Orijinalini görmek için tıklayınız : En Sevilen Yöneticimiz Kim?
Erdem Çeliker
28-07-2004, 00:15
Tartışmalara SON!!! En Sevilen Yöneticimiz Belli Oluyor! Sen de katıl...
Mehmet Güzeldal
28-07-2004, 02:13
Bence Mahmut uslu :)
Adamın konuşmaları, sivri dili falan oldukça iyi...
İleride inşallah başkan olur bizim takıma ;)
Ahmet.Tikir
28-07-2004, 02:15
Transfer sezonunda takıma büyük katkı sağlayan Sayın H.Bilal Kutlualp şu an en sevdiğimiz yöneticimiz.Mahmut Uslu'nun da hakkını yemeyelim...
Levin Susar
28-07-2004, 03:26
stadımızın yapımında en büyük emeği geçen Nihat Özbağ'ı ayrı bir severim...
Hakan Bıyıklı
28-07-2004, 09:17
Murat Özaydınlı... Yerinde çıkışları ve ortada fazla durmayışı ile ideal yönetici profili çiziyor...
Burak Çankaya
28-07-2004, 10:40
Hakan Bilal Kutlualp bencebüyük başkandan sonra en büyük başkan adayı ama ona oy vermem diğerlerini sevmediğim anlamınada gelmiyor. ( özellikle Nihat Özdemir )
Omer.Aydemir
28-07-2004, 12:53
hakan abi hakan abi heyyo heyyo:):)
Ahmet İnal
28-07-2004, 15:39
haaaaakan biiiiiiiiilal kutlualp hakan bilal kutlualp
plakası yter 34 fb 1907
Ahmet İnal
28-07-2004, 15:43
ya bu anketten haberdar birtek biz olmayalım sonucunu tvlere gazetelere fakslayalım hem bu şekilde sitemizin reklamınıda yapmış oluruz
Selcuk.Firtina
28-07-2004, 18:17
valla ne desem ki aaah ah :)
Melih Özkan
28-07-2004, 18:20
Transferde ki müthiş calışmalarından dolayı H.Bilal KUTLUALP ve FENERIUM'un markalaşmasında büyük katkısı olan Murat ÖZAYDINLI benim favorilerim!..
Niyazi.Uluhan
28-07-2004, 19:44
Kasmayın abi böyle :P
Hepsinin ayrı ayrı görevlerde en iyisi bence :)
Bağdagül Çelik
28-07-2004, 20:03
Hakan Bilal Kutlualp demiştim ben de görüyorum ki ankettede önde
Erdem Çeliker
28-07-2004, 20:11
Ahmet İnal arkadaşımızın önerisi güzel... Anketi açan kişi olarak bu konuyla ilgileneceğim... Ayrıca Sky Türk'te çalışmakta olduğumdan dolayı bu daha kolay olabilir... Zorlayacağım...
Mehmet.Akinci
03-08-2004, 12:55
Ilımlı ve dürüst davranışları ile en sevdiğim yönetici Nihat Bey....
Burak Çankaya
03-08-2004, 13:02
Keşke seçeneklerde başkan olmasaydı onun yeri hepimizse ayrı..
Reşat Özdemir
04-08-2004, 02:33
en sevmediklerimiz anketi açılsa favorim aziz yıldırım.. sevimsizliği, iletişim sorunları, monarşik hayalleri ile Fenerbahçe Cumhuriyetine yakışmayan bir insan..
ikinci nihat özdemir.. hakkındaki yolsuzluk iddiaları üzerine müteahhitler birliği başkanlığını bıraktı.. ama Fenerbahçede hala başkan yardımcısı.. Fenerbahçe daha mı az saygın bir kurum müteahhitler birliğinden..
Erdem Çeliker
04-08-2004, 20:49
Reşat Arkadaşım Efsanevi Başkanımız Aziz Yıldırım'a laf atmak için buraya seçmesen iyi olur... Anketi başlatan ve Aziz Yıldırım hayranı olan biri olarak burada böyle yorumlar görmek istemiyorum... Bilgine sunarım... Sadece oy ver ve çık...! Ayrıca Nihat Özdemir hakkındaki görüşlerin de futboldan uzak ve saldırgan... Bu kulüpteki bütün herkes Fenerbahçemizin başarısı için çalışır... Özel hayatlar bizi ilgilendirmez...
Yazdıklarımı değerlendirirsen sevinirim...
