Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkek Voleybol Takımımız
Recep Yüce
29-07-2004, 03:42
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız geçtiğimiz yıl Erdemirspor'un ardından Türkiye ikincisi olarak büyük başarı kaydetti ve bu senede ülkemizi "Top Teams" kupasında temsil etmeye hak kazandı.
Bu senede yönetimimiz tarafından gerekli takviyelerin yapılacağına inanıyorum. (Şu ana kadar kesinleşmiş bir transfer yok)
Bizlerinde her alanda olduğu gibi bu alanda da üzerimize düşeni yapıp zaten oldukça başarılı olan takımımızı desteklememiz gerektiğine inanıyorum.
Fatih Dilber
30-07-2004, 11:48
seneye geçen seneden daha başarılı olacağızdır. izleyemedim ama gazetelerden takip ettiğimiz kadarıyla ii takımız(borumu ikinci olmuşuz ;D ;D )
seneye taraftar desteğini daha fazla alarak arkamıza şampiyonluğa ulaşmalıyız. avrupada başarı. yönetiminde biraz voleybolu iplemesi lazım. hadi şampiyonluklara :D
Vehbi Şirikçi
10-09-2004, 01:46
Filede yeni kadrolarımız basına tanıtıldı
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/erkekbayanvoleybol05x300.jpg
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Voleybol Erkek Takımımız ve 1. Lig`e çıkarak hedeflerini büyüten Bayan Voleybol Takımımız`ın yeni kadroları düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı.
Voleybol Şubesi`nden Sorumlu Yöneticimiz Hakan Dinçay, Erkek Voleybol Takımı Antrenörümüz Abdullah Paşaoğlu ve Bayan Voleybol Takımı Antrenörümüz Jesus Savingo`nun katıldığı toplantıda, yeni transfer edilen oyuncularımızla birlikte erkek ve bayan takımlarımız ile Voleybol Şubesi İcra Kurulu üyeleri basına tanıtıldı.
Voleybol Şubesi`nden Sorumlu Yöneticimiz Hakan Dinçay, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yeni transferlerle güçlendirdiğimiz erkek takımının Türkiye`de lig şampiyonluğunu kazanacağına inanıyoruz. Ümit ediyoruz ki bu takımımız Avrupa Top Team Kupası`nda oynayacağı maçlarda da hem Türkiye`yi hem de Fenerbahçe`yi en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.
2003-2004 sezonunu Türkiye 2.si olarak tamamlayan Voleybol Erkek Takımımız, Avrupa`da Top Team Kupası`nda da mücadele edeceği yeni sezonda kadrosuna Arçelik`ten Hakan Fertelli ve Nuri Şahin, Beşiktaş`tan Kerem Eryılmaz, Genç Takımımız`dan Berat Kısal ve Arjantin`den Camilio Sato, Darraidou Santiago ile Juan Paplo Parello`yu dahil etti.
Yeni sezonda Bayanlar Voleybol Birinci Ligi`nde üst sıraları hedefleyen Bayanlarımız ise kadrosunu, Türk Telekom`dan Olga Filip Karslıoğlu ve Didem Özdemir, Numune`den Yanitsa Rangerova ve Ceren Mengüç, Yeşilyurt`tan Tülin Altıntaş, Vakıfbank Güneş Sigorta`dan Burçin Fertelli, Şanlıurfa`dan Aslıhan Köyel, Şişli`den Başak Koç ile güçlendirdi.
Erkek ve bayan voleybol takımlarımız yeni sezonda maçlarını Ümraniye`deki Haldun Alagaş Spor Salonu`nda oynayacak.
kaynak:fenerbahce.org
Burhan Günarslan
14-09-2004, 15:37
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/halkbankasivoleybol300.jpg
Fenerbahçe 3-1 İstanbul Büyükşehir Bld
Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Erkek Voleybol Takımımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.
Haldun Alagaş Spor Salonu`nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ekibimiz ilk seti 25-19 önde tamamladı. İkinci seti 25-22 rakibine veren ekibimiz, son setleri 25-18 ve 25-21`lik skorlarla önde tamamladı ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.
fenerbahce.org
Recep Yüce
09-10-2004, 00:52
Filede 2`de 2 yaptık
06.10.2004
Salon: Haldun Alagaş
Fenerbahçe: Camilio Soto, Rıdvan Üregül, Burak Hascan, Darraido Santiago, Juan Paplo Porello, Hakan Fertelli
Süre: 57 dakika (21, 16, 20)
Voleybol Erkek Takımımız, Voleybol Erkekler Birinci Ligi`nin 2. maçında Samsun Bafra Tekel takımını 3-0 mağlup etti.
Yeni sezona güçlendirilmiş kadrosu ve şampiyonluk parolası ile giren ekibimiz, baştan sona üstün oyun sergilediği maçta rakibini 25-20, 25-13 ve 25-21`lik setlerle geçti.
Takımımız, sezonun ilk maçında Hatay Polisgücü`nü 3-0 yenmişti.
Uğur Yedikardeş
16-10-2004, 23:51
SSK 0-3 Fenerbahçe
Salon: Selim Sırrı Tarcan
Hakemler: Yılmaz Duman, Bülent Bozkurt
SSK: Çağlar, Murat Sertoğlu, Murat Karakaya, Alexander, İbrahim, Maxim, (Serkan) Fenerbahçe: Camilo, Rıdvan, Burak, Santiago, Nuri, Hakan, (Kerem, Erhan, Uğur, Berat)
Setler: 16-25, 21-25, 21-25
Süre: 57 dakika (17, 20, 20)
Ligde oynadığı ilk 3 karşılaşmayı da rakiplerine set vermeden kazanan Voleybol Erkek Takımımız, 4. maçını oynadığı SSK`ya da set vermedi: 3-0.
Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen ekibimiz, 57 dakika süren karşılaşmadan 25-16, 25-21 ve 25-21`lik setlerle galip ayrılan taraf oldu. Takımımız, bu galibiyetin ardından ligde namağlup liderliğini sürdürdü.
Cenker Köse
23-10-2004, 11:43
Takımımız Avrupa Top Teams Kupası'ndaki ilk maçında Beyaz Rusya' nın GVC Gomel takımını kendi sahasında 3-2 yendi. Kupanın bu ayağı üç gün sürüyor, gruptaki bir takımın ülkesinde yapılıyor (B.Rusya) ve 4'lü gruplardaki her takım birbiriyle bir kez oynuyor.
Gruplarında birinci sırayı alacak olan takımlar, son 16 takım arasına kalacak ve yine 4'lü gruplara ayrılacak. Bu kez maçlar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Grupta ikinci olacak takımlar ise Avrupa Konfederasyon Kupası' na katılacaklar.
Takımımız turnuvanın evsahibini ilk maçta 3-2 mağlup ederek, grubunda avantaj yakaladı ve bu sezonki resmi maçlarında yenilmezliğini devam ettirdi.
Uğur Yedikardeş
23-10-2004, 20:12
Masallah bu sene amatör branslarda gümbür gümbür gidiyouz
Funda Meriç
27-10-2004, 22:09
Arkadaşlar bayan voleybol maçını izlediğimiz sırada erkek voleybol takımının genel koordinatörü ya da idari sorumlusu diyelim yanımıza geldi ve Cumartesi günü Haldun Alagaş'ta saat 17:00 de Halkbankası ile çok önemli bir maçları olduğunu ve mümkün olduğunca çok adamla beraber maça gelip onları desteklememizi rica etti! Bugüne kadar hiç yenilmemiş olan erkek voleybol takımı eğer bu maçı da alırsa şampiyonluğu yarı yarıya garantilemiş olacak..İnönüdeki maç öncesi, maça gitmeyen arkadaşlarla bu maçı izleyip Kadıköyde toplu seyredebiliriz kargalarla olan maçımızı diye düşünüyorum..Ne dersiniz?
Recep Yüce
31-10-2004, 00:34
yine taraftar desteini arkasina alamayan takimimiz halk bankasina 3-1 yenilerek bu sezonki ilk malubiyetini aldi
Recep Yüce
02-11-2004, 10:34
3 Kasım Çarşamba günü saat 19:00da Ziraat Bankası maçımız var arkadaşlar. Hemen öncesinde voleybolcu kızlarımızıda destekleriz.
Sinan Bıçak
09-11-2004, 00:16
Filede Avrupa ve Lig maçlarımız ücretsiz
08.11.2004
Voleybol Erkek Takımımız, Top Teams Kupası 2. tur ilk maçında, 10 Kasım Çarşamba günü Slovenya`nın Sostanj-Topolsica takımı ile karşılaşacak. Taraftarlarımız, karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebilecekler.
Haldun Alagaş Spor Salonu`ndaki karşılaşma saat 19.00`da başlayacak.
Ekibimiz, Top Teams Kupası ikinci turunda A Grubu`nda İsviçre`nin Concordia MTV NÄFELS, Yunanistan`ın Olympiacos PIRAEUS, Slovenya`nın SOSTANJ Topolsica takımları ile bir üst tur mücadelesi verecek.
Tüm maçlar ücretsiz izlenebilecek
Bu arada, Voleybol Şubemiz`den yapılan açıklamaya göre, taraftarlarımız Voleybol Erkek Takımımız`ın sezon sonuna kadar Avrupa ve ligde oynayacağı tüm maçlara ücretsiz olarak girebilecekler.
Uğur Yedikardeş
09-11-2004, 00:32
Evet maclar ücretsiz olmus ama Alagasta olması her seyi mahvediyor. Ulaşım dert
Burçay Tiftikçi
10-11-2004, 11:17
Arkadaşlar maça gidecek olan varsa yazsın....Bende düşünüyorum gitmeyi....
Recep Yüce
10-11-2004, 22:56
salonun yeri ters, bunu kabul ediyorum ama öyle gelemem denecek kadarda olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası.
Haldun Alagaş'ın hemen önünden kadıköy ve avrupa yakasına otobüs var. oradan 522ye binmekle kadıköyden 500e binmek arasında hiç bi fark yok.
geçen maçı kaçırdım ama önümüzdeki çarşamba erkeklerin maçını kaçırmayalım derim.
Unifeb'in gücü bu kadar mı yani? voleybol maçına 5 kişiden fazla giden çıkmıyormu binlerce kişilik unifeb'den?
Onur Kalender
28-11-2004, 17:52
Taraftar desteğinden yoksun Voleybol Erkek Takımımız, Erkekler Voleybol Birinci Ligi`nde deplasmanda karşılaştığı Erdemirspor`a 3-0 mağlup oldu... :-X
Recep Yüce
28-11-2004, 18:00
İki gece uyumayıp sırf bu deplasmana gelebilmek için proje hazırladım ama org. çeşitli sebeplerle iptal olması benim gibi diğer arkadaşlarında erkek takımımıza destek vermemizi engelledi.
Nasıl bir günü kaçırdığımızı geçen seneden çok iyi biliyorum. umarım bu tekrarlanmaz. bir dahaki sefere.
Faruk Aksu
11-01-2005, 15:29
Avrupa'nın 1 numaralı kupası Top Teams de mucadele eden Fenerbahce Erkek Voleybol Takımı 12 Ocak 2005 Çarşamba günü saat 18:30 da Haldun Alagaş Spor Salonu'nda Çek Cumh. den Ducla Liberec ile oynayacak. Takımımız ilk maçı deplasmanda 3-0 kaybetmişti. Ancak o maçta en iyi oyuncumuz Santiago sakatlığı dolayısıyla yer almamıştı. Takımımız çarşamba günü Ducla liberec'i 3-0 yenebilecek güçtedir. Ve bu maçı 60 sayının altında tutarak rakibimizi 3-0 kazanırsak voleybol tarihimizde ilk kez Final-Four oynayacağız. Fenerbahçe voleybol takımı geçen sene Türkiye Ligi 2.si olmuş ve Erdemir'in kupalardan çekilmesiyle Top Teams de yer almıştı. Ilk avrupa senemizde voleybolcularımız ilk turu 3 de 3 yaparak geçmiş 2 tur grubunda 2.olarak çeyrek final grubuna yukselmişti. Şimdi hedef Final Four. Haydi büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarı... Çarşamba günü salonda olup takımımızı sonuna kadar destekleyelim. Sahada oyuncularımız, tribünde bizler bu maçı alacak ve Final 4 a çıkacağız.
Faruk Aksu
11-01-2005, 15:32
Bu maç aslında Final 4 kapısını açacak kadar önemli olmasına rağmen kimse haberdar değil.Maçta olmayı istiyordum ama maalesef şehir dışındayım.Umarım giden arkadaşlarımız olur.Ve umarım Final 4a çıkarız..
