PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Yönetim ?

Orçun Tezol
26-07-2006, 17:02
Fenerbahçe - Kayseri Erciyesspor
6 Ağustos Pazar 19:00

1.Kategori TAM 28,00 YTL MIGROS
2.Kategori TAM 28,00 YTL TELSIM
4.Kategori TAM 60,00 YTL FENERIUM ÜST TRIBUN
5.Kategori TAM 100,00 YTL FENERIUM ALT G - BLOK
6.Kategori TAM 150,00 YTL FENERIUM ALT F - BLOK
7.Kategori TAM 175,00 YTL FENERIUM ALT E - BLOK

tam 100. yıla yakışan !!! bilet fiyatları ile açıyoruz sezonu. Normal maçlar böyle, derbiler ve CL,UEFA maçalrıda herhalde 50'den aşağıya olmayacak.

TARAFTAR değil SEYİRCİ İSTİYORUZ !!!

Atilla Çevik
26-07-2006, 17:22
Ne olacak belli değil valla kombinelerde pahalı formalarda biletlerde büyük kulüp olmanın dezavantajlarını biz çekeceğiz sefasını kim sürer bilemem.

Celal Tunalıoğlu
27-07-2006, 12:09
Taraftar diyince gözlerinde yesil dolarlar beliren zihniyet değismedikce ve müsterilerde bu kadar tepkisiz kaldıkca böyle gider bu.

Berat Elinç
27-07-2006, 16:20
forum yönetiminin kızmayacağını bilsem fiyatları ilk gördüğümde "ohaaaaaa" dediğimi yazardım ama neyse

yıllardır deplasman maçlarında ki fahiş fiyatlar nedeniyle anadolu kulüplerinin fenerbahçe taraftarını sömürdüğünü söyleriz ama bir çok anadolu kulübü bile bu kadarını yapmamıştı.

Halil Kapan
27-07-2006, 20:29
Taraftar diyince gözlerinde yesil dolarlar beliren zihniyet değismedikce ve müsterilerde bu kadar tepkisiz kaldıkca böyle gider bu.

her keLimesine katıLıyorum..
beLki kimsenin hayaL biLe edemeyeceği yıLdızLarı mükemmeL bir statta izLiyoruz ama bu fiyatLar gerçekten çok pahaLı...yani sadece maç biLetLeri oLsa yine tamam ama formaLar pahaLı,kombineLer pahaLı..bunLarın yanında sürekLi oLarak FeneriumLardan aLışveriş yapmaya da çaLışıyoruz eLimizden geLdiğince...
işin en kötü tarafıda bu ekonomik değişimLe birLikte değişen taraftar portresi...maraton aLtLa başLadı maaLesef kaLe arkaLarına doğru devam ediyor...normaL bir maç için biLe 175 ytL fiyat biçebiLen yönetimimiz stadın doLabiLeceğini düşünüyor mu acaba?şampiyonLar Ligi ve derbiLer için yüksek fiyatLarı anLayabiLiyorum maksimum geLiri aLmak normaL,ama anadoLu maçLarında 25000 kişiye ortaLama 50 ytL e oynamaktansa 50000 kişiye 20 ytL e oynamayı tercih etmesi gerekLi yönetimin...

Orçun Tezol
28-07-2006, 15:23
İlginç fiyatlar gayet normal diye yazan yok sanırım... ???
Çünkü kimisine göre yapılan bu zam normal. Geçen sene 22,5'du. Bu sene 25 oldu. Evet bu oranda yapılmış bir zam buna mantık olarak bende katılıyorum. Ama katılmadığım nokta geçen sene yapılan bu hatanın üstüne birde böyle bir zam yapmak. Resmi sitede bide 25 yazmışlar fiyatları telsim için ama kaç kişi geçen sene 22,5 Ytl'ye aldıkti biletini bu sene 25'e alabilsin. Hani bunun Hizmet bedeli? hani eğer kredi kartı ile aldıysanız %8 vade farkı? Git gel masraflarını saymıyorum bile. Bu durumda demek oluyorki bu sene 30'dan aşağıya bilet yok! Kombine alamayan arkadaşlar bence en iyisi bir kredi kartı edinsinler. Hiç olmazsa taksit yapılıyor. Hey yarabbim ne günlere kaldık ya!