Selcuk.Firtina
05-08-2004, 02:17
Reşat Arkadaşım Efsanevi Başkanımız Aziz Yıldırım'a laf atmak için buraya seçmesen iyi olur... Anketi başlatan ve Aziz Yıldırım hayranı olan biri olarak burada böyle yorumlar görmek istemiyorum... Bilgine sunarım... Sadece oy ver ve çık...! Ayrıca Nihat Özdemir hakkındaki görüşlerin de futboldan uzak ve saldırgan... Bu kulüpteki bütün herkes Fenerbahçemizin başarısı için çalışır... Özel hayatlar bizi ilgilendirmez...
bu forum 1907unifeb'in forumudur.görüşlerine aykırı şeyleri de duyacağın yegane forumda burasıdır çünkü burada çok seslilik var.üniversiteli gençliğin olduğu yerde de farklı şeyler bekleme lütfen.bir başlık açmış olabilirsin ama herhalde senin görüşlerin çerçevesinde konuşacak değiliz.
sen aziz yıldırım hayranı olabilirsin, başka birisi hayranlık derecesinde olmasada sevebilir reşat hiç sevmeyebilir ama fanatikleşmenin gereği yok.
burada 1907unifeb'liyiz bunu unutmayalım.
kişisel görüşüm özel hayatlar elbetteki bizi ilgilendirir ben fenerbahçe yönetiminde usulsüz işler çevirmiş insanları görmek istemem.etik diye bir şey var.burası bir spor kulübü.şirket değil.
Levin Susar
05-08-2004, 04:05
Efsanevi Başkanımız Aziz Yıldırım'a ...
Şimdi kime göre, neye göre efsanevi başkan ?
Bu klupte kimler ne başkanlık yaptı, niye Aziz Yıldırım efsane ?
Anketi başlatan ve Aziz Yıldırım hayranı olan biri olarak burada böyle yorumlar görmek istemiyorum...
Ben de forumda neler neler görmek istemiyorum ama insanın her istediği olmuyor ne yazıkki. Forum dediğin tartışma alanıdır, başkalarından bilmediklerini de öğrenebilirsin, eğer bir topic açıyorsan anket başlatıyorsan, sadece senin istediğin gibi cevaplar gelmesini beklememelisin.
Sadece oy ver ve çık...!
Yazının en kötü kısmı bu olmuş...
Kimsenin kimseye emir verme gibi bir durumu yok burada. Herkes birbiriyle eşit statüde.
Ayrıca Nihat Özdemir hakkındaki görüşlerin de futboldan uzak ve saldırgan...
Ama ne yazıkki doğru...
Sevgilerle...
Bahriye Tekin
05-08-2004, 10:02
Transferde ki müthiş calışmalarından dolayı H.Bilal KUTLUALP ve FENERIUM'un markalaşmasında büyük katkısı olan Murat ÖZAYDINLI benim favorilerim!..
kesinlikle katılıyorum
Emre Tanrıseven
05-08-2004, 12:54
Murat Özaydınlı benimde favorim..
Erdem Çeliker
05-08-2004, 21:41
Levin ve Selçuk arkadaşlarımızın görüşlerini okudum...Size sadece şunu söyleyeceğim; "Aziz Başkan'a laf atma yeri ""burası"" değil dedim,sevin yada sevmeyin demedim.Burası "En Sevilen Yönetici Anketi Sayfası","Başkan'a sataşma sayfası" değil...
Erdem Çeliker
05-08-2004, 22:21
Arkadaşlar çok merak ettim,Nihat Özdemir Bey'in "usülsüz işleri"ni yazın da biz de bilelim... Ancak yazdıklarınız mahkemelerce onaylanmış "suçlar" olsun... Afaki konuşmayalım... İnsanların da kafalarını karıştırmayalım... Bu forumu seven de okuyor sevmeyen de...
Selcuk.Firtina
05-08-2004, 23:50
sen kraldan çok kralcı olmaya çalışıyorsun anladığım kadarıyla erdem kardeşim.
sen hala sevmediğin görüşlerin barınmamasını istiyorsun.
sevmek kavramının olduğu yerde sevmeme kavramı sırıtmaz, burada kimse açılan başlıkta abidin yeni kasetini veya kıbrıs sorununu tartışmıyor.
