Orijinalini görmek için tıklayınız : Emeği Geçen Herkese Teşekkürler - Cemal Belgin
Serkan Ceylan
16-09-2004, 13:47
Cemal abinin göndermiş olduğu mesajı aynen ekliyorum:
Can Kardeşlerim,
Dün akşam pankartımızın açılışı ve tüm organizasyon çok güzel oldu. Emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür ederim. Ama 3 gün ellerini parçalarcasına elele çalıştığım kardeşlerime özel bir teşekkürü de kendime borç biliyorum. Herkesin hazırlıklarda olmak istediğine eminim, gelemeyenler üzülmesin. Sizlerin de manevi desteğini her an yanımızda hissettik.
FENERBAHÇE tarihinde bir ilk yaşandı. 730 kg bayrak aşağıdan yukarıya açıldı ve toplandı, hem de sadece bir kere değil. İlk defa yapılan bir operasyondu, dahice fikirleriniz sayesinde oldu ve hayran kaldım. Üzücü başladı ama FENERBAHÇEMİZ e yakışır bir şekilde muhteşem bitti. Hele yırtığın fermuar gibi kapanmasına hala inanamıyorum.
Sadece ÜNİFEB değil tribünde ki tüm gruplar ve çekirdekçi diye tabir ettiğimiz ama en azından beni mahçup eden renkdaşlarımız da harika destek verdiler. Yırtık tarafı üste çektikten sonra kime teşekkür ettiysem "Asıl biz size teşekkür ederiz" cevabını aldım ve yüce FENERBAHÇE camiasının bir neferi olduğum için bir kez daha onur duydum. O gün tribünde olan herkese teşekkür ediyorum.
Sadece ilk 45 dk da olsa sizlerle beraber seyretmek benim için bir gurur vesilesi oldu. Eski günlerime döndüm ve ve çok duygulandım. Sizler gibi üstün FENERBAHÇELİLER le aynı saflarda mücadele vermek Cenab-ı Allah ın bana bir lutfudur.
Bu arada bir ricam olacak. 40 kere söyledim ama hala aradan çatlak sesler çıkıyor. Şu Cemal Bey işini kaldırın. FENERBAHÇE tribününde sadece arkadaşlık ve kardeşlik vardır. Hepimiz Hac yolunda yürüyen karınca misali bu kutsal yolun yolcusuyuz. Tanrı FENERBAHÇE yi korusun, yolumuz açık gönüllerimiz şen olsun. Dün akşam ki organizasyon da 6s lilere ve kargalara kapak olsun. Haydi yapsınlar da görelim.
En kısa zamanda tribününüzde tekrar görüşmek dileği ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İsmail in ilettiği son konu ile de ayrı ilgileneceğim, merak etmeyin.
Bu vesile ile bir kez daha hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunar, hepinizi hasretle kucaklarım.
Cemal BELGİN
Serkan Ceylan
16-09-2004, 13:50
Herkese Teşekkkürler!
Özellikle gece yarılarına kadar bayrak provasında çalışan arkadaşlarıma, gerçekten yorucu bir iş.
Dün akşam ve bugün tüm medya Atam İzindeyiz bayrağından bahsetti.
Erkut Alperen
16-09-2004, 15:14
Öncelikle büyük özveriyle, gece yarılarına kadar çalışan ve bu mükemmel organizasyona emek veren tüm Fenerbahçelilere kendi adıma teşekkürler.
Dün gece ilk provada bayrak yırtıldıktan sonra açıkçası ikinci kez açılabileceğini hiç düşünmüyordum. Ancak Cemal Abi'nin de söylediği gibi o yırtık sanki fermuar gibi kapandı. Orada bulunup bizlerle birlikte bayrağı bütün tutmaya çalışan Fenerbahçeliler beni gerçekten mahçup ettiler, hepsi de bayrağa sahip çıktılar. İnerken hepsine ayrı ayrı teşekkür ettik. Onların yardımıyla ayata durdu o bayrak. Hepsine tekrar sonsuz teşekkürler.
Ayrıca bu maçla Fenerbahçe tribünleri nasıl birlik içinde ve uyumlu olabildiklerini herkese gösterdiler.
