Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Sene Kale Arkası Kombinesi Varmış!
Yiğit Arın
03-06-2005, 02:51
"Stattan Sorumlu Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, toplam 21 bin kapasiteli açık tribünlerden bu yıl da kombine satışı yapılmayacağını açıkladı...
Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, taraftara teşekkür ederek, "İşte destek budur" dedi..."
Kaynak: Hürriyet
Teşekkür etmeyi çok güzel biliyorsunuz sayın Ekşioğlu ama ne olur biraz da GERÇEKTEN taraftarı düşününün. Sezonun ortasında başkanımız gerine gerine, "Sezon bitsin, tüm tribünlerde kombine satacağız" diyordu. 2 senedir deniyor hatta. Ne oldu? Gene yok! Gene uyutulduk...
Locadan, VIPden maç izlemek rahattır eminim ama bir derbi maçı öncesi saat 5te kalkıp 7de kuyruğa girip 5 saat bekleyip bilet alamadan dönmeyi, gözünün önünde tomarla bilet sallayan karaborsacıları sadece izlemeyi yaşamanız, tatmanız gerek sayın Ekşioğlu...
Her derbide, CL maçında 25er, 30ar fiyatları bindirmek çok güzel olsa gerek. Hiçbirimiz padişah çocuğu değiliz, diğer taraftarları düşünmüyorsanız, bari biz öğrencileri düşünün. Bir türkiye kupası maçına 45 YTL bayılıp 1 hafta sonra üstüne bi 40da gs maçına vermek nasıl bir duygu bilir misiniz? Tamam, iyisiniz, güzelsiniz, stad yapıyorsunuz, başarılısınız ama bugüne kadar taraftarın rahatlığı için, ya da sadece taraftar istiyor diye ne yaptınız sayın Ekşioğlu? Pankartımız bile yok artık, bilmiyorum farkında mısınız tribünler nereye gidiyor?
Her defasında, bu kupayı bu büyük taraftara armağan ediyoruz... bu taraftara her şey feda... müthiş taraftarımıza teşekkür ediyoruz... gibisinden sevimli, güzel şeyler söylüyorsunuz da biraz da bu taraftarı düşünün artık. Soğutmayın bizleri...
Yazık!...
Not: Bu senede olmadı, bari artık seneye kale arkası çıkacak filan demeyin de biz de boşuna ümitlenmeyelim...
Bestami Gezer
03-06-2005, 13:09
gerçekten böyle bir durum varsa yuh be kardeşım,çıkarın bu gözlukleri üzerinizden diyecem şahan misali.
ben de bu durumdan baya sıkıldım kale arkasına bı çozum;kombine şart.enflasyon düşüyo ama bilet fiyatları artıyo her geçen gün.deplasmana da çoğu arkadaşımız gıdemez oldu.şakaları bı yana bırakırsak artık buna çözüm şart yoksa ben de bu yıl her maça gelmiyecem en basıtıneden ki ben 3 yıldır kadıkoyde 1 bılemedın 2 maç kaçırdım.ya da çözüm olarak kendime yıne sarı trıbunde kombıne alarak ancak bizim kadar bağıran arkadaşların yanına tekrar dönmek zorunda kalabılırım.ama ben gerçek arkadaşlarımın oldugu yerde izlemek ıstıyorum çok mu şey istiyorum kale arkası trıbununde olmak ıstıyorum.yıne sızlerle bagırmak,çagırmak,yönetimimizin dediği gibi bizlere teşekkür edilmesini istiyorum ama burda tek eksik kombineeeeeee.kombıne için bi yürüyüş mü yapalım illa;çıkartmamı yapalım.arkadaşlar bu konuda hep birlikte oturup düşünüp fikirlerimizi sunmamız gerekiyor.gerçekleşen toplantılarımıza meclisteki gibi tatil arası vermeyelim.şampiyonluğun üzerıne sıcagı sıcagına isteklerimizi değerli fenerbahçeli yöneticilerimize sunalım.
Emre Paçarız
03-06-2005, 16:33
1907UNIFEB için özel bir ayrıcalık olabilir.Bekleyelim ve görelim...
