PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koldaki Cola-Turka Reklamı!!!

Savaş Özmen
28-08-2005, 17:28
Fenerbahcemizin formasının kollarındaki Cola-Turka reklamının renkleri siyah-beyaz olması formamıza yakışmıyor bence.
Ya normal renklerinde kırmızı-beyaz olsun *ya da acilen sarı-lacivert...

Görüntü olarak hiç güzel durmuyor... >:(

Emre Tanrıseven
28-08-2005, 18:00
mavi beyaz deilmi o?

Yiğit Arın
28-08-2005, 18:42
Kırmızı-beyaz olur, formamızda kırmızı istemiyoruz denir. Bunun üzerine belli ki aceleyle değiştirilip bjk'nin kullandıkları şimdilik yapıştırılıverilir, o da beğenilmez. Kaptan kırmızı pazubantı takar o da sorun olur. Ne diyeyim, en büyük derdimiz bunlar olsun.

Levin Susar
28-08-2005, 18:56
Arkadaşlar kollardaki Cola-Turka reklamları lacivert beyazdır...

Şükrü Günal
28-08-2005, 21:03
Lacivert Beyaz.Çünkü forma önümde duruyor.

Ozan Avcu
28-08-2005, 21:38
Bence hiç olmasın, sevmiyorum adamları.

Savaş Özmen
28-08-2005, 21:51
Lacivert Beyaz.Çünkü forma önümde duruyor.

tamamdır o zaman dostum...

ben yanılmışım... ;)

Aycan Yağanoğlu
29-08-2005, 14:37
Bence hiç olmasın, sevmiyorum adamları.

aynen ya adamların kolaları güzel değil ki bi kere ;D ;D

Recep Yüce
29-08-2005, 16:49
Reklamın sarı olması görünü açısından daha iyi olabilirdi bence ama renklerimizden birini kullandığı için yönetime teşekkür ediyorum.

Murat Karaman
29-08-2005, 17:11
şerbet gibi bi kola nın reklamını almak saçma.ama alındı madem sarı-laciwert olmasından yanayım!

Berat Elinç
29-08-2005, 17:52
bence marka yada ürün önemli değil çünkü biz bu reklamı adamların hayrına değil parası için alıyoruz ama reklamında formaya ve o formanın asilliğine yakışması lazım
bu arada umarım 100. yıl formamı reklamsız olur

Ozan Avcu
29-08-2005, 20:41
Cola-Turka reklamının asil formamıza yakışmadığına inanıyorum.

Bünyamin Demir
29-08-2005, 21:23
Ozan kardeşim ben şahsen çok para verdilerse bu reklamın alınmasından yanayım markadan ziyade kulübün menfaatleri önemli.Ama formanın estetiğini bozmasıne bende karşıyım Sarı -Lacivert olsun...

Bora Erdinç
30-08-2005, 03:59
forma gelirlerinden mahrum kalmamak için parayı sen verecen heralde

Bence de reklamsız olmalı.1 sene reklam gelirlerinden mahrum kalmak hiçbir şey kaybettirmez ve üzerine itibar sağlar.Zaten olmuşsun Türkiye'nin en kaliteli ve istikrarlı kulübü,bütün rakiplerin 30 tane adam alırken sen 2 transferle noktayı koymuşsun,almazsın 2007'de reklam olur biter...

Erhan Şişli
30-08-2005, 11:42
Herşey para deil.100. yıl forması bencede reklamsız olmalı.biz cincon veya bjk deiliz.farkımız var ve bunu göstermeliyiz.100. yıl forması özel bi forma olmalı,üzerinde sadece Fenerbahçe ve onu simgeleyen şeyler takılmalı.

Ozan Ercan
01-09-2005, 01:03
Forma reklamının bjk veya 6s olmakla alakası yok. Dünyada formasında reklam olmayan kulüp sayısı parmakla sayılacak kadardır. Böyle bir geliri 1 senelik bile olsa gözardı edemeyiz bence. 100. yıl için reklamsız özel bir forma tasarlanabilir, o ayrı mesele!

