Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907UNIFEB (Yine) Fenerbahçe TV'de!
Cenker Köse
02-10-2004, 00:14
Manchester United maçı sonrası kara bulutlar yaratmak isteyenlere en güzel cevabı yine Fenerbahçe taraftarı verdi. Çeşitli taraftar gruplarının katıldığı ve 1907UNIFEB'i de Erkut, Çınar ve Berna arkadaşlarımızın temsil ettiği program şu anda Fenerbahçe TV'de yayımlanıyor.
Funda Meriç
02-10-2004, 00:19
Fenerbahçe TV neden bizde çıkmıyooooor ;(
Emre Paçarız
02-10-2004, 00:27
tam zamanında haber verdin Cenker :)
izlemeye başladım,güzel bir program oluyor...
Sercan Matur
02-10-2004, 00:51
sonuna yetişebildim...
program bitiyordu, duyamayacakmıyım acaba seslerini derken...
yine o ses ; 'Biiiiir Şarkısın Seeeeeen'
;)
Programın tamamını tekrarlarından izleyebiliriz umarım, neler konusuldu bilemiyorum ama mutlaka cok güzeldir...
Teşekkürler Arkadaşlar..
Onur Kalender
02-10-2004, 01:40
Çok oluyoruz! :P
Erdinç Zaman
02-10-2004, 18:20
1907unifeb misyonunu yawaş yawaş tum Türkiye'ye tanıtıyoruz.Ne mutlu bize
tebrikler arkadaşlar.......
cok güzel oluyoruz....
Muhammed Turan
02-10-2004, 22:23
Artık kaseti bekliyoruz ;) :D
Vehbi Şirikçi
03-10-2004, 01:41
Birgün 1907UNIFEB'den haberdar olmayan sporsever kalmayacak. :)
Berkay Erdim
03-10-2004, 10:59
Programı ben de izledim :)
Gerçekten çok aklı başında ve ayakları yere basan bir ifadesi vardı arkadaşlarımızın. Kendi adıma ayrıca teşekkür ediyorum; Gs-Beşiktaş polemiklerine girmedikleri için. Fenerbahçe'nin hepsinden daha büyük olduğunu ve 1907UNIFEB'in seviyesini gösterdiler herkese.
Sercan'a da sonuna kadar katılıyorum... ;)
Pulat Yılancıoğlu
04-10-2004, 13:40
Bir Gun Herkez UNIFEB li olacak.. :)
Murat Ünlü
04-10-2004, 16:07
Çekilin yoldan unifeb geliyoooooooooooooooo....
Hakan Bıyıklı
05-10-2004, 11:01
Biraz tesadüf eseri gördüm bizimkileri.. Kanalları dolaşıyordum gece saat 23.30 falandı... Galiba tekrarıydı programın.. Artık yatayım falan diye düşünürken bir baktım, arkadan bir UNIFEB logosu görünüyor. Sonra birden Erkut aldı eline mikrofonu ;D Sonra Berna ve Çınar'ı gördüm.. Gerçekten çok güzel şeyler söylediler ve güzel şekilde temsil ettiler bizi orada.. En güzeli ise, 1907UNIFEB'in imajını çok iyi aktarmalarıydı... Teşekkürler tekrar... ;)
Barış Ertül
05-10-2004, 12:13
Sevgili Arkadaşlar,
Biraz önce Feryal Hanım'la görüştüm. Sizleri çok seviyor ve sizin hakkınızda çok olumlu tepkiler aldığını söylüyor. Fenerbahçe TV, son programı tam 7 defa yayınlamış.
Sizlerin sesini duyurmak için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Feryal Hanım'dan rica ettim. Programı izleyememiş arkadaşlarınız için, bundan sonra da tekrarlar olacaksa buradan size program akışının duyurulmasını sağlayacağız.
Sizler eğer sosyal ve sportif faaliyetlerinizle ve katılımcı kimliğinizle yeni programlar yapacak malzemeleri yaratırsanız, sizi hem görsel hem yazılı medyada duyurma imkanlarına sahibiz. Yeter ki sizler aktif olun...
Hepinize sevgiler,
Barış Ertül
Berkay Erdim
06-10-2004, 06:17
Sevgili Barış Abi,
Fenerbahçe Televizyonu nezdinde yaptığın girişimler için çok teşekkürler. 1907UNIFEB'in Fenerbahçe Camiası içinde ve Spor Kamuoyu'nda en etkin şekilde tanıtımını yapabileceğimiz bir medya kanalı Fenerbahçe Televizyonu.
