PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Kullanımı İle İlgili Sorular/Sorunlar

Vehbi Şirikçi
29-11-2004, 21:13
Forumlarımızda özellikle özel mesaj servisimizi sık kullanan üyelerimiz için yapılmasını tavsiye edeceğim bir işlem giden kutusu temizliği. Yoksa bir yığın işlevsiz bilgi veritabanımızda boşuna beklemiş olacak. Yapmanız gereken işlemler:

1) Üstte solda "x mesajınız var" bölümüne basarak "Özel Mesaj" bölümüne girmek.
2) Menüden "Giden Kutusu"na girmek.
3) Eğer saklamak istediğiniz mesajlar varsa onları işaretleyip "Sakla" butonuna basmak. (Arşiv'e taşınacaktır)
4) Sonra "tümünü seç" yaparak "Sil" butonuna basmak.

Aynı işlemi gelen kutusu içinde yapmak lazım tabi. Belli zaman aralıklarında. Elinize sağlık :)

Serkan Özen
16-12-2004, 02:53
forumda normal bir yazıya nasıl bir internet linki veriliyor öğrenebilir miyim
konu başlığını da forum ile ilgili sorular olarak değiştirsek bence daha iyi olur

Vehbi Şirikçi
16-12-2004, 02:58
[.url=www.1907unifeb.org]tıkla[/url] (baştaki noktayı koyma)

şu şekilde olacaktır.

tıkla (www.1907unifeb.org)

Bir de "tıkla" yı [.b][/b] lerin arasına yazarsan koyu renkli bir link olur daha şık olur..

Serkan Özen
16-12-2004, 03:04
teşekkürler ;)

Levin Susar
16-12-2004, 15:38
Hmmmm demekki adminler özel mesajlarımızı görebiliyoo ;D ;D

Hasan Muradoğlu
17-12-2004, 16:55
ne sandıydın ;)

Hmmmm demekki adminler özel mesajlarımızı görebiliyoo *;D ;D

Vehbi Şirikçi
17-12-2004, 17:05
YaBB forumlarını bilenler doğrulayacaktır, yöneticilerin özel mesajları okuyabilmeleri söz konusu değil. Kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.

Onur Kalender
17-12-2004, 17:14
Forumda çok sık yaşamaya başladığım bir sorun var... İlk önce bunun benim Pc'den kaynaklandığını sanmıştım ama öyle olmadığını fark ettim... Her mesaj yazıp yollamaya kalktığımda sayfa açılmıyor ve yolladığım mesaj siliniyor. Artık yazdığım mesajı kopyalamak refleks oldu ama bazen acele ile unutuyorum... Buna bir çözüm bulunması gerçekten çok iyi olur!.. :-/

Vehbi Şirikçi
17-12-2004, 17:24
Bu servis sağlayıcımızdan kaynaklanan bir sorun. Biz sorunu kendilerine ilettik, bizim bu aşamada yapabileceğimiz fazla birşey yok.

Benim tavsiyem "Mozilla Firefox" kullanman, mesaj göndere bastıktan sonra sayfa gitse de, "back" tuşuyla mesaj yazma sayfasına döndüğünde mesajın silinmemiş olarak kalıyor Mozilla'da. Şimdilik böyle bir şey idare edebilir veya dediğin gibi her uzun mesajda kopyala yapıştır tedbiri almak lazım.

Hasan Muradoğlu
17-12-2004, 17:56
vehbi,
bunu daha önce sorduğumda yanıt alamamıştım bir kez daha soruyorum o yüzden.

ultraslandan bir vatandaşın sürekli forumu hacklemeye/bombalamaya çalıştığını duymuştum.
sence sorun biraz olsun bundan kaynaklanıyor olamaz mı???

Bu servis sağlayıcımızdan kaynaklanan bir sorun. Biz sorunu kendilerine ilettik, bizim bu aşamada yapabileceğimiz fazla birşey yok.

Benim tavsiyem "Mozilla Firefox" kullanman, mesaj göndere bastıktan sonra sayfa gitse de, "back" tuşuyla mesaj yazma sayfasına döndüğünde mesajın silinmemiş olarak kalıyor Mozilla'da. Şimdilik böyle bir şey idare edebilir veya dediğin gibi her uzun mesajda kopyala yapıştır tedbiri almak lazım.

Vehbi Şirikçi
17-12-2004, 18:00
vehbi,
bunu daha önce sorduğumda yanıt alamamıştım bir kez daha soruyorum o yüzden.

ultraslandan bir vatandaşın sürekli forumu hacklemeye/bombalamaya çalıştığını duymuştum.
sence sorun biraz olsun bundan kaynaklanıyor olamaz mı???

Hayır alakası yok öyle birşeyle. O arkadaşın fazla savaş filmi izlemiş olma ihtimali olabilir.

Hasan Muradoğlu
17-12-2004, 18:14
bilgilendirdiğin ve de yüreğimi ferahlattığın için sağol vehbi 8)

Hayır alakası yok öyle birşeyle. O arkadaşın fazla savaş filmi izlemiş olma ihtimali olabilir.

Hasan Muradoğlu
11-04-2005, 16:06
[.url=www.1907unifeb.org]tıkla[/url] (baştaki noktayı koyma)

şu şekilde olacaktır.

tıkla (www.1907unifeb.org)

Bir de "tıkla" yı [.b][/b] lerin arasına yazarsan koyu renkli bir link olur daha şık olur..

abi,
bunun kısa yolu var mı?

Vehbi Şirikçi
04-05-2005, 23:02
abi,
bunun kısa yolu var mı?

Maalesef. Bu en kısa yolu.

Giden kutularınızı temizlemeyi ihmal etmeyin arkadaşlar. Yeni sunucumuzda sitemizi temiz tutalım. ;)

Forumda çok sık yaşamaya başladığım bir sorun var... İlk önce bunun benim Pc'den kaynaklandığını sanmıştım ama öyle olmadığını fark ettim... Her mesaj yazıp yollamaya kalktığımda sayfa açılmıyor ve yolladığım mesaj siliniyor. Artık yazdığım mesajı kopyalamak refleks oldu ama bazen acele ile unutuyorum... Buna bir çözüm bulunması gerçekten çok iyi olur!.. :-/

Bu sorun da kalmadı artık.

Onur Kalender
04-05-2005, 23:32
Gerçekten sorun ortadan kalkmış ama alışkanlık oldu artık, yollamadan önce kopyalıyorum... ;)

Serkan Özen
05-05-2005, 00:03
Ben de hala o alışkanlıktan kurtulamadım

Vehbi Şirikçi
08-05-2005, 14:01
Forumumuza direkt ulaşım için adres çubuğuna forum.1907unifeb.org yazmanız yeterli.

Vehbi Şirikçi
16-05-2005, 19:26
Forumlarımızda son günlerde üye sayısının giderek düştüğünü farketmişsinizdir belki. Bugünlerde günde ortalama 20-25 yeni üye kayıt olmasına rağmen gerçekleşen bu düşüşün altında yatan sebep, foruma kayıt olduğundan bu yana bir defa da olsa hiç giriş yapmamış üyeleri siliyor olmamızdır.

Bilginize...

Hasan Muradoğlu
16-05-2005, 21:43
Forumlarımızda son günlerde üye sayısının giderek düştüğünü farketmişsinizdir belki. Bugünlerde günde ortalama 20-25 yeni üye kayıt olmasına rağmen gerçekleşen bu düşüşün altında yatan sebep, foruma kayıt olduğundan bu yana bir defa da olsa hiç giriş yapmamış üyeleri siliyor olmamızdır.

Bilginize...

bunu öğrendiğimiz iyi oldu... :D

neyse ki adsl var ;)

Vehbi Şirikçi
24-06-2005, 03:06
Site Stats for fenerbahce.org:
Speed: Slow (77% of sites are faster), Avg Load Time: 3.2 Seconds

---

Site Stats for antu.com:
Speed: Very Slow (97% of sites are faster), Avg Load Time: 7.7 Seconds

---

Site Stats for ultraslan.com:
Speed: Very Slow (89% of sites are faster), Avg Load Time: 4.7 Seconds

---

Site Stats for galatasaray.org:
Speed: Very Slow (89% of sites are faster), Avg Load Time: 4.6 Seconds

---

Site Stats for 1907unifeb.org:
Speed: Average (51% of sites are slower), Avg Load Time: 1.8 Seconds

Ömer Yağanoğlu
24-06-2005, 04:19
Gerçekten muazzam zaten baya farkediyor eskisine göre hız olarak çok ileri seviyede,her geçen gün daha da iyiye gidiyor forumumuz emeği geçenlere teşekkürler.

Vehbi Şirikçi
18-07-2005, 14:03
Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ve en hızlı taraftar grubu sitesinin geçtiğimiz haftalarda hangi saatlerde ne kadar hit aldığına dair bilgileri içeren grafik. :)

http://www.1907unifeb.org/site%20hit/UNIFEB44.gif

Barış Güzelsoy
18-07-2005, 14:12
Site üyeliğinden konu açılmışken, benim arkadaş yaklaşık 1 aydır foruma üye olmaya çalışıyor.Defalarca formu doldurup göndermesine karşı hala hiç mail alamadı.Üyeliği onaylanmadı.Nedir yapması gereken.İsim İsmail Demir.Forum yöneticilieri ilgilenirlerse sevinirim.Benim hesabımla girmek istiyor bende izin vermiyorum.Tatsızlık oluyor.Arkadaş için değil kendim için istiyorum. ;D ;D ;DŞimdiden teşekkürler.

Vehbi Şirikçi
18-07-2005, 14:21
Üye Adı: Ismail.Demir
Mail: teo220@mynet.com

Üyelik onaylanmış. Şifresi de gitmiş olması lazım. Şifresini unutmuşsa tekrar yukarıda yazan maili göndermek için aşağıdaki linki kullanabilir. http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=;action=reminder

Faruk Aksu
18-07-2005, 16:20
Site üyeliğinden konu açılmışken, benim arkadaş yaklaşık 1 aydır foruma üye olmaya çalışıyor.Defalarca formu doldurup göndermesine karşı hala hiç mail alamadı.Üyeliği onaylanmadı.Nedir yapması gereken.İsim İsmail Demir.Forum yöneticilieri ilgilenirlerse sevinirim.Benim hesabımla girmek istiyor bende izin vermiyorum.Tatsızlık oluyor.Arkadaş için değil kendim için istiyorum. ;D ;D ;DŞimdiden teşekkürler.
Junk ya da Bulk mail kısmına baksın.

Muhammet Budak
18-07-2005, 18:24
ya biri de bana resim yollamayı tarif edebilir mi?