Nuri Çelik
19-02-2005, 19:31
yarın takımımızı izmir'de desteklemeye gidicez umarım bi aksilik yasanmaz...
Ali Yılmaz
19-03-2005, 01:37
Yarın maç var Ankarada .İyi bir katılım olacak gibi.Umarım maçı alırız da yeni arkadaşlar mutlu bir gün geçirirler:)
Recep Yüce
30-07-2005, 14:14
Fenerbahçe Erkek Voleybol takımı, Beşiktaş'tan pasör Umut Çakır, Arçelik' in 3 milli oyuncusu 1985 doğumlu Arslan Ekşi, 1979 doğumlu Orhan Cinoğlu ve 1980 doğumlu Volkan Güç' ü transfer etti...
Takım kaptanı Barış Özdemir ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzaladı.
Recep Yüce
28-08-2005, 15:49
2005-2006 Halkbank Voleybol Ligleri kur’ aları çekildi.
Halkbank Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde de, 2005-2006 sezonu fikstür kur’ a çekimi yapıldı.
GSGM’ nin Ulus’taki binasında, Voleybol Federasyonu Başkanı Prof.Dr.Hüsnü Can başkanlığında yapılan kura çekimine, kulüp yetkilileri ve federasyon yetkilileri katıldı.
Bu sezon liglerde, geçen sezondan 2 fazla olarak 20 takım, (A) ve (B) olmak üzere 2 gruba ayrıldı. Ancak erkeklerde Bursa Emniyetspor’ un çekilmesi nedeniyle 19 takım mücadele edecek.
Yeni uygulamaya göre, gruplarda takımlar, maçlarını kendi aralarında çift devreli lig usulüne göre yapacak. Gruplarında ilk 5 sırayı alan takımlar, daha sonra 1., son 5 sırayı alanlar ise 2. grubu oluşturacak.
2. turda, 1. Grup’taki takımlar yine kendi aralarında çift devreli lig usulüne göre oynarken, ilk 4 sırayı alan takımlar, dörtlü finallere kalacak, son 6 sıradaki takımlar ise gelecek sezonu bekleyecek.
2. Grup’taki takımlar da yine aynı sisteme göre maç yaparak aldıkları puanlara göre sıralanacaklar. Burada son 4 sırayı alan takımlar İkinci Lig’e düşerken, İkinci Lig’den de ilk 2 sırayı alan takımlar Birinci Lig’e çıkacak.
Erkeklerde dörtlü final maçları, federasyon tarafından belirlenen 2 ayrı ilde yapılacak. Final müsabakalarına, 1. Grup maçlarında 1. olan takım, 1.5, 2. olan takım 1 ve 3. olan takım 0.5 puanla başlayacak.
Erkeklerde dörtlü finalde 1. gelen takımlar, Avrupa kupalarında en üst kupada Türkiye’yi temsil edecek. Son 3 sırayı alan takımlar ise, sırasıyla Türkiye’nin katılma hakkı elde ettiği Avrupa kupalarında mücadele edecek.
Bu sezon puanlama sisteminde de bir değişiklik olmayacak. Liglerin başlangıç ve bitiş tarihleri ile (A) ve (B) gruplarında İlk hafta maçları şöyle:
1. Etap 1. devre: 15 Ekim 2005-27 Kasım 2005
1. Etap 2. devre: 3 Aralık 2005-22 Ocak 2006
2. Etap 1. turnuva: Şubat 2006-Mart 2006
2. Etap 2. turnuva: Nisan 2006-Mayıs 2006
İlk hafta müsabakaları:
A Grubu:
Tokat Belediyesi Plevnespor-Hatay Polisgücü
Erdemirspor-Ankara Maliye Gençlik
Galatasaray-Bafraspor Tekel
Ziraat Bankası-Ankara SSK Spor
ARKAS Spor-Manavgat Belediyesi
B Grubu:
Muğla TKİ GELİ Spor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Beşiktaş-Çankaya Belediyesi
Arçelik-Konya Meram Belediyesi
Fenerbahçe-Halk Bankası
Polis Akademisi ve Koleji (bay)
Recep Yüce
28-08-2005, 16:04
Fenerbahçe Erkek Voleybol takımımızın fikstürü:
Fenerbahçe - Halk Bankası
Çankaya Belediye - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Polis Akademisi
Beşiktaş - Fenerbahçe
Fenerbahçe - BAY
Fenerbahçe - Arçelik
TKİ Geli Spor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Büyükşehir belediye
Meram Belediye - Fenerbahçe
Recep Yüce
10-09-2005, 17:59
Arçelik Spor Kulübü, 14-15-16 Eylül tarihlerinde Çayırova' daki spor salonunda Arçelik, Beşiktaş, Fenerbahçe ve İstanbul B.şehir Belediyesi' nin katılımıyla 4' lü voleybol turnuvası düzenliyor. Lige hazırlık için önemli olan bu turnuvada kalbimiz Fenerbahçemin yanında.
ARÇELİK TURNUVASI
14-15-16 Eylül 2005
Arçelik Spor Salonu
14.09.2005 14:00 Arçelik - Beşiktaş
ÇARŞAMBA 16:00 İstanbul B.şehir Belediyesi - Fenerbahçe
15.09.2005 14:00 Arçelik - İstanbul B.şehir Belediyesi
PERŞEMBE 16:00 Fenerbahçe - Beşiktaş
16.09.2005 14:00 Arçelik - Fenerbahçe
CUMA 16:00 İstanbul B.şehir Belediyesi - Beşiktaş
İlker Kökdemir
11-09-2005, 00:29
Güzel Bir Org Ama Ankarada Olsaydı Giderdik,Ankaraya Geliver Recep.Biz Bu Sene Burada Bayağı Çok Sayıda Maça Gideceğiz Allahın İzniyle.
Recep Yüce
11-09-2005, 13:08
Gerçekten bu konuda Ankara ile gurur duyuyorum. Takdir edilecek işler yapıyorsunuz arkadaşlar. Bende İstanbulda elimden geldiğince destek vermeye çalışacağım. Kısmet olurda Ankara'ya gelirsem sizlerle beraber bir voleybol maçı izlemekte çok keyifli olacaktır. Hepinize teşekkürler.
İlker Kökdemir
11-09-2005, 13:11
Bekliyoruz Recep Bizde Gidilecek Maç Çok ;D
Buğra Efkarlıoğlu
11-09-2005, 19:55
geçen sezon Tokat Plevne Belediye Sporda 1. ligdeydi. ve Fenerbahçemiz Tokat'a gelecekti. yanlış hatırlamıyorsam Mart ayı olması lazım. duyuru yaptım, herkese söyledim ama orası Tokat! 5000 kişilik spor salonunda 5000 Tokatlı! salonun bir köşesinde ise 5 tane Fenerbahçeli. 15 polis etrafımızı sardı, bizi korudular sağolsunlar yoksa Tokatlılar bizi parçalıyacaklar orada. 5000 kişiye karşı 5 kişi çatlayana kadar slogan attık. 5000 kişi sadece bizim slogan attığımız zaman bağırmaya başlıyor, bazı sinirlenip üstümüze atlıyor, bazılarıda şişe atıyorlar ve durmadan küfür... neyse efendim maçı son sette aldık, 5000 kişi morarmış bir şekilde salonu boşaltıyor ama biz nası çıkacaz salondan? dışarda dövmek için bizi bekliyorlar!
bizi soyunma odasına soktular, oyuncuları kutladık, bağırdık eğlendik, sonrada polis eşliğinde dışarı çıktık, kalabalığı dağıttılar, bizde şapkamızı taktık, yakalarımızı kaldırdık, hiç kafamızı kaldırmadan yere bakarak hızlı adımlarla uzaklaştık.
bu arada ben Tokatlıyım!
İlker Kökdemir
11-09-2005, 20:07
Helal Olsun Size.Bizde Ankarada Geçensene Bayan Voleybol Maçımız Vardı Bizden Sonra Aynı Spor Salonunda 6S'Lıların Maçı Varmış Ultraprimalarla Uğraştık,Polis Araya Girmeseydi Karışacaktı Ortalık.
Hertürlü Heryere Gideriz.
Buğra Efkarlıoğlu
11-09-2005, 20:25
bizim korkumuz ölmek değil, FENERBAHÇEyi yalnız bırakmak :)
tabi korku falan yok ;D mayıs ayındaki bahar şenliklerinde 6s ve eziktaş ilk defa stand kurdular ve yanyana kurmuşlar, bende gittim diğer uca kurdum standı. beni zorla onların yanına getirdi okul yönetimi, düzeni bozuyormuşum! bende ''çıkacak bir olaydan sorumlu değilim'' dedim, neyse efendim standlardan müzik yayını yapmak yasak olduğu halde bu eziktaşlılar müzik açmazlarmı! önce gittim uyardım, sesini azalttılar, kapat dedim kapatmadı bende adam topladım, çökmeye gittik, güvenlik görevlileri hemen tuttular bizi yaw! hevesim kursağımda kaldı ;D
İlker Kökdemir
13-09-2005, 22:12
Ekim Ayının 3. Haftası Erkek ve Bayan Takımımız Ankaraya Geliyor,Sabırsızlanıyorum Takımlarımızı Karşılamaya ve Tribünde Desteklemeye.
Recep Yüce
15-09-2005, 19:54
Arçelik Turnuvası’nın ilk günü ikinci maçında Fenerbahçe Voleybol Takımımız İst.B.Şehir Belediyesi’ni 3-1 yendi.
Turnuvanın ikinci maçında 21-25 ilk seti İst.B.Ş.Bld. kazanırken, diğer setleri 25-22 , 25-19 , 25-23 Fenerbahçemiz kazanarak müsabakadan galip ayrılan taraf oldu.
Beşiktaş ise Arçelik’i 3-1 yendi.
Recep Yüce
16-09-2005, 01:24
Arçelik Erkekler Voleybol Turnuvası’nın ikinci gününde Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Voleybol Erkek Takımımız salondan 3-1 galip ayrıldı. Rakibini 3-1 yenen Fenerbahçemiz turnuvada 2 de 2 yaptı.
SETLER: 26-24, 26-24, 22-25, 25-17
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/vole15092005%20(3).JPG
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/vole15092005%20(1).JPG
Kaynak: Fenerbahce.org
İlker Kökdemir
16-09-2005, 11:51
İşte Eziklere Karşı (Çarşı Duvara Karşı) İlk Galibiyet Devamı Pazara İnşallah,Ezikleri Yendiğimize Göre Takım Bu Sene İyiye Gidecek Herhalde Geçen Sene Fazla Galibiyet Görememiştik ANKARADA.İlk 5"E Girmek Lazım Erkek ve Bayanlarda
Recep Yüce
17-09-2005, 02:20
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Arçelik Turnuvası’nda şampiyon oldu. Takımımız İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve Beşiktaş’ın ardından Arçelik’i de mağlup etti.
Arçelik’in Çayırova’daki spor salonunda düzenlenen turnuvada, takımımız İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve Beşiktaş’ı 3-1; Arçelik’i ise 3-0 yenerek üçte üç yaptı.
Kaynak:Fenerbahce.org
İlker Kökdemir
17-09-2005, 10:41
Şampiyon Fenerbahçe oooo ooooo :D Bu Sene Ligdede Başarılı Oluruz İnşallah ;)
Vehbi Şirikçi
20-09-2005, 16:34
Merhaba,
web@1907unifeb.org'a gelen bir mail. Burada yazan kişilere hitaben yazılmıştır diye düşündüğüm için buraya aktarıyorum.
Merhabalar:)))
Her ne kadar Eczacıbaşılı olsak da Kadıköy'de doğan ve yaşayan gençler
olarak FENERBAHÇELİYİZ!!!! Bu, hayatımızın övünülecek ilk tercihi....
Grubunuzun birkaç üyesi, geçen sezonda Fenerbahçe'mizin Haldun Alagaş'ta
Vakıfbank ile oynadığı maça gelip destek vermişti. Hatta pankart da
asılmıştı.Bu görüntü çok hoşumuza gitti. Hatta, biz de arkadaşlarınızın
yanına gidip, onlarla beraber FB'ye destek verdik. Bundan sonraki maçlarda,
üyelerinizi görmeyi umut ediyoruz.Zaten, FB, gs ve bjk aynı grupta yer
alacak. Zorlu bir mücadele olacak.Hep birlikte Fenerbahçe'mizi
destekleyelim; ne dersiniz?????
