PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hamachi ve Online Oyun

Orçun Tezol
28-05-2006, 23:09
Kullanan vardır sanırım ama özellikle orjinal cd-key olmadan oyun oynayabilmek için güzel bir yöntem

www.hamachi.cc adresinden programın türkçe versiyonunu indirebilirsiniz. programın çalışma mantıgı kısaca statik ip yani yerel ag baglantısı olmayan (ki statik ip için kimse telekoma para ödemez ;) ) kullanıcılar arasında sanal bir ag olusturup, oyun ve benzeri paylaşımlar için kullanılan bir program.

ilk agı ben oluşturdum. fifa2006'da kapışmak isteyenleri beklerim ;)

Ağ Adı: 1907Unifeb
Şifre: 123

yanlız programın kötü bir özelliği ise bilgisayarınızdaki paylaşıma açık ne varsa göstermesi. benim tavsiyem herhangi bir ağa katılmadan önce paylaşımlarınıza dikkat etmeniz.

Mert Çubukçu
28-05-2006, 23:45
cok guzel bir paylasım gercekten saol dostum.

Ozan Avcu
28-05-2006, 23:47
ay bende hamachi var da fifa yok şimdi, bi yerden bulup buluştursam. kapışırız valla :) PES veya winning oynanmıyomuş hamachi ile diye biliyorum. keşke onlarda olsaydı

bi kaç kere Age of Empires 2 oynamıştım

Orçun Tezol
28-05-2006, 23:54
pes oynanıyo ama yavas oluyo sanırım biras. gir ozan kardesistersen aga ben yollim sana fifayı yerel agdan. ama pes5 varsa isterim ona göre

özellikle rome total war, blitzkrieg, sudden strike2, fifa2006 da kapısacak varsa bana özelden ulaşsın.

bu arada aga girerseniz ben hazırımbi fifa2006 ya :P

Ozan Avcu
29-05-2006, 00:29
geç gördüm biraz msj ını, şimdi kotalı adslde netten fifa almak kasar biraz ;) ben burdan bi yerden bulursam, özelden msj atarım haberleşir kapışırız ;)

Mert Çubukçu
29-05-2006, 00:33
yaw rome total war oynanmıyor patch ıstıyor ve ınternetten ındırdıkten sonra bır daha crack ıstıyor ne yapabılırız :(

Orçun Tezol
29-05-2006, 00:51
o patchler parayla alırsan eger gecerli. diger sekilde patch işe yaramıyor ve sanırım 6 tane fln patchi var. daha deneme sansım olmadı hamachide rome'u. ama direct ip ile baglanıldıgı için hamachi üzerinden sanırım patcleri yüklemesende sorun olmıcaktır. internet cafede nasıl oyun oynanıyosa o mantıkla calısıyo program yani yerel ag baglantısı varmıs gibi.

bu arada port açma hakkında bilgisi olan arkadas varsa bizide bilgilendirsin (özellikle sagemfast 1200 model adsl modemi için)

Mert Çubukçu
29-05-2006, 15:32
tesekkurler dostum bir daha deniyecem isalah olur...

Utku Avcu
29-05-2006, 21:19
age of oynarım dien varsa beklerim..