Nihat Özdemir mütahhitler birliği başkanlığını bıraktı, fenerbahçe bundan daha mı az saygın bir kurum deniyor.
sen bu noktayı görmek istemiyor bana suçları söyleyin diyorsun.senin sevgin Fenerbahçe sevgisi mi yoksa Aziz Yıldırım sevgisi mi çözemedim.
Biz veya illa kişiselleştirmek gerekirse ben Aziz Yıldırım fanatiği değilim, Aziz Yıldırım sevdalısı biri değilim biz burda Fenerbahçe'nin çıkarlarını, Fenerbahçen'nin duruşunu önemsiyoruz.bu sebeple Aziz Yıldırım'ın doğrularını alkışladığım gibi yanlışlarını - ki bu yanlışlar yeri geliyor bizzat bize dokunuyor sen farkında olmasanda - eleştirmek benim hakkım.
Reşat Özdemir
05-08-2004, 23:51
Reşat Arkadaşım Efsanevi Başkanımız Aziz Yıldırım'a laf atmak için buraya seçmesen iyi olur...
ne yazıkki çoktan burasını seçtim Erdem kardeşim.. kötü mü olmuş ?
Anketi başlatan ve Aziz Yıldırım hayranı olan biri olarak burada böyle yorumlar görmek istemiyorum... Bilgine sunarım...
Anketi başlatma hadisesini ne kadar büyütüyorsun kafamda bilmiyorum ama bu sana kimin ne yazıp yazmayacağını hakkını vermez.. Sen "Gönder" tuşuna bastıktan sonra o konu başlığı senin olmaktan çıkar, eğer kendine ait birşeyin olmasını istiyorsan aç bir MS Word orada yaz dur..
Sadece oy ver ve çık...!
Penrecenin başlığına baktım da bir an "1907UNIFEB Anketleri" demiyor.. "1907UNIFEB Forumları" diyor.. Yani burası bir tartışma platformu..
Ayrıca Nihat Özdemir hakkındaki görüşlerin de futboldan uzak ve saldırgan... Bu kulüpteki bütün herkes Fenerbahçemizin başarısı için çalışır... Özel hayatlar bizi ilgilendirmez...
Peki sesli düşünelim, diyelim ki Sevda Demirel Fenerbahçe başkanı oldu.. Bu yargılarını o zaman da kullanabilecekmisin? Ayrıca Nihat Özdemir'le ilgili olarak söylediklerim pek özel hayat sayılmaz; zira yöneticimizin ekmek kazanmak için yaptığı işle ilgili.. Ve o işte kirli birşeyler varsa bu adamı ben Fenerbahçede görmek istemem..
değerlendirdim.. ve şu sonuca vardım. Tek tip insanların olduğu forumlar çok sıkıcı olur.. Bu forumda ilginç renkler varmış.. Sevindim..
Erdem Çeliker
06-08-2004, 00:28
Selçuk Kardeş biz demekle kimleri kastediyorsun? Aziz Yıldırım fanatiği olmayan "siz" kimsiniz? Ayrıca bizim için önemli olan Fenerbahçe demişsin...Benim logomun altında yazanı okumadın galiba...! Ben "Önce Fenerbahçeliyim"
Erdem Çeliker
06-08-2004, 00:43
Sondan başlayalım Reşat Kardeş... Bu forumda ilginç renkler var... Ancak ilginç renk olmaya çalışmak güzel değil... "Birliği bozmak,düşmanlık yapmak bize yakışmaz." Gelelim diğer mevzuya... Sevda Demirel Fenerbahçe Başkanı olsa ve Aziz Yıldırım'ın yaptıklarını yapsa ona da laf söyletmezdim... Kardeşim Aziz Yıldırım benim babam değil,dedem değil,ister sevin,ister sevmeyin bana ne..!!! Ama Fenerbahçe ile ilgili bir forumda böyle saldırılar görmek istemiyorum... Son olarak... Halaa Nihat Özdemir hakkındaki suçlamalarınızı belgelendirmediniz... Madem kendinize Üniversite Gençliği diyorsunuz,belgesiz suçlamalar size yakışmaz... Duy duy suçla... Ne ala memleket...!
Reşat Özdemir
06-08-2004, 01:40
Sondan başlayalım Reşat Kardeş... Bu forumda ilginç renkler var... Ancak ilginç renk olmaya çalışmak güzel değil... "Birliği bozmak,düşmanlık yapmak bize yakışmaz."
