Orijinalini görmek için tıklayınız : I. 1907UNIFEB Konseyi Bugün Toplandı
Cenker Köse
07-08-2004, 22:06
1907UNIFEB'in üniversite sorumlularının ve yetkililerinin, yönetim kurulu üyelerinin ve komite üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen "I. 1907UNIFEB Konseyi", bugün Koç Üniversitesi'nde toplandı.
Toplantının ana gündem maddeleri:
-Yeni yapılanma planımız
-Üyelik sistemimizdeki değişiklikler
-Yeni üyelik sistemimizin verimliliği
-İdeal Sistem
-Görev değişiklikleri
Haberin tamamını sitemiz www.1907unifeb.org' da bulabilirsiniz.
Toplantı hakkındaki detaylı açıklamalar bu konu başlığı altında iletilecektir.
Ersin Demirel
07-08-2004, 22:42
Selam arkadaşlar...
Sıcağı sıcağına bugünkü konseyle ilgili görüşlerimi paylaşmak istedim.
Günün erken saatlerinden,güneşin son anlarına kadar 50 Unifebli arkaadaşımla birlikte "Daha iyi bir Unifeb" için yapılan konseyde yer alabilmiş olmanın mutluluğu içindeyim.
Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızı ve beni sabırla dinleyen arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum.
Umuyorum ki,bugünkü konseyde konuşulup tartışılan eğri ve doğrular,Unifeb'in daha da iyi olacağı günleri getirecektir.Ben bugün bu ışığı gördüm ve yönetimdeki bütün arkadaşların konuşmalarını keyifle dinledim.
Konuşmam sırasında,tezimde yer alan edebiyatçılarımızın isimlerini vermeyi ve "Sorunuz var mı?"demeyi unuttum ;D
Gökhan Taşkan
07-08-2004, 23:06
Özellikle sunumlar ardından yapılan soru-cevap bölümleriyle yer yer beyin fırtınasını andıran görüş ve paylaşımlar ortaya çıktı.
Bence bu paylaşımlar ilk kez yapılan 1907 UNIFEB Konseyinde yönetim ve her komite için büyük birer kazanç sağladı. Katılımcıların soruları ve verilen yanıtlar doğrultusunda gerekli pekiştirmeler yapıldı diye düşünüyorum.
Katılan ve değerli görüşlerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler..
Serkan Ceylan
07-08-2004, 23:32
1907UNIFEB için yepyeni bir beyaz sayfa açıldı, mükemmel bir yapıya kavuşmanın adımları sorumlularla ve üyelerle birlikte atıldı.
Önümüzdeki sene çok seçici, rafine ve 1907UNIFEB bir 1907UNIFEB görecek herkes.
Funda Meriç
07-08-2004, 23:44
Kısa bir özeti olur mu, yapılabilir mi bilmiyorum böyle bir günün ama insanlık adına önemli bir adım atıldı bence bugün.. :D
Tatilini, ailesini, memleketini belki de çok daha önemli işlerini bırakıp gelen arkadaşlara ve sunumları için aylarca geceli gündüzlü çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..
1907Unifeb yeniden yapılanıyor..Hem de baya sağlam.. ;)
Onur Kalkandelenli
07-08-2004, 23:51
Konusulan,paylasılan,önerilen hersey cok güzeldi.İnsallah hepberaber bunların birer birer gerçekleştigini görücez.O zaman bugünkünden cok daha heyecanlı ve mutlu olucaz.
Fenerbahçemizin dünya kulübü olma yolunda omuz omuza, el ele!
Vehbi Şirikçi
08-08-2004, 00:14
Orada olamamak üzücüydü. I. 1907UNIFEB Konseyi hayırlı olsun. Eminim ki yeni yapılanma sistemimizi verimli bir şekilde hayata geçirmemize faydalı olacaktır. Yeni dönemle birlikte kağıt üzerinde düşünülen şeyleri teker teker hep birlikte gerçekleştirmek dileğiyle.
Sercan Matur
08-08-2004, 00:20
Gerçekten çok verimli geçen bir toplantı oldu...
