Orijinalini görmek için tıklayınız : Kullandığınız Antivirus/Internet Security prg. ?
Sercan Matur
21-03-2005, 01:02
Hangi antivirus yada Internet Security programlarini kullanıyorsunuz?
Ne derecede memnunsunuz?
Bana,
- Internette gezinirken karşıma çıkan trojan,spyware,virus,dialer gibi olayları engelleyecek
- Pop3 Mailleri kontrol edecek
- Firewall özelliği olacak
- Güncellenebilirliği iyi olacak.
bir antivirus yada Internet Security program lazım.. Öneriniz ?
Vehbi Şirikçi
21-03-2005, 01:52
Anti Virüs olarak Avast kullanmıştım güzeldi. Yormuyordu fazla belleği. Sonra Kaspersky'nin etkin olduğundan bahsettiler. Şu an onu kullanıyorum.
Erkan Keremoğlu
21-03-2005, 22:14
Zone Alarm şahane şahane, enfes.. Firewall'da tek, muazzam. Ayrıca kullana kullana her bi şeyini öğrendim, kıllık yaparsa sorarsınız bana ;D
Okul zorlamasıyla McCafee kullanmak zorundayız anti-virus programı olarak da. Ama siz kullanmayın, Kaspersky kullanın :)
8)
Ahmet İnal
21-03-2005, 22:26
f-secure diye bişi kullanıyorum memnunmusun derseniz cık değilim
Koray Kunduracı
22-03-2005, 12:18
bende antivir kullanıyorum virüs prog olarak ve de memnunum.
www.antivir.com
Serkan Özen
23-03-2005, 05:20
ben avast kullanıyorum vehbi'nin de deiği gibi belleği yormuyor tarama sırasında diğer işlemlerinizi yapmanıza rahatlıkla imkan veriyor. Virüslü dosyalarla ilgili ayrıntılı seçenekleri var onarma silme adına. Programın Türkçe versiyonunu kullanıyorum güncellemelerinde de pek sorun yok gibi görnüyor kısaca şuan gayet memnunum.
Kaspersky'nin methini çok duydum ama Avast'tan herhangi bir memnuniyetsizlik duymadıkça kaspersky'ye geçmeyi düşünmüyorum
Servet Güldeş
23-03-2005, 11:13
bana da sağolsun bi virüs girince... buraya yazmıştım ve onur kalanderin önerdiği avast ı kullanıyorum ve hiç bi sorun aşamıyorum
Onur Kalender
23-03-2005, 17:24
Kesinlikle Avast diyorum...
Erkan Keremoğlu
24-03-2005, 02:16
Hangi antivirus yada Internet Security programlarini kullanıyorsunuz?
Ne derecede memnunsunuz?
Bana,
- Internette gezinirken karşıma çıkan trojan,spyware,virus,dialer gibi olayları engelleyecek
- Pop3 Mailleri kontrol edecek
- Firewall özelliği olacak
- Güncellenebilirliği iyi olacak.
bir antivirus yada Internet Security program lazım.. Öneriniz ?
Sercan senin bilgisayar çok mu virüs giriyor, ne indiriyosun ki ;D
8)
Serkan Özen
24-03-2005, 03:07
o sitelerde virüs olur tabii
soorada antivirüs programı
cık cık cık cık:D:D;)
Sinan Bıçak
24-03-2005, 11:32
bana da sağolsun bi virüs girince... buraya yazmıştım ve onur kalanderin önerdiği avast ı kullanıyorum ve hiç bi sorun aşamıyorum
şimdi sorun aşamıyormusun yoksa yaşamıyormusun
Onur Kalender
24-03-2005, 11:54
Virüs konusunda eklemek istediğim bir şey daha var. Eğer Pc'yi yönetici olarak kullanıyorsanız (oturum açarken yönetici olarak açıyorsanız) sizin haklarınızı virüs kullanabilir. Yani yöneticinin yapabilddiği her şeyi yapabilir. Ama sınırlı kullanıcı olursanız fazla problem yaşamazsınız. ;)
Kaynak: Onur.Kalender
Sercan Matur
25-03-2005, 18:38
Sercan senin bilgisayar çok mu virüs giriyor, ne indiriyosun ki ;D
8)
Yok abi...
Internet biliyorsun başka bir dünya.
Güvenliği elden bırakmamak lazım.
Beni biliyorsun, yapmam öyle şeyler.
Teknik detayları bir ara konuşuruz ;)
Erkan Keremoğlu
28-03-2005, 02:47
Yok abi...
Internet biliyorsun başka bir dünya.
Güvenliği elden bırakmamak lazım.
Beni biliyorsun, yapmam öyle şeyler.
Teknik detayları bir ara konuşuruz ;)
Tabii abi ;) Öyle, mesela ben bilgisayarı internete bağlı değilken bile korurum, blueetooth var kızılötesi var, havadan girer, nemlenir.
Bi ara ben sana anlatırım sistemi, bırak virüsü, canlının yapıtaşı hücre, maddenin yapıtaşı atom ve hatta proteinin yapıtaşı peptit bile giremez
8)
Sercan Matur
29-03-2005, 02:05
merakla bekliyorum abi :)
Fatih Dilber
30-03-2005, 00:52
Kullanmıyorum. virüs girsin diye beklemedeyim :)
Gökhan Taşkan
02-04-2005, 01:10
Aktif antivirüs , internet güvenliği ve antivirüs yazılımı ile komple bir güvenlik sağlayan NOD32 yi kullanıyorum .. Çok memnunum... Ek olarak Win XP Service Pack 2 'deki dahili güvenlik duvarı ile birlikte sağlam bir koruma sağlıyorum.