Voleybol dolu günler...
eczacibasilikankalar2003@hotmail.com
Recep Yüce
20-09-2005, 18:02
Teşekkürler Vehbi,
Şahsen tanımasamda internet ortamında adını duyduğum ve mesajlaştığım kişiler bu mailin sahibi.
Futbol ve basketboldan sonra voleybolda da 1907Ünifeb'in adını duyurmak gerçekten gurur verici. Ankara'daki arkadaşlar zaten ellerinden geldiğince (bence mükemmel) bunu yapıyorlar, bizde İstanbul'da biraz daha fedakarlık yaparak takımımıza destek vermemiz gerekiyor.
İlker Kökdemir
20-09-2005, 19:36
Ankara Olarak Her Zaman Yanınızdayız İstanbuldaki Tüm Ünilerin Toplantılarında Bence Bu Konu Anlatılmalı Nasıl İpekçiye Servis Kaldırılıyorsa Voleybol Maçlarınada Kaldırılmalı.Bizler burada hayatı boyunca hep futbol maçna gitmiş arkadaşları voleybol maçlarına götürdüğümüzde mutlu oluyorlar verdikleri Tepki Olumlu Neden Daha Önce Gelmemişiz deyip 1907 UNİFEBE Katıldıkları İçin Teşekkür Ediyorlar..Ayrıca Biz Geldiğimizde OYUNCULARIMIZIN Yüzlerndeki MUTLULUĞU Görmelisiniz.
Fikstürde 2.Hafta Ekimin 3. Haftası Erkek ve Bayan Voleybol Takımlarımızın Maçlarıyla Allahın İzniyle Başlıyoruz Maçlara Org Düzenlemeye.
1907 UNİFEB ANKARA
İlker Kökdemir
20-09-2005, 19:40
Ayrıca Bu Maili Gönderen Eczacıbaşılı Kankalara ve Bu Topiğe Atan VEHBİ Arkadaşıma Teşekkür Ediyorum.
Ali Yılmaz
20-09-2005, 21:57
İlker reis seninleyiz..
Recep Yüce
28-09-2005, 17:20
Fenerbahçe:3 Beşiktaş:1
Kulübümüz Erkek Voleybol Takımı Manavgat Turnuvası’nda karşılaştığı Beşiktaş’ı 3-1 yendi. Setler şöyle:
1. SET: 25-20, 2.SET: 25-17, 3. SET: 21-25 4.SET: 25-20
Şabettin Doğan
28-09-2005, 19:02
Fenerbahçe:3 Beşiktaş:1
Kulübümüz Erkek Voleybol Takımı Manavgat Turnuvası’nda karşılaştığı Beşiktaş’ı 3-1 yendi. Setler şöyle:
1. SET: 25-20, 2.SET: 25-17, 3. SET: 21-25 4.SET: 25-20
ohhhhh bejdaja bir kez daha hakettiğini verdik ;)
Recep Yüce
17-10-2005, 23:16
Fenerbahçe, Halkbankası'na şans tanımadı
Fenerbahçe, İstanbul Burhan Felek Spor Salonu'nda oynadığı, zorlu Halkbank karşılaşmasını 3-1 kazandı...
SALON: Burhan Felek
HAKEMLER: Kadir İlbeyli, Orhan Utkan
FENERBAHÇE: Erhan 7, Arslan 7, Orhan 5, Burak 6, Volkan 7, Valov 7, Nuri (L) 6, Can 8
HALK BANKASI: Lucas 7, Danail 6, Ahmet 6, Andrey 5, Sinan 7, Gökhan 6, Cengizhan (L) 6, Rıdvan 5, Mehmet 5
SETLER: 27-29, 25-20, 25-16, 25-22
SÜRE: 95 dakika (28, 22, 20, 25)
Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nin ilk gün maçında şampiyonluğun iki güçlü adayından Fenerbahçe, Halk Bankası'nı 3-1 yendi. Maçın ilk setinde iyi bir oyun ortaya koyan Halk Bankası ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. İlk teknik moladan sonra toparlanan Fenerbahçe Volkan'ın sayılarıyla ikinci teknik molaya 16-15 önde girmesine rağmen Ankara ekibi seti 29-27 aldı.
İkinci set sarı lacivertliler Volkan ile Halk Bankası da Sinan ile sayılar kazandı. Fenerbahçe seti Erhan'ın ortadan aldığı sayılar ile 25-20 kazanarak durumu 1-1'e getirdi.
Üçüncü set Halk Bankası etkisiz olan pasör çaprazı Andrey'i oyundan alarak onun pozisyonuna Sinan'ı çekti. Orta oyuncu olarak Mehmet'i oyuna alan Antrenör Mustafa Çayır Gökhan'ı da 4 numaraya aldı. Bu değişiklik de Ankara temsilcisinin oyuna ağırlığını koymasına yetmeyince Fenerbahçe ilk teknik molaya 8-5 ikinci teknik molaya ise 16-7 önde girdi. Özellikle Can ile hucümde etkili olan sarı lacivertliler seti 25-16 farklı kazandılar.
Dördüncü sette biraz daha toparlanan Halk Bankası Sinan ve Danail ile sayılar kazanmasına rağmen file üstünde Volkan, Valov ve Can üçlüsünü durduramayınca seti Fenerbahçe 25-22 maçı da 3-1 kazanarak, ligdeki ilk galibiyetini aldı.
Kaynak: filehaber.com
Onur Kalender
12-11-2005, 20:57
FENERBAHÇE: 3 - ARÇELİK: 1
12 Kasım 2005 Cumartesi
Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde Fenerbahçemiz, çekişmeli geçen 4 setin ardından, Arçelik’i 3-1 yendi..Voleyboldan sorumlu Yöneticimiz Hakan Dinçay ve İcra Komitesi üyelerinin de izlediği maçımıza fazla taraftarımızın gelmemesi oyuncularımızı üzdü.
Salon: İTO
Hakemler: Cihat Fırıncıoğlu , Suat Carlı
Fenerbahçe: Hakan , Arslan , Orhan , Burak , Valov , Volkan (Nuri , Umut )
Arçelik: Resul , Caner , Mehmet , Emin , Serhat , Hasan (Özer , İbrahim , Furkan , Sercan , Barış , Ersin )
Setler: 25-23, 25-20, 22-25, 25-16
Süre: 92 Dakika (26, 22, 24, 20)
Kaynak : Fenerbahce.org
Recep Yüce
12-11-2005, 21:58
Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Maalesef özellikle İstanbul'da bence doyumdan kaynaklanan nedenden dolayı voleybol maçlarına fenerbahçe seyircisi gelmiyor. Zaten her maçta olan voleybol seyircisi salonda fakat taraftar değil bunlar. Bunlara rağmen erkek takımımız ciddi manada şampiyonluğa gidiyor. Özellikle antrenörümüzün başarılı taktikleriyle maçları firesiz geçiyoruz.
İlker Kökdemir
29-11-2005, 16:49
Haftasonu cumartesi Takımımızın Yanında olacağız yine
1907 ÜNİFEB ANKARA
Ali Yılmaz
06-12-2005, 14:11
çok gaz verdik maçı alamaları için 2-0 dan 2-3 e getirtmek için ama olmadı.. 2-2 ye geldi 3-2 bitti sağlık olsun : )
İlker Kökdemir
07-12-2005, 18:43
çok gaz verdik maçı alamaları için 2-0 dan 2-3 e getirtmek için ama olmadı.. 2-2 ye geldi 3-2 bitti sağlık olsun : )
Sonuca bakmadan İnadına Destek Ayın 17.Sinde Yine Gidiyoruz Allahın İzniyle
Şabettin Doğan
08-12-2005, 00:24
nefesinize sağlık arkadaşlar...
Ömer Birdal
08-12-2005, 00:30
nefesinize sağlık arkadaşlar...
senin de parmaklarına sağlık Şabettin.. ;) bi voleybol organizasyonu yapında Ankaraya gelin :)
İlker Kökdemir
08-12-2005, 16:54
senin de parmaklarına sağlık Şabettin.. ;) *bi voleybol organizasyonu yapında Ankaraya gelin :)
Kimseden beklemem ama kütahyadan beklerim gelirler ;D
Şabettin Doğan
08-12-2005, 18:59
senin de parmaklarına sağlık Şabettin.. ;) *bi voleybol organizasyonu yapında Ankaraya gelin :)
valla şu devamsızlık başımı çok ağırtıyo ve maddi imkanlar.bu ikisinin bir ara düzelmesiyle bir voleybol organizasyonu neden olmasın valla geliriz ;) ;)
İlker Kökdemir
14-12-2005, 17:59
Cumartesi Günü her zaman olduğu gibi yine takımımıza destek için tribündeyiz Allahın İzniyle
HER BRTANŞTA HEP DESTEK TAM DESTEK
1907 ÜNİFEB ANKARA TAYFA HERYERE GİDER
Berrak Yalınkılınç
19-12-2005, 14:33
olmadi yine olmadi...
saglik olsun
İlker Kökdemir
19-12-2005, 16:29
Sağlık olsun desteğe devam
Recep Yüce
19-12-2005, 17:22
Bu hafta garip sonuçlar alındı liglerde, sanki rekabetten olmaması gereken şeyler olmuş gibi görünüyor. Voleyboldaki Beşiktaş Fenerbahçe rekabeti göz önüne alınınca dikkate değer sonuçlar ortaya çıkıyor. Fenerbahçe'nin Polis Akademisine yenilmesi Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı'nın ilk 5e girmesi için engel teşkil ederken Beşiktaş Bayan Takımı'nın İller Bankası'na yenilmesi Fenerbahçe'nin önünü tıkıyor. Sonuçlar bunu gösteriyor ama etik açısından tabiki son derece hoş olmayan durum bunlar. Yoksa normal şartlar altında hiç kimse Fenerbahçe'nin Polis Akademisi'ne, Beşiktaş'ın da iller Bankası'na yenileceğini söyleyemez.
Mustafa Kaplan
21-12-2005, 05:13
Fotoğraflar pek iyi çıkmamış, bir kısmını seçtim. Polis Koleji Fenerbahçe maçı görüntüleri...
http://img520.imageshack.us/img520/5591/hpim13702uc.th.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=hpim13702uc.jpg)
Mustafa Kaplan
21-12-2005, 06:08
Bunlar da diğerleri..
http://img272.imageshack.us/img272/8741/hpim13715jk.th.jpg (http://img272.imageshack.us/my.php?image=hpim13715jk.jpg)
http://img493.imageshack.us/img493/6902/hpim13769ri.th.jpg (http://img493.imageshack.us/my.php?image=hpim13769ri.jpg)
Mustafa Kaplan
21-12-2005, 06:14
internetim çok yavaş uğraştırıyor, bu sonuncu olsun..
http://img367.imageshack.us/img367/7201/hpim14049sx5wn.th.jpg (http://img367.imageshack.us/my.php?image=hpim14049sx5wn.jpg)
http://img499.imageshack.us/img499/3693/hpim14037sb.th.jpg (http://img499.imageshack.us/my.php?image=hpim14037sb.jpg)
Gelen herkese tekrar teşekkürler..
İlker Kökdemir
21-12-2005, 16:57
Fotolar için sağola Mustafa
Recep Yüce
23-01-2006, 04:02
Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe'nin oyuncuları, ezeli rakipleri Galatasaraylı taraftarlarla kavga etti..
Ligde bugün İTO Spor Salonu'nda Galatasaray'ın Hatay Polisgücü ile yaptığı maçından sonra Konya Meram Belediyesi ile oynanacak maç için salona gelen Fenerbahçeli oyuncularla, sarı-kırmızılı taraftarlar arasında istenmeyen olaylar yaşandı.
Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının maçı sonrası, salonda bulunan Fenerbahçeli oyunculara küfürlü tezahürat yapınca, buna tepki gösteren sarı-lacivertli oyuncular taraftarların bulunduğu tribüne çıktı. Yumruklaşmaların olduğu kavgada bazı taraftarlar yaralanırken, az sayıdaki güvenlik görevlisinin yetersiz kalması sonucu olayların önlenmesinde büyük güçlük çekildi.
Araya giren bazı sivil kişiler olayları yatıştırırken, yaralananlar salon dışına çıkarıldı. Galatasaraylı taraftarların da salondan çıkmasıyla olaylar sona erdi.
Başar Kantar
02-03-2006, 20:38
Arkadaşlar takımımız İstanbul bş. bld. ni 3-1 yendi ve çok önemli bir galibiyet aldı.Şu an takım mükemmel gidiyor.işallah dahada ii olacak benim 100. yılda en çok güvendiğim takım erkek volaeybol takımımız darısı diğerlerinin başına...
