PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şükrü Saracoğlu'nu Koruma Maddesi

Buğra Efkarlıoğlu
20-09-2005, 19:33
Arkadaşlar,
Kulübümüze 17 yıl başkanlık yapan ve stadımızın adını taşıyan Sayın Şükrü Saracoğlu'nun ''en uzun süre başkanlık yapmak'' ünvanını koruma altına almak gerektiğini düşünüyorum.
Kulüp tüzüğüne eklenecek bir madde ile -hiçbir başkanın süresi 16 yılı geçemez- bir kez daha Sayın Şükrü Saracoğlu'na vefa borcu ödenmiş olur.
Bence gerekli...

Şabettin Doğan
20-09-2005, 19:43
valla başka şekilde de *rahmetli şükrü saraçoğlu onure edilebilir ki edilmiştir mabedimizin ismi onun ismidir.yinede bişeyler yapılacaksa dediğim gibi başka bir şekilde yapılabilir.

hizmete devam eden fenerbahçemiz için iyi işler yapan bir başkan mesela aziz yıldırım değil 16 sene *30 sene başkan olarak kalmalı.

sanırım rahmetli şükrü saraçoğluda bunu isterdi ;)

İlker Kökdemir
20-09-2005, 19:44
Mantıklı Güzel Olur Diğer Yorumlarıda Bekleyelim Bakalım Arkadaşların Görüşleri Ne Yönde

Buğra Efkarlıoğlu
20-09-2005, 19:47
bence hiçbir başkanın görev süresi 16 yılı geçmemeli, Sayın Aziz Yıldırım da dahil olmak üzere.
Şükrü Saracoğlu efsane olarak kalmalı, kalması için de Yönetim Kurulu böyle bir uygulamaya gitmeli.

Şabettin Doğan
20-09-2005, 19:50
bence hiçbir başkanın görev süresi 16 yılı geçmemeli, Sayın Aziz Yıldırım da dahil olmak üzere.
Şükrü Saracoğlu efsane olarak kalmalı, kalması için de Yönetim Kurulu böyle bir uygulamaya gitmeli.

üzgünüm sana katılamayacağım hizmet eden kalmalı işi işin eğli yapmalı.daha iyi yapan olursa elbette buyursun fenerimizi yüceltsin.ama görev süresini sınırlandırmak bence mantıklı değil.

Buğra Efkarlıoğlu
20-09-2005, 20:06
16 yıl başkanlık yapan birisi olursa zaten o başkanın da yanında yıllarca beraber çalıştığı kişiler olacaktır. sonuçta bir yönetim kurulu var, ve kulubü yönetim kurulu yönetir.

hiç bir başkan tek başına bişey yapabilir mi? tabi ki hayır.
mesela, şu an bizim yönetimizde başkanlık yapabilecek kadar tecrübeli, başkanlığa yakışan birileri yok mu? tabi ki var.

Ömer Birdal
20-09-2005, 20:32
sonuçta zaten Aziz Başkan ın 10 sene daha başkanlık yapacağına pek ihtimal vermiyorum ama, 16. senesindede kimse " yeter 17 oldu git artık" deme hakkına sahip değil.. eğer başarı geliyosa, sistem işliyosa devam etsin.. gittiği yere kadar.. ha şuan başkan olabilecek kimse yok mu ? elbette var. ama halihazırda herkesin imrenerek baktığıAziz Başkan ımız varken, böyle bişeyin dillendirilmesi abes olur.. zamanı gelince gereken yapılır.. Merhum Şükrü Saracoğlu da zaten en güzel bir şekilde onure edliyor . böyle birşeye gerek olduğunu sanmıyorum...

Buğra Efkarlıoğlu
20-09-2005, 20:42
ama başkanlık koltuğu da kimsenin babasının malı değil! herkes zamanı gelince bırakmayı bilmeli! 6-7 yıl değil 16 yıl diyorum!
16 yıl az mı?
16 değil 1 yıl bile yapsa her başkana saygımız ve sevgimiz sonsuzdur!

bu arada Sayın Aziz Yıldırım'a bir sözüm yok! konuyu saptırıp karıştırmayın!

Serkan Özen
20-09-2005, 20:54
Ben de Şükrü Saracoğlu'nun yeteri kadar onore edildiğini düşünüyorum. Mabedimizin isminde yaşıyor. Zaten 16 yıl da pek nadir görülebilecek bir başkanlık sürecidir. Süleyman Seba bile 14 yıl durmuştu sanırım :) Ama başarılı olunduğu ve başkan, yönetim, taraftar memnuniyeti devam ettiği sürece zaman sınırlamasına gerek olmadığı düşüncesindeyim.

