Orijinalini görmek için tıklayınız : Karaborsa bilet ve korsan ürünler...
Nuri Çelik
25-10-2004, 04:03
bi önce ki forumda böle bi konu acmıstım yeni foruma gecilince silindi dogal olarak Lyon macında ilk önce topladılar karaborsacıları ama bazıları kaldı kimin sayesindeyse(!)...ya bi yönetici destegi war ya da arkadasların arkası saglam anlarsınız ya...Yönetim işte satısı yasak su kadar cezası war dedi özel güvenlik topladı bi kaçını Feneriumdan cıkarken gördüm ama az ileride tam caddeden gecerken güvenlikcilerle karaborsacııların konustugunu baya samimi olduğunu gördüm...
yönetim bunu cözüyomus gibimi yapıyo yoksa büyük gücler mi war Aziz Yıldırım'ı korkutan bi türlü anlamıyorum...
Gecen sene korsan satıs yapan bi adam wardı Gs macında adamın yanında 5 yasında cocugu war adamı ve esyalarını sürükleyerek götürdüler ama tas catlasın 100 mt. etrafındaki satanları hiçbişi yapmadılar...
cok merak ediyorum bu işlerin nasıl yürüdüğünü...
Uğur Yedikardeş
25-10-2004, 04:46
Bende bu Dereagzı'nda ki otopark mafyasına sinir oluyorum. Adamlar toplanmıs parkın orda devletin yolundan para almaya calısıyor!!! Bi de utanmadan abi hosgeldin diolar, pes yani geliolar boyle soldan soldan
Erkan.Ergun
25-10-2004, 21:29
Otopark olayı çözüme kavuşacak ileride Uğur.Yasalar daha ağırlaşıyor.Ancak karaborsa istediği kadar yasa çıksın çözülmez.Kulübün kendisi destek veriyor.Polis destek veriyor.Bal gibibiliniyor kimlerin yaptığı.Hatta Kadıköy'deki gişede ellerini kollarını sallaya sallaya satıyorlar >:(
Sercan Matur
25-10-2004, 21:59
Bende bu Dereagzı'nda ki otopark mafyasına sinir oluyorum. Adamlar toplanmıs parkın orda devletin yolundan para almaya calısıyor!!! Bi de utanmadan abi hosgeldin diolar, pes yani geliolar boyle soldan soldan
Güleryüzlü Hizmet...
Süleyman Karadağ
25-10-2004, 21:59
Benim başıam glen kimsenin abşına gelmemiştir sanırım.Geçen sene Kadıköyde 50 milyona karaborsa bilet aldım,aldığım kişi kimdi dersiniz:) *stadın etrafında devriye gezen polisler,ben böyle bişey görmedim yaaa,o ne yüzsüz bi adamdı pazarlık bile yapmıyordu ;D ;D
neymiş de arkadaşları maça gelmek için bilet almış fakat işleri çıkmış bizim polis efendiye "biletlerimi 50 milyondan satıver" demiş bak bak bak...hem de 3 tane aldık ;D ;D
Uğur Yedikardeş
25-10-2004, 22:12
Bu isler boyle sen alırsan ben alırsam adamlar satmaya devam eder. Karaborsadan alıp bikac tane ise yaramaza para kazandıracagıma o macı seyretmem olur biter. Boylece Fenerbahce sevgimizden kar saglayamazlar
İsmail Sümer
26-10-2004, 02:06
Benim başıma gelenler daha fazla benim salaklığım resmen karaborsacıların blöfünü çatir çatir yedim...Ayrıca yer İstanbulda değil Kayseri...Kendi memleketimizde kazık yedik Kayserilinin yüzünü kara çıkardık...Karborsacı zaten 40 milypn olan bileti bilet bitti gişelerde yok ama isterseniz gidip bakabilirsiniz dedi tabi gidip geldikten sonra 5 milyon daha fazla alırım dedi işte istanbulda 30 otobüs geliyolar fln tabi inandık verdik paraları...stada girdiğimizde ise içeride 2000 kişi anca vardı:(... ve o adamı nerde gördüm biliyormusunuz??? Lyon maçı öncesinde Kadıköyde....Bide yanıma geldi bilet istermisin diye sordu sinir oldum bikez daha herife... Yani iş çok büyük adamlar şehirlerarası çalışıoyorlar...
Süleyman Karadağ
26-10-2004, 12:36
Bu isler boyle sen alırsan ben alırsam adamlar satmaya devam eder. Karaborsadan alıp bikac tane ise yaramaza para kazandıracagıma o macı seyretmem olur biter. Boylece Fenerbahce sevgimizden kar saglayamazlar
evetr çok doğru söylüyorsun fakat Konyadan sadece o maçı izlemek için gelmişsen o stada girmeden geri dönemiyorsun ;)
Şartlarımız farklı..
Muhammed Turan
27-10-2004, 22:59
Valla Lyon maçında ben 2 tane karaborsa bilet almak zorunda kaldım. Adam bana Sefa bize getiriyor bizde satıyoruz dedi. Adamın cep telefonu hala kayıtlı bende !!
Eray Karabağlı
29-10-2004, 19:13
bu işler böyle arkadaşlar.bizim elimizden gelen bi şey yok.bu işi bitircez diyenler işin başı gibi gözüküyo.(karaborsa-otopark)
Cumhuriyet'imizin 81 yılında bunu söylemek istemezdim ama...........
Gokberk.Can
29-10-2004, 22:45
Arkadaşlardan biri anlattı, karaborsacılardan biri Murat Özaydınlı'nın yanına yaklaşıp "Açık lazım mı abi?" diye sorunca, Murat Özaydınlı adamı kolundan tutup içeri çekmiş "Lazım lazım" diye.