Ne düşmanlığı? ben iki kişiyi Fenerbahçe'de görmek istemediğimi söylüyorum kendi adıma.. haddim "gidin" demeye yetmiyor ancak keşke gitseler demeye yetiyor.. bunun düşmanlıkla ve birliği bozmakla ne alakası var?
diğer mevzuya... Sevda Demirel Fenerbahçe Başkanı olsa ve Aziz Yıldırım'ın yaptıklarını yapsa ona da laf söyletmezdim...
Aziz Yıldırımın ne yaptığını bir koysak alt alta? Efsane olmak için diğerlerinden önde olduğu bir alan varmı? sadece stad inşaatı -ki kazandığı kongredeki diğer bütün adayların da stad projesi vardı- bir başkanı efsane yapmaya yetermi?
Kardeşim Aziz Yıldırım benim babam değil,dedem değil,ister sevin,ister sevmeyin bana ne..!!!
eee o zaman sorun ne güzel kardeşim?
Ama Fenerbahçe ile ilgili bir forumda böyle saldırılar görmek istemiyorum...
bi yukardaki sarfettiğin cümlede *en son "bana ne" demiştin, doğru sana ne?
Son olarak... Halaa Nihat Özdemir hakkındaki suçlamalarınızı belgelendirmediniz... Madem kendinize Üniversite Gençliği diyorsunuz,belgesiz suçlamalar size yakışmaz... Duy duy suçla... Ne ala memleket...!
ilk mesajımı doğru okursan Nihat Özdemir'e suçlu demedim, tutturdun bi kanıtlayın lafı gidiyorsun.. diyorum ki hakkındaki suçlamalardan sonra müteahhitler birliği başkanlığını bıraktı.. hakkındaki suçlamalar devam ettiği halde Fenerbahçede görevini sürdürüyor.. Ben bunu irdeliyorum.. Fenerbahçe Müteaahitler birliğinden daha mı az saygın bir kurum diye..
ama eminim sen yine hani kanıt hani kanıt diyeceksin..
son olarak aziz yıldırım "Fenerbahçede bundan sonra muhalefet olmaz" demişti ya.. ne kadar tek ses isterlerse istesinler Fenerbahçe'de en iyiyi, en doğruyu arayan birileri hep olmuştur, bundan sonra da olacaktır.. Aklıma geldi birden..öylesine..
Cenker Köse
06-08-2004, 03:19
Sevgili Erdem, öncelikle şurada bir anlaşalım; burası 1907UNIFEB Forumları. Yani üniversitelilerin forumları, farklı fikirlere sahip olan, koyun sürüsü gibi bir düşünce arkasından koşmayan, gördüğü yanlışları söyleyen, eleştiren, soruşturan bireyler yazıyor.
Konunun daha fazla uzamasına ve Forum Yönetimi'nin müdahalede bulunmasına gerek yok.
Burada Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı da eleştirilebilir; sen de eleştirilebilirsin; ben de... Hiç kimsenin ayrıcalığı yoktur.
Bu forumun vizyonu ve misyonu kısaca bu şekilde; bunu benimseyen kişiler üye olup yazıyorlar. Kimseyi zorla üye yapmıyoruz. Saygılarımla...
Selcuk.Firtina
06-08-2004, 11:19
Selçuk Kardeş biz demekle kimleri kastediyorsun? Aziz Yıldırım fanatiği olmayan "siz" kimsiniz? Ayrıca bizim için önemli olan Fenerbahçe demişsin...Benim logomun altında yazanı okumadın galiba...! Ben "Önce Fenerbahçeliyim"
bizden kastım Aziz Yıldırım'ı eleştirilmez olarak görmeyenler.ama buraya çok takılmana gerek yoktu.sen ana fikirden çok kalıplara takılıyorsun belli ki.
Erdem Çeliker
06-08-2004, 22:59
Ç.Rize ile 2-2 berabere kaldık... Aziz Yıldırım düşmanlarına sevgilerimle...!
Forum Yönetimi
07-08-2004, 00:32
Değerli üyemiz Erdem.Çeliker,
Forumumuzun ve diğer üyelerimizin huzurunun bozulmaması için, lütfen forum üzerinde kişisel tartışmalara girmeyiniz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Tufan.Ikizler
07-08-2004, 14:16
Aziz Yıldırım
Ogun.Aydemir
13-08-2004, 16:16
murat özaydınlı ile nihat özdemir i birbirine karıştırıyorum ikisinden biri yani
Talha Çetintaş
13-08-2004, 16:55
ben sadettin saran diyorum bence super bi insandı
Bertan Aycan
13-08-2004, 21:34
Ç.Rize ile 2-2 berabere kaldık... Aziz Yıldırım düşmanlarına sevgilerimle...!
