PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Görev Dağılımı

Cenker Köse
12-08-2004, 20:14
1907UNIFEB Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Erdim'in askere gitmesi nedeniyle ve yeni yapılanma planımız gereği 1907UNIFEB Yönetim Kurulu'nda bazı değişikliklere gidilmiştir. Görev değişiklikleri şu şekildedir:

Başkan Vekili:
Okan UZUNKAYA - Koç Üniversitesi

Genel Sekreter ve Web Komitesi Sorumlusu:
Cenker KÖSE - Yıldız Teknik Üniversitesi

Başkan Yardımcısı ve Organizasyon Komitesi Sorumlusu:
Çınar ŞAHİN - Boğaziçi Üniversitesi

Başkan Yardımcısı ve Ürün Komitesi Sorumlusu:
Levin SÜSAR - Koç Üniversitesi

Örgütlenme Komitesi Sorumlusu:
Can GEBETAŞ- Cumhuriyet Üniversitesi

Tribün Komitesi Sorumlusu:
Sercan MATUR - Kocaeli Üniversitesi

Bu komiteler dışındaki komitelerde ise herhangi bir değişikliğe gidilmemiştir.

Bugüne kadar 1907UNIFEB Genel Sekreterlik görevini yürüten arkadaşımız Burçak ÇALICA'ya, Başkan Yardımcılığı görevini yürüten arkadaşımız Erkut ALPEREN'e, Organizasyon Komitesi Sorumlusu arkadaşımız Bilsay AVCI'ya, Ürün Komitesi Sorumlusu arkadaşımız Gökhan BAŞ'a, Tribün Komitesi Sorumlusu arkadaşımız Okan UZUNKAYA'ya göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eder; Başkanımız Berkay ERDİM'e hayırlı tezkereler diler; yeni görev alan arkadaşlarımıza da çalışmalarında başarılar dilerim.

Cenker KÖSE
1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği
Genel Sekreteri

Bilsay Avcı
12-08-2004, 20:27
Necdet Bey'in en başından beri *söylediği gibi UNIFEB'i mezun olanlar değil, halen okumakta olan kişiler yönetmelidir. Yeni görev dağılımlarıyla ben dahil hiçbir mezun arkadaşımız komite sorumluluğu ya da benzer başka mertebede görev almıyor. UNIFEB'in önünün açık olması için bu çok önemli.

Her zaman söylediğim gibi, isimlerden bağımsız bir UNIFEB, her geçen gün daha da güçlü olacaktır.

Yeni görev ve sorumluluklar devralan tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. Bizlere düşen ise onların omuzlarındaki ağır yükleri bir nebze de olsa hafifletmektir.

Kolay gelsin ve hayırlı olsun.

Melis Varan
12-08-2004, 20:52
Görev dağılımındaki değişimden önce bu sorumlulukları üstlenen arkadaşlara teşekkürler. Onların yerlerini alan arkadaşlarımızın da öncekileri aratmayacağına eminim. Zaten ilk girdiğim günden beri "bizde as üst yok, birlikte yapıyoruz ne yapıyorsak"ı hep duydum ve ben de tekrarlıyorum. Yeni görevlerinde hepsine başarılar dilerim, hayırlı olsun.

Onur Bilgin
13-08-2004, 12:34
bundan önce büyük fedakarlıklarla görev alan ve de bundan sonrada görev alıcak arkadaşlara sonsuz teşekkürler

Ersin Demirel
13-08-2004, 13:52
Komitelerdeki arkadaşlara kolay gelsin...Mücadelemiz,daha iyi bir Unifeb için.Hep birlikte çalışacağız...

Okan Danışman
13-08-2004, 17:22
hayırlı olsun
herkeze basarılar

Serhat Gül
13-08-2004, 20:21
Yeni görev alan arkadaşlara çalışmalarında başarılar dilerim.Umarım hep birlikte güzel işlere imzamızı atarız.

Hüseyin Atik
13-08-2004, 20:57
Yeni foruma üyeliğim biraz gecikti ama sorun değil kaldığımız yerden devam ediyoruz işte yönetim kurulumuzda ve komitelerimizde yeni görev alan arkadaşlarımıza yeni sezonda başarılar...Bende bu kişilerden biriyim ve üzerimizdeki sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve verilen görevleri hiçbir karşılık beklemeksizin en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın...

Sevtap Ünsal
14-08-2004, 14:55
şimdiye kadar görevlerini başarıyla yürütmüş tüm arkadaşlarada emeklerinden ötürü teşekkürler..
yeni yönetim kuruluna başarılar diliorum..

Emre Tanrıseven
14-08-2004, 16:15
Yenilerin hepsine başarılar.. Bundan öncekiler başarılıydılar eminim bundan sonrakiler daha başarılı olacaklar.. Daima ileri Unifeb...

Kürşat Filiz
14-08-2004, 16:22
Yeni Yönetimdeki tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar...umarım görevlerini kazasız belasız tamamlarlar...
Eski Yönetimdeki arkadaşlarımıza ise yaptıkları herşey için çok teşekkürler...

Muhammed Turan
15-08-2004, 00:07
Benim bir ricam olacaktı. Sorumlu arkadaşların telefon numaralarını temin edersem çok iyi olacak. Yardımcı olursanız sevinirim. Numaraları gönderen ilk 3 kişiye Dubai tatili ...
Biraz fazla oldu :) Hade hade bir kola yeter :P

Burhan Günarslan
15-08-2004, 18:19
yeni görev dagilimi camiamiza hayirli olsun..
çalismalarinizda basarilar

Vehbi Şirikçi
15-08-2004, 21:10
Görevlerini bugünlere kadar sürdürmüş olup görevleri son bulan arkadaşlara verdikleri emek ve özveri için teşekkürler.

Oğuz Yıldız
15-08-2004, 22:42
Görevini bırakan arkadaşlara yaptıkları çalışmalardan dolayı Teşekkür EdeR , Bayrağı devralan arkadaşlara da BaşarılaR DileriM .

Doğa Aydın
16-08-2004, 17:15
Şimdiye kadar kendilerinden çok şeyler katarak 1907UniFeB yönetiminde emek sarfetmiş herkese teşekkür borçluyuz.

Onlardan bayrağı devralan tüm arkadaşlara da başarılar dilerim...

Ata Bahadır
18-08-2004, 00:30
Yeni dagilim tum 1907Unifeb ailesine hayirlar getirsin, gorevlerini layigi ile yerine getiren onceki arkadaslarimizi tebrik eder bayragi alanlara ise basarilar dilerim.

Salim İrken
19-08-2004, 01:10
Allah yüzünüzü kara çıkarmasın.! her zaman yanınızdayız.

bu arada daha önceki görev yapan akadaşlarımı gönülden kutluyorum... çok özverili çalıştılar..

Hakan Altunay
20-08-2004, 21:17
eski sorumlularımıza simdiye kadar olan emeklerinden dolayı tesekkurler,yeni sorumlularımıza da allah kolaylık wersin...
boyle bir gonul isinde gonulden calısan herkese minnettarız