Vehbi Şirikçi
18-07-2005, 18:32
İnternette linki bulunan bir resmi foruma koymak için;

Örnek: http://www.1907unifeb.org/images/ufb1.jpg linkindeki resmi foruma açık olarak koymak için, linkin başına sonuna [/img.] yazıyoruz. (noktalar olmayacak!!)

Resim [img]http://www.1907unifeb.org/images/ufb1.jpg şeklinde görünecek.

Bilgisayarınızda bulunan herhangibir fotoğrafı internete koymak için ise bu başlığa (http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=bilim;action=display;num=1099697846 ) bakmanız lazım.

Saygılar

Muhammet Budak
18-07-2005, 19:09
sağolasın hocam benden de saygılar.

Reşat Özdemir
19-07-2005, 15:09
Teknik olarak mümkün olmadığını bilsem de bu forumda ek$sözlükte olduğu gibi mesaj oylama aparatı olsa çok güzel olur diye düşünüyorum.. Böylelikle içerik olarak doyurucu, faydalı, güzel mesajlar $ukela seçilerek en iyiler listesindeki yerini alırdı.. Bu da üyelerimizi bu tip mesajlar atmaya teşvik ederdi..

Muhammet Budak
20-07-2005, 16:45
benim de bir sorun var profildeki yazıyı büyütmek için ne yapmak gerekiyor?

Safa Arıkan
20-07-2005, 16:50
benim de bir sorun var profildeki yazıyı büyütmek için ne yapmak gerekiyor?

Profildeki yazıyı büyültemiyoruz, fakat imza kısmındaki yazı üzerinde düzeltme yapılabiliyor (kalınlaştırma, kaydırma vs...)

Muhammet Budak
20-07-2005, 16:54
ben de onu sormuştum zaten yanlış yazmışım zaten ben imzayı büyük ve renkli yapmak istiyorum.

Barış Güzelsoy
20-07-2005, 17:03
Üye Adı: Ismail.Demir
Mail: teo220@mynet.com

Üyelik onaylanmış. Şifresi de gitmiş olması lazım. Şifresini unutmuşsa tekrar yukarıda yazan maili göndermek için aşağıdaki linki kullanabilir. http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=;action=reminder
yok gelmedi şifre.bi kaç seferde denemem rağmen hala şifre mifre yok.Bi ara forumun birinde okumuştum.Mynetin mailini yazmayın.Şifre gönderilemiyor tarzında bişeyler yazmışlardı.Acaba onunla ilgili olabilirmi?Maili değiştirsek nasıl olur. mavisakal220@hotmail.com a istesek şifreyi eğer mailimizi değiştirme imkanımız varsa

Safa Arıkan
20-07-2005, 22:50
ben de onu sormuştum zaten yanlış yazmışım zaten ben imzayı büyük ve renkli yapmak istiyorum.

Şöyle anlatayım imza kısmında yazacağın yazı üzerinde yapcağın düzenlemelerin (kalınlaştırma, renklendirme..vs) hepsini "mesaj ekle" bölümündeki kodları kullanarak yapabilirsin.
Birkaç tane örnek verecek olursak:
Yazıyı kalın (bold) yapmak için:
Yazdığın yazıyı "" kodları arasına yazıyorsun.

Yazıyı yana doğru yatırmak için:

Yazıyı kaydırmak için:

Yazının altını çizmek için:
Yazdığın yazıyı "" kodları arasına yazıyosun.

Yazdığın yazının üstüne çizgi çekmek için:

Yazdığın yazının arkasına renk efekti vermek için:
Yazdığın yazıyı " [glw=red,2,300][/glow] " kodları arasına yazıyorsun.Ayrıca burda "red" yazan yere en allta bulunan renk isimlerini yazabilirsin.(glw=glow)

Yazdığın yazıyı gölgelendirmek için:
Yazdığın yazıyı [shadw=red,left,300][/shadow] kodları arasına yazıyorsun.Ayrıca burda "red" yazan yere en allta bulunan renk isimlerini yazabilirsin.(shadw=shadow)

Yazı rengini değiştirmek için:
Yazdığın yazının rengini değiştirmek için yazdığın yazıyı
kodları içine yazıyorsun(clor=color). Fakat yazı rengi olarak seçebileceğiniz 14 farklı renk bulunduğundan dolayı, her renk için kodlarda küçük farklılıklar oluşmaktadır.Bunlarda fark şu oluyor " **** " ile belirtilen yere
Kırmızı için: Red
Pembe için: Pink
Sarı için: Yellow
Yeşil için: Green
Kavuniçi için: Orange
Mor için: Purple
Mavi için: Blue
Bej için: Beige
Kahverengi için: Brown
Koyu yeşil için: Teal
Koyu mavi için: Navy
Kestane için: Maroon
Kireç rengi için: LimeGreen
kodlarını yazıyorsun.

Yazı boyutunu değiştirmek için:
Yazdığın yazıyı "" kodları arasına yazıyorsun.Burada yazı büyüklüğünü size=** yerine yazacağın rakam ile belirleyebiliyorsun.

Muhammet Budak
21-07-2005, 23:10
Şöyle anlatayım imza kısmında yazacağın yazı üzerinde yapcağın düzenlemelerin (kalınlaştırma, renklendirme..vs) hepsini "mesaj ekle" bölümündeki kodları kullanarak yapabilirsin.
Birkaç tane örnek verecek olursak:
Yazıyı kalın (bold) yapmak için:

Yazıyı yana doğru yatırmak için:

Yazıyı kaydırmak için:

Yazının altını çizmek için:
Yazdığın yazıyı "" kodları arasına yazıyosun.

Yazdığın yazının üstüne çizgi çekmek için:

Yazdığın yazının arkasına renk efekti vermek için:
Yazdığın yazıyı " [glw=red,2,300][/glow] " kodları arasına yazıyorsun.Ayrıca burda "red" yazan yere en allta bulunan renk isimlerini yazabilirsin.(glw=glow)

Yazdığın yazıyı gölgelendirmek için:
Yazdığın yazıyı [shadw=red,left,300][/shadow] kodları arasına yazıyorsun.Ayrıca burda "red" yazan yere en allta bulunan renk isimlerini yazabilirsin.(shadw=shadow)

Yazı rengini değiştirmek için:
Yazdığın yazının rengini değiştirmek için yazdığın yazıyı
kodları içine yazıyorsun(clor=color). Fakat yazı rengi olarak seçebileceğiniz 14 farklı renk bulunduğundan dolayı, her renk için kodlarda küçük farklılıklar oluşmaktadır.Bunlarda fark şu oluyor " **** " ile belirtilen yere
Kırmızı için: Red
Pembe için: Pink
Sarı için: Yellow
Yeşil için: Green
Kavuniçi için: Orange
Mor için: Purple
Mavi için: Blue
Bej için: Beige
Kahverengi için: Brown
Koyu yeşil için: Teal
Koyu mavi için: Navy
Kestane için: Maroon
Kireç rengi için: LimeGreen
kodlarını yazıyorsun.

Yazı boyutunu değiştirmek için:
Yazdığın yazıyı "" kodları arasına yazıyorsun.Burada yazı büyüklüğünü size=** yerine yazacağın rakam ile belirleyebiliyorsun.
eywallah hocam ya çok sağolasın

Serkan Özen
29-07-2005, 01:55
Safa'nın metin düzenleme derslerinin ardından ;) ben de bir ricada bulunacağım.

Mesajlarda Türkçe ve imla kurallarına uymak tabii ki zor bir şey ama lütfen konularımızın başlıklarını olabildiğince Türkçe'mize uygun (ilk kelimenin ve özel isimlerin ilk harfi büyük olacak şekilde vs...) ve Türkçe karakter kullanarak yazalım.

Safa Arıkan
29-07-2005, 17:50
Safa'nın metin düzenleme derslerinin ardından ;) ben de bir ricada bulunacağım.

Mesajlarda Türkçe ve imla kurallarına uymak tabii ki zor bir şey ama lütfen konularımızın başlıklarını olabildiğince Türkçe'mize uygun (ilk kelimenin ve özel isimlerin ilk harfi büyük olacak şekilde vs...) ve Türkçe karakter kullanarak yazalım.

Kardeşim ders vermek benim ne haddime ;) Ayrıca arkadaşlar lütfen forum kurallarını tekrardan okuyunuz.Belki unuttuğunuz maddeler çıkabilir :)

Seher Koçer
30-07-2005, 18:47
benimde bi sorum var bilgisayardaki bi şarkıyı mesajımıza eklemek için ne yapcaz?

Barış Güzelsoy
30-07-2005, 22:18
benimde bi sorum var bilgisayardaki bi şarkıyı mesajımıza eklemek için ne yapcaz?

www.rapidshare.de adresine mp3 ü upload edersin.Daha sonrada sitenin sana verdiği linki buraya yazarsın

Seher Koçer
31-07-2005, 02:59
ya çok saol ama upload edemedim sanırım netten kaynaklanan bi sorun var.. yarın tekrar denicem

Serkan Özen
31-07-2005, 03:16
1907ÜNİFEB Forumlarında dosya ekleme seçeneği malesef yok. Dosya uploadu için "www.rapidshare.de" resim uploadu için "www.imageshack.us" tarzı siteleri kullanabilirsin.

Şeyma Akdaş
31-07-2005, 04:15
Bilenler bilir,bi kaç haftadır evimiz daha doğrusu benim pc kuzenler tarafından işgal edildi.ve devamı da gelcek gibi gözüküyor:) neyse işte bu veletlerin üye olmadıgı forum yok neredeyse..yerli yabancı Allah ne verdiyse..bazen bana bişi soruyolar..düşünün biri bana bilgisayarla ilgili bişi soruyoo;D gidip bakıyorum,bi forumun kullanımı ne kadar zor olabilir ki diyodum önceden..artık demiyorum ;D walla öle enteresan dizayn edilmiş forumlar var ki;amaç üye çekmek mi kaçırmak mı anlamadım..zaten kuzenim de sıkılıp hepsinden aforoz etti kendini..karanlık renkler,gereksiz yazılar,ne oldugu bilinmeyen topikler,sadece adminlerden oluşan siteler,gelen özel mesajların otomatik olarak kaydedilmemesi,moderatorleri 17 yaşında olan forumlarr ;D ;D

emeği geçen herkese gerçekten teşekkürler..ellerinize saglık..herşey okadar açık ve net kii...

Vehbi Şirikçi
20-08-2005, 17:14
Bildiğiniz üzere forumlarımızda kullanıcı adı olarak ad, soyad kullanılmaktadır. T.C. kimlik numarası istememiz, başvuru sahibi tarafından verilen ad ve soyadın doğru olup olmadığının tespiti ve gerçeğe aykırı üyelik adlarının temizlenmesi amacıyladır.