Bir hayli ilginç , ilginç olduğu kadar da komik !
Bu düşüncenin bir dayanağı olmadığını düşünüyorum
Forum Yönetimi
16-08-2004, 23:25
Değerli üyelerimiz,
Forum kurallarımız gereğince;
''Açılan bir konu başlığı altında, konuyla ilgisi olmayan, konu bütünlüğünü bozan veya birkaç kelimeden oluşan, slogan tarzı mesajlar üyelerin forumu daha kolay takip edebilmeleri amacıyla Forum Yönetimi tarafından silinebilir.''
Açılan bu konu başlığı altındaki, yukarıdaki kuralı ihlal eden mesajlar silinmiştir.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Deniz.Ozcan
16-08-2004, 23:57
hakan bilal kutlualp ın hakkını yemek istemem tabii ama buyuk baskan a oy vermeden de yapamadım
Erdem Çeliker
17-08-2004, 20:40
Bu takım bu noktalara gelmişse Hakan Bilal Kutlualp'in payı büyüktür... Kendisini karalamaya ve cahil,büyüsever biri olarak göstermeye çalışanlar kendi açtıkları kuyuya düşeceklerdir...
Burhan Günarslan
07-09-2004, 22:44
tabiki büyük başkan
ama onun bu ankette olmaması ankete dahada güzellik katardı düşündesindeyim
Ihsan.Ozalp
08-09-2004, 00:05
* *
* Nihat Özdemir suçlanıyor diyorsunuz Reşat Bey peki hakkında nerde ne hakkında kaç tane dava açılmış?Reşar Bey görüyorum ki kanıt kavramı sizin için çok önemsiz diğer taraftan Aziz Yıldırım'ın karşısına rakip çıkmıyor diye kendisini monarklıla suçlıyorsunuz.Bu ne yaman çelişki Reşat Bey?Reşat Bey, hukukun olmadığı yer demokrasi de olmaz.Ayrıca Reşat Bey, Nihat Özdemr'in Müteaahitler Birliği başkanlığından nede istifa ettiğini kesin olarak biliyormusunuz? İstifa mektubunu okudunuz mu? Reşat Bey, bakıyorum da iddia ettiğiniz kadar demokrat değilsiniz.Size öncelikle seçilmiş insanlara saygılı olmayı sonrada Anayasa'yı okumayı tavsiye ederim.
Burhan Günarslan
08-09-2004, 00:08
?
Ilker.Tugaltay
08-09-2004, 10:23
Hakan Bilal Kutlualp
Murat Ünlü
08-09-2004, 19:24
ooooooooo aziz yıldırım.başkan tartışmasız kral.
Erdem Çeliker
09-09-2004, 15:31
Arkadaşlar ankette Efsanevi Başkanımızın olmaması belki ankete güzellik katardı ama o zaman da bukadar büyük ilgi çekmezdi... Bakın Aziz Başkan'a sataşmak için bile giriliyor... Bu vesileyle sizin de yazılarınız okunuyor....
Erdem Çeliker
09-09-2004, 15:33
Ayrıca İlker Kardeşimize hoşgeldin diyorum... Demek H.Bilal Kutlualp he... :)
Erdem Çeliker
14-09-2004, 10:12
Şu anda anketimizde 1.sırada bulunan Sn.Hakan Bilal Kutlualp'i saygıyla taktir ediyorum... Fenerbahçe taraftarı tarafından sevilmek kadar güzel şey yoktur dünyada... Bunu kendisi başarmıştır...
Bu kulübe hizmet eden biri olarak çok mutluyum... Ayrıca hepinizi sorumlusu olduğum Bahçelievler Fenerıum'a bekliyorum... Fiyat konusu hiçbir zaman sorun olmaz...
Sevgiler...
Serkan Özen
14-09-2004, 17:39
Efsane başkanımızınn kulübümüze kazandırdıkları saymakla bitmez mabedimiz tesislerimiz şirketleşme politikası mevcut kaddromuz ama bence Nihat Özdemir de gayet efendi hoşgörülü ve yıkıcı değil yapıcı uzlaştırıcı bir yönetici.
