PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahce Üniversitesi

Aycan Yılmaz
04-06-2006, 16:34
Yalova’da Devlet Üniversitesi, Vakıf Üniversitesi tartışmaları sürerken müjdeli haber Fenarbahçe Spor Kulübünden geldi. FB adına açıklama yapan Yalova FB Derneği Başkanı Vefa Salman, “2007 yılı içerisinde üniversitenin temelini atmayı hedefliyoruz” dedi.
Yalova FB Derneği Başkanı Vefa Salman FB’ nin kuruluşunun 100,Yılı nedeniyle FB yönetiminin Fenerbahçe Üniversitesini kurma kararı aldığını, Geçen nisan ayında Ankara’da gerçekleşen TİGEM İhalesine katılan FB Asbaşkanı Nihat Özdemir’inde ihaleyi kazandığını vurguladı. Vefa Salman Yalova’da Fenerbahçe Üniversitesinin kurulması için düğmeye basıldığını belirterek “TİGEM arazisinde Üniversite kurulması için Başkan Binicioğlu Üniversite konusunda samimiyse, benimle ortak hareket eder ve 2007 yılı içinde FB Üniversitesi’nin temelini Yalova’da atarız.” dedi.

Kaynak : http://www.yalova77.com/077/nettv/detay.php?id=420

Videosu : http://www.yalova77.com/077/nettv/izle.php?id=420

- Sonunda gerceklesiyor.. Hepimize hayırlı olsun.. Bu arada orada okuyacakları şimdiden kıskandım doğrusu .. :) :) :)

Servet Güldeş
04-06-2006, 20:35
Fenerbahçe üniversitesi acaba istanbulda mı olmalı...

Hatta bence kesinlikle olacaksa istanbulda anadoluda olmalı

Erdem Özdamar
11-06-2006, 16:00
Fenerbahçe üniversitesi acaba istanbulda mı olmalı...

Hatta bence kesinlikle olacaksa istanbulda anadoluda olmalı

kadıköyde olmalı ne dersiniz?

Sercan Tuna
15-09-2006, 16:14
aynen kadıköyde olmalı bncede ama imkansız yakın birşey.ist da universie yapımına bu sene izin çıkmadı cumhurbaşkanlığından

Barış Güzelsoy
22-10-2006, 16:12
İstanbul'da, özellikle Anadolu yakasında olsa çok ama çok güzel olur.Yalova'da güzel bir yer.Bu tip vakıf üniversiteleri genelde İstanbul, Ankara gibi illerimizde oluyor.Yalova'ya kurularak bu alanda da bir ilk gerçekleştirilebilir.

Fırat Kocadağ
20-11-2006, 18:32
aynen kadıköyde olmalı bncede ama imkansız yakın birşey.ist da universie yapımına bu sene izin çıkmadı cumhurbaşkanlığından

Anlamak mümkün değil bir üniversite için nasıl izin çıkmaz basbas bağran sanki başkası bu ülkenin üniversiteye ihtiyacı olduğu halde nasıl bir karar bu çok ilginç :kizgin:

Beyza Hüşlü
21-11-2006, 23:21
walla süpermiş..ben gidemedim ama çocuğum gider en azından:D

Mustafa Topal
23-11-2006, 13:59
bence istanbulda olmalı...artık bizim veletle torunlar gider...

Ozan Çetinkaya
24-11-2006, 23:06
kadıköyde olması imkansız gibi...olursa da küçükbakkalköy veya ataşehir civarlarında olur...yer bulmak artık imkansızlaştı istanbulda...ama fenerbahçe üni.de istanbulda olmalı anadoolu yakasında...yalovada başka bi üni olmalı

Hüseyin Kaya
25-11-2006, 00:02
Yok abi Anadolu bir yerde olması önemli deil bence..
Nerenin ihtiyacı varsa orada kurulsun üniversitemiz..Sadece adı için kurmayalım üniversitemizi yararı da olsun..Yoksa kıymeti kalmaz..

Bora Haykır
26-11-2006, 06:52
Yok abi Anadolu bir yerde olması önemli deil bence..
Nerenin ihtiyacı varsa orada kurulsun üniversitemiz..Sadece adı için kurmayalım üniversitemizi yararı da olsun..Yoksa kıymeti kalmaz..

Alkışlıyorum seni en gerçekçi ve en anlamlısı da bence bu şekilde olmasıdır. Sözde bi üniversite olmamalı. Gerçekten bazı ihtiyaçlara karşılık verebilmeli.

Hüseyin Kaya
26-11-2006, 07:19
Alkışlıyorum seni en gerçekçi ve en anlamlısı da bence bu şekilde olmasıdır. Sözde bi üniversite olmamalı. Gerçekten bazı ihtiyaçlara karşılık verebilmeli.

Teşekkürler hocam..

Ama tahminim bu forumdaki insanları yarıdan fazlası bu şekilde düşünüyor..Ama kimse bu başlığa girip bişeyler yazma ihtiyacı hissetmemiş..