Üyelik başvurusu sırasında vermiş olduğunuz bilgilerle beraber T.C. kimlik numarası bilginiz de gizli tutulacak olup, kesinlikle üçüncü şahıs veya kurumlarla paylaşılmayacaktır.

Yine de bu yönteme uymak istemiyorsanız alternatif olarak okul sorumlunuzla veya herhangi bir yetkiliyle yüzyüze görüşüp kimliğinizi göstererek kimlik bilgilerinizi doğrulayabilirsiniz. Aynı işlemi online olarak daha hızlı ve daha kolay yapmak varken kimsenin böyle birşeyi tercih edeceğini sanmıyorum.

Vehbi Şirikçi
20-09-2005, 22:21
Forumumuzda son 100 dakika içinde neler olduğuna dair istatiklerimiz var:

Toplam tıklama: 924
Toplam ziyaretçi: 126

Toplam tarayıcı: 5

Mozilla/5.0 (82)
Mozilla/4.0 - MSIE 6.0 (799)
Mozilla/4.0 - MSIE 5.01 (9)
Microsoft URL Control - 6.00.8169 (13)
Mozilla/4.0 - Cerberian Drtrs Version-3.2-Build-0) (1)

Toplam İşletim Sistemi: 8

Windows NT 5.1 (471)
Windows NT 5.0 (7)
Windows 98 (67)
windows (82)
Windows NT 5.1 (211)
Windows 98 (18 )
Windows NT 5.0 (34)

/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=kultur (3)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=havaharp (2)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=ikultur (4)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=akademik (7)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=dumlupinar (2)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=sth (2)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=gaziantep (4)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=yonetim (5)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=kocaeli (17)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=beykent (1)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=halic (2)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=gazi (7)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=kantin (59)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=suleymandemirel (9)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=unifeb (45)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=yildizteknik (3)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=itu (20)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=baskent (11)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=ankara (6)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=erciyes (4)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=karadenizteknik (4)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=koc (4)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=anadolu (18 )
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=digerunv (6)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi (442)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=trakya (3)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=uludag (6)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=canakkale (2)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=fatih (1)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=istanbul (11)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=trfutbol (15)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=ege (5)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=hacettepe (2)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=bogazici (3)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=marmara (52)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=dokuzeylul (12)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=basket (5)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=celalbayar (12)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=futbol (40)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=dnfutbol (10)
/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=bilim (18 )

Fatih Dilber
28-10-2005, 05:13
Bazı üyelerde Misafir gibi bir yazı görüyorum avatarın üstünde. Bu ne olaki. İlk defa gördüm forumda ???

http://img450.imageshack.us/img450/8605/resim12vg.jpg

Mert Salgın
29-10-2005, 03:20
evet bende merak ettim

Çağrı Özmen
29-10-2005, 03:30
bazı topiclerin belli sayfalarında yazıyo...gercekten bende merak icindeyim..

Onur Vural
29-10-2005, 05:38
onlar bekıde daha tc kımlık numaralarını vermeyenlerdır

::)

Hasan Muradoğlu
07-11-2005, 16:49
çok iyi olur tabii..

Reşat Özdemir
09-11-2005, 16:15
"go home" deme hakkımı elimden alamazsınız..

Onur Aloğlu
07-12-2005, 04:14
Antu.com daki bu kuralları bizim forum kurallarına da eklesek nasıl olur? Sadece bir öneri...Tekrar düşünsek?...

Mesut'um eğer adam Fenerbahçe sevgisinin onu zaten diğerlerinden ayıran bir özellik olduğunu bilmiyor, daha da farklı olayım demek adına "teknik direktörlüğe, kulüp başkanlığına,futbolculuğa" merak sarıyor ve asli görevi olan "Fenerbahçe taraftarlığını" unutuyorsa bugün Ahmet'i uyarırsın yarın Mehmet gelir, ertesi gün Mehmet'i uyarırsın sonra başkası gelir. Fenerbahçeli olmak hissedilebilir birşeydir, yaşam tarzıdır. İnsanlara teker teker anlatamayız ki... Bunun dersi de verilmiyor ki kardeşim Mesut.

Özünde ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ve sana hak veriyorum, hatta bu türlü yazılarla karşılaşmamak adına puan kaybı sonrasında foruma bile girmek istemiyorum. Fakat yine de tutamıyorum kendimi. Umarım buna bir çözüm bulunur. Çünkü iş gerçekten boyunu aşmaya başladı. Üniversite öğrencisi Fenerbahçeliler, 1907ÜNİFEB'lilerin bir bölümü köşe yazarı, bir bölümü futbolcu, bir bölümü kulüp başkanı-teknik direktör vs. olmaya başladı. Her yenilgi, her puan kaybı sonrasında belki de yazmaktan bıktım. Hepimizin mesleği, bölümü, üniversitesi farklı, hepimiz hayata başka başka yerlerden bakıyoruz. Ama burada 1907ÜNİFEB'liyiz, Fenerbahçeliyiz burada... TARAFTARIZ, FENERBAHÇE TARAFTARIYIZ. Unutulmaması dileğiyle...

Erkan Keremoğlu
08-12-2005, 00:12
Forumda yukarıda arama tuşu var. Oraya tıklayın
Aranacak kelimeler kısmına
Is UBB Good?
yazın, başka birşey yapmadan arayın. YABB forumun rakibi UBB hakkında ne düşündüğünü keşfedin :)

8)

Onur Kalender
09-12-2005, 05:49
Forum yönetimine bir sorum olacak benim... Aslında bir önerim...

Kilitlenmiş ve çok eskide kalmış başlıklar mevcut forumda. Bunların bir süre sonrası silinmesi nasıl olur? Yani bir başlık kilitlendikten belli bir zaman sonra silinse... Gereksiz yere yer işgal ediyor ve forumu yavaşlatıyorlar...

Fatih Dilber
18-01-2006, 02:56
Birkaç gündür forum yavaş. bana mı öyle geliyor. Sayfalar biraz geç açılıyor??

Fatih Taşkınsoy
18-01-2006, 03:18
Birkaç gündür forum yavaş. bana mı öyle geliyor. Sayfalar biraz geç açılıyor??

ipsiz sapsız dolusmus forma ondandır

Serkan Özen
18-01-2006, 03:24
Birkaç gündür değil bende sadece bugün yavaşlamıştı. Açılan gereksiz başlıklar yüzünden olabilir derdim ama sunucumuz maşallah bomba gibi. Ama sunucuya güvenip de her canı sıkılan sıkıntısını gidermek için başlık açacak diye bir şart da yok tabii ;)

Bu arada kilitlenen başlıklardan gereksiz olduğunu düşündüklerimizi üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra siliyoruz.

Fatih Taşkınsoy
18-01-2006, 03:31
gereksiz konuları silseydiniz eger form bu kadar düzensiz olmazdı.milattan kalma konular var...sizin temizlik anlayısınıza hayranım zaten...cok iii calısıorsunuz..tebrikler böyle devam edin.bir seyde düzeltme yapayım gereksiz demkele yanlıs bir söylem olamsın sevmediginiz konular dersen sevinirim

Safa Arıkan
18-01-2006, 03:35
gereksiz konuları silseydiniz eger form bu kadar düzensiz olmazdı.milattan kalma konular var...sizin temizlik anlayısınıza hayranım zaten...cok iii calısıorsunuz..tebrikler böyle devam edin.bir seyde düzeltme yapayım gereksiz demkele yanlıs bir söylem olamsın sevmediginiz konular dersen sevinirim

Forumda düzensiz olan bölümleri gösterirmisin acaba Fatih?
Ayrıca milattan kalan konularda bile elbette işe yarayack bazı bilgiler bulunabilir. Bu arada lütfen tansiyon'u yükseltmeyelim. ;)

Safa Arıkan
18-01-2006, 03:37
evet burda bende fatihe katiliom ustanbul unileri farkli anadolu uniler ayri haraket ediyolar hatta sole soleyim istanbuldaki universiteler diger universiteleri hice sayiyolar

Arkadaşlar lütfen İstanbul - Anadolu ayrımı muhabbetini başlatmayalım lütfen böyle birşey yok çünkü. Bu konu daha önceki zamanlarda da tartışılmış ve açıklığa kavuşturulmuştu.

Deniz Demir
18-01-2006, 03:40
safacim az once msndede anlatmaya calistim yani burda.. sadece 4-5 kisinin sozu geciyo.. o kisi topic konusunu sevmezse kapatilabiliyor.bide muhabbetlerin gitgide geyige dondugunu solemistin bana... abi herkesin kendi bir akli yokmu birakin nereye girerlerse girsinler koslarina gitmeyen topicler hakkinda yorum yapmasinlar engel olmasinlar... fenerist hareket engellenmez

Deniz Demir
18-01-2006, 03:43
serkan kardes fatihe kişisel tartışmalara sebebiyet verildiği için konu kilitlendi. demissin allah askina konulara bi bak sazan gibi atlayip muhabbeti bolduler her iki konudada konuyu fatih acti daha ilk mesaji o yazmadan 10 kisi konuya gelip saldiri yapti

Fatih Taşkınsoy
18-01-2006, 03:50
Gereksiz tartısmlara gerek yok ...bu topicte amacından cıkıor bu yuzden susalım ve zaman neyi gösterecek bekleyelim.bu topicte kitlenmesin sonra.;)

Fatih Dilber
18-01-2006, 03:50
mantıken düşünün, yav bir başlık kitlenmiş. kitleyen kim Web komitesi, atın özel mesaj, sorun niye kitlediniz. Eee onla ilgili aynı başlık açıyorsan sormadan, geyiği de geçtim kitlenmesi kadar doğal bir durum olamaz.

http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=kantin;action=display;num=113751467 7

http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=kantin;action=display;num=113750896 6

özellikle ikinci verdiğim linkte yazan arkadaş çok büyük ayıp etmiş. Ne gerek var kendini kasmana, bunları bulup getirmene.

Serkan Özen
18-01-2006, 04:10
İlk olarak bu foruma kimse düzensiz diyemez.

Her başlık ait olduğu konu altında toplanılarak kullanıcıların aradığı bir şeyi en kısa sürede bulmasına imkan tanıyan bir forumdur burası.

İkincisi kişisel olarak herhangi bir kişinin bir başlığı beğenmemesi yüzünden silinmesi gibi bir durum sö konusu olamaz. Kitlenen başlıklar "bu başlıkta çok gereksiz konu tartışılıyor, ne gerek var kilitleyelim gitsin" anlayışıyla değil üyelerimizin gereksiz başlık açılmasına tepki göstermesini kaldıramayan üyelerimizin olayı kişisel tartışma boyutuna getirdiği ve bunun devamına engel olunması için kilitlendi. Değilse kişisel tartışmaya sebep olmayan ama en az bugün açılan başlıklar kadar saçma olan Hobbitçe Elfçe isimleriniz başlıkları sapasağlam yerlerinde durmaktadır. Yani kilitleme amacı gereksiz olması değil kişisel tartışmaya sebebiyet vermesidir.

