PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Taraftar Kartı

Burhan Günarslan
30-07-2005, 14:26
uzun süredir çalışmasını yaptıkları Fenerbahçe Taraftar Kartı’nı da Ağustos ayında çıkaracağız

Nihat Özdemir'in yüksek divan kurulu toplantısında bu müjdeli haberi vermiştir
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=707

hadi bakalım hayırlı olsun

Emre Tanrıseven
30-07-2005, 15:11
hadi hayırlı olsun

Muzaffer Eken
30-07-2005, 15:12
arkadaslar ne ıse yarıcak bu kart tam olarak ?

Burhan Günarslan
30-07-2005, 15:28
çıkınca kamuoyunu bilgilendirirler herhalde bi avantajı olması lazım bunun

Muzaffer Eken
30-07-2005, 15:35
bu arada kart ıcın nasıl,nerden basvuru yapıyoruz bilen varmı?

Faruk Aksu
30-07-2005, 16:39
Tüm feneriumlardan veye www.fenerium.com adresinden başvurabilirsin Muzaffaer
Erhan senin bahsettiğin Fenerium Kart.Bu taraftar kartı ayrı bir kart olacak.Ama ayrıntılar henüz bilinmiyor.Açıklanınca hep beraber göreceğiz.

Erhan Şişli
30-07-2005, 16:41
ok doğru haklısın ya ben karıştırdım *;D ;D ;D
uyarın için tsk ederim :)

Inan.Kazan
30-07-2005, 16:41
burhan sağolasın hepimiz hayırlı olur inşallah.

Merve Sezen
30-07-2005, 18:26
hayırlı vede uğurlu olsun:)

Cem Özcan
30-07-2005, 18:33
hayırlı olsun herkese arkadaslar. bide bir soru; ben bu fenerium kartına muracat ettim ama daha gelmedi.gele varsa ne kadar surede eline gectigini soyleyebilirmi??

Erkut Günel
30-07-2005, 22:14
güzel olmuş ama kart

Yiğit Arın
30-07-2005, 23:21
Arkadaşlar bu fenerium kartı, sadece feneriumlarda indirim yapmaya yarayan bir kart. Ben de başvurdum siteden haftalar öncesinden ama gelmedi. Taraftar kartı başka olacak bildiğim kadarıyla.

Cem Özcan
30-07-2005, 23:41
evet taraftar kart avantagları itibariyle cok daha farklı ozelliklere sahip.ben ekstradann bilgi almak icin sormustum fenerium kartla ilgili. sanırım cogu kisi aynı sorunu yasıyo...

Faruk Aksu
31-07-2005, 00:29
Bana da henüz gelmedi ama birisi 1,5 ay sonra geldiğini söylemişti.

Nusret Gedik
01-08-2005, 13:40
Hayırlı uğurlu olsun çıksın da bir görelim :)

Faruk Aksu
01-08-2005, 20:04
Nihat Özdemir ücretli olan bu karttan önemli bir gelir beklediklerini söylemiş.Kar,kış demeden her maça gelenlere de bu kart sayesinde bilet önceliği tanınacağını söylemiş.

Vehbi Şirikçi
02-08-2005, 23:30
Derbi maçlarda bilet önceliği gibi avantajları olacağını açıkladı. Ve bildiğim kadarıyla uzun süredir bu proje üzerinde çalışıyor ve bu karttan ciddi bir gelir bekleniyor.

Ozan Özdemiroğlu
03-08-2005, 00:05
3 çeşit kart çıkaracaklarmış, platin premium gold du galiba isimleri. 50 ile 350 ytl arasında değişen fiyatları olacakmış. sanıyorumki kulübümüz büyük bi gelir elde etmek üzere... :)

Inan.Kazan
23-08-2005, 10:09
Başlıktanda anlaşıldığı gibi taraftar kart nihayet görücüye çıkıyor..Saat 11 de tanıtıma çıkacak.Hepimize hayırlı olsun..Resmi sitemizde de çok yakında diye geçiyor
Kaynak: Pas Fotomaç

Faruk Aksu
23-08-2005, 19:13
Fenerbahçe taraftarının merakla beklediği "FENERBAHÇE TARAFTAR KART" yarın yapılacak bir basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtılacak. Kulübümüzden yapılan açıklamada "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda "FENERBAHÇE TARAFTAR KARTI"nın tanıtımını ve satışını gerçekleştirme aşamasına gelmiş bulunmaktayız.Yönetimimiz, 24 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’de Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak basın toplantısı ile "FENERBAHÇE TARAFTAR KARTI" ile ilgili tanıtımı yaparak ilgili soruları cevaplayacaktır" denildi.

Inan.Kazan
24-08-2005, 12:14
Fenerbahçe taraftarının merakla beklediği "FENERBAHÇE TARAFTAR KART" saat 11:00’de Faruk Ilgaz Tesislerimizde yapılan basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Taraftar kartı, kulübümüzün CEO’su Levent Ersalman ve İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Saner Yüzsüren yaptı.

Fenerbahçe Taraftar Kartı Premier, Elite, Taraftar, Kongre Üyesi ve Yüksek Divan Kurulu olmak üzere 5’e ayrılıyor.

Fenerbahçe Taraftar Kartlarının avantajları şöyle;

Premier

Her maç için 2 adet Numaralı Tribün yer garantisi; (Maçtan 72 Saat Öncesi)*
Ücretsiz “fenerliyiz.biz” uzantılı e-posta adresi
Ücret: 350 YTL/Sezon – Kredi kartına 5 taksit imkanı
Elite

Her maç için 2 adet öncelikli bilet hakkı; (24 Saat Öncelik)*
Ücret: 100 YTL/Sezon – Kredi kartına 5 taksit imkanı
Taraftar

Toplanılan puana göre 2 adet öncelikli bilet;
Ücret: 35 YTL/2 Sezon – Kredi kartına 7 taksit imkanı
Kongre Üyesi

Her maç için 2 adet öncelikli bilet hakkı; (24 Saat Öncelik)*
Ücret: 9 YTL/Sezon
*(Öncelik Süreleri Değiştirilebilir)

Taraftar kartları, sahiplerine bir çok avantaj sunuyor. Kartlarını iki sezonluk alana taraftarlarımıza %10 indirim uygulanacak.

