PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Havaalanı Organizasyonu.....

Burçay Tiftikçi
29-09-2004, 11:12
Takımı bu sabah 8.00 e dogru 7 kişi karşıladık....Bizden başkada gelen olmadı.....Sayımız az olmasına ragmen herkes gırtlakları patlarcasına bagırdı biraz olsun takıma moral vermeye çalıştık....Bütün futbolcularımızın morali bozuktu....

Havaalanına gelen Emrah,Ercan,Onur,Kutay,İnanç,Gökhan arkadaşlarıma bir kezde buradan teşekkür ediyorum....

Burçay Tiftikçi
29-09-2004, 11:16
Bütün kameralar bizi çekti akşam bizi izleyebilirsiniz....Çeken kamereman sizden 500 kişilk ses çıkıyor dedi....

Sercan Matur
29-09-2004, 11:24
Çok istememe rağmen, araç bulamadıgımız için gelemedik.
Ama sizlerin orada olması çok iyi olmuş.
Uykunuzdan,İşinizden,Okulunuzdan fedakarlık gösterip orada bulundunuz...

Teşekkürler Hepinize.

Gökhan Taşkan
29-09-2004, 11:29
Ve karşılamadan sonra trafik yüzünden ancak eve varabildim..

7 kişi Sabiha Gökçen ' i inletmeye yetermiş bunu da test etmiş olduk.. Hani aklınızda bulunsun bir daha 7 kişi kalırsanız herhangi bir gün bağırın emin olun ses çıkar yeterince..

Aklımda kalanlardan ; Aziz Yıldırım'ın korumasının gelip bizlere 7 kişi de olsanız destek destektir demesi , yöneticilerin ve gazetecilerin teşekkür - tebrikleri , futbolcuların yüz ifadeleri ... Ve en önemlisi belki de hepimizin hem kendimize hem de birbirimize sorduğumuz burada ne işimiz var sorusunun cevabı:

Fenerbahçemize destek için , her zaman her koşulda..

Ne futbolcularla ilgilenip sırnaştık.. Ne kimseye bir laf söyledik..

İki tezahurat vardı dilimizde ;

Fenerbahçeee
Sen çok yaşaaaa
Canım feda olsun sanaaa
Hiçbir şeye değişilmez
Senin sevgin bu dünyadaa..

ve

Yenilsen de yensen de taraftarın senle
Üzüntünde sevincinde seninle birlikte..

Ne futbolcusu , ne yöneticisi ne teknik direktörü hiçbiri kalmayacak Fenerbahçemizde sonuna kadar , bizim aşkımız sonsuza kadar..

Onur Bilgin
29-09-2004, 12:49
orada olamyı gerçekten de çok isterdim.1907 UNİFEB sizlerle sonsuz teşekkürler

Vehbi Şirikçi
29-09-2004, 12:51
Helal olsun arkadaşlar. Şu günde verdiğiniz bu mesaj birçok kişiye ders olmalı. Ben de gelmek istedim ama saati uymadı. Giden arkadaşlara teşekkürler.

Erkut Alperen
29-09-2004, 12:55
budur... ;)

Melis Varan
29-09-2004, 13:34
İmrendirdiniz, gururlandırdınız... Çok teşekkürler arkadaşlar

Ersin Demirel
29-09-2004, 13:45
Olay budur.Ben herşeye rağmen bu takımın bir üst tura çıkacağına inanıyordum.Bu mağlubiyet futbolcularımıza bir ders olur umarım.

Takımımızı karşılamaya giden kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum...

Onur Kalender
29-09-2004, 14:43
Ne futbolcusu, ne yöneticisi ne teknik direktörü hiç biri kalmayacak sonuna kadar,*bizim aşkımız sonsuza kadar..
İşin özeti bu işte...

Orada olmak ve Fatih olsun, Rüştü, Aurelio, Alex, Tuncay olsun, gözlerinin içine bakıp o kararlılığı görmek her şeye değerdi. Bu takım kesinlikle bir üst tura çıkacak. Ben buna inanıyor, bunu söylüyorum!..