Daha önceden de yine çeşitli televizyon kanallarında ve gazetelerde yer almamız için yardımlarınızı görmüştük. Bunun devam etmesi bizler için çok sevindirici. Diğer konu başlığında belirtildiği gibi 1907 Yönetimi'nin 1907UNIFEB'e kurumsal olarak destek vermesinin yanında, aktif görevde olsun olmasın, 1907 üyelerinin de yanımızda olması bizim için büyük şans. Bu aynı zamanda gönülden bağlılığı da gösteriyor.
Bundan dolayı da kişisel olarak çok memnun olduğumu dile getirmek istedim.
Barış Ertül
06-10-2004, 13:53
Sevgili Barış Abi,
Fenerbahçe Televizyonu nezdinde yaptığın girişimler için çok teşekkürler. 1907UNIFEB'in Fenerbahçe Camiası içinde ve Spor Kamuoyu'nda en etkin şekilde tanıtımını yapabileceğimiz bir medya kanalı Fenerbahçe Televizyonu.
Daha önceden de yine çeşitli televizyon kanallarında ve gazetelerde yer almamız için yardımlarınızı görmüştük. Bunun devam etmesi bizler için çok sevindirici. Diğer konu başlığında belirtildiği gibi 1907 Yönetimi'nin 1907UNIFEB'e kurumsal olarak destek vermesinin yanında, aktif görevde olsun olmasın, 1907 üyelerinin de yanımızda olması bizim için büyük şans. Bu aynı zamanda gönülden bağlılığı da gösteriyor.
Bundan dolayı da kişisel olarak çok memnun olduğumu dile getirmek istedim.
Teşekkür ederim sayın Başkan,
Her zaman yanınızdayız...
Ata Bahadır
07-10-2004, 10:48
Guzel haberler pes pese geliyor, sirf bu Fener TV yuzunden kesin donus yapacam. :)
Şafak Dülger
10-10-2004, 01:06
FENERBAHÇE SPOR KULUBÜ HER DALDA OLDUĞU GİBİ, TELEVİZYONCULUK KONUSUNDADA BİR İLKE İMZA ATMIŞTI YAKLAŞIK 10 AY KADAR ÖNCE, VE ŞU ANDA GELDİĞİ NOKTA EPEY BİR YOL KATETTİĞİNİN EN GÜZEL KANITIDIR SON GÜNLERDE PROĞRAMLARININ GÜZELLEŞMESİ VE TABİ Kİ KALİTENİN YÜKSELMESİ..
BU SÜREÇ İÇİNDE BAZI ZORLUKLAR KARŞISINA ÇIKTIYSADA BUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİP ÇITAYI HEP YÜKSELTECEĞİNİ İNANCINDAYDIM..
EVET YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE FB TV'DE 1907UNİFEB YÖNETİMİNDE OLAN Bİ GRUP ARKADAŞIN KATILDIĞI PROGRAMI TAKDİR ETTİM VE FENERBAHÇENİN AYDINLIK GELECEĞİ OLAN BİZLER İÇİN ORDA OLMAK BİZİ TÜM KAMUOYUNDA DUYURMAK ÇOK GÜZELDİ.. ve bu programın ses kaydı ana sayfada mevcut kaçıranlar mutlaka dinlesin
GELELİM SONGÜL'ÜN PROGRAMINA
BENCE FB'TV NİN KLASİKLERİNDEN Bİ TANESİ OLMAYA ADAY..
FAİR-PLAY ÇERÇEVESİ ALTINDA HER HAFTA FENERBAHÇENİN RAKİPLERİNİ TANIMA FIRSATI VERİYOR BİZLERE VE BUNUN YANINDA O KLÜBÜN ŞEHRİNİ GÖSTERİYOR..
BU HAFTA GAZİANTEP'TEYDİ FENER TV
BİZ GAZİANTEP ÜNV.1907 UNİFEB OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK İNANCINDAYIM.üniversitemize konuk ettik onları ve görüntü sağladık ben çok keyif aldım 2 günlük süreç içinde HEM ONLARI TANIMA FIRSATIMIZ OLDU HEMDE EKİPİN BİZLERİ..
BU PROĞRAM ÇARŞAMBA 16.30'DA YAYINLANACAK VE CUMARTESİ GAZİANTEP MAÇINA KADAR TEKRARLANACAK BELLİ ZAMAN ARALIKLARINDA..
O GÖRÜNTÜLER İÇERİSİNDE BİZLERDE YER ALDIK VE BERKAY başkanda aramızdaydı.umarım fazla kesilme yapılmadan GAZİANTEP-1907UNİFEB'İ GÖSTERİRLER..
SONUÇ OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BURADA BİZE DÜŞEN GÖREV HANGİ ŞEHİRDE OLURSA OLSUN BU PROGRAMA EMEK VEREN İNSALARI ELÜSTÜNDE TUTMALIYIZ KARŞILIKSIZ..
