Orijinalini görmek için tıklayınız : Basketbol Salonlarında da karaborsa
Vehbi Şirikçi
15-12-2004, 23:21
Futbol maçları öncesinde görmeye alışık olduğumuz tipler basketbol salonlarının da çevresini kuşatmaya başladı. Bazı uyanıklar gişede 4 milyona bilet varken 5 milyona bileti ucuzmuş gibi gösterip satmaya çalışıyorlar. Bu akşam da ucuz fiyata salona sokmayı teklif etti bir tanesi. Lütfen bedavaya dahi soksa bu insanlara taviz vermeyin. Bilinçli taraftarlarımızın ve Fenerbahçe yönetiminin dikkatine...
Burçay Tiftikçi
15-12-2004, 23:36
Bu insanlara kanmayalım ve taviz vermeyelim...Ben kombineyi almadan önceki maçta gelmişlerdi aynı şekilde 4 milyonluk bileti 5 milyona satmaya çalıştı....Bende ilk maçım bilet fiyatlarını bilmiyorum....Sonra gişeye girdim aldım 4 milyonluk biletimi...Ama önemli olan bu insanlar bu bileti 4 milyonun altınada verse taviz vermeyelim...Karaborsa nın bitmesini istiyorsan alma aldırma...
Reşat Özdemir
16-12-2004, 03:41
Eğer muhtaç olduğun maçta karaborsadan bilet alıyorsan, karaborsadan şikayet etme hakkını kaybedersin.. Mutlaka girmek istediğin GS maçına karaborsadan bilet alıp sonra kötülemekle önüne geçilmez karaborsanın.. Bilinçli taraftar karaborsadan alma, aldırma..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.