Yiğit Arın
02-03-2006, 20:48
Şimdi resmi sitede gördüm.
"Türkiye Erkekler Voleybol Ligi Final Grubu’nda Fenerbahçemiz İstanbul Büyükşehir Belediye Spor’u 21-25, 25-20, 25-19 ve 25-20’lik setlerle 3-1 mağlup etti."
şeklinde geçiştirilmiş ama takip edebildiğim kadarıyla İBB ilk grupları namağlup -bundan emin değilim- lider bitirmişti. Şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz konumundaydı. Çok önemli bir galibiyet olduğu kesin. Şöyle bütün branşlarımıza bakıyorum da sanırım en büyük takdiri hak eden erkek voleybolcularımız. Tüm voleybolcularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum.
Alttaki resim de daha fazla söze gerek bırakmıyor.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/02032006vol009.jpg
Başar Kantar
02-03-2006, 22:08
Şu resimdeki yüz ifadelerinden sonra ben hiç birşey demiyorum...bu nasıl bir kenetlenmedir.helal size beee çocuklar :):)
Şaban Gülen
09-03-2006, 13:41
12 Mart 2006 pazar Saat 12:00 Burhan felekte cincon maçı var beklerim arkadaşlar ben herzamanki gibi orada olacağım....
Başar Kantar
09-03-2006, 18:11
Şaban bende orda olacağım ikinci bir cincon zaferi görecez işallah...ama geçen hafta bejeke ile bayan maçıda 12.00 deydi sora 18.00 e aldılar öle bişey olmas işallah...
Emre Genç
09-03-2006, 21:55
;)
Furkan Demir
16-04-2006, 20:11
Güzel bir oyunla Polis Akademisini set vermeden yendik tribune gelen herkese teşekkürler
Emre Genç
18-04-2006, 04:57
19 Nisan Çarşamba 17:30 FENERBAHÇE - G.Saray
Burhan Felek Spor Salonu'nda voleybol erkek takımımız G.Saray ile oynuyor.
Ilk maça gelenler yaşadıkları keyfi unutmamışlardır. Bu keyfi bir kez daha yaşamak için Çarşamba günü imkanı olanlar mutlaka Burhan Felek'de olmalı.
Volkan Güler
19-04-2006, 20:08
ilk terbiye voleybolda verildi cincona...
Fenerbahçemiz:3 galatasaray:0
setler:25-23 / 25-19 / 25-20
Servet Güldeş
19-04-2006, 20:39
tebrikler takımımıza...
darısı futbol takımına
Murat Karaman
19-04-2006, 20:51
Darısı Kadıköy'e.. ;)
Tebrikler takımımıza..
Arif Akdemir
19-04-2006, 22:26
yendik, takımı kutluyorum..
ama neden kadıköyün göbeğindeki bi maçta onların taraftar sayısı daha fazlaydı?? (gerçi onların sayısının fazla olması daha çok seslerinin çıkacağı anlamına gelmez, öle olmadıda ezdik onları..) nerdeydi bu forumdaki onca adam ?? unifebden sadece 2kişi wardı koca salonda!!fazla deil 10 kişi daha olsaydı çok farklı olurdu çok güzel olurdu ...
Hüseyin Kaya
20-04-2006, 19:23
Ben bu maçlara organizasyon yapılmasından yanayım...
İnşallah organizasyon komitesi okur bu mesajı...
Arif Akdemir
20-04-2006, 20:30
zor hüseyin zor..
her ne kadar voleybol maçıda olsa 6s maçıydı we şuraya kaç kişi msj attıki bu maçla ilgili???
futbol we erkek basket takımlarına yüklendik dier branşlar üvey evlat gibi ..
Can Yıldan
21-04-2006, 03:37
yendik, takımı kutluyorum..
ama neden kadıköyün göbeğindeki bi maçta onların taraftar sayısı daha fazlaydı?? (gerçi onların sayısının fazla olması daha çok seslerinin çıkacağı anlamına gelmez, öle olmadıda ezdik onları..) nerdeydi bu forumdaki onca adam ?? unifebden sadece 2kişi wardı koca salonda!!fazla deil 10 kişi daha olsaydı çok farklı olurdu çok güzel olurdu ...
maçtayddım ben de..
24 saaten çok fazla zaman oldu ses hala yerinde değil :).
trbnde ezdik syımız azdı farketmez ;).
Servet Güldeş
05-05-2006, 19:54
Arkası 3*1 le geçti takımımız...
inş marmaris onlar için uğurlu geçer...
Ersan Kartal
08-05-2006, 01:04
arkadaşlar bugün takımımız halkbankasını 3-0 yenmiş olmasına rağmen şampiyon olamdı sizinde bildiğiniz gibi arkas şampiyon oldu. Biz muğlaunifeb olarak takımımıza maçta tam destek verdik
Serhat Doğan
08-05-2006, 05:11
Destek veren arkadaşları kutluyorum.Voleybol takımımızın buralara geldiğini görmek gerçekten rüya gibi.Keşke şampiyon olabilseydik.Arkas'ı ligde 1,dörtlü finalde 2 kere yendik ama olmadı.Bi dahaki sefere umarım ;)
Başar Kantar
08-05-2006, 20:45
seneye artık şampiyonuz bnm bundan hiç şüphem kalmadı...
Recep Yüce
09-06-2006, 12:31
Oyuncularımızdan Hakan Fertelli, Nuri Şahin ve Burak Hascan'la anlaşmaya vardık fakat takımın önemli kozlarından biri olan Volkan Güç ile anlaşılamadığı belirtiliyor.
Şeyma Akdaş
09-06-2006, 15:06
yurtiçi olursa Arkasa gidebilir
İlker Üçer
04-08-2006, 01:18
Volkan ve Orhan'dan sonra Berat da takımdan ayrılmış, Beşiktaş'a transfer olmuş. Bunun dışında iki yabancı transferi yapılmış, Brezilya'dan pasör çaprazı Guilherme Marcelino ve Arjantinli Jeronimo Bidegain, hayırlı olsun...
Sercan Okur
12-10-2006, 09:55
Erkek Voleybol Takımımız dün deplasmanda oynadığı Tokat Bld. Plevne maçını 3-2 kaybetti. 2-0 galipken 3 set verip maç kaybetmek gerçekten üzücü. Yabancılar zamanla uyum sorununu aşınca gerçek performanslarını göstercek inşallah.
Setler: 21-25, 24-26, 27-25, 25-23, 15-11
Sercan Okur
14-10-2006, 18:41
Erkek Voleybol Takımımız bugün sahasında oynadığı, Trabzon Fatih Hastanesi’ne set vermedi ve maçı 3-0 kazandı.
Setler: 25-19, 25-16, 29-27
Maç Saat 21.00'da FB TV'de banttan yayınlanacak
Uğur Ketancı
21-10-2006, 17:38
Voleybol Erkekler Birinci Ligi (B) Grubu karşılaşmasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı 3-1 yendi. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan sezonun ilk derbi karşılaşmasını yaklaşık 1500 taraftar izlerken, ikinci sette sahaya atılan patlayıcı madde nedeniyle müsabaka bir süre durakladı. Ayrıca, her iki takım taraftarları arasında olay çıkmaması için müsabaka süresince güvenlik güçlerince yoğun önlem alındı.
Salon: Burhan Felek
Hakemler: İlhami Şenyurt, Ebru Meriçkan
Galatasaray: Laurila, Dordevic, Türker, Kemal, Fabio, İbrahim (Caner, Onur, Ahmet, Ersin )
Fenerbahçe: Hakan, Arslan, Can, Burak, Chavez, Bidegain (Nuri )
Setler: 22-25, 25-23, 23-25, 22-25
Süre: 107 Dakika (24, 29, 28, 26)
Sıradan bir Voleybol maçı ee Rakipte aynı olunca sonuç böyle oluyor!!!
İnanç Gülfidan
21-10-2006, 22:49
Maça gidemedim ama setlere bakılırsa pek de kolay kazanmamışız. Gayet iyi gidiyor voleybol takımımız nazar değmesin:)
Uğur Yener
06-12-2006, 03:28
İller bankası maçının gün ve saati tam olarak belli oldumu acaba:???:
Fırat Kocadağ
06-12-2006, 03:30
13:30 olması lazım
Özlem Bıkmaz
06-12-2006, 14:04
İller bankası maçının gün ve saati tam olarak belli oldumu acaba:???:
belli ugur pazar günüsaat 13:30da selim sırrı da
Recep Yüce
06-12-2006, 14:33
Arkadaşlar İller Bankası ile bayan takımımız oynamayacakmı:)
Bildiğim kadarıyla erkek takımımız bu hafta cumartesi Burhan Felek'te Ziraat Bankası'yla oynadıktan sonra ayın 16'sında Maliye Gençlik ile Selim Sırrı'ya gelecek.
Özlem Bıkmaz
06-12-2006, 15:28
Arkadaşlar İller Bankası ile bayan takımımız oynamayacakmı:)
Bildiğim kadarıyla erkek takımımız bu hafta cumartesi Burhan Felek'te Ziraat Bankası'yla oynadıktan sonra ayın 16'sında Maliye Gençlik ile Selim Sırrı'ya gelecek.
dogru biliyorsun Recep bayan takımımızın İller Bankasıyla macı var ama ugur buraya yazınca sorusunu bende buraya yazdım cevabı
Recep Yüce
10-12-2006, 01:09
Fenerbahçe yabacısız 3-1 galip
http://www.filehaber.com/bosluk.gif
Erkekler Birinci Voleybol Ligi B Grubu ikinci devre ilk maçında Fenerbahçe, Ziraat Bankası'nı 3-1 yendi.. http://www.filehaber.com/bosluk.gif FENERBAHÇE: 3 - ZİRAAT BANKASI: 1
Hakemler: Ümit Sokullu xx, Murat Arslanata xx
Fenerbahçe: Arslan xxx, Burak xx, Can xx, Berat xx, Murat xx, Emre x, (Nuri xx, Hakan xxx)
Ziraat Bankası: Alderma xx, Şevki x, Ercan xx, Osman x, Soner xx, Klasimir xx, (Akif xx, Tolga x, Mustafa x, Kaan x)
Setler: 23-25, 25-19, 25-19, 25-23
Süre: 91 dakika (22, 22, 22, 25)
Kaynak: Filehaber.com
Merve Ocak
16-12-2006, 21:27
Bugün maliye gençlik sporla oynadığımız maç başta çok sıkıcı ve kötüydü. Ama 3. sette takımımız canlandı ve maçı 2-0dan 3-2ye çevirmeyi başardı. Ancak tribün açısından üzücüydü, voleybola gereken önem verilmiyor!!!
Recep Yüce
17-12-2006, 00:07
Takımımız yeni gelen yabancılarla birkaç hafta içerisinde rayına oturacaktır. Final Four'a katılmamız kesin gibi, asıl hedefimiz final four için ligden en yüksek puanı alarak gitmek olmalı. Maliye Gençliğe 1 puan vermemiz hoş olmamış.
Tribün konusu ise ayrı bir kanayan yara. İstanbulda da maalesef takıma destek veren kişi sayısı nerdeyse teknik ekibin sayısıyla eş gibi. 15 kişi toplanıp "milyonlarca taraftarın yanyana" diye bağımak abzürt oluyor.
Recep Yüce
21-12-2006, 19:44
Arkadaşlar cumartesi 15:30'da Burhan Felek Spor Salonu'nda Tokat Plevne maçımız var. Maalesef kendi evimizde Tokat takımı karşısında geçen yıl tribün baskısı yemiştik, tribünde sayıca çok az kalıyoruz. İmkanı olan arkadaşların takımı destekleyeceğini umuyorum.
Sercan Okur
22-12-2006, 09:15
Arkadaşlar cumartesi 15:30'da Burhan Felek Spor Salonu'nda Tokat Plevne maçımız var. Maalesef kendi evimizde Tokat takımı karşısında geçen yıl tribün baskısı yemiştik, tribünde sayıca çok az kalıyoruz. İmkanı olan arkadaşların takımı destekleyeceğini umuyorum.
Maç 13.30'a alındı Recep.
23 Aralık 2006 - Cumartesi
15:30
Burhan Felek Spor Salonu
Erkek Voleybol
Fenerbahçe - Tokat Belediye Plevne
Pınar Pamuk
05-01-2007, 15:33
arkadaşlar 06.01.2007(cumartesi) saat:16.00 da burhan felek spor salonunda galatasay ile maçımız var. ilgilenen arkadaşları maça bekliyoruz.