Taraftar kartlarının avantajları şimdilik Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumumuzda ve Fenerium mağazalarımızda geçerli. Zamanla kartlarımızın avantajları giderek artacak.

Kaynak : www.fenerbahce.org

Ahmet İnal
24-08-2005, 12:17
bu elite kart iyiymiş ya kombinemiz yok bari bundan alalımda az olan telsim üstten yerimizi kaçırmayalım

Recep Yüce
24-08-2005, 12:28
Ben taraftar almayı planlıyorum. Henüz kombine ücretinide veremediğimi göz önüne alırsak diğerleri zaten çok zor :-[

Inan.Kazan
24-08-2005, 12:36
Kartları görmek ve detaylı incelemek için http://www.fenerbahce.org/taraftar.asp Kartlar Premier,Elite,Taraftar ve Kongre Üyesi olarak 4 farklı versiyonda hazırlanmıştır.Tüm Fenerbahçimize Hayırlı olması dileğiyle *:-*
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/24082005taraftarkar001.jpg

Gözde Sayılgan
24-08-2005, 15:21
Ben taraftar almayı planlıyorum. Henüz kombine ücretinide veremediğimi göz önüne alırsak diğerleri zaten çok zor :-[

aynen ben de daha kombinemin ilk taksidi verdim yaa :D hem zaten diğer kartlar kombinesi olmayanlar için avantaj biz taraftar kartımızla artık .... ;)

Faruk Aksu
25-08-2005, 16:26
Sadece Premier kartta bilet garantisi var.Diğer kartlar için mesela biletin normal çıkış tarihinden 24 saat önce Taraftar kart sahipleri için bilet satışa çıkacak sanırım.

Standart pakette ise puan toplama hadisesi var.Maçlara göre puanlar değişecekmiş.Galatasaray maçının puanı sıfır olacakmış.Karda,kışda lig sonuncusuyla yaptığımız maçın puanı da bir hayli yüksek olacakmış mesela.Detayların netleşmesini beklemek lazım.Ama standart taraftar kartın bilette pek bir avantajı olacağını zannetmiyorum.

Gözde Sayılgan
25-08-2005, 16:29
Ya suan için standartın pek bir yararı yok gibi görnüyor am abencede ilerde daha çok oturdukça belki olabilri avantajları ki bence baskatbol ve voleybol içinde kullanıma açacaklarmış.Gerçi mutlaka diğer kartlar kadar avantajı yok bir nevi ticari strateji işte....

Burhan Günarslan
25-08-2005, 19:23
almayı hiç düşünmüyorum giderim feneriumdan formamı,ıvır zıvır şeyleri alırım,kombinemi alırım ama kart alma taraftarı değilim

alanları kutluyorum yönetimin süper zekası kulübün kasası dolacaktır

Duygu Çakır
01-09-2005, 01:02
standart kartta bi iş göremedim ben de çok faydalı olacakmış gibi durmuyor
zaten derbi biletleri 24 saate kalmadan bitiyor
nasıl garanti edecekler anlayamadım

Emre Benlier
01-09-2005, 18:55
Bugün elite karta başvurdum 15inden sonra gönderilmeye başlanacakmış!

Ufuk Peker
02-09-2005, 11:56
fenerbahçe taraftarı herzaman takımına sahip çıktığı gibi bu kart konusunda da takımına sahip çıkacağından eminim.ilklerin takımı olan fenerbahçede bir ilk daha görmekten bir 12.adam olaraktan gurur duyuyorum.

Şabettin Doğan
08-09-2005, 16:24
kartımı aldım ankara maçında öncelikten yararlandım ;D gerçekten güzel oldu.hiç bir şey vermeseler bile fenerbahçemize katkı için kart alınmalı...

Inan.Kazan
08-09-2005, 21:45
şabettin can kardeşim yine önemli binoktaya parmak basmışsın ;)

Burak Yayla
11-09-2005, 12:21
Dün ki maçtada Şabettin kartının havasını atanlardandı :)
Eğer benimde imkanım olursa kulübümüze bir katkıda ben yapmak istiyorum.

Şabettin Doğan
11-09-2005, 12:48
Dün ki maçtada Şabettin kartının havasını atanlardandı :)
Eğer benimde imkanım olursa kulübümüze bir katkıda ben yapmak istiyorum.

kahretsin ya :P
şaka bi tarafa kesinlikle A-LIN-MA-LI arkadaşlar fenerbahçemize mükemmel bir katkı.sadece sloganı yeter
''taraftarlığını tescille''

Murat.Bengin
14-09-2005, 14:55
Fenerbahçe'ye yarar saglayacak bir uygulama seve seve almamız lazım.

Cihan Göksu
15-09-2005, 13:18
bende alsam mı almasam mı dıye hala dusunuyorum hangısını alacagıma karar veremedım

Anıl Ekinci
15-09-2005, 18:11
açik söylemek gerekirse vip kitle icin yapilmis kartlar bunlar..fenerbahce taraftarinin zengin kismi düsünülmüs..halbuki, biraz daha cazip fiyatlarla çok fazla avantaji olmayan sadece belli günlerde ne bileyim feneriumlarda falan indirimler yapan bir taraftar karti da olabilirdi..