Levin Susar
01-09-2005, 12:46
Forma reklam anlaşmaları uzun vadeli yapıldığı için her ne kadar Avea ile olan reklam anlaşmasının nezaman biteceğini tam olarak bilmesem de tahminim odur ki seneye de formamızda Avea reklamı olacak...

Berat Elinç
02-09-2005, 00:11
eğer parayı bulursam veririm feda olsun

size bomba gibi öneri 100.yıl formamıza reklam verelim formanın üzerinde 1907unifeb yazsın 8) 8)
imkansız ama güzel olurdu :-/ :'( :-/

Yasir Yılmaz
06-09-2005, 23:09
Ülker'in Fenerbahçe'ye olan düşmanlığı buna örnek.1997 yılıydı herhalde Steau'ya Başarılar Dileriz pankartını Fenerbahçe taraftarı unutmaz.Geçen seneki basket maçı bir başka örnek.Ülker'de Fenerbahçe düşmanlığı bitmez.

Bana işte bu çok saçma geldi...Adamlar düşman olsa ne diye reklam versin????
Bir de hakikaten ben de anlayamadım bu Cola Turka düşmanlığını.
Formaya gelince;Bence de sarı lacivert olursa daha şık olur.
Ayrıca 100. yıl için farklı bir tasarım şart.

Ozan Avcu
24-10-2005, 14:27
Ben Ülker düşmanıyım, sonuna kadar da düşmanı olacam. Ülker in paralarının da nereye gittiğini çok iyi biliyoruz..!

Bu sene de Mirsadı almaları, Ömer Onanı almaları, Kambala için kıyasıya mücadeleye girmeleri...

Onun dışında dün de dikkat ettim koldaki cola turca reklamı lacivert beyaz olabilir ama bariz bi şekilde siyah gibi görünüyo , beni ve birçok kişiyi rahatsız ediyo. Bence bu konuya el atılmalı.

Mert Salgın
24-10-2005, 15:13
Ben Ülker düşmanıyım, sonuna kadar da düşmanı olacam. Ülker in paralarının da nereye gittiğini çok iyi biliyoruz..!

Bu sene de Mirsadı almaları, Ömer Onanı almaları, Kambala için kıyasıya mücadeleye girmeleri...

Onun dışında dün de dikkat ettim koldaki cola turca reklamı lacivert beyaz olabilir ama bariz bi şekilde siyah gibi görünüyo , beni ve birçok kişiyi rahatsız ediyo. Bence bu konuya el atılmalı.

Ozan kardeşim aynen katılıyorum ülker ve benzer ürünleri almam aldırtmam..böyle bir markanın Fenerbahçe ye yakışmadığını düşünüyorum...yüzlerce marka varken bu markanın tercih edilmesi bence yanlış ne kadar çok para verseler de...
YEŞİL SERMAYEYE HAYIR....!!

Fatih Göztok
24-10-2005, 15:18
beyler nedir bu ülker düşmanlığı anlayabilmiş değilim.coca cola'nın CEO su kendi ağzıyla açıkladı.her sene mayıs ayı gelirlerini israil donanmasına bağışlıyorlar.ülkemizin sermayesi olarak yurt dışında bile iyi bir pazara sahip olanın bir firmaya karşı nedir bu anlamsız isteksizlik?
Yönetimdeki isimler uygun olmasaydı o reklamı almazdılar.Asil formamıza niceleri reklam vermnek için sıraya girmişken düşünmek gerekir bunu. destek olmuyorsanız bari köstek olmayın. tamam cola turka coca cola kadar kaliteli değil ama cola bu tadı bulana kadar kaç yıldır uğraştı?birde bu yönünden muhasebe yapmak gerekir.turka bu kadar kısa sürede % 25 i gecen bir pazar payına sahip.eğer bir laf söylüyorsanız bu kadar yüzdelik insanı zan altında bırakmış olursunuz...

