PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Firefox Kullan ve Kullandır!

Sayfa : 1 [2]

Furkan Yılmaz
23-08-2009, 19:28
son sürümü kullanıyorum, fakat sorun devam ediyor, hatta firefoxu tamamen kaldırıp yeniden yükledim ama değişmedi. sorunun başlangıcı ise chrome yüklediğimde ortaya çıkmıştı, onu da tamamen kaldırdım ama yok çözülmüyor.

chrome u hangi siteden yüklediğini hatırlıyomusun?

Merve Ocak
23-08-2009, 21:26
chrome u hangi siteden yüklediğini hatırlıyomusun?

google'dan, download sitelerinden değil:)

Furkan Yılmaz
23-08-2009, 23:33
google'dan, download sitelerinden değil:)

yüklediğin yerden virüs bulaşmış olabilir dicektim ama değilmiş :)

bence google chrome dan arama yaparken bilgisayara virüs bulaşmıştır.Müzik falan indirdiysen yüksek ihtimal ondandır ya da online oyun sitelerindende gelebilir. Başka bişede olamaz heralde.

Bilgisayarı bir virüs taramasından geçir derim, onu da yaptıysan yok artık :)

Miraç Çevik
27-08-2009, 13:28
firefox'da aramak istediğim siteyle ilgili kelime yazdığımda ya siteyi bulur ya da google'a yönlendirirdi, fakat son 1 aydır aşağıdaki şey çıkıyor(örneğin google yazdığım zaman). ayrıca sayfayı yenilediğimde de bazen bu çıkabiliyor. bu problemi nasıl çözebilirm?

jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/chrome/tr.jar!/locale/browser-region/region.propertiesgoogle

Bu hata bende de olmuşmaya başladı. Firefox'un yeni sürümünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ;)

Doğukan Mutlu
04-10-2009, 05:13
3 yıldır kullanıyorum ama son zamanlarda chrome'u da açmaya başladım. biraz daha hızlı geldi :p

Erdem Lafcı
22-10-2009, 18:30
Google Chrome diyorum başka birşey demiyorum............

Ahmet Dalkıran
28-10-2009, 20:56
Sık sık üzgünüz firefox çöktü.Uygulamayı tekrar başlatınız..Hatayo bize iletiniz mesajlarıyla karşılaşmaya başladım.Eminim ki sistemimden kaynaklandığını düşünceksiniz ama yeni format atılmış bi pcde de aynı durumlar söz konusu oldu.Bu tarayıcıdan bu kadar emin olmayın derim.Üstelik her sayfa ve uygulamayı henüz desteklemiyorken.