Pınar Pamuk
06-01-2007, 19:01
erkek voleybol takımımız ezeli rakibi galatasarayı 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir yol aldı. işallah diğer 2 maçıda alarak ilk yarıyı 1.sırada bitiririz.
Güzide Ören
21-01-2007, 00:17
evet arkadaşlar,takımımız grupta 1.olan halk bankasını yenmeyi başardı,zor da olsa.tebrik ederim,maçı aziz başkan da izledi son derece çekişmeli gecen maçı 3-2 almasını bildik..
Bilal Aktan
31-01-2007, 21:58
3-0 aldık ama çok zorlu bir maçtı takımımıza tebrikler... chavez sakatmış ama hernandezin neden oynamadığını bilen var mı? yeni transfer ve chavezle bu takım bu sene şampiyonlağa yürür umarım
Güzide Ören
02-02-2007, 00:49
chavez in abd den takım arkadaşını transfer etmişiz hayırlı olsun ..
Mustafa Ünal
04-02-2007, 01:08
Bugün final grubunda ki 2.maçta Polis Akademisi'ni Ankara'da 3-0 lık güzel bir oyun sonunda mağlup ettik. Salonda elimizden geldiğince takımımıza destek verdik. Umarım takım bu şekilde devam eder.
Arıkan Altay
04-02-2007, 02:43
gercekten harika bi oyunla 3-0 rahat aldık..umarım devamı gelir..
Hakan Arıduru
04-02-2007, 14:04
Tribündeki desteğimizle takımımızın yanında olduk onlar da bizi çok güzel bir sonuçla mutlu ettiler hepsinin ellerine sağlık inşallah böyle devam edecek...
Güzide Ören
11-03-2007, 01:35
ist belediyeye yanildik.3-1
ilk maçı 3-0 almamıza rağmen bugün kötü bi oyunla mağlup olduk:(
gardner'ı durduramadık bugün.en azından puan alsaydık daha güzel olacaktı:(
Pınar Pamuk
25-03-2007, 19:33
fenerbahçe 3-halkbankası 1 :) ilk sette yenilsekte oyuncularımız maçı bırakmadı ve 3 puanla istanbula dönüyorlar. bu 3 punla arkasın arkasında 2. durumdayız. çarşamba akşamı arkas ile burhan felek spor salonun da maçımız var. ayrıca ankarada ki ünifeb li arkadaşlarıda kutlamak lazım. çünkü çok güzel bir tribün vardı :)
İlker Kökdemir
25-03-2007, 23:47
1907 Ünifebin misyonuna uygun bir şekilde Her branşta takımımıza olan desteğimizi yine hepberaber elimizden geldiğince gösterdik.1907 Ünifeb Ankara olarak Tribünde 40 kişiydik maça gelebilen bütün arkadaşlarıma teşekkürler.
28-29-30 Nisan Tarihlerinde Ankarada Bayan Voleybol Takımımıza Playof maçlarında daha kalabalık ve organize şekilde Tribünde destek verebilmek dileğimle
Muzaffer Eken
26-03-2007, 01:05
Sesinize,emeğinize sağlık ...
Hakan Arıduru
26-03-2007, 01:58
Gereken desteği takımımıza verdik onlar da bizim yüzümüzü kara çıkarmadılar hepsi de yürekten oynadı bu galibiyeti hediye ettikleri için teşekkürler.
Pınar Pamuk
28-03-2007, 00:27
28.03.2007 çarşamba günü arkas ile olan maç saati 20,30 dan 18.00 a alınmış.
Ege Uysaler
30-03-2007, 01:10
arkas yine yenmiş ya
Taylan Kallı
30-03-2007, 01:30
evet maalesef yenildik 1-0 öne geçmemize rağmen ama çok çekişmeliydi setler hep 25-23falan bitti bi de 25-21 vardı yanlış hatırlamıosam!!!
Ayhan Demirci
31-03-2007, 18:03
ssk maçını 3_1 aldık arkadaşlar.
Güzide Ören
01-04-2007, 01:26
üstün bi oyun sergilediğimizi söyleyebirim..güzel maçtıı:)
Hakan Arıduru
01-04-2007, 01:44
şu arkas ı yenebilseydik:rolleyes:
Pınar Pamuk
01-04-2007, 02:26
güzidecim üstün bir maç mıdı:( evet yendik ama ssk nın bloklarını hiç geçemedik ve bizim hala bloklarımız yeterli değil:( inşallah play off larda daha iyi olurlar:)
Pınar Pamuk
01-04-2007, 20:36
arkadaşlar play off lar 1. tur ESKİŞEHİRDE ( 13-14-15 nisan ), 2.tur ise ADANADA (20-21-22 nisan ) tarihlerinde yapılacak.
Şafak Dülger
05-04-2007, 02:09
Kupanın bir tanesini Adana'dan gönderiyoruz;) diyelim o zaman..
Başar Kantar
10-04-2007, 13:25
Artık herşeyin belli olacağı Dörtlü-Final başlıyor. İlk ayak 13-15 Nisan 2007 tarihleri arasında Eskişehir Porsuk Spor Salonunda, ikinci ayak ise 20-22 Nisan 2007 tarihleri arasında Adana Yüreğir Spor Salonunda düzenlenecek.
Dörtlü-Final’e, final grubunu ilk dört sırada bitiren Fenerbahçemiz, Arkas, İstanbul BB ve Halkbank katılacak.
Final Grubu ilk dört puan sıralaması:
1. Arkas 1,5 puan
2. FENERBAHÇE 1,0 puan
3. Halkabank 0,5 puan
4. İstanbul BB 0 puan
13 Nisan 2007 Eskişehir Porsuk Spor Salonu
Arkas – İstanbul BB (Saat 15:00)
Halkbank – FENERBAHÇE (Saat 17:00)
14 Nisan 2007 Eskişehir Porsuk Spor Salonu
İstanbul BB – FENERBAHÇE (Saat 16:00)
Halkbank – Arkas (Saat 18:00)
15 Nisan 2007 Eskişehir Porsuk Spor Salonu
Halkbank – İstanbul BB (Saat 16:00)
Arkas – FENERBAHÇE (Saat 18:00)
Göktuğ Güllüce
13-04-2007, 22:13
evet ilk maçımızı kazandık eskişehirde...halkbankı 3-1 ile geçtik ve ilk günü 3 puanla kapattık...maçta takımımızı yanlız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve yarın ve öbür günde bu desteğin devamını bekliyoruz...UNİFEB pankartı çok iyi duruyodu FB TV de... :D
Başar Kantar
13-04-2007, 23:06
evet ilk maçımızı kazandık eskişehirde...halkbankı 3-1 ile geçtik ve ilk günü 3 puanla kapattık...maçta takımımızı yanlız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve yarın ve öbür günde bu desteğin devamını bekliyoruz...UNİFEB pankartı çok iyi duruyodu FB TV de... :D
ewt gerçekten destekleyen arkadaşlara teşekkrler bide anadolu ünv sinin forumunda sölemişlerdi eses tarftarı salonu basacak diye dedikleri oldu...çok büyük bi ayıptı ve eziklikti yaptıkları..kınıyorum hepsini...
Pınar Pamuk
13-04-2007, 23:22
ilk günü lider kapadık. inşallah devamı da gelir. devlet sektörünün parayla adam tutup slogan attırmasını şiddettle kınıyorum. bundan sonraki maçlar da umarım böyle tatsızlıklar olmaz.
Şafak Dülger
14-04-2007, 04:21
Pınar arkadaşım merhaba, yukarıdaki yorumunu yazarken neler görerek veya düşünerek yazdın bilemiyorum ama Eskişehir tribününün İstanbul klupleriyle arası hiç bir zaman olmadı.
Ve sonuçta oynanan Maç Fenerbahçe ile ilgili olduğundan maçta bazı tatsızlıklar çıkmıştır, Orda olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve kalan 2 günün galibiyetle kapatıp Adana'ya avantajla gideriz umarım..
Kolay gelsin arkadaşlar..
Hakan Şahiner
14-04-2007, 15:15
ilk günü lider kapadık. inşallah devamı da gelir. devlet sektörünün parayla adam tutup slogan attırmasını şiddettle kınıyorum. bundan sonraki maçlar da umarım böyle tatsızlıklar olmaz.
pınar arkadaşımızın dediklerine katılıyorum.tamam eskişehir taraftarının arası hiç bir zaman iyi olmamıştır istanbulla ama salonda oluğumdan biliyorum, para işleri döndü salonda
Başar Kantar
14-04-2007, 19:48
yazık oldu 3-0 mağlubiyet çok kötü bi sonuç oldu neyse artık önümüze bakıcaz...
Pınar Pamuk
14-04-2007, 21:49
dünkü maçtan eser yoktu :( nerde o dünkü hırs. inşallah yarın ki arkas maçında herşey daha güzel olur. en azından 1 puan çıkarmamız lazım
Başar Kantar
14-04-2007, 22:10
dünkü maçtan eser yoktu :( nerde o dünkü hırs. inşallah yarın ki arkas maçında herşey daha güzel olur. en azından 1 puan çıkarmamız lazım
aslında gzl başladılar ama ufak hatalar yüzünden gitti...Eğer 28-26 biten ilk seti biz alsaydık maç bizim lehimize 3-0 olurdu bence ama yapcak bişey yok artı umarım yarın herşey daha gzl olur...
İlker Kökdemir
16-04-2007, 13:02
Güzel bir Organizasyon oldu 1907 Ünifeb olarak takımımızın yine yanındaydık,Eskişehirdeki arkadaşlarımızla,Berkay abimizle ve İnanç başkanımızla Tribünde olmak güzeldi,Tribündede iyi olduğumuzu düşünüyorum.
Sonuç hariç Yolculuk,Tribün,Eskişehirdeki arkadaşlarımızın misafirperverliği,sıcakkanlılıkları ve yemek ikramları herşey mükemmeldi.
Her Branşta Hep Destek Tam Destek
Erkan Keremoğlu
16-04-2007, 17:38
Özellikle Ankaradan gidenlere teşekkürler. Berkay başkan ve İnanç başkan olaya müdahale etmiş :) Fenerbahçe hiç bir yerde sahipsiz kalmaz...
Sercan Okur
16-04-2007, 17:50
Berkay Başkan ve İnanç Başkan'In orda olması olayı ne kadar ciddiye aldığımızın göstergesi.
Destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.
Şafak Dülger
16-04-2007, 23:36
Öncelikle Eskişehir'de takımızı yalnız bırakmayan 1907ÜNİFEB'li kardeşlerime sonsuz emekleri için teşekkür ediyorum..
Ve Adana'da oynanacak maçlar için program şu şekilde;
20 NİSAN 2007 CUMA
Yüreğir S.S. / 17.00 (Play - Off 2. Tur)
21 NİSAN 2007 CUMARTESİ
Fenerbahçe - İstanbul B.Ş.Bld.
Yüreğir S.S. / 16.00 (Play - Off 2. Tur)
22 NİSAN 2007 PAZAR
Fenerbahçe - Arkasspor
Yüreğir S.S. / 18.00(Play - Off 2. Tur)
Çukurova başta olmak üzere çevre şehirlerdeki 1907ÜNİFEB üyesi arkadaşlarımın sağlam bir katılım göstermesi dileğiyle:)
Tribün'de görüşürüz..
Onur Aloğlu
16-04-2007, 23:43
Arkas takımı ve seyircisine gereken şefkati göstermeniz dileğiyle. :)
Cem Esmer
18-04-2007, 00:12
ilk yarı sonuçları nasıl bitniş olursa olsun şampiyonluk ipi hala elimizde sayılır,Adana etabı maçlarının hepsini 3-0 veya 3-1 skorlarıyla kazanırsak diğer maçlara bakmadan şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.
Volkan Dağ
18-04-2007, 01:47
Öncelikle Eskişehir'de takımızı yalnız bırakmayan 1907ÜNİFEB'li kardeşlerime sonsuz emekleri için teşekkür ediyorum..
Ve Adana'da oynanacak maçlar için program şu şekilde;
20 NİSAN 2007 CUMA
Yüreğir S.S. / 17.00 (Play - Off 2. Tur)
21 NİSAN 2007 CUMARTESİ
Fenerbahçe - İstanbul B.Ş.Bld.
Yüreğir S.S. / 16.00 (Play - Off 2. Tur)
22 NİSAN 2007 PAZAR
Fenerbahçe - Arkasspor
Yüreğir S.S. / 18.00(Play - Off 2. Tur)
Çukurova başta olmak üzere çevre şehirlerdeki 1907ÜNİFEB üyesi arkadaşlarımın sağlam bir katılım göstermesi dileğiyle:)
Tribün'de görüşürüz..
