PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Flash Disk - Mp3 Player

Onur Kalender
23-02-2005, 00:49
Bu konuda pek bilgim yok ama biraz araştırma yapıyorum bir süredir. Aslında bana Flash Disk lazım özellikle ama almışken Mp3 ve Fm özelliklerinin olmasını düşündüm. Aşağıya eklediğim ürün kafama yatmış durumda. Fiyatı iyi görünüyor diğerlerine göre ama 128MB olması problem. 256MB olanının fiyatına ulaşamadım bir türlü. Tavsiyelerinize ihtiyacım var...

http://img92.exs.cx/img92/9522/nomadtxfm5pj.jpg
128 MB CREATIVE MUVO TX FM USB 2.0
Desteklediği Müzik Formatları: MP3, WMA
LCD Ekran: VAR - LCD ekranda şarkı ismin yazma (ID3 tag) , Sağ veya sol el kullanımına göre ayarlanabilir LCD ekran
Ek Özellikler: FM Radio
Frekans uzunluğu: 87.5 - 108 Mhz
Gürültü sinyal oranı: Ses-Gürültü Oranı: 90dB
Kulaklık çıkışı: 3.5mm stereo mini jack
Ses kayıt: IMA ADPCM, Mono
Batarya: 1 x AAA Alkalin pil
İşletim sistemi: 98,Me,2000,xp
Arabirim: USB 2.0, USB 1.1 desteği
Boyutlar: GxYxD 1.4" x 2.9" x 0.6"
Fiyat: 99 USD + KDV
Garanti: 2 YIL
Kaynak: PcGold

Tufan Avşar
23-02-2005, 01:32
Vatan Computer da var 256 lığı ama bir süre sonra ayrılabilen parçası sorun çıkarıyormuş, yerine tam oturmuyormuş bu modelin.. kullananlardan duyduğum bu..

Onur Kalender
23-02-2005, 01:51
Aslında benim kafama takılan bir başka sorun Mac uyumu. İşletim sistemi: 98, Me, 2000, Xp demiş ama ben bunu iMac ile kullanabiliyor olmam lazım. Okulda iMac kullanıyoruz ve dosyalarımı eve Pc'me taşımam lazım. İlk olarak bu iş için alıyorum. Fm ve Mp3 olayı ekstra yani.

Birde ayrılan parça sorun çıkarıyor demişin Tufan. Yerine oturmama sorunu yani. Peki bu ayrılan parçanın işlevi sadece USB kapağımı, yoksa başka bir şey mi? Yani ben AAA pilin buraya takılabileceğini düşünüyorum çünkü cihaz gerçekten çok küçük...

Tufan Avşar
23-02-2005, 02:04
Onur ben bu aletin 256 lığını alacaktım, cihaz küçük evet elime de aldım yani.. ama vatanda çalışan çocukda söyledi bunu bana..kullanan 2 arkadaşım vardı, onlarda aynı şeyi söyledi, 4-5 ay içinde ayrılan iki parça yerleşmiyormuş tam yerine, çıkıp duruyormuş, bu yüzden de pille bağlantı gittiği için, kapanıyormuş.. ama yeni çıkanlarda sorun yoktur belki. ben bundan 3 ay öncesinden bahsediyorum..

Onur Kalender
23-02-2005, 03:44
Peki iMac uyumlu mu? Bu gerçekten çok önemli benim için. Gökberk kullandığını söylüyor, bilgisi vardır. Çünkü ben Creative'in sitesinde dahi göremedim bununla ilgili bir yazı...

Ayrıca hala daha 256MB için fiyat bulamadım. Sadece 128 için var. Eğer fiyatı hakkında bilgisi olan varsa, herhangi bir site bulan olursa eklesin...

Not: Transdata dışında nereden olursa olsun alabilirim ama Transdata olmasın! >:( :-X

Onur Kalender
23-02-2005, 23:52
O kadar aramama rağmen Muvo TX FM modelinin 256MB olanını bulamadım. Bir yerden fiyat öğrenebildim sadece. Söylenene göre 256MB olanı 125$+KDV. Ayrıca 128MB olanınıda bulamıyorum. Yazıcıoğlu'nun altını üstüne getirdim ama yok. Sadece Transdata'ya bakmadım ama onlarla da mahkemelik olduğum için olsa bile almam. Eğer gözünüze ilişir, haber verirseniz çok iyi olur. Bu aralar Avrupa yakasına geçemiyorum derslerin yoğunluğundan dolayı. Şöyle taksitle alabileceğim bir yer bulsam...