Burada bulunma amacımız üniversiteli öğrenciler olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edip Fenerbahçe'ye nasıl daha fazla katkı sağlarız sorusuna cevap bulabilmekken ve sitemizin bize 1907 Fenerbahçe Derneği tarafından bu amaç için iletişim kurmamıza yardımcı olmak için sağlandığını biliyorken bu forumu bu amaca uygun olarak kullanmayan her mesajda kendimizi ufak bir sorgudan geçirsek iyi olur düşüncesindeyim. Bir kişinin canının sıkılmasıyla başlık açmasıyla bu problemler oluşuyorsa her canı sıkılanın benzer davranışlarda bulunmasının ne anlama geldiğini düşünmenizi öneririm.

Elbette ki kantin forumuna sadece ve sadece Fenerbahçe ile ilgili başlıklar açılmıyor ama açılan başlıklar genelde önemli olabileceği düşünülen ve içerik olarak diğer forumlarda yer almayacak bir konunun üyelere duyurulmasına yarıyor. Kalın çizgilerle şu konuda başlık açılır bu konuda açılmaz diye bir sınır yok ama açılan başlıklar ciddiyet ve gereklilik kıstaslarına göre değerlendirilince herkes bir tepki veriyor ve bu tepkileri de (saygısızlık boyutuna gelmeyenleri) gayet mantıklı ve haklı buluyorum. Bu forumun ve sitenin ayakta kalabilmesi için birileri emek sarfediyor, zaman ayırıyor, para harcıyor. Atılan her mesajda bunların da akıldan geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira uzun süredir forumlarımıza üye olanlar bilirler ki daha önce de bu tür başlıklara benzer tepkiler gelmiştir. Bu anlamda bugün gelen tepkiler de kişisel özellik kesinlikle taşımamaktadır.

1907ÜNİFEB forumlarında küfür, hakaret, saygısızlık ve düzensizlik olmamasına hiçbir forumda olmadığı kadar özen gösterildi bundan sonra da öyle olacak. O yüzden attığımız mesajarda ve yaptığımız eleştirilerde dikkatli olalım.

Saygılar...

Fatih Taşkınsoy
18-01-2006, 04:15
İlk olarak bu foruma kimse düzensiz diyemez.

Her başlık ait olduğu konu altında toplanılarak kullanıcıların aradığı bir şeyi en kısa sürede bulmasına imkan tanıyan bir forumdur burası.

İkincisi kişisel olarak herhangi bir kişinin bir başlığı beğenmemesi yüzünden silinmesi gibi bir durum sö konusu olamaz. Kitlenen başlıklar "bu başlıkta çok gereksiz konu tartışılıyor, ne gerek var kilitleyelim gitsin" anlayışıyla değil üyelerimizin gereksiz başlık açılmasına tepki göstermesini kaldıramayan üyelerimizin olayı kişisel tartışma boyutuna getirdiği ve bunun devamına engel olunması için kilitlendi. Değilse kişisel tartışmaya sebep olmayan ama en az bugün açılan başlıklar kadar saçma olan Hobbitçe Elfçe isimleriniz başlıkları sapasağlam yerlerinde durmaktadır. Yani kilitleme amacı gereksiz olması değil kişisel tartışmaya sebebiyet vermesidir.

Burada bulunma amacımız üniversiteli öğrenciler olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edip Fenerbahçe'ye nasıl daha fazla katkı sağlarız sorusuna cevap bulabilmekken ve sitemizin bize 1907 Fenerbahçe Derneği tarafından bu amaç için iletişim kurmamıza yardımcı olmak için sağlandığını biliyorken bu forumu bu amaca uygun olarak kullanmayan her mesajda kendimizi ufak bir sorgudan geçirsek iyi olur düşüncesindeyim. Bir kişinin canının sıkılmasıyla başlık açmasıyla bu problemler oluşuyorsa her canı sıkılanın benzer davranışlarda bulunmasının ne anlama geldiğini düşünmenizi öneririm.

Elbette ki kantin forumuna sadece ve sadece Fenerbahçe ile ilgili başlıklar açılmıyor ama açılan başlıklar genelde önemli olabileceği düşünülen ve içerik olarak diğer forumlarda yer almayacak bir konunun üyelere duyurulmasına yarıyor. Kalın çizgilerle şu konuda başlık açılır bu konuda açılmaz diye bir sınır yok ama açılan başlıklar ciddiyet ve gereklilik kıstaslarına göre değerlendirilince herkes bir tepki veriyor ve bu tepkileri de (saygısızlık boyutuna gelmeyenleri) gayet mantıklı ve haklı buluyorum. Bu forumun ve sitenin ayakta kalabilmesi için birileri emek sarfediyor, zaman ayırıyor, para harcıyor. Atılan her mesajda bunların da akıldan geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira uzun süredir forumlarımıza üye olanlar bilirler ki daha önce de bu tür başlıklara benzer tepkiler gelmiştir. Bu anlamda bugün gelen tepkiler de kişisel özellik kesinlikle taşımamaktadır.

1907ÜNİFEB forumlarında küfür, hakaret, saygısızlık ve düzensizlik olmamasına hiçbir forumda olmadığı kadar özen gösterildi bundan sonra da öyle olacak. O yüzden attığımız mesajarda ve yaptığımız eleştirilerde dikkatli olalım.

Saygılar...

bu saydıklarının hepsini yapılıyor sayıyorum serkan acıklaman için tesekkürler.

Deniz Demir
18-01-2006, 04:20
Kitlenen başlıklar "bu başlıkta çok gereksiz konu tartışılıyor, ne gerek var kilitleyelim gitsin" anlayışıyla değil üyelerimizin gereksiz başlık açılmasına tepki göstermesini kaldıramayan üyelerimizin olayı kişisel tartışma boyutuna getirdiği ve bunun devamına engel olunması için kilitlendi. serkancim guzel demessin hos demissinde simdi ben 5 kisi toplasam bi topicte tartisma baslatsam... o topici silebilcek gucunuz varmi... kiyabilirmisin en iyi arkadasinin actigi topici silmeye...tartismalarin baslama nedeni ise isim vererek konusayim melis varan ve fatih dilberdir.

Serkan Özen
18-01-2006, 04:30
serkancim guzel demessin hos demissinde simdi ben 5 kisi toplasam bi topicte tartisma baslatsam... o topici silebilcek gucunuz varmi... kiyabilirmisin en iyi arkadasinin actigi topici silmeye...tartismalarin baslama nedeni ise isim vererek konusayim melis varan ve fatih dilberdir.

Olayı kişisellik boyutunda incelediğin için tüm yanlış anlamalar burdan kaynaklanıyor. O başlığı sen açtın kimse seni tanımıyor diye kilitlenmedi. Devamında kişisel tartışmalar olduğu ve devam edeceği düşünüldüğü için kilitlendi. En iyi arkadaşlarımın emin ol hikaye yazmaktan daha önemli işleri daha değerli zamanları var ama yine de söylüyorum kişisel tartışmalar olmasaydı o başlık da kalacaktı kantin forumundaki işe yaramasa da zararsız olduğu için silinmeyen ya da kilitlenmeyen diğer başlıklar gibi. Bu kadar üzerinde durmaya ve olayı gurur meselesi yapmaya gerek olmadığı düşüncesindeyim.

Forum Yönetimi
18-01-2006, 16:38
Değerli üyelerimiz,

Açılan bu konu başlığı altında, 1907UNIFEB misyonuna aykırı ve Üniversiteli Fenerbahçeliler arasındaki birlik ve beraberliğe zarar verebilecek yazılar yazıldığı için ilgili mesajlar silinmiştir.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Yiğit Arın
16-02-2006, 03:01
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere 2 gün önce yeni forum kuralları (http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=unifeb;action=display;num=113976482 5) uygulamaya kondu. Öncelikle hepimize hayırlı olsun, umarım yeni kurallarla birlikte, herkesin yardımıyla forumumuz daha düzeyli ve düzenli olacaktır.

Bu yeni kurallar dışında, bi süredir benim dikkatimi çeken ufak bir konu var, onu paylaşmak istedim. FY olarak açılan başlıkların sonlarındaki uzun "!!!!" "??!?" "?!%&!" gibi işaretleri zaten kısaltıp, düzenliyoruz elimizden geldiğince, ama alttaki resimdeki gibi sonlardaki :=) :=P gibi işaretleri, yasak olmadığından pek ellemiyoruz.

http://img140.imageshack.us/img140/7876/13gs3.jpg

Kimseye karışmak istemem ama bence bu işaretler de en az "!", "?" kadar göze batıyor. Onun yerine alttaki resimdeki özelliği kullanmanın daha doğru olacağını düşünüyorum. Üst resimde de uygulanılmışı beşiktaş başlığında da görülüyor. Çok daha güzel gözüktüğünü düşünüyorum.

http://img336.imageshack.us/img336/8885/22fw.jpg

Böylece bu özelliği bilmeyenlere de göstermiş olduk hem. Fikirleri yine tartışabiliriz.

Amir Özkul
17-02-2006, 14:23
imzamda kendi sitemin linkini kullanabilirmiyim?forum kurallarına aykırı olur mu bu?imzam resimli ve fenerbahçe logosu da warr imzamda

Serkan Özen
17-02-2006, 14:57
imzamda kendi sitemin linkini kullanabilirmiyim?forum kurallarına aykırı olur mu bu?imzam resimli ve fenerbahçe logosu da warr imzamda
İmzanızda resim kodları kullanmak zaten otomatik olarak yasaklanmış durumda. Bunun dışında Forum Kurallarıyla çelişmeyen istediğiniz farklı bir siteyi imzanızda kullanabilirsiniz.

Barış Kaleoğlu
10-04-2006, 13:57
arkadaşlar pek bi sorunum yok ama web komitesine bu kadar düzenli ve güzel bi forum sağladığı için teşekkür edeyim dedim:)
ben Türkiye'nin en iyi forumlarından birinde belki de en iyisinde 2-3 hafta öncesine kadar moderatördüm ve bu forum en az orası kadar düzenli ;)

Kenan Ergün
11-04-2006, 00:47
Atılımlar ile daha özgün daha kullanışlı olacaktır..