Arkas seyircisine (con con grup ;) )gereken her türlü şefkati gösteriliceğinden eminiz...Bu arada Halkbank maçında da Volkan Güç'e ''anladın sen volkan'' dersiniz, artık gelenek oldu:D :D :D
Hakan Arıduru
18-04-2007, 01:57
arkasın sadece seyircisi var taraftarı değil onlar sadece seyrederler:) gereken desteğin verileceğinden eminim bu arada volkanıda es geçmezseniz çok güzel olur;)
Şafak Dülger
19-04-2007, 23:51
Cuma günü 1907ÜNİFEB ve Group Çukurova'nın G.Antep'te oynanacak maça organizasyon düzenlemesi nedeniyle , Cuma günü Otobüs kaldıramıyoruz..
İlk maça Mersin'den Trenle bireysel gidecek olan renktaşlarımız var,
Kalkış yeri Tevfik Sırrı Gür Stadı
Saat 13.00
Gelecek olanlar özel mesaj yolula ulaşabilirler..
Erkan Keremoğlu
20-04-2007, 02:30
Cuma günü 1907ÜNİFEB ve Group Çukurova'nın G.Antep'te oynanacak maça organizasyon düzenlemesi nedeniyle , Cuma günü Otobüs kaldıramıyoruz..
Cumartesi 1907ÜNİFEB; Mersin'den Ücretsiz servis kaldırıyoruz!!
Saat 13.00
Helal Şafak. Alın şampiyonluğu gönderin bize :)
Doğa Aydın
20-04-2007, 19:27
Cumartesi 1907ÜNİFEB; Mersin'den Ücretsiz servis kaldırıyoruz!!
Saat 13.00
Reis ucretsizse ben de geliyorum ;) :D
Saka bir yana, voleybol takimimizi orada yalniz birakmadiginiz icin tesekkurler size. Umarim oyuncular da sizlerin yuzunu kara cikartmaz...
Bilal Aktan
20-04-2007, 20:59
nuri.. helal sana ayağıyla göğsüyle eliyle başıyla her top onda....
gel de belediye maçına yanma o maçtan en az 1 puan alsaydık. çok şansımız olacaktı
Pınar Pamuk
21-04-2007, 00:57
olsun yinede şansımız var. hep böyle oynasınlar yeterki :) ya arkas maçının itiraz sonucu ne oldu? bir bilgisi olan var mı?
Erkut Yeğen
21-04-2007, 00:58
red
Pınar Pamuk
21-04-2007, 01:01
peki :(
Erkut Yeğen
21-04-2007, 01:04
voleybolda şampiyonluk malesef bir başka bahara
Bilal Aktan
21-04-2007, 01:08
yarın 3 puanla geçmemiz lazım belediyeyi o zmn pazar hem basketbolda hem de voleybolda finale çıkarız...
Pınar Pamuk
21-04-2007, 01:10
inşallahhh:) en azından belediye yi yarın devirelim
Cem Esmer
21-04-2007, 21:39
Geçmiş Olsun Sanırım Arkas Şampiyonluğunu ilan etti elimizden artık birşey gelmez;Kötü Birgün oldu Basketbol takımının Banvite elenmesinin üstüne Belediyeye yenilmek çok kötü oldu :(
İlker Kökdemir
22-04-2007, 03:02
Hepimiz bu zamana kadar olan gelişmelerden üzüldük haklı olarak takımımızın maçlarını kazanmasını istedik,tribünde bulunup destek verdik.Ama olmayınca olmuyor biz taraftar olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık bundan sonrada öyle olacak.
Takımımızla ilgili ödüllleri veya yaptırımları biz yapmayacağız gereken ne ise Kulübümüz yöneticileri yapacaklar.
Geçmiş yıllardan beri Futbol dışında basketbol,yüzme,kürek ve Voleybol branşlarına önem verip müsabakalara gidiyoruz organizasyon düzenliyoruz.Takımımızın Her branşta Şampiyon olmasını istiyoruz.
Erkek Voleybol takımımızın Şampiyon olmasını isteyenlerden biri olarak gerçekten çok üzüldüm Geçen sene futbol takımızın Denizlideki durumundan sonra 2.moral bozukluğu oldu.
HERŞEYE RAĞMEN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ DESTEĞE DEVAM
DEPLASE
İlker Üçer
22-04-2007, 15:21
Sağlık olsun ne diyelim. Kulüp takımlarının sapı sapır döküldüğü, ezeli rakiplerin birer birer küme düştüğü branşlarda biz şampiyonluğa oynuyoruz. Yabancı tercihlerinde hata yaptık, zaten geçen sene de yabancı tercihlerindeki yanlışlık ve eksiklik yüzünden şampiyonluğu kaçırmıştık. Smaçör ve pasör çaprazı mevkiilerine aldığımız yabancılar maalesef beklenenin çok uzağında kaldılar. Hernandez voleybolu bırakma aşamasındayken gelmiş, yine de sonradan form tutması ile verim aldık ondan fakat aynı şeyleri Polster ve Mc Kienzie için söylemek mümkün değil. Müesseseler ile başa çıkmak çok zor bu branşlarda. Arkas'ın bu sene hakem desteği ile aldığı milyon tane maç var. Final Grubu'nda da bu destek sürdü, bugün bizim maçta da sürecektir gerek kalırsa.
Özetle; yabancı tercihlerinde ve zamanlamalarında hatalar yaptığımızı düşünüyorum, daha isabetli olsaydı burada transferler gidişat daha farklı olabilirdi. Yine de teşekkürler böyle bir sezon için, seneye umarım daha iyi iş çıkarırız hem yönetim hem de takım olarak. Arkas'ı yenmek çok zor bugün, o maçın skoruna bakmaksızın teşekkürler takıma bütün sezon için, gelecek sene daha iyi olmak dileğiyle diyelim...
Şafak Dülger
22-04-2007, 23:56
Çubuklu formaya olan sevgimiz;
Voleybol Erkek Takımımızın Adana'da Final maçlarını oynacağını duyunca hazırlıklara günler öncesinden başlamaya , Ve maçların tarihini, saatini vs duyurmaya başladı.
Amacımız her zaman olduğu gibi ; 1907ÜNİFEB olarak Takımımıza en iyi şekilde evsahipliğini göstermek ve mücadeleye bir nebzede olsa Tribünden destek vermekti..
Ama yine olmadı, yine olmadı:( Kupa'yı getirecek oyun, mücadele inanç malesef yoktu..
Üzerinde durulması gereken bir çok konu var aslında ama , Bu takımdan sorumlu olan yöneticİler, hocalar vs. nelerin eksik olduğunu, gelecek sezonda nelerin takviye edilmesini bizlerden daha iyi biliyorlardır..
100.yılımızda Basketbol ve Amatör branşlardaki arka arkasına gelen kupa kayıpları, hepimizi çok üzdü, kimse böyle olsun istemezdi tabi ki!!
Hep Destek, Tam Destek
Sevgilerimle;)
Mustafa Ünal
23-04-2007, 02:14
Bizim salonda izlediğimiz maçlarda Mc Kienzie'nin etkinliğini yok sayamayız. Şampiyonluk sadece yabancılarla kazanılmaz.. Herşeye rağmen bize yaşattıkları heyecan için teşekkür ediyorum.
Pınar Pamuk
01-10-2007, 02:20
sezonu bu hafta açtık ve ilk galibiyetimizi set vermeden kazandık. inşallah tüm sezon böyle başarılı geçer
Şükrü Günal
03-10-2007, 18:40
Manavgat karşısında rahat ve zorlanmadan 3-0 galip geldik.Bu sene gerçekten çok umutluyum.Takım iyi oturdu ve başlarında başarılı bir antrenör var.İşin kötü tarafı Challenge Cup'ta Halk Bankası ile eşleştik.Yazık oalcak elenene..Bu arada FB TV'ye teşekkürler.Maçlarımızı canlı verdikleri için..
Pınar Pamuk
08-10-2007, 02:24
challenge cup 'ta halkbankası ile maçımız 20 ekim cumartesi günü. sıkı bir maç olacağa benziyor
Doğa Aydın
11-10-2007, 01:30
13 Ekim 2007
Burhan Felek Spor Salonu
17:00
Fenerbahçe-İstanbul B.Ş.Bld.
Burak.Coşkun
20-10-2007, 17:49
challenge cup 'ta halkbankası ile maçımız 20 ekim cumartesi günü. sıkı bir maç olacağa benziyor
1-1 yaptık..
bakalım 3. sette neler olur..
Burak.Coşkun
20-10-2007, 18:42
2-2 yaptık.. :)
haydi son sete..
tablo değişsin artık bu kez biz öne geçelim :)
....ve yenildik :(
Hakan Arıduru
20-10-2007, 20:39
Bunun daha Ankara sı var..Anladııııııın sen volkaannn!!;)
Burak.Coşkun
21-10-2007, 02:40
Para için kaçanlara, formasını satanlara, Volkan gibi ....lara, Fener forması yakışmaz. Haram olsun Volkan, haram olsun"
bugün yenilince bunu söylemek bir kez daha içimden geldi..
Burak.Coşkun
28-10-2007, 16:51
halkbankı yenemiyorsak..arkas ın kılına bile dokunamayız..ne diyeyim..
Kaan Göktürk
02-11-2007, 22:53
3 Kasım
Arkas - Fenerbahçe
İzmir'de bulunan arkadaşları saat 14.00 de Alsancak Fenerium'un önüne bekliyoruz. Bilgi almak isteyenler bizlere ulaşabilirler...
Onur Bilgin
10-11-2007, 12:42
istanbul da olup da bu akşam ki maça gidecek olan var mı ?
Burak.Coşkun
11-11-2007, 03:02
6s ye 3-2 çaktık arkadaşlar..anlamsız setler verdik..sizin için güzel bir fotoğraf çektim..set tam bittiğinde yani biz sayıyı aldığımızdaki bir manzara..
http://img250.imageshack.us/img250/4238/wce5e00ei2.jpg
Mustafa Ünal
19-01-2008, 23:58
Bugün Halkbank maçı vardı. Gidemedim ya, kötü oldum..
Cem Esmer
17-02-2008, 02:01
Voleybol Erkekler Türkiye Kupası yarı final karşılaşmaları kuraları çekildi.
Voleybol Federasyonu Merkezinde çekilen kura sonucunda, Arkasspor ile Ziraat Bankası, Fenerbahçe ile Sosyal Güvenlik Kurumu eşleşti.
İlk maçlar 4-5 Mart tarihlerinde Ankara'da, 11-12 Mart tarihlerinde de İstanbul ve İzmir'de yapılacak.
Cem Esmer
18-02-2008, 13:46
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: 0 - FENERBAHÇE: 3
Salon: Haldun Alagaş
Hakemler: Serdar Nişancıoğlu xx, Suat Carlı xxx
İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Mustafa xx, Cem x, Fatih xx, Milinovic xx, Maly xx, Viafara xx (Barış xx, Özkan x, Gürol x)
Fenerbahçe: Arslan xxx, Coskovic xxx, Barış xx, Gomez xxx, Grbic xxx, Alkan xx (Ali xx)
Setler: (18-25, 20-25, 23-25)
Süre: 72 Dakika (23, 23, 26)
Hakan Arıduru
19-02-2008, 00:26
Son set zorlansalar da rahat bir galibiyet aldılar..Özellikle coskoviç e o servisleri için tebrikler..:)
Cem Esmer
20-02-2008, 17:17
FENERBAHÇE: 3 - MALATYA BELEDİYESİ: 1
Salon: Caferağa
Hakemler: Nurper Özbar xxx, Füsun Carlı xxx
Fenerbahçe: Emre xx, Arslan xxx, Coskovic xxx, Burak xx, Gomez xxx, Grbic xx (Ali xx, Barış x)
Malatya Belediyesi: İhsan x, Gürkan xx, Hakan x, Miklashevich xx, Gökhan xx, Ercan xx (Bilal xx, Sercan xx, Nebotov xxx, Cüneyt x)
Setler: 25-15, 25-19, 24-26, 25-19
Süre: 90 Dakika (20, 22, 26, 22)
Cem Esmer
09-03-2008, 00:41
Galatasaray 1 - 3 Fenerbahçe
08 Mart 2008 Cumartesi
Erkekler Birinci Voleybol Ligi'nde Fenerbahçemiz, Galatasaray'ı 19-25, 23-25, 25-22, 20-25'lik setlerle 3-1 yendi.