Fatih Dilber
02-04-2005, 16:01
Kullanmıyorum. virüs girsin diye beklemedeyim :)
iti an çomağı hazırla >:(
Hilal Aslıer
02-04-2005, 23:07
şimdi avast yükledim ama durmadan sinyal veriyor bu normal mi? bu konuda fazla bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim:)
Serhat Doğan
03-04-2005, 00:33
Firewall : Zone Alarm
Anti-Virüs : Nod32
bu ikiliden şaşmam,alternatif olarak Anti-Virüs olarak Kaspersky
Ozan Avcu
03-04-2005, 18:10
e oğlum sen demedin mi Nod un update patladı, Karpersky kullan diye :) kullanıyoruz ama bu kadar kasar mı makine ya :)
Hüseyin Ayas
03-04-2005, 23:24
şimdi avast yükledim ama durmadan sinyal veriyor bu normal mi? bu konuda fazla bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim:)
büyük ihtimalle sistemine virüs girmiş yada girmeye çalışıyo..bunun için sinyal veriyor..ama bir eksisi var bu programın virüs bulaşan dosyaları bazen silebiliyo..ama yine de iyi bir program...
Doğa Aydın
06-04-2005, 23:58
Antivirüs programımdan hiç bahsetmeyeyim ama güvenlik duvarı (firewall'un Türkçesi bu mu?) olarak ZoneAlarm kullanıyorum, çekinmeden tavsiye edebilirim...
Serhat Doğan
12-04-2005, 01:33
e oğlum sen demedin mi Nod un update patladı, Karpersky kullan diye :) kullanıyoruz ama bu kadar kasar mı makine ya :)
Nod32'nin bedava update ettiği sitelerde sorun oluyor bazen,yoksa bu sorunu dışında güzel bir AntiVirüs programıdır kendisi...
Emre Akça
24-05-2005, 14:12
valla ben Kaspersky kullanıyodoum ama bide bana sorun makina resmen yavaşlamıştı. Fatih kardeşim saolsun bana avastı yükledi şu an pcim mükemmel şekilde çalışyo.Problemde yaratmıyo.
Çağrı Özmen
24-05-2005, 17:30
aynı sey banada oluyodu,her internet sayfası acıldıgında sinyal veriyo,beni o kadar sinir olmustumki avastı kaldırdım,ne girerse girsin dedim... e sonundada girdi tabi...sonuc format...*>:(
Serhat Doğan
25-05-2005, 02:14
Sonunda NOD32'nin cracklisini buldum ve kullanıyorum(update sorunu yok).İsteyene MSN'den ulaştırabilirim...
Melih Geçmez
26-05-2005, 19:36
valla bu baslık cok uzun zaman once acılmıs ben ise daha bugun uye oldum... benim onerim mcafee.. cok iyi bi guvenlik programı... bazen cosuyo bluetoothla baglanmamı bile engelliyo o kadar iyi bence
Çağrı Özmen
27-05-2005, 21:45
trojen guarder gold version diye bi program indirdim su anda calısıyo bilgisayararımda,eger bu programı bilen birisi varsa artılarını ve eksilerini soyleyebilirmi? ona gore kaldırıcam yada kullanmaya devam edicem...
Ahmet Konyalı
14-06-2005, 16:51
McAfee Security Center 'ı tavsiye ederim (anti-vir , Firewall, Spam killer , Privacy control) mükemmel bi program + spyware ve bilinmeyen programlarıda tarıyor otomatik güncellemesi mevcut en büyük özellileriden biri de diğerleri gibi makinayı kastırmıyor , yaklaşık 1 senedir kullanıyorum çok mennunum ...
Barış Güzelsoy
06-07-2005, 14:58
ben yıllardır pc-cillin kullanırdım.ama 2005 sürümünde seriali giriyosun.doğru diyo internete girince kendi serverından kontrol ediyo ve yanlış serial diyor onun için MECBURİYETTEN norton internet security 2005 kullanıyorum.Norton sistemi çok fazla yoruyor.Pc-cillin üzerindeki çalışmalarım devam ediyor.En kısa zamanda pc-cilline döneceğim
Sercan Matur
10-12-2005, 22:25
arkadasım e-trust ez av tavsiye etti.
zannedersemson sürümünü indiriyorum. yaklasık 17 mb.
dedigi gibi etkiliyse güzel olacak..
vrmı ez a.v. kullanan ?
Sercan Matur
11-12-2005, 00:11
arkadasım e-trust ez av tavsiye etti.
zannedersemson sürümünü indiriyorum. yaklasık 17 mb.
dedigi gibi etkiliyse güzel olacak..
vrmı ez a.v. kullanan ?
tavsiye etmem
anasını aglattı bilgisayarın..
verdiği hasarı düzeltmeye calısıyorum..
Doğa Aydın
11-12-2005, 04:07
Ben beceremedim demiyor da, vay efendim program kötüymüş :)
Sercan Matur
11-12-2005, 14:16
ben almanyadaki bilgisayarda kullanıyodum gayet güzel çalışıyodu..Neden anasını ağlatmış merak ettim
görmemişin bir antivirüsü olmuş...
(mp3 playerim nerde lan)
Arif Kocamanoğlu
11-12-2005, 14:26
Ben avast pro kullanıyorum....size de tavsiye ederim.....sorunsuz çalışıyor...bilgisayarı da kasmıyo fazla....Norton dan da uzak durun derim....:)
Erkan Keremoğlu
11-12-2005, 17:28
Sercan hangisini kurarsan kur başına gelecek olan aynı zavallı antivirüs programının. Bir program evladına da bu kadar yüklenilmez ki be birader...
8)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.