Buğra Efkarlıoğlu
15-09-2005, 18:21
açik söylemek gerekirse vip kitle icin yapilmis kartlar bunlar..fenerbahce taraftarinin zengin kismi düsünülmüs..halbuki, biraz daha cazip fiyatlarla çok fazla avantaji olmayan sadece belli günlerde ne bileyim feneriumlarda falan indirimler yapan bir taraftar karti da olabilirdi..

aynen katılıyorum sana

Şabettin Doğan
15-09-2005, 19:02

anıl bence 2 yıllığı 35 milyon olan taraftar kartı tam senin anlattıklarına uyuyor üstelik 7 taksit ;)

Vehbi Şirikçi
15-09-2005, 20:35
1907unifeb@fenerliyiz.biz, maillerinizi bekliyorum. ;)

İlker Kökdemir
15-09-2005, 23:19
1907unifeb@fenerliyiz.biz, maillerinizi bekliyorum. ;)

ne şanslı adamsın senden başka 1907 unifeb e-mail alan yokmu ;D kendine iyi bak Ankara'dan selamlar burada işin olursa mutlaka ara ;)

Vehbi Şirikçi
16-09-2005, 13:42
Taraftar Karta Öncelik:

Futbol Takımımız’ın Turkcell Süper Ligi’nde 24 Eylül Cumartesi günü Kayserispor ile oynayacağı ve Şampiyonlar Ligi’nde 28 Eylül Çarşamba günü PSV Eindhoven ile yapacağı müsabakaların biletleri Fenerbahçe Taraftar Kart Sahipleri için öncelikli olarak bugün (16 Eylül) saat 15.00 itibariyle Biletix Çağrı Merkezi’nden (0216 556 98 00) satılacaktır.

Diğer tüm taraftarlarımız için her iki müsabakanın genel bilet satışları 19 Eylül Pazartesi saat 10.00 itibariyle tüm Biletix gişelerinde satışa sunulacaktır.

Ufuk Peker
16-09-2005, 17:39
ya taraftar kartı ile bu bilet fiyatlarında bir indirim yapılyormu?yapılıyorsa nekadar oluyor?bunu bilen varsa yardım edebilirmi?teşekkürler...

Şabettin Doğan
17-09-2005, 13:18
ya taraftar kartı ile bu bilet fiyatlarında bir indirim yapılyormu?yapılıyorsa nekadar oluyor?bunu bilen varsa yardım edebilirmi?teşekkürler...

indirm yok ufuk sadece öncelik var şimdilik ;)

Melis Varan
18-09-2005, 10:04
FB TV'de Söz Taraftar'da Programı sunucusu Fatih Bey ile konuştuğumuzda taraftar kartla ilgili projelerden bahsetmişti:

Premier ve Elit Card için bildiğiniz gibi önceden biletler belli bir saate kadar ayrılıyor zaten. Taraftar kartı olanlar da sırada beklemeden benimn taraftar kartım var diyerek, gişenin önünden alabiliyorlarmış. (Sırada bekleyenler derbilerde izin vermeyecektir büyük ihtimalle ama avantaj avantajdır)

Şu anda yüzdesini bilmesem de Fenerium'da indirim sağlanıyor. Ayrıca ilerde başka mağazalarla da anlaşılacakmış. Bunu diğer mağazalar da istiyormuş zaten.
Ayrıca çeşitli çekilişler yapılacak ve takımla akşam yemeği, kampta bir gün gibi ödüller konacakmış.

İlker Kökdemir
18-09-2005, 11:10
Mrb Arkadaşlar Dün Sizleri FB Ekranında Görmek Güzeldi( Melis,Burçay,Can ve Ömer) program güzel ve dopdoluydu.Aklımda bir soru var neden 1907 Unifeb Ürünleri giyerek programa katılmadınız.

1-Kendi Kararınızmı? veya 1907 Unifeb Yönetim Kararımı?
2- FB TV Yetkililerininmi Kararı?

Sizleri 1907 Unifeb Ürünleriyle Görmek Güzel Olurdu.Aynı Program Daha Önce Diğer Gruplardaki Arkadaşlarlada Yapılmıştı.

Melis Varan
19-09-2005, 00:33
Teşekkürler İlker,

1907ÜNİFEB olarak görünmememiz FB TV'nin ricasıydı.
Basın ve yayında olabildiğince 1907ÜNİFEB ürünleriyle görünmeye dikkat ediyoruz. Hatta *programın özel bir ricası yoksa özellikle ürünlerini yanlarında getirmeleri derneğimiz tarafından da bu arkadaşlara hatırlatılıyor. (Gözlediğim kadarıyla)

İlker Kökdemir
19-09-2005, 11:25
Teşekkürler İlker,

1907ÜNİFEB olarak görünmememiz FB TV'nin ricasıydı.
Basın ve yayında olabildiğince 1907ÜNİFEB ürünleriyle görünmeye dikkat ediyoruz. Hatta *programın özel bir ricası yoksa özellikle ürünlerini yanlarında getirmeleri derneğimiz tarafından da bu arkadaşlara hatırlatılıyor. (Gözlediğim kadarıyla)

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Ankaradan hepinize selamlar,saygılar,kendinize iyi bakın :)

Onur Kalender
28-10-2005, 17:22
8 Kasım Saat 8’de
28 Ekim 2005 Cuma

Taraftar Kartımız yeniden yapılandırılmış hali ile 8 Kasım 2005 Salı günü saat 20.00’de taraftarımızın karşısına çıkıyor. Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuzun da katılacağı tanıtım toplantısı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak.

Kaynak : Fenerbahce.org

Vehbi Şirikçi
08-11-2005, 21:35
Kartlar yeni yüzüyla ve özellikleriyle karşımızda.

http://www.fenerium.com.tr/fenerium/fbcard/default.aspx

Onur Kalender
08-11-2005, 23:23
http://img154.imageshack.us/img154/133/tk0sn.gif

Bahtiyar Güdürü
09-11-2005, 17:17
gold kart güzel gibi :)

Akin.Yildiz
09-11-2005, 19:18
Bencede gold kart güzel görünüyor.