Hakemler: Hayrettin Durak , Cihat Fırıncıoğlu
Galatasaray: Can , Markovic , Krnic , Gustavo , İbrahim , Ali , (Caner Dengin , Kemal , Caner Pekşen , Ahmet , Yasin )
Fenerbahçe: Barış , Gomez , Grbic , Hakan , Arslan , Coskovich , (Ali , Burak , Emre , Murat)
Setler: 19-25, 23-25, 25-22, 20-25
Süre: 109 dakika (25, 28, 29, 27)
Ertuğrul Bayındır
27-03-2008, 02:55
Voleybolda, Erkekler Türkiye Kupası finalinde..
Fenerbahçemiz ile Arkasspor arasındaki ilk maç Caferağa Spor Salonu'nda oynandı.
Takımımız karşılaşmadan 26-28, 29-27 25-17, 29-27'lik setlerle 3-1 galip ayrıldı.
Cem Esmer
30-03-2008, 21:55
Sarı-lacivertli ekip Voleybol Ligi’nin dev randevusunda evinde ağırladığı Halkbank’ı bu sezon ilk kez devirdi, liderlik koltuğunu rakibinin elinden alarak zirveye yerleşti
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/03/30/fft17_mf16059.Jpeg
Fenerbahçe 103 dakika süren kendi evindeki mücadele sonunda rakibini yıkarken liderlik koltuğunu da kaptı, Halkbank ise ikinci sıraya indi.
Erkekler Voleybol Ligi’nde Fenerbahçe, evinde konuk ettiği lider Halkbank’ı müthiş bir mücadele sonrası 3-1 yenerek zirveyi ele geçirdi.
Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk iki setini sarı-lacivertli ekip zor da olsa 28-26 ve 29-27’lik skorlarla önde kapatarak durumu 2-0 yaptı.
Üçüncü sette toparlanan Başkent temsilcisi bu bölümü 25-22 önde geçerek maçı 2-1’e getirdi.
Son sette özellikle etkili smaç servislerle rakibini yıkan Fenerbahçe seti 25-17, maçı da 3-1 kazanmayı başardı.
23 maçında 21. galibiyetini alan Fenerbahçe 61 puanla liderliğe yükselirken Halkbank 60 puanla ikinci sıraya indi.
HAKEMLER: Ümit Sokullu, Aydın Ay
FENERBAHÇE: Barış (6), Grbic (7), Hakan (5), Arslan (7), Coskovic (6), Gomez (8), Ali (6), Burak (5), Emre (5)
HALKBANK: Kemal (5), Volkan (7), Bartman (6), David (7), Ulaş (6), Siebeck (6), Hasan (6), Ender (6), Hooi (6), Umut (5)
SETLER: 28-26, 29-27, 22-25, 25-17
Cem Esmer
31-03-2008, 23:21
1 Nisan 2008 Salı
Voleybol Erkekler Türkiye
Kupası Final 2. Maç
Arkasspor-Fenerbahçe
İzmir Atatürk S.S /19.30
İhsan Oğuztüzün
01-04-2008, 22:27
2-0 kupayı aldık :D:D:D:D
Her zaman her yerde en büyük Fener!!
Mehmet Özkarslı
01-04-2008, 22:55
3-0 oldu türkiye kupasını aldık :)
Cem Esmer
01-04-2008, 23:26
HAyırlı olsun camiamıza yatırımlarımızın karşılığını aldığımızı görmek çok güzel!:D
Hakan Arıduru
01-04-2008, 23:45
Tüm oyuncularımıza tebrikler..:) Sevindirme sırası diğerlerinde..:)
Ali Yıldırım
02-04-2008, 02:28
Yaşasın amatör ruh yaşasın amatör branş.
Fenerbahçe Spor Kulübüdür.Sadece futbolda değil bütün branşlarda kupalara adayız.
Teşekkürler.:)
Özlem Göktürk
02-04-2008, 02:30
Tebrikler takımımıza daha nice başarılara inşallah
İbrahim Saraç
02-04-2008, 02:51
spor külübü dediğin böyle olur sadece futbolla konuşulmaz başka takımlar gibi
Didem Bektaş
02-04-2008, 18:33
Bu sezon ilk Kupayı canlı canlı gördük, Voleybol takımımızın hırsı izlenmeye değerdi... darısı diğer tüm branşlarımıza... :)
Mustafa Ünal
02-04-2008, 19:53
Dün güzel bir karşılaşma izledim. İlk set kötü başlasakta sonunu güzel getirdik. İkinci settede gayet iyiydik. Fenerbahçe Tv'de izlediğim ilk setten hiçbir keyif alamadım. Çünkü sesi tamamen kısmış gibiydiler. Ama Avrasya Tv'ninde maçı verdiğini buldum ve ordan takip ettim. Renktaşlarımız gayet güzel seslerini duyurdular. Daha büyük keyif aldım izlerken.
Murat Karaman
02-04-2008, 20:26
Tebrikler ve de teşekkürler..
Serkan Özcan
06-04-2008, 17:23
voleybol takımızın tokat beledıye plevne nacı fotolarını en kısa zamanda sııte yonetımıne ıletırım arkadaslar
Cem Esmer
14-04-2008, 17:38
PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ VE MAÇ PROGRAMI
14 Nisan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray
Bozkurt Belediye-Arkas Spor
15 Nisan
Sosyal Güvenlik Kurumu-Halk Bankası
Tokat Belediyesi Plevne Spor-Fenerbahçe
17 Nisan
Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Arkas Spor-Bozkurt Belediyesi
18 Nisan
Halk Bankası-Sosyal Güvenlik Kurumu
Fenerbahçe-Tokat Belediyesi Plevne Spor
Takımların birbirlerine üstünlük sağlayamamaları durumunda 3. tur maçları 18 Nisan'da tamamlanacak. Yarı final maçları 22-30 Nisan, finaller ise 3-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.
Cem Esmer
16-04-2008, 02:48
Tokat Bld. Plevnespor 0 - 3 Fenerbahçe
15 Nisan 2008 Salı
Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi play-off 1. tur ilk maçında Fenerbahçemiz, deplasmanda Tokat Belediyesi Plevnespor'u 22-25, 20-25, 21-25'lik setlerle 3-0 yendi.
Salon: Hüseyin Akbaş
Hakemler: Bayram Dikmentepe , Arzu Emiroğlu
Tokat Belediyesi Plevnespor: Burak , Serhat , Scost Damien , Eskalante , Victor Batista , Murat Palavar (Özer , Murat Tokgöz , İbrahim Ersin , Anıl )
Fenerbahçe: Hakan , Arslan , Barış , Grbiç , Coskoviç , Gomez (Ali , Emre )
Setler: (22-25, 20-25, 21-25)
Süre: 71 Dakika (24, 24, 23)
Cem Esmer
20-04-2008, 04:33
Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi play-off 1. tur 2. maçında Fenerbahçe, Tokat Belediyesi Plevnespor'u 3-1 yendi.
İlk maçta da rakibini yenen Fenerbahçe, bu sonuçla seride durumu 2-0 yaptı ve play-off yarı finaline yükseldi.
Sarı-lacivertliler, yarı finalde Arkas Spor - Bozkurt Belediyesi eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Yarı final maçları 22-30 Nisan, finaller ise 3-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.
FENERBAHÇE: 3 - TOKAT BELEDİYESİ PLEVNESPOR: 1
Salon: Kadıköy Caferağa
Hakemler: Bülent Bozkurt xx, Ahmet Akar xx
Fenerbaheçe: Grbiç xx, Hakan x, Arslan xxx, Coskoviç xxx, Barış xx, Gomez xx (Ali xx, Emre xx)
Tokat Belediyesi Plevnespor: Burak xx, Dscoot xx, Murat xx, Serhat xx, Batista xxx, İbrahim xxx (Özer xx, Escalette x, Anıl x)
Setler: (21-25, 25-23, 25-19, 25-19)
Süre: 93 Dakika (24, 24, 22, 23)
Cem Esmer
23-04-2008, 12:49
Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi play-off yarı final ilk maçında Fenerbahçe, ARKAS Spor'a 3-2 yenildi. ARKAS Spor, bu sonuçla seride 1-0 öne geçti.
3 galibiyet alan takımın finale yükseleceği serinin ikinci maçı 25 Nisan Cuma günü saat 20.00'de İzmir'de oynanacak.
FENERBAHÇE: 2 - ARKAS SPOR: 3
Salon: Caferağa
Hakemler: Ümit Sokullu xxx, Suat Carlı xxx
Fenerbahçe: Hakan x, Arslan xx, Coskovic xxx, Barış x, Gomez xxx, Grbic xx (Ali xx, Burak x, Emre x)
ARKAS Spor: Duerden xxx, Giani xx, Gökhan xxxx, Selçuk xxx, Suela xx, Ahmet xxx (Nuri xx, Kadir xx, Suxho x, Bülent x)
Setler: (19-25, 22-25, 28-26, 25-21, 7-15)
Süre: 123 dakika (24, 26, 31, 27, 15)
Mustafa Ünal
23-04-2008, 17:46
İlk 2 seti kaybettikten sonra 3 ve 4.set iyi oynayıp skoru 2-2 ye getirdik. Ama fazla efor yüzünden ve Arkas'ın da iyi oyunuyla final setinde tabiri caizse ezildik. Cuma günü aynı hataları yapmamalıyız.
Yiğit Alkılınç
25-04-2008, 15:47
bi konsantrasyon eksikliği var takımda ama anlamış değilim arkası çatır çatır yendik ligde play-off ta nası hırslanmışlar top düşürmüyorlar yere biraz konsantrasyon biraz da etkili servis arkas'ın da icabına bakarız sonra gelsin halkbank
Cem Esmer
26-04-2008, 01:19
ARKAS SPOR: 1 - FENERBAHÇE: 3
Salon: Atatürk
Hakemler: Mehmet Demirdelen xx, Deniz Demir xx
Arkas Spor: Ahmet xx, Duerden xx, Gökhan xxx, Selçuk xx, Mendez xxx, Giani xx (Nuri xx, Suxho xx, Kadir x, Bülent xx)
Fenerbahçe: Barış xxx, Arslan xxx, Grbic xxx, Gomez xxx, Coskovic xxx, Burak xxx (Ali xxx, Hakan x)
Setler: 20-25, 21-25, 27-25, 26-28
Süre: 115 dakika (26, 28, 31, 30)
Daha İzmir'de bir hesabımız daha var Arkasla!:D
Cem Demirtaş
26-04-2008, 19:45
müthiş bir son setten sonra 25-13
3-1 aldık maçı....tribünde güzeldi...
neyse seride 2-1 oldu bi maç alırsak finaldeyiz
Sercan Okur
26-04-2008, 19:57
Helal olsun ezici bir oyunla 2.kez devirdik Arkas'ı, üstelikte İzmir'de. Salı günü18.30'da Caferağa'da kazanır işi bitiririz. Hem erkek hemde bayan voleybol takımımız şampiyonluğa koşuyor gurur verici. Takımı yalnız bırakmayan İzmir'deki arkadaşlara selamlar..
Hilmi Akay
26-04-2008, 21:36
Çok güzel 2 maç izledik ,destek olduk.Gözlemlediğim kadarıyla voleybolcularımızın motivasyonu üst düzeyde.İnşallah İstanbul'daki maçı da kazanıp bu turu geçeriz.
Cem Esmer
26-04-2008, 21:41
Voleybol erkek takımımız seride 2-1 öne geçti
26 Nisan 2008 Cumartesi
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-03-29_vol288.jpg Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde play-off yarı final 3. mücadelesinde Fenerbahçemiz deplasmanda Arkasspor ile İzmir'de karşı karşıya geldi. İlk seti 25-23 kaybeden takımımız kalan setlerde rakibine 25-20, 25-17 ve 25-13 üstünlük sağladı ve 3 galibiyete ulaşanın finale yükseleceği seride 2-1 öne geçti. Seride 4. maç 29 Nisan 2008 Salı günü oynanacak.
şimdi maç istanbulda yenilsek bile 5.maçta istanbulda her türlü bekle bizi final:D
Mehmet Sabırlı
27-04-2008, 00:22
ilk seti kaybetmemize rağmen 2. sette toparlandık aldık maçı. hilmiye katılıyorum oyuncularımız bayağa motive olmuşlar. bu yolun sonu şampiyonluk...