Birçok önemli işini yarıda bırakıp,bütün bir gününü 1907UNIFEB'le geçiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Artık herşey daha iyi, daha düzenli, daha farklı olacak...
Duygu Çakır
08-08-2004, 05:08
Güzel ve verimli bir gündü
ayrıca misafiri olduğumuz universite çok güzeldi :}}
valla koç'ta okuyan arkadaşlar değerini bilsin
nice güzel günlere
Erkut Alperen
08-08-2004, 14:25
Yaz boyunca tartışırken, düşünürken zmn zmn karamsarlığa kapıldığım oldu. Ancak dün sizleri orada gördükten ve her ne kadar ne sunulacağını bilsem de sunumları dinledikten sonra anladım ki aslında herşey çok güzel olacak.
Öncelikle yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımıza bütün çalışmları sebebiyle, katılan bütün sorumlulara komite üyelerimize ve diğer arkadaşlarımıza katılıp bizleri dinledikleri için, bizleri yalnız bırakmayan 1907 Fenerbahçe Derneği yeni dönem yönetim kurulu üyeleri Gökhan Bey ve Melih Bey'e, ev sahipliği yapan Koç Üniversiteli arkadaşlara, özellikle bütün toplantı boyunca konuştuğumuz "1907UNIFEB'in hedefleri"ne mükemmel bir örnek oluşturan tezini Fenerbahçe'mizin edebiyattaki yerine ayıran ve bu güzel çalışmayı bizlere sunan Ersin arkadaşımıza sonsuz teşekkürler... Teşekkür etmeyi unuttuğum kişiler olabilir.
Düşünen, proje üreten, sorunlara duyarlı ve bunlara çözüm arayan, katılımcı ve sorumluluk sahibi bir 1907UNIFEB ;)
Can Ağırgöl
08-08-2004, 15:20
orada olamadağım için üzgünüm.web komitesine buradan bir çağrı yapayım ve konseyde konuşulanların bir metninin maillere gönderilmesini talep edeyim dedim.
Hüseyin Kaplan
08-08-2004, 15:26
Emeği geçen ve vaktini ayırıp gelen herkese teşekkürler...
Serhat Gül
08-08-2004, 16:31
Herkesin fikir birliği olduğu toplantının çok faydalı geçtiği konusunda bende aynı düşünceleri paylaşıyorum.Hatta Mehmet arkadaşımız bunun daha sık aralıklarla olması gerektiğini söylemiş bende buna destek verenlerden biriyim.
Bu tür toplantılar sayesinde özellikle üniversite sorumluları daha donanımla hale geliyor.Bizlerin daha fazla bilgi sahibi olmamız gideceğimiz üniversitede arkadaşlarımıza anlatacağımız daha çok şey olması anlamına geliyor.
Toplantıda komitedeki arkadaşların yaptıklarını,yapacaklarını ve bizlerden ne beklediklerini anlatmaları,bunun sonunda soru cevapla öneri almaları beni en çok etkileyen kısım oldu.
...inanın
güzel günler göreceğiz çocuklar
güneşli günler göreceğiz.
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,
ışıklı maviliklere süreceğiz.....
Uğur Yedikardeş
08-08-2004, 16:45
Herseyiyle cok güzel bir toplantı oldu. Akıllarda kalan cogu soru cevap buldu ve her seyiyle cok daha güclü bir UNIFEB icin somut adımlar atıldı. Emegi gecen herkese cok tesekkürler
Bahriye Tekin
08-08-2004, 17:02
çok güzel ve çok yararlı bir toplantıydı bence de emeği geçen herkese çok teşekkürler
yeni oluşum çok güzel olacak ve her emeğimizin karşılığını alacağız
dün birkez daha UNİFEB in hayatımda bu kadar büyük yere sahip olmasının ne kadar doğru olduğunu anladım
*öncelikle
GÜL MUŞTU, OKAN UZUNKAYA, FUNDA MERİÇ
ve CEYHUN DEMİR e
ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HERŞEY İÇİN
*
Hakan Bıyıklı
08-08-2004, 17:07
Orada olmayı çok isterdim ama olamadım.. İşlerim nedeniyle aranızda bulunamadım..