Fenerbahçeee
Sen çok yaşaaaa
Canım feda olsun sanaaa
Hiç bir şeyeee
Değişilmeeez
Senin sevgin bu dünyadaaa..

Emrah Demircioğlu
29-09-2004, 15:06
Arkadaşlar fbtv saat başı haberlerinde bizi gösteriyo
sanırım diğer tvler akşam haberlerinde veriri
artık öyle bi olduki bütün kameralar sadece bizi çekio pankartı çekio farklı açılara geçio ama o ara arkalarından futbolcular çıkıo:))
Herşey çok güzel sn murat özaydınlının sn mehmet karasunun bize sağolun çocıklar demesi bizi çok mutlu etti
Fatih akyelin çok mahçup bakışlarla bize bakıp merhaba çocuklar demesi de beni çok duygulandırdı ve şahsen üzüldüm fatihe çünkü farkında hatasının
Çok güzel oldu sadece biz vardık önümüzde yerde unifeb bayrağı
futbolcular geçer hep bayrağa baktılar
yalnız herkesin morali sıfırın altında
arkadaşlar tur atlıcaz
Saat başları fbtv heberlerini ve
akşam spor haberlerini kaçırmayın

Can Ağırgöl
29-09-2004, 16:05
bunları okuyupta ağlayan bir tek ben değilim zannedersem

Burçay Tiftikçi
29-09-2004, 16:26
Burada Futbolcuların bir insan oldugunu unutarak acımasızca eleştirdik....Ama futbolcuları havaalanında o halde görünce dedimki bu takım ruhu var biz bu sene her şeyi yaparız....Rüştü nün hüznü...Fatih in inanılmaz üzüntüsü....Futbolcuların gözlerindeki hırs....

Sinan Bıçak
29-09-2004, 17:09
bu yetmez diorum daha büyük bir organizasyonla samandıraya gidelim yarın takım izinli perşembe günü olabilir mesela (ama bu sadece bi fikir) siz ne dersiniz

Vehbi Şirikçi
29-09-2004, 17:16
bu yetmez diorum daha büyük bir organizasyonla samandıraya gidelim yarın takım izinli perşembe günü olabilir mesela (ama bu sadece bi fikir) *siz ne dersiniz

Bence enerjimizi başka karşılamalara saklamak daha anlamlı. Önümüzde diğer maçların uçak dönüşleri, belki bu sefer bir şampiyonlar ligi deplasmanı galibiyeti sonrası karşılaması olabilir. Geçen sene şampiyonluk karşılamamız gibi.

Sinan Bıçak
29-09-2004, 17:41
şu an daha önemli onların yanında bulunmamız

Hakan Bıyıklı
29-09-2004, 17:59
İnanın okurken tüylerim diken diken oldu.. İşte taraftar olmanın ötesi bu.. Fenerbahçe taraftarı olmak, takımın iyi olması için kendinden birşeyler verebilmek bu belkide...

İnanıyorum ki, yarın öbür gün, başka maçta, yada yine cl de geriye düşülen bir maçta devre arasında bu konuşulacak... Futbolcular bunu hatırlayacak ve bu sevginin karşılığı için çıkacaklar sahaya...

Belki de dün akşam ilk yarının ardından benim ve birçoğumuzun aklına gelen şey olacak.. Fenerbahçe 3-0 yenik bitirdiği bir devreyi, yine 4-3 üstünlükle kazanacak... :)

Futbolda moral çok önemli... İnanmak... Hırslanmak...

Orada olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...

Reşat Özdemir
29-09-2004, 19:23
yüreğinize sağlık..

Emre Altındal
29-09-2004, 20:41
Maç bittiği anda kafamda tek bir şey vardı; eger takım Yeşilköye inerse, tek başıma da olsam oraya gidip onları karşılayıp desteklemek, işe geç kalacak olmama rağmen ama gel gör ki çok geç saatte Sabiha Gökçen'e ineceklerini öğrenebildim ve maalesef orada olamadım çünkü Ataköy bir uç Kurtköy bir uç ve maalesef iş var.Maç bittiği anda benim gibi düşünen ve orada olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Helal olsun

Ahmet Şalgamcıoğlu
29-09-2004, 20:51
Arkadaşlar hepinizin ellerine seslerine sağlık.....