Levin Susar
16-09-2004, 17:03
Sabah 11 lerden gece 12 lere kadar 2-3 gündür çalışmamızın ürününü görmek beni de öylesine mutlu ediyor ki...
Dün Fenerbahçe tribünleri tek kelime ile muhteşemdi.
Bayrak ilk denemede yırtılınca ben de çok üzülmüştüm, harcadığımız o kadar emek boşa mı gidecek diye. Ancak inanılmaz bir şekilde herkesin emeğiyle aynen bir fermuar gibi kapandı o yırtık...
Biz de Cemal Abi'mize gösterdiği yakınlık ve yardımları için çok teşekkür ederiz...
Vehbi Şirikçi
16-09-2004, 17:37
O yırtıktan sonra o bayrağın bu şekilde açılacağını kimse düşünemiyordu. Ve inanın tüm tribünler "helal olsun çok iyi iş çıkardılar" dedi. Emek veren ve uyum içinde çalışan herkese sonsuz teşekkürler..
Sercan Matur
16-09-2004, 18:44
Her ne kadar provalara stajım yüzünden katılamasam da gerek telefon konuşmalarımız da gerekse internetteki yazışmalarımızdan, provada bulunan arkadaşlarımızın ne kadar çok çalıştıklarını gerçekten iyi biliyorum. Hepsine Teşekkürü Bir borç biliyorum... Teşekkürler Arkadaşlar!
İyi dilekleriniz için teşekkürler Cemal Ağabey...Dünkü tüm organizasyonlarda sizin ve diğer ağabeylerimizin emeği çok çok büyük. İlerideki maçlarda da bu gibi organizasyonlar olmasa bile yanımızda bulunmanız dileği ile ...
Okan Uzunkaya
16-09-2004, 19:15
İki gün boyunca, stadda bu bayrağın kusursuz bir şekilde açılmasını sağlamak amacıyla yoğun emek harcayan ve maç günüde çok uyumlu ve yardımlaşmacı bir şekilde çalışan herkese ve de Cemal Abi'ye çok teşekkür ederim.
Dün tribünlerde gerçekten tüm gruplarının ortak hareket ederek tüm Avrupa'ya karşı Fenerbahçe tribünlerinin farkını gösterdigini düşünüyorum. Herkes çok özverili çalıştı ve buna değdi sanırım.
Emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkürler...
Bertan Aycan
16-09-2004, 20:38
Provalarda bulunamasamda geçen sezon bu tip maç öncesi hazılıklara fazlasıyla şahit olduğum için yaşanılanları az çok tahmin edebiliyorum.Elbetteki bu emeğin karşılığını en güzel biçimiyle almak insanı mutlu ediyor.
Telsimde Tribünde , Migros Tribünde ,ve Maratonda eş zamanlı açılan dev bayraklar tam anlamıyla bir görsel şölen yaşattı herkese.
Avrupada bu kadar kollektif bir organizason olmuş mudur ? Araştırılması lazım ;)
Maç öncesinde ve maç esnasında tam bir birlik beraberlik örneği sergileyen bütün arkadaşlara teşekkürler.
Mehmet Genç
16-09-2004, 20:39
Gerçekten herşey mükemmeldi.Şunuda belirteyim sancaklarımızda mükemmel bir görüntü oluşturdu.Herkese teşekkürler.Sadece pankartta emeği olanlara değil dün akşam benim gibi 1907UNIFEB tshirt ve polarlarıyla 1907UNIFEB i orada temsil eden ve FENERBAHÇE mizi destekleyen bütün 1907UNIFEB li arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim.
Emrah Demircioğlu
16-09-2004, 20:57
Gerçekten süper oldu stadda dolu dolu geçen 2 güne değdi bu geçen 2 günü hayatım boyunca unutmucam kervanda geçirdiğim zamanında yeri ayrı herkesin eline sağlık
Onur Kalender
16-09-2004, 21:59
Ne provalar, ne Kervan, ne de maç esnasında ki atmosfer gerçekten unutulmazdı. Hele gol olduğunda... Herşey süperdi... :'(
İsmail Coşkun
16-09-2004, 22:18
2 gün boyunca sabahtan gece yarılarına kadar bizimle olan ve çok yorulan ark.larıma,saatlerce bizleri agırlayıp çay servisi yapan 'kervan' çalışanlarına :) ve tabiki Cemal Abi'ye çok çok teşekkürler..