Tekrar tekrar teşekkürler yönetim!

Orçun Tezol
02-08-2006, 11:03
Yükselen Bilet Fiyatları

Bilet fiyatları da Fenerbahçe tribünleri içinde çok tartışılan bir konu. Sezon başında satılan kombine kartların sayılarının artmış olması nedeniyle, kalan biletlerin fiyatları da Avrupa ile bile kıyaslanınca yüksek gözüken rakamlara satılıyor. Tabi ki yıldızları çok ucuza izlemek olmaz. Ama özellikle gençler ve öğrenciler için tıpkı Avrupa’daki gibi indirimli biletler satışa çıkarılsa ve geçimini kendi sağlayamayan bu kesim de statlarda yerlerini daha kolay ve sık şekilde alsalar hem tribünler canlanır, hem de bu gençler Fenerbahçe ile daha çok zaman geçirip ait olma hissini yaşarlar. Böylelikle diğer gelir getiren konularda da zamanla katkı yapmaya başlarlar. Şu anda en düşük bilet fiyatı 25 YTL. Bir örnek vermek gerekirse Milan’ın en düşük bilet fiyatı ise 19 YTL. Varın gerisini siz düşünün…

http://www.hayatimfutbol.com/Agustos2006/027.html
Kemal Aktürk Arkadaşımızın verdiği linkten alıntıdır...

Orçun Tezol
03-08-2006, 13:32
Fenerbahçemizin Turkcell Süper Ligin 3. haftasında Çaykur Rizespor ve Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev ile oynayacağı müsabakaların biletlerinin satışı; Kongre Üyeleri ve Taraftar Kart sahipleri için 03 Ağustos 2006 Perşembe günü, genel satış ise 04 Ağustos 2006 Cuma günü Biletix Çağrı Merkezi ile Biletix İnternet Sitesi ve tüm Biletix gişelerinde başlayacaktır.

BİLET FİYATLARI

FENERBAHÇE – RİZESPOR

Telsim Tribün - Migros Tribün 25.- TL
Fenerium Üst 60.- TL
Fenerium Alt G Blok 100. TL
Fenerium Alt F Blok 150.- TL
Fenerium Alt E Blok 175.- TL
Fenerium Alt – Maraton Alt çocuk 75.- TL

FENERBAHÇE – DİNAMO KIEV

Telsim Tribün - Migros Tribün 20.- TL
Fenerium Üst 40.- TL
Fenerium Alt G Blok 80.- TL
Fenerium Alt F Blok 120.-TL
Fenerium Alt E Blok 140.-TL
Fenerium Alt – Maraton Alt çocuk 50.- TL

Not: Çocuk biletleri, müsabakaların oynandığı gün, saat 17.00’den itibaren, Maraton Tribünü gişesinden satılacaktır.

http://www.fenerbahce.com.tr/detay.asp?ContentID=4302

Sercan Tuna
03-08-2006, 13:56
Bunların üstüne brde biletix ücreti eklenicek :(

Yiğit Arın
03-08-2006, 14:05
Kiev maçının Erciyes maçından ucuz olmasını anlayamadım ama bir avrupa maçının 22,5 YTL olması yine de iyi.

Orçun Tezol
03-08-2006, 14:15

22,5 olucak. Bir ihtimal ya dikkate aldılar bilet fiyatlarını ama ben eger cl'ye katılabilirsek bu kadar düşük olabileceğini zannetmiyorum. Yada gerçekten önemli bir maç ve bu maçın ancak taraftarlar ile kazanılacağını düşünerek bu maç için indirdiler fiyatları. Eminim full olacaktır bu maç. Yarından itibaren satışta biletler. Bugün kart sahibi olanlar alabilecek biletlerini

Celal Tunalıoğlu
03-08-2006, 15:22
Kiev macı biletleri ucuz kacmıs gercekten,yönetimin standartlarına göre..