Salim İrken
14-09-2004, 23:13
ya hepsi ayrı ayrı güzel insanla..
Karizma ise.. HAKAN bilal KUTLUALP
efendilik ise.. Nİhat ÖZDEMİR
sivri dil ise... MAhmut USLU
GS düşmanlığı ise MUART ÖZAYDINLI.. :)
Aynur Akman
17-09-2004, 19:27
bencede hakan bilal kutlualp..
Fatih Taşkınsoy
19-09-2004, 13:05
hakan bilal kutlu alp hakan bilal kutlu alp
Koray Kunduracı
26-09-2004, 00:23
bencede hakan bilal kutlualp abi adam karizma yaa
Birol Cengiz
26-09-2004, 01:49
murat özaydınlıyı diğerlerinden biraz daha önde görüyorum.
Erkan.Ergun
26-09-2004, 22:13
murat özaydınlıyı diğerlerinden biraz daha önde görüyorum.
Murat Özaydınlı bizi öyle görmüyor ama..
Mustafa.Olcay
09-10-2004, 13:10
Hakan Bilal Kutlualp bence bir adım önde nedeni baskan karizması var kutlualpte; ne bileym bir laporta havası yaratıyor konusma yürüyüs...
Mustafa.Olcay
09-10-2004, 13:13
Ayrıca oyuncu transferleri ortak calısmalar sonucu ortaya cıkar ama dikkat edelm her transferde olayı baglama ara yapma işi H.Bilal Kutlualpte..
Fatos.Turk
15-10-2004, 13:08
en cici kel hakan bilal kutlualp
Veysel Aslaner
15-10-2004, 16:58
hem topragım hem hemsehrım :) 2 sede aynı ama baska bırsey bulamadım
HAKAN BILAL KUTLUALP
Hilal Aslıer
30-11-2004, 21:26
Hakan Bilal KUTLUALP
Servet Güldeş
30-11-2004, 22:19
gelecekte ki başkanımız belli gibi
Burçay Tiftikçi
30-11-2004, 23:24
Hakan Bilal Kutlualp in gelecekte Fenerbahçe başkanı olabilecegini sanmıyorum....Yada yakıştıramıyorum.....Bana başkanlık sıfatını dolduramıyormuş gibi geliyor....
Serkan.Baser
11-12-2004, 18:04
hepsi bizim yöneticimiz degilmi,inadina hepsini seviyorum...
Erdem Çeliker
17-12-2004, 11:09
Gelecekteki başkanımızın Hakan Bilal Kutlualp olması imkansız değildir... Hatta kuvvetle muhtemeldir... Çünkü Aziz Yıldırım sadece kendi isterse gider başkanlıktan... Gittiğinde ise destekleyeceği aday Hakan Bilal Kutlualp'tir...
H.B.K'ye başkanlığı yakıştıramayanlara tek söyleyeceğim ise şudur; Aziz Yıldırım'a da başkanlık yakıştırılmıyordu... Çünkü kimse neler yapacağını bilmiyordu...
Saygılar...
Ali Yılmaz
17-12-2004, 17:18
hepsi birbirinden değerli insanlar oy verirkrn çok zorlandım ama az bi farkla murat özaydınlı oyumu aldı :)
Celal.Mehmet
22-12-2004, 02:37
en katkı sağlayan ve en sevdiğim H.Bilal Kutlualp
Ali Yılmaz
22-12-2004, 23:21
ya biri de vedat olcaya oy versin:)
Erdem Çeliker
29-12-2004, 10:22
Sen niye vermedin Ali... :)
Erdem Çeliker
29-12-2004, 10:23
Buarada yakında çok süper anketle karşınızdayım... Şuanda adayları belirlemeye çalışıyorum... bekleyin...
Ali Yılmaz
06-01-2005, 11:58
Sen niye vermedin Ali... :)
vedt olcay ı 0 oyda görünce yazdım ben daha önceden oyumu kullandım arkadaşım *:-/bunu da biraz üstte belirtmiştim *:oiyi inceleyip öyle yazarsan sevinirim :P
Ali Yılmaz
06-01-2005, 12:00
ilhan eksioglu niye yok
hazırlayan arkadaş unutmuş olmalı 8)
Nusret Gedik
02-02-2005, 23:06
Bence Aziz başkan inşallah 100. yılımızı birlikte geçiririz.100.yılı onunla birlikte görmek ayrı bir sevinç verir...
