Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerium On Air
İlker Kökdemir
24-07-2005, 13:51
Mrb Arkadaşlar :) Hepinize Ankaradan Selamlar,Saygılar Geçen Hafta Cem Arslanın Sunduğu Fenerıum On Air Programı Ankaraya Geldi Migros ve Karum Fenerıum Mağazalarını Ziyaret Etti.(Bilkent Ankuva Fenerıuma Gidip Gitmediğini Bilmiyorum) 1907 Unifebi ve 1907 Unifeb Ankarayı Temsilen Niğde Üniden Volkan Dağ Arkadaşım Ve Ben 1907 Unifebi Temsil Edip,Anlatma Fırsatı Bulabilirmiyiz Düşüncesiyle Karum Fenerıuma Gittik.Bizi Görünce Gerçekten Memnun Oldu ve Volkan Arkadaşımla Bana Röpörtaj *Verme Fırsatı Sundu,CEM ARSLANA 1907 Unifeb Üyesi Olarak Bu İmkânı Bize Verdiği İçin Teşekkür Etme Hemde Fenerbahçe Gibi Büyükbir Kulübe Hizmet Etme Duygusu ve Heyecanı İle Dış Çekimler Sırasında Talihsizce Ayağını Kırması Sebebi İle Geçmiş Olsun Dileklerimizi Sunmak Adına Bu Topiği Açmak İstedim.Program İle İlgili Düşüncelerinizi Ve Geçmiş Olsun Dileklerinizi Bu Topic Altında Belirtebilirsiniz.
Fenerıum On Air Programı 2 Hafta Farklı Olarak Yayınlanacak Uzun ve Güzel Bir Çekim Olmuştu.Bugün Saat 11:00 İle 12:00 Arasında Yayınlandı Tekrarı Bugün Akşam Saat 21:00 İle 22:00 ve Yarın Sabah Saat 06.00 İle 07.00 Arasında FB TV'DE.Gelecek Haftada Pazar Günü Saat 11:00 İle 12:00 Arasında Ankara Çekimlerinin Farklı ve Yeni Programıylsa FB TV'DE.
1907 Unifeb Ankara
Ne Kadar Övünsek Az Ankara Deplasman Sayılmaz.
Emre Akça
12-09-2005, 15:24
bu programı sunan arkadaş çok boş konuşuyor radyocu olduğundan dolayı bir cümleyi 3 şekilde aynı anda söylüyor ve beni acayip sıkıyor. İnanın 10 dakka oturup karşısında duramıyorum. Kendisine geçmiş olsunda şu programı düzgünde sunsun
Muzaffer Eken
12-09-2005, 15:34
katılıyorum emre sana bazen cok bos konusuyo ...
Ufuk Peker
12-09-2005, 15:38
ya arkadaşlar bu programın formatı bu yaa:).bu kadar büyütmeyelim lütfen
Murat Karaman
12-09-2005, 15:48
ya arkadaşlar bu programın formatı bu yaa:).bu kadar büyütmeyelim lütfen
bence de
Erdem Aktaş
12-09-2005, 16:54
ama ciden kötü be abi çok sıkıcı geliyo yani :-/
Ömer Birdal
12-09-2005, 17:04
madem böyle bi konu açılmış, bu sayede FBTV deki programları ve formatlarını tartışabiliriz kanımca.. sevdiğimiz programlar kadar, pek fazla başarılı bulmadığımız programlarda yok değil..
Ufuk Peker
12-09-2005, 17:08
mesala?
Emre Akça
13-09-2005, 10:12
on air ve sarışın bir bayanın sunduğu müzik programı tam anlamıyla felaket.
ben hayatımda hiç böle bit tv formatı görmedim pardon gördüm vahe kılıçarslan yapıyor.Sadece konusuyo oda bişi deil ama aynı şeyi konuşuyor.Geçen izledim saat kulesi hakkında yorum yapcak Fenerliler için çok önemli bir yer Fenerlilerin çok önemsedeiği vede önemle üzerinde durduğu bir yer dedi simdi bu 3 cümlenin taşıdığı anlamlar çokmu farklı önemli olan şeyinde kulenin 1907 dekurulması oda başka bi saçmalık tamam iyi yılda kurulmuşta banane o 1907 de kurulduysa .Atatürk 1881 de doğdu onun dışındada bi çok insan o yıl doğdu şimdi fransızın biri övüncekmi bende1881 de doğdum diye..Bana göre çok ve boş konuşan bir radyocu mesalası bu
Ömer Birdal
13-09-2005, 10:34
evet kanalımızdaki bazı programlar belki de programı hazırlayanların, ilk kanalı, ilk programı olduğu için çoğu zaman sıradanlıktan kurtulamıyorlar ve seyir zevki vermiyorlar ..