Sercan Okur
03-08-2006, 16:25
Evet Ç.Rize maçı 28 YTL, D.Kiev maçı 22,50 YTL olarak açıklandı biletix'de.

Muzaffer Eken
03-08-2006, 17:51
Kiev macı biletleri ucuz kacmıs gercekten,yönetimin standartlarına göre..
sanırım rahatsızsız bu konudan renktaş ::) ;D

Ahmet İnal
03-08-2006, 19:28
kieve hakaret lan bu :) b36 ile aynı kefeye koyuyoruz sizi demek istiyor bizim yönetim o zaman napıyoruz yarın ilk iş kiev maçı biletlerinden bir tane temin ediyoruz

Sercan Okur
03-08-2006, 19:51
kieve hakaret lan bu :) b36 ile aynı kefeye koyuyoruz sizi demek istiyor bizim yönetim

Ucuz olsa bir dert, pahalı olsa bir dert bir ortayı bulamadılar ;D

Mete Eker
16-08-2006, 13:41
30 milyon para verecegim.Sahada Fenerbahçe forması giymeye layık olan sadece Alex ve Appiahı izleyecegim.Böyle klüp yönetilmez.

Sercan Okur
16-08-2006, 14:27
30 milyon para verecegim.Sahada Fenerbahçe forması giymeye layık olan sadece Alex ve Appiahı izleyecegim.Böyle klüp yönetilmez.
Yönetim aynı yönetim 10 senedir iyi yönetiyorlar da şimdi mi yönetemiyorlar.

Alex ve Appiah dışında kalanlar o formayı haketmiyor mu?

Muhammet Budak
16-08-2006, 15:00
30 milyon para verecegim.Sahada Fenerbahçe forması giymeye layık olan sadece Alex ve Appiahı izleyecegim.Böyle klüp yönetilmez.Sen futbolcuları görmek için mi gidiyorsun o stada yoksa taraftarlık görevini yerine getirmek için mi?
Yönetimin savunulacak bir tarafı yok ama bu sözün biraz ağır kaçmış arkadaşım.

Çağlar Çağatay
16-08-2006, 16:09

nası yani???

Hakan Güneş
16-08-2006, 16:42
avrupa şart artık...
konyaspor veya sakaryayı seyretmek ıcın alınmadı galıba kombıneler...
dınamoya elenırsek vayyy anam vayyy .. >:( >:(

Hasan Muradoğlu
17-08-2006, 12:38

Appiah'ı niye göresin di mi?
Juventus'da oynadığı futbolla kendini Serie-A ya ve Avrupa futboluna kabul ettirmiş,Dünya Kupasıyla da dünya futboluna. Geçen sene bütün sezon boyunca nerdeyse insan üstü bir mücadele ortaya koymuş, takımın komple döküldüğü son Denizli maçında Rüştü ile birlikte ayakta kalan iki isimden biri olmuş,yetmemiş kaçan şampiyonluğa senin benim gibi yani bir taraftar edasıyla gözyaşlarıyla bakmıştır.Bunlar oyuncuyu izlenir kılmaz diyorsan şunu da belirtmek de fayda var, bugün satıyorum dersen "havada kapışılacak" bir adam olduğunu hatırlatalım.

Not: Teşbihte hata olmazmış, kimse yanlış anlamaz umarım "havada kapışmak" deyimini..

Sercan Okur
17-08-2006, 14:49
Juventus'da oynadığı futbolla kendini Serie-A ya ve Avrupa futboluna kabul ettirmiş,Dünya Kupasıyla da dünya futboluna. Geçen sene bütün sezon boyunca nerdeyse insan üstü bir mücadele ortaya koymuş, takımın komple döküldüğü son Denizli maçında Rüştü ile birlikte ayakta kalan iki isimden biri olmuş,yetmemiş kaçan şampiyonluğa senin benim gibi yani bir taraftar edasıyla gözyaşlarıyla bakmıştır.Bunlar oyuncuyu izlenir kılmaz diyorsan şunu da belirtmek de fayda var, bugün satıyorum dersen "havada kapışılacak" bir adam olduğunu hatırlatalım.

