Orijinalini görmek için tıklayınız : Internet Optimizer'dan nefret ediyorum.
Serkan Özen
02-12-2004, 02:06
İğrenç bir şey bu. Sadece insanın sinirini bozmaya yarıyor. Son zamanlarda forumu açarken de karşıma çıkmaya başladı. Hatta bzaen abartıp yahoo maili açarken bile çıkıyor karşıma. Ben de "yuhh" diyorum burda da mı beni buldun
iğrençsin internet optimizer iğrençç iıyyyy
Vehbi Şirikçi
02-12-2004, 03:57
Sözlükte şöyle bir çözüm geçiyor, şunu bir dene istersen.
Başlat=>çalıştır=> "regedit" yazılır "internet optimizer" ve hemen akabinde "dyfuca" seklinde arama yapilip bulunan tüm değerler yok edildikten sonra ctrl+alt+del ile görev yöneticisinden "optimize.exe" nin işine son verilir. Ardindan öldürücü vuruş olarak da c:/prgram files/ altindaki "internet optimizer" klasörü silinir.
Gokberk.Can
02-12-2004, 22:01
Bence registry ile uğraşma, kur ad-ware'i. Netten her çıkıştan sonra bir kere çalıştır, bilgisayarının hızlandığını hissedeceksin.
Vehbi Şirikçi
03-12-2004, 00:33
Bence registry ile uğraşma, kur ad-ware'i. Netten her çıkıştan sonra bir kere çalıştır, bilgisayarının hızlandığını hissedeceksin.
Ad-aware bunu bulamıyor maalesef. Onu düzenli olarak taramak Allah'ın emri zaten.
Serkan Özen
03-12-2004, 01:33
Sözlükte şöyle bir çözüm geçiyor, şunu bir dene istersen.
Başlat=>çalıştır=> "regedit" yazılır "internet optimizer" ve hemen akabinde "dyfuca" seklinde arama yapilip bulunan tüm değerler yok edildikten sonra ctrl+alt+del ile görev yöneticisinden "optimize.exe" nin işine son verilir. Ardindan öldürücü vuruş olarak da c:/prgram files/ altindaki "internet optimizer" klasörü silinir.
her ikisini de bulup temizliyorum ama adı "Varsayılan" türü "REG_SZ" Veri "(değer atanmamış)" özelliklerine sahip bir öğe silinemiyor. Ayrıca optimize.exe diye de bir uygulama görünmüyor görev yöneticisinde işlemler sekmesinde
we optimizer hala geliyor
uyyuz oluyorum şuna
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.