Yönetim Kurulundaki ve komitelerdeki arkadaşlarım bu toplantı için çok uzun zaman harcadılar. Büyük hazırlıklar yaptılar ve hedeflenen 1907UNIFEB'in yaratılması için güzel bir temel atmayı bildiler diye düşünüyorum.
Artık yönetim kurulunun da ötesinde, üniversite sorumlularına, üniversite yönetim kurullarına ve 1907UNIFEB'li olmak isteyenlere iş düşüyor.
Emeklerinize teşekkür ederim.
Güzel günler olacak... Hem de çok güzel... ;)
Ersin Demirel
08-08-2004, 23:24
özellikle bütün toplantı boyunca konuştuğumuz "1907UNIFEB'in hedefleri"ne mükemmel bir örnek oluşturan tezini Fenerbahçe'mizin edebiyattaki yerine ayıran ve bu güzel çalışmayı bizlere sunan Ersin arkadaşımıza sonsuz teşekkürler... Teşekkür etmeyi unuttuğum kişiler olabilir.
Düşünen, proje üreten, sorunlara duyarlı ve bunlara çözüm arayan, katılımcı ve sorumluluk sahibi bir 1907UNIFEB ;)
Çok teşekkürler Erkutcuğum.Tezin kitap haline gelmesin de sizlerin de önerilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım olacak. ;)
1907Unifeb'in her alanda farklı bir taraftar topluluğu olduğunu göstermek için hepimizin el birliğiyle çalışması,mücadele etmesi gerek...
Gizem İnanç
09-08-2004, 01:11
Sabahın erken saatlerinde Taksimde buluşmamızla başyan bu güzel gün aynı güzellikte sona erdi... Yolda giderken -ister ilahi bir güç deyin ister başka bir şey, açıkcası ben tam olarak adını koyamadım- "Neden UNIFEB" sorusu takıldı aklıma? Sanırım bu sorunun net olarak cevabı şu.
Ben Fenerbahçeliliğimi dar bir çerçevede değil de geniş bir yelpazede, vizyonu geniş arkadaşlarımla birlikte yaşamak istediğim için UNIFEB'liyim. Bu gerçeği dün konseyde bir kere daha gördüm.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... Güzel günlere çok yakında hep birlikte ulaşacağız.. ;)
Burak Tuzlu
09-08-2004, 01:17
sizlerle birlikte olmak güzel olurdu. Ama.... :( :( :(
Ahmet İnal
09-08-2004, 02:52
her şey çok güzel başladı ve çok güzel sona erdi 9 saate yakın süren toplantıda herkes yeni fikirlerle görüşlerini sundu zaman olsaydı bu toplantının günlerce süreceğine eminim
hadi gel sende unıfebli ol devri bundan sonra kapandı üyeliklerde devrim niteliği taşpyan uygulamalara geçiliyor artık 3 foto getirmeye nazlanan adam artık aramızda olamıycak ve belkide bu şekilde oluşturduğumuz maç org. iptale ulaşmayacak az ama öz bir 1907unıfeb olucaz
teziyle aramızda bulunan ersine dobra ve güzel düşünceleriyle taaa kıbrıstan gelen cahit biniciye bizi misafir eden koç üni.ye ve 1907unıfebe teşekkürler...
BİZ FENERBAHÇELİLER TÜRK İLİNİN ASKERLERİYİZ...
Levin Susar
09-08-2004, 02:55
Konseyin içeriğini hazırlamak için yaklaşık 2 aylık bir süreç boyunca çoğu Yönetim Kurulu arkadaşımla birlikte yeri geldi sabahladık, yeri geldi kendimizi dış dünyadan soyutlamak için topluca istanbul dışıan çıktık, koca haftasonunu sadece 1907UNIFEB üzerine kafa patlatarak beyin fırtınası yaratarak geçirdik...
Hazırlık aşamasında bu kadar emek verdiğim bir toplantıya mecburiyetten katılamamak beni çok üzdü. Ama gelen tepkileri gördükçe içim bi farklı mutlu oldu. şallah yeni dönemde yeni stratejilerle daha sağlıklı bir 1907UNIFEB için hep beraber elimizden gelenin en iyisini yapacaz...