Not: Teşbihte hata olmazmış, kimse yanlış anlamaz umarım "havada kapışmak" deyimini..

Arkadaşda sadece Appiah'ı ve Alex'i izlerim demiş. Yani 30 milyon az 50 milyon mu olsaydı?

Hasan Muradoğlu
18-08-2006, 01:21
Hakikaten yahu. Ben nasıl yanlış okumuşum mesajını.
Appiah'a sallıyor sandım bir an.
Yanlış anlaşılma için özür...

Mete Eker
28-08-2006, 13:50
Arkadaşlar kusura bakmayın bu başlıgı unutmuşum şimdi cevap yazayım.
Ben kadromuzda Fenerbahce forması giymeye layık olmayan bazı oyuncuların oynadıgını belirtmek istedim.Bazı degil çok fazla oyuncu.
Kimileri yetenekleri itibariyle haketmiyorlar bu formayı kimileri ise yeterli mücadele etmedikleri için haketmiyorlar.Kimileri ise büyük maçlarda sahadan yok oldukları için.Yıllardır defans oyuncusu diye Serveti Ümiti Denizi Serkanı Lucianoyu hatta Önderi vb.izledik.Siz Fenerbahcenin kadrosunu kurmakla mükellef olsanız yakıştırabilirmisiniz bu oyuncuları Fenerbahcemize.
Aurellio kahramanımız oluyor ufak maçlarda.20 tane top kapıyor falan.Ama adam büyük maçlarda yok sahada.Şampiyonlar liginde kaç kere iyi oynarken gördünüz Aurellio yu.Selçuk ve Mehmet için de geçerli bu sözlerim.
Hele hele Tuncay.Uzun uzun bişeyler yazdım Tuncay için başka bi başlıkta isterseniz bi göz atınhttp://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=futbol;action=display;num=109646679 3;start=375#375

11 tane süper adam alamazsınız bi takıma ama 7-8 tanesi çok kalite olur diger 3-4 adam mücadeleleriyle sırıtmaz.Bizde Avrupa maçlarında Alex Appiah haricinde takım sırıtıyor.

Alex te bazı büyük maçlarda yok oluyor sahada.Rakip 1 bazne 2 adamla kapatıyor Alexi.Ama 2 adam Alex e geldiginde büyük maçlarda oyun oynayabilecek etkili olacak oyuncu yok ne yazıkki.
Son olarak Selçuk Yula nın bugünkü yazısından bi alıntı yapayım.

''Şimdi kimse bozulmasın, gücenmesin. Üç futbolcu transfer edildi. 11 dışında kalacak futbolcular dertlerine yansınlar. Artık Fenerbahçe'de formayı hak edenler giyecek, çalışanlar giyecek, o formayı ıslatanlar giyecek. ''

Orçun Tezol
29-08-2006, 15:20
Yöetim çok iyi bir yere tezgah açtı. Gerçekten tebrik etmek gerekiyor. İşte son bombalar...

BİLET FİYATLARI ANTALYASPOR RANDERS

Telsim- Migros Tribünleri 27,5 YTL 35 YTL

Fenerıum Üst 60 YTL 75 YTL

Fenerıum Alt G Blok 100 YTL 125 YTL

Fenerıum Alt F Blok 150 YTL 175 YTL

Fenerıum Alt E Blok 175 YTL 200 YTL

Fenerıum Alt-Maraton Alt Çocuk Bileti 75 YTL 100 YTL

Artık bir tepki, organize bir tepki vermenin zamanı geldide geçiyor bile sanırım...

Mert Çubukçu
30-08-2006, 00:27
baya ucuz tutmuslar biletleri ben bu fiyata yarim bilet almazdim wala kombinem olmasa.. >:(

Mete Eker
01-09-2006, 15:14
Değecek futbol oynansın sahada 15 gün aç gezerim anadolu sigarası içeri giderim maça ama taraftarın gönlünün alınması gereken bu maçta bu fiyatlar resmen soygundun.

