Orijinalini görmek için tıklayınız : Hafıza kartlı telefon kullanıcılarına yönelik...
Sercan Matur
07-11-2004, 01:14
arkadaslar nokia 6600 gibi hafıza kartlı telefonlarınıza mp3,resim,melodi,vs,vs,vs yüklemenin bir yönü daha bulundu.
gereken şeyler ise;
digital fotograf makinesi ve pc baglantısı ...
digital foto makinesi olanlar bilirler, makineyi pc ye bagladıgınızda yeni bir sürücü olarak görüyor makineyi. siz makinenin içine girip istediğinizi yükleyebiiliyorsunuz (taşınabilir usb diskler gibi.)
telefonunuzun hafıza kartını, digital makinenize baglayıp, pc baglantısını yapınca, pc; hafıza kartını da yeni bir sürücü olarak görüyormuş.
ben henuz denemedim. ama arkadaslarımdan yapanlar oldu. bu tarz birşeye ihtiyacı olanlar için birebir ;)
Ahmet İnal
07-11-2004, 22:28
telefonunuzun hafıza kartını, digital makinenize baglayıp,
iyi güzelde reis bu kısmı anlamadım
Sercan Matur
08-11-2004, 01:13
telefonunuzun hafıza kartını, digital makinenize baglayıp,
iyi güzelde reis bu kısmı anlamadım
kardes,
digital makınelerin bazılarında hafıza kartı yuvası var..
oraya takıyorsun ;) başka yere değil ;D
Sercan Matur
08-11-2004, 02:36
Gül, eger telefonun kızılötesi varsa, bilgisayarcılarda yada telefon satan seçkin bayilerde oluyor IR-.. diyolar adına da sanırım. ya o şekilde atabilirsin...
veya telefonun data kablosunu orjinal yada yan sanayi olarak alıp bilgisayardan ilgili programlar ile veri transferini yapabilirsin.
bir ara bayagı takmıştım bu data kablosu olaylarına ;)
söylemesi ayıp 2 ay kadar gprs ile pc den nete girdim... dile kolay 2 ay ;)
Sercan Matur
08-11-2004, 12:02
Teşekkür ederim Sercan bilgiler için, bilgisayarcılara bu işler için hatta başka işler için de gitmek bana pek hoş gelmiyor, en iyisi bu işlerden anlayan bir arkadaş bulmak herhalde. ::)
Peki nette bir yere aktarım yapıp sonra cepten gprs'e girip çekebilir miyim? Hem wap hem web olan ve bu hizmeti gören bir site bilen var mı? Ben de çok şey istiyorum ama. ;) *
yo aslında cok sey istemiyosun ;)
teknoloji bize böyle imkanlar veriyosa sonuna kadar kurcalıcaz ;D
bedava wap alanı için, http://www.tagtag.com var. buradan uyelık alıp bedava wap siteni kuruyorsun. ayrıca mesela kullanıcı adın; 'gul' oluyosa wap adresinde tagtag.com/gul adresinden giriyosun telefonla ;) istediğin veriyi oraya yukleyip telefonuna indirebiliyorsun.
güzel bişi aslında da wap sitesinin dili wml sanırım. onu pek anlayamadım. değişik bir dil sanırım.onun için wap sitesi dizaynını yapamıyorum ;)
Sercan Matur
08-11-2004, 13:39
Teşekkürler Sercan... Bu cümleyi kurmaya devam edeceğim herhalde. ;)
ne demek ;)
yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Ahmet İnal
08-11-2004, 19:09
kardes,
digital makınelerin bazılarında hafıza kartı yuvası var..
oraya takıyorsun ;) başka yere değil *;D
bizimkinde hafıza kartı yuvası yok galiba çünkü digitalin kartını çıkarıp telefonunkini takim dedim olmadı boyutları tutmadı
Sercan Matur
08-11-2004, 20:59
hepsi uyumlu değil sanırım..
ama uyumlu olanlar varmış
Ozan Avcu
29-11-2004, 21:40
telefon durduk yerde hafıza kartını görmemeye başladı. çok sinir bozucu bişey. darbe bile almadan nasıl oluyo diye merak ediyorum, üzülüyorum fekat bişey yapamıyorum. servisi yok Türkiyede :(
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.