Barış Kaleoğlu
11-04-2006, 01:03
forumlar ile ilgili yaklaşık 2 yılda az çok birşeyler öğrendim sanırım her hangi bi ihtiyacınızda burdayım ;)

Yiğit Arın
11-04-2006, 04:46
arkadaşlar pek bi sorunum yok ama web komitesine bu kadar düzenli ve güzel bi forum sağladığı için teşekkür edeyim dedim:)
ben Türkiye'nin en iyi forumlarından birinde belki de en iyisinde 2-3 hafta öncesine kadar moderatördüm ve bu forum en az orası kadar düzenli ;)

Eleştiriler, tepkiler, özel mesajlar almaya alışkın bir web komitesi üyesi olarak, forum aracılığıyla verilen bu tip mesajlara alışık değildim açıkçası. :) Göz önünde olmasa da elinde geldiğince çalışan bir komite için takdir edilmek, düzen oluşturmak için yapılan çalışmaların fark edilmesi gerçekten güzel. Teşekkür ederiz. Bu bize artı bir motivasyon olacak.

Kemal Aktürk
18-05-2006, 22:10
Ben Aziz Yıldırım veya başkası, şahıs önemli değil. Bu tip taraftarları ortadan kaldırmak istediği için, stadımıza yakışan taraftara yer açtığı için kendisine teşekkür ediyorum...
Zorla yazdırmayın bazı şeyleri...

Web komitesindeki arkadaşlar şu yazdıklarımın sonlarında 1-2 satır vardı uçmuş nedenini öğrenebilir miyim? ;)

Fatih Göğebakan
20-05-2006, 01:59
Arkadaşlar açtığım bir topiği şimdi kaldırmk istiyorum ancak bulamadım..Nasıl kaldırabilirim .yaerdımlarınızı bekliyorum.....

Yiğit Arın
30-05-2006, 18:27
Arkadaşlar açtığım bir topiği şimdi kaldırmk istiyorum ancak bulamadım..Nasıl kaldırabilirim .yaerdımlarınızı bekliyorum.....

Eğer hiç mesaj yazılmamışsa, ilk mesajını mesajın sağ üstündeki sil butonunu kullanarak silersen, başlık da silinir. Eğer başka mesajlar da atılmışsa, genel forumlardaysa forum yönetimi, okul forumlarındaysa web veya okul sorumlularının isteğiyle yine forum yönetimi tarafından silinebilir.

Hasan Muradoğlu
15-06-2006, 03:35
forumdaki bazı kullanıcıların imzaları o kadar abartı büyüklükteki göz zevkimiz bozuluyor.buna bir el atsanız :D

bir de nacizane bir tavsiye.foruma yüklenen resimler ebat uyuşmazlığı sebebiyle bazen komik ve de yine görüntü olarak iğrenç bir durum oluşturuyor.bunun değişme ihtimali yok mudur? tribundergi forumundaki gibi bi ayar olsa.resmin üzerine tıkladığımızda konsantre meyva suyu gibi büyüse/artsa..hayat bayram olsa :) (thumbnail dışında bir alternatif)

not:umarım çok şey istememişimdir;P

Servet Güldeş
23-06-2006, 21:39
forumdaki bazı kullanıcıların imzaları o kadar abartı büyüklükteki göz zevkimiz bozuluyor.buna bir el atsanız *:D

bir de nacizane bir tavsiye.foruma yüklenen resimler ebat uyuşmazlığı sebebiyle bazen komik ve de yine görüntü olarak iğrenç bir durum oluşturuyor.bunun değişme ihtimali yok mudur? tribundergi forumundaki gibi bi ayar olsa.resmin üzerine tıkladığımızda konsantre meyva suyu gibi büyüse/artsa..hayat bayram olsa :) (thumbnail dışında bir alternatif)

not:umarım çok şey istememişimdir;P

İmza olarak 5 büyüklüğe kadar izin var sanırım kurallarda...

Resimler hakkında da sanırım bu forumda bunu yapmak mümkün değil ama çok kısa zamanda yeni bir foruma geçilecek... Orda yapmak mümkün olacaktır sanırım...

Orçun Tezol
07-08-2006, 13:56
Arkadaşlar bende de ana sayfadaki fotografların açılması sırasında hata veriyor. Daha öncede başıma geldi. En son erciyes maçı fotolarına bakamıyorum. "Operation aborted" gibi bir hata verdi

Orçun Tezol
07-08-2006, 15:05
sorun kendi kendine düzeldi ;)

Serkan Özen
17-08-2006, 01:03
Üyeler kısmında üyeleri harflere göre sıralarken Türkçe karakterler görünmüyor.

Türkçe karakterler ile başlayan isimleri sıralamak için herhangi bir harf için kullanılan linkin sonundaki harfi silip BÜYÜK HARFLE Türkçe karakteri yazıp enter'a bastığımızda yazdığımız Türkçe karakterle başlayan isimler sıralanıyor.

Örnek :
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?action=mlletter;letter=Ş

http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?action=mlletter;letter=İ

Kemal Aktürk
23-10-2006, 04:13
Nereye yazacağımı bilemedim. İlgileceğinizi düşündüğüm için buraya yazıyorum. Arkadaşlar siteye reklam almışız hayırlı olsun. Ama reklam için konulan banner tıklandığın da site açılmıyor belki haberiniz vardır ama söyleyeyim dedim.
Saygılar.

Onur Aloğlu
07-11-2006, 03:25
Sitede aktif kullanıcılar kısmında bir link olsa ve biz bu linke tıkladığımızda o sırada üyelerin neler yaptığını görebilsek...

Mesut Turna: Mesaj yazıyor
Sinan Bıçak: Özel mesajlarına bakıyor
Hasan Muradoğlu: Futbol topiğini görüntülüyor

gibi..

Altta bir link var fakat oraya tıklandığında yasak alana geçmiş oluyoruz. Diğer bir tahminim o linkin bu dediğim özelliği gösteriyor olması. Ancak bunu da sadece adminler görebiliyor zannedersem.

Bence bunun görüntülenmesinde herhangi bir sakınca yok.

İlk üç-dört gün görebildik... Kaçırdın oğlum, Sinan' ı akış yaparken yakaladım. :D

Yiğit Arın
07-11-2006, 22:05
Sitede aktif kullanıcılar kısmında bir link olsa ve biz bu linke tıkladığımızda o sırada üyelerin neler yaptığını görebilsek...

Mesut Turna: Mesaj yazıyor
Sinan Bıçak: Özel mesajlarına bakıyor

gibi..

Altta bir link var fakat oraya tıklandığında yasak alana geçmiş oluyoruz. Diğer bir tahminim o linkin bu dediğim özelliği gösteriyor olması. Ancak bunu da sadece adminler görebiliyor zannedersem.

Bu tip nedenlerden dolayı sakıncalı bulduk ve kaldırmaya karar verdik:

İlk üç-dört gün görebildik... Kaçırdın oğlum, Sinan' ı akış yaparken yakaladım. :D

Onur Aloğlu
07-11-2006, 22:15
:):):)

Serkan Badem
09-11-2006, 21:35
biri şu formun saatini düzeltsin.........

Hüseyin Kaya
09-11-2006, 22:43
biri şu formun saatini düzeltsin.........
Hocam kendin duzeltmelisin onu...
Oncelikle sağ ustteki "profiliniz" bolumune ordan da "Ayarları değiştir" bolumune gireceksin.Alt taraflara doğru bi yerde saat ve tarih ayarları var.Orda "gmt+2" yi seçeceksin.

Serkan Badem
09-11-2006, 22:45
Hocam kendin duzeltmelisin onu...
Oncelikle sağ ustteki "profiliniz" bolumune ordan da "Ayarları değiştir" bolumune gireceksin.Alt taraflara doğru bi yerde saat ve tarih ayarları var.Orda "gmt+2" yi seçeceksin.
saol hüseyin..........

Hüseyin Kaya
09-11-2006, 22:46
No problem...
Görevimiz..

Hasan Muradoğlu
10-11-2006, 04:52

Yok yok görüntülenmesin. Deşifre olmayalım sonra. Forum kazan ben kepçe, işimize bakalım ;)

Ayrıca ne işim olur benim futbol topiğinde :p

Mustafa Topal
20-01-2007, 22:49
forum hakkında 1kaç önerimi dile getirmek istiyorum.

1.foruma girdikten sonra neden nicksiz şifresiz istediğim okulun topicine istediğim konuya girebilip okuyorum?

2.böyle bir uygulamayı düzene sokarsanız çok iyi olur.

3.lütfen dikkate alınırsa sevinirim!.

saygılar.

Kenan Ergün
22-01-2007, 23:02
forum hakkında 1kaç önerimi dile getirmek istiyorum.

1.foruma girdikten sonra neden nicksiz şifresiz istediğim okulun topicine istediğim konuya girebilip okuyorum?

2.böyle bir uygulamayı düzene sokarsanız çok iyi olur.

3.lütfen dikkate alınırsa sevinirim!.

saygılar.

Toplantılarda konuşulan bir konu fakat bunu sorun olarak kimse algılamadı. Herkese açık bir forumuz.. ;)

Onur Vural
23-01-2007, 18:04
arkadaslar bu sayfaların en altındakı baska forumlara ve sayfalara gecıs ıcın acılan bır yer varya o benım bılgısayarda cok dar cıkıyor oraya daha genısletmemın bır yolu var mıdır? baska bılgısayarlarda gırınce bayaa bı unı ıcın lınk cıkıyor ama benımkınde sadece 10 tane unı. cıkıyor.

Onur Aloğlu
25-01-2007, 03:31
Web komitemize bir sorum olacak.

Foruma yeni üye olan arkadaşların bir bölümü isim ve soyisimlerinin baş harflerini küçük yazıyor, kimisi nick seçip üye oluyor. Bildiğim kadarıyla bu şekilde üye olan arkadaşlarımız, forumlarımızı sadece okuyabiliyor, yazı yazamıyor. ( Yanlışsa düzeltin lütfen)

Merakım, bu arkadaşlara gereken düzeltmeleri yapmaları için bir yazı veya uyarı gidiyor mu? Çünkü bugüne kadar gözüme takılan pek de azımsanmayacak bir üye potansiyeli vardı bu şekilde. Şayet uyarılmıyorlarsa bu durum yeni üyelerimizin foruma katılımı açısından kayıp değil midir?

Sevgiler.

Deniz Demir
25-01-2007, 03:57
6. saate girdim hala web sorumlularindan birini bekliyorum.su aktivasyon mesaji icin.... ama kimsecikler yok....

Kenan Ergün
26-01-2007, 01:11
Biraz zaman tanıyın arkadaşlar en yogun final dönemindeyiz. Biraz zaman verelim değil mi ;)

Mustafa Topal
02-03-2007, 23:20
Web komitemize bir sorum olacak.

