Orijinalini görmek için tıklayınız : İmdat Virüs Var!
Servet Güldeş
19-11-2004, 11:26
* *Öncelikle herkesi allah virüsten korusun...
*
*ya bilgisayara bilmediğim bi yolla YEAKUKZ adında bi virüs girdi ve bağlantımı kendiliğinden kesiyor...
*bana yardımcı olabileceklerden yardım istiyorum...
*
Onur Kalender
19-11-2004, 11:40
Ben sana Avast!4 adlı progrmı önermek istiyorum. Aslında belleği en az kullanan ve bilgisayarı zorlamadan tam anlamıyla temizlik yapabilen ender programlardan biri ama yeteri kadar yaygın değil. http://www.avast.com/eng/down_pro.html adresinden temin edebilirsin. Programın Türkçe versiyonu bile var ama çektiğin deneme sürümü olacak. Ben sana ingilizce sürüm için key vereyim şimdiden!
AV avast ID KEY: W1519143H1400A0406-ZHUN6E70
Uğur Yedikardeş
19-11-2004, 22:35
Aynı dert bende de var bir türlü silemiyorum dosyayı. Ad aware kullanıyorum ama nafile! Uyuz bi durum, bu arada ileride aktif olacak virüslerden haberi olan varsa lütfen bildirsin.Adsl iyi ama firewall gercekten işe yaramıyor!
Melis Varan
19-11-2004, 23:25
onurun program ben de ise yaradi galiba..sorun çikmio bi süredir
Sercan Matur
20-11-2004, 00:28
Bende Panda kullanıyorum.
Bu olaylarda önemli olan antivirusun markası değil, güncel olması... her gun yeni virusler cıkıyor. bunun için antivirüs prg. nızı surekli update edin...
Serkan Özen
20-11-2004, 09:17
yaa bende virüs mü değil mi karar veremedğim programcıklar çalışıyor bilgisayar açıldığında
ctrl + alt + delete e bastığımızda açılan ya da başlat çubuğuna sağ tıklayarak erişebileceğimiz görev yöneticisi menüsünün işlemler sekmesinde 40a yakın işlem çalışıyor görünüyor. her biri de bellekten belli bir yer yiyor ve sistem hiç bir uygulama yapmasa bile kullanılan bellek miktarı çok fazla oluyor bu da sistemimin hızlı olmasına rağmen bilgisayarın yavaş çalışmasına yol açıyor.
bundan nasıl kurtulacam yaa
yardım ederseniz sevinirim
Burçay Tiftikçi
20-11-2004, 11:18
yaa bende virüs mü değil mi karar veremedğim programcıklar çalışıyor bilgisayar açıldığında
ctrl + alt + delete e bastığımızda açılan ya da başlat çubuğuna sağ tıklayarak erişebileceğimiz görev yöneticisi menüsünün işlemler sekmesinde 40a yakın işlem çalışıyor görünüyor. her biri de bellekten belli bir yer yiyor ve sistem hiç bir uygulama yapmasa bile kullanılan bellek miktarı çok fazla oluyor bu da sistemimin hızlı olmasına rağmen bilgisayarın yavaş çalışmasına yol açıyor.
bundan nasıl kurtulacam yaa
yardım ederseniz sevinirim
Aynı sorun bendede var....
Vehbi Şirikçi
20-11-2004, 12:20
Başlat>Çalıştır kısmına "msconfig" yazın, orada başlangıç kısmına gidin ve gereksiz programların işaretlerini kaldırın. Bu sisteminizi çok rahatlatacaktır. Özellikle açılış kısmı..
Vehbi Şirikçi
21-11-2004, 00:21
Ben Sp2 yi yükledim ben de bir sorun çıkmadı. Ancak ufak da olsa yavaşlamaya sebep oldu. Yine de bence güvenlik açısından yüklemek lazım. Tüm updateleri takip etmek lazım. (http://windowsupdate.microsoft.com)
Anti virüs olarak sisteme çok yüklenmeyen AntiVir i kullanıyordum (http://www.free-av.com/)
Sonra tavsiye üzerine kaspersky'e geçtim. Söylenildiği gibi hangi program olursa olsun güncelleyerek kullanmak şart her zaman.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.