Sercan Okur
28-04-2008, 18:05
Yarın saat 19:00'da Caferağa'da Arkas ile çok önemli bir maça çıkıyoruz. Kazanırsak finale kalıyoruz ve son 2 senenin şampiyonunu eliyoruz. Arkas İstanbul'daki her maça çalışanlarını getiriyor 30-40 kişi. En az onlar kadar kalabalık olmalıyız. İmkanı olanlar bu zorlu maçta takımımızı yalnız bırakmasınlar.
Kaan Göktürk
29-04-2008, 06:13
Arkadaşlar İzmir'deki 3-1 aldığımız iki maçın ilkinden önce voleybolcumuz Arslan Ekşi'nin babası yanımıza gelip: 'Sizleri tebrik ediyorum. İzmir seyircisi harika, İstanbul'da nerdeyse kimse gelmiyor. sizin gibi değiller. Daha önce kazanılan kupada sizin emeğiniz büyük, bugün de aynısını bekliyoruz.' dedi. Sanırım İstanbul'daki arkadaşlarımız bu sefer herkesi utandıracaktır...
Ayrıca şunu gözlemledik ki takımımız taraftar desteği olup tezahurat olunca süper oynuyor, susulduğunda ise sanki sahada başka bi takım var gibi oynuyorlardı.
Kaan Göktürk
29-04-2008, 06:24
Arkas maçı:
http://img219.imageshack.us/img219/4989/dsc01845ek1.th.jpg (http://img219.imageshack.us/my.php?image=dsc01845ek1.jpg)
http://img169.imageshack.us/img169/4241/dsc01851if6.th.jpg (http://img169.imageshack.us/my.php?image=dsc01851if6.jpg)
http://img209.imageshack.us/img209/2720/dsc01856ns0.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsc01856ns0.jpg)
http://img246.imageshack.us/img246/6156/dsc01858ei8.th.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=dsc01858ei8.jpg)
http://img209.imageshack.us/img209/9392/dsc01849yj2.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsc01849yj2.jpg)
Cem Demirtaş
29-04-2008, 21:55
setlerde 2-0 öndeyiz
Sefa Avcı
29-04-2008, 21:57
çok güzel finale çıkıyoruz yani
Cem Esmer
29-04-2008, 22:21
3-0 bitti darısı finale
Can Rona
29-04-2008, 22:21
25-17 Ve Finaldeyiz!
Melike Şensoy
29-04-2008, 22:42
finaldeizzzzzzzzz rakibimiz yarınki i.b.b. halk bankası maçında belli olcak
Sercan Okur
30-04-2008, 00:01
Takımımıza tebrikler keyifli bir maç ve tribün oldu gelen herkese teşekkürler. Finaldeki rakibimizi bekliyoruz.
Cem Demirtaş
30-04-2008, 01:37
umarım halk bankası olurda ankara ya gelir takımımız
Sercan Okur
01-05-2008, 00:48
Ankara için sevindirici bir haber.
İBB'yi bu akşam eleyen Halkbank finalde rakibimiz oldu. İlk maç 3 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da. Ankara'da takımımız herzaman olduğu gibi yalnız kalmayacaktır.
MAÇ PROGRAMLARI
3 Mayıs Cumartesi (Selim Sırrı)
Halkbank - Fenerbahçe
6 Mayıs Salı (Caferağa)
Fenerbahçe - Halkbank
7 Mayıs Çarşamba (Caferağa)
Fenerbahçe - Halkbank
10 Mayıs Cumartesi (Selim Sırrı) Gerekirse
Halkbank - Fenerbahçe
12 Mayıs Pazartesi (Selim Sırrı) Gerekirse
Halkbank - Fenerbahçe
Cemre Aşkar
03-05-2008, 17:51
halkbankla deplasmanda oynadığımız maçta setlerde 1-0 öndeyiz.gayet güzel oynuyoruz ve bu sene şampiyon olacağız.
Can Rona
03-05-2008, 19:21
Fenerbahçe 3 Halkbank 1
Avantajlı dönüyoruz...
Cem Esmer
03-05-2008, 19:26
güzel bir haber umarım forumun bu kısmındaki şubelerin şampiyonluk haberlerini yazacağız buraya doya doya:D
Baran Kutlu
03-05-2008, 19:36
sarı sarı ünifeb ürünleriyle takımımızı destekleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.maçı FB TVden izledim zaman zaman sizleri yakın plandan gördük.bu maçın tesadüfen 3 MAYIS'a denk gelmesi de sağlam bir tribün oluşturulması açısından şahane oldu.yüreğinize sağlık . .
Cem Demirtaş
03-05-2008, 20:25
muhteşem bir tribün oldu...çok eğlendik..özellikle halkbank tan volkan!! a yaptığımız tezahürat süperdi ve sonra volkan ın bizi şikayet edişi...herneyse çok güzel maçtı kazandık eğlendik işte:D
Can Rona
03-05-2008, 21:34
UNIFEB Ankara'ya sevgilerimi sunuyorum,ayrıca bugün Anıtkabir gezisine katılıp hemen maça giden arkadaşlarımı teker teker tebrik ediyorum.
Can Rona
03-05-2008, 21:38
muhteşem bir tribün oldu...çok eğlendik..özellikle halkbank tan volkan!! a yaptığımız tezahürat süperdi ve sonra volkan ın bizi şikayet edişi...herneyse çok güzel maçtı kazandık eğlendik işte:D
Volkan'a dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
Ayrıca:
http://img370.imageshack.us/img370/3096/dscn3451gs4.jpg
Baran Kutlu
03-05-2008, 21:55
oyuncusuyla,taraftarıyla ve en öndeki minik amigosuyla süper bir görüntü ;)
Cem Demirtaş
03-05-2008, 21:55
kollarımı görebiliyorum :D
ama böyle bi tribün çok nadir olur salonlarda...
Hakan Arıduru
03-05-2008, 23:25
Bugün Ankara dışındaki arkadaşlarımızın da katılımıyla efsane bir tribün oluşturduk..Geçen 10 Kasım daki gibi bugün de uygun bir saate maçın denk gelmesi bizim için çok güzel oldu..:) Hepimiz bugün çok güzel bir gün geçirdik..Herkese teşekkürler..:)
Murat Karaman
04-05-2008, 00:30
Harika görünüyordunuz.Herkese teşekkürler..
Mustafa Ünal
04-05-2008, 01:24
kollarımı görebiliyorum :D
ama böyle bi tribün çok nadir olur salonlarda...
Ben göremedim hiçbişeyi mi yahu :).
Harika görünüyordunuz.Herkese teşekkürler..
Gelseydin keşke.
3 Mayıs'ta bir maçın denk gelmesi ki hele ki Volkan'lı Halkbank maçı :). Gayet güzel bir maç oldu. Bikaç sefer baktığımda sahaya tekli bloklarımızın etkinliğini gördüm.
Normal zamanlarda umarım bu tribün coşkusunu yakalayabiliriz Ankara'da.
Cemre Aşkar
04-05-2008, 01:42
elinize, yüreğinize sağlık ANKARA ÜNİFEB ve onlara destek olan diğer arkadaşlarımız.tv'den harika görünüyordunuz.sıra artık bizde...
Orhun Can
04-05-2008, 03:15
Ankarada tribün yapmanın tadı da bir başka oluyor canım. :)
Sercan Okur
04-05-2008, 04:06
Tribünde olan herkese yürekten teşekkürler muhteşemdiniz. Takımımıza da tebrikler. Salı-Çarşamba kazanıp kupayı kaldırmak dileğiyle..
Can Demir
04-05-2008, 12:19
HArika bir tribün oldu,tribünden zevk aldıkça coştuk,coştukça zevk aldık gelen,boğazını yoran herkese başta volkan olmak üzere teşekkür ediyorum:D
Güzide Ören
04-05-2008, 18:07
Süper bir tribündü,herkese teşekkürler:)
Gökhan Kavaz
04-05-2008, 20:47
:)MÜkemmeldİk
Selim Karakaya
05-05-2008, 03:03
O efsane tribünü tekrar yaşamak için İstanbul ve çevre illerdeki gelebilecek tüm 1907ÜNİFEB li arkadaşlarımızı sarı polar veya yağmurluklarıyla 6 Mayıs Salı ve 7 Mayıs Çarşamba günleri saat 19:00 'da Caferağa'da görmek istiyoruz.
Erkek Voleybol takımımız tarihinde ilk kez lig şampiyonu olmak için büyük bir fırsat yakaladı ve bu fırsatı elimizden kaçırmamalıyız. C.tesi günkü maçta nasıl destek olduysak kendi sahamızda da destek olmalıyız.
Herkesin sınavı var biliyoruz ama sınavı olmayan, o günlere sınavı denk gelmeyen veya sınavı bittikten sonra gelebilecek arkadaşlarımızı Caferağa Spor Salonunda görmek istiyoruz.:rolleyes: Nasıl Ankara'da efsanevi bir tribün oluşturduysak bunu Caferağa'da da yapmamız lazım. Tüm Caferağa Sapsarı olsun.:)
Bu sadece bir dilek. Biri gerçekleşti ve MUHTEŞEM:dans:oldu. İnşallah gerçekleşir.:rolleyes:
Alper Ünal
05-05-2008, 03:34
herşey çok güzeldi,herkesin eline ayağına boğazına sağlık...
Cem Esmer
06-05-2008, 23:01
son set 11-8 öndeyiz:D
13-11
Kazandık seride 2-0 yarın kazanırsak şampiyonuz:D
Cem Demirtaş
06-05-2008, 23:15
çifte zaferli ir gün...daha ne olsun
Hande Müyesser
07-05-2008, 02:27
bugun gelemedik ama yarın hepimiz caferağadayız :) vakit ayırabilicek herkesi sampiyonlugun tadını cıkarmak için bekliyoruz arkadaslar..
Kutay Soylu
07-05-2008, 04:48
arkadaslar macı izledim hem takım hemde siz cok iyidiniz ayagınıza sesinize yüreginize saglık
Altay Şimşek
07-05-2008, 21:21
İlk seti 25-22 aldık 1-0 öndeyiz...
Altay Şimşek
07-05-2008, 21:48
8 servis kaçırdığımız 2. seti 18-25 kaybettik Durum 1-1...
Melike Şensoy
07-05-2008, 21:52
bu kdr çok servis kaçarmı yaa bundan önceki maçta halk bankası 9serwis kaçırdığı seti almıştı ama biz alamadık inş 2-1 yaparız setleri sonrada 3-1:D şampionuzzz:D
Altay Şimşek
07-05-2008, 22:14
volkan güç'ün kaşıntıları arasından 3. seti 25-16 aldık ve 2-1 öne geçtik...
Şampiyonluğa son 1 set...
Melike Şensoy
07-05-2008, 22:14
bu setide aldıkk hemde 25-16 gibi farkla inş 3-1 yapıcazzzz
Hamdi Aytaç
07-05-2008, 22:16
şampiyonluğa 1 set kaldı.. haydi kanaryam
Cem Esmer
07-05-2008, 22:34
şu an durum kaç kaç?
Altay Şimşek
07-05-2008, 22:35
Takımımız farka gidiyor, şampiyonluk bize geliyor... 16-10... setlerde durum 2-1 öndeyiz bu seti alırsak şampiyonuz ... İNŞALLAH
Mehmet Özkarslı
07-05-2008, 22:38
şampiyonluğa 5 sayı kaldı.
Mehmet Özkarslı
07-05-2008, 22:42
23-19 mola aldık.
Altay Şimşek
07-05-2008, 22:43
son seti 25-19 maçıda 3-1 kazandık... Bu gururu bizlere yaşatan sporcularımıza teşekkürler... Şampiyonluk bizim kupa bizim...
ŞAMPİYON... ŞAMPİYON... ŞAMPİYON...
Melike Şensoy
07-05-2008, 22:44
veee ŞAMPİYON FENERBAHÇEEEEEE ilk defa erkek voleybol takımımız şampiyon olduuu
ve yine SPOR KULÜBÜ olduğumuzu göstermiş oldukkkkkk
en büyük FENER şampiyon FENER alkışlayın HERKESLER:D:D:D:D
Cem Esmer
07-05-2008, 22:44
Sevindirici bir haber Oyuncularımızı Tebrik Ederim.
Mehmet Özkarslı
07-05-2008, 22:45
ve şampiyon salon süper oldu ya :)
Hamdi Aytaç
07-05-2008, 22:45
şampiyonuzz.. tebrikler fenerbahçe
Can Rona
07-05-2008, 22:47
O zaman SARIII
Mert Yamalı
07-05-2008, 22:48
Lacİveeeeeeeert
Melike Şensoy
07-05-2008, 22:49
şampiyonnnn
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.