bu kadar büyük bi bayrak org.da hep bi terslik çıkacagını düşünüp tedirgin oluyodum..bayragın ilk açılışında yırtılmasıyla korktugum başıma geldi dedim ama neyseki tüm ark.larım ve ,hiç beklemedigim bi şekilde ,tribünün ortasındaki tanımadıgımız reanktaşlarımızın destegi ile alnımızın akıyla org.nu tamamladık..herkese teşekkürler..
inşallah diger cl maçlarında yeni bayraklarla görüşmek üzere..
Melis Varan
17-09-2004, 00:30
Tüm emek veren arkadaşlarımızın ellerine, yüreklerine sağlık.
O pankartı taşırken sizler kendinizi izleyemediniz ama ben kimin neler çektiğini görebiliyordum. Hatta zorlukları gördükçe yer yer ucundan kenarından tutmak istedim ama küçükken babamın beni kandırdığı kadar kuvvetli değilmişim, eve gidince hesap sordum ;D
Cemal Bey'le tanışma fırsatı bulmuş olmak ve onu tribünümüzde görmek de bi o kadar özeldi.. Pardon.. Cemal Abi.. ;)
Kendi beni ilk kez gördüğünü söylediğinde şaşırdım, bu kadar dikkatli olacaklarını sanmıyordum ve verdikleri önem çok hoşuma gitti. Cemal Abi'ye de gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürler.
Uykusuz ve yorgun geçen günlerinize, soyulan ellerinize değdiğini görmek hepimizin içini rahatlattı. Sağolun arkadaşlar.
Ahmet Mirzaloğlu
17-09-2004, 01:18
ne kadar yorulmuş olsakta bence bu maça değdi..zaten bayrak açıldıktan sonra yorgunluk filan kalmadı, o atmosfer her şeye bedeldi..bizde cemal abimize teşekkür ediyoruz bize güvenip bu gururu yaşattığı için...
Cenker Köse
17-09-2004, 02:11
İki gün boyunca, tüm vakitlerini bu mükemmel şovun gerçekleştirilmesi için yapılan hazırlığa ayıran bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bütün tribünlerin uyum içinde yarattığı ve herkesin hayran kaldığı bu görsel şovun hazırlanmasında 1907UNIFEB'in ve üyelerinin de böylece yine mühim bir katkısı oldu.
Fenerbahçe'ye karşılık beklemeden hizmet etme anlayışımız doğrultusunda ve bu tip çalışmalarla, "unifeb topu topu 50 kişi, hiçbirşey yapamazlar" gibi olumsuz ve aynı zamanda komik lafları da sürekli çürütmeye ve sadece büyük Fenerbahçemiz için var olmaya devam ediyoruz.
Dün gece maçta takımını sonuna kadar destekleyen, bayrakların açılmasında emeği geçen bütün Fenerbahçe taraftarına ve şovların hazırlanmasına günlerce uğraşan herkese teşekkürler. İyi ki Fenerbahçe var.
Murat Ok
17-09-2004, 03:24
Emeği geçen herkese teşekkürler...Bundan sonra üzerimize düşen daha iyisini yapmak...
İlke Serçe
17-09-2004, 13:43
O maçta böylesine organize olmuş bir taraftar kitlesiyle orada bulunmak gerçekten harika bir duygu.Unifeb'in trubünde bu kadar uyumlu olması da gerçekten çok iyiydi.Hemen hemen hepimiz unifeb poları ya da t-shirtü giymiştik.İnşallah bu tüm maçlarda devam eder.
Şu bir gerçek ki bizim gibi bir tarftar dünyanın hiçbir köşesinde yok.Önemli olan bu birlikteliğimizin zor günlerde de devam etmesi.Geçmişte yaşananlardan ders almalıyız ve mutluluğun tadını doyasıya çıkarmalıyız....