Yiğit Arın
03-06-2005, 16:43
1907UNIFEB için özel bir ayrıcalık olabilir.Bekleyelim ve görelim...
Bak heyecanlandırdın şimdi beni. :) İnşallah böyle bir şey olur. Merakla beklicem.
Muhammet Budak
04-06-2005, 15:45
ya yeter ya derbi işkencesi çekmek istemiyorum ya kombine ya da biletlerin satış yerini-en azından son maçların-değiştirsinler komisyoncu biletixe muhtaç olmak istemiyorum
Emre Bağlı
07-06-2005, 00:26
ya yeter ya derbi işkencesi çekmek istemiyorum ya kombine ya da biletlerin satış yerini-en azından son maçların-değiştirsinler komisyoncu biletixe muhtaç olmak istemiyorum
sadece derbi olsa ben raziyim seneye çok maçta iskence çekicez gibi geliyor
BIZ KARSILIKSIZ SEW0YORUZDA BIRILERI ÇIKIPTA BUNU HAKETTINIZ BUYRUN DEMIYORRR!
Onur Kalender
07-06-2005, 14:35
* *Başkanımızın bugün katıldığı İstanbul Lisesinin düzenlediği mpanelde yaptığı açıklamaya göre ayın 15'inden sonra kale arkası kombineler çıkıyor!..
Başkanımızın konuşmasından ilgili bölüm şöyle...
Fenerbahçe`nin gelişimi konusunda önemli noktalardan biri olan tesisleşme konusunda doğru adımlar attığımızı görüyorum. Bunun en açık örneği stadımızdır. Stadımızı yeniliyoruz. Bunu kulübümüz ve taraftarlarımızın desteği ile yapıyoruz. Numaralı tribünün yapım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca kombine satışları da devam ediyor. Ayın 15`inden sonra kale arkası kombineler satışa çıkacak.
Kaynak: fenerbahce.org
Funda Meriç
07-06-2005, 18:09
Bu Sene Kale Arkası Kombinesi VAR mı yani ;)
Şabettin Doğan
07-06-2005, 18:33
aziz baba açıklamış var galiba oleyyyyyyyyyyyyy
Yiğit Arın
07-06-2005, 19:52
Allahım çok şükür. Başkan da dediyse büyük bir ihtimal çıkacak demektir. İlhan ekşioğlu bu açıklamayı yaptı mı, yapmadı mı; yaptıysa niye yaptı, şimdi kafa yoramicam, çıkacak tarihe konstantre oldum. :) Burdan da dönülmez inşallah...
Muhammet Budak
08-06-2005, 16:05
şükürler olsun
Funda Meriç
08-06-2005, 16:08
Ama el altından satılmış birçoğu diyolar..? kan çıkar.. ;D
Onur Bilgin
08-06-2005, 16:20
Ama el altından satılmış birçoğu diyolar..? kan çıkar.. ;D
varya kolpalıkta üzerine yok funda ;D
Funda Meriç
08-06-2005, 16:24
Ben naptım yine yaa..duyduğumu söylüyorum..görürsünüz bitti o kombineler bitttiii :D
Ozan Özdemiroğlu
12-06-2005, 05:32
"Stattan Sorumlu Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, toplam 21 bin kapasiteli açık tribünlerden bu yıl da kombine satışı yapılmayacağını açıkladı...
Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, taraftara teşekkür ederek, "İşte destek budur" dedi..."
Kaynak: Hürriyet
Teşekkür etmeyi çok güzel biliyorsunuz sayın Ekşioğlu ama ne olur biraz da GERÇEKTEN taraftarı düşününün. Sezonun ortasında başkanımız gerine gerine, "Sezon bitsin, tüm tribünlerde kombine satacağız" diyordu. 2 senedir deniyor hatta. Ne oldu? Gene yok! Gene uyutulduk...
