgi dışına çıkmamamız lazım. Küfürsüz, kızlı erkekli, tek renk bir tribün ve hayatın her alanındaki birliktelik.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.