1907UNİFEB ÜYELERİNİN MİSAFİR SEVERLİĞİNİ TATTIRMALIYIZ İYİ SEYİRLER ARAKADAŞLAR
Fatih Bağcı
10-10-2004, 01:44
* *BU HAFTA GAZİANTEP'TEYDİ FENER TV
*BİZ GAZİANTEP ÜNV.1907 UNİFEB OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK İNANCINDAYIM.üniversitemize konuk ettik onları ve görüntü sağladık ben çok keyif aldım 2 günlük süreç içinde HEM ONLARI TANIMA FIRSATIMIZ OLDU HEMDE EKİPİN BİZLERİ..
*BU PROĞRAM ÇARŞAMBA 16.30'DA YAYINLANACAK VE CUMARTESİ GAZİANTEP MAÇINA KADAR TEKRARLANACAK BELLİ ZAMAN ARALIKLARINDA..
*O GÖRÜNTÜLER İÇERİSİNDE BİZLERDE YER ALDIK VE BERKAY başkanda aramızdaydı.umarım fazla kesilme yapılmadan GAZİANTEP-1907UNİFEB'İ GÖSTERİRLER..
*[/font]
fenertv'nin başındayım walla,hatta derse girmemeyi düşünüyorum ;)Berkay başkanı ve şafak başkanı görmek için değer yani.antep'e gidemiyorum bari tv'den hasret giderelim.
kebaaaaaaaaap ;D
Forum Yönetimi
10-10-2004, 15:48
* FENERBAHÇE SPOR KULUBÜ HER DALDA OLDUĞU GİBİ, TELEVİZYONCULUK KONUSUNDADA BİR İLKE İMZA ATMIŞTI YAKLAŞIK 10 AY KADAR ÖNCE, VE ŞU ANDA GELDİĞİ NOKTA EPEY BİR YOL KATETTİĞİNİN EN GÜZEL KANITIDIR SON GÜNLERDE PROĞRAMLARININ GÜZELLEŞMESİ VE TABİ Kİ KALİTENİN YÜKSELMESİ..
*
*BU SÜREÇ İÇİNDE BAZI ZORLUKLAR KARŞISINA ÇIKTIYSADA BUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİP *ÇITAYI HEP YÜKSELTECEĞİNİ İNANCINDAYDIM..
* EVET YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE FB TV'DE 1907UNİFEB YÖNETİMİNDE OLAN Bİ GRUP ARKADAŞIN KATILDIĞI PROGRAMI TAKDİR ETTİM VE FENERBAHÇENİN AYDINLIK GELECEĞİ OLAN BİZLER İÇİN ORDA OLMAK BİZİ TÜM KAMUOYUNDA DUYURMAK ÇOK GÜZELDİ.. ve bu programın ses kaydı ana sayfada mevcut kaçıranlar mutlaka dinlesin
*GELELİM SONGÜL'ÜN PROGRAMINA
*BENCE FB'TV NİN KLASİKLERİNDEN Bİ TANESİ OLMAYA ADAY..
*FAİR-PLAY ÇERÇEVESİ ALTINDA HER HAFTA FENERBAHÇENİN RAKİPLERİNİ TANIMA FIRSATI VERİYOR BİZLERE VE BUNUN YANINDA O KLÜBÜN ŞEHRİNİ GÖSTERİYOR..
*BU HAFTA GAZİANTEP'TEYDİ FENER TV
*BİZ GAZİANTEP ÜNV.1907 UNİFEB OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK İNANCINDAYIM.üniversitemize konuk ettik onları ve görüntü sağladık ben çok keyif aldım 2 günlük süreç içinde HEM ONLARI TANIMA FIRSATIMIZ OLDU HEMDE EKİPİN BİZLERİ..
*BU PROĞRAM ÇARŞAMBA 16.30'DA YAYINLANACAK VE CUMARTESİ GAZİANTEP MAÇINA KADAR TEKRARLANACAK BELLİ ZAMAN ARALIKLARINDA..
*O GÖRÜNTÜLER İÇERİSİNDE BİZLERDE YER ALDIK VE BERKAY başkanda aramızdaydı.umarım fazla kesilme yapılmadan GAZİANTEP-1907UNİFEB'İ GÖSTERİRLER..
* SONUÇ OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BURADA BİZE DÜŞEN GÖREV HANGİ ŞEHİRDE OLURSA OLSUN BU PROGRAMA EMEK VEREN İNSALARI ELÜSTÜNDE TUTMALIYIZ KARŞILIKSIZ..
1907UNİFEB ÜYELERİNİN MİSAFİR SEVERLİĞİNİ TATTIRMALIYIZ İYİ SEYİRLER ARAKADAŞLAR
*
Değerli üyemiz Şafak.Dülger,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Şafak Dülger
10-10-2004, 16:36
yine uyrı aldık iyimi..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.