Foruma yeni üye olan arkadaşların bir bölümü isim ve soyisimlerinin baş harflerini küçük yazıyor, kimisi nick seçip üye oluyor. Bildiğim kadarıyla bu şekilde üye olan arkadaşlarımız, forumlarımızı sadece okuyabiliyor, yazı yazamıyor. ( Yanlışsa düzeltin lütfen)
doğrusun yaa bizim elemanlar foruma üye oluyor ama hala onaylanmamışlar.sadece girip okuyorlar cvp yazamıyorlar.

bide benim bi sorum olacak!. bu awatarlarla ilgili.belki benden önce güne getirilmiştir ama o kadar sayfayı okumak baya bi zaman alır.
neden illa üni'nin awatarları kullanılıyor istediğimiz avatarı kullanamıyoruz. tüm FENERBAHÇE taraftar sitelerinde istediğimiz awatarları kullanıyoruz mecburmuyuz bu forumda uni avatarları kullanmaya.ii ozaman ben gün 24 saat yıl 365 gün aynı awatarı kullanmaya kafam eser odtü,kafam eser antep awatarı kullanırım ozaman!.

cvplar çok geç geliyor ilgilenilirse sewiniriz!.;)

Servet Güldeş
03-03-2007, 04:29
doğrusun yaa bizim elemanlar foruma üye oluyor ama hala onaylanmamışlar.sadece girip okuyorlar cvp yazamıyorlar.

bide benim bi sorum olacak!. bu awatarlarla ilgili.belki benden önce güne getirilmiştir ama o kadar sayfayı okumak baya bi zaman alır.
neden illa üni'nin awatarları kullanılıyor istediğimiz avatarı kullanamıyoruz. tüm FENERBAHÇE taraftar sitelerinde istediğimiz awatarları kullanıyoruz mecburmuyuz bu forumda uni avatarları kullanmaya.ii ozaman ben gün 24 saat yıl 365 gün aynı awatarı kullanmaya kafam eser odtü,kafam eser antep awatarı kullanırım ozaman!.

cvplar çok geç geliyor ilgilenilirse sewiniriz!.;)

Belki sana sıkıcı gelebilir ama burda avatar , kullanıcı adı o tür konularda kısıtlama bulunmakta ve bu kısıtlamaların bizim forumumuzu özel kıldığını düşünüyorum. Diğer sitelerin tutumları ile bizim tutumlarımız aynı doğrultuda olacak diye bir şart yok her forumun kendine özgü kuralları var.

Avatar değiştirmen konusunda bir zorunluluğun yok sana mantıklı geldiği sürece istediğin kadar avatar değiştirebilirsin ki şuan sanırım bu değiştirme serüveninin içindesin...

Arkadaşlarının yazamadığından bahsetmişsin... Keşke arkadaşların üye olurken ordaki bütük puntolu uyarı penceresini dikkate alsalardı... Ama o kullanıcı adları ile üyeliklerinin onaylanması mümkün değil... O arkadaşlarına Forum kuralları içersinde Kullanıcı adlarını yazmalarını söylersen sevinirim kardeş...

Son olarakta cevapların geç geldiğini söylemişsin... Forum yönetiminde ki arkadaşlarda burda ki herkes gibi öğrenci olduğunu düşünürsek anında cevap vermek biraz güçleşebilir... Ama sıkıntılarını Forum yönetimine özel mesajla aktarırsan sana daha rahat ulaşabiliriz...

Mustafa Topal
03-03-2007, 20:56
Belki sana sıkıcı gelebilir ama burda avatar , kullanıcı adı o tür konularda kısıtlama bulunmakta ve bu kısıtlamaların bizim forumumuzu özel kıldığını düşünüyorum. Diğer sitelerin tutumları ile bizim tutumlarımız aynı doğrultuda olacak diye bir şart yok her forumun kendine özgü kuralları var.

Avatar değiştirmen konusunda bir zorunluluğun yok sana mantıklı geldiği sürece istediğin kadar avatar değiştirebilirsin ki şuan sanırım bu değiştirme serüveninin içindesin...

Arkadaşlarının yazamadığından bahsetmişsin... Keşke arkadaşların üye olurken ordaki bütük puntolu uyarı penceresini dikkate alsalardı... Ama o kullanıcı adları ile üyeliklerinin onaylanması mümkün değil... O arkadaşlarına Forum kuralları içersinde Kullanıcı adlarını yazmalarını söylersen sevinirim kardeş...

Son olarakta cevapların geç geldiğini söylemişsin... Forum yönetiminde ki arkadaşlarda burda ki herkes gibi öğrenci olduğunu düşünürsek anında cevap vermek biraz güçleşebilir... Ama sıkıntılarını Forum yönetimine özel mesajla aktarırsan sana daha rahat ulaşabiliriz...
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kardeşim:)

Mustafa Topal
03-03-2007, 21:02
:):):)

Serkan Özen
14-03-2007, 19:50
Bu foruma uye olan herkes
18- Forumlarımızda, forum amacının dışına çıkarak özel mesaj yoluyla diğer üyeleri rahatsız etmek yasaktır. Rahatsız edilen üyenin, forum yönetimine şikayeti sonucunda üye, mesaj içeriğine göre 1 hafta No Post (Foruma Mesaj Yazamama) cezası ile Forumdan ihraç edilme arasında Web Komitesi'nin belirleyeceği bir ceza ile cezalandırılır.
maddesinin de icinde bulundugu forum kurallarini kabul ederek uye olur.

Uye olan herkes yukaridaki gibi bu durumlar icin ozellikle `ucu acik` birakilan bir maddede karari verecek olan mercinin 1907UNIFEB Web Komitesi olacagini KABUL EDEREK foruma uye olurlar.

Dolayisiyla kimsenin bu durumda Web Komitesi`nin verecegi karara itiraz etmeye, hele hele baslik acip da cemkirmeye hakki yoktur.

Ozan Ercan
12-04-2007, 22:48
Forumlarimizda sayi sayma, ustteki/alttaki gibi mesaj sayisini arttirip server´in sirtina biraz daha yuk olmaktan baska bir ise yaramayan basliklarla ilgili bir kural var mi? Yoksa da konmasi taraftariyim. Forum eglence icin de vardir elbet ama amacsiz yere 1907ye kadar sayalim, hadi 3er kelimeyle hikaye yazalim gibi kanimca gereksiz basliklara ihtiyac yok bu forumda.

Muhammet Budak
12-04-2007, 22:56
Futbol forumuna el atılmasını istiyorum.Kantin zaten raydan çıktı,onu hiç konuşmuyorum!!!

Serkan Özen
14-04-2007, 04:06
Futbol forumuna el atılmasını istiyorum.Kantin zaten raydan çıktı,onu hiç konuşmuyorum!!!
Forum kurallarındaki maddelerden herhangi birinde değişiklik, ya da yeni madde eklenmesi gibi bir öneri getirmen bence daha sağlıklı olur Mami'cim. Değilse "futbol forumuna el atılması" gibi tam olarak ne ifade ettiğinin anlaşılamadığı bir söz grubu ile sıkıntını dile getirmek bir hayli zor.

Ozan Ercan
14-04-2007, 15:50
Serkan benim bir onceki sayfadaki sikayetimle ilgili yapilabilecek birsey yok mu?

Servet Güldeş
14-04-2007, 22:02
Forumlarimizda sayi sayma, ustteki/alttaki gibi mesaj sayisini arttirip server´in sirtina biraz daha yuk olmaktan baska bir ise yaramayan basliklarla ilgili bir kural var mi? Yoksa da konmasi taraftariyim. Forum eglence icin de vardir elbet ama amacsiz yere 1907ye kadar sayalim, hadi 3er kelimeyle hikaye yazalim gibi kanimca gereksiz basliklara ihtiyac yok bu forumda.

Forumun genel konu başlıkları altında sayı sayma veya oyun türü başlıklara zaten izin verilmiyor... Okul forumlarına yönelik komitenin tavrı her zaman aşırıya kaçılmadığı sürece aynı kaldı...

Muhammet Budak
15-04-2007, 18:38
Forum kurallarındaki maddelerden herhangi birinde değişiklik, ya da yeni madde eklenmesi gibi bir öneri getirmen bence daha sağlıklı olur Mami'cim. Değilse "futbol forumuna el atılması" gibi tam olarak ne ifade ettiğinin anlaşılamadığı bir söz grubu ile sıkıntını dile getirmek bir hayli zor.Gözüm sen anladın ne demek istediğimi.Saçmasapan yorumlar cezasız kalıyor illa ki şikayet mi etmem lazım?

Göktuğ Güllüce
16-04-2007, 22:00
bir süre forumda pasif kaldıktan sonra otomatik olarak log off durumuna gelme süresi bence çok kısa bu süre uzatılabilir...örneğin uzun bir yazı yazarken bu süre doluyor ve yazıyı tamamladığınızda tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz...bazende yazdığımız yazı bunu yüzünden kaybolabiliyor...kısacası ben bu sürenin biraz daha uzatılmasından yanayım...

Hüseyin Kaya
16-04-2007, 22:09
bir süre forumda pasif kaldıktan sonra otomatik olarak log off durumuna gelme süresi bence çok kısa bu süre uzatılabilir...örneğin uzun bir yazı yazarken bu süre doluyor ve yazıyı tamamladığınızda tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz...bazende yazdığımız yazı bunu yüzünden kaybolabiliyor...kısacası ben bu sürenin biraz daha uzatılmasından yanayım...

Bu süreyi sanırım biz uzatamıyoruz sevgili Göktuğ..

Ama sana bir kısa yolunu söyleyebilirim bu olayın..Eğer hep aynı bilgisayardan giriyorsan foruma "beni hatırla" seçeneğini işaretlersen kendi isteğin dışında forumdan çıkış yapmamış olursun..

Göktuğ Güllüce
16-04-2007, 22:49

Ama sana bir kısa yolunu söyleyebilirim bu olayın..Eğer hep aynı bilgisayardan giriyorsan foruma "beni hatırla" seçeneğini işaretlersen kendi isteğin dışında forumdan çıkış yapmamış olursun..

teşekkürler ilgin ve yardımın için ;)

Muhammet Budak
18-04-2007, 02:07

Ama sana bir kısa yolunu söyleyebilirim bu olayın..Eğer hep aynı bilgisayardan giriyorsan foruma "beni hatırla" seçeneğini işaretlersen kendi isteğin dışında forumdan çıkış yapmamış olursun..Ama bu süre Antuda bile daha uzun.Eskiden de çok fazla uzundu ama bu da çok kısa.En azından 15-20 dakika arası olmalı bence.