Ozan Ercan
22-09-2005, 22:01
Ben daha değişik bir fikre sahibim. Kimse alınmasın ama stadımızın adı değişmeli bence. Şükrü Saracoğlu gibi kulübümüze ve ülkemize çok önemli hizmetler sunmuş bir insanın ismini taşıması elbette çok büyük onur ama söyleniş ve yazılış itibariyle çok zor bir isme sahip stadımız. Avrupada adımız duyuldukça, stadımız tam bir korkulu rüya haline geldikçe "Fener Arena" tarzında bir isim daha etkili olacaktır diye düşünüyorum. Verdiğim sadece bir örnek, biraz beyin fırtınası ile çok daha yaratıcı isimler çıkarılabilir ortaya.

Şükrü Saracoğlu ismi de Fenerbahçe'nin Dereağzı veya Samandıra'daki tesislerine verilebilir. Var mı bu konuda fikir beyan etmek isteyen?

Hasan Muradoğlu
23-09-2005, 19:10
Haberlerde iddaa edildiğine göre papa türkiye ziyaretinde katolik cemaatine ait olduğu idaa edilen yerlerin bir listesiyle gelecekmiş ve bu yerler için hak talep edecekmiş.şükrü saracoğlu stadının bulunduğu arazide bu yerler arasında.bu durumda katolik cemaati araziyi geri istyecek veya tazminat talep edecek o arazi için ise talep edecekleri tazminatı fenerbahçe kulubünün verebileceğini düşünemiyorum.bu durumda ilginç gelişmeler yaşanabilir.

tribundergi de okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama....benim yorumum şu..stadımız bizimdir..molozları verebiliriz:)

Cem Oğuz
28-09-2005, 00:21
ben oncelıkle sunu soylemelıyımkı azız yıldırım gorevde kaldıgı sure ıcerısınde cok onmlı bırseyı gerceklestırdı.TESİSLEŞME.bu cok onmelı bence.tabıkı şükrü saracoglu ıle aynı kefeye konulamaz ama bence o zaten en ıyı sekılde onure edılıyo.o staddakı her taraftar cıglıgı(kufur harıc) her gol her galıbıyet onu onure edıyo.bırakalım azız baskan bızı cok daha ılerıye gotursun.hıc bır baskan basına bukadar dırenemedı.bız onunla cok daha gucluyuzz bence.arazı meselesı ıse zaten stad kıralık devletten.kullanım hakkı bızım.bızden degıl il ozel ıdaresınden para talep edeceklerdır.kanun ole sanaırım.

Cem Oğuz
29-09-2005, 01:07
İşte taraftarımız mutlu ve Şükrü Saracoğlu da bu akşamdan sonra yattığı yerde çok daha huzurludur inşallah.Ruhu şaad olsun

Forum Yönetimi
29-09-2005, 17:44
İŞTE TARARTARIMIZ MUTLU VE ŞÜKRÜ SARACOGLU DA BU AKSAMADAN SONRA YATTIGI YERDE COK DAH HUZURLUDUR İNSALLAH.RUHU ŞAAD OLSUN.

Değerli üyemiz,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Ali Yılmaz
02-10-2005, 02:09
bence süre ile alakalı bişi olmamalı kim başarılı ise o başta olmalı hiç bir isim Fenerbahçe nin üzerine çıkmamalı...büyüklerimize saygımız büyüktür ama abartılmamalı...

Mahir Yeşil
06-10-2005, 17:05
Ben efsane başkanımız ve başbakanımız Şükrü Saracoğlu'nu da (okuduğum kadarıyla) stadımız Şükrü Saraçoğlu'nu da çok seviyorum.. Stadımız için olabilecek en uygun isim Şükrü Saraçoğlu'dur.. Avrupa için özellikle.. daha iyisi olamazdı..
Adı bile kalıplarını bozuyor avrupalının.. avrupalılar arena marena adından korkmaz.. ama anlamını bilemedikleri, söyleyemedikleri Şükrü Saraçoğlu'ndan bugünden korkuyorlar.. çok değil bir-ikisini daha burada ezersek bizden daha doğru yazar-söylerler. Herkese öğretiriz "Ş"yi "Ğ" yi... Ayrıca biz niye kendimizi avrupaya uyduralım.. biz onlarınkileri biliyoruz onlar da öğrensinler..

Başkanlık için durum farklı.. Zamanında öyle bir kural konsaydı Saraçoğlu o kadar başkanlık yapamazdı.. Saraçoğlu'nu yaşatırız biz ama öyle şu kadar yıl vb. kısıtlamalarla değil.. Hatta fena mı olur Aziz Yıldırım 20 sene yapar başkanlık.. taş taş üstünde kalmaz ne Avrupa'da ne Türkiye'de biz de görmüş, yaşamış oluruz.. sonra da Aziz Yıldırım'ın adını neye versek diye tarışırız..