Berkay Erdim
09-08-2004, 10:22
Konseyin hazırlıklarını yaparken uzun ve uykusuz geceleri paylaştığımız Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma, tüm günlerini ayırarak "1907UNIFEB'i daha iyi yerlere nasıl taşıyabiliriz?" sorusunun cevabını bizlerle birlikte arayan üniversite birliklerindeki sorumlularımız ve yetkililerimize, komite üyelerimize, 1907 Fenerbahçe Derneği'nin değerli yöneticileri Sn.Melih Esen Cengiz ve Sn.Gökhan Akça'ya çok teşekkürler.
Özel olarak teşekkür etmek istediğim üç isim, Koç Üniversitesi'nde bu toplantıyı yapmamızı sağlayan ve bize evsahipliği yapan Okan Uzunkaya, hepinizin çok beğendiğini düşündüğüm Flash animasyonu hazırlayan Serkan Ceylan ve "Edebiyatımız ve Fenerbahçe" tezini bizlerle paylaşan ve kitaplaşma sürecinde 1907UNIFEB'le ortaklaşa çalışacağını açıklayarak bizleri onurlandıran Ersin Demirel. Çok teşekkürler.
1907UNIFEB'in sağlam temellere oturmuş olduğunu görmekten ne kadar mutlu olduğumu kelimelerle anlatmam çok zor. Bunun için emek veren, fedakarlık yapan herkese minnettarım. Emeklerimizin karşığılını alacağımız güzel günler yaklaşıyor...
Gökçe Şen
09-08-2004, 11:08
Orada olamamamın üzüntüsünü taşımakla beraber I. 1907UNIFEB Konseyi'mizin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Umarım bu birliktelik yaşayacağımız nice güzel paylaşımların ilki olur.Girdiğimizin bu yeni yapılanma sürecinde görev dağılımlarını belirlemek kanımca en ince nokta ve üzerine düşeni yapabilmek için ciddi fedakarlıklarda bulunan insanlarla birlikte olmak müthiş bir duygu.Sıkıntılı günleri yavaş yavaş geride bırakırken iyi bir elekten geçtiğimizi ve sağlam temellerle yapılandığımızı düşünüyorum.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Ersin Demirel
09-08-2004, 15:32
1907Unifeb'in diğer taraftar topluluklarından farkını en iyi biçimde gösteren bir toplantıydı yaptığımız.
Konseyin,Unifeb için bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum.Zira,yapılan eleştiriler,ortaya atılan öneriler,eksiklerimizi görmemize neden olduğu gibi sosyalleşme adına da önemli mesajlar içeriyordu.
Gelecekte,üyeler ve yönetim kuruluyla birlikte yapılacak bir toplantının Unifeb için daha da faydalı olacağına inanıyorum...
Mehmet Genç
09-08-2004, 18:04
1907UNIFEB - Fırat Üniversitesi'ndeki arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum, bizler için hazırladığınız CD çok çok güzel; çok ince bir davranışta bulundunuz, onca da emek vermişsinizdir CD'yi hazırlarken ve bizler için çoğaltırken, sağolun. :D
Konsey gerçekten çok verimliydi.Seneyede böyle bir organizasyon yapmalıyız hatta bir günden fazlada sürebilir okul sorumlularıda bu konseyde söz alıp sorunlarından bahsedebilir diye düşünüyorum.
Bir itirafta bulunmalıyım konseyde dağıttığımız cd ler Elazığda organize ettiğimiz şampiyonluk partisinden elimizde kalanlardı ama sorun değil seneye hepinize özel ayrı bir cd çıkarabiliriz :D
Levent Sarıbaş
09-08-2004, 18:09
Toplantı gerçekten de 1907UNIFEB in geleceği için son derece yararlı oldu.Umarım bu tip toplantılar sıklaşarak devam eder.Ayrıca toplantıdaki örgütlenme stratejimizin belirlenmesindeki en büyük payın sahibi olan Bilsay AVCI ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Ortaya koyduğu bu fikir ile 1907UNIFEB in bu zaman zarfında çok daha hedefine sağlam yürüyen bir birlik profilimizin olacağından hiç şüphem yok.