-1907

Emre Akça
24-10-2005, 15:25
beyler nedir bu ülker düşmanlığı anlayabilmiş değilim.coca cola'nın CEO su kendi ağzıyla açıkladı.her sene mayıs ayı gelirlerini israil donanmasına bağışlıyorlar.ülkemizin sermayesi olarak yurt dışında bile iyi bir pazara sahip olanın bir firmaya karşı nedir bu anlamsız isteksizlik?
Yönetimdeki isimler uygun olmasaydı o reklamı almazdılar.Asil formamıza niceleri reklam vermnek için sıraya girmişken düşünmek gerekir bunu. destek olmuyorsanız bari köstek olmayın. tamam cola turka coca cola kadar kaliteli değil ama cola bu tadı bulana kadar kaç yıldır uğraştı?birde bu yönünden muhasebe yapmak gerekir.turka bu kadar kısa sürede % 25 i gecen bir pazar payına sahip.eğer bir laf söylüyorsanız bu kadar yüzdelik insanı zan altında bırakmış olursunuz...

ne dediğini anlamamış olsamda sen bizim efsanemizsin gene doru bişi demişindir..
saygılar

- 1886 8)

Murat Karataş
24-10-2005, 15:27
Helal olsun işte yorum bu

mutlak değer işareti içinde 4567

Hasan Muradoğlu
24-10-2005, 16:34
turka bu kadar kısa sürede % 25 i gecen bir pazar payına sahip.eğer bir laf söylüyorsanız bu kadar yüzdelik insanı zan altında bırakmış olursunuz...

ben bu kısmı anlamamış olsam da katılıyorum

-007

Emre Akça
24-10-2005, 18:21
.turka bu kadar kısa sürede % 25 i gecen bir pazar payına sahip.eğer bir laf söylüyorsanız bu kadar yüzdelik insanı zan altında bırakmış olursunuz...
bu nası bi laftır mauhuahauhuahuahuah ağlamak geliyor içimden

biz inanı kupaları için sevmedik !!!

Reşat Özdemir
24-10-2005, 20:16
Zan altında kalırsınız derken, zen felsefesine bir gönderme yaptı sanırım..

Bu arada kolanın tadı ile forma reklamı arasında bağ kurmak da bir gönderme sanırım.. Ama onun hedefini bulamadım..

Ali Yılmaz
24-10-2005, 20:46
cola turka neden asil formamızı kirletsin ki?? ayıp bir tarafı mı var? Üstelik Türk malı!!!

Ozan Avcu
28-10-2005, 16:31
gs de Türk malı... ama pardon fransız dı onlar ;D

Emre Çevik
06-01-2006, 20:58
bu arada umarım 100. yıl formamız reklamsız olur
+1 :D

Onur Baş
13-03-2006, 19:44
Ülker->Tayyip Erdoğan->
En yüce Fenerbahçeli'ye sarfettiği sözler ve sadece göstermelik olsun diye sarı-lacivert kravat takması...

İrtica Fenerbahçe formasına yakışmaz. Hele ki kolda cücük kadar yer kaplıyorsa tartışmamak bile gerekir.

Meltem Bostancı
05-07-2006, 13:14
Ülker->Tayyip Erdoğan->
En yüce Fenerbahçeli'ye sarfettiği sözler ve sadece göstermelik olsun diye sarı-lacivert kravat takması...

İrtica Fenerbahçe formasına yakışmaz. Hele ki kolda cücük kadar yer kaplıyorsa tartışmamak bile gerekir.

+1907 http://img89.imageshack.us/img89/7343/slap1dr.gif (http://imageshack.us)

Amir Özkul
05-07-2006, 21:58
cola turka madem türk malı ismi neden cola turka?tamam belki kolayı karşılayan bir kelime yok türkçe de ama en azından kola olarak yazabilirler.marka olduğu için bööle oluyo karizma için felan demesinler bana;türkçe kullanınca gidecek karizma olmasın daa iyi.ayrıca %25 pazar payı da o çuval olayından sonra Türkiye'de oluşan anti-amerikan ve anti-israil havanın etkisiyle oluştu.ha bi de ülker grubunun geçmişinden dolayı belirli bir çevrenin onu tercih etmesiyle oluştu.YEŞİL SERMAYE'YE,İRTİCA'YA VE TAKİYYE'YE HAYIR!!!