ilk olarak "maç kaç kaç?" programına değinmek istiyorum. programın formatının hep aynı konu üzerinde yoğunlaşması zaten fazla şans tanımıyo programa ..çünkü bu tip skor tahminleri sadece derbilerden önce , akşam haberlerinde bi kaç kişiye sorulan sorulardan ve karşılığında alınan "5 çekicez abi" cevabından ibarettir. bir de sunucusu da programa ilgiyi artırmak için fazla birşey yapamayınca program belli bir noktadan sonra sıkmaya başlıyor.. özellikle sunucunun ses tonu (hele biraz bağırdığı zaman) elimi kumandaya götürmemde bana baya yardımcı oluyor.. ama piknik programını da aynı sunucu yapmıştı, o da ayrı birşey tabi.. en zevk alarak izlediğim programı oydu..
hafta içi her akşam yayınlanan spor programlarımızı ise başarılı buluyorum.. her akşam farklı bir program , farklı yüzler , konuşulan farklı konular, izleyiciye zevk veriyor.
devamı sonra..
Ufuk Peker
13-09-2005, 11:37
bence bir spor kanalından hemde yeni sayılacak bir kanaldan daha iyisini beklemek şu aşamada nakörlük olur.bize fenerbahçemizin renklerini yansıtıyorya bundan iyisi can sağlığı olur diyorum.
Ali Özakcan
13-09-2005, 12:18
on Air bence güzel,
hele caddedeki motorcularla olan program baya eğlenceliydi..
siz diğerlerinin kanalını hiç incelemiyorsunuz galiba onların kanalıyla bizimkini çok değil 10 dakika izleyin farkı göreceksiniz..
Ufuk Peker
13-09-2005, 12:44
on Air bence güzel,
siz diğerlerinin kanalını hiç incelemiyorsunuz galiba onların kanalıyla bizimkini çok değil 10 dakika izleyin farkı göreceksiniz.. helal ali bu farkı sende anlamışsın.darısıdiğerlerinin başına:)
Ali Özakcan
13-09-2005, 12:49
helal ali bu farkı sende anlamışsın.darısıdiğerlerinin başına:)
farkı fark edin yeter.. ;)
Mehmet Güzeldal
13-09-2005, 14:45
bu programı sunan arkadaş çok boş konuşuyor radyocu olduğundan dolayı bir cümleyi 3 şekilde aynı anda söylüyor ve beni acayip sıkıyor. İnanın 10 dakka oturup karşısında duramıyorum. Kendisine geçmiş olsunda şu programı düzgünde sunsun
Antalya feneriumla ilgili bi program vardi, dakikada 15 kere antalya fenerium dedi, bende bi daha izlemedim..
Emre Akça
14-09-2005, 09:24
on Air bence güzel,
siz diğerlerinin kanalını hiç incelemiyorsunuz galiba onların kanalıyla bizimkini çok değil 10 dakika izleyin farkı göreceksiniz..
diğerlerinin kanalını izlemiyorum bu 1
ben kendi kanalımda daha kaliteeli programlar istiyorum2
bizim rakibimiz Ntv gibi kaliteli tv kanalları olması lazım 3..,
Sen eziklerin kanalını izleyip karşılaştıra yapıyosan onlardan bir farkımız kalmaz..
Ali özakçan bu diğerleri dediğin kim ?
İlker Kökdemir
06-10-2005, 17:31
Dün akşam FB Tv"de Countdown programına telefonla Sercan Matur ve Seçkin Özmen Arkadaşlarımız Katıldı Kıvançın Sordugu Sorularda 5 te 5 Yapamadılar,ama yinede Seçkin Şapkayı Kaptı O Kadar Dua ettik tepindik Hepsini bilsinler diye Ama Olmadı.Ayrıca Neden 1907 Unifebliyiz Demediniz O Kadar Detaylı Sordu Kıvanç Abi Neyse Haftaya birde ben arayayım Telefon Düşerse Tabi
Seçkin Özmen
07-10-2005, 15:54
Saol İlker,
Benimkisi komik oldu ya hazırlıksızdım, tv başında bile değildim yemekhanedeydim, ses zor geliyordu, gürültü vardı, sorular, heycan derken başka birşeye fırsat kalmadı, ama haklısın ünifeble ilgili birşeyler söylenebilirdi.
Reşat Özdemir
07-10-2005, 15:58
Cahil bunlar cahil..
Hahaha..