Bu toplantıyı gerçekleştirmemizde başta Okan UZUNKAYA arkadaşımız olmak üzere tüm Koç Üniversiteli arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Mehmet Genç
09-08-2004, 18:51
* Toplantı gerçekten de 1907UNIFEB in geleceği için son derece yararlı oldu.Umarım bu tip toplantılar sıklaşarak devam eder.Ayrıca toplantıdaki örgütlenme stratejimizin belirlenmesindeki en büyük payın sahibi olan Bilsay AVCI ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Ortaya koyduğu bu fikir ile 1907UNIFEB in bu zaman zarfında çok daha hedefine sağlam yürüyen bir birlik profilimizin olacağından hiç şüphem yok.
* Bu toplantıyı gerçekleştirmemizde başta Okan UZUNKAYA arkadaşımız olmak üzere tüm Koç Üniversiteli arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Merhaba Levent konseyin sonuna doğru tanışma fırsatı bulabildik yeterince konuşamadık.Seninle uzun uzadıya konuşmak isterdim.Forumda açtığım"Anıtkabir Organizasyonu"topic ine herzaman yürekten destek olmuştun umarım bu organizasyon önümüzdeki dönem gerçekleşir.
Sevtap Ünsal
09-08-2004, 19:13
*Konsey gerçekten çok verimliydi.Seneyede böyle bir organizasyon yapmalıyız hatta bir günden fazlada sürebilir okul sorumlularıda bu konseyde söz alıp sorunlarından bahsedebilir diye düşünüyorum.
konseyde okul sorumlularınında sorunlarına cevap niteligindeki genel sorunlar üzerinde durulsada okullarda birbirinden farklı sorunlarla karşılaşıldığı bir gerçek..bu konuda Mehmet'e katılıyorum..bu tip bir toplantı yapılacagını umuyorum..
Konseyin hazırlık asamasinda ve konseyde emegi gecen tum komite uyesi arkadaslara,Berkay'a,bizi misafir ettikleri için başta Okan olmak üzere Koç üniversitesindeki tüm arkadaslara,cd için Fırat üniversitesindeki arkadaslara ve emegi gecen herkese tesekkürler *;)
Burhan Günarslan
10-08-2004, 16:55
Bu konsey toplantısına katılamama üzüntüsünü yaşıyorum ve ayrıca bu konu hakkındaki düşüncelerimide bu kadar geç yazdığım için de özür diliyorum.Yaz okulunda olduğum için ve final haftasına girdiğimiz için internetle buluşamadım.Tekrardan kusura bakmayın
Artık alınan kararları geldiğimde sizlerle paylaşırım
Cahit Binici
10-08-2004, 20:21
Merhaba arkadaslar;
Harika bir organizasyonla (emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler) cok onemli bir toplanti gerceklestirdik. 1907Unifeb'in saglam bir zemin uzerinde hizla yayildigini goruyoruz.
Bu tip toplantilar cok daha sık gerceklestirilmeli. Cunku sanirim hepimiz artik hem fikiriz ki unifeb bir cesit fikir, proje ve eylem
birligi olarak konumlandirilmis durumda. Bunu avantaja cevirmemiz gerek.
Elimizde 24 saat kesintisiz iletisim kurabilecegimiz guzel bir forum var. Oncelikle bunu verimli kullanmaliyiz. Burada cesitli
fikirler ortaya atilmali, sogukkanlilikla degerlendirilmeli ve hayata gecirilmeli.