Murat Ünlü
29-09-2004, 21:22
hepinize helal olsun.ölene kadar arkalarındayız.

Murat Ünlü
29-09-2004, 21:28
biz fenerbahçeliyiz.7 kişi kalbimi fethettti hepiniz sagolun.trabzondan hepinize sevgiler.ankarada maçtan sonra yolu bulabildinizmi beyler.

Kutay Duman
29-09-2004, 22:10
havlanında bende dahil bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkürler izledikçe tv dan tüylerim diken diken oluyor kendimi çok iyi hissettim maçtan sonra kendime nasıl gelicem diye düşünürken bu organizasyon sayesinde acımızı aramızda paylaşarak en aza indirdik bundan sonra olmamasını temenni ederim ama herhangi bir zor günde yada böyle desteğe ihtiyaçları olduğu her an yanlarında olalım başları önde önümüzden geçerken futbolcular içim parçalandı ve ilk defa bu kadar yaklaşma eğiliminde bulundum futbolculara heyecanım had safhadaydı ama bağırarak heyecanımı onlara ufak da olsa desteğe çevirmeye çalıştım yanımdaki diğer arkadaşlar da aynı şekilde tabi hepinize çok teşekkür ederim gerçekten dost kazanmak kötü günlerde daha kolay oluyor bunu birkez daha anladımEmrah,Ercan,Onur,Burçay,İnanç,Gökhan hepinize çok teşekkürler kardeşlerim....

İsmail Coşkun
30-09-2004, 00:23
tv da görüyorum tüylerim diken diken oluyo..helal olsun size..

Levent Sarıbaş
30-09-2004, 00:43
maçtan sonra ilk aklıma gelen şeydi bu olay..ve kesin bizimkiler çıkar gider dedim..balıkesirde olduğum için imkansızdı gelmem..zaten eve bile zor gittim..

orada olan tüm kardeşlerime teşekkür ederim..

Levin Susar
30-09-2004, 01:30
"Fenerbahçe için daha fazla ne yapabilirim" sorusuna en güzel yanıtı veren arkadaşlarımın hepsine canı gönülden tebrik ediyorum. Bu arkadaşlarımla birlikte de her maç omuz omuza yapmaktan gurur duyuyorum.

Bu tür olayları gördükçe hem 1907UNIFEB'in hem de Fenerbahçemizin geleceğinin çok emin ellerde olduğu çok açık.

Sabaha karşı saat 6 da Sabiha Gökçen'de takımı karşılamaya gitmenin hiç ama hiçbir mantıklı açıklaması yoktur.
Bizim içimizdeki Fener sevgisi bu yüzden açıklanamaz türdendir. Bilmeyen yaşamayan hayatta anlamaz...

Hepinizin yüreklerine sağlık.

Salim İrken
30-09-2004, 02:03
samandıra işi olabilir. arkadaşlar.. tatlı falan ikram ederiz.. futbolculara .. lütfen yönetim kurulu bu konuyu düşünsünler.. hep gfb yapacak değil bizde içeri girip polarlarımızla takıma moral verebiliriz..

Kerem Gürsel
30-09-2004, 02:54
hiç haberim yoktu, fenerbahce tvde bir an gorunce agzim acik kaldi,unifeb polarli arkadaslar bagiriyor, televizyona yaklasiverdim daha iyi gorebilmek icin kim bu deliler diye :P gercekten gerektigi yerde,gerektigi zamanda bitiveren bu arkadaslarla gurur duymamak elde degil.. bu karsiliksiz sevgiyle takimi kucakladiginiz icin sagolun

Murat Toktaş
30-09-2004, 03:56
Helal olsun diyorum başka birsey demiyorum... :D :D :'( :'( :'(