İlker Kökdemir
07-10-2005, 15:58
Saol İlker,
Benimkisi komik oldu ya hazırlıksızdım, tv başında bile değildim yemekhanedeydim, ses zor geliyordu, gürültü vardı, sorular, heycan derken başka birşeye fırsat kalmadı, ama haklısın ünifeble ilgili birşeyler söylenebilirdi.
Canın Sağolsun Kendine İyi bak ;) Takipe Devam Konyada Beraberdik İnşallah Başka Maçlardada Görüşürüz Bu Arada Yiğit Arından Haberin Varmı Ankaraya Hastaneye Gelmişti Babası İçindi Herhalde Nasıl Oldu Acaba?
Seçkin Özmen
07-10-2005, 16:02
Yiğit Arman'dan bahsediyorsun sanırım, Yiğit Arın Boğaziçi'nde. Babası iyi ciddi birşey yok, ameliyat olacak sanırım İstanbul'da, ilgilendiğin için teşekkürler...
Başka deplasmanlarda görüşmek üzere... ;)
Yiğit Arın
07-10-2005, 16:04
Noluyo dedim bi an. ;D
İlker Kökdemir
07-10-2005, 18:09
Noluyo dedim bi an. ;D
Artık Karıştırmaya Başladım Foruma Fazla Giriyoruz Ondanmı Ne ;D Kusura Bakma
İlker Kökdemir
15-10-2005, 16:44
Arkadaşlar Ekim Ayı Sonuna Kadar Fenerıumlarda Yazın Çıkarılan Tşhirtlerde İndirim Var 10 ytl,Sweatler 16.50 Ytl vb vb Bence bir Uğrayın.45 Ytl"ye Satılan Çapraz Repuplic 25 Ytl Olmuş.
İlker Kökdemir
21-10-2005, 14:25
Dün Akşam FB TV"De Söz Taraftarda Programına 1907 Unifeb Üyeleri Vardı.Program Güzeldi,Kendi Ürünlerimizle Sizleri Ekranda Görmek Gurur Vericiydi.Programı Kaçıran Arkadaşlar Hafta Boyunca Tekrarlarına Bakabilirler.
Ankaradan Selamlar
1907 UNİFEB ANKARA
Rahmi Kara
21-10-2005, 14:33
Ben de tekrarını yakalamaya çalışacam. :)
Yiğit Arın
21-10-2005, 14:44
Rahmi, abi herkes izlemiş, kimi görsem meşhur oldun diyo, şimdi de foruma yazıldı, iyice rezil olacaz :P
Şaka bir yana öyle üst düzey bi program olmadı sanırım. Genellikle futbol konuşuldu. Fenerbahçe taraftarı, amatör branşlar, taraftar kartı, vs. Sırayla konuştuk işte, umarım fena olmamıştır. İnşallah biz de izleyebiliriz.
Edit: Şimdi fenerbahce.org'dan yayın akışına baktım, cumartesi gündüz 11:00'de ve pazar akşam 21:00'de tekrarı var gözüküyor. Esasında müsait olan bir arkadaşımız capturelayabilirse çok sevinirim gerçekten.
Ömer Birdal
21-10-2005, 17:14
bende programı izleyenler arasındayım :) dün gece izleme imkanım oldu.. gecemi aydınlattınız arkadaşlar :) güzel programdı.. gayet içten samimi bizden birşey tv de görmek, zaten boş olan tv ekranını FBTV sayesinde bir nebzede olsun doldurmuş oldu..
arkadaşlarımızı yayın performanslarından dolayı tebrik etmek gerek.. yiğit in 1. sırada olması ise onun için büyük bi handikaptı :).. ama o da güzel cevaplarıyla bunu lehine çevirmesini bildi :) nice FBTV li günlere diyelim artık.. daha nice röpotajımız, pikniğimiz, organizasyonumuz ismimiz çıksın inş. amin.
İlker Kökdemir
23-10-2005, 14:37
Bu Arada FB TV"Deki Countdown Programına Yarışmaya Telefonla Levin Arkadaşımız Katıldı 5"te 5 Yapıp Lacivert Deplasman Formasını Kaptı.
TEBRİKLER LEVİN :D UNİFEBLİ İLK KAZANAN
Niye Ben Düşüremiyorum Şu Numarayı ???
Ömer Birdal
11-11-2005, 01:19
FBTV de şuan "Söz Taraftarda" programı yayında.. bakın derim ;)
İlker Kökdemir
14-11-2005, 15:07
Ben birkaç gün önce tekrarına baktım katılan Ünifebli arkadaşlara teşekkürler,güzel bir program oldu.Bu Arada Ömer Faruk Golün 42. Dakikada geleceğini hisseden arkadaş kim İSİM Alabilirmiyiz?
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.