Yiğit Arın
18-04-2007, 02:47
Bugüne kadar 10 dakikaydı. Nedeni de kimler online listesinin doğruluğunu etkiliyor olmasıydı. Bir kişi girip çıksa bile 10 dakika o listede gözüküyor. Bu yüzden bu süre kısa tutuluyordu ama böyle bir şikayet varsa, kimler online listesinin güvenilirliğinden daha önemlidir tabii ki. Süre üzerinde tekrar düşünebiliriz.

Fatih.Yıldırım
17-01-2008, 19:26
Merhaba.Sorumun cevabını alabileceğim başlığın burası olduğunu düşündüğüm için buraya yazıyorum.
Selçuk Üniversitesi 1907ÜNİFEB üyelerimiz karşilaştiği sikinti;foruma üye olmak isteyen arkadaşlar üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra aktivasyon konusunda sıkıntı yaşıyorlar. (önemsiz posta' dahil olmak üzere) aktivasyonları gelmiyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.

Kemal Aktürk
15-02-2008, 15:50
www.1907unifeb.org (http://www.1907unifeb.org) sayfasından foruma tıklarken illa başka pencereden açmak zorunda kalan bir tek ben miyim? Sağ tıklayıp yeni bir sekme de açılmamasının bir sebebi var mı? Hani böyle olsa daha iyi olur gibi sanki.

Serkan Özen
16-02-2008, 03:55
www.1907unifeb.org (http://www.1907unifeb.org) sayfasından foruma tıklarken illa başka pencereden açmak zorunda kalan bir tek ben miyim? Sağ tıklayıp yeni bir sekme de açılmamasının bir sebebi var mı? Hani böyle olsa daha iyi olur gibi sanki.

Sağ tıklayıp yeni bir sekmede açılmama gibi bir durum söz konusu değil. Foruma tıklayınca yeni pencerede açılması senin bilgisayar ayarlarınla değil kod ile alakalı bişey. Herkesde aynı şekilde olur yani. Sağ tıklamalarla falan uğraşmak istemiyorsan ve scrollu bir mouse'un varsa resmin üzerine scroll ile tıklarsan yeni sekmede açılır.

Farklı pencerede açılması da bence editörlük olarak doğru bir seçim. Site ve forum bence birbirinden ayrı şeyler. Farklı 2 site gibi hatta. O yüzden foruma bakmak isteyen birinin anasayfa ile ilişkisi kesilmesin diye zamanında Cenker Abi böyle düşünmüş olmalı.

Muhammet Budak
16-02-2008, 11:01
Bugün de benim aklıma bir şey geldi ama uygulanabilir mi tartışılır.Her başlığa kim kaç tane mesaj yazmış bunu görebiliyoruz,başlığın yanındaki sayıya tıkladığımızda ancak üyelerin o başlıktaki mesaj sayılarını gösteren sayfada,bu sayıların üzerine tıklanınca o kişinin o başlığa yazdığı mesajlara yönlendirme yapılamaz mı?

Kemal Aktürk
01-04-2008, 22:30
Nereye yazacağımı bilemedim. Sitenin açılışındaki video çok iyi olmuş. Devamını getirmeniz dileğiyle. :)

Tuğba Tülü
11-04-2008, 05:14
Üniversite forumlarının ve forum işlemlerinin misafirlere kapatılması çok iyi olmuş,teşekkürler..diğer bütün konuların da misafirlere kapatılması dileğiyle...;)

Bora Bozdağ
22-08-2008, 00:34
şuan kımse var mı burda bi yarıdm gereklide bana

Burcu Akkaş
22-08-2008, 00:37
Üniversite forumlarının ve forum işlemlerinin misafirlere kapatılması çok iyi olmuş,teşekkürler..diğer bütün konuların da misafirlere kapatılması dileğiyle...;)

bence de iyi olmuş,yerinde bir karar,katılıyorum tuğbaya :)

Bora Bozdağ
22-08-2008, 00:45
Kimse Yok Mu Bana Yardim Etcek

Servet Güldeş
22-08-2008, 03:05
şuan kımse var mı burda bi yarıdm gereklide bana

Kimse Yok Mu Bana Yardim Etcek

Derdini yazsan daha kolay iletişim kurabilirisin...

Bora Bozdağ
26-08-2008, 23:04
ya ben bir bölge oluşturmuştum bizim fırat üniversitesinde onu nasıl sılcem veya sız mı sılceniz

Can Demir
26-08-2008, 23:16
Web komitesinden bir arkadaşımıza iletirsen veya web yöneticisi ne bir özel mesaj atarsan ki bu daha sağlıklı,ilgilenirler Bora..

Bora Bozdağ
27-08-2008, 19:30
web yöneticisine özel bi msjı nasıl atcam

Mustafa Kaplan
27-08-2008, 19:40
web yöneticisine özel bi msjı nasıl atcam

Merhaba Bora,
"Forum Yönetimi" kullanıcısına ya da imzasında
1907 ÜNİFEB - Web Komitesi
yazan kullanıcılara özel mesaj atman yeterli olacaktır.
Ben ilgileniyorum açtığın başlıkla.

Bora Bozdağ
28-08-2008, 19:29
ya sen yardımcı olsansen bu komıotedensin işte:D

Mustafa Kaplan
02-09-2008, 11:55
.....
Ben ilgileniyorum açtığın başlıkla.

ya sen yardımcı olsansen bu komıotedensin işte:D

Ben ilgileniyorum dediğimde sildim zaten o başlığı, yardımcı olabileceğimiz başka birşey mi vardı?

Yiğit Arın
29-10-2008, 19:52
Profilde adres ve telefon numarası girmenin zorunlu olmasının sebebi nedir?

Muhammet Budak
29-10-2008, 21:16
Kontrolü de net yapılmıyor.

Servet Güldeş
30-10-2008, 00:59
Telefonun iletişim açısından diye düşündümde...

Adres konusunu bende merak ediyorum...

Tuğba Tülü
04-11-2008, 02:46
Tlf ve adresin istenmesininın amacını ben de anlamadım ,yazmazsan foruma giremiyosun ,böyle şeyleri pek sevmem ama ben de sırf Unifeb olduğu için verdim ...

Murat Şener
04-11-2008, 15:17
telefon iletişim açısından olabilir adresi bilmiyorum fakat aklıma değişik şeyler gelmiyor değil mesela kan grubunu yazıyoruz foruma bir şey olduğu vakit üyelerimizden birine daha kolay ulaşabilmek için olabilir mesela :S

Servet Güldeş
04-11-2008, 15:20
telefon iletişim açısından olabilir adresi bilmiyorum fakat aklıma değişik şeyler gelmiyor değil mesela kan grubunu yazıyoruz foruma bir şey olduğu vakit üyelerimizden birine daha kolay ulaşabilmek için olabilir mesela :S

Kızılay almıyor...

Murat Şener
04-11-2008, 19:10
Kızılay almıyor...

ben kendi içimizde açısından söylemiştim ama :S

daha mantıklı bir açıklaması olan da buyurabilir tabii ki

Muhammet Budak
08-11-2008, 17:29
Nereye yazacağımı bilemedim. Sitenin açılışındaki video çok iyi olmuş. Devamını getirmeniz dileğiyle. :)
Ben de Kemal gibi nereye yazacağımı bilemedim...

Galatasaray maçı introsu muhteşem olmuş.Ellerinize sağlık...

Cem Demirtaş
08-11-2008, 17:41
herkes buraya yazmış bende buraya yazayım...:D
ellerine sağlık yapanların,düşünenlerin...çok güzel bir görsel olmuş

Kenan Ergün
08-11-2008, 17:51
Görsel güzel de intikam falan :) Biraz ağır olmuş neyse :D ünifeb olarak pek böyle şeyler yapmayız ama olsun.

Murat Şener
15-12-2008, 03:43
geçen hafta arife günü bütün üniversitelere teker teker bayram tebriki bıraktığım için ceza almış cezamda daha yeni düştüğü için bununla ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum ...

tamam toplu mesaj atmış görünmekteyim forum kurallarına uymadığım görülüyor ve güzel bir şekilde cezamı çektim bunun üzerine cezam bittikten sonra tekrar postlarıma kavuştum fakat ...

türkiyenin aydınlık gelecekleri olarak bizler aldığımız en ufaktan bir foruma yazı yazamama cezalarına neden itiraz edemiyoruz ben bunu merak ediyorum ... aldığımız cezalara evet ceza aldık deyip susmakla yetiniyoruz ... hukukta bile bir kişiye verilen cezaya itiraz edilip ceza tekrardan incelenebiliyorken biz burada neden itiraz edemiyoruz :S

Safa Arıkan
15-12-2008, 14:18

Hafta da 150 ve üzeri mesaj atanların ev adreslerine hediye bardak gönderiliyorda:) Malum telefonda kargo ulaştımı ulaşmadımı diye kontrol etmek için :)

Bu arada dün tribünde bazı kişiler Forumda VIP Üyelik adı altında bir uğraşı içindelerdi bu konu da ilgisi olan var mı acaba?

Mustafa Kaplan
15-12-2008, 14:25
geçen hafta arife günü bütün üniversitelere teker teker bayram tebriki bıraktığım için ceza almış cezamda daha yeni düştüğü için bununla ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum ...

tamam toplu mesaj atmış görünmekteyim forum kurallarına uymadığım görülüyor ve güzel bir şekilde cezamı çektim bunun üzerine cezam bittikten sonra tekrar postlarıma kavuştum fakat ...

türkiyenin aydınlık gelecekleri olarak bizler aldığımız en ufaktan bir foruma yazı yazamama cezalarına neden itiraz edemiyoruz ben bunu merak ediyorum ... aldığımız cezalara evet ceza aldık deyip susmakla yetiniyoruz ... hukukta bile bir kişiye verilen cezaya itiraz edilip ceza tekrardan incelenebiliyorken biz burada neden itiraz edemiyoruz :S

Kendi adıma bu konudaki fikirlerimi belirteyim.

Forum kurallarından bir tanesini yoruma gerek kalmaksızın çiğnediğinin farkındasın sanıyorum. Forum kuralları açık bir şekilde belirlenmiş durumda, biraz uzundur ama bir kere okumak yeterli olacaktır. Senin durumunla ilgili itirazı gerektirecek bir şey görünmüyor ama sen itiraz etmek istiyorsan hakkın vardır elbette.

Şimdiye kadar bazı itirazlar oldu. Bu itirazlar "forum yönetimi" kullanıcısına özel mesaj ya da web@1907unifeb.org adresine posta yoluyla gerçekleşti. Anladığım kadarıyla itiraz sürecini kamuoyu yaratarak açık bir forumda yapmak gibi bir talebin var. Bu durumun her zaman olumlu sonuçlanmayacağını söylemek istiyorum. Bir kısım cezalarda hakaret edilen kişiler de itiraz sürecine dahil olacaklardır ki bu da sürecin daha da karmaşıklaşmasından başka bir sonuç doğurmayacaktır.