Emrah Demircioğlu
30-09-2004, 12:38
Futbolcular kapının arkasındayken bağırmaya başladı
öyle bir ses çıkıodu ki sanırım futbolcular içerdeyken dışarda bayağı kalabalık taraftar kitlesi var zannetmişlerdir
polislerde Fenerbahçeliydi
sinan engin kapıdan çıktığı zaman polisler bunun ne işi var burda ya dediler koptuk :) ve futbolcular sırayla çıkmaya başladılar havaalanını 7 kişiyle inletiyoduk ve bütün herkesin gözü bizdeydi arkalardan ses geliyodu
bunlar üniversiteli Fenerbahçeliler birliği diye o an tüylerim diken diken oldu Elimizden geldiğinca destek vermeye çalıştık
bide şu var Fenerbahçe kafilesi bizi yanlış anlamasın diye napıcağımızı şaşırdık yani protesto mu bu filan demesinler diye
yabancılar çıkarken artık ingilizce konuştum hep yanınızdayız sorun yok tarzı futbolcuları alkışlamadık bile yanlış anlarlar diye kısacası elimizden gelen desteği kusursuz vermeye çalıştık
Ve sanki arkamızda yüzlerce unifebli kardeşimiz olduğunu hissettim
hissetmemek imkansızdı
Herkese Teşekkürler
Gururluyum Onurluyum
Çünkü Fenerbahçeliyim
Beni Fenerbahçeli doğurdu için eve geldiğimde annemin elini öptüm ve allah senden razı olsun dedim :..(

Burhan Günarslan
30-09-2004, 13:27
budur arkadaşlar... ;) Hepinize sonsuz teşekkürler

Burçay Tiftikçi
30-09-2004, 14:18
yabancılar çıkarken artık ingilizce konuştum hep yanınızdayız sorun yok tarzı futbolcuları alkışlamadık bile yanlış anlarlar diye

;D ;D....No problem Hooijdonk no problem..... ;D ;D ...;)

Ahmet Mirzaloğlu
01-10-2004, 00:46
arkadaşlar helal olsun hepinize..son derece gurur verici bir tablo mükemmelsiniz..hepinizin eline yüreğine sağlık

Emrah Demircioğlu
01-10-2004, 00:52
:) heuheu pierre no problem everything will be beatiful :)
napalım abi napıcağımızı şaşırdık hadi cumartesi olsun da maça gidelim

Gökhan Taşkan
02-10-2004, 03:08
"Yenilgi Takım Üzerinde şok Etkisi Yarattı"

Futbol Takımı İdari Menajerimiz Volkan Ballı, Manchester United yenilgisinin takım üzerinde şok etkisi yarattığını belirterek, ''Bu maçtan gerekli dersleri aldık'' dedi. Ballı, yaptığı açıklamada, artık tüm oyuncuların yarın yapılacak Denizlispor maçına konsantre olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ''Oyuncularımız bu maçta taraftarımızla buluşmak istiyor. İngiltere dönüşü bize destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Sadece sevinçli günlerimizde değil, üzüntülü günlerimizde de bizlerin yanında olmaları hepimizi çok etkiledi. El ele vererek bugüne kadar birçok zorluğu aştık, bundan sonra da aşacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.''

www.antu.com

Bizim de çorbada tuzumuz olduysa ne mutlu..;)

Şafak Dülger
02-10-2004, 11:29
takıma karşılayan tüm unifeb'li arkadaşlara teşekkürler
dilinize sağlık..

Muhammed Turan
02-10-2004, 22:28
Televizyonda izledim. Yüreğinize sağlık. Orda boy göstermek cesaret isterdi o maçtan sonra. Helal olsun!

Sinan Bıçak
06-10-2004, 14:33
Brezilyalı Luciano ve eşi Vivianne, doğacak çocukları için gün sayıyor. Uzun yıllardır arzu ettikleri bebeklerine üç ay sonra kavuşmanın heyecanı içindeki çift, ‘çifte mutluluk’ yaşamak istiyor. Luciano, “Oğlum doğduğunda Fenerbahçe de şampiyon olacak ve şampiyonluğu tadacak. Türkiye’de çok mutluyuz. Uzun yıllar kalmayı düşünüyoruz. Burası bizim bir anlamda ikinci vatanımız oldu” diye konuştu. Başarılı oyuncu şöyle devam etti: “Dünyada böyle bir taraftar görmedim. 6 gol yiyoruz, sabahın 07.00’sinde gelip karşılıyorlar, alkışlıyorlar. İşte ben buna ‘taraftar’ derim. Brezilyalılar olarak ant içtik; hem üçüncü tura çıkacağız, hem de şampiyon olacağız. Alex bize büyük bir hava getirdi, güç getirdi. Esas Alex’i ikinci yarıda göreceksiniz, kimse durduramayacak. Çünkü, çok yetenekli bir oyuncu ama biz bir aileyiz, bir takımız. Bütünleştiğimizde herkesi yeneriz.”