Faruk Aksu
17-11-2005, 21:10
FENERIUM, Fenerbahçe Spor ürünleri A.Ş’den yapılan yazılı bir açıklamada daha önce Fenerium Müşterilerine verilen "FENERIUM Müşteri Kartları" nın FENERBAHÇE KART’a dönüştürülmesi için yeni bir kampanya başlatıldığını açıkladı.
FENERIUM’dan yapılan açıklama şöyle:

"Değerli Taraftarımız.
Fenerium mağazalarımızın müşteri portföylerinden elde ettiğimiz yaklaşık 10.000 adetlik Fenerium Müşteri Listesi 2005 Haziran ve Eylül aylarında gerçekleştirilen bir proje ile belirli bir adetteki müşterilerimiz Fenerium Müşteri Kartı sahibi oldular.Bu kart sadece Fenerium mağazalarında geçerli olan ve indirim dönemi, kampanya ,yenilik vb. hususlardan öncelikli haberdar olmalarını ( e-mail ve SMS ile ) sağlayan bir karttı.Fenerium mağazaları bu kart sahibi müşterilerine çok özel bir fırsat sunuyor.
Geliştirilen ve yeniden sunulan FENERBAHÇE KART ‘ üyelerinin sayısını arttırabilmek ve Fenerıum Müşteri Kartı ile arasında bir çelişki doğmasını engellemek için Fenerium Müşteri Kartı sahiplerine özel bir kart dönüşüm kampanyası başlatılmıştır.
Daha önceden kendilerine Fenerium Müşteri Kartı gönderilmiş müşterilerimiz 31/12/2005 tarihine kadar Fenerium mağazalarından ( Fenerium Müşteri Kartlarını sunarak ) tek seferde 100 YTL lik alışveriş yaptıklarında form doldurarak FENERBAHÇE KART ‘ a ( 35 YTL lik ) ücretsiz sahip olabilecekler.Böylelikle Fenerium Müşteri Kartı sahipleri de gün geçtikçe gelişen ve avantajları artan FENERBAHÇE KART ‘a geçiş sağlamış olacaklardır.
Fenerium Müşteri Kartı başvuru formu doldurmuş fakat herhangi bir sebepten ötürü ( kargoda kayıp, bulunamayan adres vb. ) kartı eline geçmemiş müşterilerimiz www.fenerium.com.tr adresindeki iletişim telefonundan kart no larını öğrenip , bu kampanyaya www.fenerium.com.tr adresinden katılabilirler.Bunun için sanal mağazadan 100 YTL lik alışveriş yapmaları , Fenerium Müşteri Kartı numaralarını girmeleri ve yeni kartın formunu doldurmaları yeterlidir.
Şayet bir müşterimiz hem Fenerium Müşteri Kartı hem de FENERBAHÇE KART sahibi ise bu kampanyadan yine yararlanma fırsatı vardır.Bu müşterilerimiz 100 YTL lik alışveriş yaptıklarında dolduracakları formlarda belirtmek koşulu ile yakınları için bu kartları alma hakkına sahiptirler.
Gerek sanal mağazamız gerekse Fenerium mağazalarından 100 YTL lik alışveriş yapan Fenerium Müşteri Kartı sahipleri ücretsiz sahip olacakları 35 YTL lik kart yerine farkları ödeyerek GOLD yada PLATINUM kart alabilirler.Bu müşterilerimizin GOLD Kart için 65 YTL. , PLATINUM Kart için 315 YTL. Fark ödemeleri gerekmektedir.
Önemli bir husus, bu kampanya Fenerium mağazalarından 100 YTL lik alış veriş yapan her müşteri ücretsiz FENERBAHÇE KART sahibi olacak anlamına gelmemektedir.Kampanya sadece Fenerium Müşteri Kartı sahipleri için geçerlidir.
31/12/2005 tarihinden sonra Fenerium mağazaları ile ilgili tüm duyuru ve fırsatlar FENERBAHÇE KART aracılığı ile yapılacaktır.

Erşah Yılmaz
20-12-2005, 22:48
lefkoşa fenerıumda kart doldurduk bakalım nezman gelır kartımız hayırlısı ;)

Ercan Baki
27-03-2006, 23:43
erşah ben güvenemedim buraya onun için daha doldurmadım bile :D

Burhan Günarslan
15-05-2006, 16:42
Fenerbahçe Kart 45 bin üyeye ulaştı. Fenerbahçemizin 100. yılda 100 bin Fenerbahçe Kart sloganı ile başlattığı organizasyona taraftarımızın ilgisi katlanarak artıyor.

Fenerbahçelilerin kimlik kartı yerine de geçen Fenerbahçe Kart gerek taraftarlarımıza sunduğu imkanlar ile gerekse yaptığı sayısız aktivitelerle hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Fenerbahçe Kart Koordinatörümüz Ece Köprek konu ile ilgili açıklamada şunları söyledi: “Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarlarımızın, kimlik kartı niteliği de taşıyan Fenerbahçe Kart’ta şu an itibari ile 45 bin rakamına ulaşmış durumdayız. 100. Yılda 100 bin Fenerbahçe Kart olan hedefimize emin adımlar ile ilerliyoruz. Fenerbahçe Kart, taraftarlarımıza çeşitli olanaklar sunmasının yanında Fenerbahçemize de taraftarımızın yaptığı büyük bir destek olarak gözle görülür bir hal aldı.

Artık hemen hemen her organizasyonumuza katılmak için taraftarlarımızın öncelikle Fenerbahçe Kart’a sahip olması gerekmekte. Bu durum hem taraftarımız ile kulübümüz arasında var olan bağı güçlendirmekte hem de taraftarımızın kulübe bire bir katkı sağlamasına imkan vermektedir.

Bu organizasyon özellikle İstanbul dışında yaşayan taraftarlarımız ile kulübümüz arasındaki bağı güçlendirmesi ile de büyük önem taşıyor. Bizler inanıyoruz ki Fenerbahçeliyim diyen herkes Fenerbahçe Kart’a sahip olacaktır. İlerleyen zamanlarda bu kartın önemi daha çok ortaya çıkacak. Ayrıca 100. yılımız için koyduğumuz hedefte en kısa sürede aşılacaktır.”