Murat Şener
15-12-2008, 15:40
Kendi adıma bu konudaki fikirlerimi belirteyim.

Forum kurallarından bir tanesini yoruma gerek kalmaksızın çiğnediğinin farkındasın sanıyorum. Forum kuralları açık bir şekilde belirlenmiş durumda, biraz uzundur ama bir kere okumak yeterli olacaktır. Senin durumunla ilgili itirazı gerektirecek bir şey görünmüyor ama sen itiraz etmek istiyorsan hakkın vardır elbette.

Şimdiye kadar bazı itirazlar oldu. Bu itirazlar "forum yönetimi" kullanıcısına özel mesaj ya da web@1907unifeb.org adresine posta yoluyla gerçekleşti. Anladığım kadarıyla itiraz sürecini kamuoyu yaratarak açık bir forumda yapmak gibi bir talebin var. Bu durumun her zaman olumlu sonuçlanmayacağını söylemek istiyorum. Bir kısım cezalarda hakaret edilen kişiler de itiraz sürecine dahil olacaklardır ki bu da sürecin daha da karmaşıklaşmasından başka bir sonuç doğurmayacaktır.

mustafa kendi adıma konuşayım aldığım cezanın öyle itiraz edilecek bir yanının olmadığını biliyorum yukarıdaki yazımı yazarken de forum üzerinden açık bir kamuoyu yaratma düşüncem de yoktu fakat gerek uzun zamandır forumu kullanan arkadaşlarımız olsun gerek de yeni katılan arkadaşlarımız olsun o veya bu şekilde bir nedenden dolayı en azından bir kere forumumuzda ceza alanlar çıkıyor

forumumuzun bazı kısımlarına yazı yazarken yazıyı gönderdikten sonra acaba forum kurallarına aykırı bir söylemde bulundum mu acaba diye yazdığım yazıları da tekrar tekrar okuduğum zamanlar da oluyor ...

benim asıl söylemek istediğim forum üzerinde açık bir kamuoyu toplamak felan değildi sadece mail yoluyla değil de en basitinden forum yönetimine forumumuz üzerinden özel mesaj yoluyla itiraz edebilme hakkımız olsa gibi bir şey söylemek istemiştim ...

Can Demir
08-04-2009, 18:34
Şifresini giremeyenler Üniversite topiclerine giremiyor,peki bu üniversitelerde ki " 2 kullanıcı 1 kayıtlı üye & 1 misafir" yazısı nasıl oluyor? Misafir nasıl olunuyor?

Kenan Ergün
08-04-2009, 20:05
Orayı görmek için bile basarsa misafir olarak görüntülenir veri tabanında. Vbulletin pakedi için böyledir. Yetkiniz var ise kim nerede seçeneğinde şöyle bir şey yazacaktır; "xx.xx.xx.xx ip uyarı mesajıyla karşılaştı."

Can Demir
08-04-2009, 20:17
Teşekkürler Kenan.

Fuat Rıhtım
13-04-2009, 13:02
Profilin birisini şikayet etmek istiyorum. Elimde ss olarakta kanıt var. Nereye şikayet etmem gerekiyor acaba?

Servet Güldeş
14-04-2009, 01:15
web@1907unifeb.org

forum yönetimi özel mesaj

Servet Güldeş
29-12-2009, 13:57
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=14935

Bu mesajda herhangi bir unsuru küçük düşürücü ne var ki ceza verilmiş bu kadar?

Türkçe kullanımı hakkında ceza verilse anlarımda içerik bence ceza alacak kadar değil...

Servet Güldeş
04-01-2010, 01:36
?

Doruk Sarıkaya
04-01-2010, 05:50
Servet, sormuş olduğun soruyu Yılbaşı ile ilgili sitemizde yaptığımız çalışmalar nedeniyle ancak şimdi cevaplandırabiliyoruz. Daha önce Web Komitesi'nde görev almış olduğun için bu durumu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.

Sorduğun soru ile ilgili olarak; Zeynep Güngör isimli arkadaşımızın Hurşit'in aldığı cezayı sorgularken, ceza aldığı mesaj ve bir altında bulunan mesajda; bizim, üyelerimizin mesajlarını habersiz olarak değiştirdiğimiz ve bunu kendi görüşlerimiz dışında olduğu için yaptığımız gibi ithamlar yer almaktadır. Kişilerin kendi fikirlerini ve düşüncelerini paylaştığı forumumuzda, forum kuralları içinde yazılan farklı görüşlere saygı gösterilmesi gerektiği düşüncesinde olan Web Komitesi'nin böyle ithamları haketmediğini ve yıpratıcı olduğunu düşünerek verdiğimiz bir cezaydı.

Saygılarımızla,

1907 ÜNİFEB Web Komitesi

Servet Güldeş
04-01-2010, 08:56
Servet, sormuş olduğun soruyu Yılbaşı ile ilgili sitemizde yaptığımız çalışmalar nedeniyle ancak şimdi cevaplandırabiliyoruz. Daha önce Web Komitesi'nde görev almış olduğun için bu durumu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.

Sorduğun soru ile ilgili olarak; Zeynep Güngör isimli arkadaşımızın Hurşit'in aldığı cezayı sorgularken, ceza aldığı mesaj ve bir altında bulunan mesajda; bizim, üyelerimizin mesajlarını habersiz olarak değiştirdiğimiz ve bunu kendi görüşlerimiz dışında olduğu için yaptığımız gibi ithamlar yer almaktadır. Kişilerin kendi fikirlerini ve düşüncelerini paylaştığı forumumuzda, forum kuralları içinde yazılan farklı görüşlere saygı gösterilmesi gerektiği düşüncesinde olan Web Komitesi'nin böyle ithamları haketmediğini ve yıpratıcı olduğunu düşünerek verdiğimiz bir cezaydı.

Saygılarımızla,

1907 ÜNİFEB Web Komitesi

Öncelikle cevap için teşekkürler Doruk...

Ceza ile ilgili olarak , mesajı okurken "Daha önce benim de mesajım deqi$tiRiLdi" bu kısma çok dikkat etmemişim, belki diğer mesajla birlikte daha açıklayıcı olurdu. Zaten amacım cezayı sorgulamak değil , algılamaktı.

Açıklama için teşekkürler Doruk , kolay gele...

Mehmet Eryüksel
27-04-2010, 12:35
Üniversite bölümümüzde yeni bir topic açtım fakat sayfada kalabalıklığı önlemek amacıyla topici kaldırcağım. Fakat nasıl kaldıracağm?

Eray Sezginer
27-04-2010, 17:50
Forumla ilgili yaşadığınız problemleri 1907 ÜNİFEB Web Komitesi'ne iletebilirsiniz.

Ertuğ Asırcı
25-12-2010, 13:31
Yılbaşı için yaptığınız sürprizler gerçekten çok güzel.
Teşekkürler web komitesi. :)

Buğra Aykan
25-12-2010, 22:46
+1907 Noel Baba'nın giyside çok iyi :serefe:

Tuğba Tülü
31-12-2010, 00:23
Aynen ben de çok beğendim ellerinize sağlık ;)

Onur Yıldırım
31-12-2010, 22:03
+1907 Noel Baba'nın giyside çok iyi :serefe:

Evet çok çok iyi olmuş. :rolleyes:

Teşekkürler Web Komitesi. :serefe:

Birol Kösem
28-02-2011, 06:07
Forumumuzdaki Başlıklardan 3 Tanesi Yok. Gören, Bilen, Duyan Var Mı ???
NOT : Hükümsüzdür !

Doğukan Mutlu
28-02-2011, 22:02
Forumumuzdaki Başlıklardan 3 Tanesi Yok. Gören, Bilen, Duyan Var Mı ???
NOT : Hükümsüzdür !

Konular Taylan'a mı aitti ? Kendisine ait tüm mesaj ve konuların silinmesini istedi.
Bahsettiğin konuları o açtıysa eğer yapacak birşey yok. Onun dışında bir durum varsa yardımcı olabiliriz Birol.

Birol Kösem
01-03-2011, 11:50
Konular Taylan'a mı aitti ? Kendisine ait tüm mesaj ve konuların silinmesini istedi.
Bahsettiğin konuları o açtıysa eğer yapacak birşey yok. Onun dışında bir durum varsa yardımcı olabiliriz Birol.

Kardeşim Onunla İlgili Olduğunu Sanmıyorum Çünkü Benzer Bir Durum CBÜ'de De Olmuş. Ayrıca Açılan Başlıkların Herbirisi Farklı Kişiler Tarafından Açılmıştı. Konuyla İlgili Bi Açıklama Yaparsanız Ve Kaybolan Başlıkları Geri Getirebilirseniz Çok Sevinirim.

Doğukan Mutlu
01-03-2011, 13:21
Kardeşim Onunla İlgili Olduğunu Sanmıyorum Çünkü Benzer Bir Durum CBÜ'de De Olmuş. Ayrıca Açılan Başlıkların Herbirisi Farklı Kişiler Tarafından Açılmıştı. Konuyla İlgili Bi Açıklama Yaparsanız Ve Kaybolan Başlıkları Geri Getirebilirseniz Çok Sevinirim.

Dediğim gibi Taylan'a ait değilse manuel şekilde silinen bir bilgi yok sistemde. Bunun dışında son zamanlarda kaybolan konu ve mesajlar bizim kontrolümüz dışında gelişen bir durum ve güncelleme yapmadığımız durumda karşılaşabileceğimiz aksaklıklardan bazıları. Konuları geri getirmek için uğraşıyoruz iki gündür, bir gelişme olduğunda bilgilendiririz.

Birol Kösem
01-03-2011, 13:37
Dediğim gibi Taylan'a ait değilse manuel şekilde silinen bir bilgi yok sistemde. Bunun dışında son zamanlarda kaybolan konu ve mesajlar bizim kontrolümüz dışında gelişen bir durum ve güncelleme yapmadığımız durumda karşılaşabileceğimiz aksaklıklardan bazıları. Konuları geri getirmek için uğraşıyoruz iki gündür, bir gelişme olduğunda bilgilendiririz.

Tamam Kardeşim Teşekkür Ederim. Yalnız Dediğim Gibi Olumlu Yada Olumsuz En Kısa Sürede Bi Geri Dönüş Yaparsanız Sevinirim. Biz De Ona Göre Yeniden Başlıkları Açarız Yada Geri Getirme Durumunuz Varsa Bekleriz.

Gülsüm Yanarkaya
01-03-2011, 18:02
bizimde iki başlığımız yok ve biri serbest kürsü olduğu için şuan konuşacak bi başlığımız yok ve acil yardım bekliyoruz:)