Mustafa Ünal
01-09-2006, 16:37
Soygun Ankara'da!

Abi şükredin halinize yinede.Başkan İ.Cavcav olsaydı ya..

Gençlerbirliği'nin sezonluk maraton kombinesi 105 YTL.Ama Fenerbahçe maçı kombine fiyatı 66 YTL.Kale arkası kombine 50 YTL ama Fenerbahçe maçında 33 YTL.

Sayın İ.Cavcav'a hepiniz adına güzel dileklerimi iletiyorum!

Merve Ocak
01-09-2006, 20:07
Soygun Ankara'da!

Abi şükredin halinize yinede.Başkan İ.Cavcav olsaydı ya..

Gençlerbirliği'nin sezonluk maraton kombinesi 105 YTL.Ama Fenerbahçe maçı kombine fiyatı 66 YTL.Kale arkası kombine 50 YTL ama Fenerbahçe maçında 33 YTL.

Sayın İ.Cavcav'a hepiniz adına güzel dileklerimi iletiyorum!

e bunun üstüne
Fenerbahçe aşığıyım para pulu neyleyim
30 milyon vereyim de cavcavı da ÖPEYİM
bestesi sölenir ancak

Onur Aloğlu
01-09-2006, 21:57
e bunun üstüne
Fenerbahçe aşığıyım para pulu neyleyim
30 milyon vereyim de cavcavı da ÖPEYİM
bestesi sölenir ancak

Ne besteydi değil mi Merve? :D

Sercan Tuna
05-09-2006, 18:32
antu dan alıntı

Haftanın Konusu: "Müşteri mi, Taraftar mı?"
http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=5124

Kayhan Özturk
16-10-2006, 02:59
100. yılda olması gerekenler bu mu? bu kulüp inşaat şirketi diil yönettikleri yeri karıştırıyorlar galiba

Orçun Tezol
16-10-2006, 14:47
Bursa maçıyla başlayan, abdi ipekçide devam eden ve Ankara'da da baş gösteren tribün şovları devam ediyor. Allah sonumuzu hayır etsin... Ama aşağıdan, yukarıdan yolun sonu görünüyor... Bu çok açık ve net!

Celal Tunalıoğlu
16-10-2006, 16:13
Bursa maçıyla başlayan, abdi ipekçide devam eden ve Ankara'da da baş gösteren tribün şovları devam ediyor. Allah sonumuzu hayır etsin... Ama aşağıdan, yukarıdan yolun sonu görünüyor... Bu çok açık ve net!

Özellikle yukarıdan cok net görülüyordur :rolleyes:

Erhan Dikmenli
23-05-2007, 14:19
Ankaragücü bilet fiyatları 45 ytl

Başka bir şey demiyorum.
sözün bıttıgı yer ;)

Ozan Ercan
23-05-2007, 18:04
Sampiyonluk kutlamalarini da ayri mactan sayiyolar galiba :)

2 mac bir arada, cifte tarife..

Serkan Özen
23-05-2007, 18:20
Sampiyonluk kutlamalarini da ayri mactan sayiyolar galiba :)

2 mac bir arada, cifte tarife..
2006 - 07 sezonunun şampiyonluk kutlamalarını 2006 - 07 sezonu kombinesine değil de 2007 - 08 sezonu kombinesine dahil edilmesi de yönetimin ne kadar "aç" olduğunun kanıtıdır.

Bu yönetimin adeta paraya tapan bu yaklaşımı devam ettiği sürece taraftarın desteğini kazanması çok zor.

Burak.Coşkun
23-05-2007, 18:43
45 ytl * 55.000 = 2.475.000 ytl

ankara gücü maçı hasılatı olarak defterde yar alacak.
Ne diyeyim kardeşim..
Helal olsun..Önemli birilerini transfer etselerde bari paranın boşa gitmediğini anlasak..