Ece Köprek Fenerbahçe Kart organizasyonları ile ilgili olarak ise şunları söyledi: “Bilindiği üzere Fenerbahçe Kart taraftarlarımıza bir çok olanak sunmaktadır. Ayrıca yaptığımız aktiviteler ve kampanyalar da Fenerbahçe Kart sahiplerinin ayrıcalıklarını ortaya koymaktadır.
Fenerbahçe Kart olarak Fenerbahçe Kart sahibi olma ayrıcalığını da taraftarlarımıza yaşatmak adına mayıs ayı boyunca da bir çok aktivitemiz bulunmakta bunları şöyle sıralayabiliriz:

Üniversitelerin bahar şenlikleri, Fenerbahçe Dernekleri ile birlikte gerçekleştirilen yöresel aktiviteler , Feneriumlarda stand çalışmaları ile birlikte Türkiye’de Fenerbahçe Kart’ın tanıtım çalışmaları tüm hızı ile devam etmektedir. Aynı zamanda üye işyerlerinin destekleri ile taraftarlarına mayıs ayı boyunca değişik aktiviteler sunan Fenerbahçe kart, CINEBONUS ile birlikte her ay 70 kişiye sinema keyfi yaşatırken, Fahrenite Organization ile birlikte Side Palace’da muhteşem Fahrenite gecelerine de ev sahipliği yapacaktır."

Aycan Yılmaz
31-05-2006, 00:24
Ali Şen :Şimdi 26 000 kart mı satıldı?

Aziz Yıldırım :50 000 adet satıldı, 100.yılda 100.000 olacak,2010'da da 1.000.000.

(Bu lafı duyan Ali Şen çok şaşırır ve 1.000.000 kart sayısı duyunca güler..)

Başkan kendinden emin bi şekilde: Gel peki ben sana anlatacağım projeyi..

Kemal Koç
31-05-2006, 19:54
http://www.fenerbahce.com.tr/Content.aspx?CID=1044

Hüseyin Aydınlı
13-06-2006, 02:49
Bu sezon 100.000 rahat olur...Süper Ya..

Hakan Altunay
29-06-2006, 20:03
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=3794#

bu linkten kartında sorun olanlarla ilgili bilgi var

Erkut Yeğen
29-06-2006, 21:22
aylar sonra da olsa geldi,insan kendini mutlu hissediyor

Caner İnaltay
29-06-2006, 22:46
azimle beklio taaa bejeke lig maçından once başvurduk :(

Burak Kav
30-06-2006, 00:26
benim ki 10 gun sonra geldi valla :D

Mesrur Yersel
30-06-2006, 22:33
ben 15 gün önce basvurduğum resimli FB kartımı bugun teslim aldım :D bizimki şans galiba

Burak Kav
30-06-2006, 23:17
biletixten basvuranlarda cogunlukla sikayetler
ben fenerbahce.org dan almıstım

Fatih Baştan
14-03-2007, 20:59
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-01-30_04122006taraftarkredikart.jpg

Fenerbahçe Kart; Garanti Bankası Bonus ve Yapı Kredi World Card ile birleşerek Fenerbahçe Kart'ın içinde barındırdığı tüm özelliklerinin yanı sıra bankaların sundukları avantajları da kapsayan bir oluşumun içine girdi.
Bu oluşum ile kulübümüz 100. yılında 100 bin Fenerbahçe Kart projesinin çıtasını daha da yükseltmiş oldu. Dünya kulübü olma yolunda en önemli adımlardan biri olan Fenerbahçe Kart projesi Türkiye'de bir ilke imza attı. Günden güne büyüyen Fenerbahçe Kart, taraftarlarımıza, Fenerbahçeli olmanın avantajlarını her geçen gün sunduğu imkanlar ile arttırıyor.
Taraftarımız, hem kendisi için önemli ayrıcalıklar yaşarken, hem de karta sahip olarak kulübe büyük destek oluyor. Fenerbahçe Kredi Kartı ya da Fenerbahçe Banka Kartı sahibi olmak isteyen taraftarlarımız eğer Fenerbahçe Kart sahibiyseler, Fenerbahçe Taraftar Kartları'nın dolduğu tarihe kadar bankalara herhangi bir ödeme yapmayacaklardır. Ancak Fenerbahçe Taraftar Kartları'nın kullanım süresinin dolacağı tarihten sonra, Fenerbahçe Kartlarını yenilemek isteyen taraftarlarımız başvurularını yaparken belirtilen yenileme ücretlerini kartlarından otomatik olarak ödeyeceklerdir.
Fenerbahçe Kart'ın ayrıcalıklı dünyasına bugüne kadar katılmamış taraftarlarımız ise Garanti Bankası ya da Yapı Kredi şubelerinden başvuru formlarını doldurarak Fenerbahçe Kredi Kartlarına sahip olabilirler. Kredi kartlarının cinsine göre ödemeleri gereken bağış bedelleri kart hamillerinin kartlarından otomatik olarak tahsil edilecektir. Bu kişilerin ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü'ne başvurup Fenerbahçe Kart almalarına gerek yoktur.

Ufuk Kesici
06-04-2007, 19:34
Arkadaslar herkesi fenerbahçe taraftar kartı almaya davet ediyorum benden söylemesi;)

(PİYANGO BİZE VURDU:))

http://www.fenerbahce.com.tr/Content.aspx?CID=5865

Arif Kocamanoğlu
06-04-2007, 19:39
Tebrikler Ufuk ... En yakın zamanda herkesin alması dileğiyle ...

Onur Karaaslan
06-04-2007, 21:21
Arkadaslar herkesi fenerbahçe taraftar kartı almaya davet ediyorum benden söylemesi;)

arkadaşlar ufuk ve ben taraftar kartı aldık kazanadık haydii 100 bini aşıyoruzzzzzz

Aycan Yılmaz
06-04-2007, 22:12
Tebrikler arkadaslar.. İyi dersler aynı zamanda.. :) :)

Ufuk Kesici
13-04-2007, 01:44

100.000 Taraftar Kart a dogru sizde kazanın:)

Serkan Şahin
04-06-2007, 18:47
abi sizdeki de şans yaa öğrenciye dil kursu çıkıyor...tebrikler...güzel çekiliş:)

Onur Karaaslan
04-06-2007, 23:54
abi sizdeki de şans yaa öğrenciye dil kursu çıkıyor...tebrikler...güzel çekiliş:)

şans değil fenerbahçenin büyüklüğüyle kazandık :) ;)

Sedat Aydın
13-09-2007, 15:43
Arkadaşlar aranızda hiç taraftar kartı alıp da antreman,gezi,maç bileti filan kazanmış olan var mı?:D Daha bırakın asili yedekler arasında bile adımı göremedim:(

Bahtiyar Güdürü
13-09-2007, 23:39
100,000'e yakın satış yapıldı..Çıkmaması normaldir...