Mert Akduman
26-12-2006, 23:58
Fenerbahçemize 17 yıl başkanlık yapan, stadyumumuza adı verilen eski başbakanlarımızdandan Şükrü Saracoğlu, ölümünün 53. yıldönümünde anılıyor..
Yarın (27.12.2006) Zincirlikuyu mezarlığında saat 12.00’de yapılacak törene Şükrü Saracoğlu’nun ailesi, yöneticilerimiz ve taraftarlarımız katılacak..

Kaynak:fenerbahce.org

Arkadaşlar belki biraz geç oldu ama sizlere de duyurmak istedim, ben yarın 12de üstümde POLARımla zincirlikuyu'da olacağım, biliyorum derslerin yoğun olduğu bir dönem ancak müsait olanlarınız varsa orada buluşmak üzere, 1907Unifeb'in her ortamda varolduğunu göstermek adına anlamlı bir davranış olacağı kanısındayım..

Mustafa Ünal
27-12-2006, 03:14
Şükrü Saraçoğlu ismi zaten mabede ismi verilerek yeterince büyük bir onuru aldı.Bundan büyük onur olacağını da zannetmiyorum.

Aziz Yıldırım'ın ne kadar başkanlık yapacağını da üyeler belirlemekte.Ama eğer Aziz Yıldırım kalan süre içinde Gs'ye 6lar 7ler attığında ona git artık 17 olmadan bırak mı denilcek?

Yanlış bir düşünce bana göre ama saygı duymak lazım..

Mustafa Ünal
27-12-2006, 03:16
Ben daha değişik bir fikre sahibim. Kimse alınmasın ama stadımızın adı değişmeli bence. Şükrü Saracoğlu gibi kulübümüze ve ülkemize çok önemli hizmetler sunmuş bir insanın ismini taşıması elbette çok büyük onur ama söyleniş ve yazılış itibariyle çok zor bir isme sahip stadımız. Avrupada adımız duyuldukça, stadımız tam bir korkulu rüya haline geldikçe "Fener Arena" tarzında bir isim daha etkili olacaktır diye düşünüyorum. Verdiğim sadece bir örnek, biraz beyin fırtınası ile çok daha yaratıcı isimler çıkarılabilir ortaya.

Şükrü Saracoğlu ismi de Fenerbahçe'nin Dereağzı veya Samandıra'daki tesislerine verilebilir. Var mı bu konuda fikir beyan etmek isteyen?

Bana göre değişmemeli ama " 6 Kasım Arena" sanırım başkalarının korkulu rüyası olabilir :)

Mert Akduman
27-12-2006, 03:20
Fenerbahçemize 17 yıl başkanlık yapan, stadyumumuza adı verilen eski başbakanlarımızdandan Şükrü Saracoğlu, ölümünün 53. yıldönümünde anılıyor..
Yarın (27.12.2006) Zincirlikuyu mezarlığında saat 12.00’de yapılacak törene Şükrü Saracoğlu’nun ailesi, yöneticilerimiz ve taraftarlarımız katılacak..

Arkadaşlar belki biraz geç oldu ama sizlere de duyurmak istedim, ben yarın 12de üstümde POLARımla zincirlikuyu'da olacağım, biliyorum derslerin yoğun olduğu bir dönem ancak müsait olanlarınız varsa orada buluşmak üzere, 1907Unifeb'in her ortamda varolduğunu göstermek adına anlamlı bir davranış olacağı kanısındayım..

Umarım birileri duymuştur sesimi.

Mert Akduman
27-12-2006, 23:46

Arkadaşlar bugün eski başkanlarımızdan Sn. Şükrü Saracoğlu'nun ölümünün 53. yıldönümü anısına yapılan anma töreninde 1907Ünifeb adına yer aldım. Taraftar olarak sarı-lacivertli renklerle, polarımla bir tek ben vardım. Sadece Fenerbahçe'miz için değil aynı zamanda ülkemiz içinde çok önemli işler yapmış bir kişiyi anma töreninde katılımcıdan çok basın mensubu bulunması, normal saatinden yarım saat önce gittiğim için mezarla ilgilenen kişilerden geçen sene bir kişinin bile gelmediğini öğrenmek beni üzdü. Ancak bizzat Şükrü Saracoğlu'nun oğlunun ağzından dinlediğim başkanlığa geliş şekli oradaki herkes gibi benim de tebessüm etmeme neden oldu. Fenerbahçemiz ve ülkemiz için bu denli önemli insanların her zaman hatırlanması ve anılması dileğiyle..
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/t9.jpg

Soner Saygılı
30-12-2006, 14:39
Bana göre değişmemeli ama " 6 Kasım Arena" sanırım başkalarının korkulu rüyası olabilir :)

ben fener arene degılde ''kadıkoy arena'' daha guzel olurdu

Mustafa Ünal
30-12-2006, 21:04
Bende fener arene yazmadım zaten "6 Kasım Arena" yazdım ama senin dediğin olsun :)