Serhat Gül
17-09-2004, 14:17
* Daha yeni Trabzona ayak bastım,hastalıktan ölüyorum.Ama herşeye değdi.Muhteşem atmosfer,çekirdeklerini kapının önünde bırakan ateşli taraftar,güzel skor...Bunlar benim Trabzon yollarında öksürüp burnumu çekerken düşündüğüm,düşündükçe hastalığımı unuttuğum anılardı.
*Bu maç için kitap yazılır! Anlatacak o kadar çok şey var.Kadıköyün sahilinde 3 yıllık kinimi boşaltmışım ben be 8)
Kahrolsun Trabzon
Levent Sarıbaş
17-09-2004, 14:51
Herkese Teşekkürler..
Milyonlarca İstanbullunun yazdan kalma iki güzel gününü boğaz kenarında karşı kıyının manzarası eşliğinde sevgililerinin ellerinden tutup keyif yaptığı bu iki günde 1907UNIFEB li arkadaşlarımız ise migros açık manzarası eşliğinde pankartımızın ellerinden tutup saatlerce çalışması onur verici.İki gün boyunca iyi kötü herşeyi paylaşıp stadta sabahlamayı bile göze almamız Fenerbahçeliliğin bir kez daha nekadar yüce bir sevgi olduğuna tanık olduk.
Bu yazımı yazarken dahi hala ellerim acıyor..İki gün..
Biiir ikiiii üüüüç... ;D heralde toplamda 1000e kadar saymışızdır.. ;D
dürüm sonrası ikram olan bulaşık sulu çaylarından :o hiç esirgemeden 6 saat boyunca servis yapan ve bir ara şaka da olsa 10ncu çaydan sonra çay 500 diye ödümüzü kopartan kervan elemanlarına teşekkürler.. ;D
6 saat boyunca bizi gülmekten gözlerimizi yaşartan Ercan kardeşimize teşekkürler.. :D Ercan..abi artık kokmuyorsun :P ;D
Bizi sabahın köründe iki gün yatağımızdan kaldırıp geç kalmamızı sağlayan İsmail kardeşimize teşekkürler.. ;)
işimizi aksatsada galibiyetteki en büyük pay sahibi olan ve tamm 6 saat taktik idmanı yaptırıp kervan dürüm salonu efsanesini yaratan sayın dauma teşekkürler.. 8)
yarı saha ışıklı tam saha maçta oynayan tüm arkadaşlara teşekkürler.. ;D
hataları bir saatimize mal olsa da ucu boş demire ;D ;Dve her klementi ters takıp ingilizcileri bezdiren Erkut kardeşimize teşekkürler.. ;D ;D
İki gün boyunca bizi fasılın hayali ile ayakta tutan Emrah kardeşimize teşekkürler.. 8)
Pankartı çıkartırken özelliklede '' tır '' modelini bize benimsetip işimizi kolaylaştıran abilerimize teşekkürler.. ;D ;D
Pankartın altında kalıp hayati tehlike atlatan :o ama yine yılmayan ve çalışmaya devam eden Bilkan kardeşimize teşekkürler.. ;D
Ve tabikii Cemal abiye sonsuz teşekkürler..onca işi arasında gelip bizle çalışan Cemal abiye.. Abi yemek sözünü unutmuyoruz..
Yemek kervanda mı?? :o ;D
Maç günü pankartın açılmasında eli değen ve alnımızın akıyla bu işten de çıkmamızı sağlayan Büyük Fenerbahçe taraftarına sonsuz teşekkürler...
Burhan Günarslan
17-09-2004, 17:07
Sevgili Kardeşlerim,
Nazik iltifatlarınız için çok teşekkürler. Esas ben size teşekkür ederim, beni eski günlere götürdünüz. Bir ara demire çıktığımda solumda sarı bayrak duruyordu. Eşime yerimi tarif etmek için kerteriz olarak gösterdim. Ertesi gün eskilerden olup VIP te oturan arkadaşlardan deli gibi kıskançlık telefonları yağmaya başladı. Hepsi beni görmüşler ve eski günlerini hatırlamışlar. Bu da sizin sayenizde oldu. Herhalde bir kaç maç sonra bir sürpriz olacak.
Size zaten başından beri güveniyordum (1999) ama omuz omuza çalışmak ancak şimdi kısmet oldu. İnşallah bundan sonra da elimden geldiği kadar sizlere yardım edeceğim.
