Orijinalini görmek için tıklayınız : Bazen susmak hiçbirşeyi anlatmıyor Başkan!
Burhan Günarslan
15-05-2006, 11:41
Haftalardır üzerimize oynanan oyunlar sonucu başkanım susmayı yeğledin.Deplasmanlarda taraftarımızın yanında olmadınız onları yanlız bıraktınız.Sahamız kapanıyor nedeni ise manisada taraftarımız dayak yediği için bu mudur yani sonra açıklama yapıyorsunuz bazen susmak herşeyi anlatır diye.sonuç ortada.Adamın biri çıkıyor saat 20.45 te şampiyonuz diye atıp tutuyor neye dayanarak bunun arkasında teşfik pirimimi var futbolcular bağlandımı yoksa hakemlerde mi bi yanlılık olacak diye üstüne gidilmedi.
Sonra lig bittikten sonra açıklama yapıcam kamuoyuna diye uyuttun bizleri başkanım.
Şabettin Doğan
15-05-2006, 11:55
Haftalardır üzerimize oynanan oyunlar sonucu başkanım susmayı yeğledin.Deplasmanlarda taraftarımızın yanında olmadınız onları yanlız bıraktınız.Sahamız kapanıyor nedeni ise manisada taraftarımız dayak yediği için bu mudur yani sonra açıklama yapıyorsunuz bazen susmak herşeyi anlatır diye.sonuç ortada.Adamın biri çıkıyor saat 20.45 te şampiyonuz diye atıp tutuyor neye dayanarak bunun arkasında teşfik pirimimi var futbolcular bağlandımı yoksa hakemlerde mi bi yanlılık olacak diye üstüne gidilmedi.
Sonra lig bittikten sonra açıklama yapıcam kamuoyuna diye uyuttun bizleri başkanım.
kesinlikle..
Emre Uygun
15-05-2006, 12:04
Herseye rağmen Hep Destek Tam Destek de ısrarlıyım ben özeleştiri yapılması da gerekiyor ama simdi sırası değil simdi yapmamız gereken iş basımızı dik tutmak ve kutsal ittifaka karsı ezilmemek
Kenan Şen
15-05-2006, 15:17
Herseye rağmen Hep Destek Tam Destek de ısrarlıyım ben özeleştiri yapılması da gerekiyor ama simdi sırası değil simdi yapmamız gereken iş basımızı dik tutmak ve kutsal ittifaka karsı ezilmemek
hep destek tam destek te sen bu desteğin karşılığını alıyormusun lig öncesinde 2 kupayı getirin bize diye bağırıyorduk şimdi elde yok avuçta yok. dik yürüyelim diyorsun seni süründürüyorlar ne dik yürümesi uyanın artık ya denizliye yeniliyosun ya denizliye kim ki onlar. keşke 6s ye bjk ye trabzona yenilseydik te öyle kaybetseydik şampiyonluğu
bence kimse kimseye moral vermeye çalışmasın dik yürüyün, "hep destek tam destek" ayaklarıyla rahatça bi eleştirimizi yapalım artık. bence bi 2 hafta falan kimse kimseye bulaşmasın rahatça bi deşarj olsun millet.
bu arada emre bu laflarım sana değil heryerde bi birbirini gaza getirme çabası var o yüzden yazdım bunları senin yazını oyüzden alıntıladım
Burhan Günarslan
15-05-2006, 16:15
bu saatten sonra yapılacak olan açıklama şaklabanlara karşı bizi gülünç duruma düşürür başka bişeyde olmaz
Recep Yüce
15-05-2006, 20:10
Haydi bir açıklama yapılsında şampiyonluk el değiştirsin.
Haydi bir açıklama yapılsında lig tescil edilmesin. >:(
Yiğit Arın
16-05-2006, 02:36
Şu anda sitede yapılan açıklama bile yersiz bence. Giden şampiyonluğun üstüne -her ne kadar haklı da olsak - ona buna sataşmak sadece yönetim kurulunu küçük düşürmeye yarar.
Ki bugüne kadar girilen çoğu polemik bile gereksizdi. Fenerbahçe ve diğerleri cephesinin oluşmasının bir sebebi de bu esasında. Birincisi "biz en iyiyiz, şu kadar paramız var, stadımız var, fark şöyle açıldı" edebiyatıysa -ki bu hala devam ediyor- ikinci sebebi de bu girilen polemiklerdir. Ki buna da hala devam ediliyor. Umarım bundan sonra bir süre sessiz kalırlar.
Esasında çok uzun bir konu, yazmak istediğim çok şey var, zamanı gelince hepsini tartışırız umarım.
Servet Güldeş
16-05-2006, 11:31
İnş geleck sezon...
Taraftarına sahip çıkan...
Yaptığı transferlerle ittifak bile tanımayan...
Sanırım Daumu göndercekler ... Getirecekleri hoca ile Fenerbahçeyi Avrupada 1 değil 2-3 basamak ilerletecek
bir yönetim dileğiyle
Kenan Şen
16-05-2006, 23:13
yönetim siteden açıklama yapıyor hep FENERBAHÇEmize olan ittifak suçlanıyor. e abi seneye de olacak bu ittifak bence bu ittifak olayı yönetimin kaçışıdır. seneye şampion olamazsak gene ittifağa suç atılcak türkiye kupasını kaybettik gene ittifağa suç atıldı hiç özeleştiri yok. önümüzdeki senelerde de bu ittifak olacaktır o zmn hiç şampiyon olmayalım biz.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.