PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuzey Amerika

Ata Bahadır
25-07-2004, 21:23
Gecmis forumumuzda actigimiz baslikla bir iki arkadasi Unifeb uyesi yapmistik (aktif olamasalarda) yeni imajimizla birlikte artik tek tabancaliktan cikip yeni uyeleride gormek dilegiyle. :)

Bu Sevgi Sinir Tanimaz !

Ersin Demirel
25-07-2004, 23:43
İnşallah Ata kerdeş.Kolay gelsin ;)

Burhan Günarslan
27-07-2004, 14:36
İnşallah ata sana tekrardan kolay gelsin ;)

Ata Bahadır
29-07-2004, 08:37
ata sana komsu southern california UCSD olabilirim ama daha karar vermedim ne dersin unifeb_ucsd :)

Gozde oyle bir niyetin varsa ve California dusunuyorsan UCLA (University of California Los Angeles) tavsiye ederim..Southern Californiada iyidir. Bu arada undergratued veya second learning mi yapacaginada bagli.

Levent Sarıbaş
30-07-2004, 01:18
Öncelikle yepyeni bir forumun yepyeni bir görüntüsünde etkin bir yerde topiğin görünür olması sevinç verici..Sınır tanımaz sevgine saygı duymamak imkansız...
Başarılar..

Abdülkadir Dinç
11-08-2004, 18:51
insallah uzakta olsa gönüllerin bizimle olması çok iyi kolaylıklar...

Erdem Çeliker
14-09-2004, 11:33
Ata ben de okul bitiminde yabancı dilimi geliştirmek için İngiltere yolcusu olmayı planlayanlardanım... Burs olaylarını biliyorsan yardımcı olabilir misin?

Amerika'da Chicago'da yaşayan bir arkadaşım var... Oraları tavsiye eder misin?

Murat Ok
18-09-2004, 01:37
Arkadaslar biraz konunuzla alakasız olacak ama New York'da olan ve Türkiyeye ziyarete gelecek birileri varsa bana ozelden msg atın ltf.ordan bişeye ihtiyacım var da cunku... ;)

Levin Susar
21-09-2004, 00:53
Amanın amanın Turan'cığım Amerikalardan yazarmış...
Keyfin sıhattın yerindedir işallah.

Turu'yla benim için hayatımda unutamadığım şöyle bir anım vardır :)

Zamanında lise son da iken, aynı dershanedeydik(ayrı yeten aynı lisede :) ), antep maçına bilet bulamamıştım, kendisinin vip den kombinesi olduğunu biliyordum, fazladan kombinesi olup olamadığını sorduğum da şans eseri fazladan 1 kombine çıkmıştı...

Dershanede öğlenciydik, son derse girmeden Beşiktaştaki dershanedne çıkıp koşar adımlarla vapura yetiştik, ordan da koşar adımlarla stada...

İçeri girdiğimizde istiklal marşı söyleniyordu ...
3-0 dan 4-3 o efsane maç :)

Bu maçı statta canlı seyredebilme imkanını sağlayan Turu cuğuma hoş geldin diyorum :)
Sefalar getirdin.

Erdem Çeliker
24-09-2004, 21:38
Saol Gözde bilgilerin için...

Chicago'nun kışın ne berbat olduğunu biliyorum... Ancak yine de oraya gitmek istiyorum... Esasen Amerika'da yaşamak istemiyorum ama yabancı dilimi geliştirmem lazım... İngilizceyi su gibi konuşabilmek için Amerika şart gibi geliyor bana... Burada bildiğim halde kimseyle pratik yapamıyorum...

Sen Chicago'da mı yaşadın??

Ben Amerika olmazsa İngiltere'de Manchester'de okumayı düşünüyorum...

Ata Bahadır
06-10-2004, 09:52
Gozde 3.5 yildir Turkiyeye gitmedim benden daha iyi ozetlemissin durumu :) . Erdem kardesim oncellikle Ingiliz Ingilizcesi ile Amerikada ogrenicegin ingilizce tamamen degisik olacak ! Su anda bircok Amerikali Ingiliz ingilizcesini anlayamaz.

O yuzden Ingilizce egitimini Amerikada almak daha faydali diye dusunuyorum. Amerikada hangi universiteyi secmeliyim diyorsan o kesinllikle sana bagli. Aman Chicago cok soguk burasi cok sicak diye dusunme. Belkide dunyanin en sicak sehirleriden birinde yasiyorum ama sicak hic problem olmadi benim icin.

Hangi sehirde daha iyi yapabilecegini dusunuyorsan, hangi sehrin universitesi daha iyi imkan sagliyor ise oraya yonel.

Gozde Amerikayi cok begenmissin anlasilan ama soyle bir uzun sure kal benim gibi ondan sonra hergun birine kafa atasin gelir. :)

Ata Bahadır
06-10-2004, 09:53
Ben de uzun bir sure sonra geri dondum foruma. Atacim bu sene daha aktif olmamiz lazim. Haberlerini bekliyorum konusamamistik. Ayrica boyle bir bolum acilmasi bizim icin cok iyi olmus.
Sevgiler
Turu

Turu mesajini yeni gordum.. Aktif olalim olmasinda be kardesim hadi burada Turk sayisi bir ellin parmaklarini gecmez Los Angelesda cuvalla ayarlasana birkac kisi etrafinda. :)

Goruselim bi ara..

Vehbi Şirikçi
12-10-2004, 10:10
Chicago soguk ama cok guzel bir sehir. Michigan Avenue'si bizim cadde'nin bir ust kademesi olarak gorulebilir tabii. Bvlgari, Gucci vs. bir suru cok luks magazalar. Ama bir keresinde subat baslarinda gittigimde sokakta 5 dakika bir binada digerine yururken burnumun gicirdamaya basladigini hissetmistim.

Hocam hoşgeldiniz.

Maral Arlı
12-11-2004, 17:44
Meksikalı yokmu Meksikalı?!:P Açim şurda bi Latin Amerika forumu, bütün Brezilyalı, Meksikalı, Guatamalalı ve hatta Belizeli Fenerbahçelileri topliyim
(Lütfen azımsamayın, az buz değillerdir:)) Sizi gringolar sizi!:P:D

Murat Karaman
01-02-2005, 19:59
her zaman her yerde en büyük FENER sözünü kanıtlarcasına FB yi we UNIFEB i taaa oralarda başarıyla temsil ettiğiniz kanısındayım.ne diyim Tanrı kolaylık wersin.sizlere teşekkür ediyorum.son olarak Karadeniz den taaa oralara selam ola!

:)

Sancar Serbest
17-02-2005, 17:54
Ata selamlar
calısmalarında basarılar
her zaman yardıma hazırız

Erşah Yılmaz
10-06-2005, 16:02
amerıkaaa unıfeb dewamm

Web Yöneticisi
18-06-2007, 07:32
Kuzey Amerika Üniversiteleri'ndeki 1907 ÜNİFEB oluşumunda yer almak isteyen arkadaşlarımız, bu başlığı kullanabilirler.