Faruk Aksu
02-03-2005, 03:59
Arkadaşlar şöyle bir alet buldum.Özellikleri bana çok iyi gibi geldi.Kafamdaki tek soru 2 gün sonra bi yerinin kırılıp dökülmesi,bozulması.Çünkü marka pek tanıdık değil.Bi sorup soruşturucam bakalım.Sizler de biliyorsanız yardımınızı beklerim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=BD3 0380

Onur Kalender
04-03-2005, 00:30
Ben 256MB bakıyordum ama piyasada 128MB olanı bile yok. Şimdi kafaya koydum, paraya kıyıp 1GB olanı alacağım. Artık ne zaman getirirler bilemiyorum ama...

Aslında kafama takılan çok önemli bir eksiği var bunun. Bazı markalarda SD kart desteği var ama bunda yok. Minton almış bir arkadaşım. 512MB'lık bir hafızası var ama 1GB'lık SD kart ile kullanabiliyor. Süper bir şey ve kesinlikle ağır çalışıma gibi bir şey söz konusu değil. Neden buna da SD kart yuvası koymamışlar anlamadım...

Murat Toktaş
10-03-2005, 15:57
http://www.indexpazar.com/images/urunler/MMP3002.jpg
onur ben yaklasık 1 ay once minton-3002 aldım...sımdıye kadar hıc bır sorunla karsılasmadım...fıyat performans oranı ıse gercekten cok ıyı...1 ay oncekı fıyatı 160 mılyondu.
uzerınde sd kart genısleme yuvası var bu sayede bellegı arttırabılıyorsun ve tasınabılır bellek olarakta kullanabılıyorsun...ben uzerıne 128 mb bellek kartı taktım ve kendı hafızası ıle bırlıkte 256 mb oldu...buda ortalama 65 sarkı falan yapıyor...ve mınton xp sıstemlerde hıc tanınmama sorunuda cıkartmadı.tasınabılır bellek olarak kullanmak ıstersen xp sıstemlerde pek sorun yasamazssın... ayrıca ses kaydı ve radyosu da mevcut ve bu ıkı ozellıgın performansı ıse fena sayılmaz.
ayrıca tek 3a pıl ıle calısıyor ve sarjlı pıl ıle kullanırsan enerjı sorunuda pek yasanmıyor.bazı mp3 player modellerınde dahılı batarya mecut ve bır sure sonra dogal olarak asınıyor ve bataryanın degıstırılmesı sorun yaratıyor.bundan dolayıda mınton ıyı bır secım.
kutunun ıcınden araba teybı baglantısı ıcın kaset seklınde olan baglantıdan cıkıyor ve boylece mp3 playerını araba teybvınede baglayabılıyorsun...bu gercekten hos bı durum zıra dıger markalarda boyle bır surprız yok... ;)
kotu bır ozellık olarak playerın yanında gelen kulaklık pek performans vermıyor...zaten bır sure sonra patlıyor (benım patladı ;))...bunun ıcın ıyı bır kulakluk alman gerekebılır bır sure sonra.
sonuc olarak; mınton-3002 performans olarak hıc bır zaman creatıve veya ı-rıver gıbı markalara ulasamaz,fakat bu markaların fıyatlarıda oldukca pahalı...fıyat performans senın ıcın onemlıyse sana bu markayı tavsıye ederım.

İsmail Şen
19-01-2006, 17:33
arkadaslar sezen aksu gıdemem sarkısını nerden bulcam?:(

Muhammed Turan
04-02-2006, 12:05
Bu forumdan bulamayacağın kesin. ;)

Paylaşım programlarından birini (Örn: Kazaa, iMesh, Ares) kur bilgisayarına ve şarkıya sahip ol. :)

Burak Kav
05-02-2006, 15:49
http://www.apple.com.tr/tur/apple/hardware/ipodnano/
http://images.apple.com/ipodnano/images/indexcompare20050907.jpg