Bora Özçil
21-01-2008, 04:30
valla banada cıkmadı ama iyki bole bisy yapmıslr harika bi olay hem takımımıza destek hem bize kolaylık

Selin Tezel
21-01-2008, 19:14
bizde adaylıktan çıkınca bizmde olurr:)

Ayçin Biran
25-01-2008, 02:15
bizde adaylıktan çıkınca bizmde olurr:)

adaylıktan cıkınca mı ?üniversiteyle bağlantısı yokki bunun bireysen basvuru yapıp alıyorsunuz. yanlışmı anladım ben konuyu ?

Mustafa Ünal
25-01-2008, 02:33
Ünifeb kartı anlamış olabilir.

İhsan Oğuztüzün
26-01-2008, 01:52
merhaba herkese ..benım bı sorum olucaktı...fenerbahce kartım var bu ay ıcınde suresı doldu tekrar kullanmak ıcın nereye basvurmam lazım...sımdıden tesekkurler

Berkcan Kösem
26-01-2008, 13:38
fenerium mağazasından yapıyolardı galiba ama tam bilmiyorum feneriumu ararsan tel.den sana gereken bilgiyi verirler büyük ihtimalle;)

İhsan Oğuztüzün
26-01-2008, 17:02
eyvallah sagol..

Hakan Yarımoğlu
30-01-2008, 19:15
merhaba herkese ..benım bı sorum olucaktı...fenerbahce kartım var bu ay ıcınde suresı doldu tekrar kullanmak ıcın nereye basvurmam lazım...sımdıden tesekkurler
Fenerium magzasindan 35ytl karsiligi yeniletebilrsin kartini.

İhsan Oğuztüzün
30-01-2008, 21:45
eyvallah hakan kardes...

Can Demir
24-03-2008, 21:06
Fenerbahçe taraftar kart a ve gold karta aynı sayıda bilet alabilme hakkı verilirse kimler alacak o gold kartı bidaha??

Bence yönetimin daha farklı bir politika izlemesi gerekir taraftar kart olayında.

Örneğin;taraftar kartı olmayanlara 50 ytl den satış yapılmasın fakat taraftar kartı olmayanlara 65 ytl dir biletler densin ve son 5 gün de biletler satışa sunulsun,ilk 5 gün taraftar kartlılar alacaklarsa alırlar.Ayrıca ona her seferinde 15 ytl fazla vermektense taraftar kart alır insanlar...Böylece karışıklıkta çıkmaz dayatmada.Evet belkide binevi kendi karaborsamızı kendimiz yaparız ama buda klube katkı sağlar...Bugün taraftar kartı yüzünden bilet alamayan insanlar 15 ytl fazla verse buda kulübe bir kazanç sağlamaz mı?Hemde iyi bir kazanç.

Onur Tarhan
26-03-2008, 05:21
Klüp resmi siteden yaptığı açıklamada taraftar kart sahipleri için sadece Lig maçlarında kolaylık yaptıklarını ancak taraftarı düşünerek(!) bu uygulamayı CL maçları için de yaptıklarını belirtmiş... güler misin ağlar mısın... bilsek böyle olacağını 1 gol kart alıp tek bilet alacağımıza 4 tane classic kart alırdık paşa paşa 4 tane bilet alırdık... ugyulamaya bak ya...

Can Demir
23-05-2008, 13:41
Şimdi şöyle bir sorun var,cüzdanımı kaptırdım ve içinde taraftar kartım da vardı...Kredi kartları şunlar bunlar çok kolay hallediliyor da bu taraftar kartın yeniden çıkarılması çok gözümde büyüyor açıkcası...Çok zahmetli olacak gibi gözüküyor,neler yapmam gerektiğini bilenler var mı?

Yavuz Eğilli
23-05-2008, 14:11
Bence Fenerium'a başvurmalısın veya kulübü aramalısın ana sayfadaki telefon numarasından danışma operatöründen bilgi alabilirsin.

Can Demir
19-06-2008, 14:35
Fenerbahçe kartı kayıp olanlar 20 ytl verip ve feneriumda form doldurup yeni bir kart çıkarttırabiliyolar...

Hiç bir bağımızın olmadığı bankaların bile bedava yaptığı işlemi canımız ciğerimiz Fenerbahçemiz 20 ytl karşılığı yapıyor. İlginç gerçekten de.Hani diyoruz kulübe destek falan ama bukadarı da adamın kanına dokunuyor.
Kart ücreti nedir ki ya 50ykr falan en fazla,sana gönülden bağlı taraftarına bari bunu bedava yollasan ne olacak?20 ytl veriyorsun sonra bikaç ay sonra da kart yenileme ücreti 35 ytl ni vericeksin.

Kartını kaybeden başka arkadaşlar varsa kulübe gidip taraftar kart numaralarını öğrenmelerini,yenileme zamanı geldiğinde gidip yenisini çıkarmalarını öneririm.

Özlem Tuner
19-06-2008, 18:12
Gerçekten bazen abartıyorlar gibi geliyor bana da:cool:

Mehmet Uslu
30-10-2008, 17:10
arkadaşlar bir sorum olacak kart yenileme ücretleri hakkında o kadar aradım bulamadım ? kart yenileme aylık mı ? yıllık mı ? biri bana açıklayabilir mi :D

Yusuf İnan
30-10-2008, 17:40
arkadaşlar bir sorum olacak kart yenileme ücretleri hakkında o kadar aradım bulamadım ? kart yenileme aylık mı ? yıllık mı ? biri bana açıklayabilir mi :D

burayı (http://www.fenerbahce.com.tr/lang_tr/general/fbcardregistration.aspx) tıkla, kart numaranı girerek ödemen gereken miktarı görebilir, kartını yenileyebilirsin. kart yenileme yılda bir yapılır.