Amir Özkul
05-07-2006, 22:01
neyse konumuz bu değil ama ben şahsen ne basketbol takımımıza sponsor olmasını sindirdim içime ne de forma koluna reklam vermesini.

Meltem Bostancı
05-07-2006, 23:03
cola turka neden asil formamızı kirletsin ki?? ayıp bir tarafı mı var? Üstelik Türk malı!!!
yeşil sermaye....

Sercan Tuna
12-07-2006, 11:40
neyse konumuz bu değil ama ben şahsen ne basketbol takımımıza sponsor olmasını sindirdim içime ne de forma koluna reklam vermesini.
merak etme bnm kuzenimin formasındaki cola turca reklamı 3-5 yıkama sonunda çıkmaya başladı. bi kaç yıkama sonunda çıkıyo zaten

Ozan Avcu
12-07-2006, 15:03
yeşil sermaye....

Aslına bakarsak şu kola pazarından biz hiç karlı çıkamıyoruz. Coca cola pepsi desen o da yeşil sermaye $, dieri zaten yeşil... karlar hep biyerlere akıyo ne yazıkki.

Recep Yüce
12-07-2006, 22:15
Olayı siyasete sokmasak hepimiz daha mutlu oluruz bence. Adamlar takımın adını satın almış biz hala parası nereye gidiyor diye tartışıyoruz

Amir Özkul
13-07-2006, 00:08
Olayı siyasete sokmasak hepimiz daha mutlu oluruz bence. Adamlar takımın adını satın almış biz hala parası nereye gidiyor diye tartışıyoruz
çok haklısın.ve işte benim karşı çıkma sebeplerimden bir daha...
biz adamlar yeşil sermaye,bunlara para kazandırmayalım derken yönetimimiz basketbol takımımızın adını satıyor.şimdi sen bunu dersen eziktaşlılar ya da 6s liler ne der?şimdi bi daa düşünün bakalım sizce birleşme ne kadar doğru bir karar...
(bu arada bu mesajın yeri aslında FENERBAHÇE'YLE ülker birleşti konusu ama burada bu mesajı görünce aklıma geldi bunlar...)

Berat Elinç
20-08-2006, 18:19
http://img201.imageshack.us/img201/6779/19082006mac0131cl1.jpg

bu resmi sitemizden aldım
şimdi yapılacak eleştirilerin bazılarını düşünebiliyorum

bu t-shirt neden siyah beyaz
biz koldaki yazıdan nefret ediyoduk artık her maç takımla sahaya çıkıyolar
bu ülker yeşil sermayeci acaba bu çocukların beynini yıkadılar mı? :P ;D ;D ;D ;D

İlker Aktaş
20-08-2006, 18:22
Peki ya maçtan sonraki Cola Turka şapkalarına ne demeli.

Tam bir felaket..

Erdinç Zaman
20-08-2006, 19:57
Geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması bu olmalı gerek..Bakalım daha neler gorcez??

Çetin Genç
22-08-2006, 00:27
Ya Allah aşkına ben mi renk körüyüm yoksa siz Lacivert-Siyah farkını mı bilmiyorsunuz?

Burak Tuzlu
22-08-2006, 01:12
http://img201.imageshack.us/img201/6779/19082006mac0131cl1.jpg

bu ülker yeşil sermayeci :P ;D ;D ;D ;D
paranın rengi olmaz berat ;) dunyadaki herkes dolaylı yoldan amerikan kapitalizmine hzimet eder. ;D bide işletmeci olucan ;D
çekmeyen aveanın reklemını yapıyozz yaa ;D ;D ;D ;D ;D

Mustafa Ünal
22-08-2006, 17:22
Ya Allah aşkına ben mi renk körüyüm yoksa siz Lacivert-Siyah farkını mı bilmiyorsunuz?

lacivert o lacivert:)..sen değilsinde sanırım bi arkadaş renk körlüğü yolunda emin adımlarla ilerliyor..

Burak Tuzlu
22-08-2006, 23:28
lacivert o lacivert:)..sen değilsinde sanırım bi arkadaş renk körlüğü yolunda emin adımlarla ilerliyor..

+1907 ;)