Adamların arkası sağlam, Biletix gişesinin önünde bile ellerinde kaç bin bilet olduğundan dahi utanmadan sıkılmadan konuşabiliyorlar.
Karaborsacılığın önüne istenirse çok rahat geçilir, dedim ya "istemek" yeterli.
Erkan Keremoğlu
08-11-2004, 18:48
Önüne geçmek mi :)
Yönetimin bizim bilmediğimiz karaborsacılıktan sorumlu üyesi var bence, haberimiz yok ;D
8)
Vehbi Şirikçi
12-12-2004, 02:43
Biletix gişesinin önünde bile ellerinde kaç bin bilet olduğundan dahi utanmadan sıkılmadan konuşabiliyorlar.
En büyük karaborsacılar zaten o gişelerin içindekiler. Buna kaç defa gözlerimle şahit oldum.
Ercan.Buyukasik
31-01-2005, 15:14
arkadaşlar bence karaborsa olyının en büyük sorumluları biletix gişeleri düşünceleri daha vazla kar biletix yetkilisinden bilet soruyoruz bize dükkanının önündeki karaborsacıyı gösteriyor işbirligi içinde olmasalar biletix önünde karaborsacıları barındırmazlar
Nuri Çelik
20-02-2005, 04:29
walla Zaragoza macında karaborsacı damgası yiyodum arkadaslara bilet goturuyodum cıkarttım werdim 3 tane bilet hemen guwenlik gorewlileri geldi basımıza sonra durumu anladılar gittiler o deil oraya gidip de maca giremeseydim kafayı yerdim heralde :D
Kemal Aktürk
01-03-2005, 22:02
1-)Biletix gişe çalışanlarını adam gibi seçmeli..
2-)Bilet gişelerinin önünde sırat köprüsü kadar uzun kuyruklar oluşması engellenmeli...
3-)Kimseye bedava bilet verilmemeli...
4-)Polis devleti temsil ettiğini unutmamalı..
5-)Gördüğümüz bu kişileri şikayet etmeyen bizler en az onlar kadar suçluyuz unutmamalı....
Nuri Çelik
19-05-2005, 15:59
alın işte bi karaborsa durumu daha satılan biletlerin birçoğu karaborsacıların elinde ne çekiyosa taraftar çekiyo zaten....
Yalçın Ateş
19-05-2005, 22:29
kemal en büyük karaborsacı biletix ... biletleri satıldı gösterip el altından satıyorlar .. bu arada aldığım bir duyuma göre bir fenerbahçe grubu fazladn bilet alarak kendileri karaborsa yapmış ne kadar doğru bilinmez ama feenrbahçe böyle grupları bünyesinde barındırmamalı
Bahtiyar Güdürü
20-05-2005, 02:55
ne bu gruplara müdahale edilebilir ne de karaborsacılarla uğraşılabilir.bundan seneler evvel biletix mi wardı allaşkına...neyse bence en uygun görünen 55 bin se bizim stadımızın kapasitesi 40 bin kombine yaparsın 15 bin de bilet satarsın yada kombine sayısını daha da arttırırsın.karaborsa maraborsa kalkar başka türlü sanmıyorum kalkacağını barcelonan 80 bin stad kapasitesi var 79 bini kombine...
Niyazi Tokcan
20-05-2005, 21:55
Bu işlerin tek çözümü kombine bilettir.Ama daha o seviyeye ulaşmamıza çok var.Karaborsacılara gelince klüp hepsini tanıyo,hatta içeri girip çıkanlar bu karaborsacılara selam veriyor.En son olarak da karaborsacılar bilet kuyruğunda bizim arkadaşı bıçakladılar ve bizim organizasyon da iptal oldu :'(Diyecek söz bulamıyorum.60 kişi mağdur oldu,şimdi de karaborsacılarla pazarlık yapıp 100 milyona bilet almaya çalışıyoruz...
Yasir Yılmaz
06-09-2005, 22:58
+ milyon
istersen Van'dan gel ama alma arkadaş.Bunun gibilere para kazandıracağıma geri Van'a geri dönerim daha iyi.Gerçi bu şekilde de çözülmesi zor ama neyse...
Ben tanık olduğum olayları anlatsam kitap olur herhalde. >:( >:(
Onur Aloğlu
07-09-2005, 00:07
Bu işlerin tek çözümü kombine bilettir.Ama daha o seviyeye ulaşmamıza çok var.Karaborsacılara gelince klüp hepsini tanıyo,hatta içeri girip çıkanlar bu karaborsacılara selam veriyor.En son olarak da karaborsacılar bilet kuyruğunda bizim arkadaşı bıçakladılar ve bizim organizasyon da iptal oldu :'(Diyecek söz bulamıyorum.60 kişi mağdur oldu,şimdi de karaborsacılarla pazarlık yapıp 100 milyona bilet almaya çalışıyoruz...
Hiç kafanı yorma kombineyi de kara borsa satarlar. Karaborsayı yapanların bir bölümünün üstünde Fenerbahçe forması bile var. Neyse...
Ersin İleri
09-09-2005, 14:03
malatya maçıydı şampiyonluğu kutlayacağımız.karaborsacıların başındaki adamlardan biri ile tanışmıştım bilet kuyrunda.adam amme hizmeti yapıyorum diyodu bana.ve en önemli olay da bilet fiyatlarını daha önce öğrendi o adam.yönetim kurulu toplantısı yeni bitti diye telefonla konuştu yanımızda..acaba bilet fiyatları belirlenirken karaborsacı abilerimizden de mi fikir alınıyor..malum amme hizmeti...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.