Can Ayyıldız
26-09-2009, 14:00
En büyük taraftar

http://www.fotomac.com.tr/2009/09/26/im/C51EAE76253E4040AA0FFB2Fx.jpg

Sarı-lacivertli kulüp, Barça'ya 7 bin M.United'a 10 bin, Bayern'e 12 bin fark atarak 'dünyanın en büyüğü' oldu...

En büyük taraftar

Porto 2. sırada
Avrupa'nın önde gelen futbol sitelerinden biri olan transfermarkt. de tarafından yapılan araştırma, Fenerbahçe taraftarının farkını bir kez daha ortaya koydu. "Dünyanın en büyük futbol kulüpleri" adı altında yapılan araştırmaya göre Fenerbahçe, sahip olduğu taraftar kart (162 bin) üye sayısına göre dünyanın en büyük kulübü. 2. sırayı ise Portekiz'in Lizbon ekibi (160 bin 398) aldı.

Real'e 72 bin fark
Sıralamada İspanya devi Barcelona 155 bin 428 üyeyle 3. sırada kalırken, M.United 152 bin üyeyle listede 4. sırada yer aldı. Fenerbahçe'nin geride bıraktığı devler bununla da sınırlı değil. Sarı-lacivertli kulüp, 150 bin 13 üye ile 5. durumdaki ünlü Alman ekibi B. Münih'e 12 bin fark atarken, 90 bin 699 üyeyle listenin 10. basamağında bulunan R. Madrid'i de 72 bin farkla geçti.

Tolga Sülün
29-09-2009, 13:33
taraftar kart basvurusu yapcam internetten ne kadar zmanda elimde olur bilgisi olan varmı gs macı için lazımda

Fuat Rıhtım
29-09-2009, 13:54
taraftar kart basvurusu yapcam internetten ne kadar zmanda elimde olur bilgisi olan varmı gs macı için lazımda

Normalde Fenerium'dan aldığınızda, elinize başvuru formunun altındaki bölümünü bölerek size kart numaranızı veriyorlar ve biletinizi anında o numarayla alabiliyorsunuz. Ama internetten nasıl olur bilmiyorum.

Serkan Nemli
29-09-2009, 16:48
Normalde Fenerium'dan aldığınızda, elinize başvuru formunun altındaki bölümünü bölerek size kart numaranızı veriyorlar ve biletinizi anında o numarayla alabiliyorsunuz. Ama internetten nasıl olur bilmiyorum.

Biletinizi anında alamıyorsunuz yanlış bilgilendirmelerde bulunmayalım.

Bizzat kendim bugün saat 14:00 sularında Maraton tribünü altında bulunan Fenerbahçe Taraftar Kart başvuru ve yenileme standına giderek Klasik Fenerbahçe Taraftar Kart'ımı yenilemek istediğimi belirttim. 35 TL ücret ödedim. Bilet alacağımı, kart numarasını hemen kullanıp kullanamayacağımı sordum. Malesef yenileme işlemi 48 saat içinde ancak(!) sisteme geçiyormuş. İçimden bir YUH dedim ama döndüm gittim. İki biletix gişesinde de bilet alma talebim gerçekleşmedi. Ve yine malesef ki Telekom tribününde bugün saat 15:30 sularında sadece 650 adet bilet kalmıştı.

Bundan 1.5 yıl önce Chelsea maçında bilet kuyruğunda bekleyen insanlara Fenerbahçe Taraftar Kartı pazarlayıp anında kullanıma açabilen yetkililer neden her geçen yıl işleri daha da zora sokuyorlar birazdan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü arayıp yetkili bir kişiye soracağım. Hayır anlamıyorum bir kartı kullanıma açmak bilgisayar başında bir iki işlemden ibaret değil mi? 1.5 yıl önce çok daha hızlı yapılabilen bu işlem (başvurup hemen bilet alabiliyorduk) bugün neden 48 saatte ancak yapılabiliyor.

Aldığım cevabı buraya yazarım.

Sercan.Tuna
29-09-2009, 18:05
kardeşim kartımı akşam online olarak internetten yenilettim kullanıma açıldı anında ...2gün falan değil yani yanlış olmasın...

Fuat Rıhtım
29-09-2009, 18:44
Biletinizi anında alamıyorsunuz yanlış bilgilendirmelerde bulunmayalım.

Bizzat kendim bugün saat 14:00 sularında Maraton tribünü altında bulunan Fenerbahçe Taraftar Kart başvuru ve yenileme standına giderek Klasik Fenerbahçe Taraftar Kart'ımı yenilemek istediğimi belirttim. 35 TL ücret ödedim. Bilet alacağımı, kart numarasını hemen kullanıp kullanamayacağımı sordum. Malesef yenileme işlemi 48 saat içinde ancak(!) sisteme geçiyormuş. İçimden bir YUH dedim ama döndüm gittim. İki biletix gişesinde de bilet alma talebim gerçekleşmedi. Ve yine malesef ki Telekom tribününde bugün saat 15:30 sularında sadece 650 adet bilet kalmıştı.

Bundan 1.5 yıl önce Chelsea maçında bilet kuyruğunda bekleyen insanlara Fenerbahçe Taraftar Kartı pazarlayıp anında kullanıma açabilen yetkililer neden her geçen yıl işleri daha da zora sokuyorlar birazdan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü arayıp yetkili bir kişiye soracağım. Hayır anlamıyorum bir kartı kullanıma açmak bilgisayar başında bir iki işlemden ibaret değil mi? 1.5 yıl önce çok daha hızlı yapılabilen bu işlem (başvurup hemen bilet alabiliyorduk) bugün neden 48 saatte ancak yapılabiliyor.

Aldığım cevabı buraya yazarım.

Yenilettirdiğiniz yerde sorun var o zaman. Birçok arkadaşım kartını yenileyip aldılar diğer merkezlerden.

Başvuruyu yaptığınız anda numarayı sisteme girmek vasıtası ile, kartınız aktif duruma geliyor. İster yenileme olsun, ister yeniden kart alacak olun, bunu milyonlarca defa denedim şahsen, bu maçta başka arkadaşlarım yaptılar. 48 saat bekleme işinide ilk defa sizden duyuyorum.