Ersin'in konsey toplantisinda sozunu ettigi calismasi benim tuylerimi diken diken etti acikcasi. Bilimsel zekasi ile duygusal
zekasini harika bir bicimde birlestirmis. calismasini henuz okumadim. bu saatten sonra benim icin eserin tasiyabilecegi tum eksiklikler alin teri, ozveri ve iyi niyetli girisim kavramlari sayesinde gormezden gelinecektir. Elbette ersin bireysel bir calisma hazirlamistir. Ancak o bu calismasini belki de feyz ve destek aldigi bir topluluk oldugu icin unifeb ile paylasmis ve guzelliginin bir kismini bize bahşetmistir. ersin belki de boylesi calismalarin bir baslangici olarak unifeb tarihindeki harika yerini kapti. Darisi hepimizin basina. (bu arada o calismanin baskiya hazirlanmasi asamasinda olur da elimden gelebilecek bir seyler olabilcekse soylememe bile gerek yok yapmaya hazirim)
bizler unifebliler olarak, yani fenerbahce'nin bilim yuvalarinda okuyan, calisan taraftarlari olarak belki de ilk kez ogrenci olma
kavramini baska bir boyuta tasiyoruz. destege ihtiyac duyan topluluktan, ureten ve destekleyen konumuna gecmeye cabaliyoruz. Muthis bir girisim... altini iyice doldurmak gerek.
Bence kurulus devri zorluklarla da olsa bitti, yukselme devrinin baslarina geliyoruz. En zor donemdeyiz. Cunku duraklama, gerileme ve cokus devrini yasamaya hic niyetimiz yok. bu noktada yapmamiz gereken daha cok yuzyuze bir araya gelip etegimizdeki fikirleri ortaya dokmek olmalidir. belli hedefler
koymamiz gerekiyor. Ornegin diyebilmeliyiz ki "biz yilda iki projeyi hazirlayacagiz ve Fenerbahce spor kulubune armagan
edecegiz.. ayrica bununla yetinmeyecegiz yilda su kadar sayida etkinlik yapacagiz. arkadaslarimizin tezlerinin, bitirme filmlerinin cekimlerine kaynak yaratacagiz, kongreler konferanslar duzenleyecegiz. Agzimizdan cikan soz camiamizda itibar kabul edilecek.. bu forumlarda yazan arkadaslarimizin cesitli yayinlarda bu felsefeyle yazarlik, gazetecilik, yoneticilik yapmalarini saglayacagiz. mezun oldugumuzda birlikteki yol arkadaslarimiza gerek is hayatinda gerek sosyal yasantida destek cikacagiz. okul bitecek, ise guce daldigimizda unifeb'in ogrenci arkadaslarimizin arkasinda olacagiz. vs. vs. "
bence sistem su olmali: farkli farkli fikirleri bir araya getirecegiz, (forumda, toplantilarda) onlari carpistiracagiz. Ayagi yere deymeyenleri ayaklari uzerine oturtacagiz. Projelendirecegiz ve bizim hayata gecirebildiklerimizi biz yapacagiz. Veya yapabilecek kurumlara iletecegiz. tabi bizim tum bunlari yapabilmemiz icin egolarini kapinin onunde birakip gelmis, az ama cok nitelikli ve donanimli bir kitleye donusmemiz gerekiyor...
Sunu sakin unutmamaliyiz arkadaslar: KUCUK INSANLAR OLAYLARI, BUYUK INSANLAR OLGULARI KONUSURLAR
sevgiler, saygilar herkese...
Levent Sarıbaş
10-08-2004, 22:54
* Merhaba Levent konseyin sonuna doğru tanışma fırsatı bulabildik yeterince konuşamadık.Seninle uzun uzadıya konuşmak isterdim.Forumda açtığım"Anıtkabir Organizasyonu"topic ine herzaman yürekten destek olmuştun umarım bu organizasyon önümüzdeki dönem gerçekleşir.
Merhaba Mehmet;
Mutlaka seninle uzunca konuşacağımız sayısız fırsatlarımız olacaktır.Yürekten ortaya konan bir fikrin herzaman arkasında olacağım.Seninki de böyle birşeydi..Bundan sonrada gelecek bu tip fikirlerin her zaman arkasında olacağım..ve sonuna kadar destekleyeceğim.Sana bu tavrından dolayı teşekkür ederim.Senin gibilerin sayısı 1907UNIFEB bir hayli fazla olmalı..
Muhammed Turan
10-08-2004, 23:54
Bu konseye katıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Fenerbahçe'ye gönül vermiş herkes işinden gücünden, tatilinden fedakarlık edip gelmiş. Böyle insanların arasında olmak çok güzel bir duyguydu. Herkese teşekkür ederim...