Burçay Tiftikçi
06-10-2004, 15:44
Bugün gazeteyi okuyunca çok duygulandım.....Kendi aramızda acaba 7 kişiyiz ne kadar destek verebilirizki demiştik...Ama futbolcular çıkınca tüm gücümüzle destek vermiştik....Demekki oyuncular üstünde biraz olsada etkimiz olmuş...Ne mutlu bize...

Melis Varan
06-10-2004, 17:54
Şimdi okuyunca ben de duygulandım. Sadece 7 kişi ile neler oluyor!
Tüylerim diken diken oldu bir kez daha, tekrar teşekkürler.

Gökhan Taşkan
06-10-2004, 21:28
Önce Volkan Ballı 'nın söyledikleri , ardından Luciano ..

İçim huzur buldu.. 8)

Kutay Duman
06-10-2004, 23:53
fenerime herşey feda biz sonuna kadar destek verip hep anlayışlı olduğumuz sürece futbolcularımız da sorumluluklarını yerine getirmek için kanlarının son damlasına kadar mücadele edeceklerdir bundan hiç şüphem çok gurur duydum ....

Onur Kalender
07-10-2004, 00:03
Bugün gazeteyi okuyunca çok duygulandım.....Kendi aramızda acaba 7 kişiyiz ne kadar destek verebilirizki demiştik...Ama futbolcular çıkınca tüm gücümüzle destek vermiştik....Demekki oyuncular üstünde biraz olsada etkimiz olmuş...Ne mutlu bize...
Tüylerim diken diken oldu ya. Süper bir şey bu. Bu arada hangi gazate bu?

Burçay Tiftikçi
07-10-2004, 00:10
Fanatik......

Onur Kalender
07-10-2004, 02:44
Hergün alırım tüm gazeteleri, bir gün almadım olana bak... :-/

Emrah Demircioğlu
07-10-2004, 19:26
Ya gerçekten tüylerim diken diken oldu ya
7 kişi napabilirizki derken gerçekten takım üzerinde etki yaratmışız inşallah daha güzel şeylere imza atıcaz kendimizle gurur duymamız imkansız

Berkay Erdim
08-10-2004, 03:59
Ne gazetede görebildim sizi ne de televizyonda! >:(
Ama gideceğinizi ilk bilenlerdendim ;) Maç gecesi yine nöbetteydim ve Emrah'la biraz yazıştık. Emrah'ın o geceki hırsından belliydi karşılamada 1907UNIFEB'in de yer alacağı. "Aferim çocuklara" dedim içimden ve keyiflendim. Ben olsam ben de gelirdim. Bence galibiyet veya zaferlerden sonra gitmek biraz sıradan, herkes gelir, herkes iyi günde mutluluğu paylaşmak ister. Yapılması gerekeni siz yaptınız arkadaşlar! Bu büyük şoka rağmen futbolcularımıza destek oldunuz. Ve şimdi tüylerim diken diken olarak okuduğum şeylerden sonra eminim ki futbolculara büyük moral verdiniz! Gazetedeki ropörtaj bunun kanıtıdır. 1907UNIFEB'in FENERBAHÇE'YE VERDİĞİ DESTEĞİN BİR KANITI DAHA..

O gece oraya giden 7 genç adamın hepsini tanımıyorum ama tanışmadıklarımla da mutlaka tanışıp hepinizi alnınızdan öpeceğim. Öncelikle iyi bir Fenerbahçeli olduğunuz için ve 1907UNIFEB'in ne olduğunu bir kez daha en güzel şekilde gösterdiğiniz için...