Buğra Aykan
29-09-2009, 18:48
Ankaradan bir arkadaşa da 48 saat beklemesini gerektiği söylenmiş. Herkes kafasına göre iş yapıyor demek ki biletixte.

Kürşat Pak
29-09-2009, 21:41
varmı arkdaşlar fazla kartı olan??biraz saçma olcak ama deniyim şansımı..

Özkan Erdoğan
29-09-2009, 22:01
Yenilettirdiğiniz yerde sorun var o zaman. Birçok arkadaşım kartını yenileyip aldılar diğer merkezlerden.

Başvuruyu yaptığınız anda numarayı sisteme girmek vasıtası ile, kartınız aktif duruma geliyor. İster yenileme olsun, ister yeniden kart alacak olun, bunu milyonlarca defa denedim şahsen, bu maçta başka arkadaşlarım yaptılar. 48 saat bekleme işinide ilk defa sizden duyuyorum.

Bizim üniversiteden bir arkadaş da fenerbahce.com.tr'den yeniledi kartı bugün. O da 48 saat içinde aktif olacakmış.

Rezil bir sistem..

Fuat Rıhtım
29-09-2009, 22:07
Bizim üniversiteden bir arkadaş da fenerbahce.com.tr'den yeniledi kartı bugün. O da 48 saat içinde aktif olacakmış.

Rezil bir sistem..

Saat geçtikçe her kafadan farklı bir ses çıkmaya başladı.

İlk defa kart sahibine teslim edilecek biletler zımbırtısı Chelsea maçında ortaya çıkmıştı karşıma. Şimdide bu 48 saat meselesi.

Al işte sana taraftar kartı satmak için bir fırsat. Böyle şeylerde 1 kapasiteyle çalışıyorsan, kapasiteyi kat ve kat artırmak lazım.

Erdem Özdamar
29-09-2009, 22:20
yakında kart numarası tek sayıyla bitenler için satış,çift sayıyla bitenler için satış yaparlarsa hiç şaşırmam...

Özkan Erdoğan
30-09-2009, 00:01

İlk defa kart sahibine teslim edilecek biletler zımbırtısı Chelsea maçında ortaya çıkmıştı karşıma. Şimdide bu 48 saat meselesi.

Al işte sana taraftar kartı satmak için bir fırsat. Böyle şeylerde 1 kapasiteyle çalışıyorsan, kapasiteyi kat ve kat artırmak lazım.

Bu kadar uğraştırmalarının manası nedir anlayamıyorum. Eskiden kontörlü hat alındığında onun açılmasını beklerdik günlerce.. Ona döndü bu da. Yeni üyelikler tamam da, kartını yenileyeni niye bekletiyorsun?.. Bilgiler sisteminde kayıtlı..
Bundan daha saçma olanı da, her başvuru noktasında farklı durum olması. Bazısı anında, bazısı 48 saat içinde (Taraftar kartın resmi sitesinde bile..) Nasıl bir sistem kurulmuşsa..

Buğra Aykan
30-09-2009, 09:16

DÜn akşam İzmirdeki feneriuma gidip bizzat bunun nedenini sordum. Artık sistemdeki kapasite doldugu için yeni numaraların anında güncellenmesi imkansız dedi. Bu yüzden direk yenileyip biletlerini alan şanslı kişiler dedi. Ama çok fazla yüklenme oldu ve kapasite doldu dedi. Ayrıca eski kartlada bilet alanlar var dedi bu da sistemin çok büyük bir açığı dedi.

Emre Diler
29-11-2009, 11:59
Dünkü maçta Fenercell ve Fenerbahçe kartını daha çok tanıtmak amacıyla boş staddaki koltuklara serilen o büyük pankartlar Fenerbahçe yönetimi için taraftarın değil müşteri kavramının önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.Stadda açılan pankarta bakın 95 bin fenercelli ve 200 bin taraftar kartlı taraftar kartı olan Fenerbahçe taraftarı burada.Benim Fenerbahçe kartım ve Fenercell hattım olmadığı için ben Fenerbahçe taraftarım olmuyorum demi Aziz Yıldırım.Yaptığınız resmen 20 milyon-200 bin ve 20 milyon-95000 taraftarı dışlamak Aziz Yıldırım.Benim kalbim orada atmıyor değil mi.Benim bu saatten sonra kafama silah dayasınlar yine de Fenerbahçe kartı ve Fenercell hattı almayacam.İnsanı hakikaten çileden çıkartır bu Aziz Yıldırım ve ekibi.:kizgin::kizgin::kizgin: Ama ben yinede takımımı destekleyecem ben seni sevmiyorum ama ben bu takıma aşığım ve ne yalan söyleyim Aziz Yıldırım gideceğin gün kurban kesip şükür namazı kılacam.Allahım nolur bana o günleri göster.

not:bu yazının içinde bir hakaret ve küfür yoktur.Sadece insanları sevmemek vardır.Ben Aziz Yıldırımı sevek zorunda değilimmmm.

Can Yıldan
29-11-2009, 21:56
Önemli bir proje aslında..

Tek kart ile çok olanak sağlacank bir paltform oluşturulmalı olaynı savunan bir bünyeyim...

Futbol -- Baksetbol -- voleybol kombineleri tek kart içinde toplansın pazarlaması yapılsın...

Şehir dışındaki kart sahipleri Maçlara gelmek isteyince bilet yerine kartlaryla giriş yapabilecekleri bir sistem otursun vs. vs .vs

Ancak dünkü maçta o boş tribünlerde gördüğüm pankartlar beni soğuttu....

maç sırasında Burdayız Yanınızdayız yazıyor sandım.. Sonra dikkatimi toplayınca gördüm.. kart cell ıvır zıvır...

Yönetim hala aynı... dik kafalı.. Taraftarını dinlemiyor. Çok konuda aynı...

Yazık...

Aycan Yılmaz
13-01-2010, 00:24
Wirofon Fenerbahçe Kart Kampanyası

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Wirofon-Fenerbahce-Kart-Kampanyasi