Eski sistemle ideal sistemi karşılaştırdığım zaman aradaki farkı çok daha iyi gördüm. Yapılan bir çok hata kesinlikle tekrarlanmamış ve iş bölümü yapılıp işler hızlandırılmış ve düzene konmuş. Bu ideal sistemde emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim yüreğinize sağlık. Bu sistemle sağlam temellere dayanmış, ileriyi daha iyi görebilen bir 1907UNIFEB geliyor. Kimse bizi tutamazz!
Çınar Şahin
12-08-2004, 13:23
Fenerbahce ve 1907Unifeb'imize yasadigimiz baglilikla o gun orada olan tum arkadaslarimiza(ozellikle de sehir disindan gelenler) cok ama cok tesekkur ederiz.
1907Unifeb'in misyonunu ve hedeflerinin izinde eminim ki cok daha guzel olacagiz.
sevgilerimle
Levin Susar
12-08-2004, 13:59
Ayrıca toplantıya gelemeyenler için, <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=mail&v=56">mail</a> liste okul sorumlularına toplantının önemli konuşmaları bize aktarılırsa sevinirim. Teşekkürler...
Niyazi Eser ULUHAN
Adnan Menderes Üniversitesi
Selam Niyazi ;
Konseye katılamayan birkaç üniversitenin temsilcileri daha vardı...
Konuşulan konular mailler ile anlatılamayacak cinsten olduğu için bizim hedefimiz, bu katılamayan üniversitedeki arkadaşlarımızın bizlere ulaşması...
Şöyleki ;
Katılamayan arkadaşlar bizlere ne tarihlerde istanbul'da olabileceğini söylerler ise biz de o tarihlerde kendileri ile buluşup toplantıda anlatılan stratejileri, değerlendirmeleri vs kendilerine anlatabiliriz...
Mümkün olduğunca yüz yüze anlatmak en iyisi diye düşünüyorum. Efektifliğini arttırmak açısından.
Bu yüzden konseye katılamayan, temsilci gönderemeyen üniversitelerimizin sorumluları, okullar açılmadan istanbulda olabilecekleri bir zamanı bize bildirirlerse biz de seve seve o gün konuşlanları tüm detayları ile yeniden anlatabiliriz..
Sevgilerle...
Bilsay Avcı
12-08-2004, 20:18
Yoğun iş temposu sebebiyle bir süre takip edemedim olup bitenleri. Öncelikle yeni forum hayırlı uğurlu olsun. Umarım zırt pırt aksilik çıkartmaz.
Konsey hakkında söylenecek fazla birşey yok. Yeni dönem yapılanması için yeterince kafa patlattığımızı düşünüyorum. Tam olarak neler konuşuldu bilmiyorum ancak az çok önceden belirlediğimiz plan dahilinde kararlar alındığını tahmin ediyorum.
Yeni dönem örgütlenme planını ortaya atan ve geliştirenler başta olmak üzere emeği geçenlere tebrikler.
Hayırlı olur umarım.
Kürşat Filiz
14-08-2004, 16:40
Niyazi çok yi bir konuya değinmişsin.gerçi toplantıda bir okul temsilcimiz vardı ama levin in dediği gibi yüzyüze bir konuşmanın faydası daha iyi olacaktır.
Yaz sezonun ortası olması sebebiyle antalya dan katılamadığım bu toplantıya en azından bir arkadaşım katıldı.ancak bir şans olurda fırsat bulursam istanbula gelirsem mutlaka sizinle görüşmeye gelicem.
inşallah:)
Burhan Günarslan
15-08-2004, 18:13
Katılamayan arkadaşlar bizlere ne tarihlerde istanbul'da olabileceğini söylerler ise biz de o tarihlerde kendileri ile buluşup toplantıda anlatılan stratejileri, değerlendirmeleri vs kendilerine anlatabiliriz...
Mümkün olduğunca yüz yüze anlatmak en iyisi diye düşünüyorum. Efektifliğini arttırmak açısından.
daha öncede telefonda söylemismiydim bilmiyorum bidaha buradan bildiriyim yaz okulunda oldgum için gelemedim ve sinavlarim 20 sinde bitiyor ve bende 21-22 sinde istanbula olacagim kismetse
Bilginize...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.