Yemek sözümüz baki, ben de 4 gözle bekliyorum. Yalnız biraz zaman verin, herhalde Man. Utd. maçından sonra olur.
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Emeklerinize helal olsun. ;D
Selam ve sevgilerimle
PS= "Biiir ikiiii üüüüç... *heralde toplamda 1000e kadar saymışızdır.. *" *;D ;D ;D ;D ;D
"tır" konusunu anlayamadım. ???
abi tır konusu sanırım 760 kiloluk pankartı koridorlardan bi üst kata çıkarkenki olay pankart o kadar uzunduki aralardan bir ses "Tır gibi düşünün arkadaşlar" deyince koptuk orada.Merdivenlerden yukarıya çıkarken köşeyi geniş alın tır kullanıyormuş gibi ;D
Serkan Özen
17-09-2004, 18:27
Bütün Avrupa spor medyası Roma'daki tribün vahşetini Fenerbahçe tribünlerinin coşkusu, beraberliği ve enerjisi ile örtbas etmeye çalışıyor. Böyle bir organizasyonu yapacak dünyada bir tek taraftar kitlesi vardır o da Şanlı Fenerbahçe'mizin BÜYÜK TARAFTARIdır. 3 farklı tribünde açılan devasa bayraklar ve gece kafamı yastığa koyduğumda bile hala beynimin içini zonklatan o muhteşem gürültüyü hayatım boyunca unutamam. O geceyi o derece muhteşem kılan başta fedakar futbolcularımız olmak üzere taktiğini eleştirsek de bize Şampiyonlar Ligi'ne grup liderliği getiren Sayın Daum'a, Başkanımız ve tüm yöneticilerimize ve herşeyden önemlisi o olağanüstü atmosferi oluşturan tribünlerdeki her taraftara ve tüm dünyaya "takım nasıl desteklenir" dersi veren bayrak organizasyonu çalışanlarına sonsuz teşekküerler.
Mabedimizde ve deplasmanlarda beraber nice mutluluklar yaşamak ve gelecek günlerin 15 Eylül gecesini radikal değil sıradan bir gece kılması dileğiyle
Emrah Demircioğlu
17-09-2004, 18:31
:) cemal abi sanırım bendim ama kfy den bi arkadaş bağırınca öyle koptuk:) en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Atam İzindeyiz Bizde Fenerbahçeliyiz
Emrah Demircioğlu
17-09-2004, 19:31
:D teşekkürler cemal abi inşallah herşey Fenerbahçemiz için dört dörtlük olur herşey için tekrar sağol cemal abi
İyi maçlar
Atam İzindeyiz Bizde Fenerbahçeliyiz
Salim İrken
17-09-2004, 23:17
gurur verici bir tablo..
Burçay Tiftikçi
17-09-2004, 23:56
Asıl Teşekkürü hak eden bizden çok çalışan her işi yapan Cemal abiydi....Çalışmalarımızın sonuç verdigini görmek ise her şeye bedeldi....
Burçak Çalıca
18-09-2004, 00:51
Anlaşılan o ki , "1907UNIFEB FARKI" Sparta Prag maçında bir kez daha kanıtlanmış oldu. Bu bağlamda 1907UNIFEB' in bugunlere gelmesinde buyuk rolü olan, okulundan, işinden feragat edip emek vermiş, bu birliğe inanmış herkese binlerce teşekkür. Ne diyelim bizlere inanmayanlar utansın :)....
Duygu Çakır
18-09-2004, 23:26
teşekkürler herkese
yırtılsa da kopsada bazı şeyler bu tribün her derdi her acıyı her yırtığı onarmasını düzeltmesini toparlamasını bilmiş bu güne kadar
bilmiş ki biz hala o tribünlerden bağırıyoruz
birbirimzie güveniyoruz
eli değen herkese teşekkrüler
en büyük olmak Fenerbahçe gibi olmaktır
bence
Gizem İnanç
19-09-2004, 00:27
Muhteşem bir görüntüydü gerçekten. Hangi takım taraftarı olursa olsun, izleyen herkesin kanının donduğuna eminim... Elinize, yüreğinize sağlık....