Erdem Çeliker
11-02-2005, 09:48
Alicim kimseyi unutmadım... Sınır 8 kişi... İlhanBey'i yazsaydım başka bir yöneticimizi yazamazdım... Bilgine...
Anıl Germeç
04-03-2005, 17:48
hakan bilal kutlualp. sadettin sarandı ama gitti.
Murat Karaman
05-03-2005, 11:59
Hakan Bilal Kutlualp
Salih Tok
31-03-2005, 18:24
sn AZİZ başkan FANARBAHÇEMİZ için çooook önemli işlerbaşarmıştır.teşekkürlerrrrr.
Şeyma Akdaş
01-04-2005, 18:09
Eskiden Yavuz Kayral vardı hatırlarsanız.hiç kimseyi takmaz konuşurdu.harbi adamdı.bildiğini söylerdi.onun ağzından hiç cincon için ezeli dostumuzdur lafını duymadık.şimdi ona benzyen bi Mahmut Abimiz var, bi de Murat.ikisini de saygıyla selamlıyoruzz
Inan.Kazan
01-04-2005, 18:44
Hakan bilal kutlualp'i tek geçerim...adam kral adamları getirdi bize...
Arif Şahin
01-04-2005, 20:21
hakan bilal kutlualp
Muhammet Budak
05-06-2005, 23:44
başkanımız önemli işler yaptı ona saygımız sonsuz ama HAKAN BİLAL KUTLUALP olmasaydı alex,anelka gibi,ezikleri iyice ezmemizi sağlayan,kıskançlıktan çatlatan süperstarları görmemiz zor olurdu bu yıl da bir süperstar bekliyoruz kendisinden.ezikler ragıp,fahri,youla ile kadrolarını doldururken bizim kadromuzda anelka,alex gibi starlar var teşekkürler HAKAN BİLAL KUTLUALP...
Onur Çelik
06-06-2005, 11:53
ankete aziz yıldırımı koymamak lazım zaten o 1 numara ben 2. adam olarak hakan bılal kutlualp e oy verdım
transferler ıcın degıl konusmalarındakı durusu nedenıyle *
Nusret Bıyıklı
22-06-2005, 13:45
Forza Büyük Başkan
Ömer Birdal
22-06-2005, 14:07
bence Aziz Başkanımızı bu ankete dahil etmemek lazımdı. sonuçta o başkan. o hepimiz zaten en çok sewiyoruz. yöneticiler arasında bi anket olursa daha iyi olur.
Mehmet.Apaydin
22-06-2005, 16:18
eskiden sadettin sarandı ama şimdi hakan abi:)
Anil.Seker
22-06-2005, 23:16
kesınlıkle sarandan sonra en ıyısı kutlualp
Nazım Çevik
03-07-2005, 22:28
sayın başkanımız Aziz Yıldırım
Serkan Bükülmezer
03-07-2005, 23:03
nazım cevik
Erhan Şişli
05-07-2005, 10:34
Aziz Başkanla kimseyi kıyaslayamam.ama ikinci kim derseniz HAkan Bilal Kutlualp tabiki:)
Berat Elinç
29-07-2005, 16:29
başkan ankete koyulmasa daha iyi olurdu çünkü onun yeri diğerleri içinde hakan bilal kutlualp favorim
mahmut uslu ve murat özaydınlı ise yöneticiden öte en az bizler kadar taraftar ruhu taşıyan fenerbahçelilerdir
bu arada daum'a laf etmiştik ama gerçektende bizim kulüpte herkes asbaşkanmış baksanıza 1 başkan 1başkan yrd 5 asbaşkan sanırım kimseyi kırmak istememişler ???
Seher Koçer
29-07-2005, 17:23
Murat Özaydınlı
Barış Güzelsoy
31-07-2005, 19:27
Transferde hep Hakan Bilal Kutlualp'i ön planda görüyoruz...
Benim oyum asbaşkana!
Oner.Gunduz
02-08-2005, 14:58
tabiki HAKAN BİLAL KUTLUALP
Sercan.Yavuz
03-08-2005, 14:11
HBK.. adam zehir gibi :D sempatik .arabsının plakaları da güsel.
bitanesi 34 hbk 1907 :P ya da ööle bişey:D ama hesini sewerim ya efendi adamlar ;D uhuheuhu
oooooo aziz yıldırımmm ooooo aziz yıldırmm
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.