Locadan, VIPden maç izlemek rahattır eminim ama bir derbi maçı öncesi saat 5te kalkıp 7de kuyruğa girip 5 saat bekleyip bilet alamadan dönmeyi, gözünün önünde tomarla bilet sallayan karaborsacıları sadece izlemeyi yaşamanız, tatmanız gerek sayın Ekşioğlu...
Her derbide, CL maçında 25er, 30ar fiyatları bindirmek çok güzel olsa gerek. Hiçbirimiz padişah çocuğu değiliz, diğer taraftarları düşünmüyorsanız, bari biz öğrencileri düşünün. Bir türkiye kupası maçına 45 YTL bayılıp 1 hafta sonra üstüne bi 40da gs maçına vermek nasıl bir duygu bilir misiniz? Tamam, iyisiniz, güzelsiniz, stad yapıyorsunuz, başarılısınız ama bugüne kadar taraftarın rahatlığı için, ya da sadece taraftar istiyor diye ne yaptınız sayın Ekşioğlu? Pankartımız bile yok artık, bilmiyorum farkında mısınız tribünler nereye gidiyor?
Her defasında, bu kupayı bu büyük taraftara armağan ediyoruz... bu taraftara her şey feda... müthiş taraftarımıza teşekkür ediyoruz... gibisinden sevimli, güzel şeyler söylüyorsunuz da biraz da bu taraftarı düşünün artık. Soğutmayın bizleri...
Yazık!...
Not: Bu senede olmadı, bari artık seneye kale arkası çıkacak filan demeyin de biz de boşuna ümitlenmeyelim...
Altına imzamı atarım da ne zaman kombine aldıysam şampiyonluk göremedim. 2 sezondur kombine almıyorum ve 2 sezondur şampiyonuz şimdi kombine çıksa ben ne yaparım?
Anil.Seker
15-06-2005, 02:43
arkadaslar trıbunler kombıne olursa bız napcaz bızıde dusunun bıraz fenerbahce ıstanbul we cewresı demek dııl
Ertu Aydın
15-06-2005, 19:52
Daha önce de 2 sezon kombine çıktı ne zararını gördün?
Yavuz Ersöz
15-06-2005, 22:12
ilk çıktığında 3000 civarı satıldı, bu sefer durum farklı olabilir
Ama kombine her zaman Fenerbahçenin yararına olacaktır.. ;)
Anil.Seker
15-06-2005, 22:51
Daha önce de 2 sezon kombine çıktı ne zararını gördün?
ben yenıyım bılmıom daha once bı zarar oldumu ama sımdı olucak buna emınım eger sende ızmırlı olsaydın ısyan ederdın
Sercan Matur
22-06-2005, 12:50
ben yenıyım bılmıom daha once bı zarar oldumu ama sımdı olucak buna emınım eger sende ızmırlı olsaydın ısyan ederdın
Yanılmıyorsam İzmir'de Biletix gişeleri mevcut..
Aynı zamanda o gişelerden Fenerbahçe biletleri de alınabiliyor.
Ya bulunduğu şehirde biletix gişesi olmayan arkadaşlarımız ne yapsın?
Muhammet Budak
22-08-2005, 13:57
Arkadaşlar kombinesi olmayan nereye gidecek? Benim yok ve bu hafta maça gideceğim biletimi nereden alıyım bilemiyorum ? Anladığım kadarıyla benim gibi olan başkaları da var :( Napabiliris bu konuda?
aynı sıkıntı bende de var.telsimin tamamı kombine olmadıysa atık alt katta da izleriz problem olmaz da birlikte izlemek için falan ne yapılacak?
Burhan Günarslan
23-08-2005, 11:37
üst taraftan da satış yapılıyor arkadaşlar bugün ben aldım samsun maçı için
Savaş Özmen
05-09-2005, 19:07
Hala kombine satışı war!!!
Telsim üst!!! E Blok ta...
Eylul 2 sinde aldım ben...
Ahmet İnal
05-09-2005, 22:01
Hala kombine satışı war!!!
Telsim üst!!! E Blok ta...
Eylul 2 sinde aldım ben...
ciddimisin eğer öyle bir şey varsa yarın stada bi gidip bakmalı
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.