Mustafa Sıvacı
19-09-2004, 03:56
bizde tesekkür ediyoruz arkadaslar gercektende izlerken tüylerimiz diken diken oldu daha nice bayrakların altında bulusmak dilegiyle
ATAM İZİNDEYİZ...BİZDE FENERBAHÇELİYİZ...
Berkay Erdim
19-09-2004, 11:51
Tüylerim diken diken olarak okuduğum bu satırları yazan kardeşlerimi alınlarından öpüyorum. Zamanlarını, hatta günlerini bu organizasyon için seve seve feda eden tüm Fenerbahçelilere de yürekten selamlar, sevgiler.
Şampiyonlar Ligi'nin en muhteşem arenasıydı o gece Kadıköy. Şampiyonlar Ligi'nde kim şampiyon olur bilemiyorum ama Şampiyonlar Ligi'nin Şampiyon taraftarı kesinlikle FENERBAHÇE TARAFTARIDIR!
Bu organizayonda 1907UNIFEB'e destek olan 1907 Derneği'ne, sevgili Cemal Bey'e ;) ve tüm Fenerbahçelilere bir teşekkür de benden.
Ve siz kardeşlerim!
Yaklaşık 4 yıldır tüm büyük maçlar öncesindeki organizasyonlara katılırım. Oradaki havanın nasıl olduğunu iyi bilirim. Ama şimdi okuduklarımla anlıyorum ki daha önce böyle büyük ve kapsamlı bir organizasyon olmamıştı. Ve sizi çok kıskandım :) Ben daha önce hiç bu kadar uzun süre ve çok sayıda Unifeb'li kardeşimle beraber çalışmamıştım Fenerbahçe Stadı'nda. Kıymetini bilin bu güzelliğin. Eminim bu yorgunluktan ve tüm Fenerbahçe taraftarları olarak imza attığınız bu müthiş organizayondan sonra Fenerbahçe'yi karşılıksız sevmenin nasıl büyük bir sevgi olduğunu daha iyi anlamışsınızdır. Hepinize helal olsun!
Levent Sarıbaş
19-09-2004, 14:32
Sevgili Berkay;
Bu organizasyon bir nevi de senin eserin, senin başarındır..Sen hayırlısıyla bitir gel de.. daha ne organizasyonlarda ter dökücez inşallah..umarım iyisindir..yazdıklarını ve diğer yazılanları okudukça değmiş diyorum.. :)
Can Gebetaş
19-09-2004, 15:36
Arkadaşlar öncelikle buraya geç katıldığım için özür dilerim.Üniversiteye dönüş ders kayıtları derken biraz aksattım forumu sanırım..O gün orada olan tüm arkadaşlara tesekkür ederizz.Bunlardan öteye bizlere sabahtan akşama kadar oradan ayrılmayarak destek veren 1907 derneği yönetim kurulu üyesi Cemal Abiye sonsuz teşekkürler...Biz hedefimizin temel taşlarından biri olan Atatürkçülük yolunda ilerlemek felsefesini yansıttığımız bu pankarta emek vermekten çok büyük mutluluk duyduk...2. gün harcımı yatırmak gibi bir sorun olduğundan çalışmların tamamında da olamadığım için ayrıca özür dilierim...
Muhammed Turan
19-09-2004, 18:40
Tüylerim diken diken oldu o bayrağı görünce. Harikaydı yaaa!
Republic of Fenerbahçe
Gökhan Taşkan
20-09-2004, 21:34
Cemal abi başta olmak üzere ben de tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim..
Bundan sonra da her zaman, her koşulda, Fenerbahçe aşkına, omuz omuza buluşmak üzere..
Hakan Altunay
21-09-2004, 18:12
provalara bende katılamadımama tribunde elimizden geldigince yardimci olmaya calistim....bu guzelligi yasatan herkese tesekkurler...
1907 UNIFEB li olmak bi ayrıcalıktır
Onur Bilgin
21-09-2004, 23:45
öncelikle bunları okurken bir 1907 UNİFEB üyesi olarak gururlanıyorum.şahsım oalrak provaların sadece p.tesi günü olanına katılabilmiştim ve de o gün maçlara gittiğim havayla stadımıza gitmiştim.bende buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.